De ce papii din ultima mie de ani nu pot fi sfinti

 

Imagini pentru papa ioan paul al Ii-lea, foto

Au sosit la noi in Tara o parte din ramasitele pamantesti ale papei Ioan Paul al II-lea pe care la beatificat „biserica” romano-catolica. Romanii sunt ispititi sa se inchine la acestea ca si la moastele unui sfant. De aceea voi scrie cat mai pe scurt de ce papii din ultimii 1000 de ani nu pot fi sfinti :

 • ereziile papiste(papa Nicolae I) au fost condamnate de catre Sf.Fotie cel Mare inca de la Sinodul din C-nopol de la anul 867. Anul 1054  este momentul oficial in care papa Romei si cei care l-au urmat au cazut din Biserica. Cati ani o mai fi lucrat harul Duhului Sfant la apuseni prin episcopii-preotii lor care nu s-au supus papilor eretici, numai Dumnezeu stie, dar este sigur ca  inca din sec al XIV-lea de pe timpul Sf.Grigorie Palamas, ei nu mai aveau Sf.Taine valide. Fara harul Duhului Sfant nu poate fi vorba nici de mantuire si nici de sfintenie. La 16 iulie 1054, cardinalul Humbert a depus o scrisoare de excomunicare pe altarul bisericii Sfânta Sofia din Constantinopol, scrisoare pe care el o avea deja pregătită, iar două zile mai târziu delegația papală a plecat în grabă la Roma. Dar cum Papa Leon al IX-lea murise deja pe 16 aprilie, scrisoarea de excomunicare nu era o bulă papală propriu-zisă, deoarece nu era semnată de către un papă.  Patriarhul Mihail Cerularie a convocat la 24 iulie 1054 un sinod chiar în Biserica Sfânta Sofia din Constantinopol, în cadrul căruia a rostit anatema asupra papei Leon al IX-lea, a cardinalului Humbert de Silva Candida și a celorlalți trimiși ai Romei, și a ordonat eliminarea numelui papei din diptice, marcând astfel începutul oficial al Marii Schisme. Marea schisma trebuie inteleasa ca si caderea Apusului inafara Bisericii prin persistarea in erezii si prin condamnarea oficiala din partea Bisericii de Rasarit. Sf.Nectarie de Eghina scrie in cartea  „De ce Papa si supusii lui s-au despartit de Biserica lui Hristos” : „Daca Fotie nu exista, cu adevarat nu ar fi existat nici schisma, insa n-ar fi existat nici Ortodoxie.”
 • lipsa harului Duhului Sfant la romano-catolici este adeverita si prin minunea cu aghiazma de la anul 1600 (Alba-Iulia) de catre Marele Voievod Mucenic Mihai Viteazul si de catre Mitropolitul Ioan de la Prislop (1585-1605). Atunci s-a imputit „aghiazma”slujita de cardinalii romano-catolici, adeverindu-se prin aceasta ca ei nu au sfintenie, nu au har, nu sunt botezati, nu au preotie valida-mantuitoare si deci nu pot mantui si sfinti pe nici un membru al comunitatii lor care a cazut din Biserica . http://www.napocanews.ro/2016/01/mihai-viteazul-si-puterea-preotilor-ortodocsi-de-sfintire-a-apei-in-ardeal-la-1600.html.
 • papii din ultimii 50 de ani, este demonstrat inca din 2014 de catre o comisie de anchetatori din mai multe tari europene, sunt vinovati de nenumarate ucideri de copii, carora le-au baut sangele in ritualurile lor satanice :  http://m.beforeitsnews.com/celebrities/2014/07/pope-francis-found-guilty-of-child-trafficking-rape-murder-2465728.html                                                                                           Traducerea automata a textului :

” Pârâtul de ieri, Papa Francis Bergoglio, Generalul Iezuiților Catolici Adolfo Pachon și Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, au fost găsiți vinovați de viol, tortură, crimă și trafic de copii. Cinci judecători ai Curții Internaționale de drept comun de la Bruxelles au stabilit că infracțiunile au avut loc până în anul 2010. Începând cu luna martie,  peste 48 de martori oculari  au depus mărturie în fața acestei curți ICLCJ cu privire la activitățile inculpaților ca membri ai Copilului Satanic al Cercului IX Sacrifice Cult.

Cultul al IX-lea al Cercului Satanic a fost spus să facă sacrificii pentru copii în catedralele romano-catolice din Montreal, New York, Roma, Scoția, Londra, Castelul Carnarvon din Țara Galilor, Castelul francez nedezvăluit din Olanda și școlile rezidențiale canadiene catolice și anglicane din Kamloops, British Columbia și Brantford, Ontario Canada. Cultul pentru Cultul Satanic al Copilului al IX-lea al Cercului a fost crezut că utilizează plantații forestiere private din SUA, Canada, Franța și Olanda pentru „Partidele de Vânătoare pentru Umani” pentru elite globale, inclusiv membri ai familiilor regale europene. Se spune că adolescenți au fost obținuți de mafie, apoi au fost dezbrăcați, violați, vânați și uciși. Procurorul șef a declarat. „Biserica Catolică este cea mai mare corporație din lume și pare a fi în înțelegere cu mafia, guvernele, poliția și instanțele din întreaga lume”.

Două femei adolescente au declarat în fața Curții ICLCJ că Papa Francis ia violat în timp ce participă la sacrificii pentru copii. Alți opt martori oculari și-au confirmat afirmațiile de a fi martori la sacrificii de viol și de copii. Cultul al IX-lea al Cercului Satanic a avut loc în timpul izvoarelor din 2009 și 2010 în Olanda și Belgia.

Papa Francis sa dovedit, de asemenea, un făptuitor al ritualurilor de sacrificiu pentru copii satanici, în timp ce acționa ca preot argentinian și episcop, conform unui document sigilat obținut din arhivele Vaticanului. O a doua înregistrare datată 25 decembrie 1967, numită  Privilegiul Magisterial sa spus că fiecare nou Papă a fost obligat să participe la sacrificii ritualice ale Cultului al IX-lea din Cultul Satanic al copiilor nou-născuți, inclusiv să bea sângele lor. Documentele au fost prezentate instanței ICLCJ de către un proeminent oficial al Vaticanului și un fost angajat al Curia Vaticanului.

Luna trecută, un anchetator al Forțelor Gardienilor Gardienilor din Irlanda a depus mărturie în fața celor cinci judecători și a 27 de membri ai juriului care marchează pe oasele a aproape 796 de copii găsiți într-un tanc septic irlandez romano-catolic indică că au fost uciși ritual. Martorul a mărturisit că experții medico-legali au confirmat că decapitarea și dezmembrarea copiilor în mormântul comun seamănă cu semnele obișnuite de crimă ritualică sau sacrificiu pentru copii.

Un  documentar al BBC a expus un scandal de trafic de copii de cincizeci de ani de către biserica catolică din Spania. Peste 300.000 de copii au fost furate de la părinți până în anii 1990. Mamele le-au spus că bebelușii lor au murit și au fost îngropați în gropi comune. Biserica Catolică a spus că a făcut 20 de miliarde de dolari pentru adopții.

Un alt martor a mărturisit că au fost prezenți la întâlnirile papei Francis cu junta militară în timpul Războiului murdar din anii 1970 al Argentinei. Potrivit martorului, Papa Francisc a ajutat la traficul a 30.000 de copii de prizonieri politici dispăruți într-un inel internațional de exploatare a copiilor condus de un birou la Vatican.

Un  special ABC News a sugerat că diavolul a locuit la Vatican. „Documentele din arhivele secrete ale Vaticanului prezentate în instanță indică în mod clar că, timp de secole, iezuiții aveau un plan premeditat de a ucide ritual răpirea copiilor nou-născuți și apoi de a-și consuma sângele”, a declarat procurorul-șef al ICLCJ, cinci judecători internaționali și 27 de membri ai juriului. „Planul sa născut dintr-o noțiune răsucită de a extrage puterea spirituală din sângele vieții nevinovatei, asigurând astfel stabilitatea politică a papalității în Roma. Aceste acte nu sunt doar genocide, ci sistemice și instituționalizate în natură. De la cel puțin 1773, ele par a fi fost efectuate de Biserica Romano-Catolică, iezuiți și de fiecare papă „.

A fost organizată o anchetă permanentă și permanentă pentru investigarea și urmărirea penală a altor persoane implicate în posibile infracțiuni descoperite la Curtea ICLCJ. La 1 septembrie 2014, o anchetă a fost programată să înceapă întitulată Comisia Permanentă privind traficul de copii și jertfa rituală. S-au așteptat litigii ulterioare.

Cei 48 de martori oculari și-au identificat făptașii ca papii catolici Francis Bergoglio, Ioan Paul al II-lea și Joseph Ratzinger; Anglican, Biserica Unită a Canadei și oficiali ai Bisericii Catolice, inclusiv Cardinalii și Iezuitul catolic, Superior General Adolfo Pachon; regina britanică Elizabeth și prințul Phillip, arhiepiscop anglican de Canterbury Justin Welby și judecător la Curtea Supremă de Justiție Fulford; în Olanda: Cardinalii și regaliștii olandezi și belgieni, inclusiv prințul Alfred Bernhard, regele Hendrick, domnitorul Reginei Wilhelmina din Olanda, regina Beatrix, tatăl și vicepreședintele Roy, prințul Johan Friso și soția sa, Mabel Wisse Smit, omul de sus al forței armatei olandeze și subsecretarul Raad van State; oficiali ai armatei și guvernelor canadiene, australiene, britanice și americane, inclusiv CIA din SUA , plus miniștri proeminenți, judecători, politicieni și oameni de afaceri din SUA, Belgia, Olanda, Canada, Australia, Franța, Irlanda și Marea Britanie.

Mandatele de arest asupra Persoanelor v. Bergoglio et all au fost emise la 19 iulie 2014. Înregistrările tribunale vor rămâne sigilate pentru moment, conform comunicatului de presă al ITCCS de ieri. Prima instanță ICLCJ a considerat 50.000 de copii de origine canadieni care lipsesc. Instanța a încheiat, în februarie 2013, verdicte de vinovăție pentru 40 de elite globale, inclusiv regina Elisabeta.

Cei 50 000 de copii autohtoni au dispărut din școlile rezidențiale din Canada și în special din cele catolice. Peste 34 de site-uri de morminte de copii au fost identificate la unele din cele 80 de școli native din Canada. Începând cu anul 2008, regina Elisabeta și guvernul canadian au refuzat în mod continuu cererile de săpături ale ITCCS.

Motivul posibil nu a fost surprinzător. Regina Elisabeta și prințul Phillip au fost condamnați pentru dispariția a zece copii nativi de la școala rezidențială Kamloops din British Columbia, la 10 octombrie 1964. De atunci, părinții nu și-au văzut copiii. Litigiul părea, de asemenea, să aibă ca rezultat demisia Papei Ratzinger. Dovezi din acele cazuri ar putea fi găsite în ” Ascuns nu mai mult ” de Kevin Annett .

