Nu va faceti partasi imbolnavirii-uciderii copiilor prin vaccinuri

Imagini pentru anti vaccinuri, foto
Cu politicienii nu mai are nici un rost sa porti vreun dialog de multa vreme. Singurul dialog rodnic si binecuvantat ar fi … 7.62, dar poate inca nu sunt nascuti cei care sa poarte un astfel de „dialog”cu ei. Tocmai de aceea sunt folosite vaccinurile, pentru tampirea-uciderea de mici a viitorilor parteneri de „dialog”. Pentru mine-cel putin, este limpede : politicienii sunt alesi pe spranceana de aproape 30 de ani in scopul distrugerii Tarii si a neamului romanesc. Alegerile au fost TOATE FRAUDATE. Amintesc numai de primul prim-ministru al Romaniei-evreul sionist Petre Roman, care a legalizat avorturile-prima lege data de FSN dupa lovitura de stat iudaica din „89.
Pe unii insa, ii surprinde partasia Patriarhului Daniel la cumplita faradelege. Cu primii-politicienii, nu avem ce discuta .
Cu Patriarhul Daniel insa, poate se mai poate face ceva. Gresita lui informare,  in nici un caz, nu poate constitui o scuza. Tocmai de aceea am scris aceste randuri. Se aude ca vor fi vaccinati obligatoriu si adultii, la indicatiile OMS-Organizatia Mondiala a Sanatatii.https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2016/11/16/237-de-copii-au-murit-in-3-zile-dupa-vaccinul-pentavalent-numarul-este-in-crestere/
Obligativitatea vaccinurilor arata foarte clar ce se ascunde in spatele lor. Proorociile spun ca la fel va fi si cu pecetea antihristului-care odata cu actuala bionanotehnologie, este sigura ca buna-ziua : cateva zile la inceput va fi pentru cine vrea, apoi  dupa scurt timp, cu forta … obligatoriu. Revenim la vaccinuri.

Iata ce scrie Preafericitul Patriarh Daniel prin Comisia etico-juridica a Patriarhiei http://basilica.ro/apel-la-protejarea-vietii-si-a-sanatatii-copiilor/:”Descoperirea vaccinului ca metodă de prevenţie şi tratament medical a reprezentat un pas foarte important în medicina modernă. Astfel au fost eradicate boli foarte grave, au fost salvate milioane de vieți și s-a îmbunătățit semnificativ calitatea vieții oamenilor.

Vaccinurile sunt de o importanță deosebită în prevenirea unor boli și epidemii care pot amenința viața unor segmente foarte largi de populație, contribuind astfel la apărarea darului sacru al vieții umane. În acest sens, părinții au responsabilitatea de a preveni îmbolnăvirea copiilor şi de-a salva viaţa acestora în caz de boală, vaccinarea copiilor având un rol important în apărarea vieții și a sănătății acestora.

Biserica susține programele publice de vaccinare care urmăresc scopuri terapeutice. ”

Din pacate, asa se credea de catre aproape toti-inca de pe vremea comunismului, ca vaccinurile au salvat pe multi de la moarte. Iata insa ca aceasta nu este deloc adevarat. Prezentam in continuare un studiu medical foarte bine intocmit stiintific care arata roadele vaccinarii in SUA in ultimiii 50 de ani. Acesta va demonta toate afirmatiile gresite din Comnicatul Patriarhului .    http://vaccineimpact.com/2017/vaccinated-vs-unvaccinated-guess-who-is-sicker/

„9 august 2017

Vaccinat vs. Nevaccinat: Ghici cine este bolnav?

VaxVsUnvaxed Survey Graphic-Actualizat

De către Institutul de Cercetare pentru Sănătatea Medicală a Celeste McGovern

Nu a fost făcută niciodată înainte. Primul studiu efectuat  asupra copiilor vaccinați împotriva nevaccinatelor americani de la domiciliu arată că este într-adevăr bolnav … iar părinții ar trebui să fie îngrijorați.

Ceva este în neregulă cu copiii Americii. Sunt bolnavi – alergici, astmatici, anxiosi, autoimuni, autiști, hiperactivi, distrași și învățați cu dizabilități. Treizeci și doi de milioane de copii americani –  43% dintre ei  – suferă de cel puțin una din cele 20 de boli cronice care nu includ obezitatea. De-a lungul bordului, odată ce tulburările pediatrice rare de la autism și ADD la diabetul zaharat de tip 1 și sindromul Tourette se înalță, deși puține studii pun bazele datelor. În comparație cu părinții lor, copiii de astăzi au de patru ori mai multe șanse de a avea o boală cronică. Și în timp ce bunicii lor nu ar fi putut niciodată să înghită o pastilă ca copii, actuala generație de copii este un vis al  unui medic de vânzări farmaceutic: mai mult de  un milion de copii americani sub vârsta de cinci ani iau un medicament psihiatric.

