A sosit momentul intreruperii pomenirii arhiereilor care au semnat la Creta sau nu ?

Cand o sa ne pocaim Teofane ? Stai linistit Preafericite. Nu am gresit cu nimic. Si daca tot insista astia … la toamna  sau … peste vreo doi-trei ani !!!

 

Dupa gestul firesc patristic al intreruperii pomenirii arhiereului Ioachim Bacaoanu de catre P.Macarie si P.Atanasie de la Oituz, au aparut reactii pro si contra. Trebuie stiut ca PS Ioachim Bacaoanu , PS Casian Galateanu si Patriarhul Daniel au fost dintotdeauna un trio care s-a potrivit de minune.  Este intr-adevar, pentru prima data in istoria BOR, cand se inceteaza pomenirea unui ierarh care marturiseste anumite erezii pe fata, „cu capul descoperit”, dupa cum se spune intr-un canon.

Purtatorul de cuvant al episcopului PS Ioachim, P.Daniel Alexandru Zamfir a intervenit – probabil din proprie constiinta „arhiereasca” – in criticarea faptei laudabile a Parintilor de la Oituz ( P.Macarie si P.Atanasie ). El a afirmat ca nu se sperie de aceasta „ploaie de vara” si ca dragostea parinteasca”ecumenista” a preasfintitului ii asteapta cu rabdare sa-si revina din ratacire. Apoi a dat-o de-a dreptul :