Curtea Internațională ICLCJ  are peste 450 de poliĠLúti de pace comune în 13 țări, cu 51 de grupuri de experti locale de operare. Fonduri de organizare au fost disponibile pentru grupurile de drept comun care doresc să aplice. Pentru a contacta  ITCCS , ICLCJ Court din Bruxelles, afiliații locali, sau pentru a vă oferi voluntar, trimiteți un e-mail sau sunați: itccscentral@gmail.com, hiddenfromhistory1@gmail.com, 386-323-5774 (SUA) sau 250-591-4573 (Canada ).

Despre autor
Judy Byington, MSW, LCSW, pensionar, autor al „Douăzeci și două fețe: în viața extraordinară a lui Jenny Hill și cele douăzeci și două de personalități multiple” ( www.22faces.com) este un terapeut pensionat, președinte public, activist și jurnalist de investigație ale cărui articole despre inele internaționale de exploatare a copiilor au fost citate pe sute de bloguri și site-uri web. Ex-Supervisor, Alberta Sanatate Mintala si Director Centrul de Consiliere Familie Provo este CEO al Recuperarii Child Abuse and Bureau Speakers ( www.ChildAbuseRecovery.com ). Dacă aveți sfaturi de știri despre problemele legate de abuzul asupra copilului, vă rugăm să trimiteți un e-mail la Judy info@22faces.com. Sunteți invitat să semnați petiția noastră la Congres pentru o investigație asupra controlului minții CIA asupra copiilor făcând clic aici:  http://www.change.org/petitions/us-congress-survivors-request-investigation-cia-mind-control -de copii”

 2.Marturia fostului calugar franciscan care s-a lepadat de papa si a devenit Arhiereu ortodox, primind cununa muceniciei in Mexic, Episcopul Pavel (Ballester-Convolier) al Nazianzului : http://www.familiaortodoxa.ro/2010/05/03/episcopul-pavel-ballester-convolier-al-nazianzului/

    Sunt unii arhierei romani „ortodocsi”( mai ales cei din strainatate), care afirma ca odata cu ridicarea anatemelor Sinodului Sf. Fotie cel Mare (867) romano-catolicii pot fi considerati a fi in Biserica si a avea Taine valide-mantuitoare, ceea ce este cu totul fals.  Ridicarea anatemelor facuta de catre patriarhul Atenagoras al C-nopolului in 1965 este nula – acestia (cler-credinciosi) ramanand in continuare sub acest blestem, pentru ca nici papa, nici cardinalii … nu s-au lepadat de erezii si nu au primit botezul si hirotonia din partea unor arhierei ortodocsi valizi. Acestea toate ar fi trebuit sa le spuna credinciosilor ortodocsi romani atat Patriarhul Daniel cat si oricare dintre arhiereii ortodocsi romani din zilele noastre, dar ei tac malc si nu invata pe credinciosi adevarul, drept pentru care vor avea de dat seama in fata Dreptului Judecator al tuturor, Dumnezeul-Om Iisus Hristos. Noi ne dezicem de asemenea pareri eretice legate de „ridicarea” anatemelor Sinodului Sf.Fotie cel Mare.
In concluzie, nici papa Ioan Paul al II-lea nu poate fi considerat a fi in randurile sfintilor si sa i se cinsteasca ramasitele pamantesti. Sminteala este foarte bine regizata de catre ecumenisti-atat ortodocsi cat si catolici, avand in vedere ca aceasta falsa procesiune cu papa Ioan Paul al-II lea are loc dupa hramul Sf.Cuv. Parascheva si inainte de aducerea Sf.Moaste ale Sf.Serafim de Sarov precum si inaintea hramului Patriarhiei-Sf. Cuv.Dimitrie Basarabov. Nu va inchinati la oasele unui eretic condamnat la iad, caci prin aceasta inchinare cinstiti erezia-mincina, adica pe diavolul iar aceasta cinstire se numeste inchinare la satana, ceea ce nu poate sa ramana fara urmari. Trebuie sa stim ca au fost in primul mileniu si Papi Sfinti : Papa Silvestru(sec al IV-lea)-cel care l-a botezat pe Sf.Imparat Constantin cel Mare, Papa Martin(sec al VII-lea)-cel care a fost ucis de ereticii monoteliti dimpreuna cu Sf.Maxim Marturisitorul, Papa Grigorie Dialogul(540-604) … dar toti papii cei de dupa 1054 nu pot fi sfinti, nici macar in randurile celor mantuiti.
Dumnezeu sa ne intareasca sa discernem adevarul de minciuna, sfintenia adevarata-care se gaseste numai in Biserica Ortodoxa de inselaciunile papiste.

 

402 comentarii

  • Aici vom vedea daca si adultii vor fi asa de indobitociti incat sa accepte vaccinul. Tu-cel care te-ai vaccinat, de ce sa te temi de cel nevaccinat ? Inseamna ca vaccinul nu are nici un rost, nu te pazeste de nimic. Dar are rostul lui, foarte bine stabilit : ori sa te faca leguma, ori sa-ti bage nanoparticole in vederea inceputului pecetluirii, ori sa te omoare cu noi boli incurabile, ori toate acestea la un loc.

   Apreciat de 1 persoană

 1. „Prob­lema noas­tra cea mai mare acum este ca ne aflam intr-o bezna a igno­ran­tei si soco­tim pacatul nesti­in­tei un mare priv­i­legiu. Gen­er­a­tia aceasta a ajuns la apogeul nihilis­mu­lui. „Si ce daca fac lucrul acesta? A! Nu-i nimic!” Iei cipul – „Ei, n-are nim­ica!”; slu­jesti cu catolicii: „Ei, n-are nim­ica” si tot asa… toate nu au nimic. Nihilis­mul a nascut acest lib­erti­naj si aceasta stare te indrep­tat­este pe tine cumva sa faci orice, ce vrei, sa amesteci lumina cu intuner­icul, sa mergi si cu Dum­nezeu si cu mamona. In acest caz noi nu mai sun­tem ucenici al lui Hristos”.
  http://ortodoxinfo.ro/2017/08/10/parintele-justin-parvu-despre-vaccinare-omul-vine-sa-se-formeze-bis%c2%ader%c2%adica-si-ce-for%c2%admare-ii-dam-noi-daca-propo%c2%advaduim-aceeasi-invatatura-cu-stat%c2%adu%c2%adlui/
  Sfinte Parinte Justin roaga.te pentru noi!

  Apreciază

 2. Astazi am fost prezent (cu ai mei parinti) la slujba oficiata de PS Ioan Casian la Parohia „Sf. Împărați”.
  Predica (intai in romana si apoi in engleza) nu a continut nimic despre ecumenism.
  Doar despre milostenie si saracul Lazar. Atat.

  Apreciază

 3. Si totusi cum sa reactionam cand vin la scoala calaii-(asistentele) sa ne impunga copii spre imbolnavire?!cand cel(cea)de langa tine nu te sustine?unde e DUMNEZEU?Sper sa se milostiveasca de noi! Asa stiu:Sf.sunt mai tari decat dracii in carne si oase.

  Apreciază

 4. Florian, de ce nu I-ati pus cateva intrebari in particular despre ecumenism?…Atunci I-ati fi vazut adevarata fata!

  Parinte, nici macar nu cred ca tace pentru ca este platit.

  Tace din convigere…

  Aceasta problema, a ecumenismului a sinodului din creta a devenit un subiect tabu aici in America si Canada. Totusi, libertatea cuvantului care inca mai exista ( data pe de o parte de faptul ca bisericile sunt inregistrate ca organizatii non-profit care au obligatii fata de stat, si pe de alta parte de garantia unui sistem social functional / siguranta serviciului ), da putere celor de aici care inca mai vin la biserica si cauta cu adevarat mantuirea sa puna intrebari incommode.

  Raspunsurile au ocolit subiectul si n-au facut decat se lase cu controverse mari si prin aceasta ei se se indeparteze de la inimile noastre. Ioan Casian si Nicolaie Condrea s-au dovedit niste ierarhi fara atitudine, fara grija pt adevaratele problemele ale plebei si care doar urmeaza liniile trasate de sus. Este evident ca sunt descendenti si mostenitori ai vechiului sistem comunist ( respectarea obiectivului ’’asumat’’, chiar cu asumarea sacrificarii prin indiferenta a celori pt care de fapt ei exista ).

  Daca acest comentariu ajunge si la urechile lor ( multumim anticipat ’’serviciilor.ro’’ ) eventual sa le fie de folos spre mantuirea prin grija fata de cei incredintati pt pastorire.

  Apreciază

 5. Doamne ajuta Parinte.
  Este exact cum spuneti si orice lucru „necurat”il fac obligatoriu pt.a avea siguranta efectului;ma tem pt.toti copilasii nevinovati,dar si pt.tineretul asta care este atit de dispretuitor si inconstient!!!!
  Cum au putut sa demonstreze in bucuresti(sc.intentionat cu „b”mic)peste 15000 impotriva „coruptiei”(nestiind cita coruptie este in vest,unde recunosc prin parlament ca n.au habar de unde lipsesc de ex.peste 3 miliarde euro….au fost citeva articole in ziar,dat din cap,dat din umeri si….gata!),se intilnesc la batjocura americana”pyjama party”,la batut cu perne sau la orice petrecere sau demonstratie ordonata de soros&co.,dar cind este vorba de moschee,de vaccinuri,de locuri de munca ,adica probleme vitale,se duc saracii vreo mie de persoane(maximum).
  Ma intreb ce vor face tinerii care lucreaza si vor fi conditionati de acest vaccin?
  Ma doare sufletul pt.ca si eu cunosc destui,inclusiv nepoata mea,care sint oameni seriosi,muncitori,isi platesc in primul rind datoriile,isi ajuta si parintii.
  Sper totusi in constiinta doctorilor.
  Dumnezeu sa ne pazeasca!

  @Scortisoara(f.dragut si sanatos „nume”)
  Draga mea,neavind cuvinte mai calduroase si pline de intelegere,ma alatur si eu inimoasei Lidia in tot ce ti.a scris.
  O viata dureroasa intr.adevar dar,iti dai seama cit de mult te iubeste Dumnezeu?
  EL ti.a dat atita tarie si bunatate incit sa te rogi si pt.cei ce.ti vor raul de zeeeci de ani;ai fost un copilas bun si ai ramas o femeie demna ,cu inima ranita pe dinafara insa curata si cu siguranta placuta Domnului si Preasfintei Maicii Lui!
  Mergi inainte pe calea mintuirii,si lupta impotriva piedicilor cu ajutorul duhovnicului si prin rugaciune.

  Dumnezeu sa te binecuvinteze!

  Apreciat de 1 persoană

  • @Vrednica…
   Mii de multumiri!
   Prinde bineee…
   Domnul sa te ajute cu sanatate si cu mantuire pe tine si toti ai casei tale!+
   Iubite-voi Doamne!Vartutea mea!+

   Apreciază

  • @Razvan,
   Mii de multumiri.Mult m-am folosit de-a lungul vremii din comentariile tale.
   Domnul Dumnezeu sa iti daruiasca sanatate,mantuire si multe bucurii duhovnicesti.Avem toti aici,parintii de copii inima stransa…
   Cu Dumnezeu inainte!+

   Apreciază

   • Asa ziceam si eu..NU…nu semnez nimic!Nici ca da,nici ca nu…mila Lui Dumnezeu cu noi toti care vrem in aceeasi Corabie a Ortodoxiei!Multumesc pt ca mi-ai intarit convingerile!