Alimentele rapide, genele proaste, prea multă televiziune, jocuri video, pesticide, materiale plastice – numesc factorul de mediu și a fost implicat în creșterea valorii bolii, deși niciunul nu explică în mod adecvat amploarea sau amploarea epidemiei. Există totuși o expunere care a evitat căutarea, în ciuda faptului că copiii l-au primit prin injecție directă, în doze care se acumulează constant, mult peste ceea ce sa întâmplat vreodată în generațiile trecute: 50 doze de 14 vaccinuri pe vârstă șase, 69 doze de 16 vaccinuri farmaceutice conținând Ingrediente puternice care modifică imunitatea după vârsta de 18 ani.

Suntem siguri că vaccinurile sunt „sigure și eficiente” chiar dacă oficialii din domeniul sănătății publice recunosc că uneori au efecte secundare grave, inclusiv deces și în ciuda faptului îngrijorător că nici un studiu pe termen lung al efectelor lor asupra sănătății generale nu a fost realizat vreodată. În mod remarcabil, nici un studiu publicat nu a comparat vreodată copiii vaccinați cu copii nevaccinați pentru a vedea cine este mai sănătos după antrenamente. Pana acum.

Un  studiu pilot  despre 666 case de adolescenți cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani din patru state americane, publicat pe 27 aprilie în  Jurnalul Științelor Translaționale , a comparat 261 de copii nevaccinați cu 405 copii parțial sau total vaccinați și a evaluat starea generală a sănătății, Rapoarte privind vaccinările și bolile diagnosticate de medic. Ceea ce a descoperit despre creșteri ale bolilor mediate imun, cum ar fi alergiile și bolile neurodezvoltării, inclusiv autismul, ar trebui să-i facă pe toți părinții să se gândească de două ori înainte de a se vaccina vreodată:

* Copiii vaccinați au fost de mai mult de  trei ori mai susceptibili de a fi diagnosticați pe Spectrul Autism ( OR 4.3)

* Copiii vaccinați au fost de  30 de ori  mai susceptibili de a fi diagnosticați cu rinită alergică (febra fânului ) decât copiii neaccinați

* Copiii vaccinați aveau  22 de ori  mai multe șanse de a necesita un medicament pentru alergii  decât copiii nevaccinați

* Copiii vaccinați aveau  mai mult de patru ori riscul de a fi diagnosticați cu un handicap de învățare  decât copiii nevaccinați (OR 5.2)

Copiii vaccinați aveau  300% mai multe șanse de a fi diagnosticați cu tulburare de hiperactivitate cu deficit de atenție  decât copiii nevaccați (OR 4.3)

* Copiii vaccinați au fost  mai expuși riscului de a fi diagnosticați cu pneumonie la 340%  (OR 4.4)   decât copiii nevaccinați

* Copiii vaccinați aveau  300% mai multe șanse de a fi diagnosticați cu o  infecție a urechii  decât copiii nevaccinați (OR 4.0)

* Copiii vaccinați aveau  700% mai multe șanse de a avea intervenții chirurgicale pentru a introduce tuburi de scurgere a urechii  decât copiii nevaccinați (OR 8.01)

*  Copiii vaccinați au fost de  2,5 ori mai susceptibili de a fi diagnosticați cu orice boală cronică  decât copiii nevaccinați

0f6395a2-c3a9-4308-a0c8-930b06a998b7

Homeschooler vs. Homeschooler

Nevoia de a face un studiu vaccinat sau nevaccinat după un secol după ce ar fi trebuit să fie făcut este că practic toți copiii americani sunt vaccinați astăzi. Atunci când 95% dintre copii primesc injecții, există puține „controale” rămase pentru studierea rezultatelor pe termen lung. Comparând copiii americani în general cu buzunarele mici de copii nevaccinați, cum ar fi cei din comunitatea Amish, este dezvăluită, dar criticii spun că compară merele cu portocalele. Există prea multe alte variabile – dietă, aer curat, timp de calculator, de exemplu – care ar putea explica diferențele de sănătate în afară de starea de vaccinare.

Astfel, Anthony Mawson, profesor la Departamentul de Epidemiologie și Biostatistică din cadrul Școlii de Sănătate Publică din Jackson State University împreună cu colegii săi Azad Bhuiyan și Binu Jacob, a colaborat cu Brian D. Ray, Salem, OR, să se angajeze și să se înscrie în familii de adăpost pentru a participa la studiu. În acest fel, casele de vârstă școlară au fost comparate cu casele de adolescenți (mere la mere), dar cu avantajul suplimentar că familiile de adolescenți ca populație se potrivesc profilurilor familiilor americane în general. Familiile care au răspuns la ancheta on-line anonimă au fost recrutate prin intermediul asociațiilor de școlarizare în Florida, Louisiana, Mississippi și Oregon.

Boli ale comerțului

Ambii copii vaccinați și nevaccinați în studiu s-au îmbolnăvit uneori. După cum era de așteptat, copiii vaccinați au fost mai puțin susceptibili de a avea  unele  infecții împotriva cărora au fost vaccinați: au fost cu 71% mai puțin probabil să fi avut varicela (raportul cotei = 0,26), cu 75% mai puțin probabil să fi avut tuse convulsivă (tuse pertussis) ) Și cu 87% mai puțin probabil să fi avut o infecție cu rubeolă (OR = 0,1) (a se vedea tabelul 2).

