Predici împotriva ereziilor acestui veac

https://www.youtube.com/channel/UCgWNqlfKFpgAGkqgTw85cYw
Anunțuri

219 comentarii

 1. Parinte,Manastirea „Sf.Mina” din loc Rosiori e pe stilul vechi….e canonica manastirea ? sau e pe o panta gresita ca Slatioara? Cineva a fost in pelerinaje la manastirile din Moldova ,au trecut si pe acolo si mi-a zic ca acolo sunt racle cu particele de moaste.

  Apreciază

 2. Monahul Teodot stilul vechi este fratele nostru se trage din aceiasi biserica doar ca nu sau supus unui patriarh mason ce nu intelegeti e ca si acum cu noi ca nu vrem sa ne supunem lu Daniel smenaru din deal . Simplu ce tot o dam in lamalo . Din contra sintem canonici in fata lui Dumnezeu prin ei nu ne-am pierdut identitatea, ca noi dp stilul nou ne-am pierdut-o si nimeni nu a strigat atunci la schimbarea calendarului decat ei dp stilu vechi in rest noi ne-am nascut asa pe stilul nou nu vad sa avem pacat dar Dumnezeu ne-a dat minte si acum ne-a aratat cu cine sa unit cei dp stilul nou cu dracu in persoana sa ma scz dar asta e realitatea. Argumente am ca dp stilu vechi sint in adevar Dumnezeu face minuni si a-ti spune a-ti arata pe unde s-o iei a-ti traseaza. Daca ei nu ne primesc atunci putem sa spunem ca este ratacire numai ca nu este asa.

  Apreciază

  • L-am auzit de nenumarate ori pe Parintele Justin afirmand, in cazul in care ierarhul ar fi savarsit vreo erezie cu capul descoperit: „Inchidem portile manastirii, ramanem in Biserica noastra si nu ii mai pomenim! Ei se rup singuri de la Biserica, nu noi”. Slatioara nu este recunoscuta nicaieri in lume ca avand continuitate apostolica a Harului.

   Apreciat de 1 persoană

 3. https://saccsiv.wordpress.com/2016/07/24/blogul-sinodul-talharesc-a-fost-atacat/

  e interesant ca si alte site-uri sau bloguri de mai jos nu au mai fost actualizate demult …

  https://vremuritulburi.com/
  https://graiulortodox.wordpress.com

  :http://www.aparatorul.md/
  https://savatie.wordpress.com/

  http://maicaecaterina.ro/

  Mai stiti ceva de Maica Ecaterina, dar de Pr Savatie Bastovoi ?

  Nu au mai postat nimic pe bloguri de ani…

  Apreciază

 4. Parinte Teodot, ascultati ce facea Sfantul Visarion Sarai:

  „La indemnul lui, in multe locuri poporul nu mai merge la biserica, nu se serveste de preotii uniti, mortii si-i ingroapa fara prohod si fara mangaierile duhov­nicesti, copiii si-i boteaza prin femei batrane si se intampla si alte pagube duhovnicesti de felul acesta”. (episcopul unit Inonchetie Micu)

  Aceasta este calea de urmat in caz de erezie. Trebuie cautati preotii ortodocsi si mers la bisericile in care slujesc ei.

  Al 15-lea Canon al Sinodului I-II al lui Fotie cel Mare, Patriarhul Constantinopolului (861 d.Hr.):

  ”[…] Căci cei ce se despart pe sine de comuniunea cea cu întâiul stătător al lor pentru oarecare eres osândit de sfintele sinoade sau de Părinți, firește, adică, de comuniunea cu acela care propovăduiește eresul în public și cu capul descoperit îl învață în Biserică, unii ca aceștia nu numai că nu se vor supune certării canonicești, desfăcându-se pe sineși de comuniunea cu cel ce se numește episcop chiar înainte de cercetarea sinodală, ci se vor învrednici și de cinstea cuvenită celor ortodocși. Căci ei nu au osândit pe episcopi, ci pe pseudo-episcopi și pe pseudo-învățători, și nu au rupt prin schismă unitatea Bisericii, ci s-au silit să izbăvească Biserica de schisme și dezbinări”.

  Asadar canonul spune „chiar înainte de cercetarea sinodală” asadar va aflati in greseala spunand ca trebuie asteptat un sinod care sa hotarasca caterisirea episcopilor ecumenisti.