    Apreciază

   • @Razvan…
    Hmmm,dar astia daca semneaza clauza sustinuti de sistem,pot eu sub o semnatura de-a lor care „garanteaza” sa vaccinez?Nooop!
    CU NOI ESTE DUMNEZEU!+

    Apreciază

 6. @Lidia
  Trebuie sa te contrazic cu atitudinea asta a ta anti-proteste.
  Trebuie sa protesteze lumea, nu sa stea ca prostii-n casa „la un mic si-o bere” am incheiat citatul.
  Sa stai in casa la „un mic si-o bere” in timp ce esti pacalit, batjocorit si furat ca-n codru..?
  Nu sunt de acord cu hashtag-ul „#Rezist” (care pute a neo-marxism) dar pe de alta parte, micii si berea nu aduc nimic bun mai ales ca se apropie postul. Lumea trebuie sa protesteze, nu facem politica pe acest forum dar pe de alta parte Romania a ajuns la deficit de 4% (record istoric) dupa principiul „votezi si te platesc”, iti maresc „alocatia”, pensia de „invaliditate” (puturosenie crasa), ca sa te duci sa-ti cumperi alcool si tigari. Sigur, tot multinationalele sunt de vina…

  Apreciază

   • Ai citit articolul până la capăt? Chestia cu arma psihotronică este la mișto. Dacă citești până la capăt vezi.

    Apreciază

  • @Florian,
   Thnx,
   Dar…ai citit articolele?Astia sunt manipulati in mare parte cu arme psihotronice!
   Si Parintele Teodot a zis:”sunt platiti de Soros’.De ce stau in casa cand se inteteste focul asupra poporului prin genocite fara precedent camuflate ‘cameleonic’ sub denumirea de legi,dintre care amintim:legea „a”vaccinarii obligatorii pentru copii si adulti,legea „a”(sodomitenilor),apoi pentru islamizare „a” chiar ar trebui sa ni se aprinda calcaiele ca pe vremea Sfintilor Voievozi.Daca fratia ta,erai mai atent,eu sunt sustinatoare a unui stil de viata sanatos,asadar, micii si berea erau o metafora digestiva pentru acei care, sar in sus cand nu trebuie…Parol!
   Florian,pai nu ne contrazicem in remarci,daca nu esti de acord cu #Rezist(international company) atunci cum sa iesim in strada sub orchestrarea lor sinistra ?
   AVETI PUTINTICA RABDARE fratilooor,iesiti pentru cauze reale iar nu cu finantare…Ca…ametesc!
   Sa facem sapaturi…se va rezolva ceva cu aceste proteste?!
   „Praf in ochi la prostime’-Tudor Barbu(Se intampla acum).
   Iertati-ma Parinte, si Florian.
   Cu noi este Dumnezeu.Intelegeti neamuri si va plecati.Caci cu noi este Dumnezeu!+

   Apreciază

 7. „In tot ce faci si in toata vremea cauta a bineplacea Lui Dumnezeu si gandeste-te sa iti mantuiesti sufletul de pacat si de diavolul si sa-l preadai Lui Dumnezeu.
  Ridicandu-te din asternut,fa-ti Cruce si zi:’In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh” si apoi,”Indvredniceste-ma,Doamne,in ziua aceasta,fara de pacat sa ma pazesc” si,”Invata-ma sa fac voia Ta”(Din doxologia de la Utrenie).
  Daca te speli si te imbaiezi,zi”Stropi-ma-vei cu isop Doamne si ma voi curati’,”Spala-ma-vei si mai vartos dec at zapada ma voi albi”(Psalm50,9).Cand imbraci haine curate,gandeste-te la curatia inimii si roaga-L pe Domnul cu inima curata:”Inima curata zudeste intru mine Dumnezeule”(50,11).Iar daca imbraci haine noi,gandeste-te la innoirea duhului si zi:”Si cu duh stapanitor ma intareste”(50,12).Iar atunci cand te desparti de o haina veche de care ti s-a scarbit,gandeste-te la despartirea cu scarba de omul vechi,patimas,trupesc.
  De mananci painea cu care te hranesti zilnic,gandeste-te la painea cea adevarata,cea care da sufletului viata vesnica-Trupul si Sangele Lui Hristos.Cauta sa te impartasesti cat mai des;de bei apa sau ceai,sau mied,sau vreo alta bautura,gandeste-te la bautura cea adevarata care racoreste sufletul de vapaia pacatului,la Preacuratul si de viata datatorul sange al Domnului.De te odihnesti ziua,gandeste-te la odihna cea vesnica,pregatita celor ce se nevoiesc pe pamant in lupta cu pacatul,cu duhurile raului,cu cele de sub cer,cu nedreptatile,ci ignoranta si grosolania;daca te culci pentru somnul de noapte,gandeste-te la somnul mortii mai devreme sau mai tarziu,vom avea parte cu totii si la acea infricosatoare noapte vesnica la care vor fi osanditi toti cei ce nu ajung sa se caiasca;de intampini in zori ziua,gandeste-te la lumina cea vesnica,neinserata,dincolo de ziua cea luminata de soare-ziua Imparatiei Cerurilor,de care se vor bucura cu totii cei ce au bine placut Lui Dumnezeu,sau cei ce s-au cait din toata inima in viata aceasta vremelnica.
  De pleci la drum gandeste-te la drumul duhovnicesc cel drept,in fata Lui Dumnezeu si zi-i asa:”pasii mei indrepteaza-i dupa cuvantul Tau,si sa nu ma stapaneasca nici o faradelege(Psalm118,133).
  Orice ai face,fa gandindu-te la Dumnezeu,Creatorul,Cel ce pe toate le-a facut cu nemarginita intelepciune,cu bunatatea si atotputernicia Sa,pe tine creandu-te dupa chipul si asemanarea Sa;de vei primi bani sau comori deosebite,sau daca le si ai,gandeste-te ca nesecata noastra comoara,de la Care ne vin toate comorile sufletului si trupului,Izvorul tuturor bunatatilor este Dumnezeu;multumeste-i din tot sufletul si nu iti incuia avutia in tine si nu iti zavora inima,nelasand sa intre in ea comoara cea vie si nepretuita-Dumnezeu.
  IMPARTE din avutul tau,celor ce au nevoie si celor ce se afla in suferinta,celor mai SARACI dintre semenii tai,SARACII pentru aceasta si fiind lasati in viata aceasta,pentru ca prin ei sa facem DOVADA DRAGOSTEI si recunostintei fata de Dumnezeu si sa ne invrednicim astfel de rasplata Lui Dumnezeu in vesnicie;de vei vedea alba stralucire a argintului,nu te lasa sedus de ea,ci gandeste-te ca sufletul trebuie sa iti fie alb si stralucitor prin fapte bune,intru Hristos;de vei vedea stralucirea aurului,sa nu te lasi ademenit de ea,ci tine minte ca sufletul trebuie sa iti fie asemeni aurului,lamurit prin foc,si ca Domnul doreste,ca tu insuti sa stralucesti ca soarele in vesnica Imparatie a Tatalui Sau,ca sa vezi neapropriatul soare al Dreptatii,Dumnezeul Cel in trei ipostasuri,pe Preasfanta Stapana noastra,de Dumnezeu Nascatoarea,si toate puterile ceresti,si pe Toti Sfintii,in negraita lumina,patrunsi de lumina revarsata peste ei si stralucind de ea.

  Sfantul Ioan de Kronstadt-Viata mea in Hristos

  ~acest mesaj l-am primit pe telefon de la o persoana duhovniceasca~

  Apreciază

  • „Multumeste-I Lui Dumnezeu ca te-a pazit in noaptea ce a trecut si iti da timp de pocainta si de indreptare,caci fiecare zi este pentru noi una noua,si nu una meritata,caci nici o zi,nu urmeaza automat dupa noapte.
   Foarte multi oameni,dupa ce s-au culcat seara,nu s-au mai sculat in aceasta viata,ci in cea viitoare,in vesnicie.Este asa de greu pentru un om sa-si piarda viata?Cateodata si o mica sperietura ne poate produce moartea.Nici o noapte nu trece fara ca multi oameni sa moara in acel timp.Ce superioritate avem fata de cei care au murit noaptea trecuta?
   N-am putea si noi muri?Da,am putea foarte usor.Dar cine ne-a salvat de la moarte,daca nu Atotbunul,Atotmilostivul Dumnezeu,care neincetat asteapta pocainta si indreptarea noastra?Ne-a salvat si ne-a mai dat o noua zi pentru mantuirea sufletului.Nu putem atunci sa ii multumim Lui Dumnezeu?

   O zi de viata sfanta-Editura Cartea Ortodoxa

   ~mesaj primit pe telefon din bunatatea inimii a unui om duhovnicesc~
   SFINTILOR ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIIL,RUGATI-VA PENTRU NOI TOTI!+

   Apreciază

   • Monah Teodot numai spune asa cand in joc sunt vieti omenesti si indeosebi ale copiilor nevinovati …marea majoritate nu realizeaza ca sunt doar masa de manevra si ROMANII MEI SE VAND PENTRU UN BLID DE LINTE si SE VOR A FI COBAI folositi pentru starpirea a tot ce mai este DIN NEAM ROMAN pe acest pamant .
    Cand infernul si calvarul vor a se arata la orizont iar calaii si au dat mana pe acest pamant ,vezi cum ” ministrul sanatatii a multumit patriarhului si preotilor pentru promovarea vaccinurilor ” adica mizeriile si otravurile aduse din Botzuana cu celule puroiate din maimuta , mai bine da indemn si roaga ca toti Parintii din manastiri , sihastrii si din vagaunile muntilor SA CADA LA RUGACIUNE SI PSALTIRE RUGAND PE DUMNEZEU SI INDEOSEBI in fata MAICII DOMNULUI cu numele calailor dati in primire la DREAPTA DUMNEZEIASCA , pentru a fi izbaviti copiii de pe acest pamant .
    SA SE CITEASCA PSALTIREA NEINCETAT cu numele celor care vor sa faca genocid pe acest pamant .
    Si n aveti grija …DUPA FAPTA ESTE SI PLATA.
    DREPTATEA LUI DUMNEZEU SE VA ARATA impotriva lui Irod si impotriva Irodiadei caci pute acest pamant de irozi di irodiade.
    Cu noi este DUMNEZEU
    amin.

    Apreciază

   • In istorie, multi au incercat sa-i reeduce pe romani. Otomanii, habsburgii, rusii. De bine de rau, romanii rezistat, inca merg la Biserica, tin post, se spovedesc, se impartasesc. Fiecare cum poate, face macar a zecea parte din ce trebuie facut.
    Problema se pune acum daca vor rezista si la reeducarea impusa de noua ordine mondiala, adica vaccinare, acte biometrice, ecumenism. Turcii au fost niste biete furnici pe langa ce vedem acum.
    Privind retrospectiv, nici turcii si nici rusii nu au procedat ca vesticii, „inalta curte” cum le place sa se auto-intituleze. In Transilvania, habsburgii (adica „vesticii”, „civilizatii”, „inalta curte”) au tras cu tunurile in biserici ortodoxe, cat de usor se uita unele lucruri.. Nici turcii si nici rusii nu au mers atat de departe.