Cu toate acestea, în ciuda isteriei de sănătate publică asupra izbucnirii rujeolei la Disneyland și a reluării oreionului, nu a existat nici o dovadă că copiii vaccinați erau mai protejați împotriva acestor așa-numite „boli prevenite prin vaccinare”. Copiii din ambele grupuri aveau aproximativ aceleași rate de infecție cu rujeolă, oreion, hepatită A și B, gripa, rotavirus și meningită (atât virală cât și bacteriană).

Copiii nevaccinați din studiu au fost, de fapt, mai bine protejați împotriva unor „boli prevenite prin vaccinare” decât copiii care au luat focurile. Începând cu anul 2000, CDC a recomandat patru fotografii împotriva a șapte tulpini diferite de infecții pneumococice înainte de vârsta de 15 luni (13 tulpini din 2010), dar copiii vaccinați în studiu au fost cu 340% mult mai probabil să fi fost diagnosticați cu pneumonie comparativ cu copii nevaccinați = 4,4).

Brain Drain

Deci, care este costul acestei protecții slabe a vaccinului împotriva varicelei, pertussis și rubeolei?

Legătura dintre autism și vaccinare este cea mai mare tornadă în furtuna de vaccinare. Autismul a crescut de la o tulburare rară la ceva care afectează un copil în fiecare altă clasă: în anii 80, a lovit unul din 10.000 de copii, la începutul anilor 1990, unul la 2.500. Acum cinci ani, unul din 88 de copii a fost diagnosticat cu autism, iar astăzi este unul din 68 de ani.

În studiul „Homeschool”, riscul de a fi diagnosticat pe spectrul autismului a fost mai mult de patru ori mai mare în rândul copiilor vaccinați decât copiii nevaccinați (OR 4.3).

Nu stim toate cauzele ASD, spun Centrele pentru Controlul Bolilor, care evita sa spun ca nu au identificat  nici o  cauza pentru aceasta. Sau orice tratament.

Ei încă citează un  studiu din 2004 privind  pediatria, care pretinde că refuză o legătură între autism și vaccinuri, chiar dacă unul dintre autorii săi, propriul lor om de știință de vârf, William Thompson, a recunoscut că el și colegii săi au colaborat pentru a observa și a distruge datele A arătat o legătură între autism și vaccinul MMR. „Oh, Doamne, nu pot să cred că am făcut ceea ce am făcut”, a mărturisit Thompson într-un chat telefonic înregistrat lui  Brian Hooker , profesor bioinginer la Universitatea Simpson și tatăl unui copil autistic.

Cazul de avertizare a informatorilor din Thompson este baza documentarului Vaxxed din 2016  : De la Cover-Up la Catastrofă  de Andrew Wakefield, gastroenterologul care a fost printre primii care sugerează o legătură între vaccinul MMR și autism la sfârșitul anilor ’90 și care a devenit un Simbol al modului în care sistemul se ocupă de disidenți. Este filmul pe care CDC nu vrea să-l vadă nimeni.

De asemenea, CDC nu menționează faptul că guvernul federal a fost forțat să  recunoască  rolul vaccinării în inducerea autismului și a acordat despăgubiri unor părinți ai copiilor afectați. Alte  instanțe  au recunoscut legătura dintre autism și vaccinare. În afară de aceasta, există mii de  părinți  pe care instanțele și guvernul federal pretinde că nu există, care spun toată povestea mereu: că ei au văzut cum copiii lor se regăsesc în autism după vaccinare.

Creierul și deteriorarea sistemului nervos din vaccinuri nu sunt nimic nou. Criptarea și potențial orbirea encefalomielită diseminată acută (care cauzează spoturi albe vizibile cu IRM pe creier și poate progresa spre scleroza multiplă) a fost  descrisă  în literatura medicală timp de decenii și este un   efect secundar documentat al practic al fiecărui vaccin. Narcolepsia  și  sindromul Guillain-Barré  sunt alte exemple.

Deci, ce rol ar putea avea vaccinurile în leziunile subtile ale creierului? Nu întrebați CDC pentru că nu s-au uitat niciodată. Dar studiul JSU a constatat cotele pentru copii vaccinați cu dizabilități de învățare a fost de cinci ori mai mare a copiilor nevaccinați (OR = 5,2), de patru ori mai mare pentru Attention Deficit Disorder hiperactivitate (ADHD) (OR = 4,3) și mai mult de trei ori Pentru orice tulburare neurodevelopment (adică, afectarea creșterii și dezvoltării creierului sau a sistemului nervos central asociată cu diagnosticul de dizabilități de învățare, ADHD sau ASD) (OR = 3,67).

Mercur, aluminiu și ce altceva?

Componentele vaccinului  sunt cunoscute ca provoacă leziuni ale creierului. Robert Kennedy Jr. a subliniat  pericolele de mercur  ca thimerosal folosit ca conservant in vaccinuri si relatia sa cu autismul.

