Nu va faceti partasi imbolnavirii-uciderii copiilor prin vaccinuri

Imagini pentru anti vaccinuri, foto
Cu politicienii nu mai are nici un rost sa porti vreun dialog de multa vreme. Singurul dialog rodnic si binecuvantat ar fi … 7.62, dar poate inca nu sunt nascuti cei care sa poarte un astfel de „dialog”cu ei. Tocmai de aceea sunt folosite vaccinurile, pentru tampirea-uciderea de mici a viitorilor parteneri de „dialog”. Pentru mine-cel putin, este limpede : politicienii sunt alesi pe spranceana de aproape 30 de ani in scopul distrugerii Tarii si a neamului romanesc. Alegerile au fost TOATE FRAUDATE. Amintesc numai de primul prim-ministru al Romaniei-evreul sionist Petre Roman, care a legalizat avorturile-prima lege data de FSN dupa lovitura de stat iudaica din „89.
Pe unii insa, ii surprinde partasia Patriarhului Daniel la cumplita faradelege. Cu primii-politicienii, nu avem ce discuta .
Cu Patriarhul Daniel insa, poate se mai poate face ceva. Gresita lui informare,  in nici un caz, nu poate constitui o scuza. Tocmai de aceea am scris aceste randuri. Se aude ca vor fi vaccinati obligatoriu si adultii, la indicatiile OMS-Organizatia Mondiala a Sanatatii.https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2016/11/16/237-de-copii-au-murit-in-3-zile-dupa-vaccinul-pentavalent-numarul-este-in-crestere/
Obligativitatea vaccinurilor arata foarte clar ce se ascunde in spatele lor. Proorociile spun ca la fel va fi si cu pecetea antihristului-care odata cu actuala bionanotehnologie, este sigura ca buna-ziua : cateva zile la inceput va fi pentru cine vrea, apoi  dupa scurt timp, cu forta … obligatoriu. Revenim la vaccinuri.

Iata ce scrie Preafericitul Patriarh Daniel prin Comisia etico-juridica a Patriarhiei http://basilica.ro/apel-la-protejarea-vietii-si-a-sanatatii-copiilor/:”Descoperirea vaccinului ca metodă de prevenţie şi tratament medical a reprezentat un pas foarte important în medicina modernă. Astfel au fost eradicate boli foarte grave, au fost salvate milioane de vieți și s-a îmbunătățit semnificativ calitatea vieții oamenilor.

Vaccinurile sunt de o importanță deosebită în prevenirea unor boli și epidemii care pot amenința viața unor segmente foarte largi de populație, contribuind astfel la apărarea darului sacru al vieții umane. În acest sens, părinții au responsabilitatea de a preveni îmbolnăvirea copiilor şi de-a salva viaţa acestora în caz de boală, vaccinarea copiilor având un rol important în apărarea vieții și a sănătății acestora.

Biserica susține programele publice de vaccinare care urmăresc scopuri terapeutice. ”

Din pacate, asa se credea de catre aproape toti-inca de pe vremea comunismului, ca vaccinurile au salvat pe multi de la moarte. Iata insa ca aceasta nu este deloc adevarat. Prezentam in continuare un studiu medical foarte bine intocmit stiintific care arata roadele vaccinarii in SUA in ultimiii 50 de ani. Acesta va demonta toate afirmatiile gresite din Comnicatul Patriarhului .    http://vaccineimpact.com/2017/vaccinated-vs-unvaccinated-guess-who-is-sicker/

„9 august 2017

Vaccinat vs. Nevaccinat: Ghici cine este bolnav?

VaxVsUnvaxed Survey Graphic-Actualizat

De către Institutul de Cercetare pentru Sănătatea Medicală a Celeste McGovern

Nu a fost făcută niciodată înainte. Primul studiu efectuat  asupra copiilor vaccinați împotriva nevaccinatelor americani de la domiciliu arată că este într-adevăr bolnav … iar părinții ar trebui să fie îngrijorați.

Ceva este în neregulă cu copiii Americii. Sunt bolnavi – alergici, astmatici, anxiosi, autoimuni, autiști, hiperactivi, distrași și învățați cu dizabilități. Treizeci și doi de milioane de copii americani –  43% dintre ei  – suferă de cel puțin una din cele 20 de boli cronice care nu includ obezitatea. De-a lungul bordului, odată ce tulburările pediatrice rare de la autism și ADD la diabetul zaharat de tip 1 și sindromul Tourette se înalță, deși puține studii pun bazele datelor. În comparație cu părinții lor, copiii de astăzi au de patru ori mai multe șanse de a avea o boală cronică. Și în timp ce bunicii lor nu ar fi putut niciodată să înghită o pastilă ca copii, actuala generație de copii este un vis al  unui medic de vânzări farmaceutic: mai mult de  un milion de copii americani sub vârsta de cinci ani iau un medicament psihiatric.

Alimentele rapide, genele proaste, prea multă televiziune, jocuri video, pesticide, materiale plastice – numesc factorul de mediu și a fost implicat în creșterea valorii bolii, deși niciunul nu explică în mod adecvat amploarea sau amploarea epidemiei. Există totuși o expunere care a evitat căutarea, în ciuda faptului că copiii l-au primit prin injecție directă, în doze care se acumulează constant, mult peste ceea ce sa întâmplat vreodată în generațiile trecute: 50 doze de 14 vaccinuri pe vârstă șase, 69 doze de 16 vaccinuri farmaceutice conținând Ingrediente puternice care modifică imunitatea după vârsta de 18 ani.

Suntem siguri că vaccinurile sunt „sigure și eficiente” chiar dacă oficialii din domeniul sănătății publice recunosc că uneori au efecte secundare grave, inclusiv deces și în ciuda faptului îngrijorător că nici un studiu pe termen lung al efectelor lor asupra sănătății generale nu a fost realizat vreodată. În mod remarcabil, nici un studiu publicat nu a comparat vreodată copiii vaccinați cu copii nevaccinați pentru a vedea cine este mai sănătos după antrenamente. Pana acum.

Un  studiu pilot  despre 666 case de adolescenți cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani din patru state americane, publicat pe 27 aprilie în  Jurnalul Științelor Translaționale , a comparat 261 de copii nevaccinați cu 405 copii parțial sau total vaccinați și a evaluat starea generală a sănătății, Rapoarte privind vaccinările și bolile diagnosticate de medic. Ceea ce a descoperit despre creșteri ale bolilor mediate imun, cum ar fi alergiile și bolile neurodezvoltării, inclusiv autismul, ar trebui să-i facă pe toți părinții să se gândească de două ori înainte de a se vaccina vreodată:

* Copiii vaccinați au fost de mai mult de  trei ori mai susceptibili de a fi diagnosticați pe Spectrul Autism ( OR 4.3)

* Copiii vaccinați au fost de  30 de ori  mai susceptibili de a fi diagnosticați cu rinită alergică (febra fânului ) decât copiii neaccinați

* Copiii vaccinați aveau  22 de ori  mai multe șanse de a necesita un medicament pentru alergii  decât copiii nevaccinați

* Copiii vaccinați aveau  mai mult de patru ori riscul de a fi diagnosticați cu un handicap de învățare  decât copiii nevaccinați (OR 5.2)

Copiii vaccinați aveau  300% mai multe șanse de a fi diagnosticați cu tulburare de hiperactivitate cu deficit de atenție  decât copiii nevaccați (OR 4.3)

* Copiii vaccinați au fost  mai expuși riscului de a fi diagnosticați cu pneumonie la 340%  (OR 4.4)   decât copiii nevaccinați

* Copiii vaccinați aveau  300% mai multe șanse de a fi diagnosticați cu o  infecție a urechii  decât copiii nevaccinați (OR 4.0)

* Copiii vaccinați aveau  700% mai multe șanse de a avea intervenții chirurgicale pentru a introduce tuburi de scurgere a urechii  decât copiii nevaccinați (OR 8.01)

*  Copiii vaccinați au fost de  2,5 ori mai susceptibili de a fi diagnosticați cu orice boală cronică  decât copiii nevaccinați

0f6395a2-c3a9-4308-a0c8-930b06a998b7

Homeschooler vs. Homeschooler

Nevoia de a face un studiu vaccinat sau nevaccinat după un secol după ce ar fi trebuit să fie făcut este că practic toți copiii americani sunt vaccinați astăzi. Atunci când 95% dintre copii primesc injecții, există puține „controale” rămase pentru studierea rezultatelor pe termen lung. Comparând copiii americani în general cu buzunarele mici de copii nevaccinați, cum ar fi cei din comunitatea Amish, este dezvăluită, dar criticii spun că compară merele cu portocalele. Există prea multe alte variabile – dietă, aer curat, timp de calculator, de exemplu – care ar putea explica diferențele de sănătate în afară de starea de vaccinare.

Astfel, Anthony Mawson, profesor la Departamentul de Epidemiologie și Biostatistică din cadrul Școlii de Sănătate Publică din Jackson State University împreună cu colegii săi Azad Bhuiyan și Binu Jacob, a colaborat cu Brian D. Ray, Salem, OR, să se angajeze și să se înscrie în familii de adăpost pentru a participa la studiu. În acest fel, casele de vârstă școlară au fost comparate cu casele de adolescenți (mere la mere), dar cu avantajul suplimentar că familiile de adolescenți ca populație se potrivesc profilurilor familiilor americane în general. Familiile care au răspuns la ancheta on-line anonimă au fost recrutate prin intermediul asociațiilor de școlarizare în Florida, Louisiana, Mississippi și Oregon.

Boli ale comerțului

Ambii copii vaccinați și nevaccinați în studiu s-au îmbolnăvit uneori. După cum era de așteptat, copiii vaccinați au fost mai puțin susceptibili de a avea  unele  infecții împotriva cărora au fost vaccinați: au fost cu 71% mai puțin probabil să fi avut varicela (raportul cotei = 0,26), cu 75% mai puțin probabil să fi avut tuse convulsivă (tuse pertussis) ) Și cu 87% mai puțin probabil să fi avut o infecție cu rubeolă (OR = 0,1) (a se vedea tabelul 2).

Cu toate acestea, în ciuda isteriei de sănătate publică asupra izbucnirii rujeolei la Disneyland și a reluării oreionului, nu a existat nici o dovadă că copiii vaccinați erau mai protejați împotriva acestor așa-numite „boli prevenite prin vaccinare”. Copiii din ambele grupuri aveau aproximativ aceleași rate de infecție cu rujeolă, oreion, hepatită A și B, gripa, rotavirus și meningită (atât virală cât și bacteriană).

Copiii nevaccinați din studiu au fost, de fapt, mai bine protejați împotriva unor „boli prevenite prin vaccinare” decât copiii care au luat focurile. Începând cu anul 2000, CDC a recomandat patru fotografii împotriva a șapte tulpini diferite de infecții pneumococice înainte de vârsta de 15 luni (13 tulpini din 2010), dar copiii vaccinați în studiu au fost cu 340% mult mai probabil să fi fost diagnosticați cu pneumonie comparativ cu copii nevaccinați = 4,4).

Brain Drain

Deci, care este costul acestei protecții slabe a vaccinului împotriva varicelei, pertussis și rubeolei?

Legătura dintre autism și vaccinare este cea mai mare tornadă în furtuna de vaccinare. Autismul a crescut de la o tulburare rară la ceva care afectează un copil în fiecare altă clasă: în anii 80, a lovit unul din 10.000 de copii, la începutul anilor 1990, unul la 2.500. Acum cinci ani, unul din 88 de copii a fost diagnosticat cu autism, iar astăzi este unul din 68 de ani.

În studiul „Homeschool”, riscul de a fi diagnosticat pe spectrul autismului a fost mai mult de patru ori mai mare în rândul copiilor vaccinați decât copiii nevaccinați (OR 4.3).

Nu stim toate cauzele ASD, spun Centrele pentru Controlul Bolilor, care evita sa spun ca nu au identificat  nici o  cauza pentru aceasta. Sau orice tratament.

Ei încă citează un  studiu din 2004 privind  pediatria, care pretinde că refuză o legătură între autism și vaccinuri, chiar dacă unul dintre autorii săi, propriul lor om de știință de vârf, William Thompson, a recunoscut că el și colegii săi au colaborat pentru a observa și a distruge datele A arătat o legătură între autism și vaccinul MMR. „Oh, Doamne, nu pot să cred că am făcut ceea ce am făcut”, a mărturisit Thompson într-un chat telefonic înregistrat lui  Brian Hooker , profesor bioinginer la Universitatea Simpson și tatăl unui copil autistic.

Cazul de avertizare a informatorilor din Thompson este baza documentarului Vaxxed din 2016  : De la Cover-Up la Catastrofă  de Andrew Wakefield, gastroenterologul care a fost printre primii care sugerează o legătură între vaccinul MMR și autism la sfârșitul anilor ’90 și care a devenit un Simbol al modului în care sistemul se ocupă de disidenți. Este filmul pe care CDC nu vrea să-l vadă nimeni.

De asemenea, CDC nu menționează faptul că guvernul federal a fost forțat să  recunoască  rolul vaccinării în inducerea autismului și a acordat despăgubiri unor părinți ai copiilor afectați. Alte  instanțe  au recunoscut legătura dintre autism și vaccinare. În afară de aceasta, există mii de  părinți  pe care instanțele și guvernul federal pretinde că nu există, care spun toată povestea mereu: că ei au văzut cum copiii lor se regăsesc în autism după vaccinare.

Creierul și deteriorarea sistemului nervos din vaccinuri nu sunt nimic nou. Criptarea și potențial orbirea encefalomielită diseminată acută (care cauzează spoturi albe vizibile cu IRM pe creier și poate progresa spre scleroza multiplă) a fost  descrisă  în literatura medicală timp de decenii și este un   efect secundar documentat al practic al fiecărui vaccin. Narcolepsia  și  sindromul Guillain-Barré  sunt alte exemple.

Deci, ce rol ar putea avea vaccinurile în leziunile subtile ale creierului? Nu întrebați CDC pentru că nu s-au uitat niciodată. Dar studiul JSU a constatat cotele pentru copii vaccinați cu dizabilități de învățare a fost de cinci ori mai mare a copiilor nevaccinați (OR = 5,2), de patru ori mai mare pentru Attention Deficit Disorder hiperactivitate (ADHD) (OR = 4,3) și mai mult de trei ori Pentru orice tulburare neurodevelopment (adică, afectarea creșterii și dezvoltării creierului sau a sistemului nervos central asociată cu diagnosticul de dizabilități de învățare, ADHD sau ASD) (OR = 3,67).

