Planul de pecetluire a oamenilor

PECETLUIREA OAMENILOR

 

In urma cu vreo doua saptamani am primit de la un bun crestin, T.M.  urmatoarele texte pe care cred ca e bine sa le stie cat mai multa lume . Acesta este planul de pecetluire a intregii lumi, plan care se va desfasura in etape si cu multa viclenie :

” Suntem extrem de mahniti de ce se intampla.

Personal am cunoscut un evreu venit din SUA si care mi-a spus ca actualul Patriarh e omul lor si ca intentioneaza sa termine odata pentru totdeauna cu civilizatia „mediteraneana” a crestinismului.

„O sa vezi ca va vom arata noi trupul lui Hristos” mi-a declarat. ” A fost un simplu om ”.
Bine, i-am raspuns dar voi doriti sa il substituiti pe Hristos cu ce? Ce formula de nemurire aveti voi?
„Va vom muta constiinta pe un cip, iar trupul il vom putea fabrica prin nano-bio tehnologii”.

Asta se intampla acum 3 ani si am realizat ca nu este deloc o fantasmagorie, ci un plan absolut dracesc. Cu toate ca i-am spus preotului toate acestea, prefera o atitudine de indiferenta, cel mult ca o curiozitate.
Frica ii domina, au un trai relativ indestulator si cred ca asta ii slabeste.
Ne dorim sa isi vina in fire, sa realizeze pericolul si sa facem front comun.

Cel de care va faceam vorbire este un evreu cu nume romanesc Dan Pantea, imlicat la nivelull SRI in toate regimurile politice, in scandaluri de coruptie CFR, dar care a reusit mereu, gratie relatiilor cu SUA sa capete un fel de imunitate si care mi-a recunoscut ca e mason.

Trebuie sa va marturisesc ca a incercat sa ma racoleze in afacerile pe care le deruleaza in Romania prin fondurile de investitii din State, dar mai intai a dorit sa vada ce credinta port. Si discutia s-a centrat pe sistemul de credinte. Fiind absolvent de Stiinte Politice am cercetat academic ce se incearca la nivel ideologic prin corectitudinea politica, fapt ce m-a condus la o serie de lecturi despre natura fabricata a corectitidinii politice.
Am aflat astfel de marile centre de cercetare si experimentare din campul stiintelor sociale, de nisa, tehnologice, de asa numitele „think thank-uri” americane, britanice si vest europene.
Discutia ce evreul in cauza a gravitat asadar asupra naturii noului sistem economic competitiv global, in care trebuie intelese dezvoltarea afacerilor.

In mod inevitabil a accentuat ca NOUL OM ce trebuie sa lucreze si sa traiasca in acest sistem trebuie sa fie un om dedicat exclusiv patimilor, sa nu inteleaga natura noii sale inrobiri si sa uite de „vechile determinisme” ce ii dadeau stabilitate afectiva: Dumnezeu, Familie, proprietate si as putea adauga un anume sens al normalitatii vizavi de relatiile inter umane.

Se acentueaza defiitoriu latura Competitiva a noului individ, ideea ca el poate totul prin tehnici psihice si tehnologice si poate, in aces fel sa contribuie la crearea unei societati egalitariste, utopice, salvat fiind de tehnologie, NOUL ZEU. PERSONAL AM SIMTIT PE PROPRIA PIELE, lucrand in multinationale ce inseamna aceste tehnici bolnave de tip magic. ESTE UN ASA NUMIT DARWINISM SOCIAL

Va pot spune din experienta de cateva luni in care am interactionat cu el ca SE STUDIAZA ASIDUU fiecare miscare la nivel social, dinamica fiecarei patimi, modul in care aceasta contribuie la stabilitatea noului lor sistem si cum trebuie sa SE inoculeze sub forma”placuta” sistemul acesta, denumit de ei PERVERSITATE POLIFORMIFCA”

Va pot spune ca temele de atac le vin de la centrele lor de studiu si planificare sociala din SUA, unde au fonduri NELIMITATE. Temele, care sunt calul troian pe care ficare natiune il primeste ” academic” sunt transpuse apoi in teme de cercetare academica la Universitati, prin Granturi de cercetare si unde profesorii si studentii in inconstienta lor le considera ca pe misiuni de onoare in implementarea visului de a deveni si SOCIETATI EVOLUATE, COMPETITIVE. AM FOST, DIN PACATE UN ASEMNEA OM.
DUMNEZEU SA MA IERTE!

Am inteles ca tot ce imi spunea este o NOUA FORMA DE RELIGIOZITATE, din ce se vorbeste de cum trebuie sa fie omul , in ce e bine sa creada, cum functioeneaza si in ce societate trebuie sa traiasca.

Bineinteles ca aceasta forma denumita TEHNOSOCIETATE este una ce propune o societate stabila in care sunt abolite bolile, toata lumea are bunastare si care promite mai ales SA DAIUNIE VESNIC.
Singurul lor impediment este NATURA UMANA, careia se gandesc saii vina de hac prin TRANSUMANISM, HIBRIDIZAND OMUL CU MASINA.

Noul idol este asadar TEHNOLOGIA CARE FUZIONEAZA ASTFEL CU Magia, rezultatul fiind OBTINREA NEMURIRII PRIN asa numitele Proteze Tehnologice, adica inlocuirea treptata a fiecarui organ cu unul artificial, inclusiv decriptarea hartii neuronale astfel incat sa poata fii transplantata pe un suport hardware
Au in acest sens Stiinta numita OPTOGENETICA SI BIONICA, CE SUNT STUDIATE IN MARILELOR UNIVERSITATI.

Bineinteles ca in aceasta societate, totul functioneaza dupa principiul inversiunii demonice

Iar noii corifei/arhierei sunt ei, ELITA ESHATOLOGICA, INDREPTATITA dupa singe sa conduca o turma de inepti folositori.

Se constituie asadar intr-o NOUA PREOTIE UNIVERSALA, SI SPERA CA NU MAI E MULT PANA VOR PREZENTA OMENIRII SI TEMPLUL INCHINARII, Jertfelelce le sunt cuvenite si, bineinteles MARELE ARHIEREU -ANTIHRISTUL….

Traim vremuri de mare si intensa ratacire.Hipnotizata parca in  a merge din nou in „intuneric si in umbra mortii”, vremurile moderne isi asteapta deznodamantul.

Intrata de aproximativ 100 de ani in faza finala a dialecticii nihilismului, lumea occidentala urmeaza de mai bine de 300 de ani un traseu al relativizarii tuturor valorilor, dorind parca sa gaseasca formula mundana a automantuirii. Procesul, perfect surprins de Serafim Rose in a sa lucrare profetica „ Dialectica nihilismului in epoca moderna”,  are la baza un indelung traseu al folosirii ratiunii in scopuri denaturate de la adevarata sa misiune, aceea de a revela ratiunile plasticizate puse de Dumnezeu in creatia Sa. Consecintele sunt fatale atat in planul credintei, cat si in plan social si individual. De la veritabil dar oferit de Dumnezeu chipului uman, sadit pentru a cunoaste si preaslavi pe Dumnezeu, Suprema Ratiune a lucrurilor, ratiunea umana decade intr-un proces eminamente de ordin magic pe care il stabileste in raport cu lumea materiala si apoi cu Dumnezeu. Instrumentalizarea ratiunii pentru folosirea ei in sensuri strict lumesti este otrava gustata initial in plan teologic de lumea apuseana prin catoliscism, care in ultima instanta il rationalizeaza chiar pe Dumnezeu si confisca taina si revelatia crestina. Inhamata pe acest drum, lumea apuseana se lasa permeata de-a lungul istoriei sale de un noian de gnosticisme, misterii si doctrine ezoterice. Sosite pe pamant european pe filiera evreiasca si araba, aici ele gasesc solul proprice pregatit de catolicism pentru a instaura o veche si periculoasa erezie: cea a hiliasmului. Desigur aceasta nu e si singura, dar cu siguranta se prezinta ca fiind cea mai tentanta. Milenarismul instaurarii unei imparatii pamantesti, cu o ecuatie a mantuirii „ prin mijloace proprii” este practic procesul pe care se inscrie falsa religie, ajutata din plin de „prietenii” mai vechi ai lui Hristos,  inscrisi si ei in logica mesianismului. „Noii prieteni” sunt perfect constienti de ajutorul „ din interior” pe care il pot avea prin noua asociere. Ei propun rationalismului analitic catolic si apoi protestant, o dimensiune superioara, ce promite sa dea „ nota de transcenendenta finala” pierduta parca de cei doi: salvarea metafizica printr-un „veritabi” Mesia. Plecati impreuna pe acest traseu, cei doi buni „tovarasi”, vor parcurge impreuna, in mod deliberat o serie de pasi strategici, toti de factura magica, atent construiti prin stiinte si apoi tehnica. Punctul terminus, cel pe care il traim acum aduce cu sine cea mai grandioasa constructie: anti-omul, fabricat pentru a se potrivi noii imparatii, ce se doreste eliberata de toate constructele „mistice, irationale si istorice” ce i-au stat in cale pe parcursul istoriei. Tentatia demiurgica este ineluctabila in a construi, plecand de la om, o „minunata lume noua”, asanata moral prin egalitate, bunastare si fericire. Noul Mesia, „Marele Inchizitor” are de oferit omenirii o paine pamenteana ce este din lumea aceasta si face tot ce este posibil pentru a-si anihila Rivalul.