 • „Din păcate, sînt voci care se ridică împotriva Sinodului din Creta, împotriva ecumenismului…” – de cand ecumenismul este o invatatura ortodoxa ?  Sf.Justin Popovici a spus-o foarte clar : ecumenismul este panerezie. Nu numai 4 mitropoliti greci, 2 ciprioti si 2 sarbi n-au semnat documentul de legalizare a ecumenismului ci si majoritatea  sarbilor, adica cel putin inca 20 de episcopi sarbi.  http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2016/07/24/majoritatea-episcopilor-sarbi-nu-a-semnat-documentul-controversat-din-creta-mitropolitul-irineu-de-baska-documentul-ecumenist-este-invalid-biserica-rusiei-nu-se-pronunta-inca-asupra-documentelor/
 • mai exemplificam cateva din perlele ecumeniste ale P. Daniel Alexandru Zamfir, cel dupa chipul si asemanarea stapanului : „Cît despre unitate în diversitate se vorbeste, de asemenea, de foarte multă vreme. Sîntem diversi, dar trebuie să fim uniti întru Hristos. Pe acest domeniu putem vorbi foarte mult.” „se vorbeste prea mult si nefundamentat despre antiecumenism, antimasonerie. ” ” E ceva care n-ar trebui să facă obiectul analizei societătii civile.” ” Este bine ca si jurnalistii să înteleagă că astfel de discutii si dezvăluiri în presă nu fac bine nici într-un caz bisericii si nici nu sînt obiectul prevederilor Legii 544 a transparentei publice. E o mică problemă internă pe care o vom rezolva în interior“     Cu alte cuvinte, de ce ati dezvaluit in presa fapta celor doi ? Nu cumva sa le ia si altii exemplu !!!  Astfel de discutii ii pot pune pe ganduri pe multi si va iesi scandal . Ati innebunit ? Faceti rau Bisericii ! De cand Biserica sunt arhiereii eretici ecumenisti  ? Ecumenismul a devenit lege. Societatea civila nu trebuie sa stie decat ce am zis noi la tv cand ne-am intors : „Am marturisit ortodoxia reala nu cea ideala.” – vorba Patriarhului . Acum sa fiti linistiti ca e „o mica problema interna”.
 • Cel de-al doilea preot de la Roman care a dat cateva explicatii la telefon – consilierul cultural Valentin Baltoi, afirma ceva foarte interesant,  poate chiar fara sa vrea : „Nu cred că este vorba de un atac personal la adresa IPS Ioachim. La Sinodul Panortodox din Creta au fost ierarhi din toată lumea.” Iata ca omul de fata gandeste. Daca au fost ierarhi din toata lumea inseamna ca ar trebui intrerupta pomenirea peste tot unde sunt ierarhi care au semnat la Creta. Deci nu numai PS Ioachim e vinovat ca a semnat ci toti care au semnat.
  • Toti, cu exeptia unuia, care a afirmat in fata la alti doi ieromonahi  : ” NU SUNT VINOVAT.  MI-AM FACUT DATORIA DE ORTODOX. NU MA CAIESC. NU-MI PARE RAU DE CEEA CE AM SEMNAT. NU AM NICI O MUSTRARE DE CONSTIINTA.” Acestea sunt afirmatiile mitropolitului Teofan al Moldovei si Bucovinei, facute in fata P.Ieronim de la Codrii Pascanului si in fata P.Antim de la Bistrita. Acestia doi l-au intrebat pe Mitropolit daca se caieste pentru ce a facut la Creta si daca il mustra constiinta. Macar Patriarhul Daniel cam ofta atunci cand a dat un cuvant catre popor la intoarcerea de la Creta. Un cuvant binenteles presarat cu viclenii ale „ortodoxiei reale” dar si cu oftaturi. Mitropolitul Teofan insa, vine de la Creta „cu fruntea sus si biruitor”. El este acela care il ruga pe un fost colaborator ca , atunci cad va veni la P.Justin , sa-l intrebe in batjocura, ca din partea sa ” P.Justin, putem face ecumenism cu tiganii ? ” Delegatia romana a fost printre cele care au semnat in totalitate. Bisericile Ortodoxe Greaca si Sarba au binecuvantarea de a avea arhierei ortodocsi care sa nu fi semnat nici toti si nici tot; la noi, la romani, NICIUNUL.
  • Unii afirma  ca n-ar fi  acum momentul pentru intreruperea pomenirii celor care au semnat la Creta si al ecumenistilor in general si ca cei de la Oituz au gresit, s-au pripit, s-au grabit. Dar de ce sa nu fie acum acel moment, de vreme ce a trecut o luna de la Sinodul talharesc unde s-a semnat dogma eretica a ecumenismului ? Pai, nu-i acum momentul, pentru ca trebuie sa le lasam timp de pocainta arhiereilor.  N-ati vazut ca PS Macarie Dragoi da semne de pocainta ? Chiar Patriarhul Daniel a afirmat in predica tinuta la Techirghiol la pomenirea P.Arsenie Papacioc ca : „El (P.Arsenie) nu era atât de aspru în privința canoanelor, era mai îngăduitor, dar sfătuia pe credincioși să practice iubirea milostivă….El spunea că într-o clipită omul poate dobândi mântuirea dacă se pocăiește.” Si cand va veni acea clipita pentru d-voastra PreaFericite ? Pentru ca aici nu este vorba de pacate personale ci de erezii, de schimbare legilor dumnezeiesti !!!  Aveti cumva de gand sa iesiti din CMB si nu stim noi ?  Nu cred. Sau spuneti-o deschis, ca sa stie toata Biserica : in timpul de cutare zile sau saptamani, punem problema iesirii din CMB si retragem semnaturile de la Creta. „Mai tarziu… stati linistiti…am de gand sa ma pocaiesc, ce atata graba ? Sa mai treaca cateva luni…poate uita lumea si nu ne  mai tot bat la cap fundamentalistii ortodocsi din Moldova”.
  • Teoria aceasta cu „timpul de pocainta” am mai auzit-o  la vreo doi, la o maica de la M-rea Paltin care editeaza revista Atitudini si la un preot de mir care a venit de la Bucuresti si tine sinaxe – predici tot la Paltin : ” L-am auzit de nenumarate ori pe Parintele Justin afirmand, in cazul in care ierarhul ar fi savarsit vreo erezie cu capul descoperit: „Inchidem portile manastirii, ramanem in Biserica noastra si nu ii mai pomenim! Ei se rup singuri de la Biserica, nu noi”. Dar pentru ca nu cumva sa puna cineva in practica acum – cand deja se impune – intreruperea pomenirii, maica adauga imediat : „Nu lungim acum cuvantul (este nevoie inca de rugaciune si dezbatere pe acest subiect), nu spunem ca acum este momentul  intreruperii pomenirii.” http://www.atitudini.com/2016/07/parintele-justin-parvu-despre-abaterile-dogmatice-ale-ierarhilor-ecumenisti-sunt-niste-papusi-care-insa-au-pierdut-harul-adevarului-care-doar-mimeaza-adevarul-dar-nu-il-mai-detin-se-saruta-cu-eret/
  • Eu stau si ma intreb : De cand aceasta maica Fotini este criteriul ultim canonic-dogmatic in M-rea Paltin ? De cand d-ul Pr. Aldea are ultimul cuvant la Paltin ? Pentru ca , ce observam : prea se identifica pozitiile Patriarhului Daniel si ale Mitropolitului Teofan cu pozitiile lor . Cine a insistat sa fie adus la Paltin Pr. Aldea ? Cine l-a adus pe Victor Roncea la Petru-Voda ? Victor Roncea este jurnalistul felicitat oficial de catre Patriarh pentru merite deosebite dar in acelasi timp tot el a fost numit public de catre P.Justin, TRADATOR !!! Cine a mers cu P. Lavrentie Carp la fostul Mitropolit Daniel pentru a-l schimba din staretie pe P.Justin si a-l inlocui cu Lavrentie in 2006 ? Cine a dorit sa impiedice actiunile  antichevron-Pungesti, aniticip ( 14 martie 2013 ) si antimoschee ( 14 sep. 2016 ) pe motivul lipsei binecuvantarii Patriarhului Daniel ? Cine a predat coordonarea majoritatii simpozioanelor dedicate P.Justin celor doi rotarieni de la Piatra Neamt, un preot si un fost inspector la invatamant ? Cine a publicat un articol laudativ al PS Ioachim despre P.Justin in Atitudini imediat dupa moartea sfantului, cu toate ca la incidentele de la Dezgropamintele facute la Tg.Ocna aceeasi persoana tuna si fulgera impotriva PS Ioachim ? Cine alta decat…MAICA FOTINI !!!  Asadar atragem atentia tuturor crestinilor ortodocsi care privesc cu mare atentie la reactiile M-rii Paltin ca, la maici, cel putin 2 persoane fac joc dublu, un joc murdar, de „marturisire a Ortodoxiei” dar de acoperire si dezvinovatire a infractorilor eretici ecumenisti in frunte cu cei doi – Patriarhul Daniel si Mitropolitul Teofan. De altfel , P.Justin mi-a spus : „Ai grija  ca, ecumenistii au oamenii lor care chiar predica impotriva ecumenismului !!!”.  Aici este evident si cazul P.Hariton de la calugari,  care predica sus si tare impotriva ecumenismului … pana la momentul „lovirii capului sarpelui” – intreruperea pomenirii arhiereilor eretici, moment la care… se opreste si acopera capul sarpelui. Sa stiti maici si calugari, ca se va intampla asa : capul sarpelui pe care-l acoperiti, acela negresit va va musca cu muscatura de moarte.  Binenteles ca banii pe care ii aduc bietii oameni la mormantul P.Justin vor merge cu sutele de milioane lunar la Bucuresti in continuare, fara nici o abatere. Pentru ce dati banii oamenilor capului ereziei ecumeniste din BOR, Patriarhului Daniel ? Cum veti da seama de aceasta la Judecata ? Tactica acestor tradatori de la Petru-Voda si Paltin este simpla si aplicata in toata societatea romaneasca : atrag oamenii afisindu-se ca anti ecumenisti , antisistem , amintesc inselator  cuvintele P.Justin… se autointituleaza lideri, iar in momentele hotaratoare deturneaza sau amana luarea unor masuri drastice , prin cuvinte cheie … „Nu lungim acum cuvantul (este nevoie inca de rugaciune si dezbatere pe acest subiect), nu spunem ca acum este momentul intreruperii pomenirii.” (Atitudini-blog,24 iulie 2016)
  • Noi o intrebam pe aceasta maica : dar cand oare va fi momentul ? Dimineata, dupa ce consulti d-ta horoscopul zilei, dupa cum faci de obicei ? Sau poate cand vine ordinul de la cel care „cere timp de pocainta”, cel din dealul Patriarhiei. Si cum sa dea el insusi vreodata ordin de oprire a pomenirii vreunui arhiereu ecumenist casi el ? Cat despre cel care NU REGRETA NIMIC ( Mitropolitul Teofan ) ce sa mai asteptam, pentru ce sa ne mai rugam si ce dezbateri sa mai facem , cand el a spus foarte clar : ” NU SUNT VINOVAT.  MI-AM FACUT DATORIA DE ORTODOX. NU MA CAIESC. NU-MI PARE RAU DE CEEA CE AM SEMNAT. NU AM NICI O MUSTRARE DE CONSTIINTA.” In acest sens, cred ca este revelatoare istorisirea din viata Sf.Antonie cel Mare, care a fost ispitit sa se roage pentru un drac venit in chip de om, care mima  pocainta. Dupa ce s-a rugat pentru el si Dumnezeu i-a prezentat canonul de pocainta, iata cum a reactionat dracul  : „Iar Zerefer îndată lepădînd acel înşelător chip al pocăinţei, a rîs tare şi a zis bătrînului: „O! călugăre, eu de-aş fi voit a mă numi însumi răutatea veche, urîciunea pustiirii şi înşelăciune întunecată, apoi din început aş fi făcut aceasta, ca să mă fi tămăduit. Acum să mă numesc răutate veche? Să nu fie aceea; şi cine zice aceasta? Pentru că eu pînă acum sînt minunat întru isprăvi şi toţi temîndu-se, se supun mie; şi oare aş putea ca eu singur să mă numesc urîciunea pustiirii sau înşelăciune întunecată? Nicidecum, călugăre, căci încă stăpînesc pe cei păcătoşi şi ei mă iubesc; eu în inimile lor sînt şi ei umblă după voia mea; iar ca să fiu rob netrebnic şi prost prin pocăinţă nu voiesc, răule bătrîn, nu, nu, să nu fie aceea: ca adică din cinstea cea mare să mă duc într-o necinste ca aceea”. Cu alte cuvinte, Patriarhul Daniel, Mitropolitul Teofan, Mitropolitul Nifon … striga razand : ” S-o credeti voi, prostilor ca noi vrem pocainta-iesirea din CMB si anularea sinodului de la Creta. Noi vom merge fara abatere pe drumul trasat de cei care ne-au pus arhierei, cu ecumenismul inainte pana la … aparitia conducatorului unic, pe care il asteptam si-l pregatim de mult. Si vrem sa tragem cat mai multi dupa noi.”
  • Frati crestini ortodocsi, acesti arhierei care au semnat tradarea lui Hristos cel Ortodox la Creta nu au nici urma de dorinta de pocainta. Sa nu ne amagim ca vom mai putea merge inainte cu ei ca arhierei.  Mare atentie la cei care fac un joc dublu. Faptele uneia dintre cei doi le-am consemnat cu scarba si durere mai sus.
  • Asadar, privind la marturisirile ierarhilor care nu au semnat la Creta, la Scrisoarea celor aproape 60 de Parinti Atoniti, la indemnurile P.Iulian de la Prodromu, la indemnurile P.Sava de la M-rea Marea Lavra – Athos, la sinaxele P.Theodor Zisis si Prof.Dimitrie Tselenghidis de la Chisinau – Volos si intorcandu-ne privirile cu scarba de la cei care fac joc dublu  la Petru-Voda si Paltin, credem ca a A SOSIT MOMENTUL lovirii capetelor balaurului ecumenist – INTRERUPEREA POMENIRII TUTUROR ARHIEREILOR CARE AU SEMNAT APOSTAZIA DE LA CRETA SI A TUTUROR CELORLALTI ECUMENISTI. Fiecare arhiereu , preot, credincios sa fie constient ca este in aceste momente  ca in fata Sf.Arhanghel Mihail cand  a oprit caderea ingerilor din Ceruri prin cuvintele :