Mercur, aluminiu și ce altceva?

Componentele vaccinului  sunt cunoscute ca provoacă leziuni ale creierului. Robert Kennedy Jr. a subliniat  pericolele de mercur  ca thimerosal folosit ca conservant in vaccinuri si relatia sa cu autismul.

Aluminiu este un alt neurotoxin bine documentat adăugat la vaccinuri ca adjuvant pentru evocarea unui răspuns imunitar. Cercetări recente au oamenii de stiinta totul aruncat folosit pentru a spune despre ea (si CDC încă nu) în coșul: aluminiu nu este eliminat din organism în câteva ore sau zile, dar persista de ani de zile și poate migra la organe , inclusiv limfatici, splina, și  Creier . Aluminiu în vaccinuri a fost implicata in sindromul oboselii cronice,  macrofage Myofasciitis  in numeroase  boli autoimune ,  boala Alzheimer , decesele subite după vaccinare și  autism .

FDA nu refuză toxicitatea – doar că există  suficientă  toxină de aluminiu în vaccinuri pentru a cauza rău. Dar se calculează  riscul  pe baza expunerii orale. Chiar si asa, ea descrie insuficienta de memorie la soarecii de laborator si „animalele foarte tinere [care] au aparut mai slab si mai putin active [si] mai putin coordonate atunci cand mamele lor au fost expuse la cantitati mari de aluminiu in timpul sarcinii si in timp ce alapteaza.

Expunerea injectată poate fi cu greu mai sigură. „Ar trebui să fie evident că calea de expunere , care ocolește barierele de protecție ale tractului gastro – intestinal și / sau pielea va necesita probabil o doză mult mai mică pentru a produce un rezultat toxic“ , spune o  2014 de revizuire  implicarea aluminiu in epidemia de autism.

Pe lângă metalele toxice, cum ar fi aluminiul și mercurul, vaccinurile pot conține contaminanți din ADN din celulele umane avortate, ADN-ul animalului și retrovirusurile animale și o serie de resturi și contaminanți de metale   care nu sunt măsurate de agențiile de supraveghere și ale căror efecte asupra sănătății nu au fost niciodată studiate.

9db0c542-ed11-45dc-b782-98913e0672eb

Conexiunea pentru infectarea urechilor

Copiii vaccinați în studiu au avut de patru ori mai multe șanse decât copiii nevaccați din studiu să fi suferit o infecție a urechii diagnosticată de medic (OR4.0) și au fost 700% mai susceptibili de a avea o intervenție chirurgicală pentru implantarea tuburilor urechii pentru infecții repetate sau persistente . (OR 8,01)

Infecțiile urechii acute au crescut în întreaga lume în ultimele decenii și sunt atât de comune încât sunt aproape de neimaginat acum; Ele afectează 80% dintre copiii americani până la vârsta de trei ani și reprezintă motivul principal pentru vizitele medicului copil, utilizarea antibioticelor și procedura chirurgicală pediatrică nr. 1 – introducerea tuburilor din plastic în urechi. Infecțiile urechii copiilor  costă  sistemul de sănătate aproape trei miliarde de dolari pe an.

Studiul arată că rapoartele privind infecția urechii medii au fost raportate cu sistemul guvernamental de raportare a evenimentelor adverse pentru vaccinuri (VAERS). O căutare de baze de date VAERS pentru copiii cu vârste mai mici de un an care au dezvoltat otita medie în decurs de o săptămână de la vaccinare a evidențiat 438.573 de cazuri raportate între 1990 și 2011, adesea cu febră și alte semne și simptome de inflamație și implicare a sistemului nervos central. A fost numărul raportat pentru copii sub vârsta de un an în decurs de o săptămână, câți copii de toate vârstele au infecții ale urechii obișnuite după vaccinare? Nimeni nu stie.

Amestecat microbiomi

Ca un posibil mecanism pentru infectia cu ureche indusa de vaccin, autorii studiului, Mawson si colegii sai citesc un studiu din 2006   care sa uitat la tipurile de bacterii din pasajele nazale ale copiilor imunizati cu vaccin pneumococic fata de „controlul istoric” – copiii din prePCV-7 Era – și a găsit o colonizare crescută a unei bacterii numită  M. catarrhalis  în grupul vaccinat. M. catarrhalis,  se pare, este  asociat  cu un risc crescut de infecție a urechii.

Nu este surprinzător faptul că copiii vaccinați din studiu au fost de două ori mai susceptibili de a lua antibiotice (OR 2.7). De asemenea, ei au fost spitalizați mai des (sau 1,8).

Spectrul de antibiotice cu spectru larg, cum ar fi cele utilizate frecvent pentru infecțiile urechilor, sunt ca napalmul pe microbiom – ele pot șterge bug-uri care cauzează infecții ale urechii, dar ele afectează și alți microbi, schimbând compoziția microbiomică în moduri în care știința abia începe să înțeleagă cât de profund Acest lucru are impact asupra sănătății. Noi legături de cercetare microbiome schimbă spre o listă tot mai mare de boli de la  sindromul intestinului iritabil,  obezitatea,   boala Crohn , diabetul și  scleroza multiplă  la  tulburările de dispoziție,  cum ar fi anxietatea și depresia, bolile mintale, cum ar fi  schizofrenia  și  autismul .

Într-un  studiu pe 2011  Lancet  , cercetătorii danezi au concluzionat că vaccinul pneumococic are un „efect mult mai larg … asupra comunității microbiene decât se presupune în prezent și subliniază necesitatea unei monitorizări atente la punerea în aplicare a vaccinurilor …”

Un alt  studiu recent a  constatat că nu sunt doar bug-uri pneumococice care sunt afectate, dar mai multe tipuri neașteptate de bug-uri infecțioase se grăbesc să colonizeze unde au fost vaccinurile. Care este efectul net al 69 de vaccinuri pe microbiomul copilului în curs de dezvoltare? Oficialii din domeniul sănătății publice nu au pus nici măcar întrebarea.

Șuierătoare și mâncărime

Studiul JSU arată că riscul copiilor vaccinați de a fi diagnosticat cu rinită alergică (febra fânului) a fost de 30 de ori mai mare decât cel al copiilor nevaccinați (OR == 30,1), ceea ce depășește forța asocierii dintre fumat și cancerul pulmonar. Au avut, de asemenea, o cota mai mare de alergii generale (OR = 3,9), și de trei ori mai mari cote de obținere a eczemelor. (OR = 3,1).

Toate aceste boli alergice au condus la mai multe medicamente. Copiii vaccinați din studiu au fost de 22 de ori mai susceptibili să fi luat medicamente pentru alergie decât cei nevaccinați.

Rinita alergică (febra fanului) este încă una dintre aceste plagă pediatrică inexplicabil crescândă; În 2012, aceasta a afectat 6,6 milioane de copii. Este puternic  asociată  cu o altă tulburare a copilariei, astm bronșic. Mai mult de trei milioane de copii americani au o alergie alimentară și unul din patru copii are  eczemă . La nivel mondial, alergiile au crescut și acum afectează aproape  jumătate  din toți copiii școlari americani.

Ca și în cazul autismului, sănătatea publică nu are  răspunsuri  pentru a explica explozia bolii alergice mediate imun. Dar cercetătorii creează în mod obișnuit modele animale de boli alergice, expunându-le la adjuvanți de aluminiu – tipul folosit în vaccinuri – în același timp cu alergenii. Experimentele recente ( aici ,  aici  și  aici , de exemplu) descriu modul în care oamenii de știință folosesc aluminiu pentru a stimula rinita alergică (febra fânului) la șoareci.

Acest  studiu din 2014  descrie modul în care cercetătorii au utilizat hidroxidul de aluminiu legat de bordetella pertussis (bacteria tuse convulsivă în DTaP de două, patru, șase și 18 luni care conține de asemenea aluminiu la fiecare copil) și a expus animalul la un antigen oral , Ca arahide sau soia) pentru a produce șobolani cu alergii alimentare.

Studiile ca acestea ( aici  și  aici ) descriu modul în care hidroxidul de aluminiu legat de proteina albă de ou (un alt ingredient al vaccinului) este utilizat pentru a crea modele animale de astm.

Deci, cum CDC nu reuseste sa ia in considerare daca lucrurile pe care oamenii de stiinta le folosesc pentru a crea boli alergice la animale este, de asemenea, crearea de boli alergice la copii?

Nici o explicație?

Nu a existat nici o explicatie pentru diferentele in rezultatele de sanatate observate intre vaccinate si nevaccinate grupuri de copii, altele decat vaccinarea in sine, autorii studys a concluzionat. Deși proiectul studiului limitează interpretarea cauzală, au adăugat că există o relație aparentă de răspuns între doză și vaccinare cronică, iar vaccinarea parțial prezentă cote intermediare de a fi diagnosticată cu vărsături și tuse convulsivă, precum și infecții ale urechii, pneumonie , Rinita alergică, ADHD, eczemă și dizabilități de învățare (vezi Tabelul 4).

Mãsura în care aceste constatãri se aplicã la populația de copii de familie, precum și populația generală, așteaptă cercetări suplimentare privind copiii vaccinați și nevaccinați „, spune Mawson și colegii. Investigarea si intelegerea bazei biologice a acestor rezultate neasteptate de vaccinare neasteptate este esentiala pentru asigurarea politicilor si a deciziilor bazate pe dovezi.

Există puține dovezi, totuși, că instituția medicală de masă are vreun interes în înțelegerea rezultatelor neașteptate. Mesajul său este clar: vaccinurile sunt cel mai mare miracol al medicinii moderne, o intervenție care a salvat milioane de vieți și a îmbunătățit calitatea vieții pentru milioane de oameni. Imprimarea fină, recunoscută de la începerea vaccinării, este că câțiva copii vor suferi consecințe grave din vaccinuri, inclusiv moartea, dar viața lor este un mic sacrificiu pentru binele mai bun al protejării omenirii de plagi de boli infecțioase.

Timp de mai bine de un secol, a fost acceptată dogma sănătății publice potrivit căreia beneficiile vaccinului depășesc riscurile. În plus, odată cu introducerea a cinci noi vaccinuri începând din 1995, care au dus la inocularea totală la 35 de ani de grădiniță, studiile privind efectul combinat al vaccinurilor nu s-au făcut niciodată. Realitatea este: beneficiile reale de vaccin sunt teoretice și riscurile reale de vaccinare sunt necunoscute.

„Războiul vaccinului” în curs de dezvoltare este într-adevăr un număr tot mai mare de părinți „ezitant” (și practicieni în domeniul sănătății), care pun la îndoială programul vaccinului CDC pentru motive rele: De ce sunt medicii care profită de vaccinuri purtătorii de cuvânt pentru sănătatea publică? Pot fi cu adevărat încredere agențiilor guvernamentale de sănătate pentru a proteja copiii noștri atunci când sunt atât de legați de industria farmaceutică? De ce sunt toxinele în vaccinuri? Are copilul meu nevoie de acest vaccin sau cineva care îl vinde, cum ar fi Coca-Cola și jocurile video? De ce este acceptabil să sacrificăm cu bună știință unii copii pentru binele mai mare? Este adevăratul mai bun adevărat sau este un miraj?

Aceste vaccinuri pot uneori să contracareze infecțiile naturale, cum ar fi varicela, uneori pare a fi cazul. Ce nu a fost răspuns a fost costul? Ce altceva fac vaccinurile? Și dacă sunt așa de minunate, atunci de ce sunt copiii americani atât de bolnavi?

Acest studiu pilot ne arată că, dacă medicina de masă și agențiile noastre de sănătate publică sunt într-adevăr interesate de sănătatea copiilor, nu doar profiturile vaccinului sau apărarea religiei vaccinului împotriva blasfemiei, este nevoie nu de voința de a face pe toți să creadă, ci de curajul de a afla .

3b141df0-143f-48b1-baaf-08ba49fac999

De  copii de siguranță Medical Research Institute  (CMSRI)  este  o colaborare medicală și științifică creat pentru a oferi fonduri de cercetare pentru studii independente privind factorii cauzali care stau la baza bolilor și a invalidității cronice epidemiei.

Celeste McGovern este un jurnalist independent care scrie pe  www.ghostshipmedia.com .  

Citiți articolul complet la CMSRI.org.

Vezi și :

Studiul: Copiii nevaccinați mai sănătoși decât copiii vaccinați – Doctorii sunt de acord

în creștere de la-the-mort

Lăsând o carieră lucrativă ca nefrolog (doctor de rinichi), dr. Suzanne Humphries este acum liber să ajute de fapt la vindecarea oamenilor. În această autobiografie ea explică de ce medicii buni sunt constrânși în actualul sistem medical corupt de a practica medicina etică reală. GRATUIT transport maritim disponibil! Comandați aici .

 

Doctorii medicali care se opun vaccinărilor forțate – ar trebui ca opiniile lor să fie atenuate?

Medical_Doctors_Opposed_to_Forced_Vaccinations_Should_Their_Views_be_Silence_sm

EBook – disponibil pentru descărcare imediată.

Unul dintre cele mai mari mituri care se propagă astăzi în mass-media compatibile este faptul că medicii sunt fie pro-vaccinuri, fie anti-vaccinuri, iar medicii anti-vaccin sunt toți „quacks”.

Cu toate acestea, nimic nu poate fi mai departe de adevăr în dezbaterea vaccinului. Medicii nu se unifică deloc în ceea ce privește poziția lor în ceea ce privește „știința” vaccinurilor și nici nu se unifică în poziția de a elimina consimțământul informat față de o procedură medicală, cum ar fi vaccinurile.

Cele două poziții cele mai extreme sunt acei medici care sunt 100% împotriva vaccinurilor și nu le administrează deloc și acei medici care cred că TOATE vaccinurile sunt sigure și eficiente pentru TOȚI oameni, tot timpul, cu forța, dacă este necesar.

Foarte puțini doctori se încadrează în oricare dintre aceste două poziții extremiste și, totuși, poziția extremă de pro-vaccinare este prezentată de guvernul Statelor Unite și mass-media ca poziția dominantă a domeniului medical.