  Noi avem invatatura Sfintilor Parinti si stim ce avem de facut. Nu suntem pusi in fata a ceva nou. Erezii exista de la inceputurile crestinismului iar ortodocsii au suferit intotdeauna prigoane din partea ereticilor. Avem cartile patristice, sa urmam modelul Sfintilor.

  Parintele Antim de la Bistrita a spus ca trebuie lasate goale bisericile ecumenistilor.

  Noi nu ne rupem de Biserica Ortodoxa, ramanem ca piatra unde suntem, insa trebuie sa ne delimitam de erezie.

  Parinte Teodot, harul Duhului Sfant inca se pogoara peste oamenii nestiutori care participa la slujba unui ecumenist.

  De ce se pogoara? Pentru ca ecumenistul fatarniceste ortodoxia, iar poporul nestiutor crede ca acela este ortodox. Asadar harul nu este o proprietate personala a episcopului sau preotului, ci este o energie necreata ce izvoraste din Dumnezeu.

  Dupa gandul meu, harul se va pogora peste oamenii nestiutori, pana la o vreme. Pana in momentul in care toti vor afla de ereziile acestui „sinod” din Creta si vor avea de ales intre Sfanta Ortodoxie si blestematul ecumenism.

  Daca stim ca un cleric invata erezia, atunci trebuie sa ne ferim de el.

  Sfantul Ioan Gură de Aur ne invata:

  „Dacă episcopul sau clericul este viclean în chestiunile credinţei, atunci fugi şi leapădă-te de el.”

  Sfantul Vasile cel Mare spune:

  „De cei care arată că mărturisesc credinţa ortodoxă, dar sunt în unire cu cei care i se împotrivesc, dacă după mustrare nu vor întrerupe această unire, de aceia trebuie nu numai să te desparţi, dar nici fraţi nu se cuvine să-i mai numeşti”

  Asadar parinte Teodot, noi trebuie sa ii ascultam pe Sfintii Parinti. Ce au facut ei, trebuie sa facem si noi.

  Alta cale mantuitoare nu exista.

  Apreciat de 1 persoană

  • Pai si eu spun sa nu se mai mearga la slujbele ecumenistilor (Patriarh, Mitropoliti, Arhierei, preoti care sustin pe fata ecumenismul) din motive de atentionare a lor, dar daca Harul Duhului Sfant mai este lucrator sau nu la slujbele lor, dupa ce au semnat la Creta, asta numai un vazator al Tainelor Dumnezeiesti poate spune. Dintre toti cei care scrieti comentarii pe acest blog, nu cred sa fie vreunul care sa-i fi mustrat fata catre fata pe Patriarh si Mitropolit, dupa cum i-am mustrat cu ajutorul lui Dumnezeu, eu. Nu cred ca este vreunul dintre voi care sa fi fost dat afara de la servici pentru vreo marturisire cum am fost dat eu afara din Manastirea de metanie si stau de doi ani pe langa. Dar ca de acum in colo sa nu mai merg la Petru-Voda la calugari la Sf.Liturghie pentru ca inca il pomenesc pe Teofan, inca nu m-am tampit la cap de tot ca sa o fac. Daca voi vreti sa nu mai mergeti la nici o biserica din BOR, la nici o slujba, sa nu va mai spovediti la nici un preot din BOR si nici sa va mai impartasiti nicaieri, nici macar la vreun preot care de frica inca il mai pomeneste pe vreunul din cei de la Creta dar este impotriva la ce au facut, atunci va priveste. Insa nu vad la voi nici o incredintare clara prin vreo priveghere, prin vreun post , prin vreo rugaciune, … ca ceea ce faceti este de la Dumnezeu.