Pierzand adevarata „gustare a mantuirii”, noul om vrea sa se hraneasca cu aceasta paine si are in el setea de a construi si fabrica, de a „ de pune in lucrare” febril noi si noi teorii si ideologii capabile sa ofere noului sau Eden forta persuasiva pentru a se putea in-fiinta printr-un efort colectiv. Noua lucrare cerere insa din partea artizanilor efortul de a cerceta si iscodi metode, tehnici si instrumente necesare atat pentru a potoli  setea de vesnicie, existenta inca in om, cat si pentru oferi bunastarea inerenta unui „Rai” pamantesc. Asa se nasc bunaoara stiintele chimiei, fizicii, astronomiei si astrologiei, care toate construiesc o noua vizune asupra lumii si a omului. Se paseste astfel intr-un raport pur ideologic atat cu Dumnezeu, cat si cu „cununa creatiei Sale” –Omul. Noua sa legatura magica cu materia, nu ii poate insa potoli setea de unire reala cu Dumnezeul cel viu, Singurul ce ii poate da „apa cea vie” de la care nimeni nu mai poate inseta. Aflat astfel intr-un raport patimas de dependenta cu universul fizic, vechiul si noul om vor dori sa extinda vziunea aceasta asupra lumii tuturor semenilor cazuti inevitabil intr-un raport de dependenta politica si economica fata de despotii astfel luminati. Raportul de dependenta se urmareste a fi invesnicit, fiind construit pe premise eshatologice. Se va urmari a se construi un nou om, in antiteza cu vechiul om. Debutul are loc o data cu revolutia franceza si de atunci ea devine o „revolutie permanenta”. Procedele vizeaza schimbarea naturii umane, astfel incat aceasta sa se potriveasca noului proiect. Sunt incercate pe rand, de –a lungul timpului o serie de procedee ce tin de apanajul violentei fizice, constrangerii teologice, politice, economice si sociale, dar nici una pare a nu egala folosirea magiei, sub multiplele ei „denominatiuni” erotice, demonice, sau sexuale. Fiind forte ce actioneaza din exterior asupra omului, toate constrangerile mentionate, nu „strapung” citadela ultima, si anume constiinta umana si liberul arbitru-darul cel mai de pret, fara de care lupta poate fi considerata pierduta. Se impune astfel redefinirea luptei, prin subversiunea si atacarea forului interior al constiintei umane, prin procedee de asediere a mintii. Razboiul mintii, descris de Sfintii Parinti intra intr-o noua faza istorica, facilitata de data aceasta de „tehnologii” ale magicului, dezvoltate progresiv.

Abil intrate in istorie prin Renastere si cuibarite in asezaminte „benedictine sau iezuite”, toate aceste forte oculte, se altoiesc pe „stiinta vremii”, plecata si ea pe incercare de a „demitiza” si explica rational pe Dumnezeu. Ioan Petru Culianu, in a sa „ Eros si magie in Renastere la 1484” da masura intrepatrunderii dintre cele 2, in persoana lui Giordano Bruno, magicianul prin excelenta care face din magia erotica un instrument de control social la indemana despotilor luminati de mai tarziu, veritabil model al stiintelor acestui veac.

El afirma „ Magicianul se ocupa astazi de relatii publice, de propaganda, de prospectarea pietei, de anchete sociologice, de publicitate, informatie, contra-informatie si dez-informatie, de cenzura, de operatiuni de spionaj si chair de criptografie, aceasta fiind in secolul al XVI-lea o ramura a magiei.

Aceasta figura cheie a socitatii actuale nu reprezinta decat o prelungire a manipulatorului brunian, ale carui principii continua sa le urmeze, avand grija sa le dea o formula tehnica si impersonala.

Pe nedrept istoricii au tras concluzia disparitiei magiei o data cu aparitia „ stiintei cantitative”. Aceasta n-a facut decat sa se substituie unei parti a magiei, prelungindu-i de altfel visurile si scopurile prin mijlocirea tehnologiei. Electricitatea, transporturile rapide, radiul si televiziunea, avionul si  computerul nu faceau decat sa realizeze promisiunile formulate intai de catre magie si care tineau de arsenalul procedeelor supranaturale ale magicianului: producerea luminii, deplasarea instantanee dintr-un punct al spatiului in altul, comunicarea cu regiuni indepartate in spatiu, zborul prin aer si posibilitatea de a dispune de o memorie infailibila.

Tehnologia, se poate spune este o magie democratica ce ingaduie oricui sa se bucure de facultatile extraordinare cu care se lauda magicianul.

Dimpotriva, nimic n-a inlocuit magia pe terenul care ii era propriu, acela al relatiilor intersubiective. In masura in care au intotdeauna o parte operationala, sociologia, psihologia si psihosociologia aplicate, reprezinta, in zilele noastre, prelungiri directe ale magiei renascentiste.

Ce rezultat s-ar putea obtine prin cunoasterea relatiilor intersubiective?

O societate omogena, ideologic sanatoasa si guvernabila. Manipulatorul total al lui Bruno se insarcineaza sa le dea subiectilor sai o educatie si o religie potrivite:

Trebuie indeosebi sa avem o grija extrema cu privire la locul si la modul in care cineva este educat, la studiile pe care le-a urmat, sub inraurirea carei pedagogii, carei religii, carui cult, cu ce carti si cu ce autori. Caci aceste lucruri genereaza prin sine, ia nu prin accident, toate calitatile subiectului

Nu e necesar”, continua Culianu „ sa ai imaginatie ca sa intelegi ca functia manipulatorului brunian a fost preluata de Stat si ca acest nou „magician integral” are in sarcina sa produca instrumentele ideologice necesare in vederea obtinerii unei societati uniforme”

Asa cum concluzioneaza Culianu, „magia este o metoda de control al individului a maselor bazata pe cunoasterea profunda a pulsiunilor erotice personale si coelctive.Nu doar stramosul indepartat la psihanalizei poate fi recunoscut in ea, ci si, in primul rand acela al psihologiei aplicate si psihologiei maselor”  si, as adauga aici, vesnicul „pierzator de oameni si dusmanul neamului omenesc” diavolul, caci este indeobste stiut ca tata la magicienilor si vrajitorilor.

Despre aplicabilitatea magiei ca stiinta institutionalizata in vremurile actuale, in special in stiintele psihologiei si sociologiei, in vederea instaurarii „societatii fara clase”, stau marturie proiectele dezvoltate la inceputul secolului 20, initial in Europa-prin celebra Scoala de la Frankfurt, apoi cu precadere in Statele Unite, in marile universitati americane, avand ca scop gasirea unei formule cultural ideologice prin care sa fie atacat crestinismul, considerat a fi„ substratul social si cultural ce impiedica afirmarea socialismului in tarile occodentale.