Între aceste două opinii extreme însă se află unde marea majoritate a medicilor care practică astăzi ar clasifica probabil poziția lor. Mulți medici care se consideră „pro-vaccin”, de exemplu, nu cred că fiecare vaccin este adecvat pentru fiecare individ.

Mulți medici recomandă un program de „întârziere” de vaccinare pentru unii pacienți, și nu întotdeauna programul recomandat pentru copii de o singură dimensiune. Alți medici aleg să recomande vaccinuri pe baza științei și meritului propriu al fiecărui vaccin, recomandând unii, determinând în același timp că alții nu merită riscul pentru copii, cum ar fi împușcatul suspect de gripa sezonieră.

Acești medici care nu dețin poziții extreme ar fi opuși vaccinărilor autorizate de guvern și eliminarea tuturor scutirilor pentru părinți.

În această carte electronică, voi rezuma numeroșii medici de astăzi care nu iau cea mai extremă poziție de pro-vaccin, care probabil nu este deținută de foarte mulți medici, în ciuda a ceea ce industria farmaceutică, guvernul federal și Media mass-media ar dori ca publicul să creadă.

Citiți :

Doctorii medicali care se opun vaccinărilor forțate – ar trebui ca opiniile lor să fie atenuate?

Pe dispozitivul mobil!

$ 0,99

kindle-logo-sm

Dr. Andrew Moulden: Fiecare vaccin produce rau

dr_andrew_moulden_every_vaccine_produces_harm

EBook – disponibil pentru descărcare imediată.

Medicul canadian Dr. Andrew Moulden a oferit dovezi științifice clare pentru a dovedi că fiecare doză de vaccin administrat unui copil sau unui adult produce rău. Adevărul pe care la descoperit a fost respins de sistemul medical convențional și de industria farmaceutică. Cu toate acestea, avertismentul și mesajul său către America rămân ca o moștenire solidă a omului care sa opus farmei mari și a programului său de vaccinare a oricărei persoane de pe Pământ.

Dr. Moulden a murit în mod neașteptat în noiembrie 2013 la vârsta de 49 de ani.

Din cauza opoziției puternice a farmaceuticelor mari cu privire la cercetarea dr. Moulden, ne-am îngrijorat că numele acestui strălucit cercetător și viața sa au fost aproape eliminate de pe internet. Reputația lui era disprețuită și mesajul său de avertizare și speranță era distorsionat și îngropat fără piatră de mormânt. Această carte rezumă învățătura sa și este o necesitate pentru toți cei care doresc să învețe „altă parte” a dezbaterii privind vaccinurile pe care media curentă o cenzurează în mod curent.”

Asadar, chiar principiul vaccinarii este cu totul gresit, nu mai vorbim de actualele vaccinuri in care s-au gasit nanoparticule-vezi testele pentru pregatirea pecetii antihristului prin nanotehnologie.http://www.cunoastelumea.ro/italia-scandal-urias-vaccinuri-contaminate-cu-nanoparticule-metalice-nedegradabile-puse-intentionat-iin-vaccinul-hexavalent/

In sustinerea ideii ca insasi principiul vaccinarii este total gresit, aducem si un cuvant al unui roman care a trait 15 ani in Franta si pe care unii medici seriosi de acolo, l-au invatat :  „Toleranta imunitara-din punct de vedere imunitar, spune ca orice introducem in organism pana la 6 luni, va fi acceptat pe viitor.” Urmariti acest scurt si concludent cuvant de la mitingul antivaccinare obligatorie din 13 august 2017 de la Bucuresti, min 0:42 : https://youtu.be/IDgDVPBZfog

Deja papa francisc, satanist demonstrat-cel pe care vreti sa-l aduceti la Ortodoxie prin inselaciunea numita ecumenism, este acuzat public in proces de ucidere ritualica de copii.http://m.beforeitsnews.com/celebrities/2014/07/pope-francis-found-guilty-of-child-trafficking-rape-murder-2465728.html 

TOTI PAPII DIN ULTIMII 50 DE ANI AU UCIS RITUALIC PESTE 300.000 DE COPII.

ACUM SI D-VOASTRA, ARHIEREII ORTODOCSI, VRETI SA VA FACETI PARTASI LA UCIDEREA DE COPII PRIN VACCINURI ?

Asadar, ma adresez in primul rand Patriarhului Daniel si tuturor arhiereilor-preotilor romani : „INCETATI SA SUSTINETI VACCINAREA COPIILOR, PENTRU CA VA FACETI PARTASI IMBOLNAVIRII-UCIDERII LOR.”

Deja aveti mari probleme de Dreapta Credinta, prin sminteala numita Sinodul talharesc Creta(sinod pe care unii il numesc Sinodul Creta „666”, inceput pe 16.06.2016 si terminat pe 26.06.2016)-in urma careia multi s-au smintit-ma refer la cei care au intrerupt pomenirea, adaugand noi schisme si erezii peste cele de la Creta.

Deja aveti mari probleme de morala in Sinod-vezi cazul PS Corneliu Barladeanu si ceilalti arhierei suspectati a fi savarsit pacate impotriva firii.

Nu va faceti asadar partasi in nici un fel si la imbolnavirea-uciderea copiilor nevinovati prin vaccinuri, pentru ca se stie prea bine cine sta in spatele lor : http://www.ziare.com/bill-gates/stiri-bill-gates/bill-gates-vrea-un-vaccin-pentru-reducerea-populatiei-video-1000186

Sa nu uitam ca, P.Justin a spus ca asa cum a inceput crestinismul-prin uciderea celor 14.000 de prunci de catre Irod, asa va fi si la INCEPUTUL VEACULUI DE PE URMA : „Asadar: Nu prim­iti acest vac­cin si nimic ce aduc nou put­er­ile politice de azi. Evreii con­duc lumea si amer­i­canii lucreaza pen­tru ei si cred ca au ajuns sa o stapaneasca deoarece nu mai au nicio sfi­ala; totul este la vedere si sunt con­sti­enti ca nu mai au niciun adver­sar de temut si lupta pen­tru exter­minarea pop­u­latiei, ca cei putini care vor ramane sa se inchine lor. 

– Sf. Apos­tol Pavel spune sa ne supunem stapanir­ilor si mai mar­ilor nos­tri? In ce masura ne mai putem supune in ast­fel de conditii?

– Tot Sfan­tul Pavel spune sa ascul­tam de Dum­nezeu mai mult decat de oameni. Nu mai avem de cine asculta, dragii mei, decat numai de Dum­nezeu. Diavolul s-a intru­pat in acest sis­tem politic si se lupta cu noi prin ei, mai aprig ca nicio­data. Iti ofera mai intai toate pricinile paca­tuirii: car­ci­umi si alcool, dez­mat si imag­ini cat mai des­franate, amuza­ment si lib­er­tati de tot soiul. Asa se alege un con­d­u­ca­tor: prin harul lui Dum­nezeu si vointa natiu­nii, nu? Dar aces­tia ce har de la Dum­nezeu sa aiba?Aces­tia sunt lupi rapi­tori, nu mai este o stapanire aleasa, este o stapanire antihris­tica, potrivnica lui Hris­tos. Daca se impotriveste lui Hris­tos, glasul acelei stapaniri nu va mai fi unul de ascul­tat. Ce stapanire este aceasta care ne da paine otravita sa man­cam? Care ne ucid copiii? Nu vedeti ca au inceput cu copiii, cu sufletele aces­tea nevi­no­vate? De ce? Pen­tru ca ii ucide nevi­no­va­tia copi­ilor. Cu mar­ti­ra­jul copi­ilor a inceput Bis­er­ica lui Hris­tos, cu mar­ti­ra­jul prun­cilor, iata ca incepe si prigoana aces­tui veac de pe urma. Dar socotesc ca jertfa nevi­no­vata a aces­tor copii nu va fi nelu­cra­toare, ci ea va da put­ere ale­silor Bis­ericii lui Hris­tos. Si cred ca va fi o incu­nunare a cres­tin­is­mu­lui prin jertfa copi­ilor nevi­no­vati. Este foarte per­icu­los acum pacatul nesti­in­tei; toti vedem peri­colul in care ne gasim si sun­tem obligati sa ne infor­mam si avem dato­ria de a informa si pe ceilalti frati ai nos­tri mai sim­pli si nea­ju­torati. Nimeni nu va putea spune ca nu a stiut ca vac­cinul acesta este uci­gas… iar pen­tru cei care nu au stiut cu ade­varat, pen­tru aces­tia Bis­er­ica, prin preotii si slu­ji­torii ei, este respon­s­abila si va raspunde pen­tru sufletele lor. Omul vine sa se formeze in Bis­er­ica si ce for­mare ii dam noi, daca propo­vaduim aceeasi invatatura cu a stat­u­lui antihris­tic? Bis­er­ica nu ramane straina fata de toata con­junc­tura aceasta polit­ica si sociala si este datoare sa se implice atat in soci­etate cat si in polit­ica, atata timp cat legile politice impied­ica porunca lui Dum­nezeu. Preo­tul, la hiro­tonie, jura ca se va supune lui Dum­nezeu si porun­cilor Lui, dar si stapanirii statale. Pai cui juram noi? Presed­in­tilor si par­la­men­tar­ilor care legal­izeaza pros­ti­tu­tia si actele cu cip? Pai rolul preo­tu­lui este numai sa cunune si sa inmor­man­teze? Nu. El este sarea paman­tu­lui si lumina oame­nilor. Ce lumina mai aduce, daca el se supune legilor intunecate ale aces­tui veac? Iar daca tace, inseamna ca refuza sa aduca lumina oame­nilor. Nu ei sunt urmasii apos­to­lilor, carora Man­tu­itorul le-a poruncit: „Mer­geti in toata lumea si propo­vaduiti Evanghe­lia la toata faptura”(Mc. 16:15)? Nu le-a poruncit sa taca. Daca s-ar ridica o elita de preoti si de calu­gari, care intr-adevar sa se anga­jeze in slu­jba Ade­varu­lui, atunci s-ar mai schimba sit­u­a­tia. Iar prin aceasta schim­bare eu nu inte­leg imbunatatirea con­di­ti­ilor de viata si nici macar a car­ac­teru­lui celor ce ne con­duc, ci inte­leg o schim­bare in sufletele cred­in­ciosilor, o intarire a cred­in­tei care ne va da forta sa mar­tur­isim impre­una, ne va da uni­tatea si dragostea jert­firii. Impor­tant este sa ne opunem tuturor antihris­tilor si sa murim demn; sa nu avem o poz­i­tie de lasitate. Iar poporul cum sa se mobi­lizeze, cum sa aiba tarie duhovniceasca, daca nu are lideri?” (Inter­viu real­izat de mon­ahia Fotini, 7 octombrie, 2009, extras din nr. 8 al revis­tei ATITUDINI).

Dumnezeu si Maica Domnului sa ne ajute in lupta de aparare a copiilor Romaniei de acest nou atac viclean.

Reclame

360 de comentarii

  • Foarte tare….pai asa, daca suntem prosti de bubuim!!!Si inca asta nu-i nimic…suntem SERVALI pe toate planurile, ce sa mai!Daca nu ne servesc cu fecale, asta nu-i nimic!…
   Dar nici o problema…le baga in vaccinuri!
   In timp ce polonezii si italienii fac proteste de-adevaratelea, noi jucam ping-pong cu mititieii nostri( a se intelege ping-pong, cum vreti, pizzagate e cu deschidere si in tara noastra). La amaratul nostru de protest se scarpinau in c@r unii, insa nu ma refer la, Dumnezeu sa le dea sanatate si mantuire reprezentantii asociatiilor si parinti verticali cu multi copiii, ci la acei ce veneau sa rada cu gura plina de ciunga…
   Las-asa,”capul plecat, sabia nu-l taie”…dar pana cand cu prostia neamule???Pan’ se strange surubul?Este prea tarziu!!!Dar hai altfel atunci…sa ne batem in rugaciune…sa se milostiveasca Bunul Dumnezeu si Preacurata Sa Maica,sa vada Dumnezeu ca facem renuntari si le mai taiem de pe factura!!!
   Neah…apa este caldicica!!!
   Si nici o nadejde sa se incalzeazca, cum zicea Legionarul Ortodox…bate vatul, vine frigul…vorba suna,FAPTA TUNA!!!
   RASPUNS BUN LA INFRICOSATOAREA JUDECATA,DE LA DOMNUL SA CEREM!DA DOAMNE!+
   Iertati-ma,Cinstite Parinte!+

   Apreciază

 1. @Gino

  Desi n-am scuza ca as fi dus lipsa de creier, din cauza mediului de alta confesiune si a lipsei educatiei religioase in familia restransa, mult timp n-am cunoscut Calea si nu m-am integrat in viata Bisericii. Dar trecerea la un moment dat de la o minima teorie sau simtire la dorinta de a cunoaste si a o practica dupa puterile mele, daca ar fi sa o descriu in plan sufletesc, as spune ca e ca mutarea din cotet intr-un hotel cu multe stele si vedere la cer. Dar gravitatia, bat-o vina, imi mai da de furca .

  Apreciază

 2. Sarut-mana,Cinstite Parinte!+
  Cica „not found content”…ba da, cautati cei interesati blogul si veti gasi cu siguranta si articolul.
  Iata de ce, alianta cu acest individ care „se da” impotriva vaccinarii poate fi deosebit de periculoasa, ca sa nu ajungem o massa, a domniei sale-de manevra.
  Avem Luptatorii nostri, cum ar fi, dr.Mircea Puscasu, Virgiliu Gheorghe, Iulian Capsali,Dumnezeu sa le daruiasca sanatate, bogatie sufleteasca, bucurii duhovnicesti si nu in ultimul rand,mantuire!
  Fratilor, nu e gluma.Incet incet, astia bat cuie…sa nu deznadajduim, sa nu murim sufleteste ca ispitele vor fi din ce in ce mai ascutite.Sa fim tari in Hristos ca putina vreme este.Si daca vom cadea, permis ne este sa ne ridicam, dar cu copiii nostri orice miscare gresita va costa enorm.Ce?! Sa nu vedem pe pieile noastre.Avem dreptul de a asigura sanatatea, bunastarea si veselia copiilor nostri.Iar prin acestea NU incalcam nici o lege.SA FIE CLAR!
  Iertati-ma, Cinstite Parinte!+
  HRISTOS BIRUIESTE!+
  „Ajutorul meu vine de la Domnul, Cel ce a facut cerul si pamantul”!