Aluminiu este un alt neurotoxin bine documentat adăugat la vaccinuri ca adjuvant pentru evocarea unui răspuns imunitar. Cercetări recente au oamenii de stiinta totul aruncat folosit pentru a spune despre ea (si CDC încă nu) în coșul: aluminiu nu este eliminat din organism în câteva ore sau zile, dar persista de ani de zile și poate migra la organe , inclusiv limfatici, splina, și  Creier . Aluminiu în vaccinuri a fost implicata in sindromul oboselii cronice,  macrofage Myofasciitis  in numeroase  boli autoimune ,  boala Alzheimer , decesele subite după vaccinare și  autism .

FDA nu refuză toxicitatea – doar că există  suficientă  toxină de aluminiu în vaccinuri pentru a cauza rău. Dar se calculează  riscul  pe baza expunerii orale. Chiar si asa, ea descrie insuficienta de memorie la soarecii de laborator si „animalele foarte tinere [care] au aparut mai slab si mai putin active [si] mai putin coordonate atunci cand mamele lor au fost expuse la cantitati mari de aluminiu in timpul sarcinii si in timp ce alapteaza.

Expunerea injectată poate fi cu greu mai sigură. „Ar trebui să fie evident că calea de expunere , care ocolește barierele de protecție ale tractului gastro – intestinal și / sau pielea va necesita probabil o doză mult mai mică pentru a produce un rezultat toxic“ , spune o  2014 de revizuire  implicarea aluminiu in epidemia de autism.

Pe lângă metalele toxice, cum ar fi aluminiul și mercurul, vaccinurile pot conține contaminanți din ADN din celulele umane avortate, ADN-ul animalului și retrovirusurile animale și o serie de resturi și contaminanți de metale   care nu sunt măsurate de agențiile de supraveghere și ale căror efecte asupra sănătății nu au fost niciodată studiate.

9db0c542-ed11-45dc-b782-98913e0672eb

Conexiunea pentru infectarea urechilor

Copiii vaccinați în studiu au avut de patru ori mai multe șanse decât copiii nevaccați din studiu să fi suferit o infecție a urechii diagnosticată de medic (OR4.0) și au fost 700% mai susceptibili de a avea o intervenție chirurgicală pentru implantarea tuburilor urechii pentru infecții repetate sau persistente . (OR 8,01)

Infecțiile urechii acute au crescut în întreaga lume în ultimele decenii și sunt atât de comune încât sunt aproape de neimaginat acum; Ele afectează 80% dintre copiii americani până la vârsta de trei ani și reprezintă motivul principal pentru vizitele medicului copil, utilizarea antibioticelor și procedura chirurgicală pediatrică nr. 1 – introducerea tuburilor din plastic în urechi. Infecțiile urechii copiilor  costă  sistemul de sănătate aproape trei miliarde de dolari pe an.

Studiul arată că rapoartele privind infecția urechii medii au fost raportate cu sistemul guvernamental de raportare a evenimentelor adverse pentru vaccinuri (VAERS). O căutare de baze de date VAERS pentru copiii cu vârste mai mici de un an care au dezvoltat otita medie în decurs de o săptămână de la vaccinare a evidențiat 438.573 de cazuri raportate între 1990 și 2011, adesea cu febră și alte semne și simptome de inflamație și implicare a sistemului nervos central. A fost numărul raportat pentru copii sub vârsta de un an în decurs de o săptămână, câți copii de toate vârstele au infecții ale urechii obișnuite după vaccinare? Nimeni nu stie.

Amestecat microbiomi

Ca un posibil mecanism pentru infectia cu ureche indusa de vaccin, autorii studiului, Mawson si colegii sai citesc un studiu din 2006   care sa uitat la tipurile de bacterii din pasajele nazale ale copiilor imunizati cu vaccin pneumococic fata de „controlul istoric” – copiii din prePCV-7 Era – și a găsit o colonizare crescută a unei bacterii numită  M. catarrhalis  în grupul vaccinat. M. catarrhalis,  se pare, este  asociat  cu un risc crescut de infecție a urechii.

Nu este surprinzător faptul că copiii vaccinați din studiu au fost de două ori mai susceptibili de a lua antibiotice (OR 2.7). De asemenea, ei au fost spitalizați mai des (sau 1,8).

Spectrul de antibiotice cu spectru larg, cum ar fi cele utilizate frecvent pentru infecțiile urechilor, sunt ca napalmul pe microbiom – ele pot șterge bug-uri care cauzează infecții ale urechii, dar ele afectează și alți microbi, schimbând compoziția microbiomică în moduri în care știința abia începe să înțeleagă cât de profund Acest lucru are impact asupra sănătății. Noi legături de cercetare microbiome schimbă spre o listă tot mai mare de boli de la  sindromul intestinului iritabil,  obezitatea,   boala Crohn , diabetul și  scleroza multiplă  la  tulburările de dispoziție,  cum ar fi anxietatea și depresia, bolile mintale, cum ar fi  schizofrenia  și  autismul .