   Să stăm bine, să stăm cu frică, să luăm aminte!

   In functie de alegerea de acum, de buna voie,  vom fi in vesnicie de partea Domnului Iisus Hristos cel Ortodox  sau de partea ecumenistilor, a satanei si a ingerilor lui. Amin.

  • PS : – chiar inainte de a da drumul la articol, am primit urmatoarele informatii sigure : aseara la M-rea Paltin s-a tinut o sinaxa extraordinara pe tema atitudinii maicilor dupa sinodul talharesc de la Creta . Ce s-a afirmat :
  • stareta Justina Bujor – care ascunde inregistrarea audio de la sinaxa staretilor de la M-rea Agapia, sustine tare si hotarat : ” Nu vom intrerupe niciodata pomenirea Mitropolitului Teofan ci asteptam in timp, pocainta lui ( pana la toamna si chiar peste doi-trei ani ). Nu putem sa-l judecam pana nu-l lasam sa se pocaiasca. Trebuie sa-i dam timp de pocainta….M.Fotini : „Nu putem trai la Manastire fara episcop.” Cum se va pocai vreunul daca il recunoastem ca episcpop ortodox dupa semnatura tradarii de la Creta si daca el zice clar ca nu-i pare rau ? Cine v-a intunecat oare in halul acesta ? Marele teolog Aldea sau patima scaunului staretiei sau amandoua ? Maica Justina Bujor da zeci de milioane in fiecare saptamana la mitropolie ca sa fie sustinuta in scaunul staretiei. Sute de milioane i-a dat mitropolitului Teofan la intronizarea ei ca stareta imediat dupa moartea P.Justin. Dar oare de unde avea acesti bani ? Din seifurile aduse la vale de la calugari ? Nu putem sti. Poate din vreo donatie venita la timp. Unde merg banii bietilor oameni !!!  Cum sa nu-l pomeneasca pe eretic,  daca ii mai si da atatia bani ? Tine maicile de la Paltin in foame , cu mancare de post, inselandu-le ca trebuie post si rugaciune ca Dumnezeu sa lumineze mintile ereticilor de arhierei, iar ei la Creta benchetuiesc pe sute de mii de euro. Totusi, la sinaxa de la Agapia M.Teofan a afirmat : „Am simtit puterea rugaciunilor voastre si am marturisit ca niciodata in viata mea. La fel si Preafericitul. Dar, a doua zi a fost o presiune mare si…am semnat.” Am aratat mai sus ca Mitropolitul a spus hotarat ca nu-i pare rau absolut de loc de ceea ce a semnat la Creta. La fel ca Mitrolpolitul Nicolae Corneanu care , dupa ce Sinodul l-a iertat – fara s-o fi cerut el prin pocainta –  pentru fapta apostata a impartasirii  la greco-catolici, el a afirmat public : „Nu regret nimic.” Asa ca, drum bun in continuare cu ereticii ecumenisti, maicilor. Iar pentru cei care considera Biserica episco-centrica iar nu Hristo-centrica le oferim spre studiu urmatoarele : https://graiulortodox.wordpress.com/2016/04/17/pr-matei-vulcanescu-oprirea-pomenirii-episcopului-locului-schisma-erezie-protest/
  • maica Fotini : ” Sa nu ne luam dupa tot felul de teologi facuti peste noapte si dupa parerile lor. Cel mai nimerit teolog si pazitor al sfintelor canoane este P.Mihai Aldea, care stie cum sa puna problema dogmatic, nu cu fanatism religios cum o pun altii”. Te referi cumva la IPS  Serafim de Pireu, IPS Ierotheos Vlachos, PS Longhin de la Banceni, P.Theodor Zisis, Dimitrie Tselenghidis,  P.Ieronim de la Codrii Pascanilor, P.Macarie de la Oituz, P.Teodot de la Petru-Voda, P. Ciprian Staicu de la Sf.Gheorghe…maica ? Daca da, vrem sa aratam cititorilor ca  IPS Serafim de Pireu le-a transmis clar printr-un email maicilor de la Paltin ca sa rupa orice legatura cu Mitropolitul Teofan pentru ca este eretic si vulpe vicleana.
  • Maica Fotini scrie in pagina de pe net a revistei Atitudini  din 24 iulie 2016 : „Referitor la intreruperea pomenirii ierarhului, Părintele nu a recomandat aceasta in acea perioada, deoarece era o situatie cu totul diferita, dialogurile ecumeniste, in care se faceau grave compromisuri prin slujirile in comun cu ereticii, nu erau recunoscute la nivel panortodox, adica ne acorda posibilitatea să ne delimităm de abaterile lor, să ne dezicem de ecumenismul lor, cum Părintele a și facut-o de nenumărate ori, prin mărturisiri publice. Acum insa ne aflam in alta situatie, aceea prin care ni se impune ecumenismul drept dogma, suntem obligati sinodal sa recunoastem caracterul apostolic si patristic al ecumenismului, un ecumenism sincretist,…” Aceasta afirma in public.
  • in particular, insa, Maica Fotini, ieri seara la sinaxa despre intreruperea pomenirii ereticului Teofan afirma  catre maici : ” au mai fost cazuri de asemenea greseli in Ortodoxie si nu s-a intrerupt pomenirea , dandu-li-se ereticilor timp de pocainta. ” Care cazuri si care pocainta in acest caz ? In cazul Creta, absolut toti cei care au semnat nu numai ca nu arata pocainta ci, mai mult argumenteaza ca acolo au marturisit ortodoxia. Asadar, ca sa-si vina in sine – ceea ce nu cred vreodata – trebuie sa  fie  aratati cu degetul intregii Biserici, prin intreruperea pomenirii, ca nu mai sunt episcopi ortodocsi ci pseudo-episcopi sau episcopi mincinosi.   Iata deci, jocul dublu al acestor doua maici.
  • In incheiere vom scrie cat mai pe scurt cateva cuvinte despre P.Mihai Aldea, „vestitul teolog”:
  • – se trage dintr-o familie de eretici practicanti care nici in acest moment, adica dupa ani buni de la hirotonia sa, nu au revenit la Ortodoxie. Canoanele pentru hirotonie opresc hirotonia in acest caz.
  • – la revenirea sa la Biserica Ortodoxa, nu a primit Botezul ortodox ci doar mirungerea.
  • – nu s-a pocait total de ratacirea sa eretica, afirmand public intr-o conferinta de la Bucuresti ca „nu crede decat in profetii biblici”, negand astfel Sf.Traditie.
  • – si-a terorizat si chinuit propria sotie pana cand a facut-o sa divorteze, traind in concubinaj cu o ucenica de-a lui  mai tanara cu 20 de ani.
  • a incercat sa-l determine pe P.Macarie de la Oituz sa amane publicarea documentului de motivare teologica a intreruperii pomenirii arhiereului eretic Ioachim Bacaoanu, moment in care eu eram de fata si i-am spus hotarat P.Macarie : ” Nu te lua dupa Aldea, ca asta este omul Patriarhului trimis aici pentru a sustine reeducarea maicilor.”
  • de ce nu a fost caterisit P.Aldea de Patriarh dupa divort ? Pentru a fi trimis la Mitropolitul Teofan , care l-a primit cu bratele deschise si nu l-a trimis la o parohie, dupa cum se trimite un preot de mir, ci tocmai la M-rea Paltin, unde a fost primit cu mare evlavie in primul rand de catre M.Fotini si M. Justina.
  • noi am prezentat aceste fapte ale noilor „marturisitori antiecumenisti” de la Petru-Voda-Paltin cu un singur scop : pentru ca, d-voastra , dreptmaritori crestini, care aveti evlavie la P.Justin, sa constatati in ce hal s-a ajuns aici si sa nu cadeti in capcana lor. De altfel, chiar P.Justin pe cand traia, a afirmat unui duhovnic : „Mai bine era la Aiud, ca acolo ma chinuiau strainii. Aici ma chinuiesc ai mei.” In scurt timp vom publica si o scurta carticica intitulata „Asasinarea P.Justin Parvu, Staretul M-rii Petru-Voda” in care sunt implicate cateva persoane din apropierea P.Justin. Cartea se bazeaza pe documente medicale iar nu pe inchipuiri.
Anunțuri