  Apreciază

  • Alooo,se aude acolo la Primarie, pe la Asistatele Social(cu sporuri dai- teren) care raspund de cazuri Penale?! Hai lasati putin manichiura si cafeluta si latratul ca ,ghici ce, intrati in resedinte de parinti care isi iubesc copiii mai mult, mult mai mult decat numarul dvs de la pantofi!!!Intrati in resedinte de oameni verticali, invatati, credinciosi, educati,eleganti, civilizati, manierati,stabili financiar, oameni care isi dau viata pentru proprii lor copii(ma includ in 1 categorie enumerate mai sus inclusiv ultima). Bravo, ma bucur ca ati inteles, sa traiti tovaraselor, tot respectul!
   Aaa, era sa uit, propria voastra ograda, cand ati maturat-o ultima oara doamnelor?!Sau asa e trend-ul:”Paiul din ochiul vecinului?!”.Hello…Mai fetelor mai…
   Iertati-ma,Cinstite Parinte!+
   CU NOI ESTE DUMNEZEU!+

   Apreciază

  • Foarte curios ca NU mai pot acesa site-ul domnului avocat, desi NU am defectiuni pe retea. Ii doresc in continuare „succesuri”, se vede ca desi are o mare problema cu ortodoxia, isi trimite lingaii sa adulmece vorbele mele.Oricum, nu imi da Dumnezeu pacat mie pentru masluirile domniei sale.Atentie deci! Cu propunerile sale sa nu ne frigem ca sa nu ajungem la Urgente inaintea sa. Sa traiti bine domnule MR! Arrivederci don Capone!
   O dedicatie, dedicatie, dedicatie(se face microfonie 1,2,3…ca la nunti si cumetrii) o minunata poezie scrisa de colonel in rezerva Petrica Taraboanta, volumul Ciob de lacrima.

   LATRATORES

   Se duc napastuitii in cetate,
   La tribunal sa-si ia dreptate.
   La curte toti sunt adunati
   Si procurori si avocati

   Incepe lupta de cuvinte
   Dreptatea fiecaruia-i ‘nainte
   Intai incep cei buni de gura
   Vorbesc despre procedura

   Balanta este pusa in miscare
   Atarna dreptul celuia mai tare.
   Pentru cel slab, firul e rupt
   Ramane ca la inceput.

   De ce in lumea asta mare
   Nu intelege fiecare,
   Ba deseori mai uit si eu
   Dreptatea-i doar la Dumnezeu.

   Apreciază

 3. Si ca o CONCLUZIE pentru tot romanul de la vladica la opinca NU VACCINATI COPII cu vaccinuri importate care au studiu clinic facut pe….Botzuana ,Taiwan, Singapore .. , DUMNEZEU STIE MAI BINE .

  VACCINURILE PRODUSE LA BANDA RULANTA SI CARE NICIDECUM NU RESPECTA TRATATELE DE MEDICINA , STIINTA MEDICALA ,
  PRACTICA MEDICALA ADECVATA SUNT GENOCID IMPOTRIVA OAMENILOR .
  Sunt pentru cei cobai genocid in masa si distrugere cu dedicatie asupra poporului roman.

  Nu veti fi indreptatiti sa spuneti ca nu ati stiut si nu vi s a spus.

  Militati pentru deschiderea Institului Cantacuzino cu productie AUTOHTONA ROMANEASCA
  MILITATI pentru SCOALA MEDICALA ROMANEASCA ca , medicii si farmacistii sa slujeasca prin JURAMANTUL DAT , JURAMANTUL HYPOCRAT … pentru ca in caz de razboi , cataclism ,… bolile grele vechi vor face reaparea si vor face ravagii.
  CINE STA IMPOTRIVA CUVANTULUI DAT PRIN JURAMANT HYPOCRATE SI CU VICLENIE slujeste pe mamona pe aceste pamant, ESTE PROBLEMA LUI .
  MAICA DOMNULUI ESTE APARATOAREA TUTUROR COPIILOR FIE MICI sau FIE COPII MARI ;
  MAICA DOMNULUI ESTE MAMA NOASTRA .

  Apreciază

  • @Teodor Stela Maria, Dumnezeu sa iti ajute cu sanatate si mantuire!!!Wellcome to the fight!!!Asa va vreau pe toti!!!
   O remarca insa…vazusem la Stiri pentru Legea Vaccinarii,DA, vor redeschide Institutul Cantacuzino,DA,vor produce vaccinuri pentru gloata pe banda rulanta insa NU vor mai fi ce au fost(daca au fost-pe vremea lui Dumnezeu sa Il aseze in ceata Martirilor -Nicolae Ceausescu)!!!Adica Istitutul Cantacuzino, cand se va redeschide(autoritatile planuiesc ca, in decurs de 3 ani) va fi pazit de garnizoane militare si va intra automat in Registrul Ministerului Apararii si Afacerilor Interne-MAI.Deci, mai nou virusii vii, in mentalitatea batatorita cu dolari si potcovita cu aur a „entelectualilor” de la Guvernul Romaniei, pot sa scape, sa fuga, de aia au nevoie de securitate in plus…Deci, ce sa mai tinem vechea lozinca, ca a prins o bartita….si pute chiar de la distanta!!!
   Asadar…ATATA TIMP CAT SUNTEM SANATOSI TOTI, CE VA TEMETI PROMOTORILOR?!
   Iertati-ma,Cinstite Parinte!+
   MOARTE LUMII NOASTRE!!!+++
   HRISTOS BIRUIESTE!!!

   Apreciază

   • Adica(pe intelesul tuturor)…sa produca vaccinuri care sa intruneasca toate standardele din lume, si sub paza, ca sa nu vada si sa nu stie nimeni ce potiune fac acolo…nu e fictiune!Ce sa ne amagim! Vrem Cantacuzino? Se rezolva ca sa ne-o puna in nas si pe asta…mai cu fasss, insa intrebare? Oare aceste viitoare vaccinuri made in Romania, nu vor avea prezervanti toxici, celule fetale( de cand se faceau presiuni asupra ex- presedintelui Basescu sa dea unda verde si la noi in tara, experimentelor pe copilasi avortati, a trecut ceva vreme)?Oare vor fi sigure?
    Mai bine ma duc la clasa pregatitoare decat sa cred statul si frumuseii klingonieni de la guvernare, dar mi-e ca tot mie imi sar capacelele si roticelele de nervi, lor nici ca le pasa!
    Iertati-ma,Cinstite Parinte!+

    Apreciază

   • Nici acestea nu vor fi romananesti. Praf in ochii romanilor. materia prima va veni de afara. Pacaleala. Pe ei ii intereseaza in primul rand jumatatea pecetii antihristului prin aceste vaccinuri … nanorobotii, nanoparticulele.

    Apreciază

   • Te rog frumos sa vorbesti in limba romana …iar daca se va deschide sau nu, Institutul Cantacuzino nu se stie nici ziua de maine ce aduce …” javreii ” sau „cutulache na grivei „isi fa c planu ca tiganu …insa „cine sapa groapa cade singur in ea ,”
    ,FACA SE VOIA DOMNULUI si nu voia omului.
    Amin.

    Apreciază

 4. PARINTELE CEZR AXINTE-„UNDE AM GRESIT CU TINERII NOSTRI”-Rev.FAMILIA ORTODOXA
  Despre idealurile tinerilor.

  „Idealul este deasupra scopului,transcede scopul.Desigur, sa faci o cariera, sa castigi bani multi, acestea pot fi scopuri, dar nu pot deveni idealuri, si aici este problema tanarului.Este foarte limpede ca avem de a face cu o mutatie, care-l transfigureaza pe tanar si anume ca se inlocuieste idealul cu scopul, care bineinteles are alta consistenta.
  Din pacate tinerii nu mai au idealuri.De aceea. lipsa unui ideal atrage dupa sine in mod matematic o mare depresie.Lipsa idealului te face sa traiesti intr-o mare apasare, intr-o mare dezamagire.{…}Cand traiesti fara idealuri esti parca lipsit de viata, lipsit de vlaga.
  Cu adevarat, neexistand modele sau de fapt neprezentandu-li-se modelele tinerilor, acestia nu mai au nici idealuri.Pierderea idealului duce la pierderea sensului vietii.Si apoi, pierderea Idealului duce la pierderea propriei sale identitati.
  Copiii, tinerii isi pierd practic identitatea, si raman asa,exact la stadiul acesta de instincte, exact la biologizarea vietii, ceea ce inseamna ca negasirea identitatii te face sa nu mai lupti, sa nu fii prezent, te slabanogeste foarte tare si e clar ca ajungi prada instinctelor, ajungi prada poftelor de tot felul.
  Asta este ceea ce propune societatea de astazi:inlocuirea idealului cu implinirea sub orice chip a instinctelor.”Bucuria” vine astazi din satisfacerea celor trupesti, or aici intram deja in sfera patologicului, intram deja intr-o sfera a bolii, a suferintei.”

  Despre prezenta Lui Dumnezeu in viata noastra.

  „Toata aceasta apetenta a omului catre Dumnezeu este sadita in firea noastra.Daca pofta aceasta,dorirea aceasta, apetenta aceasta, sunt inlocuite cu o pofta pentru lucruri marginitoare, muritoare, bineinteles ca omul ajunge sa se imbolnaveasca.Fiindca pofta aceasta catre nemurire, pofta aceasta pentru vesnicie nu poate fi inlocuita de nici un lucru de pe pamant.De aici tot conflictul cu sinele.
  De aceea tot ce propune societatea este o pervertire, o desfigurare a omului si a sensului vietii sale.
  Astazi avem mari probleme cu tinerii, unul din doi sufera de depresie, sufera de o anumita stare de apasare, de o boala sufleteasca, -ca sa nu sapunem in mod general de o boala nervoasa.Si asta pentru ca ii este amputata aceasta trasatura fireasca a sufletului sau si anume cautarea vesniciei, cautarea Lui Dumnezeu pana la urma. Si atunci tanarul intra intr-un conflict cu lumea si cu sinele, pentru ca lumea de la care asteapta sprijin, de la care asteapta sa-l ajute sa zboare, de fapt ii amputeaza aripile, si atunci el intra in conflict cu lumea si dureaza putin ana intra si in conflict cu sinele.{…}
  Lumea aceasta nu le ofera nici un ideal, sufletul lor cauta un ideal si, negasindu-l in lumea aceasta, il cauta intr-o alta lume, lume noua care se desparte de lumea noastra- si asta poate fi lumea virtuala, lumea adancurilor…o lume in care noi, parintii lor, ne purtam ca niste oameni slabi, ca niste oameni lasi, ca niste oameni care nu mai cred in nemurirea sufletului, nu mai cred in Inviere.Un om care nu mai crede in Inviere, se comporta in situatii limita mai rau decat o bestie.{…}
  Numai cel ce a scapat de frica mortii poate sa fie un exemplu bun pentru copiii sai, indiferent de nivelul la care vorbim, de educatia pe care o ai, indiferent de performanta sociala sau economica pe care ai realizat-o.Daca nu ai scapat de frica de moarte nu esti un exemplu bun pentru copilul tau, si nici pentru tineri.”

  Despre Copii si moarte.
  „Daca este sa provocam aceasta discutie-eu as fi vrut sa o evit, dar poate ca este bine s-o spunem-daca suntem sinceri cu noi, pentru ca este vorba despre copiii nostri, experienta mortii o dobandesc inca din pantecele maicii lor.Este cu adevarat unb viac in care foarte multi dintre noi suntem adepti al cultului mortii.Si o sa exemplific lucrul acesta.
  Foarte multi dintre copiii nostri traiesc aceasta experienta a mortii inca din pantecele maicii lor, dat fiind ca pantecele acela a mai purtat 1, 2, 3, 5, sau poate mai multi copii inainte de el ,dar care au fost omorati.
  Lucrul acesta nu poate sa ramana fara nici un fel de consecinta.
  Prin urmare un copil care vine dupa 2-3 sarcini nedorite, nu va putea sa se nasca fara sa poarte in sine stigmatul acesta, experienta aceasta a mortii, dupa aceea adaugandu-se bineinteles toata lumea aceasta virtuala despre care tot vorbim, dupa aceea adaugandu-li-se fricile acestea, modelul parintilor, modelul societatii, bine inteles ca el se naste si se dezvolta intr-o lume care practic cultiva moartea, cultiva intunericul.
  Asta este ce se intampla, iar aici este o relatie de cauzalitate:experienta mortii o dobandeste si se imbiba cu ea- fiindca este foarte permeabil copilasul in stadiul fetal-.Prin urmare in graficul acesta se misca copilasul de cand se naste.
  Acestea sunt daca vreti, datele de debut ale unui om al lumii contemporane.{…}
  Inchipuiti-va ca un tanar parta in sine, intr-un fel sau altul, cum spunea Parintele Arsenie Papacioc, in mod atavic experienta aceasta a fricii si a mortii.Inainte de a se fi nascut el, acolo au mai fost 1-2-3 frati care si-au pierdut viata, asa cum stim noi ca se spune acum”intrerupere de sarcina”.Or de aici porneste.Pana nu se opreste acest genocid mut si surd, nu putem sa vorbim despre o insanatosire, nu putem sa vorbim despre idealuri.”