Într-un  studiu pe 2011  Lancet  , cercetătorii danezi au concluzionat că vaccinul pneumococic are un „efect mult mai larg … asupra comunității microbiene decât se presupune în prezent și subliniază necesitatea unei monitorizări atente la punerea în aplicare a vaccinurilor …”

Un alt  studiu recent a  constatat că nu sunt doar bug-uri pneumococice care sunt afectate, dar mai multe tipuri neașteptate de bug-uri infecțioase se grăbesc să colonizeze unde au fost vaccinurile. Care este efectul net al 69 de vaccinuri pe microbiomul copilului în curs de dezvoltare? Oficialii din domeniul sănătății publice nu au pus nici măcar întrebarea.

Șuierătoare și mâncărime

Studiul JSU arată că riscul copiilor vaccinați de a fi diagnosticat cu rinită alergică (febra fânului) a fost de 30 de ori mai mare decât cel al copiilor nevaccinați (OR == 30,1), ceea ce depășește forța asocierii dintre fumat și cancerul pulmonar. Au avut, de asemenea, o cota mai mare de alergii generale (OR = 3,9), și de trei ori mai mari cote de obținere a eczemelor. (OR = 3,1).

Toate aceste boli alergice au condus la mai multe medicamente. Copiii vaccinați din studiu au fost de 22 de ori mai susceptibili să fi luat medicamente pentru alergie decât cei nevaccinați.

Rinita alergică (febra fanului) este încă una dintre aceste plagă pediatrică inexplicabil crescândă; În 2012, aceasta a afectat 6,6 milioane de copii. Este puternic  asociată  cu o altă tulburare a copilariei, astm bronșic. Mai mult de trei milioane de copii americani au o alergie alimentară și unul din patru copii are  eczemă . La nivel mondial, alergiile au crescut și acum afectează aproape  jumătate  din toți copiii școlari americani.

Ca și în cazul autismului, sănătatea publică nu are  răspunsuri  pentru a explica explozia bolii alergice mediate imun. Dar cercetătorii creează în mod obișnuit modele animale de boli alergice, expunându-le la adjuvanți de aluminiu – tipul folosit în vaccinuri – în același timp cu alergenii. Experimentele recente ( aici ,  aici  și  aici , de exemplu) descriu modul în care oamenii de știință folosesc aluminiu pentru a stimula rinita alergică (febra fânului) la șoareci.

Acest  studiu din 2014  descrie modul în care cercetătorii au utilizat hidroxidul de aluminiu legat de bordetella pertussis (bacteria tuse convulsivă în DTaP de două, patru, șase și 18 luni care conține de asemenea aluminiu la fiecare copil) și a expus animalul la un antigen oral , Ca arahide sau soia) pentru a produce șobolani cu alergii alimentare.

Studiile ca acestea ( aici  și  aici ) descriu modul în care hidroxidul de aluminiu legat de proteina albă de ou (un alt ingredient al vaccinului) este utilizat pentru a crea modele animale de astm.

Deci, cum CDC nu reuseste sa ia in considerare daca lucrurile pe care oamenii de stiinta le folosesc pentru a crea boli alergice la animale este, de asemenea, crearea de boli alergice la copii?

Nici o explicație?

Nu a existat nici o explicatie pentru diferentele in rezultatele de sanatate observate intre vaccinate si nevaccinate grupuri de copii, altele decat vaccinarea in sine, autorii studys a concluzionat. Deși proiectul studiului limitează interpretarea cauzală, au adăugat că există o relație aparentă de răspuns între doză și vaccinare cronică, iar vaccinarea parțial prezentă cote intermediare de a fi diagnosticată cu vărsături și tuse convulsivă, precum și infecții ale urechii, pneumonie , Rinita alergică, ADHD, eczemă și dizabilități de învățare (vezi Tabelul 4).

Mãsura în care aceste constatãri se aplicã la populația de copii de familie, precum și populația generală, așteaptă cercetări suplimentare privind copiii vaccinați și nevaccinați „, spune Mawson și colegii. Investigarea si intelegerea bazei biologice a acestor rezultate neasteptate de vaccinare neasteptate este esentiala pentru asigurarea politicilor si a deciziilor bazate pe dovezi.

Există puține dovezi, totuși, că instituția medicală de masă are vreun interes în înțelegerea rezultatelor neașteptate. Mesajul său este clar: vaccinurile sunt cel mai mare miracol al medicinii moderne, o intervenție care a salvat milioane de vieți și a îmbunătățit calitatea vieții pentru milioane de oameni. Imprimarea fină, recunoscută de la începerea vaccinării, este că câțiva copii vor suferi consecințe grave din vaccinuri, inclusiv moartea, dar viața lor este un mic sacrificiu pentru binele mai bun al protejării omenirii de plagi de boli infecțioase.

Timp de mai bine de un secol, a fost acceptată dogma sănătății publice potrivit căreia beneficiile vaccinului depășesc riscurile. În plus, odată cu introducerea a cinci noi vaccinuri începând din 1995, care au dus la inocularea totală la 35 de ani de grădiniță, studiile privind efectul combinat al vaccinurilor nu s-au făcut niciodată. Realitatea este: beneficiile reale de vaccin sunt teoretice și riscurile reale de vaccinare sunt necunoscute.