329 de comentarii

   • Parinte Teodot, poate stiti, ce s-a intimplat cu Danion? De ce nu se mai aude de aproape 2 ani in lupta anti-ecumenista? L-a „linistit” cineva? Ce face el acum?

    Apreciază

   • Si de atunci nu mai stiti nimic de el? Nu va mai intereseaza? Nu ati putea afla? De ce tace atit de adinc acum? La noi se zvoneste ca a facut conferinte in Romania pro-stil nou, adica ar fi justificat reforma calendarului din 1924 facuta de masonul Cristea. E adevarat? Ca mie nu-mi vine a crede si nu am vazut nici o conferinta de-a lui din ultimul an pe youtube. Macar mai e in viata?

    Apreciază

   • Este in viata, dar ce sa vorbesc cu el, cand la pomenirea de care v-am spus, dupa ce am zis la oameni ca actualii arhierei romani sunt cei mai periculosi securisti care distrug Biserica, el a spus la oameni ca sunt un extremist.

    Apreciază

   • Nu stiu daca asta v-a deranjat, dar si Hristos e extremist. Cine a mai cerut in istorie lepadarea de sine si purtarea crucii daca vrea sa-L urmeze?
    Oricum Danion nu este tribunal, e om si el, insa asta nu-i justifica tacerea de acum. Sau poate el nu tace, dar eu nu cunosc.
    Nu l-ati putea „deranja” frumos din comoditatea lui? E vorba de lincezeala sau s-a impacat si el cu apostazia? Cum poate sta deoparte acum?

    Apreciază

   • La al 5-lea staret (Neonil) viata duhovniceasca va slabi, al 6-lea (cel actual) va fi doar 2 ani si va dezbina obstea cu totul, iar la al 7-lea (dupa marele razboi) viata duhovniceasca va fi infloritoare si se vor aduna la Frasinei sute de calugari.

    Apreciat de 1 persoană

   • E o profetie a Sf. Ierarh Calinic pastrata de calugarii vechi inca de la primul staret al Frasineiului, schimonahul Policarp Nisipeanu.

    Apreciază

 1. Părinte Teodot fara suparare dar si dta vinzi pe HRISTOS CEL ORTHODOX
  ASTAZI , sunt monahi si Preoti care s au îngrădit pe sine pentru MARTURISIREA ORTHODOXIEI si poate au luat si drumul pribegiei fara negocieri de o saptamana sau doua sau șapte…

  Iar slujbele lor Sunt Cele Sfinte si cu Har Adevărat pentru ca si DUHUL SFANT ACOLO SE COBOARA UNDE este MARTURISIREA CURATA A ORTHODOXIEI prin nepomenirea ereticilor de pandari care au vândut pe HRISTOS ESTE ORTHODOX.