  Despre sansa tinerilor

  „De cel;e mai multe ori din pacate, atunci cand un parinte nu cunoaste nimic din Ortodoxie, de exemplu, nu va putea sa ii transmita fiului decat o dragoste egoista.Dragostea nu se exprima neaparat prin procurarea de bunuri si indeplinirea placerilor copilului.Cati dintre parintii copilului mai constientizeaza ca poarta chipul Fiului Lui Dumnezeu, cati dintre noi?
  Si mama, care este primul duhovnic, asa cum am spus, iar mama nu poate sa-L nasca pe Hristos in sufletul copilului, atunci este foarte greu-sigur exista pilde minunate-dar este foarte greu ca acel copil sa se agate de Dumnezeu de Biserica.
  Mama este foarte importanta,parintii sunt foarte importanti.Nimeni nu ii va spune niciodata tanarului ca starea de sanatate este despatimirea.Cati dintre parinti credeti ca stiu ce inseamna sanatatea, sau cati dintre doctori inteleg ce este sanatatea? Vedeti? Credeti ca se vorbeste undeva, in sfera cadrelor medicale despre sanatatea sufleteasca?Se vorbeste pe undeva ca standardul pentru sanatatea omului este dobandirea pacii, dobandirea harului?Or daca nu stii ce este starea, de sanatate, daca nu stii care este cauza bolii, cum poti sa iti pui in evidenta empiric relatia cauza-efect?Cum poti sa iti aperi copilul? Cum poti sa stii ce este sanatatea?{…}
  In masura in care noi suntem in Dumnezeu, noi suntem sansa lor ca modele de supravietuire.De fapt, sansa lor este Hristos, dar in masura in care suntem legati, suntem uniti cu Hristos, ne impartasim de Hristos si, prin aceasta sa vietuim in felul acesta, am putea spune ca suntem o adevarata sansa ca copiii sa depaseasca aceasta criza adevarata.
  Sunt incredintat, si cred cu toata inima si cu toata taria, ca Ortodoxia este singura varianta pentru lumea in care traim.Nu mai exista nici o solutie pentru a iesi din criza aceasta in care se zbate lumea.Este o inclestare pe viata si pe moarte cu fortele intunericului, cum spunea Parintele Arsenie Papacioc, dar avem cuvantul acesta:” CEL CE MANANCA TRUPUL MEU SI BEA SANGELE MEU, ESTE NEMURITOR”.+++
  Spicuiri marerial realizat de Gheorghe Fecioru.

  Apreciază

 5. @Gino. .sa iti fie rusine caci te crezi destept sa interpretezi Biblia si sa spui minciuni. Sfinti mereu mijlocesc si se roaga catre Domnul ca daca nu praful se alegea de noi. Sfinti ne-au dat invataturi pentru a ne Mantui. De unde stiau ei daca Domnul nu lucra prin ei?? A terminat desteapta de Maria cu Hulele si acum ai aterizat tu?

  Apreciază

  • @Vrednica!
   Foarte frumoasa si plina de viata a fost doctorita aceasta!Ea s-a vindecat de candida( radacina tuturor bolilor grele ale acestui viac), eu m-am vindecat de candida urmand protocolul dr.Hulda Clark, deci cand Dumnezeu si Minunatii Sai Sfinti ajuta, tot ceea ce este omeneste imposibil se poate birui prin vindecare!
   Dar ce sa ne facem cu acei romanasi( care nu pot trai fara Fagaras:))) cand le dai pliante, foi , explicatii de tot soiul cum ca ar trebui toti sanatosi si bolnavi deopotriva sa suplimenteze vit C ascorbat in doze mari+magneziu cel putin acestea doua ca sa nu pateasca ceva rau?Ei arunca foile si NU citesc! Nu ii intereseaza si se bulucesc prin spitale de parca ar curge lapte si miere!
   Dumne-Zeul lor este doar medicul de familie, ce sa le mai zici? Auzisem in parc o discutie in care o mamica cu un bebelus nu a mai plecat la mare fiindca, nu i-a dat voie medicul de familie!Auzi frate! Sa ne fereasca Dumnezeu de zombificatii astia de oameni care se duc la wc doar cu permisiunea zeus-ului in halat alb!
   Astia strica lumea , iar pamantul cu ei din plat se face patrat precum capul ce il poarta pe umeri.
   Alta mama:”mi-a zis medicul de familie despre ROR ,cica e bun, ar trebui sa-l fac”.Mamaliga hai( ai bafta ca tot cu MAMA incepe cuvantul), da’ cate clase ai?Te dai macar cu liceul?Si?Stii sa citesti?Dar silabe?Cum se desparte cuvantul:Zom-bi?Ca…nu jicnesc pe nimeni, dar tare ne mai plac toalele si manichiura facuta, ca na’ se vede mai bine pe touch-screen…da’ despre vaccin cele mai elementare notiuni le stii?Sau sa NU iei ad-literam ce zice zeus ci asa, nitica informare nu strica ?
   Hai, largiti-va putin craniile, expansiunea neuronilor…e timpul pentru o schimbare, ca de altfel, plangeti in parc mai tarziu…una pe umerii alteia, incat medicul neputincios va da din umeri ca in prima zi!Hai pa!Mai degrab ma culc decat sa stau de vorba cu voi.Parol!
   Iertati-ma, Cinstite Parinte!+
   HRISTOS BIRUIESTE!+

   Apreciază

 6. Rabinii din ziua de azi au trei mari probleme cu crestinismul. Iata blasfemiile lor:

  Stau si ma intreb, „mesia” al lor (cel mult asteptat) va fi un lider politic, un om, un muritor pana la urma nu?
  Oare ce asteapta ei dupa moartea lui „mesia”?

  Apreciază

  • Rabinii merg in gheena. Ei se inchina satanei in ascuns si pacalesc-tin sub teroarea blestemelor lor vrajitoresti toti evreii care merg la sinagoga. Mai bine de cei care nu merg deloc la sinagoga, ca n-au nici o putere asupra lor.
   mesia pe care-l asteapta ei este antihristul. papa francisc-a demonstrat un arhimandrit grec, este inaintemergatorul lui.

   Apreciază

 7. @GINO…SA STII CA IN SCRIPTURA (CEA ADEVARATA A NOASTRA A ORTODOCSILOR) SCRIE CA UNORA LI S-A DAT DARUL FACERII DE MINUNI;1 CORINTENI 12,10 ..SFINTII AU ACEST DAR CACI EI SUNT PRIETENII LUI DUMNEZEU.

  Apreciază

 8. „Aşa cum zic diplomaţii, vizita este ‘non-grata’. De ce? Pentru că este un papă fals, un fals profet al lui Dumnezeu. Este probabil ca în loc să aducă binecuvântare ţării noastre să aducă blesteme”, a declarat pentru AFP fostul candidat prezidenţial Jose Galat.
  ………

  Catolicii „ultra” nu îi spun Sfântul Părinte, suveran pontif, nici papă. Pentru ei, liderul de la Vatican este doar Bergoglio, falsul profet care, potrivit Bibliei, îşi oferă puterile lui Satan.
  http://evz.ro/papa-francis-persona-non-grata.html
  Dumnezeu si Maica Domnului sa pazeasca Romania de vizita falsului profet!

  Apreciază

  • Bine ca acesti columbieni si-au dat seama ce hram poarta acest papa satanist. Numai Patriarhul Kiril-Mitropolitul Ilarion nu vor sa priceapa. Pe acesti arhierei „pravoslavnici” ii vor judeca … catolicii columbieni.

   Apreciază

 9. Pe 17 septembrie se organizeaza marsuri impotriva vaccinarii obligatorii in Bucuresti si sa speram ca si in alte orase, zicea cineva intr-un comentariu pe cuvantulortodox.

  Apreciază

   • Sarut-mana,Parinte!
    Sa vina cat mai multa lume dar in mod serios!
    Fratilor, serios sa fie protestul, sa scandam,sa protestam, sa le zicem ce ne doare , sa strigam ca ne frige, sa lasam scarpiniciul acasa ca sa nu rada catelusii cand ne vad!
    Ca de faceau asa TOTI stramosii nostri…acum eram doar supa organica sau gelatina!
    MOARTE LUMII NOASTRE!+

    Apreciază

 10. Vaccinurile au fost la origine un lucru bun, ganditi-va la savantii nostrii Victor Babes, Nicolae Paulescu..
  Dar, la fel cum Dumnezeu cauta sa transforme raul in bine la fel si dracul, prin imitatie, lucreaza sa transforme binele in rau.
  Vaccinul, dintr-un lucru bun care a salvat vieti omenesti, a ajuns ce a ajuns. V. Babes s-ar rasuci in mormant.

  Apreciat de 1 persoană

  • Cercetarile englezesti spun ca niciodata vaccinurile nu au facut bine. Am mai aratat de cateva ori : https://childhealthsafety.wordpress.com/graphs/
   Principiul vaccinarii este gresit din start. Toate marile epidemii care au fost de-a lungul veacurilor s-au rezolvat prin imbunatatirea conditiilor de viata( morala si fizica ) si prin imbunatatirea alimentatiei( apa, hrana). Nimic din ceea ce vine de la conducere nu este spre binele poporului-din „89 pana azi, ci pentru distrugere deoarece sunt pusi la conducere cei mai ticalosi oameni cu putinta in toate domeniile.

   Apreciază

   • Parinte.. neamul romanesc a dat savanti de renume care au ramas in istoria medicinei: Victor Babes, Ion Cantacuzino, Nicolae Paulescu. Sunt oameni cu care trebuie sa ne mandrim.
    Mi se strange inima cand vad cum citati din celebrii „cercetatori britanici”.. Sunt tone de bancuri cu cercetatorii britanici si “cercetarile” lor.
    Iata alte exemple de „cercetari englezesti” cum ziceti dvs, ca sa intelegem mai bine cine sunt „cercetatorii britanici”:
    http://metropotam.ro/La-zi/Cele-mai-stupide-10-studii-realizate-de-cercetatorii-britanici-art9827885741/

    Cat despre marile epidemii care „s-au rezolvat” cum spuneti dvs “prin imbunatatirea conditiilor de viata morala si fizica” (imi permit sa adaug dupa ce in prealabil au “rezolvat” milioane de vieti), asta imi aduce aminte de celebrul dicton sovietic “Aliosa nu raceste / Face sport si se-ncalzeste”.
    De aici si pana la „sfaturile” P. Argatu despre “mirosul greu la picioare” care se vindeca cu aghiasma.. nu e decat un pas.
    Din curiozitate va inreb parinte, transfuziile de sange sunt de la diavol?

    Apreciază

   • Esti adeptul vaccinarii ? Te priveste. Noi nu suntem. Chiar ieri a venit la noi o mama impreuna cu o fetita careia i-au facut vaccinul obligatoriu pe cand mama era neputincioasa dupa nastere. Fetita a inceput sa se loveasca singura cu mainile dupa un timp si nu au putut-o calma decat dupa ce au impartasit-o. Citeste aici si vei vedea ce impostor a fost savantul Pasteur : http://www.whale.to/a/b/pearson.html
    http://feli-popescu.blogspot.ro/2011/05/argumentele-mele-impotriva-vaccinarii.html

    Apreciază

   • Monah Teodot vorbesti de cercetari englezesti” .
    Atunci sa mi spui de ce , tot cercetatorii englezi breveteaza vaccinurile?
    Am lucrat in pharma …si marea majoritate a companiilor farmaceutice sunt in Anglia cu sediu office dar productia de vaccinuri se face unde sunt costuri mici …ca i Taiwan India sau Sri Lanka tot aia e.
    Asta este arma satanei prin globalizare si babilonie

    Dta n ai inteles un lucru esential din explicatia dnei dr. Ana Boroch DUMNEZEU S O ODIHNEASCA CU DREPTII …’ „in vaccin trebuie sa se gaseasca amprenta genetica a fiintei umane ,adn ul specific,, ..si nu sa gasim celule de maimuta sau cantitati de metale grele toxice ,mercur ,aluminiu care nu au ce cauta.
    Explicatia dnei dr .Boroch a fost data pentru a se trage semnalul de alarma atunci cand
    Stiinta Medicala cu tot ce are bun este aruncata la gunoi .
    In vremurile acestea cand nu mai este respectata stiinta medicala cu tot ce a fost bun atunci trebuie sa spunem ” stop joc ” si ne intoarcem la origine,; anume acea origine sanatoasa si neinfestata cu nimic rau sau malefic
    Pentru ca tot ce a fost bun , a fost dat de la DUMNEZEU spre folosul omului.
    Stiu ca dta esti preot si dai inainte cu DOAMNE MILUESTE insa ca , cadru medical adica bioinginer medical va pot spune ca nu este suficient …., la epidemiile sau pantemiile de boli grele ,ciuma holera tifos lepra care isi vor face reaparitia atunci cand omenirea va uita de DUMNEZEU si se va inchina fiarei.

    Apreciază

   • Eu nu sunt specialist in medicina dar ceea ce scrieti … „in vaccin trebuie sa se gaseasca amprenta genetica a fiintei umane ,adn ul specific,, ..si nu sa gasim celule de maimuta sau cantitati de metale grele toxice ,mercur ,aluminiu care nu au ce cauta.” nu poate insemna decat ca acele vaccinuri au celule de la copiii avortati.

    Apreciază

   • Exista insa o mare legatura intre vaccinare-televizor-tableta-autism!
    Atentie ,nu e gluma.In schimb ,asa este cum ne spune Parintele Teodot, niciodata vaccinarea nu a fost benefica, principiul vaccinarii fiind eronat din start!
    Fortificarea organismului prin mancarea sanatoasa, dieta benefica, miscare(cine poate si nu gafaie:)), eliminarea tuturor elementelor toxice din alimentatie, medicatie si mediul inconjurator…administrarea de medicamente si vitamine, minerale naturale…neaparat MULTA, MULTA RUGACIUNE!
    Uite-asa, daca suntem ocupati de diavol in viata si in gandire, cand vin prostiile in minte sa le exorcizam cu” Mila Doamne,ai mila de noi, de copilasii nostri, de toti copiii, din tara si din lume…de cei chinuiti, saraci, batuti, infometati, orfani, siluiti, badjocoriti…Ai mila de toata lumea Doamne.De cei ce nu mai sunt printre noi.De mine pacatoasa, cum le fac intr-una Doamne, nimica bun nu izbutesc…Iarta-ma Doamne.Doamne Iisuse Hristoase,Fiul Lui Dumnezeu, miluieste-ne pre noi si lumea Ta.Daca vine vreun razboi, ce ne facem Doamne?Dar de vin astia cu vaccinurile?Acopera-ne Doamne.Maicuta Domnului Miluieste-ne pre toti.Ajuta-l si pe cutare ca are multi copii.Sa nu ii ia Doamne.Sa nu ii ia nici pe ai mei! +”, iar cand pleaca iar gandul la plimbare( diavolul zice:iti aduci aminte cantecul cutare, din tineretile tale,ia fredoneaza putin; aaa, ce te-ai mai certat cu soacra-ta,ai zis bine, ce…doar ai dreptate.Tu,intotdeauna ai dreptate.Asa,bine faci…sa fii infipta…-Vai,Doamne,cum am gresit,cum am putut „si silim gandul, il invartim si il rasucim in acel punct de rugaciune!
    E ca virajul la o masina de mare tonaj.Trebuie sa invartim mintea cea greoaie si nebuna in loc si apoi sa o scoatem din molozuri pe drumul cel drept care duce spre Hristos!
    Teoria este buna, dar praftica…ma omoara!
    Iertati-ma, Cinstite Parinte!+
    DOAMNE IISUSE HRISTOASE,FIUL LUI DUMNEZEU, MILUIESTE-NE PRE NOI SI LUMEA TA.+

    Apreciază

   • Si aviz celor inchinatori la tov Vladimir Putin cu ce afirmatii vine
    ” cine detine inteligenta artificiala detine controlul asupra omenirii ”
    Ei nu serios „stimabile „robocap Putin
    De cand robotii au preluat controlul ?
    Pentru cine nu stie tot ce tine de inteligenta artificiala inseamna robot care comanda si executa .
    Insa pentru cei interesati eroarea cea mai grava este a ” factorului uman ” adica o omului iar eroare masinariei este urmatoare dupa factorul uman.
    Acum se vede clar cine conduce Rusia si unde se vrea a se ajunge , auto distrugere prin „alesii poporului „care si au bifat agenda inchinarii la dracu , Uciga l ar Crucea.
    DUMNEZEU A CREAT LUMEA OMUL , TOATE CELE VAZUTE SI NEVAZUTE si nu viceversa.
    Slava Tie DOAMNE pentru toate.