„Războiul vaccinului” în curs de dezvoltare este într-adevăr un număr tot mai mare de părinți „ezitant” (și practicieni în domeniul sănătății), care pun la îndoială programul vaccinului CDC pentru motive rele: De ce sunt medicii care profită de vaccinuri purtătorii de cuvânt pentru sănătatea publică? Pot fi cu adevărat încredere agențiilor guvernamentale de sănătate pentru a proteja copiii noștri atunci când sunt atât de legați de industria farmaceutică? De ce sunt toxinele în vaccinuri? Are copilul meu nevoie de acest vaccin sau cineva care îl vinde, cum ar fi Coca-Cola și jocurile video? De ce este acceptabil să sacrificăm cu bună știință unii copii pentru binele mai mare? Este adevăratul mai bun adevărat sau este un miraj?

Aceste vaccinuri pot uneori să contracareze infecțiile naturale, cum ar fi varicela, uneori pare a fi cazul. Ce nu a fost răspuns a fost costul? Ce altceva fac vaccinurile? Și dacă sunt așa de minunate, atunci de ce sunt copiii americani atât de bolnavi?

Acest studiu pilot ne arată că, dacă medicina de masă și agențiile noastre de sănătate publică sunt într-adevăr interesate de sănătatea copiilor, nu doar profiturile vaccinului sau apărarea religiei vaccinului împotriva blasfemiei, este nevoie nu de voința de a face pe toți să creadă, ci de curajul de a afla .

3b141df0-143f-48b1-baaf-08ba49fac999

De  copii de siguranță Medical Research Institute  (CMSRI)  este  o colaborare medicală și științifică creat pentru a oferi fonduri de cercetare pentru studii independente privind factorii cauzali care stau la baza bolilor și a invalidității cronice epidemiei.

Celeste McGovern este un jurnalist independent care scrie pe  www.ghostshipmedia.com .  

Citiți articolul complet la CMSRI.org.

Vezi și :

Studiul: Copiii nevaccinați mai sănătoși decât copiii vaccinați – Doctorii sunt de acord

în creștere de la-the-mort

Lăsând o carieră lucrativă ca nefrolog (doctor de rinichi), dr. Suzanne Humphries este acum liber să ajute de fapt la vindecarea oamenilor. În această autobiografie ea explică de ce medicii buni sunt constrânși în actualul sistem medical corupt de a practica medicina etică reală. GRATUIT transport maritim disponibil! Comandați aici .

 

Doctorii medicali care se opun vaccinărilor forțate – ar trebui ca opiniile lor să fie atenuate?

Medical_Doctors_Opposed_to_Forced_Vaccinations_Should_Their_Views_be_Silence_sm

EBook – disponibil pentru descărcare imediată.

Unul dintre cele mai mari mituri care se propagă astăzi în mass-media compatibile este faptul că medicii sunt fie pro-vaccinuri, fie anti-vaccinuri, iar medicii anti-vaccin sunt toți „quacks”.

Cu toate acestea, nimic nu poate fi mai departe de adevăr în dezbaterea vaccinului. Medicii nu se unifică deloc în ceea ce privește poziția lor în ceea ce privește „știința” vaccinurilor și nici nu se unifică în poziția de a elimina consimțământul informat față de o procedură medicală, cum ar fi vaccinurile.

Cele două poziții cele mai extreme sunt acei medici care sunt 100% împotriva vaccinurilor și nu le administrează deloc și acei medici care cred că TOATE vaccinurile sunt sigure și eficiente pentru TOȚI oameni, tot timpul, cu forța, dacă este necesar.

Foarte puțini doctori se încadrează în oricare dintre aceste două poziții extremiste și, totuși, poziția extremă de pro-vaccinare este prezentată de guvernul Statelor Unite și mass-media ca poziția dominantă a domeniului medical.

Între aceste două opinii extreme însă se află unde marea majoritate a medicilor care practică astăzi ar clasifica probabil poziția lor. Mulți medici care se consideră „pro-vaccin”, de exemplu, nu cred că fiecare vaccin este adecvat pentru fiecare individ.

Mulți medici recomandă un program de „întârziere” de vaccinare pentru unii pacienți, și nu întotdeauna programul recomandat pentru copii de o singură dimensiune. Alți medici aleg să recomande vaccinuri pe baza științei și meritului propriu al fiecărui vaccin, recomandând unii, determinând în același timp că alții nu merită riscul pentru copii, cum ar fi împușcatul suspect de gripa sezonieră.

Acești medici care nu dețin poziții extreme ar fi opuși vaccinărilor autorizate de guvern și eliminarea tuturor scutirilor pentru părinți.

În această carte electronică, voi rezuma numeroșii medici de astăzi care nu iau cea mai extremă poziție de pro-vaccin, care probabil nu este deținută de foarte mulți medici, în ciuda a ceea ce industria farmaceutică, guvernul federal și Media mass-media ar dori ca publicul să creadă.

Citiți :

Doctorii medicali care se opun vaccinărilor forțate – ar trebui ca opiniile lor să fie atenuate?