  Mie nu îmi place sa iau deradere sau in desert Cuvântul lui DUMNEZEU SI NUMELE SAU CEL PREASFANT . …poruncă a două din decalog …
  Ori nu înțelegeți ca nu se poate sluji la doi stapini si lui HRISTOS si lui mamona …ori pina si naivitatea se plătește prin talantul dat .
  ” cu dracu nu stai la discuții” Sfantul Părinte Arsenie Papacioc

  Din 28 iunie nu am mai mers la slujbele ținute in ” Biserica ” cea oficial numita ” orthodoxa ” si care prin ” sinodul ” de la Creta prin slujitorii ei părtași ereziei pentru mine oficial este căzută in apostazie .
  Am Sfinte Icoane in casa ,am agheazmă mare , am Ceaslov cu sinaxarele de peste an si țin cu ajutorul lui DUMNEZEU posturile toate si apoi voi merge unde ORTHODOXIA SFINTILOR PARINTI ESTE MARTURISITA CURAT SI NETAGADUITA PRIN MAINILE SFINTE SI PRIN GURA PREOTILOR ADEVARATI .

  DOAMNE AJUTA ,

  Apreciat de 1 persoană

  • Maria in caz ca nai stiut in bucuresti sunt ,,preoti ortodocsi” care atentie, oficializeaza slujbe de inmormantari la cei ce urmeaza a fi incinerati, atentie nu sunt zvonuri sau povesti de frati grim ci fapte reale si nu de ieri sau de azi ci de ceva vreme si din pacate nu am auzit de nicio caterisire la ceste fapte nenorocite

   Apreciază

 2. Parinte imi va fi de folos citirea cartii: Infruntarea jidovilor, Neofit Cavsocalvitiu? Cum o considerati, stiut fiind faptul ca Neofit a fost popa jidovesc – rabin – pînă la vîrsta de 38 de ani, cînd s-a crestinat? Stim toti ca ei, ovreii sunt infiltrati peste tot, sub alte nume, ne pîndesc din ulitele drumurilor si ne-ar munci ca pe Hristos, pe cruce, desi acum o fac ascunsi sub alte masti. Este cartea asta folositoare de suflet? Doamne ajuta

  Apreciază

 3. RUGACIUNE LA VREME DE NECAZ CATRE MAICA DOMNULUI (alcatuita de Sfantul Nicolae Velimirovici): Valuri de patimi mă împresoară; mare necaz şi strâmtorare îmi umplu sufletul o, întru-tot Sfântă Maică, linişteşte sufletul meu cu pacea Fiului tău şi alungă deznădejdea şi întristarea sufletului meu cu harul Său. Potoleşte furtuna păcatelor mele care mă frig precum un vierme în foc şi stinge-i flăcările. Umple-mi inima de bucurie, Preacurată Maică şi împrăştie ceaţa nelegiuirilor mele de la faţa mea, căci acestea mă împresoară şi mă tulbură. Luminează-mă cu lumina Fiului tău. Sufletul meu se simte sfârşit; totul îmi este greu, chiar şi rugăciunea. Iată-mă, rece ca piatra. Buzele mele şoptesc o rugăciune, dar inima mea nu tresaltă. Necazurile m-au împresurat de pretutindenea. Topeşte gheaţa din jurul sufletului meu şi încălzeşte-mi inima cu dragostea ta. Nu-mi pun nici o încredere în apărarea venită de la oameni, ci îngenunchez dinaintea ta, o, Prea Sfântă Maică şi Fecioară. Nu mă alunga de la faţa ta, ci primeşte rugăciunea robului tău. Tristeţea m-a cuprins. Nu mai pot răbda năvălirile diavolilor. Nu am nici o apărare; nici nu aflu loc de refugiu, om nenorocit ce sunt. Sunt pururea biruit în lupta aceasta şi nu am altă mângâiere decât în tine, Preasfântă Maică. O, nădejde şi apărarea tututror credincioşilor, nu trece cu vederea rugăciunea mea.

  Prea Sfântă Maică a lui Hristos, Prea Curată, Prea Binecuvântată Maică a lui Dumnezeu, vezi cum satana mă izbeşte precum valurile mării lovesc corăbiile! El mă urmăreşte ziua şi mă tulbură noaptea. Nu am pace – sufletul meu se pleacă – duhul meu se cutremură. Grăbeşte, Prea slăvită Maică şi mă ajută! Roagă-L pe dulcele Domn Iisus Hristos să aibă milă de mine şi să-mi ierte păcatele pe care le-am săvârşit. O, Preasfântă Maică a Domnului nostru Iisus Hristos, bunătatea ta cea plină de iubire este nesfârşită şi este cel mai mare vrăjmaş al puterilor iadului. Chiar atunci când cel mai mare păcătos cade în străfundurile iadului, împins de forțe diabolice, dacă acesta strigă către tine, tu eşti gata să-l eliberezi din legăturile iadului. Slobozeşte-mă şi pe mine. Priveşte cum satana vrea să mă facă să mă împiedic şi să-mi zdrobească credinţa, dar eu îmi pun toată nădejdea în Domnul. Slavă ţie, ceea ce eşti mai cinstită decât Heruvimii şi mai mărită fără de asemănare decât Serafimii. Amin.

  Apreciază

   • Of…, asta nu am stiut-o. Mie imi facuse o alta impresie. Pacat. Oricum, am fost mereu de conceptie ca monahii si monahiile, indiferent de gradele pe care le au, pot iesi in lume DOAR ca sa spuna adevarul – tare, raspicat si in mod direct, fara ocolisuri. Ori ceea ce vedem noi acum, cu sute de monahi prezenti la tot felul de conferinte, mi se pare foarte suspect. Nu mai zic ca in ultimul timp am facut o constatare. Majoritatea monahillor care ies la conferinte, platesc prin aceasta „ascultare” pentru banii pe care i-au primi pentru Manastirie lor.

    Apreciază

 4. Ei ,
  de cine va e teama ?
  De dracii fără a coarne sau cozi de topor ?…
  nu au nicio putere de a lovi în STANCA …se vor topi ca ceara la vederea focului
  Noi trebuie să fim întru HRISTOS ESTE ORTHODOX si Crucea înălțată pe calea strâmtă dar Cale spre ADEVARATA BIRUINTA.

  SFANTUL IERARH NICOLAIE , CAPUL SAU INDEOSEBI , SE ARATA PE UNELE ICOANE DE PE ICONOSTAS ,ICOANE ALE MAICII DOMNULUI .
  Cine are ochi de văzut VEDE SI AUDE …

  Apreciază

   • Părinte Teodot este vorba de mama mea care merge Biserica ,acolo unde ereticul Casian este pomenit

    ” Uite, mama ce am văzut pe Icoană MAICII DOMNULUI de la Catapeteasma dreapta de lângă ușile împărătești , CAPUL SFANTULUI IERARH NICOLAIE care a stat pînă cand a ieșit Părintele să împărtășească ”
    Acum întrebarea pe care ne am pus o de ce s Arătat Sfântul NICOLAIE pe Icoană MAICII DOMNULUI la Catapeteasma si de ce a stat pînă cand Părintele a ieșit cu Impatasania?,
    În Acatistul SFANTULUI NICOLAIE se spune
    ” Bucura te CAPUL CEL SFINTIT AL BISERICII LUI HRISTOS ”
    …si mama mea a mai avut o vedenie undeva prin iarna acum 2 ani cand a găzduit pe Monah Anatolie care nu avea unde să doarmă fiind izgonit de Casian din manastirea Greaca de la Smârdan după ce i au spart Chilia si au vrut a l otrăvi
    Tot așa a văzut precum aievea Icoană Mare a SFANTULUI NICOLAIE în Biserică …alte Icoane numai erau in Biserica si parcă era pustiită ca intrase apa multa iar Părintele a ieșit cu Sfânta Evanghelie împreună cu oameni după el si care le a spus veniți după mine și a ieșit afară cu SFANTA EVANGHELIE din BISERICA UNDE apa ajungea la genunchi .