    Apreciază

   • Si aviz celor inchinatori (cei cu „moarte lumii noastre”) la tov Vladimir Putin cu ce afirmatii vine
    ” cine detine inteligenta artificiala detine controlul asupra omenirii ”
    Ei nu serios „stimabile „robocap Putin
    De cand robotii au preluat controlul ?
    Pentru cine nu stie tot ce tine de inteligenta artificiala inseamna robot care comanda si executa .
    Insa pentru cei interesati eroarea cea mai grava este a ” factorului uman ” adica o omului iar eroare masinariei este urmatoare dupa factorul uman.
    Acum se vede clar cine conduce Rusia si unde se vrea a se ajunge , auto distrugere prin „alesii poporului „care si au bifat agenda inchinarii la dracu , Uciga l ar Crucea.
    DUMNEZEU A CREAT LUMEA OMUL , TOATE CELE VAZUTE SI NEVAZUTE si nu viceversa.
    Slava Tie DOAMNE pentru toate.

    Apreciază

   • Nu am incredere in nici o conducere a niciunui stat la ora actuala. Conducerile ungurilor, cehilor, polonezilor, rusilor sunt mai bune ca cele de la noi de dupa ’89. Putin sustine si el cardurile lui antihrist, a vandut mult pamant din Siberia la chinezi, care sunt peste 1 milion deja in Siberia. In rest, este impotriva gay-lor, impotriva blestematului de soros. A fost spion rus in Germania, seful KGB-FSB. S-a angajat sa le faca templul la sionisti dimpreuna cu Trump. Trump se inchina pe fata si fara nici o jena la „666”. China sustine cel mai mult noua ordine mondiala datorita foamei si necredintei lor in Hristos. In India sunt 900 de milioane de buletine biometrice pe care le-au primit fara nici o indoiala indienii.

    Apreciază

   • @Teodor Stela Maria…o mica precizare…nu suntem noi in masura sa ne dam cu parerea, sau sa cantarim ceea ce a priceput sau n-a priceput Parintele Teodot! Ca Sfintia Sa a priceput si pricepe mai multe decat noi, care nu pricepem.In primul rand MANTUIREA…”si restul vi se va adauga voua”…Pricepi?! Imi pare rau ca am folosit verbul de sase ori…poate nu o fi cu banat, e fara intentie:)
    Doamne ajuta!
    Iertati-ma, Cinstite Parinte!+
    CU NOI ESTE DUMNEZEU!+

    Apreciază

   • @Florian=badaran!
    Daca ai vint( venit in dialect ardenelesc) aici sa persiflezi credinta intr-un fel sau altul si sa te iei de Sfantul Parinte Ilarion Argatu, iti reamintesc ca acest blog nu este braserie ci este redactat de un Parinte-Monah iar duhorile de la picioarele celor de rea vointa cam nu isi au rostul cand sunt executate din topor. Deci daca ai vreo nedumerire iti poti expune parerea intr-un mod mai abject insa cu duhul blandetei.Aceasta este doar o recomandare, daca iti doresti mai multe, intreaba medicul sau farmacistul-ca-n publicitate! Iertare.
    Iertati-ma, Cinstite Parinte!+
    HRISTOS BIRUIESTE!+

    Apreciază

 11. http://adevarul.ro/international/europa/implicarea-rusiei-narcisismul-viktor-orban-scot-bucurestiul-harta-analiza-dan-dungaciu-petrisor-peiu-1_59ad9c8c5ab6550cb8a15/index.html

  Dumnezeu ii pune pe unguri la treaba. Ei sunt categoric impotriva sa vina papa in Romania, daca nu serveste intereselor lor, ocolind Ardealul. Iar interesul lor nu este sa serbeze romanii centenarul Marii Uniri si, zic eu, inaugurarea Catedralei Neamului, cu papa si prelatii grecocatolici, majoritatea romani, in frunte, iar ei sa petreaca in timpul ala in doliu in Transilvania, pentru ca Orban le-a dat ordin sa nu participe la nicio ceremonie a romanilor.

  Apreciază

  • papa francisc si toti papii din ultimii 50 de ani au ucis 300. 000 de copii si le-au baut sangele. Este demonstrat si chiar i s-a intentat proces papei francisc in 2014 : http://m.beforeitsnews.com/celebrities/2014/07/pope-francis-found-guilty-of-child-trafficking-rape-murder-2465728.html
   Asta nici macar nu ar trebui sa mai fie primit in vreo tara din lume.
   Cine-l primeste si- spune „Bun venit ” se face partas faptelor lui celor diabolice : ” Paziti-va pe voi insiva, ca sa nu pierdeti ceea ce ati lucrat, ci sa primiti plata deplina.

   9. Oricine se abate si nu ramane in invatatura lui Hristos nu are pe Dumnezeu; cel ce ramane in invatatura Lui, acela are si pe Tatal si pe Fiul.

   10. Daca cineva vine la voi si nu aduce invatatura aceasta, sa nu-l primiti in casa si sa nu-i ziceti: Bun venit!

   11. Caci cel ce-i zice: Bun venit! se face partas la faptele lui cele rele.” … spune foarte clar Sf.Ap.si Ev.Ioan.

   Apreciază

  • @Teodor Stela Maria, cei de aici nu se inchina la Putin.Bhwahahaha, dar ce prostii spui…Transhumanismul nu e inceput de acum in Rusia, Putin poate vrea sa ii puna capac.Ai auzit de afirmatiile dr.Better cu privire la clone, robotoizi sintetici, hibrizi si alte gen?!
   Vrillex youtube channel.
   MOARTE LUMII NOASTRE!+
   Este un site despre Sfintii Inchisorilor si se traduce asa: MOARTE=moarte, pana aici e clar, apoi LUMII=adica babilonului( desfranarea din lume, hotia din lume,crimele, genociturile, atentatele si implicit toate pacatele lumii NOASTRE!Pe scurt MOARTE PACATELOR LUMII!
   Iertati-ma,Cinstite Parinte!+

   Apreciază

 12. Sarut-mana,Cinstite Parinte!+
  A decedat Parintele Profesor Doctor Nicolae D.Necula! Dumnezeu sa il odihneasca in Sanul lui Avraam.Intrebare pentru cei de aici?In ce circumstante a trecut in randul repauzatilor?!
  Iertati-ma, Cinstite Parinte!+
  Cu Sfintii odihneste Doamne, sufletele adormitilor robilor tai!+

  Apreciază

 13. Valabil si pentru galbejitii de chinezoi adunati la ” studii ” in Turnu Magurele cu strategie de invazie asupra acestui pamant si distrugere prin laser si inteligenta artificiala a tot ce se numeste ROMANIA. Va credeti in Babilonul antic , cazut si daramat de ingerii lui DUMNEZEU , pentru ca asa va mana satana ?
  Asemeni veti pati cand are a va inghiti pamantul de vii , cand nici raul , ramul de pe acest pamant nu are sa va mai suporte.
  Iar pentru toti care vindeti pe HRISTOS CEL ORTHODOX pentru a lua biometria pe acte si cip urile la purtator sunteti mai rau decat starvurile aruncate spre mancare pasarilor pentru ca nu mai aveti putere de a lupta impotriva fiarei.

  Apreciază

 14. Sarut-mana,Cinstite Parinte!+
  Am o intrebare.
  Am vazut odinioara un articol in care scria ca un tanar crestin din Pakistan ar fi fost ucis in sala de clasa de catre varcolacii musulmani.Acesta care a murit, Dumnezeu sa il ierte nu cred ca era crestin-ortodox, ci doar protestant sau ceva asemanator.
  Era mereu persecutat pentru apartenenta sa religioasa.
  Multi vehiculeaza in comentarii, ca daca n-a fost ortodox, sufletul lui este ;pierdut pe vecie?! Asa este oare? De ce?
  Asadar cei ce nu sunt ortodocsi, isi condamna sufletele, macar ca si-au varsat sangele pentru Hristos? Ce se intampla cu americanii, care multi iubesc pe Dumnezeu, dar…nu sunt crestini? Dar cu cei nascuti stilisti care respecta toate poruncile Lui Dumnezeu ca la carte? Sau cei nascuti sectari care fac asemenea?
  Iertati-ma,Cinstite Parinte!+
  USA MILOSTIVIRII, DESCHIDE-O NOUA, NASCATOARE DE DUMNEZEU, CA SA NE MANTUIM TOTI CEI CE NADAJDUIM INTRU TINE, CA SA NE MANTUIM PRIN TINE DIN NEVOI, CA TU ESTI MANTUIREA NEAMULUI CRESTINESC!+
  La Multi Ani tuturor fetelor si femeilor pe nume Maria!+Fie ca Maicuta Domnului sa le calauzeasca mereu pasii cu sanatate si mantuire.+
  Da’ , oare baba Maria , ce face…s-o fi lasat de hule?! :)))
  Dumnezeu sa o pazeasca pe ea cu luminarea mintii, si pe noi asemenea!!!+

  Apreciază

  • Ereticii nu pot fi mucenici. Mucenicii sunt numai cei care patimesc moarte pentru Hristos in Ortodoxie, caci numai in Ortodoxie este adevaratul Hristos. Stilistii de la noi-saracii, sunt si in schisma de 100 de ani si in erezie : nu recunosc Sf.Taine ale BOR. Este o mare drama si o mare durere pentru ei. Dar pentru care a fost in nestiinta, judecatile lui Dumnezeu sunt abis.

   Apreciază

  • Lumea este in pragul unui conflict nuclear, sunt milioane de romani care sunt robi la straini, familii distruse, armata vanduta si slugi la nato=armata satanei, slugi la ue=organizatie satanica iudaica, o romanca disperata s-a aruncat in fata trenului cu tot cu cei trei copii-si nimeni n-a plans pentru ei-ar fi trebuit cu post negru pana sa se usuce limba arhiereului in a carui eparhie s-a petrecut aceasta, tara este vanduta la straini, copiii sunt vanati la satanisti ori vaccinati pentru experimente satanice sau ucidere iar tineretul cu preotii si incurajati din spate de arhierei, danseaza si chiuie. Aceasta este culmea nesimtirii duhovnicesti. Aceasta este „ortodoxia” propovaduita de acesti arhierei-preoti catre tineri : holograf-jidanul bitman si botgros-lautarul. De aceea nu au nici o credibilitate : nu cauta si nu propovaduiesc sfinteia-care inseamna jertfa si suferinta.
   Parintele Paulin-Gheorghe Clapon, care a murit pe 14 sep.2015-care a fost pilot de aviatie in armata germana, bombardand pe bolsevici a spus ca in 20 de ani de puscarie a mancat 2 cirese. Cum vor sta acestia in fata Marilor Mucenici care au patimit sute de mii de ani(adunati la un loc de la toti) in temnitele comuniste, carliste si antonesciene ? CU CAPETELE IN JOS SI PLINI DE RUSINE. Dumnezeu sa ne dea la toti pocainta. O intalnire cu momente de rusine. Bine ca n-am fost acolo. Tineretul legionar se pregatea de jertfa finala prin tabere de munca si acestia chiuie. In loc sa se uneasca toti ortodocsii si sa lupte impotriva elitelor sataniste mondiale, ei chiuie si danseaza. Tara incepe sa se umple de imigranti musulmani iar ei chiuie si danseaza. Ii va lua antihrist ca din oala. Tara este sub ocupatia unei armate straine-satanistii americani, care supravegheaza furtul resurselor Romaniei iar ei chiuie si danseaza. Sfintii Voievozi Romani, Sfintii Martiri Brancoveni … cred ca stau cu capetele plecate de rusine in fata Dreptului Judecator pentru asemenea „romani” din actuala conducere politiceasca si bisericeasca de acum.

   Apreciat de 1 persoană

 15. Comentariul meu era in sensul ca Dumnezeu il pune si pe ala rau la treaba, nu sa aduc osanale la alte natii, cum face aiurea-n tramvai autorul articolului. Era vorba ca ei impiedica venirea papei.

  Un copil din 38 de copii din Coreea de Sud are autism. Daca am sti datele din Coreea de Nord, presupunand ca aia nu vaccineaza copiii, sau nu folosesc aceleasi vaccinuri cu vecinii lor, care au acelasi caracteristici genetice, am vedea clar in ce masura vaccinarea si-a spus cuvantul. O cauza a multor boli pot fi vitaminele sau suplimentele alimentare. La foarte multe produse se adauga B-uri, iar de la suplimentarea serioasa cu B 6 si B12 mai ales barbatilor le creste riscul de a dezvolta cancer pulmonar. B-urile astea sunt adaugate la cereale sau in sucuri pentru copii, dar si in alte produse. B-urile pot fi bune la sistemul nervos, dar pot sa faca si mult rau cand sunt luate necontrolat sau in formula complex. Intr-un timp gravidele luau multivitamine cu acid folic in timpul sarcinii, dar apoi s-a descoperit ca de fapt ele duc la nasteri premature.

  Apreciază

 16. Un francez si un roman stau la o cafea. Francezul loveste din greseala cu lingurita ceasca si spune: Ma scuzati. Romanul incepe sa amestece si el energic zaharul cu lingurita si spune: Mii de scuze.

  Mii de scuze imi cer si eu si iertare, ca n-a m nimerit comentariul din prima.