   Apreciază

   • Parinte sa ma iertati incerc si eu sa inteleg. Acum 5 ani ne-am intors in tara pt ca acolo unde eram veneau ereticii la vecernie sa asiste cica…..Am cerut un sfat in tara si ni s-a spus ca mai bn nu ne mai ducem , ne spovedim o data pe an cand venim in tara si cam atat dupa care am hotarat ca mai bn ne intoarcem. A fost mai mult decat dezamagitor si in tara in sfarsit pana la urma Dumnezeu ne-a fost alaturi insa acum mi se pare deja prea mult adica preotii nostrii il pomernesc pe arie si noi trebuie sa-i credem pe cuvant ca nu o fac din convingere si e cu mult mai mult decat arie aici. Nu inteleg despre ce frica vorbim nu inteleg despre ce nestiinta vorbim nu inteleg de ce lipsa asta de reactie si tacerea asta grea…pana cand parinte?
    Deci ei s-au desprins de biserica si noi trebuie sa mergem dupa ei. Inteleg pt cei care nu stiu sa mearga dupa ei cu toate ca traim vremuri in care numai cine nu vrea nu stie dar noi cei care stim ce raspuns vom da? Ne va lasa oare Dumnezeu de izbeliste?

    Apreciază

   • Parinte nu inteleg cum adica sa aducem dovezi ca cei 25 nu mai au Har. Pai ereticii au Har??Si cei care ii pomenesc nu inseamna ca sunt de acord cu ei? Parinte mamele din zilele noastre au facebook marea majoritate iar batranele ar trebui sa simta cel putin daca nu au auzit si ele pana acum intr-o viata de om ca biserica Ortodoxa este SINGURA MANTUITOARE ca altfel mergeau la eretici ….intre preotii care ii pomenesc pe cei 25 nu e nicio diferenta si cei care spun ca nu o fac din convingere si ceiilalti tot din frica o fac ii intrebam degeaba.

    Apreciază

   • Asa am zis si eu, ca cei 25 si ecumenistii in general nu mai pot fi pomeniti ca e pacat. Dar oare sa nu mai mergem nici la slujbele unde sunt pomeniti , chiar daca cei care-i pomenesc nu sunt de acord cu ei ? Asta-i intrebarea. Sa nu mai merg la deal la calugari pentru ca inca il pomenesc pe Teofan ? Aici mai trebuie cercetat cu rugaciune-post, si de cautat din experienta celor care au trecut si ei prin asa ceva, ca sa nu gresim.

    Apreciază

 5. Nu va mâhniți,părinte si nu va împuținați la suflet. Maica Domnului sa va acopere cu Atotputernicul Său Acoperământ.
  Păstrați-va dreapta socoteala si smerită cugetare si sa va intareasca Sfinții închisorilor pe calea mărturisirii.
  Atunci cand nimeni nu va mai avea curajul sa mărturisească adevarul si Dumnezeu ne va părăsi.
  Poate ca nu priveghem si nu ne rugam suficient,dar si in noi arde inima pentru Dreptate.
  Cu dragoste creștinească ,
  Ștefan

  Apreciază

 6. Pt. ca sunt discutii despre pomenirea prin iconomie a episcopilor ecumenisti-eretici si participarea la slujbe, am aflat un articol destul de clar, cred: pe site-ul ”lumea-ortodoxa.ro”, articolul ” Celor ce spun ca pomenirea ecumenistilor se poate face prin iconomie…”. Iertati.

  Apreciază

 7. Părinte. Nu mai publicați comentariul meu pe care l-am făcut dimineață după liturghie că e alarmă falsă. Părintele Macarie mi-a spus că a ajuns acolo la momentul respectiv din slujbă cu ectenia și abia după ce zisese și-a dat seama și nu mai avea ce zice și a mers mai departe. Deci nu mai publicați comentariul în care am spus că a fost pomenit arhiepiscopul Ioachim la liturghie la schitul Oituz de stareț. Doamne ajută!

  Apreciază

 8. Frate Teodot, parintele Vasile Gavrila de la rusa pare ecumenist, unii spun ca nu e iar altii spun ca ce conteaza pt ca e un bun duhovnic. Stiu ca avea ceva divergente cu parintele Justin. Dvs ce parere aveti ca m-ar ajuta pt ca stiu mai multi care se spovedesc la el?