    Apreciază

   • Nu i niciun deranj parinte…vad asemeni cu cata viclenie se aseaza spurcaciunea peste tot si cum uraciunea pustiirii vrea sa stapineasca ca sa se introneze dar nu i mai bine oare ca turma sa se adune pentru ,Pastorul Adevarat ?

    Ca de ranjetul lupilor in piei de oaie suntem satui …
    Uite cand traia Sfintia Sa Parintele Iustin Parvu Psaltirea se citea neicetat zi si noapte .
    Acuma Parintele Iustin Parvu vegheaza asupra obstii daca Pravila se face cu randuiala lasata dupa cum a randuit.
    Cand vezi marginea prapastiei unde a fost adusa aceasta natie , nu vad alta scapare decat rugaciunea la PSALTIRE intr un lant de rugaciune pentru izbavirea noastra a romanilor de toata asuprirea vicleana, potrivnica si vrajmasa Crucii adica izbavirea de ” omul rosu „.
    Iar …” reeducarea ,,” nici nu va mai fi cand grauntele de mustar numit puterea Credintei va muta si muntele din loc .
    DOAMNE AJUTA .

    Apreciat de 1 persoană

   • Monah Teodot de ce nu inteleg romanii CA TREBUIE SA FIE UNITI si nu dezbinati de vrajmasii Crucii ?
    De ce nu inteleg romanii CA TREBUIE SA SE ADUNE IN HRISTOS ESTE ORTHODOX SI IN ADEVARUL ARATAT adoca ADEVARUL Spus DE SFINTII trimisi de la DUMNEZEU pe acest pamant ?
    DE CE NU INTELEG ROMANII CA altfel nu pot exista pe acest pamant FARA LUMINA DIN LUMINA fara HRISTOS , NEAM SI ORTHODOXIE ?

    Apreciat de 1 persoană

 8. „Papa se bucură de un privilegiu teribil, unic în lume.

  Un privilegiu absurd, ieşit din comun, pe care nici idolatrii cei mai învederaţi nu şi-l puteau închipui. Este infailibil de drept divin, potrivit definiţiei dogmatice a Conciliului Vatican I din anul 1870. De atunci încoace, acestuia omenirea îi e datoare să i se adreseze cu cuvintele adresate Domnului: „Tu ai cuvintele vieţii veşnice”. De aici încolo nu mai e nevoie de Duhul Sfânt ca să călăuzească Biserica „la tot adevărul”. Nu mai e nevoie de Sfânta Scriptură, nici de Sfânta Tradiţie, căci de acum este un dumnezeu pe pământ, având puterea de a cataloga ca netrebnice şi înşelătoare învăţăturile Dumnezeului Ceresc”.

  http://www.ganduridinierusalim.com/pentru-ce-am-parasit-catolicismul-un-fost-calugar-franciscan-demasca-catolicismul-papistas-si-devine-episcop-ortodox-dupa-care-este-asasinat-de-un-fanatic-catolic/
  Slava Domnului ca printr.un martir mai aflam despre inselaciunile vaticanului.
  Culmea este ca cei „mari”cunosc inselaciunea dar o declara ca adevar!

  Apreciază

  • Nu vin ei la scoala…Adrian.Si chiar de ar fi, invarteli se pot face.De exemplu aranjezi ci invatatoarea si il trece prezent chiar atunci cand absenteaza.Sau,o varianta mai fatisa…i-am invatat pe copiii mei sa tipe taaaare cand vin calaii-Mama,mama,mama, incat invatatoarea va fi nevoita sa ma sune si de voiu vedea vulturii…voi solicita inarirrrri!
   Cu noi este Dumnezeu!+

   Apreciază

  • @Vrednica…
   Cand se va fi dat in folosinta mega-templul …noi vom fi deja intrati la FEMA de Romania!
   Sa dea Dumnezeu sa NU fie!+
   Intarire si daca da si daca nu…
   Teodor Stela Maria foarte bine a punctat, sa ne punem cu totii la rugaciune,mai ales vietuitorii din Manastirile autohtone romanesti.Daca se va face aceasta,va amana Dumnezeu necazurile si cu o mie de ani, dar dupa cum imi spunea cineva…sa aibe pentru cine!!!
   „Mai -marilor Voievozi ai ostirilor ceresti,rugamu-va pe voi,nevrednicii,ca prin rugaciunile voastre sa ne acoperiti cu acoperamantul aripilor maririi voastre celei netrupesti,pazindu-ne pe noi,cei ce cadem cu dinadinsul si strigam:Izbaviti-ne din nevoi,ca niste Mai-Mari,peste cetele ingeresti de sus!”-rugaciune trimisa prin sms de catre o minunata faptura duhovniceasca.
   Amin!+

   Apreciază

  • Eu nu am încredere în Cătălin Berenghi. Este patronul unui club cu tematică păgână, hindusă, Krishna Cafe, unde se servesc coktail-uri cu nume de zeități hinduse, tocmai bune ca să intre dracii în tine. De ce Cătălin Berenghi nu spune nimic de templul masonic? Moscheea nici nu este prea mare, templul masonic îmi pare abominația cea mare. Eu cred că este un diversionist viclean.

   Apreciază

   • @Prahovean,
    Multumesc pentru luminarea mintii.Intr-adevar eu postasem mai devreme link-uri despre acest individ.Insa un crestin foarte curat cu inima,mi-a spus ca poate fi un om al sistemului.Asa este deci.Astia care sunt cu Rapcea(miscarea Noua Dreapta=neo-marxism)sunt cu sistemul.Acestia care sustin sus si tare ca dacii ar fi fost pagani iar nu crestini si „se incarca „energetic” prin ruinele Sarmisegetuza,sunt viitorii tradatori.
    Pacat.
    Baiatul meu(6 ani) zilnic face „antrenamente”,dupa ce nu se mai satura sa urmareasca acesti luptatori romani,in actiune impreuna cu veteranii bulgari,si cum se pregateau ei pentru o potentiala invazie musulmana.Ma intreb Prahovean,poate stii ceva si despre Calin Marincus.E basarabean,ar trebui sa fie crestin,nu?!
    Cu sistemul sunt si Asociatiile militante impotriva vaccinarii obligatorii!
    Ma minunez ca nu e nici unul crestin.
    Profesor Universitar Costel Staicu,Dumnezeu sa ii dea sanatate si mantuire are Asociatia Pro-Consumatori!Dar daca doreste cineva sa se inscrie in asociatia domniei sale(unde troneaza sfidator steagul si stelutele Uniunii Europene si are ca sponsor,printre altii si pe Motanelul Antena1)-este invitat sa isi faca card ca apartenenta la asociatie,adica de membru.
    Poate ca nu vreau.Poate ca nici domnia sa nu vrea dar este obligat pentru a nu fi compromis ca personalitate si munca asidua de cercetator in industria chimica si alimentara.
    Asadar,bune protestele,nimic de zis Florian insa doar daca ai cu cine.
    Ai nostri Iulian Capsali(9 copii),Virgiliu Gheorghe au mers la toate protestele insa individuali au ales sa fie si nu colectivi.
    Avem nevoie de domniile lor!+
    Sa le dea Dumnezeu sanatate si mantuire lor dar si noua care vom fi cercetati cu de-amanuntul de Bunul Dumnezeu!Si Parintelui Teodot care tine blogul inspre folosul duhovnicesc si sufletesc al tuturor celor ce posteaza sau vizioneaza pentru mantuirea sufletelor lor!+
    Iertati-ma,Parinte!+
    ‘Cati sunteti chemati iesiti,cati sunteti chemati iesiti ca nimeni din cei chemati sa nu ramana,iara si iara cu pace Domnului sa ne rugam!+Tie,Doamne!+’

    Apreciază

 9. ATENTIE PARINTI!!! (folositi.va de aceasta lege).
  Convenția de la Oviedo a fost ratificată de Parlamentul României prin Legea nr. 17/2001
  Un lider al coaliției PSD-ALDE explică de ce NU se poate legifera vaccinarea obligatorie în România. Vosganian: Vaccinarea obligatorie a copiilor și (în unele cazuri) a adulților, nu poate fi legiferată fără ca România să denunțe Convenția de la Oviedo

  https://www.activenews.ro/stiri-sanatate/Un-lider-al-coalitiei-PSD-ALDE-explica-de-ce-NU-se-poate-legifera-vaccinarea-obligatorie-in-Romania.-Vosganian-Vaccinarea-obligatorie-a-copiilor-si-in-unele-cazuri-a-adultilor-nu-poate-fi-legiferata-fara-ca-Romania-sa-denunte-Conventia-de-la-Oviedo-147306
  DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI ne ajuta!!!
  Slava Tie Dumnezeul nostru,slava Tie!

  Apreciază

 10. Se stie din Istoria Bisericii Universale ca romano-catolicii s-au despartit de Hristos in 1054.Pe urma au inventat dogme spre alor pierzanie,cum ar fi:filioque,imaculata conceptia,azimele,primatul papal,purgatoriul.Nu au canoane si randuieli duhovnicesti.

  Apreciază

  • Nu au har si nu sunt botezati. Sunt inafara Bisericii. Putini dintre credinciosii lor de rand se mai intorc la Biserica Ortodoxa. Capeteniile … niciodata. Discutiile-dialogurile cu aceste capetenii ale lor … fara rost. Pierdere de vreme si prilej de grele caderi in ereziile lor.

   Apreciază

   • Dacă dialogul cu ei ar fi sincer, ar avea loc la nivel de mase, cu credincioșii simpli. Dialogul cu căpeteniile arată clar lucrătura masonică drăcească a ecumenismului.

    Apreciază

  • Cine-l primeste, nu se mantuieste in vecii vecilor. Satanist, ucigas de copii si bautor al sangelui lor nevinovat … asta este acest blestemat de papa francisc, inaintemergator al antihristului. Destinatia lui finala : de viu in iezerul de foc dimpreuna cu antihrist.