    DOAMNE APARA NE SI AI MILA de a Ta TURMA , la cele ce vor veni
    Amin.

    Apreciază

  • Mai muritorule, este traducerea gresita : Sf.Impartasanie nu se poate intina, ca este Insusi Trupul si Sangele lui Hristos. Omul care se impartaseste dim mainile unui eretic are pacat. Dar acum mergem la Biserica si nu lasam pe ecumeniti sa-si faca de cap. Luptam. Bisericile acestea sunt ale mosilor si stramosilor nostri iar nu ale ecumenistilor apostati. La Petru-Voda am muncit pana la epuizare 15 ani. Acum cu ce drept m-au dat afara de doi ani clica mafiota Daniel-Teofan-Hariton ? Ei n-au ridicat un pai la Petru-Voda. Ce drept au blestematii de arhierei ecumenisti asupra bisericilor unde si-au varsat sangele stramosii nostri ? Unde au dat oamenii si ultimul banut si unde au muncit cu drag si jertaf atatia ? N-au nici un drept ecumenistii asupra bisericilor. Ce drept are blestematul de Daniel asupra Patriarhiei ? A pus el vreo caramida acolo ? Aceasta Patriarhie a fost ridicata de voievozi ortodocsi iar nu de eretici ecumenisti cum este el. Prosti si fraieri sunt ortodocsii din Bucuresti ca inca mai sta la Patriarhie acest blestemat. Sa se duca boalei in mamutul catedrala jecmanirii neamului cu toti politicienii lui, cu tot parlamentul si sa slujeasca acolo cu papa-cardinali-protestanti-musulmani-jidani dupa cum au in cap. Nu parasim nici o Biserica. Ecumenistii sa plece. Si mergem la slujbe, iar unde este pomenit vreun cretan strigam „NEVREDNIC”. EU DIN MANA CRETANILOR NU MA IMPARTASESC IN VECI. NICI AGHIAZMA NU IAU DE LA EI, NICI BINECUVANTARE, NICI ANAFURA, NIMIC.

   Apreciază

   • Parinte pt ce ati facut acolo veti avea rasplata si cununi si toti cei care au contribuit vreodata..Dumnezeu sa va lumineze sa faceti cum e mai bine.Noi incercam sa zicem ca energia asta era bn sa o folositi luptand sa aduceti oameni in bisericile adevarate toacmai pt ca oamenii tin la parerea dvs. Pentru multi dintre noi a venit momentul sa intoarcem pagina. Speram sa treceti peste durerea asta si sa mergeti mai departe..cu ajutorul lui Dumnezeu.

    Apreciază

   • O intrebare pt stela, da de unde si pina unde smirdanul tine de jud galati?! Acel lacas sfint (pt ca smirdanul apartine de jud tulcea) tine de mitropolia tomisului adica de teodosie, sau mai este o localitate smirdan si in jud galati, iar galatiul fiind unul din jud moldovei automat si casian este subordonat lui teofan, oricum ciudate aceste increngaturi

    Apreciază

   • E clar ca multi de pe blog trag spre schisma, fiecare intelege credinta dupa mintea lui…Fiti ca albinele luati ce e bun, nu trebuie parasita Biserica sau parohia, tainele inca sunt valide. Sunt si multi preoti care nu sunt ecumenisti, daca vorbesti cu ei personal recunosc ca nu e bun ecumenismul, dar din frica, comoditate nu marturisesc ci se retrag, fac slujba si atat.

    Apreciază

  • Bre „Mihai”, nu exista Mitropolia Tomisului, exista „Arhiepiscopia Tomisului” care este sub Mitropolia Dobrogei si Munteniei, Galatiul, Arhiepiscopia Dunarii de Jos, e in Moldova, dar nu e sub Mitropolia Moldovei ci este si ea sub Mitropolia Muntentiei si Dobrogei. Smardan este foarte aproape de Galati, e un sat. Asadar Arhiepiscopia Galatiului (Dunarii de Jos) este sub Mitropolia Munteniei si Dobrogei, adica sub patriarh care este si mitropolitul Munteniei si Dobrogei.

   Apreciază

 5. am revenitdoar ca sa precizez
  ti-am trims „scrisorica” de mai sus pentru sufletul tau,trebuia sa o trimit pe mail,dar eu chiar nu am vreme de net.
  a fost un moment in care te-am dat de exemplu unor calugari,ca om simplu care are constiinta.
  de asta m-am mahnit,dar toate sunt de la Dumnezeu,ca sa marturisim,la fiecare pas,care a cui suntem.
  Dumnezeu orice pacat il iarta.
  prin pocainta.

  toate le iarta Dumnezeu.
  prin cainta,cu intelepciune(frica-cea buna-de Dumnezeu)

  e doar pentru sufletul tau

  Apreciază

 6. revin pentru o precizare,ca sa nu te tulburi
  ti-am trims „scrisorica” de mai sus pentru sufletul tau,trebuia sa o trimit pe mail,dar eu chiar nu am vreme de net.
  a fost un moment in care te-am dat de exemplu unor calugari,ca om simplu care are constiinta.
  de asta m-am mahnit,dar toate sunt de la Dumnezeu,ca sa marturisim,la fiecare pas,care a cui suntem.
  Dumnezeu orice pacat il iarta.
  prin pocainta.

  toate le iarta Dumnezeu.
  prin cainta,cu intelepciune(frica-cea buna-de Dumnezeu)

  e doar pentru sufletul tau

  Apreciază

 7. Nu-l mai invinuiti pe pr. Teodot caci regula purtarii noastre in fata ereticilor este cea stabilita odata pentru totdeauna de catre apostolul Pavel, cand scrie: „De omul eretic, dupa intaia si a doua mustrare, departeaza-te, stiind ca omul ca acesta s-a abatut si pacatuieste, fiind singur de sine osindit” (Tit 3, 10-11).
  Deci numai dupa intaia si a doua mustrare sa ne departam de eretic, iar vremea aceasta, de e o saptamana ori o luna, numai Dumnezeu Atottiitorul o cunoaste si-o descopera celor blanzi si smeriti cu inima. Iertati-ma si hai sa ne ingaduim unii pe altii in dragoste, hai sa cautam sa pastram unitatea Duhului. Doamne ajuta

  Apreciază

 8. Doamne ajuta.Parinte, am fost la un Sf Maslu unde s-au citit in loc de Sf Evanghelii :ale fecioarelor intelepte, a femeii cananeence si Zaheu, Sf Evanghelii cu Vindecarea copilului epileptic, vindecare slugii sutasului si vindecarea orbului din nastere.de asemenea si rugaciunile ce urmau erau diferite.
  Exista si alta varianta de Sf Maslu?