  Apreciază

  • mie mi-e greață de specimene de astea care ți se prefac ortodoxe dar știu și să mascheze ecumenismul în caz că trebuie să facă și slugărinicie față de eretici

   Apreciază

   • Pt Valentin Dorneanu

    Gavrila de la Bucuresti?? Bai tie nu iti este rusine? Nesimtitule ce esti!! te tragi cu el de sireturi? Este preot si nu cred ca ai facut armata cu el si nici nu cred ca ai varsta lui ca sa vorbesti asa. Daca l-ai avea in fata ta, tot asa i-ai vorbi? Sau ce crezi, ca daca vorbesti asa de sus si flegmatic devii vreun apologet al ortodoxiei? Invata sa vorbesti bai baiatule, cei 7 bani de acasa iti lipsesc cu desavarsire. Sa- mi arati si mie la care Sfant Parinte ai intalnit atitudinea asta de ” eu sunt cel mai tare pt ca sunt antiecumenist ( si evident ma mantuiesc) si voi toti sunteti stricati si eretici si mergeti in iad” Sa-mi aduci si mie sa vad. M-am uitat la comentariile tale, efectiv tu esti miezul care stergi cu toti pe jos si vezi numai eretici peste tot( care o sa mearga in iad, numai tu te mantuiesti ca ai o puritate dogmatica extraordinara); apropo esti prieten cu utilizatorul”el”, ala care la fel ii vede pe toti niste stricati , numai el e miezul si esenta. ? ca vad ca ai stil identic cu al lui. Si invata sa scrii. Io??Io?? ” Cand vedeam io emisiunea aia…”?? Se scrie „eu”. Habar nu ai scrii , pun pariu ca daca iti dau un examen la dogmatica nu cred ca iei nota de trecere, dar tu iti permiti sa stergi cu preoti pe jos pt ca „ai auzit tu ceva ecumenist la el”. Si spune-mi, in baza a ce l-ai judecat? Ai facut facultatea de Teologie sau poate esti doxa de cat ai citit Sfintii Parinti? IN baza a ce???
    Parinte Teodot de ce permiteti la toti neavenitii sa judece preoti in baza a tot felul de nimicuri si zvonuri?
    Sunt de acord sa protestam impotriva ecumenistilor si a ereticilor dar desfiintam persoana? Hai sa pastram o limita a bunului simt.

    Apreciază

   • Propuneri
    Să observăm că aceștia sunt oameni reduși mintal are nu au nimic duhovnicesc în ei și nici intelectul minim de a înțelege ce este ecumenismul
    În consecință trebuie ignorate comentariile lor spre folosul duhovnicesc.
    Doamne ajută!

    Apreciază

   • Parinte eu il cunosc pe Parintele Gavrila, e duhovnicul meu si nu pot permite asa ceva. Cu urechile mele l-am auzit spunand ca cei care se duc la astfel de intalniri ecumenice , se duc sa manance si sa bea. Deci nu pot permite sa se i-a oricine asa aiurea in tramvai de el. Ma iertati ca m-am ambalat asa.

    Apreciază

 9. Sărut mâna Părinte. Vă rog să mă iertați, dar de la minutul 13 (inregistrarea a 3-a cu măsurile luate de creștini), după ce spuneți despre duhovnic „dacă o s-o scalde..” nu mai înțeleg ce spuneți. Ați coborât vocea. Îmi puteți scrie, vă rog frumos?

  Apreciază

   • Getul
    Stiu de la o prietena de-a mea .care-i este fiica duhovniceasca,ca o lasa sa se impartaseasca de vreo trei ori la rind ,doar c-o spovedanie,pai… ce-i aia frate,cum vine asta…inseamna ca pe parcursul a doua saptamini sau trei nu mai pacatuiesti?Nu stiu ce sa zic,dar n-am auzit in predicile sau conferintele lui sa fie asa antiecumenist sau anticip,ma ierti frate drag,dar asta-i situatia si daca e atit de antiecumenist ,a incetat cumva pomenirea ereticului ierarh sau nu?Raspunsul e nu,asa-i?Doamne ajuta si mintuire!
    Ps Indiferent de opinia altcuiva despre duhovnicul tau pe care-l pretuiesti asa de mult,nu te indrituieste sa-l jignesti pe acel frate cu vorbe urite si insultatoare, doar ca nu-i de acord cu parerea ta.Ma ierti de am gresit cumva cu vorbele mele,dar am simtit nevoia sa intervin.

    Apreciază

 10. Papa e tradatorul lui Hristos si a Maicii Sfinte nu in ultimul rand e inaintemergatorul lui antihrist….un ratacit care umbla ca turbatul pe la sionisti….imi pare rau de Anania care a fost un mare erudit ,cu tone de literatura patristica in cap, ca afirma niste erezii ,mai mari ca el.