  Apreciază

  • Ce tot spui Ileana?Tot ceea ce ai scris aici e eronat.FOARTE.Expertiza ta cu vitaminele B e total falsa mama draga.Asta daca este intradevar Ileana care a postat, desi parca nu imi vine sa cred!
   Iertati-ma, Cinstite Parinte!+

   Apreciază

   • Vitamina B6 se poate suplimenta chiar pana la 500 mg pe zi in cazuri severe canceroase si precanceroase, iar vitamina B12 se ia impreuna cu acidul folic, niciodata separat.Ar trebui reglementata o lege pentru administrarea corecta a acestora, afirma cercetator dr.Hulda Clark.In orice caz de boala cronica avem nevoie ca de aer de vitaminele B, fie luate impreuna fie separat.Exemplu eu pentru candida servesc 300mg pe zi de vit B2, si 250mg pe zi vit B6, care actioneaza sinergic mult mai bine decat un complex doar in prezenta vitaminei C ascorbat.Ceea ce vezi tu in sucuri si cereale sunt cantitati infime, de 0,cateva miligrame care reprezinta o picatura in mare.Atentie! Sunt site-uri care afirma asemenea lucruri grozave, cum ca vitaminele sunt toxice, tocmai, aceste site-uri sunt elaborate de medici care iubesc si fac un sport national din promovarea produselor(ca nu le pot zice medicamente) Big-Pharma.Scuze acceptate, nu ca nu ai nimerit comentariu, ci pentru ca faci afirmatii gresite!
    Iertati-ma, Cinstite Parinte!+

    Apreciază

 17. Monah Teodot, NU sunt adeptul vaccinarii,
  Pe de alta parte refuz sa cred ca savantii nostrii din interbelic, oameni cu inalta tinuta morala si patrioti desavariti s-au pus in slujba diavolului fie chiar si din nestiinta si naivitate.
  Pentru mine vaccinul este un lucru bun care e folosit la rau.

  Apreciază

   • @Teodor Stela Maria, fara iritare dar, ai citit comentariul meu fetita draga? Deci Cantacuzino va fi preluat de armata…daca vrei sa intri sa te speli acolo, be my guest, insa nu iti doresc aceasta ci multa sanatate de la Bunul Dumnezeu!
    Iar daca e sa impingem agenda mai departe…ei daca vor pazi Institutul cu Armata, poate la fel vor mobiliza Armata pentru depistarea cazurilor de rezistenta la vaccinare.Grrr…cred ca rezerva ei acest deliciu dupa razboi!+
    Dumnezeu este Domnul si S-au aratat noua!+

    Apreciază

 18. @Teodor Stela Maria, o buna explicatie ar fi recomandarea sa te abonezi la NATURAL.NEWS.COM iar acolo poti gasi mii de sfaturi utile pentru supravietuire in cataclism si alte intrebari care le mai ai.
  Doamne ajuta!+

  Apreciază

 19. In cazul rabiei si al tetanosului administrarea anticorpilor este eficienta. E vorba de imunoglobulina, care se foloseste post-expunere la rabie sau tetanos, de exemplu, dar si la alte boli. Vaccinul este profilactic, dar acesti anticorpi care ajuta organismul sa lupte cu boala, salveaza vieti, o data ce omul s-a infectat. Noi le spunem tot vaccinuri, dar ele sunt altceva. Nici eu n-am stiut, pana nu i-a intrat la maica-mea ceva in picior asta vara, iar piciorul s-a umflat grozav si am dus-o la urgente. Atunci m-am mai documentat si eu si am vazut ca functioneaza pe principii diferite fata de vaccin, chiar daca-i zic vaccin cu imunoglobulina de nu stiu care, in functie de boala pe care trebuie sa o combata. Una sunt vaccinurile propriu-zise, care expune organismul la virus atenuat sau la mai stiu eu ce, in ideea ca organismul sa dezvolte anticorpi si alta-s „vaccinurile” cu imunoglobulina, cu anticorpii gata dezvoltati, din ce am inteles. Nu-s lipsite nici astea de riscuri, dar la bolile mentionate mai sus nu te mai uiti.

  Apreciază

 20. Sarut mana ,Cinstite Parinte!+
  Am reusit sa vad site-ul asa zisului avocat Mihai Rapcea.’
  Intuitiile mele nu au dat gres.El acum comercializeaza vaccinuri, cica ala al evreilor Glaxo-Smith-Kleine ar fi ‘super-bun”.Mai multe nu va spun.Pentru doritori, manipularea jegoasa se vede de la o posta pe http://www.rapcea.ro
  Amin.
  Iertati-ma, Cinstite Parinte!+

  Apreciază

 21. Exista cateva carti ce pot fi comandate pe net (15RON) care sunt prezentate ca fiind scrise de insusi P. Ilarion Argatu. Personal am mari indoieli, ori or fi fost scrise de vreun ucenic de-al Sfintiei Sale, ori sunt pur si simplu minciuni. P. Argatu nu putea scrie asa ceva:

  -în cartea “Răspunsuri duhovniceşti ale Părintelui Ilarion Argatu la întrebările credincioşilor” (Ed. Mila creştină, 2006), se vorbeşte despre deschiderea Sfintei Cărţi, care „se face numai după trei zile de post negru. Stai în genunchi, te închini, săruţi Sfânta Evanghelie şi spui: ŤDoamne arată-mi mie păcătoasa Lidia…ť (spui dorinţa pe care o ai), apoi te rogi de preot, după ce ai deschis cartea şi ai auzit ce ţi-a căzut să-ţi spună ce trebuie să faci, după citirea Evangheliei, la care ai deschis. Nu o tălmăceşti singur, ca nu ai darul acesta, oricât de înţelept ai fi sau ai crede că eşti.”

  -Exista o alta carte in care scrie negru pe alb ce trebuie sa faci pentru vindecarea mirosului greu la picioare: sa le ungi cu agheazma.

  Repet, cartile respective cel mai probabil sunt contrafacute. P. Argatu nu putea da astfel de sfaturi. Ori vre-un ucenic tanar si fara minte sa fi scris, ori le-au inflorit cei de la editura, tot ce e posibil.
  P. Argatu la fel ca si P. Arsenie Boca sunt sfinti. S-au scris multe neadevaruri despre dansii, de catre persoane rau voitoare.

  Apreciază

   • Subscriu Parinte . Asa se submineaza increderea poporului in Sfintii lasati de Dumnezeu . Astia din sistem pot lansa pe piata multime de carti contradictorii pe care sa le puna pe seama Marilor nostri Duhovnici , nu poate verifica nimeni autenticitatea acelor carti . Dar ramane un singur lucru pe care ei nu-l pot manipula : rugaciunea personala catre acel duhovnic sfant . Aici nu ma refer la marturiile publicate ostentativ in volume pt ca acestea pot fi inventate , ma refer la trairile personale ale fiecaruia dintre noi .
    Cineva face bani multi din marturiile publicate ( mai ales cand sunt puse pe seama Pr Arsenie Boca) .

    Apreciază

  • @Florian, am in posesie cartea” 500 de Raspunsuri duhovnicesti ale Parintelui Ilarion Argatu” citita si revizuita de mine de nenumarate ori.Insa, niciodata,niciodata,niciodata ce imi spui tu mai sus, nu s-a afirmat in cartile Sfantului Parinte.Nepotul sau, Vasile Argatu se plangea deseori de dusmaniile pe care Parintele Ilarion le-a avut in viata. Ba chiar am, cartea „Viata Parintelui Ilarion Argatu, scrisa de mana sa”.Te invit sa o citesti.Acolo vei gasi cu uimire ca mai toata viata sa, Parintele a fost prigonit pe nedrept de catre mullti dusmani, unii chiar dintre calugari( agenti infiltrati) care in permanenta il defaimau ca deschide cartea, ceea ce el Sfantul, nu facea deoarece aceasta practica INTRA sub incidenta VRAJITORIEI. Dar, pentru a se descuraja lumea sa ma intre la el, foloseau tot felul de tertipuri care mai de care mai inumane pentru a defaima Parintele.
   Cat a fost la Manastirea Cernica, a fost si otravit in repetate randuri.
   Un sfat pe care il poti utiliza.1Cartile Sfintilor(Parinti) dar mai ales ale Sfintilor din zilele noastre ,nu se citesc de pe Goagal,nu se citesc de [pe Net decat daca vine din surse sigure.2Mai intai analizati sursa.Vedeti, cine publica,cine scrie?Este crestin-ortodox neaos, sau” contrafacut”?!3Apoi, ce scop are?4Apoi,sa lasam mandria indarat,fratilor, atentie mare, ca implicit cine judeca Sfintii se crede in inima si duh mai curat ca ei.Ori simplul fapt ca a purtat sutana CU ONOARE, iar NOI NU, trebuie sa ne inspire acel respect duhovnicesc, acea dragoste care merge pana la evlavie!
   Iar despre minunile Parintelui, eu SUNT dovada vie, cand trebuia sa fiu moarta, deoarece au colaborat doctori „de elita” pentru vindecarea mea in aceasta ordine: Sfantul Parinte Iustin, Sfantul Parinte Ilarion( acesti 2 Mari Sfinti m-au scos din ghiarele cancerului incipient rezultat din candida),apoi Sfantul Parinte Serafim Rose,MAICA DOMNULUI,Sfantul Nectarie,si iar de la capat.Desi am tolba plina de pacate,mai si fumez(iertati-ma Cinstite Parinte) dar Sfintii nu se uita la pacatele nostre, nici la multa rugaciune bolborosita fara rost, se uita la iubirea noastra fata de Ei, adica cat de mult ii cinstim,cat de mutl ii pretuim, cat raspandim mai departe invataturile lor, si daca varsam vreo lacrima la rugaciune.Sa nu uitam nicicand ca Dumnezeu da boala pentru curatirea noastra de patimile cele multe, „Precum se curata fierul de rugina,asa se curata omul de pacate prin boala”zicea odinioara un Sfant Parinte.
   Florian, te invit,cand ai vreme,sa faci un pelerinaj la Boroaia, unde se afla Sfintele Moaste ale Parintelui Ilarion Argatu si, de afli resurse sa iti procuri de acolo, carti pentru lectura ,caci acolo vei gasi carti autentice, iar nu masluite de catre dusmani ai ortodoxiei!
   Doamne-ajuta!
   Iertati-ma,Cinstite Parinte!+
   SFINTE PARINTE ILARION,ROAGA-TE PENTRU MANTUIREA SUFLETELOR NOASTRE!+

   Apreciat de 1 persoană

 22. S a spus cam tot despre vaccinuri, subiectul a devenit la fel de obositor si plictisitor ca subiectul cu cipurile biometrice, pana cand tine, si in noiembrie tot de vaccinuri sa va discuta?…Cred ca sunt si alte subiecte de abordat, foarte importante.

  Apreciază

  • Uite un alt subiect foarte interesant : de ce este mare pacat acceptarea actelor cu cip, actele electronice-chiar si cele care au numai banda magnetica ? Eu am facut Facultatea de electrinica si telecomunicatii la Iasi. Actul tau are numele tau de botez pe el. Unii de la conducere zic ca nu au nici un 666, unde vedeti voi habotnicilor si inapoiatilor 666 ? Nu este 666 in cipuri . Sunteti fanatici religiosi si nu aveti nici o legatura cu tehnologia, cu progresul, inapoiatilor. Dar insasi sistemul digital pe care se bazeaza orice microprocesor din calculatoare, laptopuri, tablete, telefoane … are la baza urmatorul cod binar : 0110. 0110 este vazut de porturile microprocesoarelor ca doua niveluri de tensiune sau curent, care corespund cifrei „1” si doua niveluri de tensiune sau curent care corespund cifrei”0″. Ce este acest cod ? Este corespondentul cifrei „6” in sistemul zecimal caci 0110 = 0x2>3 + 1×2>2 + 1×2>1 + 0x2>0 = 0 + 4 + 2 + 0 = 6 !!! Japonezii au propus ca sa fie la microprocesoarelor codului binar 1000, si erau la jumatate de pret toate calculatoarele, fiind un singur nivel de curent pentru un „1” iar nu pentru doi de „1”, dar 1000 = 1×2>3 + 0x2>2 + 0x2>1 + 0x2>0 + 8 + 0 + 0 + 0 = 8. Japonezii au propus cifra „8” ca aducea costurile la jumatate dar evreii nu au fost de acord si au insistat pe cifra „6”, semnul stapanirii lor mondiale. Sf.Paisie Aghioritul spune undeva despre acest duel intre japonezi si sionisti castigat de cei din urma pe tema carui cod sa fie la baza microprocesoarelor, codul cifrei „8” sau „6”.

   Apreciat de 1 persoană

  • @Legionarul Ortodox…nu cred ca o sa iti vina sa casti , ca acum bunaoara…cand vor veni astia sa te salte de pe strada, intr-un viitor, nu foarte departat…si sa iti zica:” Acest individ reprezinta un pericol pentru sanatatea publica; verificati-i numarul”-„Ntz, nu are”-„Ne pare rau il vom lua pentru evaluare si inregistrare dupa care va efectua mai multe sedinte de imunostabilizare pentru a putea fi din nou eliberat inspre siguranta cetatenilor”-„Ok domnule comandant”.
   Caci nu doar copiii Romaniei vor fi umflati de autoritati, ci si tu, ci chiar eu, poate oricine, ca Legea va fi data astfel incat sa creeze o legatura intre toate vietuitoarele de pe Pamant prin aceasta.Ce?Nu a auzit nimeni?!In urma cu doi ani, in oraselul meu umblau cu anunturile precum „Se vaccineaza vulpile din vecinatate intre orele cutare si cutare”…Atat de departe au ajuns!!!
   Ca si catelusii din SUA.Nu e departe pana acolo, la ei granitele se sparg…la noi judetele se comaseaza, poate dupa razboi.Pentru cine va supravietui nu ii doresc sa faca parte din cosmar.
   Iertati-ma, Cinstite Parinte!+
   IIS.HS.+NI.KA.