Ferment anarhic, socialismul este doctrina escatologica a iudaismului, fiind prin natura lui o incercare de a instaura la carma omenirii un sinedriu revolutionar detinator al cunoasterii absolute. Inarmat cu o ideologie camuflata sub forma luptei pentru om si internationalizat prin revolutii sangeroase, ideologia are nevoi de a se defini in raport antitetic cu vesnicul sau dusman-crestinismul.  Folosind ca procedeu filosofic dilectica hegeliana a tezei-antitezei-sitezei, socialismul se camufleaza perfect in democratie, in raport cu care isi construieste in permanenta un pol dialectic, atat sub raport politic, cat si economic, social si mai ales religios. Fiind construit pe logica unui sistem, el are nevoie de control si sincronicitate, astfel incat este o adevarata arta construirea sincrona a polilor dialectici si unirea lor intr-o sinteza atotcuprinzatoare perfect controlabila. O data instaurat, noul stabiliment are aspiratia de a nu mai face posibila nici o alta revolutie, fiind un sisitem perfect inchis.

Mecanismul de intelegere espistemologica este absolut necesar pentru a patrunde in ‚taina” acestui tip de sistem eccletic, de sorginte oculta.

In inaintarea sa istorica sunt create astfel in antiteza, rand pe rand: democratie- vs-monarhie si apoi democratie vs  comunism, nazism, fascism, capitalism vs etatism, partid unic vs pluripartidism, familie traditionala vs feminism, gaysm, homosexsualism, nationalism vs internationalism, cultura nationala vs multiculturalism, religie nationala vs-sincretism religios, ecumenism, Orodoxie- vs-Catolicism.

Efortul de a construi sintezele polilor antagonici este unul considerabil si necesita un veritabil talent de magician in a prezenta credibil maselor solutia „pacificatoare” salvatoare.

Centrele de palnificare ideologica se muta rand pe rad in functie de contextul istoric. In secolul 19 avem Parisul si Londra pentru declansarea revolutiilor „democratice” de pe continent, secondade de SUA. In secolul 20, Moscova, prin Comintern joaca un rol fundamental ca pol dialectic construit in opozitie cu democratiile occidentale, capitaliste, plurireligioase, pluripartidice, multietnice si antitraditionale. Sunt construite maretele esafodaje juridice ale „drepturilor omului” in lumina carora incep sa fie judecate si adusela zi toate traditiile crestine

Iluzia functioneaza perfect gratie mass-mediei si se instaureazaprin fabricarea „opiniei publice”, dumnezeul lumii moderne.

For infailibil, opinia publica este un construct fantasmagoric fundamentat teoretic si experimental de  evreul Paul Lazersfeld, ce ii testeaza validitatea cu ocazia alegerilor prezidentiale din SUA de dupa ce-l de-al 2 –lea razboi mondial si are la baza frauda intelectuala a asa-zise cunoasteri a perceptiilor si comportamentelor umane prin folosirea unor metode investigative de ordin cantitativ. Se doreste legitimarea demos-kratosului, prin argumentarea in aceasta logica a criteriului cantitativ, ce se impune prin forta numarului in dauna  criteriului calitativ personal cu care opereaza crestinismul.  Justificarea este abila, caci o data controlat ca si numar si plasat in ecuatie cantitativa, cu omul se poate opera in termeni matematici puri, sarcina operatorului, fiind de a gasi justificarea „numarului cel mai mare”, ce poate impune agenda dorita pe ordinea de zi. Iata cum problema valorilor umane este transata in termenii unor ecuatii cu varii necunoscute, ramand doar o problema de timp si metoda pentru a fi elucidata.

Creatie a renumitei Scoli de la Frankfurt, metodele de investigare a „mintii supusilor” fac parte din arsenalul de tehnici descrise de Culianu si teoretizte de Giordano Bruno, in tratatul sau despre magia demonica si erotica.

Niciodata recunoscut ca parinte, Giordano isi face aparitia pe scena moderna, gratie unui efort intelectual pseudomorfotic, de deghizare in stiinta.

Instituit initial in URSS, la Moscova, sub denumirea de Institul de marxism,   Scoala se muta apoi la Frankfurt si ulterior la Chicago, fiind avanpostul sub care actioneaza un numar impresionant de oameni de cultura si stiinta din diverse domenii, marea lor majoriate evrei. In jurul acestui pol anticrestin se coaguleaza marile forte internationale, atat Cominterniste, cat si Occidentale, in incercarea de a da demersului lor o consistenta stiintifica, in fond magica, si de a asigura o permanenta politica si financiara. Sunt cooptate astfel foarte rapid Fundatia Rockefeller, Comitetul Evreiesc American, Loja Evreiasca B’nai Brith, Serviciile de informatii americane, Organizatia Internationala a Muncii, Cominternul, Columbia Broadcasting Sysytem, Inaltul Comisariat american pentru Germania, Oficiul pentru Servicii Strategice, precursorul CIA.

In faza initiala, corifeii sunt Antonio Gramsci, Georg Lukacs, Walter Benjamin si Theodor Adorno, la care se adauga si Gershom Scholem-unul din cei mai renumiti filosofi ai Israelului, precum si cel mai important gnostic modern al iudaismului. Sunt coordonate activitati comune prin „bagheta”lui Siegfried Kracauer in resedinta rabinului Nehemiah Nobel din Frankfurt, devenita salon de factura kantian-sionista. Parte a acestui creuzet devin si filosoful Martin Buber,  studentii Leo Lowenthal si celebrul Eric Fromm.

Scholem chiar afirma in cartea sa „ De la Berlin la Ierusalim cu privire la esenta demersurilor acestui centru eminamente mozaic ca „ a fost una dintre cele mai remarcabile „secte evreiesti” produsa de iudaismul german”.

In 1924 , Theodor Adorno se familiarizeaza cu doctrina oculta si teoriile freudianului extremist Otto Gross. Se dezvolta teoria ca sanatatea mentala poate fi atinsa numai prin reinvierea vechiului cult al Astartei, care ar distruge” monoteismul si familia burgheza”.  Este promovat un cult al relatiilor sexuale deviante, ce ar detine un rol „de eliberare” de valorile patriarhale. Sunt fundamentate teoretic „noua estetica” ce vizeaza transformarea artei crestine in divertisment pentru mase, precum si schimbarea muzicii prin tehnologiie radioului, filmului si inregistrarilor muzicale, toate avand rolul de a-l aliena pe ascultator de valoarea reala a operelor clasice.

Sunt sustinute prin finantari ale Fundatie Rockefeller noi cercetari privind efectele sociale ale noilor mass media, in special radio. Marilor universitati americane li se traseaza sarcina de epura istoria si de a o prezenta ca fiind o manifestare neincetata a progresului si evolutiei, in fond fiind introdus evolutionsimul darwinist ca mecanism de explicare a istoriei. Omul devine astfel fiul maimutei.

Incet-incet, toate dezvoltarile din domeniul tehnologiei si educatiei sunt supuse dezideratului ideologic, de a crea o noua religie pentru mase, constranse la supunere sub dezideratul democratic al „ opiniei publice”, in fond o noua forma de dicatatura socialista, de tip politically corect, ce imbina magic, marxismul utopic, freudismul radical si noile tehnologii ale neohiptonismului placerii.

