Cuvant pentru participantii la ITO-Iasi 2017

 

Am vazut si noi astazi imagini cu ceea ce s-a intamplat la Intalnirea Tinerilor Ortodocsi de la IASI de saptamana trecuta.

La Iasi am stat si eu 9 ani din viata, la cele doua facultati : electronica-telecomunicatii si teologie intre anii 1991-2000. Scriu acestea pentru lamurirea unora care zic ca as fi lipsit de studii si ca vorbesc din imaginatia mea „bogata”. Capul acestei intalniri de la Iasi este P.Nicodim(Petre George). El raspunde de tineret la Mitropolia Iasi. Am colaborat cu el la ASCOR-Iasi, (unde am fost presedinte 2 ani), timp de 6 ani. Are si el tot doua facultati : psihologie si teologie.

Ma bucur ca au botezat cativa africani care fac foamea acolo din pricina tradatorilor lor de la conducere, care sunt mana-n mana cu englezii, belgienii, francezii, olandezii … toti cotropitorii Africii. Poate pentru rugaciunile acestor africani, vor avea ceva usurare la Judecata.

Ce reprezinta Iasul pentru Romania ? Vrea sa spun aceasta mai ales pentru tineretul care nu stie. Mai intai Iasul inseamna Sf.Cuviasa Parascheva-sfanta de origine traca, care a trait acum 1000 de ani si are cel mai mare pelerinaj din Romania. Poate este imediat dupa Sf.Mormant de la Ierusalim. A murit la 25 de ani, s-a nevoit cu o dragoste unica fata de Hristos, fiind ingropata de catre niste marinari pe malul Marii Marmara in satul Epivata. A murit si a ajuns la desavarsire deci, la o varsta foarte tanara. Ramane pana la sfarsitul veacurilor o pilda pentru tot tineretul .

Ce mai inseamna insa Iasul pentru Romania ? Mai inseamna locul infiintatii Miscarii Legionare-Legiunea Arhanghelul Mihail, la 24 iunie 1927, de Nasterea Sf.Ioan Botezatorul, la Rapa Galbena. Ce a insemnat Miscarea Legionara pentru Romania, stiu mai ales batranii care au trecut prin temnitele comuniste : tot ce a dat mai sfant Tara pe altarul Golgotei neamului romanesc, neam  rastignit de catre hoardele bolsevice evreiesti si de catre hoardele armatei rosii bolsevice rusesti. Rusii-trebuie stiut de catre tineri, ne-au ocupat Tara de 8 ori, sub comanda tarilor „pravoslavnici” mirunsi de arhiereii rusi-tot „pravoslavnici” !!!

P.Nicodim vorbeste despre Radu Gyr foarte frumos, dar fara sa aminteasca nimic de lupta Sfantului … ca si-a dobandit pacea in puscarie, ca a dobandit bucurie acolo, prieteni noi … Care prieteni ? Guzganii din celula plina cu libarci !!! In sfarsit. Dar nu pot sa tac si sa nu scriu adevarul despre Marele Mucenic Radu Gyr. Cine a fost acesta ? Radu Gyr a fost Comandant Legionar al Bunei-Vestiri, si Director al Teatrelor pe timpul guvernarii legionare(6 sep.1940-23 ian 1941). Legionari atunci au fost tradati de Antonescu si bagati nevinovati prin puscarii pentru ca nu au vrut sa predea Tara pe tava lui Hitler. Radu Gyr a scris Imnul Miscarii Legionare, Sfanta tinerete legionara, in urma pedepsirii prin impuscare a primului-ministru de la PNL-I.G.Duca, cel care a bagat la puscarie atatia legionari nevinovati, cel care a semnat primirea in Tara a 300.000 de evrei, dar a refuzat primirea sutelor de familii de aromani care erau expulzati de regimul despotic din 1933 din Grecia !!! Cei trei Mucenici Nicadori din decembrie 1933, laudati de Radu Gyr in „Sfanta tinerete legionara” sunt : Nicolae Constantinescu, Caranica Ion, Doru Belimace. Doi dintre ei, Caranica Ion si Doru Belimace au fost macedoneni.