Pe dispozitivul mobil!

$ 0,99

kindle-logo-sm

Dr. Andrew Moulden: Fiecare vaccin produce rau

dr_andrew_moulden_every_vaccine_produces_harm

EBook – disponibil pentru descărcare imediată.

Medicul canadian Dr. Andrew Moulden a oferit dovezi științifice clare pentru a dovedi că fiecare doză de vaccin administrat unui copil sau unui adult produce rău. Adevărul pe care la descoperit a fost respins de sistemul medical convențional și de industria farmaceutică. Cu toate acestea, avertismentul și mesajul său către America rămân ca o moștenire solidă a omului care sa opus farmei mari și a programului său de vaccinare a oricărei persoane de pe Pământ.

Dr. Moulden a murit în mod neașteptat în noiembrie 2013 la vârsta de 49 de ani.

Din cauza opoziției puternice a farmaceuticelor mari cu privire la cercetarea dr. Moulden, ne-am îngrijorat că numele acestui strălucit cercetător și viața sa au fost aproape eliminate de pe internet. Reputația lui era disprețuită și mesajul său de avertizare și speranță era distorsionat și îngropat fără piatră de mormânt. Această carte rezumă învățătura sa și este o necesitate pentru toți cei care doresc să învețe „altă parte” a dezbaterii privind vaccinurile pe care media curentă o cenzurează în mod curent.”

Asadar, chiar principiul vaccinarii este cu totul gresit, nu mai vorbim de actualele vaccinuri in care s-au gasit nanoparticule-vezi testele pentru pregatirea pecetii antihristului prin nanotehnologie.http://www.cunoastelumea.ro/italia-scandal-urias-vaccinuri-contaminate-cu-nanoparticule-metalice-nedegradabile-puse-intentionat-iin-vaccinul-hexavalent/

In sustinerea ideii ca insasi principiul vaccinarii este total gresit, aducem si un cuvant al unui roman care a trait 15 ani in Franta si pe care unii medici seriosi de acolo, l-au invatat :  „Toleranta imunitara-din punct de vedere imunitar, spune ca orice introducem in organism pana la 6 luni, va fi acceptat pe viitor.” Urmariti acest scurt si concludent cuvant de la mitingul antivaccinare obligatorie din 13 august 2017 de la Bucuresti, min 0:42 : https://youtu.be/IDgDVPBZfog

Deja papa francisc, satanist demonstrat-cel pe care vreti sa-l aduceti la Ortodoxie prin inselaciunea numita ecumenism, este acuzat public in proces de ucidere ritualica de copii.http://m.beforeitsnews.com/celebrities/2014/07/pope-francis-found-guilty-of-child-trafficking-rape-murder-2465728.html 

TOTI PAPII DIN ULTIMII 50 DE ANI AU UCIS RITUALIC PESTE 300.000 DE COPII.

ACUM SI D-VOASTRA, ARHIEREII ORTODOCSI, VRETI SA VA FACETI PARTASI LA UCIDEREA DE COPII PRIN VACCINURI ?

Asadar, ma adresez in primul rand Patriarhului Daniel si tuturor arhiereilor-preotilor romani : „INCETATI SA SUSTINETI VACCINAREA COPIILOR, PENTRU CA VA FACETI PARTASI IMBOLNAVIRII-UCIDERII LOR.”

Deja aveti mari probleme de Dreapta Credinta, prin sminteala numita Sinodul talharesc Creta(sinod pe care unii il numesc Sinodul Creta „666”, inceput pe 16.06.2016 si terminat pe 26.06.2016)-in urma careia multi s-au smintit-ma refer la cei care au intrerupt pomenirea, adaugand noi schisme si erezii peste cele de la Creta.

Deja aveti mari probleme de morala in Sinod-vezi cazul PS Corneliu Barladeanu si ceilalti arhierei suspectati a fi savarsit pacate impotriva firii.

Nu va faceti asadar partasi in nici un fel si la imbolnavirea-uciderea copiilor nevinovati prin vaccinuri, pentru ca se stie prea bine cine sta in spatele lor : http://www.ziare.com/bill-gates/stiri-bill-gates/bill-gates-vrea-un-vaccin-pentru-reducerea-populatiei-video-1000186

Sa nu uitam ca, P.Justin a spus ca asa cum a inceput crestinismul-prin uciderea celor 14.000 de prunci de catre Irod, asa va fi si la INCEPUTUL VEACULUI DE PE URMA : „Asadar: Nu prim­iti acest vac­cin si nimic ce aduc nou put­er­ile politice de azi. Evreii con­duc lumea si amer­i­canii lucreaza pen­tru ei si cred ca au ajuns sa o stapaneasca deoarece nu mai au nicio sfi­ala; totul este la vedere si sunt con­sti­enti ca nu mai au niciun adver­sar de temut si lupta pen­tru exter­minarea pop­u­latiei, ca cei putini care vor ramane sa se inchine lor. 

– Sf. Apos­tol Pavel spune sa ne supunem stapanir­ilor si mai mar­ilor nos­tri? In ce masura ne mai putem supune in ast­fel de conditii?