  Apreciat de 1 persoană

 11. Părinte Teodot ,cândva într un comentariu va spuneam …sa luam seama cu ce fel de ” pietre ” sa aruncam in acești eretici
  Si chiar v am spus ,” ma gândesc cu ce fel de pietre sa arunc in acești tâlhari ” care pe fata cu viclenie te înghit .
  A se vedea cum au răspuns tâlhării pe ” sinodul talharesc ”
  ” daca trece o luna si nu se întâmpla nimic de la Muntele Athos …promite ti ca închideți acest site (sinodul tâlhăresc )”

  Pietrele aruncate prin CUVANT ADEVARAT nu le prieste
  Oare dta Parinte Teodot nu vezi „stăpânirea ” omului rosu ?

  O SINGURA CALE ADEVARATA ESTE SI DE URMAT
  „INAPOI LA SFINTELE CANOANE „cum ne spunea SFANTUL PARINTE ARSENIE BOCA , caci ” COZILE DE TOPOR CU ARHIEREI CU TOT LA IAD VOR MERGE ”
  Si inca ceva , PARINTE TEODOT OARE NU VEDETI CUM S AU INMULTIT demonizatii si cum numai are cine sa i vindece prin SFINTELE LACASURI aservite ecumeniștilor ?
  DE AICI TREBUIE SA VA DATI SEAMA DACA MAI EXISTA PUTEREA DE SFINTIRE SI TAMADUIRE la ecumeniști si la cei care slujesc pe ecumeniști asemeni …

  Cum va puteți îmbăta cu apa rece crezând ca se inversează rolurile pastorul sa fie in locul oi ?
  ” prin iconomie ”
  Pastorul mincinos ,viclean si platit adica LUP IN PIELE DE OAIE lăsa turma sa se duca in prăpastie sau ” fuge ” fara a l mustra conștiința lăsând turma sa cada in hau

  Pastorul Adevărat care si da viata pentru oi merge si după oaia cea căzută si își aduna turma
  Pastorul Adevărat își apăra turma in fata dihaniei

  In 2009 fara sa am habar de toată lupta asta împotriva stăpânirii antihristice mi a arătat Cineva
  cum o mare mulțime de oameni mergeau după Ciubotea Daniel si a ajuns această multime care ca o turma erau adunați impreuna cu Ciubotea Daniel in fata unor Porți Mari Frumoase Imparatesti si care Erau precum O LUMINA PUTERNICA …cate nu părea a fi de pe acest pământ
  Si deodata ca la un semn dat de sus s au închis acest PORTI MARI SI FRUMOASE chiar in fata acestuia, a lui Ciubotea Daniel
  Atunci s a întors cu fata către mulțimea de oameni , nu a spus nimic ,nu a fost contrariat de ce s au închis acele PORTI si nici acea mulțime nu s a dezmeticit parca nici nu ar fi văzut acele PORTI DE CETATE IMPARATEASCA .
  Iar acel Cineva mi a spus ,acum va vrea sa facă ” biserica universala ”
  Si io eram parca undeva sus la o înălțime si priveam toate acestea

  Părinte Teodot ,
  SFINTII MARTURISITORI DIN TEMNITE SI INCHISORI SFANTUL PARINTE ARSENIE BOCA ,SFANTUL PARINTE ILARION ARGATU ,SFANTUL PARINTE ARSENIE PAPACIOC ,SFANTUL PARINTE ILIE LACATUSU ,SFANTUL PARINTE ADRIAN FAGETEANU , SFANTUL PARINTE ILIE CLEOPA …SUNT ASTAZI CA SI IERI ADICA ODINIOARA LA FEL DE PRIGONITI , DEFAIMATI BATJOCORITI prin Lege pe acest pamant si prin CUVANT CHIAR DIN INSTITUTIA NUMITA ” BISERICA ORTHODOXA” care slujitoare statului mamona estslujitoarli HRISTOS ESTE ORTHODOX se arata slujitoare
  MAI NOU ACEASTA INSTITUTIE NUMITA BISERICA ORTHODOXA ROMANA PRIN SEMNATURA DE LA CRETA ESTE SI APOSTATA .

  OARE cum lupii in piei de oaie sa se supună lui HRISTOS ?
  SI SA FIE LUMINA DIN LUMINA când ei înșiși s au vândut stapinirii întunericului si nu pot a fi LUMINA DIN LUMINA .
  SI PRIVITOR LA CANONIZAREA ACESTOR SFINTI SI MARTURISITORI DIN TEMNITE SI INCHISORI
  DE AICI TREBUIE SA VA DATI SEAMA CAT NU SUFERA hidra roșie adica lupii in piei de oaie din BISERICA ,iudeo masonii ,jidanii ,vrajitorii PE ACESTI SFINTI .
  PENTRU CA ACESTI SFINTI AI INCHISORILOR AU BIRUIT hidra roșie .
  Acești SFINTI din temnite si închisori PRIN FLACARA MARTURISIRII ADEVARATE AU DAT FOC la stăpânirea omului rosu de pe acest pamant ,stăpânirea intunericului din timpul ciumei rosii IAR ASTAZI ESTE SUB DOAR O ALTA FORMA numita statul mamona .

  Te ai întrebat dumneata vreodată de ce nu vor sa i Canonizeze ?
  Oare satana ucigă l ar CRUCEA crezi ca vrea sa se multumeasca cu numai sufletele vandute ale acestor lupi in piei de oaie ?
  Nu ,satana uciga l ar CRUCEA vrea toata turma in iad.
  Poate astăzi înțelegeți de ce turmă aceea de mai sus nu avea ochi sa vada PORTILE IMPARATESTI …
  … satana ucigă l ar CRUCEA ii ține in gheare pe acești lupi in piei de oaie cu turma cu tot .

  Dta POTI SA MERGI SI SA ASCULTI POMENIREA LUI Teofan zi si noapte dar îți spun ca începi sa fii asemeni lor adica începi a fi asemeni ecumeniștilor…
  Pentru ca auzul si văzul fac parte din cele de mai de pret ale sufletului …
  Si
  Oare cum este cu îngrădirea pe sine precum a făcut SFANTUL VASILE CEL MARE sau după cum spun SFINTELE CANOANE ?
  Crezi dumneata ta ca nu o sa mai am duhovnic sau ca nu ma voi mărturisi si împărtăși cu SFINTELE SI DUMNEZEIESTI TAINE ALE LUI HRISTOS ?
  Ba da ,ma voi ruga la DUMNEZEU CA SFANTA SPOVEDANIE SI SFANTA IMPARTASANIE SA O IAU DIN MAINILE UNUI PREOT SLUJITOR CU ADEVARAT LUI HRISTOS IN BISERICA ORTHODOXA.

  CU DUMNEZEU INAINTE , INSEAMNA CA TRECEM SI DUNARE SI MUNTI SI VAI SI DEALURI …SI DUMNEZEU NU NE PARASESTE CI DOAR SE IMPLINESC PROFETIILE SFINTILOR ” VETI BATE SUTE DE KMETRI LA DUHOVNICII ADEVARATI …”

  Si sa știti ,
  TOT BIRUINTA INTRU HRISTOS ESTE ORTHODOX SE VA ARATA SI
  O VOM AVEA .

  ASTA CRED , PARINTE TEODOT .
  Astfel ,Calea Adevarata si de Bătut se arata la PREOTII ADEVARATI SI MARTURISITORI AI ORTHODOXIEI caci DUMNEZEU NE ARATA PRIN CINE LUCREAZA PRIN SLUJITORII SAI si nu prin slugile ecumeniștilor sau slugile lui mamona adica „statul mamona”
  Oare ,
  CE TREABA ARE LUMINA cu întunericul …
  Nu are nicio treaba
  La venirea LUMINEI întunericul fuge si se risipește
  Iar astăzi ,
  MARGARITARELE ADICA CELE SFINTE SUNT INCA IN FALCILE PORCILOR SI O SA VEDETI CUM SE VOR INTOARCE PORCII SI VOR SFASIA PE TOTI CEI DIN JURUL LOR SI MAI ALES PE CEI CARE LE AU DAT MARGARITARE IN FALCI.

  VA SPUNEAM CANDVA CA VOR VREA A FACE DIN ROMANIA PRECUM SIRIA …
  OARE ASA SE VA INTAMPLA PARINTE TEODOT ?

  Apreciază

 12. Asa sa fie , Părinte Teodot

  Insa cozile de topor se aliniază cu tot cu” arhierei „spre focul vesnic
  Iar bolovanii muti din Sfintele Altare care nu au glas de a Marturisi si Striga pentru HRISTOS ESTE ORTHODOX nu vor sta in loc ci sunt precum bolovanii ,
  se vor răsturna si BISERICA VAZUTA O VOR DARAMA .