Potrivit Manualului de Psihopolitica destinat cuceririi socialiste a tarilor occidentale de catre Comintern, „omul poate fi dresat ca un caine….el trebuie coborat si transformat dintr-o fiinta cu viata spirituala intr-un sobolan cu reactii de animal. Primul lucru ce trebuie degradat in orice natiune este insasi starea omului. Natiunile ce au un nivel etic ridicat sunt greu de cucerit. Simtamintele si convingerile lor sunt greu de zdruncinat, loialitatea lor fata de conducatorii tarii este mare si ceea ce ei numesc de obicei integritatea lor spirituala e cu neputinta de violat prin constrangere si brutalitate

Creata la Washington D.C la inceputul anilor ’ 30, Universitatea de Psihopolitica –Lenin, din al carei Manual am citat- si pusa sub conducerea temutului Beria, seful NKVD, obiectivele, declarat anticrestine sunt prezentate de acesta in contextul izbanzii cercurilor sioniste socialiste inca de la inceputul secolului 20 in SUA. Citez:

In America, ne-am luptat inca de la inceputul secolului pentru a nimici toate influentele straine si am izbutit. Desi astazi parem a fi ingaduitori fata de cei care cred in crestinism, sa nu uitam niciodata ca lupta noastra pentru a influenta lumea crestina, determinand-o sa actioneze in sensul obiectivelor noastre nu s-a terminat inca. Dupa ce vom fi izbutit sa o ducem la bun sfarsit, putem considera ca am pus capat influentei Bisericii de pretutindeni. Priviti-i pe credinciosii din Rusia, care arata ca niste maimute dresate. Daca toate maimutele din celelalte tari vor ajunge sa creda in noi, ei nu-si vor da seama ca, de fapt, sunt niste animale priponite pe o funie lunga.

Trebuie sa actionati pana cand termenul de religie va fi sinonim cu cel de nebunie. Trebuie sa actionati pana cand oficialitatile orasului si ale tinutului, precum si cei din conducerea statelor, nu vor mai sta pe ganduri si vorporni atacul impotriva gruparilor religioase etichetate drept dusmani ai poporului.

In privinta Bisericii si a preotilor, Beria isi continua invatatura:

Daca vrem sa reformam episcopiile, trebuie sa studiem cu grija care sunt acelea ce detin puterea, sa ducem o activitate energica pe langa episcopii care urmeaza linia de adaptare la timpurile noi si pe langa cei care urmeaza linia progresista,sa-i atragem de partea noastra pe cei ce sunt inca nehotarati, sa-i atacam si sa-i izolam pe cei cativa episcopi care inca mai au o atitudine si un comportament reactionar, insolent sau dusmanos

Iata aici expuse doar succint liniile directoare urmate pana in zilele noastre de cei ce conduc destinele natiunilor si chiar a Bisericii . Strategia de asimilare a Bisericii actualului globalism, ce reprezinta conform logicii iudaice marea sinteza mi-a fost confirmata chiar de reprezentantii poporului ales, a caror activitate curenta in Romania si nu numai este de a anihila centrele reactionare crestine ce se opun valului sincretist. De altfel logica sincronicitatii si controlului este aplicata la toate nivelele, iluzia bipartidismului fiind abil intrenitua prin televiune si mass media.

In plan crestin, se doreste in primul rand o dogma reformata, adusa la zi, pe aceeasi logica sintetica descrisa mai sus. Controlul acestui proces este unul drastic, nefiind permise abateri de la foaia de parcurs.

Trebuie mereu reiterat faptul ca cei ce dirijeaza sistemul au o motivatie aproape fanatica, pe care numai un sentiment religios pervertit o poate da. Esenta noului crestinism va fi cel mult de factura social-filantropica, un fel de anexa sau brigada de morala publica aflata la dispozitia si comandamentul laboratoarelor din strainatae, a caror descriere si doctrina au fost doar succint descrise mai sus. Partea dogmatica cea mai importanta va fi reformata astfel incat sa corespunda legilor noahide evreiesti,  o serie de comandamente de ordin moral de factura celor 10 Porunci Vechi Testamenatare,fiind nici mai mult nici mai putin decat un iudaism cu elemente crestine, apte insa sa incorporeze elemente defactura cabalistica,ezoterica. In fond, a nu fura, a nu minti, etc…este de un real folos si sistemului. Acest lucru este necesar din acelasi considerent sincretist: O data incheiata sinteza intercrestina-ecumenismul, aceasta trebuie sa fuzioneze cu o alta sinteza, de data aceasta interreligioasa, rezultanta fiind religia pansincretica, in fond „un iudaism adus la zi”, asa cum afirma Isaac M Wise in articolul „ Iudaismul triumfant”-1982, AJS Review.

Tinta primordiala, cel putin pe Romania este monahismul ortodox. Terminologia folosita pentru a o discredita in randul comuniatii stiitifice si publicului larg neavizat este cea de „ Recluziune patologica”.  Cu alte cuvinte retragerea din corpul social- a se citi rezistenta la reeducare va insemna un soi de patologie sociala, cu atat mai mult cu cat efortul va fi dublat de incercarea de a face din Hristos, un simplu om, eventual un extraordinar predicator si moralizator public, insa in nici un caz, Fiul lui Dumnezeu devenit si Om.  Iar marea demonstratie va fi „descoperirea trupului lui Hristos”, prezentata ca proba indubitabila in ochii intregii omeniri. Se va incerca astfel incheierea civilizatiei bazinului mediteranean –arealul preponderent de evanghelizare din primul secol. Vina asupra cruficicarii Mantuitorului va fi pusa exlusiv asupra romanilor, evreii fiind astfel exonerati de deicid.

Eforturile sunt in plina desfasurare in cadrul tuturor societatilor crestine, preponderent ortodoxe si nu numai, iar calul troian folosit este cel al nondiscriminarii grupurilor defavorizate- in speta comunitatile si ideologia LGBT, ce nu vor mai putea fi atacate din perspectiva noului crestinism. Vechiul determinism economic este deci inlocuit cu unul cultural, minoritatile de perversiuni sexuale avand rolul de face mai ‚toleranta” turma crestina.

Se atinge astfel stadiul penultim al „hibridizarii” fiintei umane si totodata visul alchimic al cabalei: Un om fara determisme innascute, asexuat, sinteza bizara intre barbat si femeie, arhietipul androginului, teoretizat de toate religiile orientale. Fiinta eliberata de „constrangerea” sexuala, putand alege liber din sitagma LGBT ce ii convine, noul om este iata batjocura centrelor de fabricatie pseudo-stiintifice, care mai au sa ii ofere un nou corp si o noua minte pentru a-l face „nemuritor”, inlocuind astfel definitiv schema de mantuire a omului.

Catecul de lebada final va fi insa transumanismul, o alipire demonica a omului cu masina, atacul final asupra naturii umane. Implementarea pe scara larga a lui este insa legata de atingerea unor parametrii de stare a societatii in anasamblul ei, conform logicii sistemului de a fi sincronizat cu toate celelalte dezvoltari din plan economic, social, religios, etc. Pornind de la datele extrase din literatura de specialitate ei, meta-staza, starea agregata a sistemului ar fi atinsa undeva in intervalul a 25-30 de ani. La acea data toate sistemele trebuie sa fie operationale si omul pregatit sa accepte accesul in viata sociala pe baza noilor coduri de acces, prezentate a fi cele mai dezirabile si stiintifice cu putinta.

La acel moment, culmea maiestriei razboilui dus impotriva omului va fi atinsa. Dupa cum chiar aceste elite teoretizeaza savant,folosind tratate de razoi, Culmea maiestriei razboilui este castigarea acestuia fara lupta”-Sun Tzu,”Arta razboiului” si „este atinsa numai atunci cand vointa adversarului este infranta”. In termeni moderni, forma de raboi folosita este denumita in Universiatile americane si la nivelul comunitatilor de informatii „Razboi neocortical” si vizeaza atacarea si preluarea subtila in plan socio-politic a centrelor de comanda si control si folosirea lor in scopurile adversarului. In plan cognitiv inseamna paralizarea centrilor superiori din neocortex, ce vizeaza inoperabilitatea functiilor de analiza, sinteza, planificare si control, concomitent cu augmentarea centrilor responsabili de adaptare, stimul-raspuns, orientare si gestiunea functiilor vitale de hranire si supravietuire.