Pentru acestea si pentru multe alte fapte de vitejie si indemnuri la lupta prin poezie, a facut puscarie Mucenicul Radu Gyr , P.Nicodim, nu pentru dobandirea prietenilor si a pacii interioare. Asta trebuia sa spuneti la tineri, faptele de vitejie ale Nicadorilor iar nu holograf-cu evreul Dan Bitman. Ce legatura are acesta cu Ortodoxia tinerilor, nu pot sa inteleg ? Acesta nici macar nu este botezat. Sau Lautarii lui Botgros. Imi place si mie muzica populara, dar sa joace la hora preotii nostri ortodocsi, nu voi accepta niciodata. N-am nimic cu neamul lui Eber-evreii. Tot Dumnezeu i-a facut si pe ei, chiar din neamul lor este dupa trup Insusi Hristos Iisus-Unicul Mesia, Maica Domnului, Sfintii Apostoli, Sf.Ilie-care se va ocupa in mod special de ei, dupa aparitia publica a antihristului. Dar ce legatura au evreii sionisti  cu Adevaratul Mesia Iisus Hristos ? Una singura – VRAJMASIA. Acestia au dat lovitara de stat armata in „89 si ne-au ocupat tara. Cine a distrus cele peste 1800 de fabrici si uzine dupa ’89 ca sa fie nevoiti romanii sa fie slugi la straini ? Ce legatura au acesti blestemati tradatori de PSD-isti(si toate partidele sunt sub acelasi blestem), ai caror oameni sunt acum peste tot la conducere si carora le-a multumit pentru participare Mitropolitul Teofan la ITO-Iasi, cu Hristos si cu Biserica Ortodoxa ?  Niciuna. Doar prostirea oamenilor la alegeri. Ce legatura au cu Ortodoxia si cu neamul romanesc blestematii de psd-isti care dau acum legi pentru vaccinarea obligatorie si pentru acte electronice ? Pe cine ati felicitat Mitropolite Teofan si pe cine ati primit la slujba in Sfantul Altar ? Pe cei care sunt acum mana-n mana cu cei care conduc statul terorist israel (stat intemeiat fara nici o binecuvantare a lui Dumnezeu ci din uneltirile satanei) in 14 mai 1948-ziua in care P.Justin si intregul tineret roman din Miscarea Legionara a fost intemnitat si ucis miseleste pana-n 1964.

Mitropolite Teofan, ati auzit de Mitropolitul Basarabiei Gurie Grosu care l-a mustrat in Biserica inaintea Sf.Liturghii pe regele Carol II venit la Chisinau in vara anului 1938, pentru ca traia in adulter cu prostituata de lux evreica E.Wolf Lupescu ? Pentru aceasta indrazneala vrednica de lauda, Mitropolitul Gurie a fost dat jos din scaun dar si-a mantuit sufletul.https://ortodoxiesaumoarte.wordpress.com/2011/11/09/mitropolitul-gurie-grosu-mitropolia-basarabiei-1918-1938/

Cati tradatori de politicieni au fost mustrati de catre vreun arhiereu roman pentru nenumaratele nelegiuiri savarsite de acestia dupa ’89 ? Numai IPS Bartolomeu Anania a avut aceasta dumnezeiasca putere, veselind inimile ortodocsilor.

Invatati sa aveti curajul acestui Mitropolit daca vreti sa ajungeti acolo unde este el acum : http://www.cuvantul-ortodox.ro/glasul-de-tunet-al-mitropolitului-bartolomeu-anania-avertizeaza-si-mustra-raspicat-si-dincolo-de-mormant-europa-nu-sodoma/

Tara noastra este vanduta la straini de 28 de ani incoace, presedintele Johanis-traficantul de copii, este de acord cu gay-ii in mod public iar Mitropolitul Teofan il lauda si multumeste consilierului sau prezidential. !!! Toate conducerile politice care s-au perindat pe la Bucuresti de 28 de ani, au fost si sunt atat antihristice cat si antiromanesti. Familiile romanesti care mai au cat de cat minte in cap si inimi de parinti adevarati, sunt ingrijorate de pericolul vaccinarii copiilor. In Biserica scandalurile se tin lant. Tara este vanduta bucata cu bucat la straini. Romanii sunt incurajati sa plece afara sa munceasca robi la straini.

Pensionarii sunt amenintati cu moartea prin infometare. Unii-fosti slujitori ai comunistilor, au pensii exorbitante. Cea mai mare parte a lor insa, mor de foame si de boli-ca medicamentele sunt scumpe. Alta parte mor chiar datorita medicamentelor, facute special pentru reducerea populatiei. O romanca disperata si-a luat cei trei copii mici si s-a aruncat in fata trenului. Cine a plans pentru ei ? Ar fi trebuit ca toti arhiereii romani sa nu inceteze postul si rugaciunea pana cand Dumnezeu nu se va milostivi spre aceast suflet cazut in deznadejde din lipsurile de tot felul.

Din pacate insa, unii chiuie si danseaza la ITO-Iasi in aceste momente cumplite prin care trece Biserica si Tara noastra. Care sa fie oare motivul acestei „bucurii” ? Eu personal nu vad niciunul. Si sunt chiar dintre capeteniile care ar fi trebuit sa duca neamul romanesc la mantuire. S-a ajuns intr-adevar, la culmea nesimtirii duhovnicesti prooorocita de Sf.Nil Athonitul : „Atunci cand vor pacatui toti oamenii, vor crede ca isi lucreaza mantuirea lor.” http://www.cuvantul-ortodox.ro/din-profetiile-sfantului-nil-athonitul/

Celor care au participat la ITO-Iasi vrem sa le transmitem mai intai un mesaj scurt, poate le va fi de folos la mantuire, mesaj pe care cu totii ar trebui sa-l punem in practica zilnic:

https://www.youtube.com/watch?v=zxOyu7Hde2Y

Iar dupa ce ne vom fi lasat de pacatele care ne duc la ruinarea de aici si la osanda de dincolo, cu frica de Dumnezeu , cu credinta si dragoste … https://www.youtube.com/watch?v=VjZihyFZxBk

Cred ca tineretul ortodox de pretutindeni s-ar fi folosit mai mult de prezenta Tronos si Bizantion decat de holograf si lautarii. Biserica trebuie sa indemne la sfintenie iar nu la lucruri desarte si lumesti. Tineretul este satul de acestea. Nu asa ii atragem pe tineri la Biserica. Asa au incercat numai catolicii si acum au ajuns la petreceri prin catedrale cu popii lor in frunte.

Macar popa acesta catolic nu are nici un har, catolicii saracii nemaiavand Sf.Taine de peste 1000 de ani, acelea ce le slujesc ei nu au nici o legatura cu mantuirea, de aceea nu mai au nici un simt al harului Duhului Sfant la slujbele lor, pentru ca nu este acolo nici un har dumnezeziesc : https://youtu.be/KAVXn2SypbY

Dar parintii ortodocsi din imagine, inca slujesc Sf.Liturghie si „dumnezeiestile, sfintele, preacuratele, nemuritoarele, cerestile si de viata facatoarele, înfricosatoarele lui Hristos Taine”.    https://www.youtube.com/watch?v=vE-spiqc104&feature=youtu.be

https://youtu.be/w6ga6-DtCQ0

Ieri au dansat in fata Bisericii Sf.Nicolae Domnesc si a Casei Dosoftei. Maine vor face hora in biserica ? Fereasca Dumnezeu.

Ce vor zice tinerii ? Pai daca a dansat preotul cu noi la hora, inseamna ca avem dezlegare si noi la fel si fel de petreceri.

Nu asa se salveaza imaginea Bisericii !!! Sfintenia ramane sfintenie in veac iar pacatul ramane pacat in vecii vecilor. Sa nu amestecam lucrurile.

Oare ce spune Sf.Ierarh Nicolae-hramul Bisericii din apropiere ? Ce spune Sf.Ierarh Dosoftei-a carui casa este langa aceasta hora ? Ce spune Sf Voievod Stefan cel Mare care a ctitorit Biserica Sf.Nicolae Domnesc din apropiere ? Ce spune Sf.Preacuvioasa Maica Parascheva-tanara ajunsa la desavarsire la 25 de ani, care are Sf.Moaste la cateva sute de metri in Catedrala-Sf.Parascheva, vazand ITO-Iasi ?

Biserica Ortodoxa Romana si Tara sunt atacate acum de doua mari pericole :

-invazia islamica :

-vaccinarea obligatorie-cu vaccinuri care contin otravuri mortale, nanocipuri, virusi care ataca centrul din creier care raspunde la dorul dupa Dumnezeu al oamenilor, nanocipuri care se prefigireaza a fi jumatate din pecetea antihristului .

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.stiri-extreme.ro%2Fnoile-vaccinuri-vor-altera-in-mod-permanent-adn-ul-uman-nimeni-nu-va-mai-sti-exact-decat-producatorii-lor-ce-anume-vor-modifica-vaccinurile-in-adn-ul-fiecarei-persoane%2F&h=ATNfBa-DUMmz8mpVgUUvKTT4zAhfCxD_vaIGRnskv0Zyo_iwJ7gMIZEHygiQdZXpTdbH2TrtSci1uXevBirPrvkejAXMsbLb5AMdZclUQ1taE11v5y7zCTRthDraXrgQcYPre-_YW3RNiIr84ResTgHHVzUip84ai4UmKT8IbTrKlGDW2JXA24_1QmE97i4wuMlWJchaGQnnCsLE9KS_jhaeTx7F9til5l-tPBuxvOFk8UTtgcFlTEJYH0qsO2K5mHDhFEMesMGbWWg1kxvdtETj7BrdcHcax6yEnVlRyYg

Aici veti vedea din ce cauza aceia care vor lua pecetea antihristului cu buna stiinta-pecete a carei baza sunt nanoparticulele-nanorobotii din vaccinuri, nu se mai pot pocai. Pentru  ca le va fi anihilat centrul din creier care raspunde cu dorul oricarui om dupa Dumnezeu. https://www.youtube.com/watch?v=P6Sqr6mnaGQ

Sf.Gavriil Georgianul afirma ca la cei care vor fi pecetluiti cu forta, nu va avea efect. Dar parca poti sti ? Sa nu ne jucam cu focul. Iata ce a patit o femeia din SUA careia i s-a facut un implant grosolan RFID cu forta : http://beforeitsnews.com/alternative/2017/09/woman-microchipped-by-department-of-defense-3550930.html

Iar tineretul ortodox joaca hora cu preotii si cu holograf-botgros avand binecavantarea arhiereilor si participarea preotului cu gandire sectara C-tin Necula, care nici nu se stie daca este botezat ortodox !!!

Daniel Buzdugan-cel care a naucit de cap pe tinerii ortodocsi in fata Bisericii Sf.Nicolae Domnesc este omul iluminatilor si propoduieste pe fata semnul fiarei 666. Pe acesta tocmai l-ati gasit sa modereze intrebarile adresate P.Necula ? Iata cum este condus tineretul pe o linie gresita-diabolica. http://dentavaly.blogspot.ro/2012/12/masoneria-si-illuminati-in-romania.html

Iata P.Nicodim, pe ce maini ai dat tineretul ortodox !!! Nu stiu daca iti dai seama inca ce ai facut cu ITO-Iasi 2017. Nu imi vine sa cred ca esti constient de aceastea mare gafa numita ITO-Iasi 2017.

Rusine sa va fie. Treziti-va cat mai aveti timp si viata in voi, ca vine degraba Judecata si nimeni nu va scapa. Si vai de cei care vor fi gasiti ca l-au ajutat pe antihrist la pecetluire in vreun fel sau altul, mai ales arhierei si preoti !!!

Preafericite Patriarh Daniel, Mitropolite Teofan, P.Nicodim … nu mai aburiti tineretul si nu mai pactizati cu dusmanul, ci indemnati-l la lupta cu toti vrajmasii Bisericii si neamului romanesc !!!

Altfel veti fi blestemati din neam in neam ca si Carol II, regele tradator si ucigas al elitei legionare, adulter cu evreica prostituata de lux, Elena Lupescu Wolf.

Inainte de Sf.Parascheva, Sf.Nicolae, Sf.Stefan cel Mare-caci Sfintii vor judeca lumea, oare nu cumva veti fi judecati de alt gen de tineri care lupta impotriva islamizarii Romaniei, gen Calin Marincus ? O sa fie mari surprize la Judecata.

https://www.facebook.com/bobos.diana/videos/1111244475677863/

https://www.facebook.com/bobos.diana/videos/1111247169010927/

In concluzie : ITO-Iasi 2017 = PAINE SI CIRC. Din pacate, nu aveti nici o legatura cu Sf.Parascheva de la Iasi si nici cu Tinerii Mucenici Legionari, cu toate ca acest an l-ati inchinat lor.

Ma bate gandul ca aveti tocmai rolul de a anihila orice lupta pentru adevarata libertate a tinerilor ortodocsi si a tuturor oamenilor, carora li se pregateste-cu acordul vostru constient sau nu, jugul satanic al antihristului.

Dumnezeu sa ajute Biserica , neamul nostru romanesc si toate neamurile pamantului sa se rifice la lupta de eliberare de sub jugul satanistilor sionisti si al elitelor mondiale care pregatesc intronizarea antihristului.

 

 

 

 

 

 

790 de comentarii

 1. Doamne ajuta Parinte.
  Doar ca am citit ce.a patit copilul/tinarul Corneliu Nitu si.mi bate inima pina.n git!
  Si la fel despre toti martirii nostri(am citit despre „experienta Pitesti”si m.am ingrozit);cita tarie le.a dat credinta in Dumnezeu!
  Cit caracter ,cita curatenie sufleteasca!
  Ma pun in cazul crestinilor din Siria care au trecut la cele vesnice si cind mi.amintesc cum ii chinuiau(schimbam canalul ca nu puteam rezista), ma rog sa ne dea Domnul Dumnezeul nostru atit cit putem indura!
  Foarte grele timpuri.
  Dumnezeu sa ne intareasca!
  Maica Domnului sa ne acopere!

  Apreciază

  • @Simona,
   Se apropie si la noi valul de migranti, din pacate aici nu se mai poate schimba canalul! Scapa cine poate…ori lupta.Numai ca lupta trebuie facuta bine si dupa niste tehnici de aparare autodefinite,altfel cei ce incearca sa combata, de vor pleca cu gol, vor sfarsi sub acele cutite care ciorsaie rau.Nu mi-e frica de glonte,nu mi-e frica de iatagan sau de o sabie bine ascutita.Si acuma ma duc, dar cand se suie calare si ciorsaie in tine. imi da fiori reci pe sira spinarii!
   DOAMNE JUDECA POPOARELE CU DREPTATE!+

   SI, DARUIESTE-NE,SFARSIT CRESTINESC SI RASPUNS BUN LA INFRICOSATOAREA JUDECATA!+Amin

   Apreciază

  • Ii dam pe mana lui Vlad Tepes. Sunt blestemati cu totii-cei care au semnat. Nici un tradator de arhiereu roman vad ca nu zice nimic. Toti o apa si-un pamant. Vezi ce inseamna sa le dea zeci de milioane salar pe luna de la stat !!! Asa le inchide gura. Sangele acestor copii nevinovati se va cere din mainile lor. Conducatori bisericesti si politicesti blestemati din neam in neam.

   Apreciat de 2 persoane

 2. Iertati Parinte.
  Am primit ceva tulburator si va rog dupa ce cititi,lamuriti.ma daca pr.Ciprian a procedat conform Sfintilor Parinti;eu,o pacatoasa,cred ca acea femeie amarita si preocupata de mintuire,a pus niste intrebari normale,mai ales ca.l cunoaste pe duhovnicul ei care este antiecumenist.
  Toti crestinii constienti de tilharia de la Creta spera in caterisirea tradatorilor Cuvintului insa,cu mare durere si asa cum vedem ca decurg inselaciunile,ne dam seama ca acel mult visat sinod al caterisirii,este foarte indepartat.
  Acelei crestine i se poate intimpla oricind ceva fatal,asta inseamna ca va ramine „legata”???
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1702326906478550&id=100001037712580
  Multumesc pt.raspuns.
  Dumnezeu sa ne ierte!

  Apreciază

  • P.Staicu nu a procedat corect. Dumnezeu sa-l lumineze. In spatele nepomenitorilor de dupa Creta sta un duh necurat al noilor schisme si erezii de dupa Creta. Daca monahul Sava ii considera eretici si pe Arhiereii Marturisitori care nu au semnat la Creta, ce sa mai zici de nepomenitori ? Daca ii considera eretici si pe Biserica Ortodoxa a Georgiei si pe cea a Bulgariei doar pentru nu au intrerupt pomenirea, ce sa mai zici despre ei ? O noua secta in Biserica. Nici dupa arhiereii ecumenisti nu ne luam atunci cand participa la intruniri-rugaciuni cu ereticii. Nu au cautare sincera de mantuire capeteniile eretice din afara Bisericii ci vor bani si putere. Doar intre catolicii-protestantii simpli mai sunt unii care isi cauta de mantuire. Si in spatele ecumenistilor este un duh necurat al antihristului.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s