   Apreciat de 1 persoană

   • SFINTE NECTARIE,roaga-te pentru noi,ca sa ne dea Dumnezeu vindecare sufletelor si trupurilor noastre!+
    „Cat mai ratacesc oamenii,cei care isi cauta fericirea,multumirea si implinirea inafara lor,in slava,in avutii,in desfatari,in plceri si ion toate cele ce molesesc sufletul,care sunt desertaciuni si sfarsesc in amaraciune.Cat de mult ratacesc cei care isi zidesc fericirea pe lucruri pieritoare si stricatoare de pe urma carora nu dobandesc nici un pret,nici o multumire,fiindca adevarata fericire,adevarata multumire,adevarata implinire se intemeiaza numai pe desfatarea care o da cugetul drept.Orice alta desfatare indulceste doar buzele,iar inima o umple de amaraciune.Materia zidita in afara inimii,din care cineva ar voi sa isi ridice un turn al fericirii,se zideste pe un pamant clatinat necontenit de cutremure,unde piatra pe piatra nu este cu putinta a ramane in vreme,incat constructori ca acestia sunt deserti si nefericiti.
    Crestini!
    Fericirea e in voi insiva.De trei ori fericit si binecuvantat este omul care intelege!Cercetati-va inima si aflati-i starea.
    Vedeti sa nu pierdeti indraznirea ei la Domnul,sa nu va socoteasca pentru incalcarea legilor,sa nu va certe pentru calcarea poruncilor dumnezeiesti,cugetul vostru sa nu se planga de apasarea ce o simte din pricina ei,sa va cheme sa faceti nedreptate,sa mintiti,sa uitati sau sa nesocotiti datoriile sfinte si datoriile fata de aproapele.Cautati si vedeti daca nu cumva patimile si relele v-au umplut deja inimile,daca nu cumva doresc rautatea cu inversunare,incuviintand sau robind deja relelor.Sa vedem daca nu cumva inima voastra s-a departat de bine si daca nu a fost ea ispitita a apuca pe caile neumblate,unde pandesc prietenii pierzarii.
    {…}Frati crestini!Fiind dar Dumnezeu bogat intru mila si fiind cel ce ne-a zidit dupa chipul Sau,voieste ca sa ne faca partasi la bunatatea Lui,ca noi sa ne invrednicim de o viata fericita,in viacul acesta si cel ce va sa vie”-Sfantul Nectarie de Eghina

    Apreciază

 11. Sarut-mana,Parinte!+
  Am venit cu „prospaturi”…

  111,222,333,proba de microfon…si pe mine ma DERANJEAZA eco-urile din telefonul mobil cateodata…
  Doamne miluieste-ne pe noi!+

  Apreciază

 12. EXISTA PROIECTE IN SCOLI DIN PARTEA UNIUNII EUROPENE.NI SE CERE SA I INSCRIEM.CE SA FACEM? OARE NU AU PLANURI ASCUNSE?LIDIA,AI AUZIT DE PROIECTUL -INVATATI LA SCOALA ?UNDE COPII PRIMESC MILOSTENIE .

  Apreciază

  • @Florentina,
   Dumnezeu ,Maicuta Domnului si Sfantul Nectarie sa va daruiasca multa si bogata mila,bucurii duhului,sanatate trupului si mantuire.!
   Nu,nu am auzit caci copiii mei sunt la gradinita,dar te rooog fii mai explicita,chiar este tare subiectul.
   Ca un sfat aditional,refuzi tot ce vine din UE…ce sa oblige,dar nu exista…anul trecut la gradinita li se bagau copiilor pe gat niste carti cu dragonei,robotei samd.Educatoarea tot insista sa cumparam.Toti luau.Eu nuuuu.Rasfoiam un pic si vedeam ca nu zideste.I-am zis si educatoarei.”Doamna educatoare,ce sa coloreze ?Vad „aicia” tot dragonei,si ce coarne au…”,dar ea-„Lasati doamna,ca doar nu e in prim plan…se coloreaza,se decupeaza,se deseneaza,uitati,toti au luat…”;”Pai da,or fi luat,dar uitati ca toate paginile au asa ceva,mare cat o caruta este acest dragon.Dar uitati,asta e drac in multiple ipostaze.Cum pot sa iau carti din astea sa le dau copiilor sa deseneze?!”.Paf a ramas,nu a avut replica dar de acum stia lectia,cand venea cu ‘material didactic” stia ca refuz din start si nu ma mai intreba.
   Te rog sa imi explici putin mai detaliat despre ce este vorba cu aceste asa-zise proiecte.Ce ii pune sa faca?Mai zic si eu altora…
   IIS.HS+NI.KA.

   Apreciază

 13. @LIDIA proiectul revede urmatoarele: sa invete copii dupa masa ,vor avea o masa calda,o suma de bani pe luna(nu stiu exact),exursii(in tara si strainatate)…insa mi-a spus o prietena aproiata ca a spus odata PR.JUSTIN sa nu primim nimic de la U.E.

  Apreciază

  • Daca ii duce si in strainatate-dar chiar si in tara, sa nu ii „piarda” pe acolo si sa-i gaseasca vreun gay sau pedo. Asa ca … mare grija la copii. Nimeni nu vrea binele copiilor in afara de parinti !!! Statul roman-sucursala a celui israelit in nici un caz nu il intereseaza binele copiilor romani.

   Apreciază

  • @Florentina,
   Pai asta este…o masa calda(cine stie dace este si sanatoasa mancarea de acolo),apoi…”excursii in tara si in strainatate”???Unde anume in tara si unde anume in strainatate…se vrea ca sistemul sa acapareze cat mai mult copiii,plimbandu-i la mare distanta de casa,sa-i „scoata din gaoace”,sa guste din plin libertatea si parintii sa isi piarda din suveranitatea pe care o au asupra copiilor prin lege si inaintea lui Dumnezeu.Le mai dau si bani pe luna,practic ii invata sa se descurce singuri intr-o lume plina de…”oportunitati”.Tot dezbinare se numeste,doar vestimentata in aliura de libertate.Plimbarile astea vor transforma copiii in niste rebeli,fara repere parintesti,doar cu „bunele”exemple ce vin de la scoala si din partea statului!!!
   Foarte bun comentariul dumneavoastra Parinte:))))))!Muuult mai bine punctat.Adevarul necenzurat,nevoalat si la obiect.
   Florentina draga mea,zii PAS!
   Din pacate multi parinti preocupati de rutina,de locul de munca,de propriile tabieturi si de patimi,se vor bucura nespus sa isi ia copiii de pe cap,in detrimentul propriei lor libertati!Dar vor culege si roadele,cand se vor astepta mai putin.
   Va amintiti de cazul Placinta?!(fiul senatoarei Placinta care urina pe Troita?!Si care ulterior a omorat o fata in accident de masina?Acel satanist jmeker cu crucea inversa?!).Iata,familia il purta doar prin universitati unde patrundeau doar progenitatile elitelor…cei de rasa „superioara’.Dar ce fain l-au educat aia,incat s-au hranit puscariile cu el…si nesimtirea mergea pana la capat,ca ne dadea si noua lectii de acolo,filosof si autor de carte s-a facut,mult departatul de Dumnezeu(si de tata mamei)…Sa fie sanatos.
   Ca si concluzie,Florentina,refuza din start cu barbatie duhovniceasca chiar daca suntem femei.Daca suntem mai tari „in clanta” pentru dreptate si dragoste de copiii,si sa ne facem „ursoaice Grizzly” pentru apararea lor…fie,pana la capat.
   Asa sa ne ajute Dumnezeu,iar de nu putem sau uitam,sa ne aminteasca El,cu dinadinsul,caci in primul rand copiii nostri nu sunt ai nostri,ci ai Lui Dumnezeu,iar sfanta datorie a noastra este sa ii intoarcem din drum,inapoi la El,cand va hotara!
   Doamne ajuta tuturor!+

   Apreciază

 14. @LIDIA la gradinita ,anul acesta,nici nu mi-a aratat caietele pt copii insa educatoarea pune accent mai mult pe cantece si poezii…sper sa fie bune..,practic-zis nu ai cum sa te feresti de vre-un persanaj din desene animate(pe haine,pe penere,); am aruncat si eu hainele cu Spaiderman,dragoni,serpi etc….din ce in ce mai greu ne va fii cu pruncii.DOAMNE FII CU NOI SI NE INTARESTE!

  Apreciază

  • @Florentina,
   Foarte bine ai facut ca ai aruncat personajele astea venite „de aiurea” cum spune Sf Teodor Studitul.La fel fac si eu.Atentie la Hello Kitty.Designerul acestui desen-pisica fara gura-este o mama a carei fetita suferea de cancer oral.A cautat solutii prin doctori dar nu a gasit.Astfel ca ,a ales sa faca pact cu diavolul in schimbul deplinei ei insanatosiri.Satana,i-a cerut in schimb,sa creeze un desen animat care va patrunde in inimile tuturor copiilor.Astfel s-a ivit de sub penson;hello kitty!Kitty in chineza inseamna -demon.Deci-salut demon.Cu uimire constat ca acest brand international este purtat de fetite cu incantare pe:ghiozdane,penare,geci,tricouri,treininge,rochii…Nu degeaba se adreseaza fetitelor,in amintirea fetei acestei creatoare japoneze.
   Vine Dumitru de la gradi si imi spune;”Mama, azi doamna ne-a dat stele cu sase colturi.Erau decupate.Pe fiecare stea era cate o intrebare pentru noi”;-„Cum adica Dimi?!”,”-Adica intrebari:”cum”,”de ce”,”unde”,”ce faci’,din astea…
   Se prajeau oua pe crstetul meu insa am inghitit-o si pe asta…Tertipul educatoarei(programa de la inspectorat) este sa nu batuceasca prea mult un subiect,ca sa nu se prinda „manevratii”…Asa,cate putin,odata la nu stiu cate zile.Acum ce era sa fac,a doua zi nu s-au mai repetat figurile.Cata viclenie are satana.Da cu portia reeducarea,ca sa ni se para extraordinar de dulce,si de dorit…
   Iertati-ma,Parinte!+
   Doamne Iisuse Hristoase,Sfinte Mucenice Mina,miluiti-ne pe noi si pruncii nostri!!!+

   Apreciază

   • Există sursă pentru această afirmație? Eu am văzut ciocolate cu Hello Kitty la librărie Sophia din piața Unirii, chipurile librărie ortodoxă, unde se vând și cărți yoghine.

    Apreciază

 15. @LIDIA Un parinte m-a sftuit odata sa le dau copilor de citit VIETILE SFINTILOR -pe intelesul lor…le-a placut enorm Viata Sf.Mc.Filofteea (7dec.)