  De asta ,SFINTELE LACASURI AU CAZUT in fălcile porcilor si DUMNEZEU CU MILA CAND VA LOVI DREAPTA DUMNEZEIASCA

  CACI SE VA ARATA
  BISERICA LUI HRISTOS CEA NEVAZUTA DAR SI CEA BIRUITOARE .
  Iar tot ce este spurcat si spurcăciune prin foc va fi trecut spre a se Curați GRADINA MAICII DOMNULUI .

  Ai MILA DOAMNE si de noi
  ca lupul paznic a fost pus la oi
  Si n avem Un Pastor SFINTIT Ales
  De HARUL TAU Cel SFANT Cules …
  Amin.

  Apreciază

 13. Ba da pentru ca este ca la un strand comun unde exista riscul sa te infectezi de meningita asta la cap fereasca DUMNEZEU . E un fel de amestecin boratura la toti din care mai inghiti si tu cand ti gura deschisa

  Apreciază

  • Of DOAMNE si stilul vechi de pe ast pământ ca si Slătioara, veți veni voi in ADEVAR CURAT si ORTHODOXIE când veți iubi ADEVARUL INTRU HRISTOS ESTE ORTHODOX si nu mândria luciferica care înlănțuire la cel rău este ,

   DOAMNE AJUTA ne SPRE SLAVA ORTHODOXIEI si pe acest pământ
   Amin.

   Apreciază

 14. Getule preotul vasile gavrila este un preot lipsit de imporrtanta se ocupa cu lucruri marunte daca ierea adevarat luptator iesea pe sticla si vorbea de sinod de daniel ca e ratacit asa tace inseamna ca e cu ei deci valoare zero orice preot care crezi ca e toba de dogma si tace cand vine vb de ecumenism este nimeni adica absent

  Apreciază

  • Pt Larevederedaniele

   In primul rand invata sa vorbesti. Esti de o nesimtire rara, foarte rara. Tu habar nu ai sa porti un dialog, faci parte dintre oamenii redusi care cred ca numai ce spun ei este bine, restul toti fac rau. Imi pare rau pt tine dar ar fi foarte greu sa te invat acum cum se poarta un dialog si despre respectul pt. celalalt. Insusi nickname-ul tau arata multe despre tine. Zici tu despre parintele Vasile ca este un preot lipsit de importanta? N-am stiut ca ti-a dat Dumnezeu pe mana judecata preotilor astfel incat sa spui tu ce este important si ce nu este. In alt coment zici ca postul nostru si metaniile facute sunt de 2 lei. Deci tu , mai nou stii cum judeca Dumnezeu si pe ce pune accentul. Ma bucur pt tine sfantule, ai ajuns aproape de scaunul Dumnezeirii. ba mai mult , cred ca tu stai pe scaunul de judecata al lui Dumnezeu. Ma iertati Inaltimea- voastra. Orice comment e de prisos. Keep up the good work.

   Apreciază

   • GETULE

    Recunosc nu sint asa de gramatical in posturile mele . Da am curaj sa judec preotii de fapt am puterea sa judec pe oricine care tace si lasa ca acest sistem sa se introneze intr-un viitor apropiat, de ce? . Din cauza lipsei de respect fata de Dumnezeu pur si simplu se doarme cu nesimtire . Io asteptam de la ei preotii sa fie exemple de lupta pe viata si pe moarte impotriva ecumenismului, dar m-am inselat. Am inteles ca degeaba porti haine si apari la televizor povestind de posturi si metanii fleacuri pentru mine ,cand defapt Dumnezeu vrea lupta .Nu sint timpuri de post acum. sint timpuri de marturisirea adevarului ce tot ma mesteci pe mine , sti tu cevrea Dumnezeu de ma contrazici?. Daca inima a-mi spune ca postu metania rugaciunea sint fleacuri iar lupta marturisirea sint virtuti cum vei putea tu sa ma contrazici. Dute frate in pelerinaje tine posturi uitate ca la un spectacol cand va incepe prigoana si fa antrenament sa taci cand se va intampla asta.. CRED CA NU AM JIGNIT PE NIMENI MACAR FASI TU LA FEL NU JIGNI