– Tot Sfan­tul Pavel spune sa ascul­tam de Dum­nezeu mai mult decat de oameni. Nu mai avem de cine asculta, dragii mei, decat numai de Dum­nezeu. Diavolul s-a intru­pat in acest sis­tem politic si se lupta cu noi prin ei, mai aprig ca nicio­data. Iti ofera mai intai toate pricinile paca­tuirii: car­ci­umi si alcool, dez­mat si imag­ini cat mai des­franate, amuza­ment si lib­er­tati de tot soiul. Asa se alege un con­d­u­ca­tor: prin harul lui Dum­nezeu si vointa natiu­nii, nu? Dar aces­tia ce har de la Dum­nezeu sa aiba?Aces­tia sunt lupi rapi­tori, nu mai este o stapanire aleasa, este o stapanire antihris­tica, potrivnica lui Hris­tos. Daca se impotriveste lui Hris­tos, glasul acelei stapaniri nu va mai fi unul de ascul­tat. Ce stapanire este aceasta care ne da paine otravita sa man­cam? Care ne ucid copiii? Nu vedeti ca au inceput cu copiii, cu sufletele aces­tea nevi­no­vate? De ce? Pen­tru ca ii ucide nevi­no­va­tia copi­ilor. Cu mar­ti­ra­jul copi­ilor a inceput Bis­er­ica lui Hris­tos, cu mar­ti­ra­jul prun­cilor, iata ca incepe si prigoana aces­tui veac de pe urma. Dar socotesc ca jertfa nevi­no­vata a aces­tor copii nu va fi nelu­cra­toare, ci ea va da put­ere ale­silor Bis­ericii lui Hris­tos. Si cred ca va fi o incu­nunare a cres­tin­is­mu­lui prin jertfa copi­ilor nevi­no­vati. Este foarte per­icu­los acum pacatul nesti­in­tei; toti vedem peri­colul in care ne gasim si sun­tem obligati sa ne infor­mam si avem dato­ria de a informa si pe ceilalti frati ai nos­tri mai sim­pli si nea­ju­torati. Nimeni nu va putea spune ca nu a stiut ca vac­cinul acesta este uci­gas… iar pen­tru cei care nu au stiut cu ade­varat, pen­tru aces­tia Bis­er­ica, prin preotii si slu­ji­torii ei, este respon­s­abila si va raspunde pen­tru sufletele lor. Omul vine sa se formeze in Bis­er­ica si ce for­mare ii dam noi, daca propo­vaduim aceeasi invatatura cu a stat­u­lui antihris­tic? Bis­er­ica nu ramane straina fata de toata con­junc­tura aceasta polit­ica si sociala si este datoare sa se implice atat in soci­etate cat si in polit­ica, atata timp cat legile politice impied­ica porunca lui Dum­nezeu. Preo­tul, la hiro­tonie, jura ca se va supune lui Dum­nezeu si porun­cilor Lui, dar si stapanirii statale. Pai cui juram noi? Presed­in­tilor si par­la­men­tar­ilor care legal­izeaza pros­ti­tu­tia si actele cu cip? Pai rolul preo­tu­lui este numai sa cunune si sa inmor­man­teze? Nu. El este sarea paman­tu­lui si lumina oame­nilor. Ce lumina mai aduce, daca el se supune legilor intunecate ale aces­tui veac? Iar daca tace, inseamna ca refuza sa aduca lumina oame­nilor. Nu ei sunt urmasii apos­to­lilor, carora Man­tu­itorul le-a poruncit: „Mer­geti in toata lumea si propo­vaduiti Evanghe­lia la toata faptura”(Mc. 16:15)? Nu le-a poruncit sa taca. Daca s-ar ridica o elita de preoti si de calu­gari, care intr-adevar sa se anga­jeze in slu­jba Ade­varu­lui, atunci s-ar mai schimba sit­u­a­tia. Iar prin aceasta schim­bare eu nu inte­leg imbunatatirea con­di­ti­ilor de viata si nici macar a car­ac­teru­lui celor ce ne con­duc, ci inte­leg o schim­bare in sufletele cred­in­ciosilor, o intarire a cred­in­tei care ne va da forta sa mar­tur­isim impre­una, ne va da uni­tatea si dragostea jert­firii. Impor­tant este sa ne opunem tuturor antihris­tilor si sa murim demn; sa nu avem o poz­i­tie de lasitate. Iar poporul cum sa se mobi­lizeze, cum sa aiba tarie duhovniceasca, daca nu are lideri?” (Inter­viu real­izat de mon­ahia Fotini, 7 octombrie, 2009, extras din nr. 8 al revis­tei ATITUDINI).

Dumnezeu si Maica Domnului sa ne ajute in lupta de aparare a copiilor Romaniei de acest nou atac viclean.

361 de comentarii

  1. Este scandal in Italia, au gasit aschii de metal in vaccinuri, care spun expertii italieni : nu sunt biocompatibile. Ma intrebam daca mercurul si aluminiul sunt?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: