Cuvant pentru participantii la ITO-Iasi 2017

 

Am vazut si noi astazi imagini cu ceea ce s-a intamplat la Intalnirea Tinerilor Ortodocsi de la IASI de saptamana trecuta.

La Iasi am stat si eu 9 ani din viata, la cele doua facultati : electronica-telecomunicatii si teologie intre anii 1991-2000. Scriu acestea pentru lamurirea unora care zic ca as fi lipsit de studii si ca vorbesc din imaginatia mea „bogata”. Capul acestei intalniri de la Iasi este P.Nicodim(Petre George). El raspunde de tineret la Mitropolia Iasi. Am colaborat cu el la ASCOR-Iasi, (unde am fost presedinte 2 ani), timp de 6 ani. Are si el tot doua facultati : psihologie si teologie.

Ma bucur ca au botezat cativa africani care fac foamea acolo din pricina tradatorilor lor de la conducere, care sunt mana-n mana cu englezii, belgienii, francezii, olandezii … toti cotropitorii Africii. Poate pentru rugaciunile acestor africani, vor avea ceva usurare la Judecata.

Ce reprezinta Iasul pentru Romania ? Vrea sa spun aceasta mai ales pentru tineretul care nu stie. Mai intai Iasul inseamna Sf.Cuviasa Parascheva-sfanta de origine traca, care a trait acum 1000 de ani si are cel mai mare pelerinaj din Romania. Poate este imediat dupa Sf.Mormant de la Ierusalim. A murit la 25 de ani, s-a nevoit cu o dragoste unica fata de Hristos, fiind ingropata de catre niste marinari pe malul Marii Marmara in satul Epivata. A murit si a ajuns la desavarsire deci, la o varsta foarte tanara. Ramane pana la sfarsitul veacurilor o pilda pentru tot tineretul .

Ce mai inseamna insa Iasul pentru Romania ? Mai inseamna locul infiintatii Miscarii Legionare-Legiunea Arhanghelul Mihail, la 24 iunie 1927, de Nasterea Sf.Ioan Botezatorul, la Rapa Galbena. Ce a insemnat Miscarea Legionara pentru Romania, stiu mai ales batranii care au trecut prin temnitele comuniste : tot ce a dat mai sfant Tara pe altarul Golgotei neamului romanesc, neam  rastignit de catre hoardele bolsevice evreiesti si de catre hoardele armatei rosii bolsevice rusesti. Rusii-trebuie stiut de catre tineri, ne-au ocupat Tara de 8 ori, sub comanda tarilor „pravoslavnici” mirunsi de arhiereii rusi-tot „pravoslavnici” !!!

P.Nicodim vorbeste despre Radu Gyr foarte frumos, dar fara sa aminteasca nimic de lupta Sfantului … ca si-a dobandit pacea in puscarie, ca a dobandit bucurie acolo, prieteni noi … Care prieteni ? Guzganii din celula plina cu libarci !!! In sfarsit. Dar nu pot sa tac si sa nu scriu adevarul despre Marele Mucenic Radu Gyr. Cine a fost acesta ? Radu Gyr a fost Comandant Legionar al Bunei-Vestiri, si Director al Teatrelor pe timpul guvernarii legionare(6 sep.1940-23 ian 1941). Legionari atunci au fost tradati de Antonescu si bagati nevinovati prin puscarii pentru ca nu au vrut sa predea Tara pe tava lui Hitler. Radu Gyr a scris Imnul Miscarii Legionare, Sfanta tinerete legionara, in urma pedepsirii prin impuscare a primului-ministru de la PNL-I.G.Duca, cel care a bagat la puscarie atatia legionari nevinovati, cel care a semnat primirea in Tara a 300.000 de evrei, dar a refuzat primirea sutelor de familii de aromani care erau expulzati de regimul despotic din 1933 din Grecia !!! Cei trei Mucenici Nicadori din decembrie 1933, laudati de Radu Gyr in „Sfanta tinerete legionara” sunt : Nicolae Constantinescu, Caranica Ion, Doru Belimace. Doi dintre ei, Caranica Ion si Doru Belimace au fost macedoneni.

Pentru acestea si pentru multe alte fapte de vitejie si indemnuri la lupta prin poezie, a facut puscarie Mucenicul Radu Gyr , P.Nicodim, nu pentru dobandirea prietenilor si a pacii interioare. Asta trebuia sa spuneti la tineri, faptele de vitejie ale Nicadorilor iar nu holograf-cu evreul Dan Bitman. Ce legatura are acesta cu Ortodoxia tinerilor, nu pot sa inteleg ? Acesta nici macar nu este botezat. Sau Lautarii lui Botgros. Imi place si mie muzica populara, dar sa joace la hora preotii nostri ortodocsi, nu voi accepta niciodata. N-am nimic cu neamul lui Eber-evreii. Tot Dumnezeu i-a facut si pe ei, chiar din neamul lor este dupa trup Insusi Hristos Iisus-Unicul Mesia, Maica Domnului, Sfintii Apostoli, Sf.Ilie-care se va ocupa in mod special de ei, dupa aparitia publica a antihristului. Dar ce legatura au evreii sionisti  cu Adevaratul Mesia Iisus Hristos ? Una singura – VRAJMASIA. Acestia au dat lovitara de stat armata in „89 si ne-au ocupat tara. Cine a distrus cele peste 1800 de fabrici si uzine dupa ’89 ca sa fie nevoiti romanii sa fie slugi la straini ? Ce legatura au acesti blestemati tradatori de PSD-isti(si toate partidele sunt sub acelasi blestem), ai caror oameni sunt acum peste tot la conducere si carora le-a multumit pentru participare Mitropolitul Teofan la ITO-Iasi, cu Hristos si cu Biserica Ortodoxa ?  Niciuna. Doar prostirea oamenilor la alegeri. Ce legatura au cu Ortodoxia si cu neamul romanesc blestematii de psd-isti care dau acum legi pentru vaccinarea obligatorie si pentru acte electronice ? Pe cine ati felicitat Mitropolite Teofan si pe cine ati primit la slujba in Sfantul Altar ? Pe cei care sunt acum mana-n mana cu cei care conduc statul terorist israel (stat intemeiat fara nici o binecuvantare a lui Dumnezeu ci din uneltirile satanei) in 14 mai 1948-ziua in care P.Justin si intregul tineret roman din Miscarea Legionara a fost intemnitat si ucis miseleste pana-n 1964.

Mitropolite Teofan, ati auzit de Mitropolitul Basarabiei Gurie Grosu care l-a mustrat in Biserica inaintea Sf.Liturghii pe regele Carol II venit la Chisinau in vara anului 1938, pentru ca traia in adulter cu prostituata de lux evreica E.Wolf Lupescu ? Pentru aceasta indrazneala vrednica de lauda, Mitropolitul Gurie a fost dat jos din scaun dar si-a mantuit sufletul.https://ortodoxiesaumoarte.wordpress.com/2011/11/09/mitropolitul-gurie-grosu-mitropolia-basarabiei-1918-1938/

Cati tradatori de politicieni au fost mustrati de catre vreun arhiereu roman pentru nenumaratele nelegiuiri savarsite de acestia dupa ’89 ? Numai IPS Bartolomeu Anania a avut aceasta dumnezeiasca putere, veselind inimile ortodocsilor.

Invatati sa aveti curajul acestui Mitropolit daca vreti sa ajungeti acolo unde este el acum : http://www.cuvantul-ortodox.ro/glasul-de-tunet-al-mitropolitului-bartolomeu-anania-avertizeaza-si-mustra-raspicat-si-dincolo-de-mormant-europa-nu-sodoma/

Tara noastra este vanduta la straini de 28 de ani incoace, presedintele Johanis-traficantul de copii, este de acord cu gay-ii in mod public iar Mitropolitul Teofan il lauda si multumeste consilierului sau prezidential. !!! Toate conducerile politice care s-au perindat pe la Bucuresti de 28 de ani, au fost si sunt atat antihristice cat si antiromanesti. Familiile romanesti care mai au cat de cat minte in cap si inimi de parinti adevarati, sunt ingrijorate de pericolul vaccinarii copiilor. In Biserica scandalurile se tin lant. Tara este vanduta bucata cu bucat la straini. Romanii sunt incurajati sa plece afara sa munceasca robi la straini.

Pensionarii sunt amenintati cu moartea prin infometare. Unii-fosti slujitori ai comunistilor, au pensii exorbitante. Cea mai mare parte a lor insa, mor de foame si de boli-ca medicamentele sunt scumpe. Alta parte mor chiar datorita medicamentelor, facute special pentru reducerea populatiei. O romanca disperata si-a luat cei trei copii mici si s-a aruncat in fata trenului. Cine a plans pentru ei ? Ar fi trebuit ca toti arhiereii romani sa nu inceteze postul si rugaciunea pana cand Dumnezeu nu se va milostivi spre aceast suflet cazut in deznadejde din lipsurile de tot felul.

Din pacate insa, unii chiuie si danseaza la ITO-Iasi in aceste momente cumplite prin care trece Biserica si Tara noastra. Care sa fie oare motivul acestei „bucurii” ? Eu personal nu vad niciunul. Si sunt chiar dintre capeteniile care ar fi trebuit sa duca neamul romanesc la mantuire. S-a ajuns intr-adevar, la culmea nesimtirii duhovnicesti prooorocita de Sf.Nil Athonitul : „Atunci cand vor pacatui toti oamenii, vor crede ca isi lucreaza mantuirea lor.” http://www.cuvantul-ortodox.ro/din-profetiile-sfantului-nil-athonitul/

Celor care au participat la ITO-Iasi vrem sa le transmitem mai intai un mesaj scurt, poate le va fi de folos la mantuire, mesaj pe care cu totii ar trebui sa-l punem in practica zilnic:

https://www.youtube.com/watch?v=zxOyu7Hde2Y

Iar dupa ce ne vom fi lasat de pacatele care ne duc la ruinarea de aici si la osanda de dincolo, cu frica de Dumnezeu , cu credinta si dragoste … https://www.youtube.com/watch?v=VjZihyFZxBk

Cred ca tineretul ortodox de pretutindeni s-ar fi folosit mai mult de prezenta Tronos si Bizantion decat de holograf si lautarii. Biserica trebuie sa indemne la sfintenie iar nu la lucruri desarte si lumesti. Tineretul este satul de acestea. Nu asa ii atragem pe tineri la Biserica. Asa au incercat numai catolicii si acum au ajuns la petreceri prin catedrale cu popii lor in frunte.

Macar popa acesta catolic nu are nici un har, catolicii saracii nemaiavand Sf.Taine de peste 1000 de ani, acelea ce le slujesc ei nu au nici o legatura cu mantuirea, de aceea nu mai au nici un simt al harului Duhului Sfant la slujbele lor, pentru ca nu este acolo nici un har dumnezeziesc : https://youtu.be/KAVXn2SypbY

Dar parintii ortodocsi din imagine, inca slujesc Sf.Liturghie si „dumnezeiestile, sfintele, preacuratele, nemuritoarele, cerestile si de viata facatoarele, înfricosatoarele lui Hristos Taine”.    https://www.youtube.com/watch?v=vE-spiqc104&feature=youtu.be

https://youtu.be/w6ga6-DtCQ0

Ieri au dansat in fata Bisericii Sf.Nicolae Domnesc si a Casei Dosoftei. Maine vor face hora in biserica ? Fereasca Dumnezeu.

Ce vor zice tinerii ? Pai daca a dansat preotul cu noi la hora, inseamna ca avem dezlegare si noi la fel si fel de petreceri.

Nu asa se salveaza imaginea Bisericii !!! Sfintenia ramane sfintenie in veac iar pacatul ramane pacat in vecii vecilor. Sa nu amestecam lucrurile.

Oare ce spune Sf.Ierarh Nicolae-hramul Bisericii din apropiere ? Ce spune Sf.Ierarh Dosoftei-a carui casa este langa aceasta hora ? Ce spune Sf Voievod Stefan cel Mare care a ctitorit Biserica Sf.Nicolae Domnesc din apropiere ? Ce spune Sf.Preacuvioasa Maica Parascheva-tanara ajunsa la desavarsire la 25 de ani, care are Sf.Moaste la cateva sute de metri in Catedrala-Sf.Parascheva, vazand ITO-Iasi ?

Biserica Ortodoxa Romana si Tara sunt atacate acum de doua mari pericole :

-invazia islamica :

-vaccinarea obligatorie-cu vaccinuri care contin otravuri mortale, nanocipuri, virusi care ataca centrul din creier care raspunde la dorul dupa Dumnezeu al oamenilor, nanocipuri care se prefigireaza a fi jumatate din pecetea antihristului .

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.stiri-extreme.ro%2Fnoile-vaccinuri-vor-altera-in-mod-permanent-adn-ul-uman-nimeni-nu-va-mai-sti-exact-decat-producatorii-lor-ce-anume-vor-modifica-vaccinurile-in-adn-ul-fiecarei-persoane%2F&h=ATNfBa-DUMmz8mpVgUUvKTT4zAhfCxD_vaIGRnskv0Zyo_iwJ7gMIZEHygiQdZXpTdbH2TrtSci1uXevBirPrvkejAXMsbLb5AMdZclUQ1taE11v5y7zCTRthDraXrgQcYPre-_YW3RNiIr84ResTgHHVzUip84ai4UmKT8IbTrKlGDW2JXA24_1QmE97i4wuMlWJchaGQnnCsLE9KS_jhaeTx7F9til5l-tPBuxvOFk8UTtgcFlTEJYH0qsO2K5mHDhFEMesMGbWWg1kxvdtETj7BrdcHcax6yEnVlRyYg

Aici veti vedea din ce cauza aceia care vor lua pecetea antihristului cu buna stiinta-pecete a carei baza sunt nanoparticulele-nanorobotii din vaccinuri, nu se mai pot pocai. Pentru  ca le va fi anihilat centrul din creier care raspunde cu dorul oricarui om dupa Dumnezeu. https://www.youtube.com/watch?v=P6Sqr6mnaGQ

Sf.Gavriil Georgianul afirma ca la cei care vor fi pecetluiti cu forta, nu va avea efect. Dar parca poti sti ? Sa nu ne jucam cu focul. Iata ce a patit o femeia din SUA careia i s-a facut un implant grosolan RFID cu forta : http://beforeitsnews.com/alternative/2017/09/woman-microchipped-by-department-of-defense-3550930.html

Iar tineretul ortodox joaca hora cu preotii si cu holograf-botgros avand binecavantarea arhiereilor si participarea preotului cu gandire sectara C-tin Necula, care nici nu se stie daca este botezat ortodox !!!

Daniel Buzdugan-cel care a naucit de cap pe tinerii ortodocsi in fata Bisericii Sf.Nicolae Domnesc este omul iluminatilor si propoduieste pe fata semnul fiarei 666. Pe acesta tocmai l-ati gasit sa modereze intrebarile adresate P.Necula ? Iata cum este condus tineretul pe o linie gresita-diabolica. http://dentavaly.blogspot.ro/2012/12/masoneria-si-illuminati-in-romania.html

Iata P.Nicodim, pe ce maini ai dat tineretul ortodox !!! Nu stiu daca iti dai seama inca ce ai facut cu ITO-Iasi 2017. Nu imi vine sa cred ca esti constient de aceastea mare gafa numita ITO-Iasi 2017.

Rusine sa va fie. Treziti-va cat mai aveti timp si viata in voi, ca vine degraba Judecata si nimeni nu va scapa. Si vai de cei care vor fi gasiti ca l-au ajutat pe antihrist la pecetluire in vreun fel sau altul, mai ales arhierei si preoti !!!

Preafericite Patriarh Daniel, Mitropolite Teofan, P.Nicodim … nu mai aburiti tineretul si nu mai pactizati cu dusmanul, ci indemnati-l la lupta cu toti vrajmasii Bisericii si neamului romanesc !!!

Altfel veti fi blestemati din neam in neam ca si Carol II, regele tradator si ucigas al elitei legionare, adulter cu evreica prostituata de lux, Elena Lupescu Wolf.

Inainte de Sf.Parascheva, Sf.Nicolae, Sf.Stefan cel Mare-caci Sfintii vor judeca lumea, oare nu cumva veti fi judecati de alt gen de tineri care lupta impotriva islamizarii Romaniei, gen Calin Marincus ? O sa fie mari surprize la Judecata.

https://www.facebook.com/bobos.diana/videos/1111244475677863/

https://www.facebook.com/bobos.diana/videos/1111247169010927/

In concluzie : ITO-Iasi 2017 = PAINE SI CIRC. Din pacate, nu aveti nici o legatura cu Sf.Parascheva de la Iasi si nici cu Tinerii Mucenici Legionari, cu toate ca acest an l-ati inchinat lor.

Ma bate gandul ca aveti tocmai rolul de a anihila orice lupta pentru adevarata libertate a tinerilor ortodocsi si a tuturor oamenilor, carora li se pregateste-cu acordul vostru constient sau nu, jugul satanic al antihristului.

Dumnezeu sa ajute Biserica , neamul nostru romanesc si toate neamurile pamantului sa se rifice la lupta de eliberare de sub jugul satanistilor sionisti si al elitelor mondiale care pregatesc intronizarea antihristului.

 

 

 

 

 

 

790 de comentarii

 1. @Lidia
  Iti multumesc Lidia pt.sfaturi;eu sint generatia Led Zeppelin,dupa ABBA,formatia mea preferata dar cind am auzit ca sint satanisti(ca toti ceilalti),evit sa.i ascult cu toate xa recunosc ca tot imi plac dar tineretea mi.a trecut si sper sa ma mai fi eliberat cu ajutorul lui Dumnezeu de placerile astea periculoase.
  Referitor la clonare citesc de mult ca de ex.au clonat.o si pe oprah,ceea ce n.as crede deoarece are emisiuni in care blasfemiaza,se revolta impotriva lui Iisus Hristos,adica este „de’a lor”,o posedata dar…cine stie…
  Este unul Kameran Felly care a sp.ca toti cintaretii (cu siguranta si actorii)celebri ca de ex.taylor swift(cica si asta ar fi fost omorita si ac e clonul ei)semneaza contracte cu singele lor si accepta obedienta totala pt.succes.
  Sf.Parinte Arsenie s.a rugat si pt.poporul american si cind i.a aratat Dumnezeu ce Sodoma si Babilon este acolo nu s.a mai rugat.
  Dumnezeu sa ne pazeasca si sa ne aduca la pocainta!
  ”BINECUVINTEAZA SUFLETE AL MEU PRE DOMNUL,SI TOATE CELE DIN LAUNTRUL MEU,NUMELE CEL SFANT AL LUI+BINECUVINTEAZA SUFLETE AL MEU PRE DOMNUL!!!+
  (am copiat de la tine…eu Nevrednica)

  Apreciat de 1 persoană

 2. @Bogdan
  Ai dreptate Bogdan dar te rog sa ma crezi pe cuvint ca sotul,copilul si eu,plus multi prieteni ne.am pastrat coloana vertebrala!

  @Lidia:draga mea,eu nu am absolut nici o problema cu copilul meu dar mi se pare „caldicica” iar eu imi doresc sa fie fierbinte in dragostea pt.Dumnezeu.
  Multumesc Domnului ca mi.a dat un copil mult mai bun decit meritam eu Nevrednica!
  Slava lui Dumnezeu pentru toate!!!

  Acum cel mai important este sa ne rugam pt.pace in Biserica si.n lume.
  Doamne ajuta!

  Apreciază

 3. Uneori pacea e mai mare ca dreptatea…nu ma refer cand ne bantuiesc ereziile caci at.tb sa luptam!Sa ne ajute Dumnezeu sa ne despatimim ca asta e chemarea noastra…”Caci prin har sunteti mantuiti nu din fapte ca sa nu se laude nimeni”(SF.AP.PAVEL).

  Apreciază

 4. Doamne ajuta Parinte.
  Cu vreo doi ani in urma a circulat pe youtube un interviu cu o ruda a familiei rothchild(exclusa din familie),care povestea in amanuntime chinurile si violurile prin care a trecut de la patru ani,totul in prezenta si participatea tatalui ei!!!!
  Este de neconceput cum au pastrat ritualurile lor diavolesti;nu vreau sa caut acea declaratie pt.ca este cutremuratoare,dar sp.clar anumite nume care noi le credeam disparute dupa al 2lea razb.
  „Sinuciderile”din hollywood sint sacrificii sau,cum este cazul sarmanului Marshall,sacrificati de propria familie.
  Am citit ca pe strazi pot exista persoane clonate sau de „alta provenienta”,care au un aspect rigid,in general cu par f.scurt si cu ochi albastri sticlosi care incearca sa.ti capteze privirea si te vrajesc(hipnotizeaza).
  Pt.asta trebuie sa spunem rugaciunea Sf.Hristofor de Tula:
  „DOAMNE IISUSE HRISTOASE,fiul lui Dumnezeu,izbaveste.ma de antihrist,de raul vrajmasului si de vraji”.
  Nu mai stiu ce Parinte cuvios spunea ca va veni timpul cind nu va trebui sa ne uitam in ochii omului(cind mergem pe strada) pt.ca vor fi si necuratii printre noi in chip de om.
  Nu vreau sa devin obsedata de ginduri d.astea dar tot ce.au spus Sfintii stiuti si nestiuti este adevarat.

  Dumnezeu sa ne pazeasca !

  @Iulian:te rog sa ma ierti ca am scris mai obraznic dar nu m.am referit la tine in mod special;am f.multe cunostinte care habar n.au ce.i pe lume si cred ca asta m.a incins in acel comentariu;multi „prieteni”ne evita cind vrem sa le spunem doar putin din realitate,dar sa ne rugam sa fie cum cred ei si nu cum vedem noi.
  Doamne ajuta.

  Apreciază

 5. Doamne Tu Unul pe toate le sti,pe toate le poti si vrei ca toti sa se mantuiasca si la cunostinta adevarului sa vina.Înteleptespe-i pe fii mei(n) prin cunoasterea adevarului Tau si a voii Tale SF.si intareste-i sa umble pe calea poruncilor TALE iar pe..

  Apreciat de 1 persoană

   • Sarut-mana,Parinte!+
    Ce scrie in articol:

    ADEVARUL DEMONIC DESPRE MK-ULTRA, DE LA O VICTIMA SUPRAVIETUITOARE

    Aceasta postare SOCANTA,a aparut prima data la Kev Baker Show(Kev Bucatarul?)
    Elisa.E, o supravietuitoare a programului MK-Ultra,i se alatura lui Kev Baker,J.Sinclair,Joe joseph,Kenneth Wes si John King pentru a da un interviu cutremurator in care mai multe aspecte ale Controlului Mintii, sunt expuse pt prima data.Cateva informatii pe care l-am invatat in ac est show sunt incredibile,si totusi foarte reale.
    Va dati seama cine,sau ce,este adevarata putere in spatele programarilor MK-Ultra.
    Acesta este adevarul socand despre MK-Ultra de la cineva care a trait pe pielea sa si inca se deprogrameaza ca sa spun asa.
    Echipa Radio ,Fregventa Adevarului ar vrea sa ii multumeasca Lisei pentru ca aduce in fata,la lumina,ceea ce este in mod actual unul dintre cele mai adanci si cele mai intunecate secrete pe care l-am acoperit cu trecerea timpului.
    Tematica include:
    MK-Ultra
    Tehnici de programare
    Familiile de sange albastru
    Dereglarile psihice ale Personalitatii Multiple
    Memorie falsa
    Tintitii
    Papusarii
    Aspectul interdimensional al Controlului Mintii
    Aspectul interdimensional al ritualurilor sexuale
    Misiunea pe care o avea Elise sub programare
    Cibernetica
    Clonarea
    Calea spirituala samd

    DESPRE INVITAT-ELISA E.
    Viata noastra in spatele MK-Ultra

    Cartile 1 si 2 sunt o poveste din interior despre conturarea traumei de la controlul mintii si a Personalitatii Multiple precum si implicarea ei in rezultate care implica guvern,armataa,servicii de inteligenta(CIA),religie,si institutii organizate si corporatii,la fel ca si controlul insidios al umanitatii prin specii implicate in hibridizare si clonare.