    Apreciază

 15. Romania nu are nevoie de preoti culti destepti versati care stiu limbi . Romania are nevoie de marturisitori ai dreptei credinte in adevar raportate la timpul prezent . Nu sa tot povestesti tu din biblie pilde si sa repeti aceleasi slujbe si predici ca nu merge nu se pupa la timpurile astea de acum in care ne fura identitatea astia si credinta. Pentru asta trebui lupta cu mamona statul si conducatorii ei nu foie verde vb la emisiuni de noapte si te dai mare sfant ca indrumi tu acolo de post si metanii. Nu da Dumnezeu 2 bani pe postu nostru si metaniile noastre. Nu intelegeti o data ca el vrea sa murim in lupta pentru adevarul care urmeaza sa fie furat din cauza ecumenismului importat prin tradatorii acestui neam umilit si batjocorit de asa zisi ierarhi patriarhi mari mari mari miejii miejilor ca nu fac nici 2 parale astia iadul ai mananca cum zicea vasile novikov preotul adevarat marturisitor si luptator adevarat adevarat adevarat ca el nu am mai vazut pina acum este singurul care a dat dovada de curaj si-a pus viata pentru HRISTOS si a pierdut-o pe asta lumeasca dar a castigat-o pe cealalta cu siguranta este sfant . Asa ar fi trebuit sa fie DANIEL DIN DEAL SI LOCOTENENTII LUI cum este preotul VASILE NOVIKOV oare de ce nu merg si ei pe linia asta de traitori ai dreptei credinte si o da in ecumenism? Cui faci jocul DANIELE CA TE IA MAMA NAIBI TRECI JOS LA SPALAT PICIOARE MAMA TA DE FATARNIC CA MANTUITORUL ASA A FACUT A SPALAT PICIOARE. TU NU SPELI NU? ESTI SMEKER DANIELE? AI CA TE FAC IO. DE NU TE VOI BLESTEMA PINA DUMNEZEU VA HOTARI ORI TU ORI EU . VAD CA CU TINE NU MERGE AI SA PRIMESTI PEDEAPSA MEA ACUM CA SA VEZI CA MAI AM PUTERE IN RUGACIUNE VREAU SA FACI INFARCT CA UN SEMN SA TE INTORCI SI SA DAI SLAVA LUI DUMNEZEU . SA MARTURISESTI PUBLIC CA AI FOST ERETIC SI AI DUS MIRENII PE O PRAPASTIE ABRUPTA . ASTEPT SA AUD VESTI CA AI CAZUT LA PAMANT SI AI FACUT INFARCT SI DUPA AIA MAI VB. CA SA VEZI CA NOI ASTIA DE AICI NU SINTEM NISTE DEMENTI SI RADICALISTI SI EXTREMISTI FANATICI RELIGIOSI

  Apreciază

 16. Pentru GETUL

  getule io a-mi doresc sa fim un popor care asculta de Dumnezeu ce ie rau in asta am cerult io altceva? Daca tinem post si ne abatem de la dogme si canoane ,o luam pe aratura , ce castigam oare Raiul? sau Iadul? Ne vindem sufletul in timp ce tinem post ca- cam asa vine treaba.dupa tine. Pacat canu vezi limpede de fapt nu esti luminat.

  Apreciază

  • larevedere_dane _fiul_satanei
   Sint de acord cu tine in ce priveste lupta impotriva ecumenismului,cipurilor si a tot ce primejduieste mintuirea noastra,dar in ceea ce priveste postul n-ai dreptate,caci postul e f important pt suflet si pt lupta cu patimile,ca numai ereticii au scos posturile,socotindu-se mintuiti deja.Deci,atentie cu posturile,nu le mai ignora,ca nu e bine.Doamne ajuta si mintuire!

   Apreciază

 17. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  Predica completa, impotriva ecumenismului, a staretului Grigorie, de la Manastirea Lacul Frumos!

  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  Apreciază

 18. Pentru Monahul Teodot este acest mesaj: va rog părinte sa-mi trimiteți un e-mail ca sa va întreb ceva foarte important pentru noi creștini , va rog petergan@tahoo,com
  Si va mai întreb de ce sau scos pe sfinți părinti ai închisorilor din sfânta liturghie ?

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s