   Apreciază

 23. Sigur ca sunt probleme si cu cipurile biometrice si cu vaccinurile, despre cipuri s a vorbit cam totul se stie clar ca duc spre implantul cu cip, tocmai ca s a vorbit destul majoritatea stiu si nu ramane decat sa aleaga fiecare daca accepta sau nu, acte biometrice. Cat se poate este bine sa fie evitate din multele motive care exista…despre vaccinuri la fel, oamenii nu sunt lamuriti indeajuns, nu sunt informati de catre cei care au trebuit sa i informeze, foarte grav este ca s a incetat activitatea Institutului Cantacuzino, si cam toate vacciniurile sunt de afara…asadar, parintii decid daca is vaccineaza copii sau nu. Este bine ca dupa lungi lamuriri sa fie abordate si alte subiecte….si desigur subiectul cu profetiile , ca multi au facut o obsesie cu profetiile, foarte putine din profetii se adeveresc, dar multor crestini le place sa nascoceasca, sa cerceteze, si multi cad in fel si fel de inselari cu profetii.

  Apreciază

  • Sarut-mana,Cinstite Parinte!+
   @Mai omule, totul ti se pare banal…pai daca asa sta treaba, iar stramosii nostri, precum Sfintii din Miscarea Legionara al carui pseudonim porti, apoi ,stii ce…stateau frate in casa, isi luau o berica si urmareau Meritocratia la Nasu Tv…ca dea’, acolo daca e plictisitor mai schimbi canalul sau daca iti cad ochii in limba, mai inchizi si televizorul.
   Apoi sa ma ierti frate!Insa aceste subiecte sunt mult mai arzatoare pentru neam si tara decat pericolele iminente din vremea Legionarilor nostri iubiti. Ma intreb retoric, ce ar fi facut Corneliu Zelinski sa Comandantul Horia Sima daca aflau ca se va da o lege prin care vor fi imbolnaviti toti copilasii din Romania? Sau Legea Avorturilor?! Sau microciparea?
   In mod sigur EI- DE CARE LUMEA NU ERA VREDNICA-AU LUPTAT TOCMAI PENTRU CA ERAU INFORMATI DESPRE ACESTE PERICOLE SI S-AU DARUIT CU TOTUL LUI HRISTOS PENTRU DRAGOSTEA DE NEAM SI TARA INSPRE DOBANDIREA VIETII VESNICE, DAR NU DOAR A LOR -CA NU ERAU EGOISTI-CI, POATE SI A NOASTRA!AU UMPLUT GULAGURILE-iar eu pacatuiesc si mananc pana imi sta dumicatul in gat-AU MURIT PE CRUCE-iar eu clevetesc-AU LUPTAT CU ARMA IN MANA IN REZISTENTA DIN MUNTI-iar eu nu rezist la o singura dojana…-AU FOST TORTURATI ZI SI NOAPTE(poate si acum sunt multi care sunt torturati pentru Adevar si Dreptate)-iar eu ma uit la tembelizor, cu tableta in mana, joc jocuri virtuale iar cand ridic ochii jalnici si injectati de ultraviolete mai latru nitel, doar ca na’ ,ma plictiseste teribil subiectul…Nu imi mai plac profetiile, e totul albastru si pace buna!!!!
   Alooooooo, TREZITI-VA DIN ZOMBIFICARE!!!CA NE MANANCA MUSULMANII SI PARJOLUL!Hai sa va vad atunci, vitejilor cu arma in mana(ha ha…ii vor hacui cu celularul)…Asta-i buna!:))) Doamne, ce la de luptatori avem!!!……………………………………………………………………………………………………………………………………………
   …Ca doar le mai zicea si Sfantul Parinte Iustin!!!
   La placinte inainte, la razboi inapoi:)))
   „Cand va veni Dumnezeu a doua oara sa judece vii si mortii…oare mai afla-va credinta pe Pamant?!”
   Iertati-ma,Cinstite Parinte!+

   Apreciază

 24. Monah Teodot despre ce vorbeam se adevereste …Este dat un articol in ROMANIA Libera unde in Timisoara si Arad copii sunt adusi de ” parinti „inconstienti si pusi drept cobai pentru testarea pe ” vaccinuri „care nu sunt produse nici autohton si nici experimentate pe o alta fiinta umana ci aduse la proba pentru cobaii din Romania .Pe aceste mizerii si spurcaciuni cu otrava sunt testati copii din ROMANIA contra unor sume de bani 500-600euro.
  O firma de la parterul unui bloc din Timisoara cu nume de IPHuman Pharmacology calca peste tot ce inseamna pacient , om , fiinta umana , Medicina si Stiinte Medicale efectuand” studii clinice „care sunt ” monitorizate ” la parterul acelui bloc.
  Banii ii primesc de la Institut Cantacuzino care pare a fi , un fel gasenita a ” guvernului „care trimite bani pentru aceasta firma.
  Totul este BATJOCURA LA TOT CE INSEAMNA MEDICINA , ACT MEDICAL SI PACIENT .
  ESTE O ACTIUNE TIP GENOCID IN MASA .
  Va spun doar atat toti care sunteti in aceasta ecuatie … sa fiti stersi de pe fata pamantului asa cum vreti voi hiene si fiare ale iadului (CA OAMENI NU SUNTETI )ca v ati unit sa batjocoriti si sa distrugeti fiinta acestui Neam si popor
  Amin.

  Apreciază

 25. @Teodor Stela!
  VAI SI AMAR,NU CA II MANANCA IADUL CI GHEENA II VA INGHITI DE VII PE ACESTI NEMERNICI.
  DE TIMISOARA AUZISEM SI EU MAI DE MULT INSA NU CHIAR ASA TRAGIC!!!
  CARE AVETI FACEBOOK,DISTRIBUITI,SA STIE CAT MAI MULTI…VAI DE CAPUL NOSTRU, CUM DORM UNII.
  DOMNUL II VA BATE PE CEI PACATOSI…SA SE STEARGA NUMELE LOR DIN CARTEA CELOR VII!!!+
  HRISTOS BIRUIESTE!+

  Apreciază

 26. Howdy Nu va faceti partasi imbolnavirii-uciderii copiilor prin vaccinuri – Monahul Teodot – blog oficial

  Money Robot Submitter is the most powerful SEO automation tool.
  Designed to publishing your content and backlinks to thousands of websites.
  Read More: http://bit.ly/Money_Robot_SEO

  Apreciază

 27. Parinte o intrebare de la o pacatoasa care isi iubeste copilul: ce trebuie facut cand nu vrei vaccin dar ei te constrang? Copilul trebuie dus la gradinita, scoala etc. Nu te poti ascunde cu lupul in padure!
  Si mai am o intrebare- ce parere aveti despre otroc, supranumit ” ingerul rus”?
  Sanatate la toata lumea!

  Apreciază

  • Nu trebuie vaccinati copiii, ca multi au murit de la aceste vaccinuri. Il refuzi pur si simplu si te unesti cu cei care il refuza si ei. Te rogi si Mantuitorul te va ajuta sa scape copiii de vaccinuri. Uite aici pe acest blestemat care da bani multi pentru uciderea copiilor prin vaccinuri. Focul gheenei sa-l arda. Parca Dumnezeu nu creaza El miliardele de oameni si nu le asigura viata pe pamant. S-a gasit acest satanist mincinos cu teoria lui tampita cu incalzirea globala si emisiile de CO2 de la oameni. Cat de redus mental trebuie sa fii ca sa-l crezi pe acest ticalos.https://www.youtube.com/watch?v=Gtydv4k0SZ4

   Apreciază

 28. Parinte dar din istoria invatata de mine, plus povestirile oamenilor de rand care au trait atunci, legionarii nu prea au facut mult bine, au facut jaf si prapad, oamenii dormeau in clucile de coceni de frica lor. De Zelea Codreanu spuneti ca e un sfant.. sunt in ceata.
  Parinte m-au obligat sa ii pun bietului caine microcip. Saracul animal sper sa nu se duca la naiba din cauza mea, nevinovat..

  Apreciază

  • Mai intai despre legionari : Miscarea Legionara a fost intemeiata in 24 iunie 1927, de ziua Nasterii Sf.Ioan Botezatorul. Scopul Capitanului a fost sa infiinteze o organizatie de educatie crestin ortodoxa si patriota pentru a contracara infiltrarea elementului alogen iudaic in toate varfurile societatii romanesti. Mai intai trebuie spus ca evreii au adus la noi comunismul din Rusia bolsevica. MIscarea Legionara deci a fost cea mai puternica organizatie de lupta impotriva comunismului din lume. Innaintasii nostri romani au fost si mai inainte de Miscarea Legionara biruitori in lupta cu bolsevicii. Amintim aici momentul 1919, cand armatele romanesti au ocupat Budapesta si au curatat-o de bolsevicii lui Bela Kuhn. http://www.istorie-pe-scurt.ro/cum-a-cucerit-armata-romana-budapesta-in-1919/
   Dar evreii bolsevicii nu s-au lasat, ci au pus la cale greve la uzinele Nicolina-Iasi cu aproape 10 ani mai tarziu. Corneliu Zelea Codreanu-student la Drept pe atunci, a facut un gest de mare curaj, urcandu-se pe acoperis si dand jos steagul rosu bolsevic de la Nicolina. Trebuie remarcat ca facut acest gest de UNUL SINGUR, in mijlocul muncitorilor infestati de flama revolutiei bolsevic. A mai avut loc o actiune de-a lui, tot singur, cand a blocat usile Universitatii iesene, atunci cand studentii comunsiti romani au incercat sa inceapa anul universitar fara Tedeumul obisnuit, adica fara rugaciune, fara Dumnezeu. A fost batut timp de 45 de minute de catre zeci de studenti bolsevici romani, dar pana la urma decanul a hotarat Tedeumul obisnuit. Asa a inceput lupta lui. Lui i s-au alaturat in timp, sute de mii de studenti, profesori, ingineri, doctori, juristi, ofiteri, muncitori, tarani, preoti, arhierei … in lupta contra comunismului ateu. In aceasta lupta, din 1927 pana in 1940 au fost ucisi cu bestialitate 500 de legionari, barbati, tineri, batrani, femei si chiar copii, care isi iubeau Biserica Ortodoxa-Mama Neamului Romanesc si Tara. Capitanul Corneliu Zelea Codreanu este martirizat impreuna cu alti 13 comandanti legionari langa padurea Tancabesti in noaptea de 29-30 noiembrie de Sf.Ap.Andrei. Toate guvernele liberale, taraniste, comuniste … au lovit in legionari continuu, incepand cu 1927 de la infiintare pana in zilele noastre. In spatele lor a stat oculta iudaica insetata de sange de crestin de 2000 de ani. Si generalul Ion Antonescu a lovit crunt in legionari desi i-a chemat la guvernare in 1940. In urma acestor jerfe, Dumnezeu a dat Miscarii Legionare pe timp de 5 luni o parte din conducerea Tarii. Insa, pe timpul conducerii lui Horia Sima-Comandantul, ajungand legionarii la conducere-desi erau impiedicati mereu de catre Antonescu si camarila, s-au infiltrat in Miscarea Legionara si oameni ai lui Stalin. Amintesc aici de Traian Boieru-agent al lui Stalin, care a reusit sa se infiltreze in Miscare si sa-l asasineze pe Nicolae Iorga. Acest asasinat ar fi putut fi impiedicat daca N. Iorga accepta sa mearga in Italia unde sa fie protejat de catre legionari. Nicolae Iorga este cel care l-a arestat pe nedrept pe Capitan si care a planuit uciderea lui impreuna cu regele dement Carol II-amanta lui evreica Elena wolf Lupescu-Patriarhul Miron Cristea.https://ioncoja.ro/legionarii-nostri/
   Din Miscarea Legionara au facut parte si miii de preoti romani ortodocsi. Unii au fost gasiti cu sfinte moaste intregi, cum este cazul P.Ilie Lacatusu. P.Ilie Lacatusu a fost sef de plasa legionar. Are sfinte moste intregi si este in Cimitirul Giulesti, Bucuresti. Asadar, multi dintre legionari au ajuns in randurile Sfintilor. Temnitele comuniste, Canalul Dunare-Marea Neagra, soselele prin munti, Bicaz, Fagars, … au fost facute de catre detinutii din lagarele comuniste-85% legionari. Din toate estimarile rezulta ca cei mai multi Sfinti Mucenici ai secolului XX au fost LEGIONARII.
   In final adaug o informatie reala care poate spune totul despre cine i-a prigonit pe legionari : in noaptea de 14-15 mai 1948 au fost arestati mii de studenti si liceeni romani atat din Fratiile de Cruce cat si simpatizanti. Ziua infiintarii statului israel este 14 mai 1948 !!! Iata deci cu cine s-au luptat legionarii, de ce sunt asa de urati de aproape toti, de ce s-au scris atatea calomnii la adresa lor. Mass-media mondiala este in mainile evreilor .
   Faptul ca v-a fost cipat cainele, este un avertisment. Asa vor face si cu oamenii la un moment dat. Cipurile au intrat mai intai pe marfuri, apoi pe animale, apoi in actele oamenilor … in final vor sa le bage in oameni. https://youtu.be/b0D0g_JoevY . Iata unde apare mai intati 666 : ” Iar regele Solomon a dat reginei din Saba tot ce ea a dorit şi a cerut, afară de darul pe care i l-a dat pentru lucrurile pe care ea le adusese regelui. Şi aşa s-a întors înapoi în ţara sa, ea şi slugile sale.
   13. Greutatea aurului care i se adusese lui Solomon într-un an era de şase sute şaizeci şi şase de talanţi de aur. ” ( 2 Paralipomena 9, 13 ). ” Şi ea(fiara) îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
   17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
   18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.” Apocalipsa 13, 16-18.
   Daca accepti actele electronice cu cip, este foarte probabil sa acepti si implantul cu cip in corp. Dar acest cip de acum nu este pecetea antihristului. Cipul asta bagat in om, il poti scoate printr-o operatie. Nu este adevarat ca daca il scoti, mori. Este o spaima pe care incearca sa o inoculeze ca sa nu-l mai scoata omul si sa ramana in robia lor. Pecetea antihristului daca va intra in om, nu o mai poate scoate nimeni, pentru ca va fi facuta cu nanocipuri. Dimensiunea lor este ca intr-un mm cub incap 1 milion de nanocipuri. Ajung pana la ADN-ul omului. Cine ti le mai scoate de acolo ??? Iti pot cunoaste si gandurile, sentimentele … si ti le pot si inocula care vor ei. Ajungi un soi de robot. De aceea se bate moneda tare pe vaccinarea obligatorie, ca sa poata introduce in mod viclean nanocipurile in om. Dar care se va ruga Mantuitorului si Maicii Domnului, scapa.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: