De ce papii din ultima mie de ani nu pot fi sfinti

 

Imagini pentru papa ioan paul al Ii-lea, foto

Au sosit la noi in Tara o parte din ramasitele pamantesti ale papei Ioan Paul al II-lea pe care la beatificat „biserica” romano-catolica. Romanii sunt ispititi sa se inchine la acestea ca si la moastele unui sfant. De aceea voi scrie cat mai pe scurt de ce papii din ultimii 1000 de ani nu pot fi sfinti :

 • ereziile papiste(papa Nicolae I) au fost condamnate de catre Sf.Fotie cel Mare inca de la Sinodul din C-nopol de la anul 867. Anul 1054  este momentul oficial in care papa Romei si cei care l-au urmat au cazut din Biserica. Cati ani o mai fi lucrat harul Duhului Sfant la apuseni prin episcopii-preotii lor care nu s-au supus papilor eretici, numai Dumnezeu stie, dar este sigur ca  inca din sec al XIV-lea de pe timpul Sf.Grigorie Palamas, ei nu mai aveau Sf.Taine valide. Fara harul Duhului Sfant nu poate fi vorba nici de mantuire si nici de sfintenie. La 16 iulie 1054, cardinalul Humbert a depus o scrisoare de excomunicare pe altarul bisericii Sfânta Sofia din Constantinopol, scrisoare pe care el o avea deja pregătită, iar două zile mai târziu delegația papală a plecat în grabă la Roma. Dar cum Papa Leon al IX-lea murise deja pe 16 aprilie, scrisoarea de excomunicare nu era o bulă papală propriu-zisă, deoarece nu era semnată de către un papă.  Patriarhul Mihail Cerularie a convocat la 24 iulie 1054 un sinod chiar în Biserica Sfânta Sofia din Constantinopol, în cadrul căruia a rostit anatema asupra papei Leon al IX-lea, a cardinalului Humbert de Silva Candida și a celorlalți trimiși ai Romei, și a ordonat eliminarea numelui papei din diptice, marcând astfel începutul oficial al Marii Schisme. Marea schisma trebuie inteleasa ca si caderea Apusului inafara Bisericii prin persistarea in erezii si prin condamnarea oficiala din partea Bisericii de Rasarit. Sf.Nectarie de Eghina scrie in cartea  „De ce Papa si supusii lui s-au despartit de Biserica lui Hristos” : „Daca Fotie nu exista, cu adevarat nu ar fi existat nici schisma, insa n-ar fi existat nici Ortodoxie.”
 • lipsa harului Duhului Sfant la romano-catolici este adeverita si prin minunea cu aghiazma de la anul 1600 (Alba-Iulia) de catre Marele Voievod Mucenic Mihai Viteazul si de catre Mitropolitul Ioan de la Prislop (1585-1605). Atunci s-a imputit „aghiazma”slujita de cardinalii romano-catolici, adeverindu-se prin aceasta ca ei nu au sfintenie, nu au har, nu sunt botezati, nu au preotie valida-mantuitoare si deci nu pot mantui si sfinti pe nici un membru al comunitatii lor care a cazut din Biserica . http://www.napocanews.ro/2016/01/mihai-viteazul-si-puterea-preotilor-ortodocsi-de-sfintire-a-apei-in-ardeal-la-1600.html.
 • papii din ultimii 50 de ani, este demonstrat inca din 2014 de catre o comisie de anchetatori din mai multe tari europene, sunt vinovati de nenumarate ucideri de copii, carora le-au baut sangele in ritualurile lor satanice :  http://m.beforeitsnews.com/celebrities/2014/07/pope-francis-found-guilty-of-child-trafficking-rape-murder-2465728.html                                                                                           Traducerea automata a textului :

” Pârâtul de ieri, Papa Francis Bergoglio, Generalul Iezuiților Catolici Adolfo Pachon și Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, au fost găsiți vinovați de viol, tortură, crimă și trafic de copii. Cinci judecători ai Curții Internaționale de drept comun de la Bruxelles au stabilit că infracțiunile au avut loc până în anul 2010. Începând cu luna martie,  peste 48 de martori oculari  au depus mărturie în fața acestei curți ICLCJ cu privire la activitățile inculpaților ca membri ai Copilului Satanic al Cercului IX Sacrifice Cult.

Cultul al IX-lea al Cercului Satanic a fost spus să facă sacrificii pentru copii în catedralele romano-catolice din Montreal, New York, Roma, Scoția, Londra, Castelul Carnarvon din Țara Galilor, Castelul francez nedezvăluit din Olanda și școlile rezidențiale canadiene catolice și anglicane din Kamloops, British Columbia și Brantford, Ontario Canada. Cultul pentru Cultul Satanic al Copilului al IX-lea al Cercului a fost crezut că utilizează plantații forestiere private din SUA, Canada, Franța și Olanda pentru „Partidele de Vânătoare pentru Umani” pentru elite globale, inclusiv membri ai familiilor regale europene. Se spune că adolescenți au fost obținuți de mafie, apoi au fost dezbrăcați, violați, vânați și uciși. Procurorul șef a declarat. „Biserica Catolică este cea mai mare corporație din lume și pare a fi în înțelegere cu mafia, guvernele, poliția și instanțele din întreaga lume”.

Două femei adolescente au declarat în fața Curții ICLCJ că Papa Francis ia violat în timp ce participă la sacrificii pentru copii. Alți opt martori oculari și-au confirmat afirmațiile de a fi martori la sacrificii de viol și de copii. Cultul al IX-lea al Cercului Satanic a avut loc în timpul izvoarelor din 2009 și 2010 în Olanda și Belgia.

Papa Francis sa dovedit, de asemenea, un făptuitor al ritualurilor de sacrificiu pentru copii satanici, în timp ce acționa ca preot argentinian și episcop, conform unui document sigilat obținut din arhivele Vaticanului. O a doua înregistrare datată 25 decembrie 1967, numită  Privilegiul Magisterial sa spus că fiecare nou Papă a fost obligat să participe la sacrificii ritualice ale Cultului al IX-lea din Cultul Satanic al copiilor nou-născuți, inclusiv să bea sângele lor. Documentele au fost prezentate instanței ICLCJ de către un proeminent oficial al Vaticanului și un fost angajat al Curia Vaticanului.

Luna trecută, un anchetator al Forțelor Gardienilor Gardienilor din Irlanda a depus mărturie în fața celor cinci judecători și a 27 de membri ai juriului care marchează pe oasele a aproape 796 de copii găsiți într-un tanc septic irlandez romano-catolic indică că au fost uciși ritual. Martorul a mărturisit că experții medico-legali au confirmat că decapitarea și dezmembrarea copiilor în mormântul comun seamănă cu semnele obișnuite de crimă ritualică sau sacrificiu pentru copii.

Un  documentar al BBC a expus un scandal de trafic de copii de cincizeci de ani de către biserica catolică din Spania. Peste 300.000 de copii au fost furate de la părinți până în anii 1990. Mamele le-au spus că bebelușii lor au murit și au fost îngropați în gropi comune. Biserica Catolică a spus că a făcut 20 de miliarde de dolari pentru adopții.

Un alt martor a mărturisit că au fost prezenți la întâlnirile papei Francis cu junta militară în timpul Războiului murdar din anii 1970 al Argentinei. Potrivit martorului, Papa Francisc a ajutat la traficul a 30.000 de copii de prizonieri politici dispăruți într-un inel internațional de exploatare a copiilor condus de un birou la Vatican.

Un  special ABC News a sugerat că diavolul a locuit la Vatican. „Documentele din arhivele secrete ale Vaticanului prezentate în instanță indică în mod clar că, timp de secole, iezuiții aveau un plan premeditat de a ucide ritual răpirea copiilor nou-născuți și apoi de a-și consuma sângele”, a declarat procurorul-șef al ICLCJ, cinci judecători internaționali și 27 de membri ai juriului. „Planul sa născut dintr-o noțiune răsucită de a extrage puterea spirituală din sângele vieții nevinovatei, asigurând astfel stabilitatea politică a papalității în Roma. Aceste acte nu sunt doar genocide, ci sistemice și instituționalizate în natură. De la cel puțin 1773, ele par a fi fost efectuate de Biserica Romano-Catolică, iezuiți și de fiecare papă „.