  Apreciază

  • @Florentina,
   Desigur,foarte frumos ai spus.Si in plus sa ii familiarizam cu icoanele,sa le vada,sa stie cine e acolo,sa le sarute,sa le respecte,sa le iubeasca.Sa le spunem ce sfinti sunt facatori de minuni(ex Sfantul Evghenie de Rodinov-iubeste copiii orfani,ii elibereaza dinm temnite),Sfintii Inchisorilor,Capitanul,sa prinda dragoste sa se roage,sa le ceara ajutorul daca vine prigoana aia mare…
   Dumnezeu sa te ajute cu sanatate si mantuire pe tine si toti ai casei tale!+
   Iertati-ma,Parinte!+

   Apreciază

 16. Buna seara tuturor, Monah Teodot, Lidia, e 11 noaptea la mine si m-am fortat sa fac munca patriotica adica sa traduc cu vorbele mele si nu sa dau „copy-paste” cum se obisnuieste.
  Asadar, iata cum a ajuns sa gandeasca un evreu pe care l-am intalnit personal si care m-a cam „enervat” ca sa zic asa fiindca a refuzat sa discute cu mine „teoria conspiratiei” foarte la moda in ziua de azi (clone, nano-tehnologie, uragane, etc). Asadar.. Brother Nathanael:
  „De la marea schisma din secolul 11, disputa teologica a vestului catolic cu estul ortodox se centraza pe notiunea de pacat si iertare.: iertarea pacatelor dobandita de la Dumnezeu Hristos. Ortodoxia este mai profunda si merge mai departe punand problema in termeni de Viata sau moarte. Hristos a venit sa-i elibereze pe oameni de moarte. Moartea, marea tragedie a tuturor. Jidanii (jewry) , nici macar nu se gandesc la aceste lucruri profunde. Mai degraba decat sa fie preocupai de stergerea mortii prin
  Viata, ei sunt centrati pe un materialism cras, de joasa speta: lucruri materiale, pamantesti si in primul rand dominatia globala. “Mesia” cel asteptat de jidani este acela care va subjuga natiunile crestine printr-un regat iudaic, atotstapanitor pamantesc. In toata aceasta pacaleala, scamatorie jidaneasca NU exista nici urma de inviere, salvare, mantuire. Tot ce pot spera crestinii in aceasta utopie jidoveasca e sa.. o duca bine material ca sclavi, atat. De aceea Biserica Ortodoxa numeste pe “mesia” al lor ca antihrist, pentru ca intruchipeaza exact opusul lui Hristos, adevaratul Mesia al evreilor. Mesia cel adevarat, asa cum a spus Dumnezeu, va fi urmasul Evei si va zdrobi capul sarpelui. A zdrobi capul sarpelui inseamna a sterge, anula tot ce a facut rau sarpele asupra oamenilor adica alterare, schimonosire si moarte. Aceasta anulare a realizat-o Hristos prin Cruce, moarte si Inviere. Ca fost jidan, am fost invatat de mic ca suferinta evreilor, acum exploatata prin industria holocaustului a fost menita sa transforme lumea intr-o lume mai buna, intr-un loc mai bun de trait. Ca exemplu al acestei indoctrinari, Pictorul Marc Chagall a pictat crucificarea ca pe o ilustrare a suferintelor asa-zisului holocaust. Acest mit al holocaustului a fost institutionalizat dupa cel de-al doilea razboi mondial ca o incununare a tuturor suferintelor umane. Nu exista nici urma de inviere in acest mit aruncat cu nerusinare in ochii publicului prin nenumarate “productii” cinematografice, carti, romane, “opere” de arta, documentare, programe de invatamant, plus platitori de taxe pentru asa-zisele “muzee” ale “holocaustului”. Nu exista nici cea mai mica urma de inviere in toata aceasta industrie a “suferintei” evreilor. E doar un pretext pentru dominatie globala si atat.
  Biserica Ortodoxa nu celebreaza moartea, “lagarele” de “concentrare”.
  Biserica Ortodoxa celebreaza Invierea: Calea, Adevarul si Viata.”

  Apreciat de 1 persoană

 17. DESPRE EREZIE SI CARDURI…

  Uitati aici la acest site linkul de mai jos:

  Nimeni nu zice nimic suntem prea mici si ne-a ramas doar rugaciunea in rest nimic…am pierdut batalia..doar putini se vor mantui doar cei care vor rezista pana la sfarsit in Hristos…

  Si atentie inca un link pentru opresiunea noastra a celor care lupta cu sistemul, linkul de mai jos: Jandarmeria…

  http://ortodoxinfo.ro/2017/11/07/jandarmeria-se-pregateste-pentru-noua-vanare-banditilor-din-munti/

  Vai si amar o sa fie de noi, urmaritil pe parintele Arsenie Boca si pe Iusti Parvu ce spunea despre vremurile din urma si cititi cartea

  „Despre vremurile din urma”-staretii.

  Fie ca bunul Dumnezeu sa ne de-a curaj, pace, putere si vointa sa nu renuntam la credinta noastra, Doamne ajuta.

  Apreciat de 1 persoană

  • Da
   Slava lui DUMNEZEU ca am primit in Biserica Sfantul Vasile la botez si al doilea nume care sta nevazut la indosarierea antihristica globala.

   Si au facut norma si planul zidarii blestemati masoni , jidani si toti vrajmasii Crucii pe spinarea si pielea noastra a Boului numit ROMANIA …Dar sa i fereasca DUMNEZEU cand vom ridica privirea in sus spre HRISTOS DUMNEZEU si a Sa Sfanta Cruce caci are sa vie ceasu rafuielii cand vor arde de vii acedti blestemati zidari aici pe pamant si pe talpa iadului fara oprire vor ajunge.
   Ce a fost Voda Cel Sfant pe acest pamant Vlad Tepes Domnitor , Drept si nemilostiv catre boieri cei talhari ,curve tradatoare , iude la raspantii este doar inceputul …

   Apreciat de 1 persoană

 18. Parinte Teodot ,dv.spuneti ca dialogul cu romano-catolicii este in van si asa este.Dar ce ne facem cand incercam sa dialogam cu preotii nostri ortodocsi(pretinsi cu cuget ortodox) despre sinodul afurisit din Creta si despre ecumenism si bat campii ,transformand dialogul intr-un mare circ?Ati vazut vreun preot vorbind deschis despre ecumenism? Si-atunci unde-i cugetul ortodox? Si dialogul cu preotii nostri este la fel de sortit esecului daca atingi aceste subiecte , pentru ei sensibile si care le pun in pericol privilegiile.

  Apreciază

  • Va rog mult parinte,sa explicati fara echivoc cei doi termeni ce pot crea cu usurinta confuzie in randul credinciosilor.CE INSEAMNA ECUMENIC SI CE INSEAMNA ECUMENISM? Astazi la Sfanta Liturghie,inSFANTA BISERICA,CASA LUI HRISTOS,stiti ce a facut preotul?si inca unul albit de ani..in fata altarului,semana fara jena,confuzie intre cele doua cuvinte:ecumenic si ecumenism.In rest ,vorba proverbului ” nici usturoi n-am mancat…” Doamne, nu ne da noua dupa multimea pacatelor noastre ,ci dupa mare mila TA!Da-le Doamne curaj pastorilor nostri!

   Apreciază

   • „Ecumenic” inseamna „a toata lumea ortodoxa”. Sinod Ecumenic inseamna deci, un Sinod la care participa toti arhiereii ortodocsi din lume.
    „Ecumenism” este un termen ce reprezinta cea mai periculoasa erezie din toate timpurile. Ecumenismul vrea unirea tuturor prin minimalism dogmatic. Ecumenimul-aceasta panerezie afirma ca toti oamenii se inchina la acelasi „dumnezeu” : si crestinii-ortodocsi, catolici, protestanti, si musulmanii, si evreii si budistii se inchina la acelasi „dumnezeu’, dupa conceptia ecumenismului. Dar noi stim ca numai ORTODOCSII se inchina ADEVARATULUI DUMNEZEU IN SFANTA TREIME : TATAL, FIUL SI SFANTUL DUH. Catolicii se inchina la satana ? Cum asa, ne vor intreba ei. Pai daca dumnezeul lor treimic il are pe „Sfantul Duh purcezand si de la Fiul”, acesta nu este Dumnezeu ci o minciuna. Si cine este tatal minciunii ? Satana. Deci la el se inchina, constient sau nu. Evreii il hulesc pe Dumnezeul-Om Iisus Hristos. Ei cred doar in Tatal. Dar Mantuitorul a spus ca ” cel ce nu ma cinsteste pe Mine nu-l cinsteste nici pe Tatal.” Ei il asteapta acum pe mesia lor-antihristul, pregatit de sionisti. Deci si ei se inchina tot la satana. La fel si musulmanii, hulesc in coranul lor pe Sfanta Treime si pe Fiul lui Dumnezeu-Iisus Hristos. Deci si ei se inchina tot la satana. Budistii nu au un Dumnezeu personal, ei au constiinta universala, nirvana-unde cred ca se vor dizolva, reincarnare, Karma … deci si ei se inchina tot la satana. Si tot asa cu toti cei care sunt inafara Bisericii Ortodoxe, singura Biserica a lui Hristos Iisus, Unicul Mesia, Mantuitorul.

    Apreciază

  • Ne vom folosi de ei pentru spovedanie si Sf.Impartasanie, Botez, Sf.Maslu, Cununie … cat se va mai putea. Dupa ce se vor da cu satana-papa-cardinalii-catolicii de tot, nu mai mergem la bisericile lor la slujbe. Dar inca nu s-au dat cu aceia de tot. Acum satana ii incearca numai, ca pe Iuda. Cand va intra in ei de tot, nu mai avem de-a face cu ei. Mai sunt si preoti care au cuget ortodox, dar trebuie cautati cu … rugaciunea, nu cu … lumanarea … nadajduiesc. D-voastra stiti mai bine ce este prin parohii. Ce vreti ? Sunt timpurile de dinaintea aparitiei publice a antihristului.

   Apreciat de 1 persoană

 19. Doamne ajută,

  Mâine 12.11.2017, în Piatra-Neamț, va avea loc un protest AUTORIZAT împotriva vaccinării obligatorii, pornind de la Turnul lui Ștefan cel Mare, la ora 15.00. Nu mai știu alte detalii.

  Pentru cei care nu sunt din Piatra-Neamț, -am primit mesaj de la o cunostinta

  Apreciază

 20. Fericit poporul rus pt.un asa presedinte!

  Chiar Vladimir Mikhael(acel Mihael din profeMikhael.Putin spune cum a fost botezat la o luna si jumatate de mama lui,fara cunostinta tatalui care era mare comunist,chiar in ziua Sf.Arhanghel Mihail,motiv pt.care preotul i.a adaugat si numele de Mikhael.
  Cit a fost mic n.a purtat Cruce la git dar inainte de a vizita Sfintul Mormint in Jerusalem,mama i.a dat o cruciulita.
  Din min.3 povesteste cum s.a dus cu un prieten la sauna,si.a scos cruciulita,a lasat.o impreuna cu lucrurile si intre timp din cine stie ce motive totul a luat foc,ei fiind nevoiti sa sara in apa;dupa ce s.a stins focul,cineva a gasit in scrum cruciulita de aluminiu(!!!!!)in stare PERFECTA!
  Asta l.a intarit in credinta si de atunci o poarta permanent.
  Mare admiratie am pt.acest presedinte care.si iubeste tara si poporul si ne.a facut bine si noua intregii omeniri prin salvarea Damaskului!
  Bineinteles ca se fac declaratii mincinoase se perverse despre el,mai ales in Romania care este total sub bocancul american,deoarece le.a stricat planul NOM(NWO):

  Cum sa facem sa vada si t r a d a t o r u l j o h a n n i s macar aceste filmulete again and again and again…..poate i le traduce ferkel ca.i instructoarea lui.
  Otroc Veaceslav a spus,ca de altfel si Sf.Parinti de la Optina ca Rusia va fi condusa de un Mihail;se presupunea c.ar fi printul Michael din neamul Romanov care traieste in Anglia;am.vz.interviu cu el si mi se pare total indiferent fata de Rusia,ba…parca.i fericit ca sta linga vrajitoarea fanariota,deci se poate ca acel Mihail sa fie Putin…..timpul ne va arata.
  Inca un raspuns clar unei „jurnaliste”americane obisnuita cu stereotipurile de presedinti „politici corecti”(hahahaha….ha)

  P.S. 10 presedinti „Putin”in lume si 1000 de Monahi … in Romania si am avea cu siguranta inca o suta de ani de liniste daruiti de Atotmilostivul Dumnzeu!

  Dumnezeu si Maica Domnului sa ni.l pazeasca pe Monahul Teodot,singurul care de ani de zile se lupta fara frica ,pentru Adevar!
  Doamne ajuta grupului permanent care posteaza pe acest blog-de la toti citesc si invat cu mare placere.
  Sanatate si mîntuire!

  Apreciat de 1 persoană

 21. Parinte Teodot,stiu ca Putin a introdus crypto-rubla,si face si el parte din anumite „organizatii”dar,dupa cum stie toata lumea „jocu.i joc”si nu prea.i tocmeala,insa el este in prezent singurul cu mintea intreaga si.si da seama de consecintele unui eventual al 3lea razb.,motiv pt.care vestul profita de indiferenta estului si prin „fake news”ne baga pe git ca rusii vor sa ne atace!!!.
  Oricum tin cu ortodoxul meu nu cu putregaiul american,neamt,englez,.francez,belgian etc.

  Apreciază

  • Doamne ajuta lui Putin. Am vazut ca s-a impartasit si este botezat ortodox. Nu inteleg insa de ce le tot canta in struna evreilor. O fi omul lor ? De ce a aprins lumanari in sinagoga lor ? Noi si evreii nu avem acelasi Dumnezeu. Noi il avem pe Hristos Iisus-Unicul Mantuitor, Unicul Mesia. Ei il au pe tatal minciunii-satana, care le da vise si vedeni rabinilor, rabini care il pregatesc pe antihrist, mesia lor. Trebuie sa-si clarifice o data pentru totdeauna acestea si Putin. Dumnezeu sa-l lumineze.

   Apreciază

  • ” Orthodox ul ‘tau Sa Fie HRISTOS si SFANTA ORTHODOXIE
   si nu Vladimir „Michael _” Putin o unealta a sionistilor care lucreaza pentru ” noua ordine mondiala ” …
   Ce i drept aschia nu sare departe de… bucataria lui Stalin .
   Si inca ceva multumim frumos de urari in ” haros si dobri deni” ,’ dar mai drept strabate Cerul de pe acest pamant un cantec in cuvant , catre est si catre vest


   de aceea tot ce misca in Tara asta
   Raul , ramul
   Mi e prieten numai mie
   Iar tie dusman iti este
   Dusmanit vei fi de toate
   ‘Baiazid ‘
   Far a prinde chiar de veste …”

   Apreciat de 1 persoană

 22. Ar trebui amintit faptul ca unii nepomenitori se folosesc de banii obtinuti din datul in judecata al celor care nu sunt de acord cu ei (preoti pomenitori si mireni de pe facebook sau bloguri ) prin intermediul sotiei teologului Mihai Chirila de profesie judecatoare . Astea sunt metodele antiecumeniste ale Sfintilor Parinti sau mai degraba duhul lor lumesc care arata cine sunt de fapt?

  Apreciază

   • Confirmat si de cei care au parasit gruparea Chirila si din cauza tacticilor lumesti viclene si manipulative care le folosesc.Era si logic numai din actiunile lor publice: de ce credeti ca numai pe siturile lor gasiti „Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.” iar daca indraznesti sa le spui schismatici „infailibillilor” super-corecti pe facebook iti spun sa iesi din anonimat,ca sa poata sa te vaneze apoi pentru „calomnie”, cazul urmand a fi rezolvat de sotia judecatoare…La ce iti foloseste sa dai in judecata pe toti preotii pomenitori care au fost prezenti la schitul Oraseni si Radeni ,aici fiind vorba de zeci de preoti dati in judecata…
    Intradevar dupa faptele lor ii cunosti…

    Apreciază

   • Statul incurajeaza asemenea scandaluri pentru ca slabesc pe crestinii ortodocsi. Dar ma gandesc ca acesti arhierei care au semnat la Creta, poate ar fi mai bine sa-i lase pe nepomenitori in nepomenirea lor-daca nu din smerenie, macar din intelepciune. Ca ei nepomenitorii, saracii singuri vrand-nevrand vor arata din ce in ce mai mult ce soi de duh ii animeaza. Impartasirea in noile schisme si erezii de dupa Creta, fara sa-si dea seama ca gresesc-ca daca si-ar da seama s-ar spovedi, ii intareste in aceasta ratacire. Dumnezeu sa-i lumineze si pe ei si pe noi mereu.

    Apreciază

 23. Asa este Parinte,si eu ma intreb cum a facut fatala greseala sa intre in sinagoga?
  Cit despre chinezi….rasa galbena este peste tot insa,chiar sa le dai voie sa.si cumpere pamint in tara,ma refer la Putin,inseamna ca nu stie(?!?!?)profetiile Sfintilor Parinti.
  Cu ani de zile in urma am vz.un documentar in care arata cum chinezoaicele sint trimise cu cinci mii de dolari sa nasca in america doar cu scopul de a primi copiii cetatenia chiar de la nastere!!…deci pe linga milioanele care traiesc acolo,inca mai trimit ca sa ingalbeneasca pamintul.
  Mie imi place de Putin pt.ca i.a ajutat pe sirieni si in primul rind le.a stricat planurile diavolesti celor ce.l asteapta pe antihrist,si…este adevarat ca asa un presedinte mi.as dori pt.tara mea.
  Doamne ajuta.

  Apreciază

 24. Tot urmarind emisiunile Pr .Singurov am gasit la comentarii un link din care se poate descarca o carte ca mi-a taiat rasuflarea . Este vorba despre „Cartea trezirii neamului ”
  Se poate da click pe CITESTE IN FORMAT PDF , iti vor cere adresa de mail astfel o vei primi pe mail in attach. Eu deja am descarcat-o de pe mail . Nu este nici un pericol de infectare cu virusi .

  https://evolutioncoaching.leadpages.co/cartea-trezirii-neamului/

  „Această carte este pentru toți cei care cred în puterea cuvântului Părintelui Arsenie Boca și este distribuită cu încuvințarea Părintelui Pantelimon care îndeamnă la distribuire. Cartea trebuie să ajungă la cât mai mulți credincioși care să se alăture Lucrării prin faptele lor.”

  Sa vedeti ce rugaciuni sunt acolo ……. O sa le printez si eu sa le am ca tot intram in Postul cel Mare al Nasterii Domnului ….

  Apreciază

  • Numai atat am citit si m-am lamurit si de aceasta inselaciune : „Conform mărturisirii Părintelui Pantelimon, România este Noul Ierusalim iar Cea De-a Doua Venire a lui Iisus va fi în România.” O inselaciune. A doua Venire a Mantuitorului va fi la Ierusalim exact din locul unde S-a Inaltat acum 2000 de ani : „Şi acestea zicând, pe când ei priveau, S-a înălţat şi un nor L-a luat de la ochii lor.
   10. Şi privind ei, pe când El mergea la cer, iată doi bărbaţi au stat lângă ei, îmbrăcaţi în haine albe,
   11. Care au şi zis: Bărbaţi galileieni, de ce staţi privind la cer? Acest Iisus care S-a înălţat de la voi la cer, astfel va şi veni, precum L-aţi văzut mergând la cer.” Acolo va fi Judecata tuturor neamurilor. Toate neamurile acolo il vor vedea, caci dupa invierea trupurilor va fi pamant nou si cer nou. Nu vor mai fi munti, dealuri … totul neted.
   Asadar, aceasta carte este o inselaciune. Pe langa acestea, vederea omului inviat cu trupul va fi altfel decat acum. Unii spre viata vesnica, altii spre osanda vesnica.

   Apreciază

 25. Doamne ce drag imi este de Pr Singurov ….. Vorbeste despre erezie …ca e ca un virus , o informatie virusata …. chiar daca foloseste termeni precum ” chakre” intr-o alta emisiune precizeaza ca ele nu sunt altceva decat GLANDE ENDOCRINE ( chakre le zic indienii) , despre ritmul rugaciunii , despre efectul Postului negru …e coplesitor , nu ma satur sa-l ascult….

  Apreciază

   • Fac un scurt rezumat … spune ca faptul ca nu am reusit sa traim dupa modelul lui Hristos asta a dus la rupturi in biserica cum ar fi : schimbarea calendarului … totul ca sa se slabeasca puterea rugaciunii in comun ( intre ortodocsi ) slabirea sincronicitatii rugaciunii in Biserica Ortodoxa . Mai vorbeste despre schimbarea genomului uman, modificarea climei … Fiintele , oamenii , daca nu poti pulveriza 7 miliarde de oameni macar ai modifici genetic si-i faci ca sa fie gazde perfecte pt simbiotii care vor veni . Daca nu putem sa „plecam” atunci ai vom primi pe cei care vor sa vina pe pamant . Alta explicatie pt a schimba atat d erepede genomul uman prin toti factorii posibili : din chimicalele din aer , din apa otravita cu fluoruri care are rol de a calcifica glanda pineala care stim foarte bine ca este poarta catre Dumnezeu , despre hormonul lui Dumnezeu care te ajuta sa te rogi .De aceea cei care si-au impietrit inima de fapt si-au impietrit aceasta glanda pineala care nu le mai poate oferi starea de rugaciune ei nu se mai pot ruga ,ei nu mai simt nimic fiindca nu simti cu inima ca organ , acolo sunt niste stimuli, niste celule neuronale dar glanda pineala dirijeaza tot acest complex de imprejurari , aceste stari de acolo vin . Starea de reverie , de extaz religios , de iubire ,de atasament , de dragoste neconditionata care este de natura divina , toate acestea sunt declansate si modulate de glanda pineala . Cand ti-ai impietrit inima , adica cand ti-ai calcificat aceasta glanda atunci omul devine un fel de zombi , de robot , de flesh , carne , generatoare de energie pt anumite entitati .

    Intr-o alta emisiune vorbea despre crucile lui Baphomet care troneaza pe unele turle ale bisericilor ortodoxe . Spunea ca aceste cruci sunt ca niste antene care in timpul Liturghiilor transmit energiile (emise de rugaciunile oamnenilor aflati la slujba respectiva) altor entitati decat Dumnezeu . In concluzie de evitat bisericile care au pe turla crucea lui Baphomet .

    Apreciază

   • Bisericile raman biserici. Preotii-cei mai multi, nu stiu ce inseamna acel model de cruce. Nu au vina desavarsit. Nici cei care le produc, se poate sa nu stie de unde vine acest model si ce inseamna. Sigur insa sunt altii mai in spate care stiu. De evitat, dar acum daca este asa ceva pe o biserica asta nu sinseamna ca acolo nu mai lucreaza Dumnezeu. Trebuie insa de spus preotului si schimbate.

    Apreciază

   • @Scortisoara,
    Foarte bine punctat.Glanda pineala este foarte sensibila de asemenea la orice atc din exterior,mai ales Mk-ultra mind control-tehnici,sunt folosite numai prin intermediul glandei pineale.

    Apreciază

   • Totusi , parinte, tare ma tem ca exista efectul de „vampirism” energetic in asemenea biserici cu cruci masonice …. ar fi interesant de urmarit , pana acum n-am dat importanta .
    Suspectez ca cine a comandat crucile masonice pt turle era mason si stia ce face . Biserica din cartierul meu este in constructie si am remarcat crucea de pe turla , parintele nostru a ales o cruce obisnuita , ortodoxa . In tot orasul nu am vazut cruci masonice pe turle . Asta e bine . In schimb am remarcat un bust al lui Nae Ionescu comandat de …Clubul Rottary , e sigla lor exact pe bust …. am ramas siderata cand am vazut .

    Al urmaresc pe Pr Singurov pentru ca spune lucruri pe care as fi vrut sa le aud de la duhovnic , de la preoti in general …. Am sentimentul ca Ortodoxia inseamna ceva mai mult decat ce se predica la biserica , ma bantuie multe intrebari la care nu gasesc altfel raspuns , plus de asta mi se intampla …”lucruri” . Cand traia Pr Gherontie Puiu mergeam la dansul pentru sfat si lamuriri , dansul era garantia adevarului pentru mine .

    Pr Singurov a vorbit si despre nanocipuri , spunea ca le putem inhala din aer ( lansate prin chemtrails) , ni se pot inocula prin injectii ( de tot felul nu numai vaccinuri ) le putemm inghiti ( cand bem apa imbuteliata etc ) si ca numai Sf. Impartasanie si chipul lui Hristos din noi le anuleaza efectul .

    Apreciază

 26. JANDARMII l-au scos afară din BISERICĂ pe Părintele IOAN UNGUREANU și au facut CORDON în fața CATAPETESMEI în această dimineață
  http://ortodoxinfo.ro/2017/11/12/jandarmii-l-au-scos-afara-din-biserica-pe-parintele-ioan-ungureanu-si-au-facut-cordon-fata-catapetesmei-aceasta-dimineata/
  Cit de posedati pot fi acesti ….militieni ca sa atace un preot si Biserica!
  Se vede ca Moldova noastra este cea mai crestina si din acest motiv chinuita.
  In Bucuresti se aduna „zombii”la proteste poruncite de tradatori dar,vineri 10 nov.cind au demonstrat musulmanii,nu vedeai o umbra de roman care sa ia atitudine impotriva islamizarii tarii!

  Nu mai am cuvinte din cauza indignarii si durerii;greu de crezut ce se intimpla.
  Dumnezeu sa ne lumineze ochii mintii si ai inimii !

  Apreciază

  • Nu sunt de acord cu metodele aplicate pentru acest preot dar nici cu „marturisirea” lui „nepomenitoare”, care nu rezolva absolut nimic ci doar scandal inutil, schisme si noi erezii dupa Creta. Gruparea nepomenitorilor de dupa Creta inseamna noi schisme si erezii numite „ingradire de erezie”. Mitropolitul Teofan-dupa parearea mea, ar trebui sa-i lase in pace pe acei preoti-credinciosi care nu mai vor sa-l pomeneasca . De ce ? Dintr-un singur motiv : pana la urma acestia singuri isi vor da in petec si vor cadea in noi erezii, care de care mai aberante, caci un duh necurat foarte periculos sta in spatele nepomenirii lor. Din pacate, chiar si P.Theodor Zisis a fost prins in mreje de acest duh, prin zelotistii din Athos. Eu insumi am fost in aceasta ispita si m-a scapat P.Justin.
   Cum demonstrez aceasta :
   -monahul Sava lavriotul considera ca nici macar bulgarii si georgienii nu mai sunt ortodocsi. Acestia au iesit din CMB, nu au participat la Creta, au condamnat Creta dar inca pomenesc din iconomie pe cei care au semnat erezii-viclenii la Creta. Iata ce spune deci monahul Sava la conferinta din septembrie 2017 de la Mesteacan-Satu-Mare : De la min 2:01:48 pana la 2:05:03 … pana Biserica Ortodoxa a Georgiei si cea a Bulgariei nu vor intrerupe pomenirea celor care au semnat la Creta … „nu putem spune ca sunt ortodocsi .” Acestea sunt cuvintele monahului Sava la conferinta de la Mesteacan. Iata fanatismul si caderea lui !!! Dumnezeu sa-l lumineze.http://danielvla.wordpress.com/2017/10/10/conferinta-a-lui-gheron-sava-lavriotul-la-mesteacan-judetul-satu-mare-septembrie-2017/
   -acelasi monah Sava sustine ca, chiar si batranii-bolnavii-copiii care nu stiu ce a fost la Creta dar se impartasec din mainile preotilor care inca pomeneasc ierarhii, se imparatsesc spre osanda si „merg in iad degeaba”. Nu mai stiu in ce conferinta a spus acestea dar sunt sigur ca le-a spus.
   Este deci evidenta lucrarea acestui duh necurat al noilor erezii si schisme de dupa Creta prin nepomenitori. Binenteles ca si ecumenistii au in spate acelasi duh necurat al panereziei ecumenismului. Cea mai mare parte a episcopilor fac ecumenism din constrangere, la ordin de la superiori si fara convingere. Unii isi dau seama si se tem sa innainteze la faptele catastrofale ale intercomuniunii dar altii le argumenteaza si n-au nici o teama, trecand la fapte. Abia acestia din urma merita a fi condamnati-caterisiti-dati anatemei. Dar aceasta o poate face numai un Sinod ortodox de episcopi.

   Apreciază

  • @Vrednica,
   Parintele Teodot are dreptate.E nepomenitor.Nu zice nimeni,frati ortodocsi suntem iar in primul rand ei,ar trebui sa realizeze ca suntem botezati in aceeasi Cristelnita,si ei,dar si noi,si ambele tabere de cele mai multe ori,chiar in timpul lui „Ciobotea” ,dupa cum ‘marturisesc” ei…insusi Patriarhul Romaniei!Adica…al nostru al tuturor.De cand si pana cand nepomenitorii vor sa ne ia din gura rugaciunea,caci este o rugaciune care atesta mila crestina de viacuri,convietuirea impreuna si supunerea fata de ierarhi si ierarhii…
   Oare nu este o victimizare „de fatada’ ,Parinte Teodot?!
   ‘Fiti milostivi-nepomenitorilor-.Precum Tatal Vostru Cel din ceruri milostiv este,Carele ploua si peste drepti si peste nedrepti”!+

   Apreciază

   • Fanatismul intuneca mintea omului. Nu este de la Duhul Sfant ceea ce fac ei, nepomenitorii. Am fost si eu in acest fanatism. Chiar si in privinta Patriarhului Daniel, am auzit ca la predica de Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil-8 noiembrie 2017, a spus ceva foarte important : ” Numai crestinii ortodosci au inger pazitor, care li se daruieste la botez.” De aici rezulta ca a inceput sa recunoasca adevarul ca numai crestinii ortodosci sunt botezati. Aceasta este mare lucru !!! In alta predica la o consfatuire preoteasca a afirmat ca … „catolicii nu au Taine valide.” Oare acesta nu este mare lucru pentru el ? Eu zic ca da. De ce sa nu le dam o inca o sansa ? Cate sanse nu ne da si noua Dumnezeu la fiecare spovedanie, desi El ca un Dumnezeu ce este, stie mai dinainte pacatele pe care le vom face si dupa spovedanie pana la sfarsit. Dumnezeu vrea sa-l mantuiasca si pe Patriarhul Daniel si pe Mitropoliti, arhierei … pe cat mai multi. Nu faci nimic cu huoooo, ereticule, … Chiar P.Adrian Fageteanu spunea : ” Sa aveti grija in lupta impotriva ecumenismului sa nu cadeti in schisma. ” Cu buna parca ar merge altfel. Cate am mai zis si eu la nervi !!! Oare nu am gresit ? Oare toata mania sa fie sfanta si fara de greseala ? Mania intuneca mintea. Pana vei ajunge la ravna si dragostea cea dumnezeiasca de la Duhul Sfant fara de greseala … ani lumina.

    Apreciat de 1 persoană

   • Sarut-mana,Parinte!+
    In inima mea este ca,multi crestini ortodocsi inteligenti si iscusiti in rugaciune si Sfintele Taine precum si in practicarea ascezei si luptei duhovnicesti au plecat la nepomenitori.Imi doresc cu toata inima sa ii avem alaturi de noi ca sa ducem impreuna lupta cea buna!!!Sa fim toti madulare ale unei Sfinte si Apostolice Biserici conduse de Hristos Dumnezeu in primul rand.Desigur datori suntem sa ne ridicam din caderile noastre pana la ultima suflare cu nadejdea Invierii de obste si a Milostivirii Lui Dumnezeu asupra noastra!
    Sunt niste oameni minunati nepomenitorii acestia,sa ii lumineze Bunul Dumnezeu sa sa constientizeze lupta pe care o duc,sa ni se alature iarasi ca sa fim tari in vreme de razboi si prigoniri.Cate nu putem face impreuna!!!!
    Dintre nepomenitori,aduc aminte:Viorel Ghica,Laurentiu Ivanel,si multi oameni de-a dreptul stralucitori.Fratilor va asteptam cu blandete si fara reprosuri alaturandu-va noua „toata viata noastra Lui Hristos Dumnezeu sa o dam!+”

    Apreciază

   • Cine iti ia rugaciunea de la gura ?
    Un preot nu poate sa iti ia rugaciunea de la gura!
    Asta i culmea …
    Iar treaba cu ” pomenitul si nepomenitul ” este o minciuna sfruntata .In primul rand preotii ” nepomenitori”care dupa cum se spune ca evita pomenirea …ei de fapt pomenesc pe toti ierarhii orthodocsi care sunt in ORTHODOXIE deci ACESTIA NU EVITA NICIO POMENIRE A IERARHIEI BISERICII .
    Acei care nu vor in ORTHODOXIE singuri au iesit din Biserica si au cazut pentru ca asta au vrut sa faca , au vrut a se inchina proorocului mincinos de la Vatican .

    Noi nu sunten datori sa i urmam pina la anathema si apoi gheena NE FOLOSIM DE LUMINA CAT MAI ESTE LUMINA…iar preotii aleg asemeni daca raman in Biserica sau vor cadea prin ceea ce li se va cere , inchinare la proorocul mincinos sau la fiara . Restul tine de marturisirea ORTHODOXIEI care ne priveste pe noi toti oi si Pastori Adevarati TOTI cei care sutem in BISERICA LUI HRISTOS.
    ” NU TE TEME TURMA MICA CACI VOI FI CU TINE PINA LA SFARSITUL VEACURILOR ” asa ne a spus Mantuitorul Domnul Nostru IISUS HRISTOS.

    Apreciază

 27. @Nevrednica
  Va mai dau un exemplu de propaganda NERUSINATA facuta de un celebru site de.. „stiri” „ortodoxe” (care intre altele indeamna constant la nepomenire si schisma in BOR):

  „Preşedintele rus, Vladimir Putin, s-a declarat îngrijorat de faptul că la nivelul întregii ţări se colectează material genetic de la populaţie, afirmând chiar că cei care recurg la aceste acţiuni o fac „în mod deliberat şi profesionist”.

  „Stirea” a aparut sub titlul bombastic „ONG-urile colectează material genetic de la populația rusă. Motivul?”

  Nu dau link-ul catre site-ul respectiv, il stie toata lumea ca pe un cal breaz…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s