    Apreciază

   • Continuare de mai sus…

    Semi-zeii Nephilimi au avut un rol predominant in povestea ei,caci i-a intalnit in mod repetat in constiinta ei alterata de trauma bazata pe programarea de control al mintii precum si in constiinta ei in stare de veghe.
    Este o calatorie prin mintea fragmentata de „tehnologia-neagra” utilizata de reteaua celor nobili pe victimile omenesti,catre acele persoane rauvoitoare.
    Povestea Elisei,este o poveste de abilitati,angrenate pe parcursul acestui proces,multe dintre ele au ramas chiar bine intiparite chiar si in deprogramarea ei care a inceput spre anii 2008.
    Povestea ei,trece prin faze de hibridizare,clonare si tehnologizare,insa nu se voieste o calatorie in viitor,ci tot aici,fiind implementata cu succes in proiectele-negre,care apar la nivelul inalt al MK-Ultra.
    Elsa spune ca este un hibrid,conceput spre sfarsitul anilor 1980 si a devenit foarte constienta de clonele ei.
    Mai mult,ea vorbeste despre statutul actual al tehnologiei de control al mintii care se foloseste si implica nu doar hibridizarea si clonarea,ci si „nasterea” de dupa tehnologizare a unui om fara suflet care poate circula printre noi.
    Viata noastra de dupa MK-Ultra este continuta in doua carti ca sa contureze perspectiva nu doar a programarii ingrozitoare ci si TINTA ei printre deceniile care se scurg,dar si o calatorie prin o viata sub amenintare care continua in deprogramare.
    Poate fi o agenda la alt nivel,a Vremurilor din Urma care afecteaza intreaga planeta.
    EI VOR CONTROLUL TUTUROR SPECIILOR UMANE!!!

    MAICA DOMNULUI,ACOPERA-NE SUPT CINSTITUL TAU ACOPERAMANT!+

    Apreciază

   • Documentarul (o ora si 40 de min) reda o marturie reala despre celebrul program MK-ULTRA, facuta de unul dintre supravietuitorii (cu mintea intreaga) si care inca se zbate sa se de-programeze, sa se elibereza de traume. Este vorba de Elise E. (autoarea unei carti “Viata in MK-ULTRA) in care vorbeste despre experienta sa traumatizanta de cobai care a durat decade. Interviul telefonic a avut loc la un talk-show gazduit de “Truth Frequency Radio” (un post de media alternativa pe internet).
    Potrivit autoarei, programarea incepe de la nastere si dureaza zeci de ani. Sloganul lor este “once MKULTRA, always MKULTRA” adica “cine a intrat in program, nu mai iese”.
    Programul urmareste mai mult decat hibridizarea si clonarea: urmareste robotizarea post-natala a subiectului si in final “rezectia sufletului”. Totul se realizeaza prin tehnici de control mental si alterearea personalitatii pana la dizolvarea si disparitia acesteia. Scopul final al experimentului este scoaterea sufletului din om si transformarea lui intr-un zombie care raspunde la comenzi prin sugestii.
    Potrivit autoarei si a multiplelor sale personalitati, urmatorul pas al programului este controlul total al fiintei umane fara ca aceasta sa isi dea macar seama.

    Cuprinsul cartii cuprinde:

    • MK-Ultra
    • Tehnici de programare mentala
    • Ascendenta pe linie de sange a elitelor
    • Tulburari de personalitate multipla
    • Amintiri false
    • Factori declansatori
    • Reactii specifice la declansatori
    • Aspectul interdimensional al controlului mental
    • Semnificatia interdimensionala ritualurilor sexuale
    • Misiunile la care a luat parte Elisa in cadrul programului
    • Cybernetica
    • Clonare
    • Razboiul spiritual
    • si multe altele

    Apreciat de 1 persoană

   • Am reusit sa vizionez pana la capat interviul de aproape 2 ore cu Elise E., supravietuitoarea si autoarea cartii „Viata dincolo de MK-ULTRA”. Experimentul se bazeaza pe asa numita „tehnologia neagra”, o imbinare de tehnologie de ultima generatie si ocultism (magie). Parintii acestei tehnologii, semi-zeii nephilium, si-au ales subiectii pe criterii genealogice, de sange. Nu oricine a fost ales drept cobai.
    E foarte greu de precizat exact unde se termina realitatea si incepe fictiunea: pe parcursul experimentului, Doamnei Elise i s-au dat „sarcini”, misiuni de indeplinit: a fost implicata in actiuni secrete CIA, conflicte armate, crime abominabile, a omorat oameni.. Ori personal, ori prin clone asa incat era in mai multe locuri simultan. I se tot sugera ca are un stapan, un „domn” cu care trebuie in final sa se contopeasca, sa devina legata („binded”, „relinquish”) prin renuntare de sine si supunere totala si astfel devina „soulless” adica fara suflet. Vorbeste la un moment dat de un razboi spiritual, nevazut. Razboiul nevazut, va suna cunoscut?
    „Happy end-ul „este ca doamna in cauza in loc sa tina post, sa se spovedeasca si sa se impartaseasca, si-a gasit „linistea” si „pacea” in comunicarea cu alte entitati.. A scapat de magia neagra si a dat in magia.. alba..
    Adica din lac in putz…

    Apreciat de 1 persoană

  • My wife,Felania trebuia sa zica Trump,aka Marionetrump.
   De remarcat ca, aceste clone din cauza procedeului prin care au fost creeate,sunt foarte sensibile la maini si picioare.Astfel putem recunoaste masacrele in masa,datorita ritualurilor satanice-daca victimele au fost sau nu clone,prin faptul ca ele,vor fi tot timpul desculte!Si da,se metamorfozeaza ,se hibridizeaza ca in articolul deosebit de interesant mentionat de Vrednica, careia ii multumim ca ne imbogateste cunostintele.
   Serii de vizionat,ca o incursiune in lumea intunecata a illuminati:In Your Face-cautare Google.
   De remarcat,din ceea ce am spicuit,ca,au obiceiul sa inlocuiasca o persoana reala,cu o clona mult mai tanara decat a fost ea initial,in momentul cand a fost omorata,ca in cazul Adinei Postelnicu.
   Victimele reale aduse in atentia publicului,luate din centrele de orfelinat sau plasament,adesea rapiti de pe strada,dar acesta este alt topic in care voi da referire maine.
   Iertati-ma Parinte!+
   MAICUTA DOMNULUI,ROAGA-TE LUI HRISTOS DUMNEZEU CA SA NE MANTUIASCA SUFLETELE NOASTRE!+

   Apreciază

   • 1920 si ceva,Marilyn Monroe prima victima…Parinte,cred ca ei creeaza razboaie pentru a distrage atentia celor ce se macelaresc,in cu totul alta directie,diametral opusa, de la scopul care il au,adica, trecerea umanitatii la un alt nivel.
    „Sa nu ne temem de satana…El este un…tolerat!”-Sfantul Parinte Arsenie Papacioc

    Apreciază

  • @Vrednica,
   Foarte tare!
   Aici este o „loterie”,exact ca „nevestica” raposatului Hugh Hefner, care admitea ca ea este special creata in centrele de clonare pentru a-i face gusturile magnatului.
   Am zis si repet, va fi pe scara larga.Antihrist asa „va invia ” mortii…
   Doamne IIsuse Hristoase,Fiul Lui Dumnezeu,miluieste-ne pre noi si lumea Ta!+

   Apreciază

 6. Incredibil dar,asa este.

  Elisa E.face cam aceleasi declaratii ca Marshall dar nu este vorba de cloni ci de manipularea gindurilor-prin program electromagnetic folosit in antrenarea omului in scopurile militare de exemplu sau, de manipulare -om=robot care actioneaza inconstient dupa cum este programat,un fel de tranzitie;asta se foloseste la orice virsta-de la copil la adult.
  In general se intimpla noaptea si ei actioneaza inconstienti si sint mereu conectati si deconectati;ea s.a trezit intr.o dim.cu mina rupta nestiind cum s.a.ntimplat si asa a inceput sa se observe cind putea(era deconectata).
  Cam asta povesteste;eu am incercat sa traduc in timp ce ascultam si cu siguranta sint multe scapari dar ma gindesc la cel care l.a impuscat pe john lennon si a declarat ca nu stie ce.a facut!
  Mai vb.si de prezenta reptilienilor(vrajitorilor)care luau dif.forme si au implicat.o si.n actiuni sexuale…deci din tot ce cunoastem ne dam seama cit dint de periculosi.
  S.a autoanalizat si cu toate ca este ingrijorata de ce i s.a.ntimplat are grija sa aibe o balanta sanatoasa si se forteaza sa nu.i fie frica sa nu fie obosita cu tote ca nu este sigura ca iar o vor folosi.
  Face exercitii ca sa.si stapineasca frica(asa cum am citit ca diavolii se hranesc cu starile ns.de frica,nervi).
  „Ei”vor sa creeze corpuri-roboti,nu mai vor sa existe mame si tati pt.ca au produs cele barbatesti si femeiesti pe cale sintetica.
  Omul nu se mai dezvolta ci ramine sclav.
  Transhumanismul este evolutia falsa.
  Intr.o decada vor sa faca o total diferita lume.
  Amintesc ceva de apocalipsa:sp.unul ca poate cei 140 de mii s.ar putea sa fie doar cei care n.au fost manipulati dae n.are dreptate.
  Elisa sp.ca n.a fost crescuta in vreo religie(se „simte” din interviu).
  Deci ea prezinta lumea „nevazuta”.
  Parerea mea este ca daca nu.si da seama ca doar Dumnezeu a ajutat.o sa se „trezeasca”,va fi in continuare contactata.
  Dureros ca in 101 minute nimeni nu I.a multumit lui Dumnezeu Atotputernicul!
  Dumnezeu sa ne pazeasca de vrajmasii vazuti si nevazuti si razboinici!

  PS nu m.recitesc ce.am sc.insa sper cit de cit fiecare sa inteleaga.
  Proiectul Blue Beam nu este de ignorat-il vor folosi la scara mondiala cind va veni timpul!

  Maica Domnului sa ne acopere!

  Apreciat de 1 persoană

  • Ceea ce vedem in acest film,postat de Hammer Advil(Jakson) de alfel autorul are serii excelente insa marea lor majoritate au fost banate, sunt imagini reale filmate din centre unde clonele se intalnesc sa exerseze notiuni despre viata, cand brusc sunt”omorate=scoase din circuit” de catre vrajitoare prin magie si ocultism.
   Dupa cum am mentionat si mai sus,aceste clone au membrele superioare si inferioare sensibile,ca de bebelus, si simpla lor pedeapsa ar fi sa le pui pentru inceput sa stea in picioare.
   Este tragic ceea ce se intampla,pentru ca,desi progeniturile nu au suflet,simtamintele lor sunt foarte dezvoltate atat dpdv vizual dar si acustic,pana la perceptii extrasenzoriale, caci sunt pregatite pentru asa ceva;exemplu,Project Sapatipi sau Mockbird,unde sunt antrenate si in domeniul telepatiei.
   Indemnul ar fi INSEMNATI-VA CU SEMNUL SFINTEI CRUCI,iar cei sensibili(si copiii) sa stea deoparte in timp ce ruleaza videoclipul.

   DUMNEZEU ESTE DOMNUL,DE CINE MA VOI TEME?DUMNEZEU ESTE DOMNUL,DE CINE MA VOI INFRICOSA?!+
   Iubi-te-voi Doamne…Canta-voi Dumnezeului meu cat voi fi!+

   Apreciază

 7. Putina curatenie fratilooor ,ca sa nu se impacleasca prea mult mintea noastra in cele ale satanei, adica o rasuflare adanca si continuam.
  Iertati-ma,Parinte!+

  Apreciază

 8. „Kluz s-ar fi lăudat pe rețelele de profil că în România poate avea acces la zeci de minori”.
  Tradatorul de johannis il acopera pe pedofilul de kluz😠
  http://www.flux24.ro/scandalos-retea-de-pedofilie-acoperita-la-nivel-inalt-donald-tusk-a-venit-la-bucuresti-dupa-ce-un-apropiat-al-sau-acuzat-de-pedofilie-a-fost-scapat-de-tribunalul-bucuresti/
  Nenorocitii astia se duc direct in focurile vesnice;mai au si uscaciunile de ei putin timp aici pe pamint.

  Apreciază

 9. Atentie parinti!!!

  „O mamă a unui copil care a participat la “Provocarea de 48 de ore” a declarat: “Această competiţie este bolnavă. Anxietatea pe care o produce familiei este de nedescris. Am fost îngrozită că fiul meu va fi violat, mort sau vândut”.

  http://ortodoxinfo.ro/2017/10/19/provocarea-de-48-de-ore-un-alt-joc-pune-pericol-viata-copiilor/
  http://ortodoxinfo.ro/2017/09/12/elevii-vor-fi-scoliti-de-roboti-mai-putin-de-10-ani-factorul-uman-va-fi-inlaturat/

  Apreciază

 10. @Lidia
  Eu inteleg ca Trump se inchina la 666 si umbla cu dracul (ca orice miliardar ca toti sunt de aceeasi teapa).
  Cel putin ginerica Jared are sediul central exact la numarul 666 deci lucrurile sunt destul de clare.
  Dar cu Melania? Sau „Felania” cum ai zici tu? Melania una din frumusetile feminine din Ljubljana Slovenia, o stie toata lumea de-acolo ca e un oras relativ mic. Eu am fost acolo in 2011 ca sa-mi dau un examen de certificare pe care il picasem in Romania (din prea multa incredere in sine) si Ljubljana era singura locatie unde puteam sa repet examenul in timp util (aveam mare nevoie urgent). Si cum iti spuneam, ajungand la Ljubljana prima impresie a fost ca ma aflu intr-un oras de manechine si fotomodele, parca asistam la parada modei.
  Pe vremea aia eram tinerel, cu gand de insuratoare, proaspat divortat (un divort urat, nu-i doresc nimanui sa treaca prin ce-am trecut) zic eu asa in sinea mea: ia sa vedem daca se uita vreuna din extraterestrele astea la mine ca sa-mi intemeiez si eu o familie, copii, s-o iau iarasi de la capat.. Eram destul de.. prezentabil chiar si dupa 19 ore de autocar, o pereche de blugi noi pe mine, un tricou frumos, tuns ras si frezat, genul „sportiv”..
  Ei bine afla tu ca nu s-a uitat niciuna la mine sau poate doar cu spatele (or fi avut ochi la spate ca extraterestrii?). Cu mintea de-acum, singura explicatie e ca or fi fost toate clonate (adica clonele Melaniei) si programate prin tehnici MK-ULTRA sa aiba ochi numai pentru Donald Trump. Frumusetile alea de pe strada erau de fapt clonate toate. Si uite asa meregeam pe trotuar cu gura cascata de la un moment dat m-am si ratacit. Lasand gluma la o parte, trebuie sa intelegem ca asa sunt persoanele de sex feminin in Slovenia sau cel putin in Ljubljana: sunt frumoase. Asa e gena lor, natia lor, n-au nici o vina.. Cu atat mai putin Melania care e doar una din ele ca sunt altele pe-acolo mai ceva ca ea! Nu cred ca sunt toate clonate, asta e SF..

  Am o intrebare pentru inteligenta si spiritul de observatie feminine de pe acest forum: oare ce-oi cauta eu aici in fiecare zi cu noaptea-n cap la 4 sau 5 dimineata (uneori si mai devreme potrivit timestamp-uli postarilor)? E un blog deosebit si-mi face placere sa mai schimb o vorba pe romaneste dar chiar asa.. matinal? Oi fi oare vre-un soi de .. vampir sau cum.. Multumesc anticipat pentru raspuns Lidia.

  Doamne Ajuta tuturor!

  Apreciat de 1 persoană

  • @Florian,
   :))))Raspunsul meu este ca…ti-am apreciat postarea la modul cel mai sincer!
   Si,bineinteles, evidente sunt si multitudinea de video aflate pe internet.Succes la alegerea…graului de negina.
   Iertati-ma,Parinte!+
   Dumnezeu este Domnul si s-au aratat noua;Bine este cuvantat,cel ce umbla intru caile Domnului!+

   Apreciază

   • @Florian,

    paranteza:)Poate erai prea tuns, prea frezat,prea sportiv pentru acele „clone” spatiale:)))
    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/maica-nina-krighina-casatoria-de-proba/
    Cateodata frumusetea se doreste din interior a fi transmisa mai departe catre persoana pe care doresti sa o abordezi:).Scrierile Maicii Nina sunt deosebit de valoroase pentru oricine care doreste sa progreseze in relatia sot-sotie si implicit in viata de familie.
    DOAMNE DUMNEZEUL NOSTRU CAT DE MINUNAT ESTI IN TOT PAMANTUL !+

    Apreciază

   • Multumesc pentru aprecieri si sfaturi.
    Cat despre clonele „spatiale” extraterestre cum le zici tu, acestea sunt atrase de OZN-uri in special de cele full-options si decapotabile daca se poate. Contul din banca conteaza iarasi foarte mult fiindca nefiind obisnuite sa munceasca, „clonele” au si mare trebuinta de lux deci.. Maica Nina strica orzul pe gaste si diamantele pe porci.

    Apreciat de 1 persoană

   • @Florian,
    Pentru acest motiv le-am numit spatiale:)))
    Din pacate este un soi de microb mutagen care cuprinde sufletele tinerelor din ziua de astazi,cu efecte adverse ale intunecarii mintii!Le impiedica sa priveasca din perspectiva…vesniciei!

    Apreciază

   • @Florian,
    Dar my point is…daca cineva cauta Full options si la o fata,adica sa fie super-prezentabila gen manequin, cam asta gaseste, daca inteleg toti ce vreau sa zic.Nici chiar nu sunt adepta sloganului”frumusetea vine din interior”-ca pot aparea „surprize-surprize”, insa cei care au asteptari peste limite…dau de…diamantele pierzaniei.

    Apreciază

   • A se citi scrierile Sfantului Efrem Sirul despre femeile viclene, care sunt chei ale iadului, sunt scrieri intregi pentru cei ce doresc o lectura placuta @Florian, ;”Cel ce face poftele femeii, se va face sluga camatarilor’;’ Vedeti voi ,cei care isi aleg femeie vicleana vor pati ca si Samson.Cate nu a patimit el pentru ca si-a ales pe cea desfranata?!”.Incerc sa ii spun baiatului meu inca de pe acum,:
    -Baiete,sunt doua cai in viata,din cate am citit, calugaria sau casatoria,iar de vei vrea sa alegi pe cea din urma ai grija in inima ta sa n u iti alegi femeie prea infrumusetata, iar de nu este asa supune-o la probe ca sa vezi urmatoarele;daca are mila de sarmani,ce ar face in caz de cazi bolnav, vorbeste prea mult cu altii sau despre altii, iubeste prea mult luxul?Eu nu stiu cat traiesc(mai am si damblale din astea sa ii spun dar tine minte, sa fugi de femeia egoista si vicleana, cum spunea Sfantul Efrem Sirul!Dar sa nu uiti niciodata ca daca esti baiat sa iti pastrezi inocenta cat de mult ca si Sfantul Valeriu Gafencu, precum el se lupta cu ispitele,asa sa lupti si tu.Iar fetei…
    -Ai grija ca baietii,marea lor majoritate s-au inrait,sunt ca niste roboti,ghidati marea lor majoritate de muzica,desene animate urate,jocuri agresive de pe internet si multe,dar multe vicii.Tu,trebuie sa deosebesti graul de neghina!Si e greu…nu te lasa dupa aparente!Nu tot ce zboara se mananca.Iubirea nu mai este ce a fost.Baietii se plictisesc foarte repede si nu se stie daca mai sunt cei curati,cu ganduri serioase.Tu,trebuie sa fii cuminte si sa fugi de ei ca de foc.De la pacat o fata se poate face fiara si poate cadea in pacate mari, ca acel al avortului.Ori monahie ori casatorita, dar singura nu faci nimic.
    La toate mai copii,puneti pe Dumnezeu inaintea oricarui pasa care vreti sa il faceti in viata.Casatoria doar in Biserica si numai prin intermediul Bisericii.Adica, rugati un Parinte nevoitor si incercat duhovniceste sa va gaseasca daca voi nu puteti.Pana atunci sunteti mici.Nu lasati curvia sa va macine sufletele, ca nu se stie…poate avem putina vreme si…in ce ne prinde(moartea) in aceea vom fi judecati!
    DOAMNE IISUSE HRISTOASE SI MAICUTA DOMNULUI,MILUIESTE SI MANTUIESTE PE COPILASII DIN TARA NOASTRA SI DIN LUME!+
    Iertati-ma,Parinte!+
    Ca o incheiere…amandoi au devenit mai precauti!Si se vede ca le plac sfaturile de mama…:)

    Apreciază

 11. https://.youtube.com/watch?v=vbeeG4kNCs0
  Sarut-mana,Parinte!+

  =Atentie!Videoclipul de mai sus nu poate fi vizionat de copii!=

  Se apropie cu pasi repezi,Sarbatoarea Sfantului Dimitrie Izvoratorul de Mir,precum si cea a Sfantului Dimitrie Basarabov.Dar si…Haloween.Magazinele Lidl sun ticsite cu marfa care iti provoaca voma-masti tip schelet,furci de draci,costume si dovleci, precum si stickere cu diverse figurine scarry dar cool…pentru unii,care chiar cumpara saracii.
  Cati dintre noi stim ce se ascunde in spatele acestei sarbatori satanice care cere jertfa cu o sete de sange incredibila…Ca atacul de la Colectiv-unde au prins bietii tineri ca intr-o panza de paianjen- nu a fost nimic.Aceste atentate nu sunt izolate.Sunt pe intreg mapamondul,trase la indigo, sub toate aspectele!
  In scoli si gradinite se pregateste din timp avalansa spalarii pe creiere a masselor.De exemplu,baietelul si fetita vin si imi spun:
  -‘Mami,mami,E( nepoata doamnei educatoare)s-a imbracat in costum de vrajitoare
  -Da,de vrajitoare…zice asta mai mica
  -Si avea pe cap o palarie imensa de vrajitoare,si rochie,si bagheta de vrajitoare
  -Da,avea palarie…
  -Si cand doamna i-a dat caietul de colorat, ea a zis,ca doamna sa ii zica nu E,ci {Vrajitoarea E,poftim caietul}!!!
  -da,asa a zis…
  Ca sa trasam o imagistica.Poate nu am zis nimic.Poate in alte parti din invatamant este mult mai grav.Anul trecut am reusit sa conving educatoarea-ce era tanara,si avea prieteni decedati in incendiul de la Colectiv-sa nu sarbatoreasca ziua, si nici macar un dovleac sa nu deseneze copiii ca sa se faca partasi celebrarii sataniste.
  Ce va fi in acest an???
  Daca investesc si ai nostri guvernanti fonduri pentru ‘Padurea spanzuratilor” decripata in videoclip???Ca e la moda…
  Interesant este cum,in film,un creepy clown vrea a opri un autovehicol iar posesorul se da jos si…
  Cam asta e o metoda buna,daca nu l-a tras ma-sa de urechi cand era mic,ca sa fie baiat cuminte:)))
  Ce legatura are acest video cu clonele…ramane de vazut!Insa vigilenta nu strica, iar pentru acea zi,dubarea portiei de rugaciune.Aaa,un pont de la feciorul-meu,”Mama,in ziua aia sa nu cumparam nimic,adica sa ne facem cumparaturile cu o zi inainte”, nu e o idee rea:)

  PREASFANTA TREIME MILUIESTE-NE PRE NOI,Doamne curateste pacatele noastre,Sfinte Cerceteaza si vindeca neputintele noastre pentru Preascump Numele Tau!+

  Apreciază

 12. @ Nevrednica si Lidia

  Cum am mai spus si alta data, site-ul beforeitsnews nu prezinta adevaruri demonstrate, ci mai ales presupuneri si colaje facute foarte subiectiv si avand surse indoielnice sau deloc. Nu spun ca nu poate fi clonat un om, insa, ca la Jules Verne, ceva exista in imaginarul cuiva, devine colectiv, iar mai apoi se ajunge, daca vrea Domnul, si sa fie realizata stiintific acea tehnologie. Deci ma indoiesc ca se face asa ceva de foarte multe decenii. Daca pedalam obsesiv pe astfel de subiecte, riscam sa nu mai fim vigilenti in viata de zi cu zi. Eu cred ca marturiile despre MK-Ultra sunt foarte departe de adevar si ascund de fapt ceva si abominabil. S-au facut experimente pe oameni, dar nimeni nu spune unde s-a ajuns. Sunt atatia criminali platiti, incat nu vad de ce un program intreg al CIA sa faca toate lucrurile astea murdare pentru a omori pe cineva. Cred ca s-au facut experimente din cele mai jegoase, pentru ca aparatul asta securistic e imens si si la ei si trebuie sa pape bani. Acum, cu teroristii mai mult sau mai putin stimulati de ei, au painea pe masa in toate colturile lumii. Acum ajunge sa-l calce pe coada pe unul care are potential de a face carnagii si se mai asigura pe cativa ani salariile. Dar pe timpul razboiului rece trebuia sa se faca inventiv si chipurile necesar si sa nud ea de banuit, si s-au tinut de toate porcariile astea, sa creeze multiple personalitati si alte dracarii. Vezi filmul ala cu Matt Damon, cu The Bourne identity, adica identitatea innascuta pe care cel cu acelasi nume si-i cauta, dupa ce l-au lucrat tovarasii din umbra la cerebel. La Guantanamo au facut experiente pe arabi pana s-au saturat si s-a descoperit ca poti teroriza inclusiv cu muzica rock. Tocmai de aceea mintea trebuie sa stea acasa, pe fundamente ortodoxe, si sa nu creada tot ce scriu niste autori care in general tin sectarii in priza. Adica un adevar, daca nu e 100% corect, e minciuna. Deci daca nu ni se servesc lucruri reale, ci stiri alternative care se autodefinesc asa, de ce sa le diseminam fara a le supune unei critici minime. E bine sa stim ca se tin de potlogarii americanii si cam in ce domenii, dar tare mi-e teama ca ii concureaza si altii de aproape si pe aia nu-i reperam, iar treaba sta mai prost decat credem. Imi cer iertare, pentru ca nu vrea sa supar pe nimeni, dar nici sa ne discreditam din neatentie. Sa dea Dumnezeu sa fie date pe fata toate inselaciunile care se incearca pe fiinta umana si inca o data sa ma iertati, va rog!

  Apreciază

 13. Sarut-mana,Parinte!+
  @Ileana,
  Marturiile sunt mai mult decat evidente…destul sa ne informam.Intradevar,sa nu ne abatem intr-o directie gresita.Dar,nu poate fi asa,desi,pentru mine vorbesc,nu mi-am pierdut inca discernamantul.
  Intotdeauna,cand postez un articol,analizez bine sursa,din mai multe perspective si nu doar din unul singur.Poate ca,din (ne)fericire, am mai mult timp de pierdut ca altii care au servici.Al meu este in doors,cu grija de copii in familie.
  Sunt intregi documente,care spicuite releva lucruri infricoasatoare, deci detalii intregi ,tratate de specialitate relevate de profesori doctori bioeticieni ca;William Cooper,dr.Beter, si multi altii care au urmat studiile lor.Necesita doar putin timp.
  Apoi sunt aparitii din ce in ce mai evidente.Te-ai uitat la Fadina Fostelnicu de exemplu?O stii din aparitile cand ea,era in viata?Sau Mihaela Radulescu?
  Nici eu nu vreau sa supar pe nimeni,si poate Parintele Teodot are dreptate,sa nu focusam prea mult pe subiect!
  DOAMNE MILUIESTE!+

  Apreciază

  • @Ileana,

   http://doppels.proboards.com/
   Iata aici material de studiu, dupa parerea mea,cel mai elevat site despre studiul „afacerilor”illuminati,din industria de divertisment.Insa repet,eu am timp,data fiind situatia mea cu copiii-ca sa am un servici nu este posibil momentan caci nu am back-up,iar asta nu presupune doar caminul ci si parintii care ar fi dispusi sa „macine’ cate o zi,2 sau 3 cu ei-.Poate cei care nu au acel timp suficient la dispozitie se pot pripi in alegerea unei concluzii gresite.
   Doamne ajuta cu sanatate si mantuire!+
   Iertati-ma,Parinte!+Sper sa nu va mai suparam cu aceste postari despre clonare&Co. insa eu si Vrednica, ne-am cam „incins”pe acest subiect!:)

   SFINTILOR APOSTOLI,RUGATI PRE MILOSTIVUL DUMNEZEU,CA SA NE DEA IERTARE DE PACATE,SUFLETELOR NOASTRE!+

   Apreciază

 14. https://cultural.bzi.ro/statuia-lui-stefan-cel-mare-din-suceava-sta-sa-se-prabuseasca-nicio-firma-nu-vrea-sa-o-reabiliteze-61843
  Domnitorul ns.neglijat dar ….statuia lui rainier de monaco a fost expusa in mare sarbatoare in Bucuresti!!!😢😢😢
  http://adevarul.ro/news/eveniment/inaugurare-circ-printese-monumentul-opt-milioane-lei-parcul-circului-printului-rainier-monaco-1_59d4f7c15ab6550cb8cfc204/index.html
  N.am nimic cu el dar,ce cauta statuia descendentului unor pirati in tara ns???

  Sfinte Voievod Stefan cel Mare bucura.te in Imparatia Domnului Dumnezeul nostru!(si roaga.te pt.tara care ai aparat.o).
  https://doxologia.ro/viata-sfant/viata-sfantului-voievod-stefan-cel-mare

  Apreciază

  • Daca nu-l marturisesti din nou avand duhovnic si putand sa te spovedesti, nu ti se iarta. Cat avem preoti sa ne spovedim mereu si sa ne luptam sa nu mai gresim.. Dar trebuie sa se vada si de la noi ca am luptat macar cat de cat. Altfel nu e bine.

   Apreciază

 15. Dorel pe Octombrie 20, 2017 la 4:33 pm

  O stire de maxima importanta, Mike Miller, seful executiv al asociatiei olimpice internationale doreste ca sportivii ce participa la olimpiada sa li se implanteze cipuri:

  Josh Sigurdson breaks down the most recent technocratic news as Mike Miller, Chief Executive of The World Olympics Association announces he wishes to have microchips (or RFID chips) implanted in Olympic athletes. The type of microchipping he is suggesting actually monitors an athlete’s bloodstream and sends the information to the authorities in charge. The excuse is to expose athletes using performance enhancing drugs. Miller says, „we’re a nation of dog lovers, we’re prepared to chip our dogs and it doesn’t seem to harm them, so why aren’t we prepared to chip ourselves?” The excuse is always to stop crime or for convenience. It’s always rather „convenient” for the state and not so much for the individuals chipped like cattle and their every move watched by big brother. The Olympics is highly state subsidized, so they can’t even use the excuse of being a private company with voluntary employees. There have been employees and travellers chipped in Sweden. Employees chipped in the United States. Hobbyists chipping themselves to pay for things and unlock their doors. It’s nothing short of insanity. This is just PART of a far larger technocratic push towards a world order that we’ve detailed in countless past reports. This regards government artificial intelligence, a centrally planned cashless system which we’ve seen popping up with retina scans in India, facial recognition in Australia, the cashless push in China and the same goes for Sweden. Then we have the cultural brainwashing of „convenience” in order to control the masses.

  Remarcam scuza de serviciu legata de dopaj insa gura pacatosului adevar graieste, ca olimpicii sunt subventionati de stat, deci daca vrei sa participi la olimpiada lasa-te cipat de stat.
  Cu siguranta daca citim printre randuri, primii cipati, ce nu vor putea oficial sa refuze cipul vor fi cei care sunt platiti de stat. (Deci nu doar cei care lucreaza pentru stat!) Nu putem sa nu observam ca si aceia care lucreaza pentru sistemul medical de stat, trebuie sa fie primii vaccinati pe bune conform schemei. O asemanare nicidecum intamplatoare.
  De ce trebuie sa fie insemnati cu cip cei care sunt platiti de stat? Ca sa primeasca banii… pe cip?
  Totul in video-clipul de jos

  Sa ne rugam lui Dumnezeu sa ne intareasca in Adevarul si vointa Lui!

  Apreciază

 16. Doamne ajută Părinte ! Ne-ați sfătuit să mai avem răbdare cățiva ani pentru a intra în Mânăstire … întrebarea mea este : ” Ce se va schimba în aceşti câțiva ani ? Lucrurile merg din rău în rău … stiți Sfinția Voastră ceva şi nu ştim noi ? Din profețiile Sfinților ruşi ştim că la ei va veni Țarul şi se va restabili credința pentru o perioadă de timp … la fel zicea şi Sfântul Paisie Aghioritul … ca grecii vor recupera Catedrala Sfânta Sofia şi se va restabili situația pentru o perioada … despre România nu a zis nimeni nimic … sau cel puțin nu am citit eu … în afară de profeția Părintelui Arsenie Boca ,în care spunea că vom pătimi cumplit … oare pământul țării noastre udat cu sângele mucenicilor va fi părăsit de Acoperământul Maicii Domnului ? Să mai avem speranța că într-o zi vom putea intra din nou în viața monahală într-o Mânăstire Românească fără a ne teme să mărturisim Adevărul ? ” Iertați-mă ! Să ne trăiți Părinte !

  Apreciază

 17. Lidia,rug.Sf.Treimi:,,PreasfantaTreime miluieste-ne pe noi,Doamne curateste pacatele noastre,Stapane iarta faradelegile noastre,Sfinte cerceteaza si vindeca neputintele noastre pentru Preasfant Numele Tau.Amin.(din graba ai omis rugaciunea catre Fiul,iertare,Doamne ajuta!)

  Apreciază

  • Datorita arhiereului locului, in primul rand. Ca de la ceilalti ce pretentii sa mai ai ? daca Mitropolitul Andrei Andreicut este ecumenist la ce sa te astepti decat la asemenea caderi. Acolo bate tare vrajmasul, unde a fost Mitropolitul Bartolomeu Anania. Avea si el ganduri gresite-ecumeniste, dar era dispus sa se indrepte daca-i atrageai atentia. Acesta de acum nu are nici o legatura cu Ortodoxia si dracu-si face de cap la Cluj. Duhovnicii-preotii tac malc … Credinciosii …

   Apreciază

 18. Doamne ajuta Parinte.
  Postez linkul despre filmul criticat de dvs.anul trecut sau ac.doi ani,blasfemie ordinara!
  http://ortodoxinfo.ro/2017/10/10/lepadarea-ca-forma-de-supravietuire-crestinismului-o-teorie-nociva-pe-placul-crestinului-modern/
  In comentariu este un link despre accidentul mortal al tinarului cate statea in fata unei „cruci”curbate….dar chiar si asa,Dumnezeu Atotputernicul le.a aratat ca nici un papã(mai ales unul care printre altele,a ascuns si protejat pedofilii!)nu poate fi considerat decit ERETIC!
  Am gasit linkul si.l tr.
  http://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3626566
  Chiar se primesc toate gunoaiele in tara ns????
  Dreapta observatie a lui Gigel;bravo lui!

  Gigel Stone
  21 OCTOMBRIE 2017 LA 23:06
  Nu se aduc sf moaste..se aduce un drac al ortodoxiei ..un viclean….o satana…acum ati aflat
  Bravo lui Dan Ionescu!
  dan Ionescu
  21 OCTOMBRIE 2017 LA 23:47
  Seful asta peste indraciti a dat ok pentru lichidarea lui ceausescu de Craciun,daca nu stiati… La coada, fraierilor…

  ITI multumim Doamne pentru rabdarea Ta indelungata!!!!

  Apreciază

 19. 22 octombrie + pomenirea Sfintilor sapte tineri din Efes: Maximilian, Iamvlih, Martian, Dionisie, Antonin, Exacustodian si Constantin.

  Sfintii sapte tineri din Efes sunt: Maximilian, Exacustodian, Iamvlih, Martinian, Dionisie, Ioan si Constantin. Ei au fost ostasi si au trait in vremea imparatului Deciu (249-251). Au refuzat sa participe la un festival pagan si s-au rugat lui Dumnezeu ca toti crestinii care erau torturati din cauza credintei lor, sa fie mantuiti.

  Cand au aflat ca numele lor au fost citate acuzator inaintea imparatului, ei s-au ascuns intr-o pestera. Afland imparatul despre aceasta, a poruncit zidirea intrarii in pestera, ca acestia sa moara prin infometare sau sufocare.

  Pentru ca faptele lor sa fie tinute minte de cei ce vor urma, Teodor si Rufin, doi crestini, au scris pe doua table de plumb viata lor si le-au pus langa pietrele ce astupau pestera.

  Dar Dumnezeu, prin purtarea Sa de grija, a adus somn asupra celor sapte tineri, care a durat doua sute de ani.

  Amintim ca in vremea imparatului Teodosie s-a ivit o disputa despre invierea mortilor. Teodosie s-a rugat mult lui Dumnezeu sa-i descopere adevarul.

  Si ca raspuns, in timpul disputei, niste pastori au luat piatra cu care era zidita pestera pentru a face un zid de imprejmuire pentru staulul oilor. In acel moment, cei sapte tineri s-au trezit din somnul de sute de ani. Aceasta minune a intarit credinta oamenilor in inviere.

  Treziti din somn, Iamvlih a mers in cetate sa cumpere paine cu bani din timpul domniei lui Deciu. Ajuns la intrarea in oras, el ramase uimit pentru ca a vazut semnul Sfintei Cruci la toate portile si usile. Era foarte dezorientat, caci nu mai cunostea nici orasul. Cand a dorit sa cumpere paine, vanzatorul, vazand banii, a crezut ca acesta este posesorul unei comori, caci acei bani purtau chipul unui alt imparat. Iamvlih marturiseste de unde are banii si ajunsi la pestera, au aflat placile de plumb cu istoria sfintilor. Toti au recunoscut veridicitatea miracolului si au slavit pe Dumnezeu.

  Auzind despre acestea, imparatul Teodosie a venit la Efes si, intrand in pestera, s-a inchinat acestor sfinti.

  Dupa o saptamana de la minunata lor trezire, tinerii au adormit somnul mortii celei firesti, intru asteptarea Invierii de obste.

  Imparatul Teodosie a dorit sa ia si sa aseze trupurile lor in racle de aur, insa tinerii s-au infatisat in vis inaintea imparatului si i-au cerut sa fie lasati in pestera in care au adormit intai.

  Sfinților 7 tineri din Efes, rugați-vă lui Dumnezeu pentru noi!

  Apreciat de 1 persoană

 20. ARE CUVANT CU PUTERE MULTA PR.SEICHE FABIAN SI PR.SERAFIM DE LA MANASTIREA CASIEL SI VOR LUMINA,CU AJUTORUL DOMNULUI,PE CLUJENI.MULTI DIN CLUJ SUNT ERUDITI SI AU MERS DES SA ASCULTE PREDICILE MITROP.BARTOLOMEU SI STIU CA DOAR ORTODOXIA E BIRUITOARE!

  Apreciază

   • Foarte bine a observat Catalin. Dar problema este : solutia cu ei. Cred ca unica solutie va fi aceasta :
    „După 1989, am început să mă informez și asupra altor aspecte ale cazului Cornel Niță. Iată ce am aflat, grație mărturiei unor membri ai familiei sale, precum și a unor foști camarazi de pușcărie.

    Născut în orașul Bacău la 31 mai 1927, într-o familie de modești funcționari, Cornel a fost un copil cuminte și un elev strălucit, premiat în toți anii – la Liceul ”Ferdinant” din orașul său natal. În toamna anului 1946, a reușit printre primii la concursul de admitere la Politehnica din Iași, înscriindu-se în același timp și la Facultatea de Drept. Tânărul politehnist era dotat cu o inteligență excepțională, fiind totodată foarte credincios și bun la suflet. Printre trăsăturile sale de caracter, care aveau să iasă la iveală în special în ultimii ani de viață, trebuie subliniate marele său curaj și deosebitul patriotism.

    Nu încape nicio îndoială că afirmația lui Nicolski, făcută la Securitatea din Pitești în anul 1950, era adevărată, evident cu modificarea de sens ce trebuie aplicată la ceea ce spun călăii despre victimele lor: Cornel a fost unul din conducătorul puternicei organizații de rezistență anticomunistă care opera în centrul Moldovei. Securitatea a intrat în panică în urma acțiunilor acestei organizații care, între altele, pedepsea necruțător pe soldații sovietici ce săvârșeau în satele și orașele moldovenești omucideri, violuri, tâlhării și alte crime. La percheziția domiciliară de după arestare, în casa părintească a lui Niță, de pe strada Precista nr. 3 din Bacău, a fost găsită o firidă zidită conținând arme și muniții.

    O astfel de organizație și un astfel de șef nu puteau fi tolerate de Stalin care, prin slugile sale Ana Pauker și Nicolski, a dat ordin de lichidare. Așadar, Țurcanu a fost doar un odios executant al ordinelor plecate de la Moscova. Astfel a fost curmată viața unui tânăr român cu calități remarcabile, erou, necunoscut încă opiniei publice, al rezistenței anticomuniste.”

    Apreciat de 1 persoană

   • Sfinte Cornel,roaga-te Lui Dumnezeu si pentru noi,nevrednicii robii sai,carele suntem in pericol de a cadea sub sabia altor neamuri ce navalesc asupra noastra!++++

    Apreciază

   • Dar oare câți mai avem în țara asta ca si Sfântul Mare Mucenic Corneliu Nită gata oricând de jertfa cea Mare pt tara noastră, împotriva dușmanilor noștri?!
    Pt câți tineri din ziua de azi Corneliu Nită reprezintă un model?!
    Doamne întărește poporul acesta pentru rugăciunile tuturor Sfinților Din Închisori și ridică din neamul nostru măcar câțiva creștini,gata oricând pentru jertfa cea Mare,asemenea lui Corneliu,noul mucenic Din temnițele comuniste
    ASA să Ne ajute Dumnezeu!!

    Apreciază

  • Sarut-mana,Parinte!+
   Multi dintre voi se simt ametiti ,brusc transformati din starea lor de optimism catre negativism, tuse,raceli fregvente, imunitate slabita, amnezii partiale si multa, multa confuzie?!Nu umpleti spitalele pana la refuz,NU VA VACCINATI pentru asa ceva… Iata raspunsul tuturor problemelor…
   O cauza pentru care nu incetez…
   Dr.Hulda Clark, Vindecarea tuturor bolilor vol 1-2-pentru cei care doresc schimbarea starii de sanatate!Desi sunt cunoscute peste 400de metode holistice de abordare ale bolilor ce pot afecta organismul uman.
   Iertati-ma,Parinte!+

   +Binecuvinteaza suflete al meu pre Domnul/Pe Cel ce vindeca toate bolile tale/Pe Cel ce scoate din stricaciune viata ta/Pe Cel ce te incununeaza cu mila si indurari…+

   Apreciază

 21. Plasturele ala inventat de japonezi trebuie respins?nu mi se deschide linkul.E plina lumea de inventi si numai rau mergem mai rau ca pe vremea lui impuscatu-Ceausescu(nu ca el nu ar fi fost criminal in serie).Iertati Parinte!

  Apreciază

 22. http://spynews.ro/actualitate/video-legionarul-care-a-impartit-romania-in-doua-filmat-in-timp-ce-vana-musulmani-146823.html

  Sarut-mana,Parinte!+
  Ce este rau in aceste imagini „fratilor” jurnalisti, ca sa discreditati imaginea unor oameni nu va trebuie mult!Ca doar sunteti comunitari si latrati „in folosul” stapaniilor pentru 30 de arginti.
  Cinste lor!Felicitari acestor ROMANI PATRIOTI care incearca sa faca ceva, demult au trecut de stadiul de vorbe, ca ei ar trebui sa fie mii si sute in tara aceasta…Suspectez niste femele din alea care rontaie guma inconjurate de mobile sau oglinzi „retrovizoare” sau niste baieti mult prea lenesi ca sa isi deplaseze burtile pline de bere la fata locului; frustrati fiind, ambele categorii, posteaza articole denigratoare fara sa ia in calcul ca,pe o perioada de ani si decenii, islamii,sunnitii, musulmanii,ratacitii prin hatisurile Europei vor face muuult mai mult rau decat bine!
  Suntem o natie de crestini-ortodocsi in marea noastra majoritate si bineinteles ,cunoastem si punem in aplicare mila:”Fiti milostivi,precum si Tatal Vostru Cel din Ceruri milostiv este,Carele ploua atat peste cei drepti cat si peste cei nedrepti”…Insa,cu musulmanul si sunnitul nu pot si nu vreau sa fac mila,nu vreau sa stau cu el de vorba si nu vreau sa impart acelasi blid de mancare, caci sunt oameni salbateci,nistre monstri indoctrinati ca sa faca rau tuturor celor ce nu le impartasesc conceptiile despre viata!Sunt doar o biata muiere insa…
  Nu imi doresc sa ne lasam cotropiti de acesti barbari, nu imi doresc ca copii mei sa creasca cu teroarea si frica impusa de nemernicii adusi de catre tiranii de la guvernare.
  Alooo,domnilor ziaristi, vanati va rog si redactati inspre informarea poporului, tirania din culisele guvernelor,viata din orfelinatele de stat, din canale,din spitale de tot soiul, din scolile dezordonate care pica din pricina ca,pe dumneavoastra generosii, va gadila darnicia inspre alte salbaticiuni straine de aceasta tara fara sa aruncati o privire la problemele reale care se petrec de ani de zile in patria noastra din pricina unui sistem corupt si metastazat in cancerul nepasarii!!!
  Iertati-ma!+
  RIDICA-TE GHEORGHE, RIDICA-TE IOANE!+

  (Sfant)Parintele Valentin Svetitsky

  „Hristosul nostru este Barbatul puterii.
  Cuvintele Sale ard cuprinse de focul indignarii atunci cand da in vileag raul.Aceste cuvinte ard constiintele,cand El vorbeste despre pacate.Si dau viata cand el ne incurajeaza.
  Hristosul nostru este Biruitorul lumii.
  Nu este robul putreziciunii,desi este un vegetarian cinstit asa cum cred tolstoienii.
  Hristosul nostru este Fiul Lui Dumnezeu,Carele a inviat si a biruit moartea,Carele a rascumparat prin suferintele Sale lumea,si Carele ne-a daruit tuturor fagaduinta invierii de obste.
  El ne-a povatuit sa ii iubim pe oameni cu iubire adevarata.Nu ne va opri sa alegem,iar daca in clipa infricosata aceasta iubire lucratoare ne va sopti:”ia sabiA!Alta cale de a salva aproapele tau nu exista”-o vom lua linistit!
  Noi marturisim ca Domnul a zidit Biserica iar portile iadului nu o vor birui.Noi stim ca Crucea este arma de nebiruit a Adevarului.Noi stim ca opresorii,care vor ridica sabia asupra ei vor pieri.
  Dar daca istoria lumii ne va pune in fata unui conflict inevitabil cu opresorii poporului, noi vom ridica impotriva lor sabia noastra si inaintea ei vom pune Crucea de viata-facatoare a Domnului!
  Noi stim sa ii plangem pe cei nefericiti.Suntem gata „sa iertam datoriile datornicilor nostri!”.Suntem gata sa iertam ofensele la persoana noastra.Suntem gata sa ii dam ultima camasa chiar si celui caruia ii prisoseste.
  Dar cand vedem cum este obijduit un copil sau cum este insultata o femeie;cand nelegiuitii iau si ultima camasa nu de pe noi, ci de pe aproapele nostru,cand cei fara de aparare,cei slabi si nefericiti sunt asupriti si nu exista alt mijloc de a-i salva, decat acela de a ridica sabia,-noi nu o vom ridica in numele nostru,ci in numele acelei iubiri lucratoare,asa cum ne-a poruncit Hristos.
  Pentru noi Hristos nu este „faptura muritoare”,ci Dumnezeu-Om,Inviat.Iar invatatura Sa nu este un „codice”mort de reguli.Nu este un calendar cu foi detasabile pentru fiecare zi.
  Noi marturisim pe Hristos Cel Viu.Noi ne aflam in comuniune cu El in Biserica.Si noi nu credem in litera moarta,ci in intelesul viu al cuvintelor Sale”!
  RIDICATI CAPETENII PORTILE VOASTRE CA SA INTRE IMPARATUL SLAVEI!
  Cine este acela imparatul slavei?
  DOMNUL CEL MARE SI PUTERNIC,DOMNUL CEL TARE IN RAZBOAIE ,ACESTA ESTE IMPARATUL SLAVEI!+

  Apreciază

 23. PENTRU CATALIN BERENGHI SI CALIN MARINCUS SI TOATA ECHIPA MINUNATA DE ROMANI SI BULGARI!FRATI ORTODOCSI UNITI-VA!
  +++++DUMNEZEU SA VA DARUIASCA SANATATE SI MANTUIRE!+++++
  Am vazut si doua femei pe acolo…CINSTE LOR!++++
  Cum il lamuresc pe om sa se duca?!?!?!A facut Armata la Frontiera si a invatat multe dar imi tot baga serviciul ca motiv…

  Apreciază

   • Daca as avea facebook,le-as zice si lor! A zis Cetateanul Patriot ca asteapta solutii si idei,tactici noi de lupta!Este deschis pentru comunicare, doritorii pot intra in legatura cu el si de ce nu, sa le propuna tehnici care poate ei nu le-au luat in calcul!

    Apreciază

 24. @Nevrednica si Lidia

  Va multumesc pentru raspuns. Parerea mea e ca stam mai rau decat descrie literatura despre dictatura mondiala. Noi ne holbam ca boul la poarta noua la ochelarii google, dar daca pui un mic cip pe nervul auditiv, ca la implantul cohlear, sau pe cel optic, poti urmari pe calculator tot ce vede si aude o anumita persoana. Cam ca la Teleenciclopedia, unde arata cum vede o pasare. Daca reusesti cu alt cip sa prinzi activitatea cerebrala, care functioneaza pe frecvente de nu stiu care, iaca si ce gandeste omul. Noi, cand gandim ceva, folosim aparatul articulator din gura + gat, ca si cum am vorbi, dar nu folosim vocea. Ei, unii s-au gandit ca si asa se pot citi gandurile, dar nu mai am link-ul unui institut, care se ocupa cu un astfel de experiment. Batalia este pentru ganduri. Pe de-o parte prin propaganda de toate felurile pentru a spala pe creier omul si a-i uniformiza gandirea, facand-o predictibila, pe de alta parte pentru a o putea controla si a folosi coercitia, in cazul celor care se abat de la norma. Insa, idealul lor este ca noi sa ne lepadam singuri, ori sa cedam ispitelor ce tin de lacomie, desfranare, slava desarta, frica, iubire de sine, necredinta etc. Ideea e ca, indiferent ce se intampla cu noi, asa cum am mai spus, noi trebuie sa ne ferim sa ajungem slugile aluia rau, cedand fricii sau necredintei sau altor capcane, pentru ca doar Iisus Hristos e Calea si deci este si rezolvarea acestor inconveniente. Asta nu inseamna sa pierdem framantarea cea buna si sa incetam sa ne informam, ci sa constientizam ca diavolul este extrem de viclean si mincinos si ca singuri, fara Dumnezeu, noi nu facem fata. In Psalmul 50 rostim „pe necredinsiosi la Tine ii voi intoarce”. Deci celor care sunt interesati de gandurile sau viata noastra, noi trebuie sa le oferim perspectiva Bisericii, rugaciune si o dorinta nestavilita de a ramane cu Dumnezeu, precum si o tinuta cat decat decenta, pe cat e cu putinta, adica nu una sa zicem si alta sa facem, sau sa ne ridicam cat mai repede, daca ne-am impiedicat. La ritualurile lor satanice, noi trebuie sa raspundem cu unul ortodox. Preotii cu Sfanta Liturghie si celelalte atributii, iar noi mirenii cu viata in Hristos. Rugati-va sa pot sa pun si eu macar un pic in practica.

  Apreciat de 1 persoană

  • Sarut-mana,Parinte!+
   @Ileana,este ciudat cum incep astia reeducarea,cu…”Desteapta-te romane”,tactica de manipulare sa arate dracul ca este…politic corect.Asa se dau de-ai nostri!Cine are ochi sa ii deschida larg cu viziune adanca asupra opresiunilor sistemului.”Cea mai inalta scoala este MAMA”.Asa a zis Sfantul Parinte Iustin.Nu a folosit vorbe imbracate in aur, ci a luat-o pe scurtatura!Sa nu uitam romancelor, sa le dam copiilor sa invete de la tata cele bune si sa le transmitem prin viu grai ca nu este gluma,ce daca sunt mici,sa stie,sa fie pregatiti,sa aibe cum spune Ileana,”framantarea cea buna” insa numai si numai in duhul ortodoxiei!Iar daca asta implica daramarea fatadei, sa fie,zic DA,sa ia minim de trecere,sa ia „insuficient”sau 4 la materiile care aservesc interese jidovesti.Sa lucram fara masca!Ei se tem de noi, iar nu ei de noi.Pana la urma urmei, cu o moarte suntem datori!

   „Daca este cu putinta ,o crestine,zilnic sa mergi la cimitire!Acolo vei gasi cea mai inalta filosofie!”+Sfantul Vasilie cel Mare

   Apreciază

  • ” Unele dintre nanochips sunt mult mai mici decât părul uman (de exemplu, μ-chip-ul este de 0,4 x 0,4 mm). În 2015, IBM a anunțat că au dezvoltat nanochipii funcționali care măsoară doar 7 nm sau nanometri (de 7 milioane de ori mai mici decat un mm). În comparație, o catenă de ADN uman este de aproximativ 2,5 nm, iar diametrul unei singure celule roșii din sânge este de aproximativ 7500 nm! Aceste nanochipuri se eliberează din mediul lor (nu au nevoie de baterii) și au o durată de viață de 100 de ani. Acestea sunt planificate pentru a fi lansate mai întâi pe produse (astfel încât corporatocrația poate avea cunoștințe complete despre comportamentul consumatorilor în timp real) înainte de a putea fi folosite în corpurile oamenilor. Știați că celulele nervoase cresc pe miezul cipului? „

   Apreciază

   • Epoca cipului, dupa cum spunea P.Justin. Manipulare si control, suprimare gandurilor care nu le sunt lor pe plac-mai ales gandul la Dumnezeu-rugaciunea … si inocularea acelor ganduri pe care le vor ei … Robotizarea omenirii. Nu supraoameni, ci sub oameni vor fi !!!

    Apreciază

 25. Doamne ajuta!
  „Patriarhul Chiril este foarte sensibil față de martirii din perioada bolșevică și comunistă. Patriarhul Moscovei a canonizat aproape 2000 de sfinți martiri anticomuniști, iar PF Daniel niciunul deși au trecut 27 de ani de la căderea comunismului. În ultimii ani Biserica rusă și-a arătat public nedumerirea la lipsa de reacție a Patriarhiei române în a canoniza sfinții închisorilor români. Patriarhul Chiril cunoaște foarte bine martiriul românilor din gulagul comunist și jertfa românească pentru Hristos asemenea primilor creștini. La Moscova se discută de circa doi ani dosarul de canonizare a românului basarabean Valeriu Gafencu, dosar care a fost întocmit de Mitropolia Moldovei și trimis la Patriarhia rusă”.
  http://ortodoxinfo.ro/2017/10/23/canonizarea-mucenicului-valeriu-gafencu-posibil-subiect-de-discutie-intre-patr-daniel-si-patr-kyril/

  Apreciază

  • Cine l-a bagat in puscarie pe Valeriu Gafencu ? Antonescu in 1941. De ce ? Pentru ca Antonescu a inscenat asa-zisa „rebeliune legionara” ca sa-i scoata de la conducere pe legionari. De ce a avut asa ura pe legionari maresalul Antonescu ? Pentru ca legionarii nu au vrut sa-l accepte la conducerea Miscarii. Cine a fost in spatele acestei inscenari ? Agenti evrei platiti de catre serviciul de informatii englez-adica englez-evreiesc din Anglia-in Londra este cartierul bancilor evreiesti numit City of London. Cine a ordonat uciderea lui N.Iorga-cel care l-a bagat in puscarie pe nedrept pe Capitan(+Nicadori-Decemviri) ? Insusi Stalin-evreu cu nume de georgian … http://ioncoja.ro/70-de-ani-de-la-asasinarea-lui-nicolae-iorga/ In urma acestei ucideri executate de catre agentul nkvd Traian Boeru, s-a incercat incriminarea Miscarii Legionare si scoaterea lor de la conducerea Tarii. Cine este Patriarhul Kiril ? Coleg de breasla cu fostul spion KGB=fsb … tov. Putin. Deci vin la noi in Romania kgb-istii si vor sa canonizeze pe Sfintii Inchisorilor !!! Are vreo legatura duhovniceasca Patriarhul Kiril cu Sfintii rusi pe care i-a canonizat ? Nu cred. Are vreo legatura Patriarhul Daniel cu Sfintii Romani din Inchisori-cei anchetati si chinuiti de evreii cu nume rusesti-bolsevici ? Ramane de vazut. Pe Nita Corneliu l-a ucis Eugen Turcanu in puscaria de la Pitesti, care a primit ordin direct de la Stalin. Corneliu NIta-Bacau a fost bagat la puscarie la Pitesti pentru ca a impuscat unul sau doi soldati sovietici care batjocorea fetele romance.
   https://www.fericiticeiprigoniti.net/nita-cornel
   „Niţă Corneliu

   Din cumplitele pătimiri ale mărturisitorului Niţă Cornel
   Categoria părinte: Mărturisitori
   Categorie: Niță Corneliu
   Rămân aşa, cu gândul la libertate şi la judecata care va veni; la pedepsirea criminalilor, care şi-au găsit drept preocupare în viaţă să distrugă omul aşa cum a fost creat de Dumnezeu; să-l înlocuiască cu un altul care – cel puţin după spusele lui Ţurcanu – să fie omul mar­xist, creatura marxistă…

   Adorm… dar nu pentru mult timp. Mişcări şi şoap­te, ce-mi par bizare, mi-au turburat somnul!

   Pe ciment, la doi metri de picioarele mele, văd prin­tre ploapele pe jumătate deschise, capul lui Ţurcanu. Între mâini se pare că are gâtul unei victime. Lângă el, Puşcaşu, Steiner şi Gherman. Din când în când, se a-pleacă şi ei peste victima de sub trupul lui Ţurcanu.

   În urechi îmi pătrund horcăielile năbuşite ale tero­rizatului. Brusc, aud cum i se izbeşte capul de ciment. Un fior îmi sapă şira spinării. Vederea mi se împăien­jeneşte. Tremur.

   Aud mereu izbiturile capului de ciment.

   Cei doi de lângă mine, îi simt terorizaţi de aceeaşi fiori de care sunt şi eu cuprins.

   Imi ridic uşor capul. Ţurcanu, cu mâinile în gâtul victimei, îl trage în sus. Are ochii holbaţi, ca de moarte; gura îi-e roşie. Apoi, după un timp, îl zguduie puternic. Aud vocea teroristului, mai mult şoptită, dar amenin­ţătoare.

   – Niţule, vorbeşte Niţule! Mori de mâinile mele, banditule dacă nu recunoşti!

   Ţurcanu e desfigurat. Ochii îi lucesc de furie. Îşi strânge buzele şi apoi îşi lasă din nou victima pe ci­ment.

   Niţu – acum i-am aflat numele – îşi are locul la vreo doi metri în dreapta mea. I-am văzut faţa în câ­teva rânduri, pentru câteva secunde. E poate cel mai tânăr de aici. E legionar, după câte îmi amintesc când am fost aranjaţi pe priciuri.

   Acum îmi dau perfect seama, cât de periculoase sunt demascările exterioare! Un secret ştiut de doi, poate aduce moartea unuia sau amândourora. Poziţia în care trebuie să stai nu-ţi dă posibilitatea să faci cel mai mic semn, pentru a cădea cumva de acord, că ceva trebuie tăinuit. Niţu, desigur, a ascuns ceva ştiut şi de un altul, şi acesta n’a avut tăria să nu-l dea în vileag.

   Mă înspăimânt la gândul că omul ar putea să moară aici de mâinile lui Ţurcanu…

   În fine, misterul mi se dezvăluie în parte:

   – Niţule, ai omorât doi soldaţi sovietici, Niţule şi nu vrei să-ţi recunoşti crima. Ai luat viaţa a doi luptă­tori, pentru binele şi fericirea noastră.

   Niţu e izbit mereu cu capul de ciment. Îi aud, prin­tre bufnituri, horcăielile în strânsoarea mâinilor lui Ţur­canu. Cu toată teama de care sunt cuprins, reuşesc totu­şi să fac socoteala că Niţu, fiind astăzi în vârstă de două zeci de ani, e foarte puţin probabil ca cei doi soldaţi sovietici, de care vorbeşte Turcanu, să fi fost omorâţi de el în primele luni după „eliberare”.

   Sunt mai bine de cinci ani de atunci şi Niţu să tot fi avut cincisprezece ani. Desigur, ruşii au putut fi omorâţi mai târziu, în 1947-1948! În lunile care au urmat „eliberării” Româ­niei, am aflat totuşi de mulţi sovietici ucişi….Au fost surprinşi violând fete de zece-unsprezece ani, sau batjocorind, în grup, femei trecute cu mult de vârsta la care ţi-ar putea deschide pofta.

   Taţii, fiii au lovit cu înverşunare, până au luat viaţa celui care le necinstise fiica sau mama.

   Au fost ucişi sovietici şi din alte motive: pradă, devastări de cămine înjghebate după ani grei de trudă, au fost ucişi şi fiindcă erau consideraţi mereu duşmani şi nu eliberatori; au fost ucişi, fiindcă cu ajutorul arma­tei sovietice s-a impus în ţara noastră un sistem politic şi social străin de firea românului; au fost ucişi în virtu­tea aceluiaşi sentiment, pe care poporul român l-a purtat în decursul veacurilor faţă de armatele ruseşti – în tre­cut ţariste, astăzi comuniste – venite în ţara noastră sub acelaşi pretext al eliberării. Ţurcanu a aflat sau nu­mai bănuieşte că şi Niţu ar fi omorât ruşi. Nu are probe, căci dacă le-ar avea, le-ar da în vileag. Şi totuşi consideră că trebuie să-i ia viaţa! Pentru acest robot, judecata se face după legile pe care şi le-a însu­şit de la cei care i-au luat sufletul… Tortura lui Niţu continuă; trebuie să fi trecut mai bine de o oră de când a început…

   Brusc, Niţu scoate un strigăt, într-o sforţare să iasă din strânsoarea mâinilor lui Ţurcanu. Apoi, îi aud ca­pul izbind cimentul…

   Linişte!… totul parcă s’a sfârşit!

   Nu e adevărat, nu e mort! … dar de ce nu se mai aude nimic ?

   După câteva minute, nesfârşit de lungi, o voce stin­să, scoasă dintr-un piept sfârşit de puteri – de viaţă în suspensie:

   – Nuu, nu ştiu nimic….

   E tăcere mormântală. Îmi aud, inima, care-mi zvâcneşte cu putere….

   Să fie ultimele lui cuvinte?

   Unul de lângă Ţurcanu, spune cu vocea tremurândă:

   – A murit… nu mai suflă.

   Capul mi se învârteşte, nu mai sunt eu însumi, mi-e frică parcă de mine, mi-e frică de tot ce e în jurul meu.

   Deodată Ţurcanu se repede spre uşă; bate puternic în geam. Privirea-i e aţintită pe clanţă, ochi mari deschi­şi, înfiorători. Pe culoar se aud paşii gardianului din ce în ce mai pronunţaţi. Ţurcanu bate nerăbdător în uşă. Paznicul întoarce cheia în broască. Vorbesc, dar nu desluşesc nimic. Gardianul rămâne me­reu pe culoar; nu vrea să intre în cameră sau poate nu trebuie.

   Apoi Ţurcanu şi încă doi, îl trag pe Niţu afară. Târşitul paşilor se pierde pe culoar….

   (Grigore Dumitrescu – Demascarea)”
   Si-au cerut vreodata rusii iertare de la noi romanii pentru toate relele pe care ni le-au facut de-a lungul istoriei ? De 8 ori ne-au ocupat Tara !!! Niciodata. Ultima data ne-au adus comunismul care ne-a chinuit si ne chinuie pana in ziua de astazi. Neam barbar si cotropitor … inafara de Sfintii lor.
   https://www.fericiticeiprigoniti.net/nita-cornel/1175-cornel-nita-un-erou-necunoscut-al-rezistentei

   Apreciază

 26. „Programarea genetica va fi mai rea decit bomba atomica”…..„Acesta ar putea fi și un om care poate să lupte fără frică, fără sentimentul de compasiune, fără regrete și fără durere”, a spus președintele.
  http://ortodoxinfo.ro/2017/10/22/v-putin-viitorul-apropiat-programarea-genetica-omului-ar-putea-fi-un-lucru-mai-groaznic-decat-bomba-atomica/
  Singurul presedinte care spune adevarul dar media il boicoteaza cit poate.
  Incercati sa vizionati Russia Today(RT)sau intrati pe google la „rt.com/news”(fara a tasta cei 3 w care sint de fapt cifrele 666!!!;introduceti simplu titlul care.l cautati si apar articolele).

  Apreciază

 27. Despre urmele chimicale din atmosfera,raspindite din avioane de catre pilotii care sint amuzati….este „cool”;sau nu vor sa vorbeasca(de parca neamul lor nu respira/consuma aceeasi otrava);se arata si reactia apei contaminate de chemtrails(care contin ,asa cum sp.dr.Hans Kugler,luminol,barium si strontium);neamtul spune c.a lucrat la tehnologia si repararea avioanelor explicind existenta chemtrails.
  Se arata si undele HAARP( atentie Iulia,care nu dai importanta progr.Blue Beam care.l vor folosi la proiecarea falselor semne si prin care fiecare il va „auzi”pe dumnezeul lor…de citit;eu am tr.de doua ori dar n.a fost nici o reactie!..scuze,doar una zelfemista din partea ta).
  Astia se pregatesc pe absolut,absolut toate directiile pt.implinirea Apocalipsei dar nenorocitii isi sapa groapa lor(muncesc degeaba ca le este deja pregatita).

  Apreciat de 1 persoană

 28. „Important de menţionat mai este şi faptul că senatorii au stabilit ca angajatorii să-şi poată deduce fiscal cheltuielile cu vaccinarea propriilor salariaţi, în timp ce posturile de radio şi televiziune vor fi obligate să promoveze în mod GRATUIT campaniile de vaccinare ale ministerului de resort”.
  http://ortodoxinfo.ro/2017/10/23/legea-vaccinarii-obligatorii-trecut-de-senatconsimtamantul-este-prezumatnu-s-mentionat-data-de-intrare-vigoare-legii-ceea-ce-inseamna-ca-actul-normativ-incepe-sa-aiba-efecte-la-3-zile-de-l/
  http://ortodoxinfo.ro/2017/10/23/videofoto-protestele-anti-vaccinare-obligatorie-din-tara-din-22-oct-2017/
  Urmatorul pas ciparea(„vaccinarea propriilor salariati”!)?
  Nu mai am cuvinte!

  Apreciază

  • Sa fie blestemati toti cei care cu stiinta sau nestiinta au votat aceasta lege criminala, precum si toti care stau in spatele lor-concernuri farmaceutice, satanisti, iluminati, … bill gates cu tot neamul lui …. toti care vor si lucreaza pentru uciderea oamenilor-numita „reducerea populatiei”. Praful si pulberea sa se aleaga de ei. Chinurile mortii lui Irod sa le aiba pana cand se vor pocai si o vor scoate. Blestemati de politicieni criminali, ucigasi de copii. Moartea lui Irod, care a fost de viu mancat de viermi sa o aiba. La fel si doctorii-asistentele care le vor face aceste vaccinuri la bietii copii. Daca vor aduce roade vrednice de pocainta, sa se ridice blestemul de pe capetele lor. Amin.

   Apreciat de 1 persoană

   • „Doftorii” acestia ar trebui mustrati de Sfantul Nicolae Paulescu prin viu grai:http://www.noidacii.ro/Noi%20Dacii%20nr.20-21/Paulescu,%20Dr.%20N.C.%20-%20Spitalul,Coranul,Talmudul,Cahalul,Francmasoneria.pdf
    „Acest soi de medici paraziti,care roiesc pretutindeni si constituie o adevarata plaga sociala” nu se gandesc cat de rau isi fac lorusi,dar si intregului neam din care fac parte.Buzduganul plin de dumnezei ,pe ei ii asculta ,dracusorii asezati tiptil pe fiecare bacnota luata ca MITA de la Big-Pharma!
    Ma incredintez ca exista si asa ceva,Sfantul Parinte Ilarion Argatu,a povestit cum,pe vremea cand dorea sa construiasca Biserica de la Boroaia, a avut o puternica ispita.Aceea in sensul in care, jucase la Loto si ca drept castig, fusese recompensat cu o Dacia -caci era o loterie de autoturisme.
    Si, multumit fiind de vrednicia sa,Parintele s-a gandit ca,se va duce sa ridice masina, ulterior o va vinde,iar banii rezultati ii va pune ca sa toarne fundatia Bisericii.Numai ca,inainte sa duca planul la indeplinire,a avut o vedenie sfanta,de la Dumnezeu.
    Se facea ca aflandu-se in zona Deltei ,luand autoturismul,o Dacia de culoare rosie, voia sa se suie la volan si sa o treaca cu bacul.Dar,deodata aude niste rasete.Si vede trei dracusori care se suisera pe capota masinei,precum si in interior la volan.Acestia mana masina mai la vale catre Dunare.Badjocorind printre ranjete, se saltau pe ea pana au impins-o si implicit au aruncat-o de tot,in apele involburate.
    Auzi Parintele vocea Ingerului care il intreaba:”Mai vrei sa ridici masina aceasta si sa o folosesti la constructia Bisericii?!”;”Nuuuuu”.
    Daca pentru acest incomparabil gest,minuscul as putea spune,Sfantul Ilarion a trecut o asa o ispita, dara-mite medicinistii care sug maduva din oasele spagilor pe care le sfarma cu maxilarele lor imense si flamande ca de lacusta, prin sacrificii de vieti umane,oare acestia cui slujesc, pe cine poarta in diplomatele lor si cu cine se vor osandi?!
    De iad mai scapa cine poate dar de GHEENA…de acolo nimeni,niciodata nu vor vedea lumina!

    Raspuns bun la Infricosatoarea Judecata,LA DOMNUL SA CEREM!DA DOAMNE!+

    Apreciază

  • Dumnezeu sa-l binecuvinteze pe acest Preot mereu. Este o pilda vrednica de urmat. Dar aceia care i-au luat, daca nu-i vor aduce inapoi, o s-a o incurce rau de tot, chiar cand se vor astepta mai putin, mai ales ca erau bani pentru clopot.

   Apreciază

 29. am inteles ca daca refuzam vaccinurile astea facute de cei mai indraciti medici vom fi amendati cu 1miliard. e groaznic de greu mai ales pishic plus ca legea e in favoarea lor.ce e de facut parintilor?ma gandesc ca tb rugacine multa cu lacrimi

  Apreciază

   • Dar trebuie sa fim niscaiva personaje…ca prea suntem dispersati in toate colturile tariiiiiii!!!
    HRISTOS BIRUIESTE!+

    Apreciază

   • Nu ” barda ” parinte ci sa ne pregatim ” sabia cu doua taisuri ” securea lui Mihai Viteazu Cel Sfant.
    Si sa incepem cu parlamentari , cu Johanis , senatori ,gubernanti …si toti care au participat la ” Marele proiect ” numit GENOCID ASUPRA ROMANIEI .

    Moartea lui Irod sa o aiba toti cei care incalca toata Stiinta Medicala si nu vor sa primeasca ADEVARUL DEMONSTRAT si ARATAT pentru mizeriile aduse din Botzuana cele cu nume de ‘vaccinuri _”si sunt doar pentru a distruge fiinta acestui Neam increstinat de Apostolul Andrei Cel Intai Chemat .
    Amin.

    Apreciat de 1 persoană

  • Buda, Mahamed, Confucius, Lao-tsi, gurusi yoghini, „calugari” tibetani, papa Ioan Paul al II-lea cu toti papii de dupa 1054, Luther, calvin … sunt in iad. Fereasca Dumnezeu sa ajungem si noi pe acolo.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s