Procesul va fi facilitat de asa nimitele „ implanturi”, care vor facilita practic preluarea functiilor umane superioare si directionarea lor spre a sluji stabilitatea si coerenta sistemului, ce va deveni practic o inteligenta comunitara globala. Ghidata de la centru si fondata pe principiile infailibile de eficienta, eficacitate si control, umanitatea va deveni „un unic birou si o unica fabrica”, dupa cum o numeste chiar Lenin, in care se va presta aceeasi munca si va avea aceeasi remuneratie-conform principiului egalitarist postulat, in fond o veritabila inchisoare, un analog tehnologic al comunitatii de credinta si actiune a bisericii, o rasturnare satanica a ordinii crestine.

In acest „rai trist”, omul pierde coordonatele imparatiei lui Dumnezeu si capata reflexe de comportament ale imparatiei lui Antihrist,  acestea devenind permanente o data cu oficializarea „noului sau botez”.

 

Am incercat sa inteleg de ce exista aceasta dorinta draceasca in acesti oameni, ce se considera din „poporul ales”. Tot ce am putut intelege este ca il urasc pe Hristos „ din tot sufletul lor si din tot cugetul lor”, deoarece le-a luat imparatia acum 2000 de ani.  Cunosc si au o pasiune pentru istorie si stiintel umane in general, pe care le domina copios pretutindeni. Din cate imi aduc aminte de la Universiate, toti profesorii de la Stiinte Politice de la Bucuresti au fost „specializati” in SUA sau Franta. Toti sunt antitraditioalisti si „reformatori”. Un prototip ar fi Theodor Baconsky sau Gabriel Liiceanu ori H R Patapievici. Lista insa e lunga.

Demn de mentionat faptul ca dincolo de mijloacele de persuasiune la „ vedere” din scoli si universitati sunt folosite  pe scara larga procedee vrajtoresti- in special radiestezie, numita si magie parasimpatica. Ca fost practicant, pot avansa o cifra in jurul a 5000 de oameni carel”lucreza” constant pentru sustinerea la putere a diversilor oameni sau partide politice. Un „beneficiar” drag acestor cercuri este Traian Basescu si chiar Parlamentul Romaniei, al carui Sef al Comisiei de Aparare din Senat a adresat felicitari „echipei” de radiestezisti pentru efortul depus.

In general, studentii pe care ii formeaza sunt copii fidele ale lor si acestia devin idolatrii in raport cu ce invata in Occident. Li se vand abil mastere, granturi, PHD-uri, fiind cooptati apoi in diverse ONG-uri si Fundatii, veritabile armate de autoocupare ideologica a propriului popor, finantate gras di fonduri UE, Toti acestia construiesc utopia moderna si sunt extrem de susceptibili in a privi tehnologia ca pe un panaceu, motiv pentru careau si o mare incredere ca ea va rezolva problemele sociale. Sunt astfel abili impinsi in a fi facilitatori si fermenti ai noii societatii tehnoglobaliste. Succesul introducerii acesteia la scara globala consta tocmai in avansul ei gradual in toate aspectele vietii si beneficiile folosirii ei pe plan profesional si relational. Corespondentul religios perfect al acestor tehnologii sunt religiile orientale, depersonalizante, ce „unesc intr-un mare tot” de o maniera similara cu tehnologia. Iata de ce sunt si asa de populare in aceste timpuri. Au avantajul de a fi facile, sunt permisive sexual, fiind polimorfice si sunt perfect compatibile cu sistemul de control social intrucat pasivizeaza individul si considera realitatea drept o iluzie, totul fiind predestinat. De asemenea, totul se obtine prin efort propriu, prin „ tehnica”, fara ajutorul lui Dumnezeu, deci de poti „ilumina” singur.

Motivatia introducerii graduale a diferite instrumente si gadgeturi electronice in corp va fi intai una medicala-de control in timp real a parametrilor corpului si de evitare deci a imbolnavirilor, invocandu-se necesitatea de despovara sistemul medical de cheltuielile cu medicamentele si spitalizarea. Apoi urmeaza motivatia economica: din cauza cresterii presinilor competitive din companii, angajatii vor trebui sa „performeze” la rate care sa ii apropie de puterea analitica a masinilor, in acest fel eliminandu-si riscul de a fi concediati. Se va impune deci un principiu al „supravietuirii celui mai adaptat”, in acest nou sistem „adaptatii”, putand evita colapsul doar folosind tehnicile evazioniste ale placerii, consumului si confortului, ce ii vor da iluzia ca munca si viata lor „conteaza” pentru comunitate. Ca premiu, li se promite ca vor putea atinge  varste venerabile si chiar vor birui moartea intr-un nou corp, obtinut fie prin clonare, fie simbiotic, prin organe artificiale grefate pe corpul actual, atunci cand acestea cedeaza. Asemenea promisiunilor facute de samani si magii renascentisi, vor avea memorie infailibila, tranferabila pe orice corp vor dori si vor dipune de o procesare a informatiilor demna de un cyborg. Iar cei care vor dori sa probeze asemnea oferte vor fi foarte multi. Gratie tehnicilor de programare predictiva folosite prin filmografie, asemenea fantasme ale nemuririi sunt adanc implanatate in subconstientul maselor de tineri, acestia fiind in prealabil fasonati in ateliere de lucru de dezvoltare personala, coaching NLP sub masca progresului si fericirii chiar la locul de munca, locul reeducarii lor.

Sub raport socio-politic, elitele prefera sistemul chinez, pe care il glorifica, intrucat el este o dictatura la varf, o economie oligarhica corporatista la mijloc si o societate docilizata, cu un sistem de credinte „compatibil” la baza. Ea este prevazuta a se implementa si in Europa si nu numai, fiind in fond o dictatura.

Statele ce nu vor intelege prin forta persuasiunii vor fi aduse la ascultare prin razboi, chiar global daca este cazul.

Profesorul de relatii internationale din anii 90 del Facultatea de Stiinte Politice a Universitatii Bucuresti, distinsul domn Dan Petre, fiul cunoscutei Zoe Petre, folosea urmatoarea sintagma cu privire la forta diplomatiei americane: „State Unite detin 2 canale diplomatice majore in raportul cu restul lumii si acestea sunt U.S AIR FORCE si U.S NAVY”.

Distinsul meu conlocuitor dorea sa sublinieze si faptul ca Ortodoxia romaneasca actuala este pe „drumul cel bun”, desi inca cu unele carente cel il privesc pe Patriarhul Daniel si monahismul, Biserica fiind inca dogmatica, lucru ce ar trebui reformat in viziunea sa. Dar isi manifesta increderea ca prin actualul Patriarh vor putea lucra neabatuti, sarcina majora a Bisericii fiind de „noncombat” in raport cu evoluttiile anticrestine din plan social, politic si chiar religios. Varful de lance politic este cel al partidului domnului Basescu, considerat pe buna dreptate „partidul evreilor din Romania”. Dar nu este singurul. Liderii politici sunt simple butoane de apasat.

Desigur ca  portita de scapare din acest angrenaj va fi doar Biserica, dar pentru o asemenea alegere , fiecare va trebui sa abandoneze logica si stiinta si sa se smereasca pe sine.Lucru putin probabil a se intampla. Dar vom vedea. Mila bunului Dumnezeu e mare si totul se afla in Pronia Sa.

Depinde insa de om cum isi va folosi darul sau suprem, Libertatea, caci in fond suntem stapanii deciziilor si sclavii consecintelor.”

Aceastea sunt datele si analiza d-lui T.M.

Cat mai sunt slujbele Bisericii cat de cat curate sa mergem la ele. In privinta slujitorilor sa nu ne descumpanim daca nu vom auzi nimic la zi . De vor afirma erezii sa luam atitudine impotriva, ca sa nu avem pacat . Sa-i convingem insa sa aibe constiinta si curajul marturisirii nu cred ca vom putea in cele mai multe cazuri. Datorita lasitatii si tradarii arhiereilor si preotilor nu exista nici o forta ortodoxa organizata impotriva celor satanice, care sunt foarte bine organizate, desi acestea din urma sunt in covarsitoare minoritate. Este si de ras si de plans cum peste 18 miioane de ortodocsi sunt masa de manevra pentru cateva sute-mii de satanisti de la conducere.  Asa ca Insusi Mantuitorul ne va ajuta in chip minunat pe fiecare in parte. Dumnezeu sa ne intareasca in lupta cu fiii intunericului.  Maica Domnului cu Sfintii Romani din inchisori si cu toti Sfintii sa ne ajute.

 

 

 

 

218 comentarii

   • Hristos a inviat! Din pacate,chiar asa este,se face mai mult „ascultare” decat marturisire…Cat imi era de drag sa merg acolo,iar acum voi mai merge pentru foarte putin timp,dar asta doar pentru ca trebuie…Dumnezeu sa ma ierte! Domnul sa ne apere si sa ne mantuiasca pe toti!

    Apreciază

   • Da asa este insa totul se face pe cat posibil sa treaca totul neobservat
    ……Am citit acum recent un articol referitor la clubul colectiv din bucuresti si cea ce ma intrigat la culme a fost atitudinea unor comentaci vizavi de biserica pt ca sa facut si o slujba de pomenire de 6 luni in acel loc in memoria victimelor . Pai in primul rind biserica nu avea ce cauta in acel loc inchinat satanei, nu vreau sa fiu cinic dar acei tineri au mers vreo zi la biserica in viata lor ?!, mai ales ca uni dintre ei erau de alte confesiuni si atei , de ce nu lau chemat pe mentorul lor diavolul sa le faca pomenire de 6 luni pt ca il tot aclamau mai ceva ca pe un izbavitor pina la delir. Macar deacum incolo acei preoti sa inteleaga ca nu au ce cauta intrun loc inchinat satanei asa cum este colectiv si cu atit mai mult sa tina slujbe acolo pt ca lumea si presa nu sunt Dumnezeu

    Apreciază

   • Părinte mă iertați,si va rog ff mult dacă puteți să îmi lăsați un sms sau ceva pe nr meu de telefon 0751 190 025 Bogdan Hunedoara deoarece vreau să vb cu sfinția voastră .Sunt un om credincios cu frica de Dumnezeu și cu mare, foarte mare evlavie la Sfintii Închisorilor .Am fost la Aiud de multe ori și am stat împreună cu sora Cristina(se nevoieste la Osuar cu binecuvantarea Părintelui Justin,) si din păcate prigonită de acolo chiar de Părintele Augustin va rog să mă credeți .în fine..părinte aștept un semn de la sfinția voastră ,va rog mult să nu mă uitați !!

    Apreciază

   • Pai ce-am putea sa facem in legatura cu asta? Din toti pe care ii cunosc unii se bat cu caramida in piept ca-s legionari, altii ca-s anti-sistem, insa considera ca asta cu telefoanele e teoria conspiratiei. Maxim 5 persoane cunosc care sunt cu adevarat constienti de ceea ce se intampla…
    Informam pe cat putem, poate incet incet se mai trezeste lumea…

    Apreciază

 1. Hristos a inviat! Nu va mai gaseam pe nicaieri,m-am speriat un pic…Domnul sa va ajute,sa va miluiasca si sa va mantuiasca!

  Apreciază

 2. Parinte, va rog pe dvs si pe cititorii acestui site sa-mi dati sfaturi,ce sa fac:sa fim pro sau contra vaccinului, va rog mult… Nu stiu ce sa cred, fac:pe o parte sunt impotriva vaccinului, pe alta parte!,citind despre mai multe cazuri de copii morti nefiind vaccinati(mai ales meningită ),simt ca o iau razna….

  Apreciază

 3. Papa francisc ridicat in slavi si laudat de comisia evropeana ca fiind un ,,superbaiat” milostiv si ,,de toata isprava”
  ….Dupa sinodul talharesc din vara indubitabil va fi si momentul adevarului

  Apreciază

 4. Parinte Teodot o ruda apropiata are probleme cu bautura,a incercat sa se lase de mai multe ori, dar din cauza singuratatii si a problemelor in familie se apuca din nou de baut.ce sa facem cum sa il ajutam sa se lase de aceasta patima?ca e tare greu si pentru parinti lui in varsta. daca puteti raps.multumesc

  Apreciază

  • Cu ajutorul lui Dumnezeu si al sfantului, l-am dezgropat la 7 ani ( adica in 2013, 13-14 noiembrie. ). Potrivnicii insa, l-au ingropat inapoi. Eu mi-am facut datoria. Ei vor raspunde. Nu exista ORIGINALUL TESTAMENTULUI P. GHE. CALCIU. Are sf.moaste intregi.

   Apreciază

 5. Parinte Teodot in degroparea Sfantului Gheorghe Calciu aveti 100% dreptate v -am ascultat de 5,6 ori in interviul dat depre Sfant,Ati argumentat tot ca sa intelegem,(despre femeia garbova, despre ostasii care au ascuns INVIEREA DOMNULUI)m-am uitat la video, v -am vazut in cimitir tinand o racla de lemn si parintele Sismanian care mi sa parut c -am ciudat.(mie imi pare ca nu ia placut ce ai facut prin dezgroparea SFANTULUI

  Apreciază

  • Eu zic ca mi-am facut datoria. Ce au facut si ce gandesc ei in aceasta privinta…vor da seama. Armeanul ramane …armean. Tradatorul ramane…tradator. Foarte putini se intorc. Bine ca mai sunt unii care au inteles ce am vrut sa fac.

   Apreciază

 6. Parinte nu stiu daca ati auzit despre cazul militarilor romani morți in Afganistan… Trebuie sa. I consideram eroi romani?

  Apreciază

  • Cine i-a trimis acolo ? Mantuitorul ? In nici un caz. Ce legatura are neamul romanesc cu nato ? Nato e armata de ocupatie a lui antihrist. Ue , la fel. Acesta nu cred ca este eroism. Daca mureau in lupta cu isis, erau sfinti. Isis este armata iudeo-americana a lui antihrist pentru uciderea crestinilor. Ortodocsii din Siria, Rusia care cad in lupta impotriva isis sunt mucenici. Parerea mea. Dumnezeu sa-i ierte.

   Apreciază

 7. Hristos a Inviat !Totusi staretul Hariton at trebuii sa se teama de PR.Iustin ca sfintia sa la pus acolo si sa puna la inchinare , in biserica sfintele moaste ale Sfantului Gheorghe Calciu.Tare ma tem can e si mana lui Teofan aici.Stiu ca si Maica Heruvima e Sfanta oare nu at trebui as we puna moastele el in biserica ? Nu stiu….doar intreb…nu din rautate ..,Doamne ajuta!

  Apreciază

  • De multa vreme in Biserica nu se mai ia in considerare parerea si evlavia credinciosilor. De cand arhiereii s-au molipsit de infailibilitatea papilor. Spunele acestea d-lor Daniel si Teofan, sa vezi ce zic. De acum nimeni nu va mai dezgropa vreun sfant pe motiv de …profanare de morminte. Doar daca aduc bani multi si ajuta la construirea Catedralei Mantuirii Neamului.

   Apreciază

  • Evanghelia ortodoxa se citeste in Biserici in : Anglia, Franta, Spania, Portugalia, Belgia Olanda, …toata Eurupa, Sua, Canada, Mexic, America de Sud, Turcia, Rusia, China, Japonia,… Asia Africa de Sud, Australia, ….

   Apreciază

 8. Sa ne mobolizam intr-o biseica de catacomba ortodoxa si se rezolva ca astia de la suprafata sint cu capul rau de tot , admit toate mizeriile trec peste canoane dogme ca gasca prin apa , sint de-o nesimtire desavarsita de la ei nu poate veni decat moarte spirituala si fizica si vanzarea sufletului satanei. cu asta se ocupa BOR in ziua de astazi. asta e meniul pe care al au pentru sarmanii mireni.

  Apreciază

 9. Hristos a înviat!

  PETIȚIE ÎMPOTRIVA SINODULUI PANORTODOX DIN IUNIE 2016

  https://petitieonline.net/petitie/petitie_impotriva_sinodului_panortodox_din_iunie_2016-p06164149.html

  Îi îndemnăm pe toți cititorii și semnatarii acestei petiții să citească materialele lămuritoare de la adresa: http://psaltirea.ro/de-importanta-actuala

  Acest site este înființat cu binecuvântarea Parintelui Iustin Pârvu .
  http://www.psaltirea.ro – locul in care psaltirea se citeste continuu

  Apreciază

 10. Nu prea am inteles… foarte multi termeni grei care o parte nici nu exista in dex… Cine e M.T? si puteti face macar un rezumat f.f pe scurt la tot ce a zis M.T.?si ziceti ca pr Gheorghe Calciu defapt nu a lasat nici un testament?

  Apreciază

  • In rezumat, planul de pecetluire al oamenilor va avea 4 etape :
   1 – bionanotehnologia in sanatate ;
   2 – bionanotehnologia pentru sporirea capacitatilor psihice si fizice ;
   3 – vrei mancare…pecetea ;
   4 – pecetluirea cu forta, ca la … colectivizare. Modelul lui mascariciului-antihrist va fi comunismul la nivel global, dupa modelul terorii China – considerat cel mai bun model pentru guvernul mondial. Toate acestea, datorita neunirii si neluptei crestinilor.

   Apreciază

 11. observ că atunci când vine vorba despre mişcarea legionară oamenii îşi dau pe faţă viclenia şi sunt în stare să spună orice minciună şi să fabrice pe loc orice să inventeze orice le dă prin minte numai să nu fie de partea legionarilor

  Apreciază

  • e si normal, valentin, pt ca miscarea Legionara a fost compromisa chiar atunci in anii 40 , prin crima, sange si violenta: in 2 vorbe, Capitanul, din inchisoare, a cerut , profetic fiind, desfiintarea Miscarii L, insa niste baieti destepti au preluat-o si continuat-o in ciuda instructiunilor Capitanului, au implicat-o in crime si alte greseli si au compromis grav aceasta miscare, iar prostimea care nu face acum diferenta intre cele 2 etape ale Miscarii Legionare, cade atat de usor in plasa; deci, Miscarea Legionara pana la intemnitarea Capitanului, DA, dupa aceea, nu mai exista !!! tot ce a mai fost dupa a fost lucrarea satanei

   Apreciază

   • Mai baiete, vezi ca bati campii. Ai auzit de Comandantul Horia Sima care era respectat de Virgil maxim, P. Atanasie ( Alexandru Stefanescu ),, Dumitru Bordeianu …Ai auzit vreodata pe Sf. Ilie Lacatusu sa zica ceva impotriva Comandantului ? Tocmai de aia turbeaza securitatea jidaneasca , pentru perioada Horia Sima, cand Miscarea Legionara a venit la putere. Ai auzit de Emanuil Paraschivas care era impreuna cu Ghita Grecu-Comandant legionar – in Piata Palatului in sep ’40 unde cateva sute de legionari au ridicat sute de mii de bucuresteni la lupta si l-au determinat pe Carol II – cel mai blestemat rege al Romaniei-omul jidanilor, sa -si dea demisia. Exista marturia lui Emanuil paraschivas care era student atunci , si caruia i s-a aratat Capitanul – care murise de 2 ani – in Piata Palatului regal si i-a spus : ” Eu mi-am facut datoria. Voi ce mai asteptati ? ” . Si n-au plecat de acolo – cu toate ca armata avea ordin sa traga in ei – pana ce Carol nu si-a dat demisia. Vezi cum vorbesti de legionarii din ambele perioade, ca sa nu ai cumva ispite. Fiecare perioada a avut specificul ei, insa in ambele legionarii au mers pe JERTFA. George Manu – cel mai mare cercetator de fizica atomica – care a murit la Aiud, a condus Miscarea legionara dupa ’48. Este un Sfant mucenic . Citeste, pricepe si apoi vorbeste .

    Apreciază

   • parinte, va repet : Capitanul, singurul, adevaratul si unicul lider al Miscarii a desfiintat din inchisoare ML,partidul, totul… a cerut asta clar si explicit, ce a urmat dupa decizia sa, NU MAI ESTE miscarea legionara; Horia Sima imi miroase tare urat, ascensiunea lui in plina prigoana carlista e tare dubioasa, a fost o lucratura diabolica de compromitere a miscarii si a cam reusit…ca din spiritul miscarii s-au mai adapat multi dupa aceea, oameni bine intentionati si sinceri, asta e alta poveste

    Apreciază

   • Capitanul n-a desfiintat decat partidul. Miscarea Legionara ramane. P.Justin a reactivat Fratia de cruce din Roman, spune camaradul sau Pr. D-tru Barjoveanu. Pr. Dimitrie Bejan a activat in Miscare in timpul lui Horia Sima. Citeste la Virgil Maxim ceea ce spune despre Comandant in Imn pentru crucea purtata, ca n-ai fi tu mai sfant ca Virgil Maxim, George Manu, P.Atanasie Stefanescu, Ioan Ianolide, Dumitru Bordeianu, Ghita Grecu, Emanuil Paraschivas, Anghel(Arsenie) Papoacioc – care a participat la detronarea lui carol II – … Cu 5 dintre acestia eu am vorbit. Eu am avut lucrarea de licenta despre Miscarea Legionara, asa ca n-ai cum sa ma convingi. Horia Sima este mai defaimat decat Capitanul, pentru ca in timpul lui Miscarea a ajuns la putere – si a inceput sa faca ordine in Tara : Romania pentru romani. Exista marturia unui general rus catre un legionar intr-un lagar de la cercul polar in care rusul spune ca a fost de fata cand Stalin a ordonat asasinarea lui N.Iorga.

    Apreciază

 12. chiar mă mir că eu am ascultat acum 2 ani discursul dvs. despre mişcarea legionară pentru care practic patriarhia a declarat că se dezice de dvs.

  atunci am crezut că aşa e, trebuie să ducem mai departe lupta mişcării legionare aşa cum spunea şi în acel discurs.

  numai că am mai vorbit cu un profesor de istorie care se dădea simpatizant legionar şi mi-a zis că mişcarea legionară e în afara istoriei , ar fi în prezent anacronică şi nu ar avea nici un rost în prezent. eu imediat l-am crezut şi am zis aşa ca el mai departe la alţii – anacronică şi atât… deci nu mai ţineam minte măcar cuvântul pe care-l auzisem acum 2 ani despre lupta mişcării legionare care trebuie dusă mai departe

  Apreciază

  • Miscarea Legionara a fost din interiorul Bisericii : mii de preoti au facut parte. Altii au fost simpatizanti, si intre episcopi au fost simpatizanti. P. Ilie Lacatusu, P. Dimitrie Bejan, P. Gheorghe Claciu au facut parte si au sf. moaste intregi. Astazi s-a anuntat ca a murit D-l Virgil Totoescu. Asta e sfant. L-am cunoscut. Nu puteai sa nu ti se inmoaie inima in prejma lui. Cei mai mari Sfinti romani sunt sfintii legionarii. Au cea mai mare indrazneala inaintea Tronului Sf. Treimi.
   O sa vedem dincolo, dar pentru unii va fi prea tarziu. De aceea sunt cei mai denigrati de jidani. Vai de cei care denigreaza pe legionari si mor in aceasta ura. Miscarea Legoionara a impiedicat planul evreilor sionisti sa-si faca statul israel – cel mai terorist stat din lume – in Nordul Bucovinei. De aceea ii urasc asa jidanii pe legionari, desi CZCodreanu a salvat un jidan de la innec, Radu Gyr – atunci cand a fost ministra – le-a facut teatru evreiesc in care se juca in limba idis, Valeriu Gafencu si-a dat viata salvand un evreu la Tg. Ocna … iar securitatea=organizatie de represiune evreiasca i-a arestat cu sutele de mii in 14-15 mai 1948 – ziua infiintarii statului terorist satanist israel. Lupta Miscarii Legionare este in esenta lupta de eliberare a oricarui neam de sub ocupatia iudaica – acum aflata la apogeu in toate nemurile – cu specific crestin ortodox. Pana la a doua venire a Mantuitorului Iisus Hristos – atunci cand El il va nimici pe mesia mascarici al evreilor cu suflarea gurii Sale – vor exista crestini ortodocsi care sa lupte in vreul fel sau altul pentru Biserica, tara si neamul lor.

   Apreciază

 13. Parinte ,doua nelamuriri am: 1.cum adica vom fi pecetluiti cu forta? Si daca acest lucru va fi posibil, atunci nu va fi vina noastra , ca doar noi ne impotrivim pecetii necuratului si atunci de ce Domnul ne va pedepsi in urma pecetluirii fortate??? Si 2.foarte multe persoane vb urat de parintele Arsenie Boca, cum ca si-a zugravit chipul pe icoana si multe alte rautati, pana la urma care e adevarul , in privinta lui, este sau nu este sfantul ardealului, eu personal nu l-am cunoscut, dar nici n-am vb vreodata sau gandit ceva rau la adresa lui! Doamne ajuta!

  Apreciază

  • datorita lasitatii si tradarii crestinilor va fi pecetluirea si cu forta. Crezi ca dracu te va intreba daca vrei ? De aia trebuie luptat de pe acum, dar nu prea ai ce face cu asa-zisii crestinin de acum. Macar rugaciunea daca de lupta nu sunt in stare. P. Arsenie Boca e Sfant. Col Craciun de la securitate a inceput campania de denigrare a lui.

   Apreciază

 14. Parinte cand aveti timp va rog sa-mi raspundeti daca puteți la niste aspecte pe care nu prea le inteleg
  1-este lumina de la Ierusalim o minune? Citesc ce a scris parintele bastovoi ca precum ar avea indoieli
  2-marți primesc un mesaj de la parintele din parohia unde merg într-un oras de langa Milano in care scrie ca joi, maine, seara va avea la biserica noastra oaspeți „pe vecinii noștri, cei doi preoți catolici cu enoriasii lor catolici. Vom face o vecernie mica si doua cântări. La urma, ca in fiecare an, vom pregati o gustare. Va rog sa participati la slujba si sa ma ajutați sa pregătesc agapa. ” eu ce sa-i raspund acum?!
  3-catedrala neamului -ce sa raspundem celor care ne tot spun ca nu era nevoie constructia ei? Mulțumesc

  Apreciază

  • Sf. Lumina este o minune prin care Mantuitorul Iisus Hristos adevereste an de an cuvantul Sau: ” Eu sunt Lumina lumii.”
   Nu participati la slujbe ecumeniste pentru ca e mare pacat.
   Lasa-i in pace, ca tot se face.

   Apreciază

 15. Prea sfinte parinte, sper din inima ca ati primit mesajul meu si imi veti raspunde si mie la acele intrebari,va multumesc anticipat.Doamne ajuta!si HRISTOS A INVIAT!!!!!

  Apreciază

 16. Iata ce ,,noutati” au mai aparut. Aflam ca patriarhul daniel cu ioan robu iepiscop romano catolic si johanis au sarbatorit ziua europei si unde sa intonat imnul acrsteia http://www.basilica.ro
  …….Din ciclul ai nostri alesi tac si fac sau pus pe ridicat moschei, un exemplu in acest sens este mun. Calarasi unde zilele astea va fi inaugurata o moscheie si unde vor fi prezenti 11 ambasadori din tari islamice. Intrebare. Dar de cand are mun calarasi si jud calarasi musulmani asa multi?!, de la patriarhie si arhiepiscopia calarasilor si ialomitei nici un semn de viata http://www.napocanews.ro

  Apreciază

 17. Hristos a inviat!
  Parinte, puteti explica putin cuvintele acelui domn T.M. cand face referire la patriarhul Daniel si terminarea „civilizatiei mediteraneene” ?
  Ce inseamna pt. el „civilizatia mediteraneeana” ? Crestinismul ortodox in dogma lui? Cultul ortodox?
  Ca apoi face referire la acel nefericit evreu care zice ca „ne vor da ei un trup al Domnului Iisus Hristos” si ca ne „va arata ca el este un simplu om” ..
  Va propovadui acesta doar omenitatea Domnului Iisus Hristos, si nu dumnezeirea Sa?

  Apreciază

 18. Parinte Teodot mai stiti ceva de I.P.S Artemie de Kosovo ? Probabil dupa cum ati aflat viata acestui mare stalp al ortodoxiei din tara vecina ia fost facuta ca un iad de catre cloaca iudeo-masonica de la beograd, nu era suficient ca irineu echivalentul lui daniel de la beograd la caterisit, dar lau si arestat si avea si probleme de sanatate, perfida a fost si tradarea de catre un ,,subaltern” al sau un anume teodosie ce ulterior ia luat locul.
  ……Dupa cum stim I.P.S. Artemie era impotriva ecumenismului, papismului si intrari serbiei in u.e

  Apreciază

 19. E adevarat ca de la 1 iunie anul acesta se ca cumpara doar cu cardul? sau doar e un zvon fals. ..e de trait din ce in ce mai greu….Doamne ajuta! Maica Sfanta , PR.Justin,Otroc si toti SFINTI sa be ajute!

  Apreciază

 20. Este pe placul lui Dumnezeu Catedrala Mantuirii Neamului? Daca DA atunci sa donam pt.construirea ei? E adevarat ca e o picture aparent canonica dar care are semne masonice?

  Apreciază

  • Cu asemenea Patriarh, cu aur de ar fi pictata, in zadar. El distruge trupul Bisericii , adica pe credinciosi. NU ziduri vrea Mantuitorul ci DREAPTA CREDINTA SI CINSTE SUFLETEASCA. Nu dati banii aiurea. Mai bine la saraci, copii, batrani infometati. Sa nu fie aceasta catedrala Zidul Plangerii pentru romani, ca cel de la jidani.

   Apreciază

 21. Parinte Teodot,noi nu mai mergem la biserica aici in italia de vreo 2 ani ca preotu umbla cu catolicii, se inclina la cardinali mai pe scurt ecumenist.si am gasit radio putna asa ca ascultam pe net slujba. La sfarsit, ieri 15 mai staretul melchisedec la predica a inceput sa zica de sinod,ca a inceput sa umble unele zvonuri la care nu trebuie sa d -am crezare(adica despre antihrist),am ramas tablou ca nici la Putna nu mai este nici o speranta toti se leapada.va rog sa va uitati la minutul 10 ce spune staretul melchisedec de la putnahttp://www.ortodoxradio.ro/webcast/predici/Putna/2016/predica_2016.05.15-Duminica_03_dupa_Pasti_2.mp3

  Apreciază

 22. Pe 16 mai, la Voluntari, s-a intrerupt sf. Liturghie dupa Tatal nostru, au luat cuvantul primarul, invitatii din Grecia, s-a facut si o premiere a unor elevi silitori, si doar dupa asta s-a impartasit lumea si s-a facut finalul, otpustul.
  Nu cred ca e corect, parinte, nu? Iar episcopul Timotei aioanei cred ca era spectator, nu venit sa respecte ortodoxia; el mai mult respecta ecumenismul.

  Apreciază

 23. L -am intrebat pe preot si a zis ca nu fac rugaciuni impreuna,doar cateodata preoti catolici participa ca simpli credinciosi.Noi i -am vazut in biserica predicand (cand participau ca simpli credinciosi).SI Pe preot l -am vazut participand la diferite simpozioane si procesiuni ale catolicilor. . .PARINTELE IUSTIN a zis sa ne spovedim la manastirea paltin si sa nu umblam din preot in preot.noi putem doar o data pe an in august cand venim acasa sa megem la spovedit.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s