  Apreciază

 9. Parinte iertati-ma, cand am spus eretic, m-am referit la patriarhi, episcopi, si restul care au semnat si-au pus la cale sinodul cretan, nu la dumneata.

  Drept spuneti ca intai statatorii BO au nevoie de ceva timp sa se pocaiasca pt ce au facut, insusi Apostolul Pavel ne indeamna ca inainte de departarea de eretic sa fie mustrat o data, de doua ori. M-am referit la ei ca sunt eretici, ai nostri patriarhi, episcopi, etc.. dar acestia nu cerceteaza invinuirile ce li se aduc, se feresc, fug ori se ascund de raspunsuri, nu accepta nici macar o judecata in baza canoanelor sinoadelor ecumenice. Asa ca sa nu va mai invinovateasca unul sau altul ca aveti rabdarea si le ingaduiti timp pt cainta. Sper ca sunt bine inteles acum, Doamne ajuta.

  Apreciază

 10. Parinte e adevarat ca Gigi Becali a fost la Parintele Justin si a vrut sa i dea un miliard dar Parintele i a refuzat banii? Am citit ca a fost si la Parintele Papacioc si la Parintele.Calciu cand erau in viata desigur

  Apreciază

  • O s-o incurce. La Vatoped si la aproape toate celelalte M-ri atonite sunt la conducere slugile fidele ale lui bartolomeu, panereticul de la C-nopol. Trei calugari de la Hilandar care s-au ridicat impotriva adunarii de la Creta au fost dati afara de tot din Sf.Munte.

   Apreciază

   • Nu stiu de ce dar mi se pare ca marea majoritate este pro-ecumenism…. E cumplit sa vezi cum isi bate joc satana.. DOAMNE ai grja de noi si nu ne lasa prada raului!

    Apreciază

 11. ce parere aveti despre p Arsenie Boca?

  „Despre ședințele de spiritism și ideile eretice steineriene ale acestui ieromonah [Arsenie Boca.], aflat în înșelare, mai știau Părintele Profesor Dumitru Stăniloae, Părintele Benedict Ghiuș, Părintele Adrian Făgețeanu, Părintele Arsenie Papacioc, Părintele Profesor Dumitru Radu ș.a., toți atrăgându-i atenția cu bunăvoință că greșește, dar fără folos”

  -toti acesti duhovnici [si p Cleopa] au zis ca Boca era in inselare

  ARSENIE BOCA PROPOVĂDUITOR ȘI INVENTATOR DE APOCRIFE. HULITOR AL SFINȚILOR: http://cartearomaneasca.blogspot.ro/2016/08/arsenie-boca-propovaduitor-si.html

  „Părintele Arsenie Boca s-a purtat ca un eretic clasic: a fost propovăduitor și chiar inventator de texte apocrife, fiind pentru aceasta vrednic de caterisire

  Din canoanele Sfinților Apostoli
  CANONUL 60
  Dacă cineva cărțile necinstitorilor de Dumnezeu cele minciunosuprascrise, ca pe niște Sfinte în adunare (Biserică) le-ar citi, spre vătămarea norodului, și a clerului, să se caterisească.

  Ce texte apocrife cita, inventa și propovăduia Părintele Arsenie Boca? Iată o mică parte din ele:

  “Părintele ne-a povestit altădată despre Maria Magdalena că a fost fiică de împărat, dar a fost depravată, păcătuia cu toți care îi convenea ”

  Ca să vedeți doar dintr-un exemplu că cele ce le-a învățat și făcut Părintele Arsenie Boca nu sunt Ortodoxe , iată ce a spus însuși sfinția sa în public, surprins chiar în cartea oficială a predicilor sale numită „Cuvinte vii”:

  “Maria Magdalena
  Era o mare stricată a vremii. Nimeni nu-i rezista. Frumoasă era; un șarpe de aur, încolăcit pe brațul gol, îi mărea vrăjirea; Un dor trufaș de a-L cunoaște i-a încolțit în inimă.
  A vrut să-L ispitească pe Iisus.
  Iisus o privea din oarecare depărtare, așa cum privește Dumnezeu, nu cum privește bărbatul.
  In fața sfințeniei dracii ei nu pot nimic. O părăsesc unul câte unul, până la șapte – zice Evanghelia. Erau cele șapte păcate de căpetenie, care strică firea omenească[aici observăm cum experiența bolnăvicioasă personală și mentalitatea Părintelui Arsenie Boca își spun cuvântul. Crezând că ce face sfinția sa este lucrare dumnezeiască, iar nu înșelare demonică, este convins că și Mântuitorul lucra ca el.
  Avea impresia că Hristos privea de departe pe oameni fulgerător și le schimba magic sufletele, scoțând (fără lucrarea de pocăință) patimile împreună cu dracii care le însoțesc.
  Dar Mântuitorul niciodată nu a lucrat așa, și nici acum nu face aceasta prin Sfinții Lui,

  În predica de mai sus a Părintelui Arsenie Boca și dracii, și patimile ies prin priviri, deci hipnotic, fără contribuția omului. Dar acest mod de a lucra (neținând cont de libertatea celui chinuit și dorindu-se supunerea lui totală – prin anihilarea propriei voințe – la voința lucrătorului) este specific Părintelui Arsenie Boca și îi definește rătăcirea, însă este diametral opus modului de a lucra al lui Hristos.

  Vedem astfel că în acest basm eretic și elinesc despre Sfânta Maria Magdalena sunt doi huliți: și ea este acuzată de prostituție, și Mântuitorul este acuzat de viol… duhovnicesc, deci, mai grav decât cel trupesc

  iarăși minciuni peste minciuni, arătând că Părintele Arsenie Boca nu avea vedeniile de la Duhul Adevărului, ci de la tatăl minciunii. Dacă sfinția sa ar fi fost prooroc ar fi știut că Sfânta Maria Magdalena nu era femeia desfrânată, ci s- ar fi atins de pomenirea ei cea veșnică cu sfială, cu lacrimi și gânduri evlavioase, necompromițându-se că o primește într-o prejudecată cu dispreț. După cum Sfânta Cuvioasă Fecioară Maria Magdalena nu a desfrânat, după cum nici Domnul nostru Iisus Hristos nu a respins-o, nici nu s-a uitat de departe la ea, artistic, cum Îl descrie regizorul imaginațiilor de la Drăgănescu, tot așa femeia desfrânată ce a șters picioarele lui Hristos cu părul capului ei, nu a fost Sfânta Maria Magdalena

  …………….

  Dar să redăm ceea ce ne învață Sfânta Tradiție despre Sfânta Fecioară, Mironosiță și Muceniță, întocmai cu Apostolii, Maria Magdalena:

  Sfînta Maria, numită Magdalena, a fost ucenița și mironosița lui Hristos cea dintîi și cea mai mare decît toate mironosițele și purtătoarele de mir.

  după judecățile lui Dumnezeu, să se arate lucrurile Fiului lui Dumnezeu întru dînsa, precum Însuși zice despre orbul din naștere [deci, ca la orbul din naștere: nu pentru păcatele ei, nici pentru a le părinților ei avea șapte demoni

  Tot prin voința dumnezeiască și spre oarecare folos sufletesc, ea era muncită și supărată de șapte duhuri necurate [deci, nu cele șapte păcate capitale

  s-a dus la Dînsul și s-a învrednicit îndată de milostivirea Lui cea iubitoare de oameni, împreună cu cei miluiți [deci, nu s-a dus cu gând viclean, ca Maica Zamfira la Părintele Arsenie Boca, și nu a fost respinsă și privită din depărtări, ci îndată a fost miluită

  Maria Magdalena a avut parte de la o vârstă fragedă de întreaga educație religioasă.

  In acord cu biograful ei, Nichifor Callist Xanthopol, lucrarea ei de căpetenie era postul și rugăciunea, reaua pătimire în trup și totala ei afierosire lui Dumnezeu. In tinerețea ei, cultiva curăția și păzea virtutea fecioriei. Fugea de sărbători, petreceri și vizite și îi plăcea să trăiască în curăția minții, în liniște și în neîncetata meditație a Scripturilor, având astfel o neîntreruptă comuniune cu Dumnezeu. Aflându-se Sfânta într-o asemenea stare duhovnicească, biograful ei spune că s-a năpustit diavolul împotriva ei cu toată puterea lui și că a pus șapte demoni să o chinuiască. Poate planul lui Dumnezeu era să fie încercată cu șapte demoni, ca să fie condusă la desăvârșirea duhovnicească, fiindcă după tămăduirea ei L-a urmat pe binefăcătorul ei Iisus cu absolut devotament și a fost arătată deopotrivă cu apostolii.

  Apreciază

 12. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  Unde e filmarea cu Teodot, staretii, si mitropolitul? Care o au sa nu o faca pe interesantii si sa o publice…din ce se stie maicile de la Paltn ar detine acea filmare, totusi nu cred ca sunt singurele…!

  Filmarea publica!

  Cine detine filmarea si nu o pune din motive aiurite? Care e ala?

  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  Apreciază

 13. Ia priviti ce circ aici la inmormantarea iereticei reginei ana circ cu chip de ,,slujba” http://www.flux24/cum-vor-fi-organizate-ceremoniile-religioase-pentru-inmormantatea-reginei-ana/
  Popa aldea drege si el pe ceasta tema dar ce drege el numai el stie caeu unul nu am inteles nimic, poate intelegeti ceva ca eu sunt mai greu de cap http://m.activenews.ro/stiri-politic/Intre-respect-si-dementa-135539
  In grecia mega moschee la atena http://www.napocanews.ro/2016/08/parlamentul-grec-va-ridica-o-mega-moschee-la-atena-pentru-coeziunea-musulmana-a-tarii-ortodocsii-ateii-tot-mai-putinii-in-grecia.html

  Apreciază

  • Mihai , dacă nu știi Galatiul măcar numai spune ce nu știi …
   Comuna Smârdan este în afara Orașului la o ” aruncătură ” de combinatul siderurgic adică ce a mai rămas din combinat. Si manastirea de unde a fost izgonit Monah Anatolie se numește Greaca construită pe tarlaua făcută cadou de un „stab” din psd lui Casian prin anii 90 pentru promisiuni electorale si …
   a se vedea caracatița stil mafie a omului roșu și lupii în piei de oaie Iar pe această tarla pînă astăzi nu este plătit niciun impozit la finanțe care tot din ce se vede ale lor sunt.
   Deci fraierii români contribuabili sunt buni de plată pentru impozit iar mafia omului roșu care îngroapă această Țară de 100 de ani încoace nu stie de impozite sau alte dări nu stie de taxe pe care le plătesc muritorii de rând .

   Aici a fost prostia si neghiobia acestui popor care fiind că un bou pus la jug , i s a pus de răuvoitori si o corvoadă pe spate mintindu_ l cu viclenie si ușor ca i cu putință de dus aceasta corvoadă …
   Insa aceasta a crescut din ce în ce mai mult precum un buboi pe spatele sau iar astăzi îl sufoca de niciun pas numai poate face din neputință …
   si va cădea sărmanul bou , de nu se va ridica în două picioare să si arunce povara …

   Acestea sunt un Adevăr arătat de Monah Anatolie si v am spus că sa știti o parte din tâlhăriile pe care le face aici în Galați acest talhar masono securist cu grad de ” colonel” in hoție si iudaism , care este eretic pe deasupra ,un ” veritabil ” lup în piele oaie , casian crăciun împreună cu mafia numită omul roșu .

   Iar când boul începe a rage si a striga la DUMNEZEU se va ridica in doua picioare si va arunca blestemata de corvoadă si
   de aici va porni renașterea ROMANIEI CU AJUTORUL MAICII DOMNULUI atunci când GRADINA SA Cea Binecuvântată SE VA CURATI iar pamantul va fi curat si mai alb decat neaua .
   Amin.

   Apreciază

 14. Ce stiti de Parintele Sava cel ce a marturisit despre Sinodul Dracesc? A fost prigonit,dat afara? Cum este? Nu m-as mira ca adevarul doare iar slugile satanei sunt pusi pe rele si sunt si uniti !!!! Sfantul Ioan Gura de Aur spune ca tot timpul e vreme de MUCENICIE. Doamne fii cu noi!

  Apreciază

 15. Doamne Ajuta ! Referitor la pictura Parintelui Arsenie Boca,eu nu cred ca Parintele Justin a spus despre picturile Parintelui Arsenie ca sunt gresite si ca Dumnezeu l a iertat.Sunt martori in sensul asta sau e o inventie a M Filotheu? Am vb cu un cuvios ce mi a spus asa:poate ca Francisc era cel mai aproape de Ortodoxie.Ce o fi vrut sa spuna nu stiu pt ca mai departe nu a continuat.Am fost si am stat de vorba si cu p Serafim Badila care mi a spus ferm ca P Arsenie e sfant,sa nu uitam ca p Serafim e ultimul duhovnic al P Justin si e un parinte cu smerenie si cu dragoste fata de oameni,poate cel mai bun staret din tara !

  Apreciază

 16. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  Predica completa, impotriva ecumenismului, a staretului Grigorie, de la Manastirea Lacul Frumos!

  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s