A fost organizată o anchetă permanentă și permanentă pentru investigarea și urmărirea penală a altor persoane implicate în posibile infracțiuni descoperite la Curtea ICLCJ. La 1 septembrie 2014, o anchetă a fost programată să înceapă întitulată Comisia Permanentă privind traficul de copii și jertfa rituală. S-au așteptat litigii ulterioare.

Cei 48 de martori oculari și-au identificat făptașii ca papii catolici Francis Bergoglio, Ioan Paul al II-lea și Joseph Ratzinger; Anglican, Biserica Unită a Canadei și oficiali ai Bisericii Catolice, inclusiv Cardinalii și Iezuitul catolic, Superior General Adolfo Pachon; regina britanică Elizabeth și prințul Phillip, arhiepiscop anglican de Canterbury Justin Welby și judecător la Curtea Supremă de Justiție Fulford; în Olanda: Cardinalii și regaliștii olandezi și belgieni, inclusiv prințul Alfred Bernhard, regele Hendrick, domnitorul Reginei Wilhelmina din Olanda, regina Beatrix, tatăl și vicepreședintele Roy, prințul Johan Friso și soția sa, Mabel Wisse Smit, omul de sus al forței armatei olandeze și subsecretarul Raad van State; oficiali ai armatei și guvernelor canadiene, australiene, britanice și americane, inclusiv CIA din SUA , plus miniștri proeminenți, judecători, politicieni și oameni de afaceri din SUA, Belgia, Olanda, Canada, Australia, Franța, Irlanda și Marea Britanie.

Mandatele de arest asupra Persoanelor v. Bergoglio et all au fost emise la 19 iulie 2014. Înregistrările tribunale vor rămâne sigilate pentru moment, conform comunicatului de presă al ITCCS de ieri. Prima instanță ICLCJ a considerat 50.000 de copii de origine canadieni care lipsesc. Instanța a încheiat, în februarie 2013, verdicte de vinovăție pentru 40 de elite globale, inclusiv regina Elisabeta.

Cei 50 000 de copii autohtoni au dispărut din școlile rezidențiale din Canada și în special din cele catolice. Peste 34 de site-uri de morminte de copii au fost identificate la unele din cele 80 de școli native din Canada. Începând cu anul 2008, regina Elisabeta și guvernul canadian au refuzat în mod continuu cererile de săpături ale ITCCS.

Motivul posibil nu a fost surprinzător. Regina Elisabeta și prințul Phillip au fost condamnați pentru dispariția a zece copii nativi de la școala rezidențială Kamloops din British Columbia, la 10 octombrie 1964. De atunci, părinții nu și-au văzut copiii. Litigiul părea, de asemenea, să aibă ca rezultat demisia Papei Ratzinger. Dovezi din acele cazuri ar putea fi găsite în ” Ascuns nu mai mult ” de Kevin Annett .

Curtea Internațională ICLCJ  are peste 450 de poliĠLúti de pace comune în 13 țări, cu 51 de grupuri de experti locale de operare. Fonduri de organizare au fost disponibile pentru grupurile de drept comun care doresc să aplice. Pentru a contacta  ITCCS , ICLCJ Court din Bruxelles, afiliații locali, sau pentru a vă oferi voluntar, trimiteți un e-mail sau sunați: itccscentral@gmail.com, hiddenfromhistory1@gmail.com, 386-323-5774 (SUA) sau 250-591-4573 (Canada ).

Despre autor
Judy Byington, MSW, LCSW, pensionar, autor al „Douăzeci și două fețe: în viața extraordinară a lui Jenny Hill și cele douăzeci și două de personalități multiple” ( www.22faces.com) este un terapeut pensionat, președinte public, activist și jurnalist de investigație ale cărui articole despre inele internaționale de exploatare a copiilor au fost citate pe sute de bloguri și site-uri web. Ex-Supervisor, Alberta Sanatate Mintala si Director Centrul de Consiliere Familie Provo este CEO al Recuperarii Child Abuse and Bureau Speakers ( www.ChildAbuseRecovery.com ). Dacă aveți sfaturi de știri despre problemele legate de abuzul asupra copilului, vă rugăm să trimiteți un e-mail la Judy info@22faces.com. Sunteți invitat să semnați petiția noastră la Congres pentru o investigație asupra controlului minții CIA asupra copiilor făcând clic aici:  http://www.change.org/petitions/us-congress-survivors-request-investigation-cia-mind-control -de copii”

 2.Marturia fostului calugar franciscan care s-a lepadat de papa si a devenit Arhiereu ortodox, primind cununa muceniciei in Mexic, Episcopul Pavel (Ballester-Convolier) al Nazianzului : http://www.familiaortodoxa.ro/2010/05/03/episcopul-pavel-ballester-convolier-al-nazianzului/

    Sunt unii arhierei romani „ortodocsi”( mai ales cei din strainatate), care afirma ca odata cu ridicarea anatemelor Sinodului Sf. Fotie cel Mare (867) romano-catolicii pot fi considerati a fi in Biserica si a avea Taine valide-mantuitoare, ceea ce este cu totul fals.  Ridicarea anatemelor facuta de catre patriarhul Atenagoras al C-nopolului in 1965 este nula – acestia (cler-credinciosi) ramanand in continuare sub acest blestem, pentru ca nici papa, nici cardinalii … nu s-au lepadat de erezii si nu au primit botezul si hirotonia din partea unor arhierei ortodocsi valizi. Acestea toate ar fi trebuit sa le spuna credinciosilor ortodocsi romani atat Patriarhul Daniel cat si oricare dintre arhiereii ortodocsi romani din zilele noastre, dar ei tac malc si nu invata pe credinciosi adevarul, drept pentru care vor avea de dat seama in fata Dreptului Judecator al tuturor, Dumnezeul-Om Iisus Hristos. Noi ne dezicem de asemenea pareri eretice legate de „ridicarea” anatemelor Sinodului Sf.Fotie cel Mare.
In concluzie, nici papa Ioan Paul al II-lea nu poate fi considerat a fi in randurile sfintilor si sa i se cinsteasca ramasitele pamantesti. Sminteala este foarte bine regizata de catre ecumenisti-atat ortodocsi cat si catolici, avand in vedere ca aceasta falsa procesiune cu papa Ioan Paul al-II lea are loc dupa hramul Sf.Cuv. Parascheva si inainte de aducerea Sf.Moaste ale Sf.Serafim de Sarov precum si inaintea hramului Patriarhiei-Sf. Cuv.Dimitrie Basarabov. Nu va inchinati la oasele unui eretic condamnat la iad, caci prin aceasta inchinare cinstiti erezia-mincina, adica pe diavolul iar aceasta cinstire se numeste inchinare la satana, ceea ce nu poate sa ramana fara urmari. Trebuie sa stim ca au fost in primul mileniu si Papi Sfinti : Papa Silvestru(sec al IV-lea)-cel care l-a botezat pe Sf.Imparat Constantin cel Mare, Papa Martin(sec al VII-lea)-cel care a fost ucis de ereticii monoteliti dimpreuna cu Sf.Maxim Marturisitorul, Papa Grigorie Dialogul(540-604) … dar toti papii cei de dupa 1054 nu pot fi sfinti, nici macar in randurile celor mantuiti.
Dumnezeu sa ne intareasca sa discernem adevarul de minciuna, sfintenia adevarata-care se gaseste numai in Biserica Ortodoxa de inselaciunile papiste.

 

402 comentarii

 1. Minunat este Domnul intru Sfintii Sai!!!
  Parintele Nathanael bine le4 mai zice…
  Iata si ‘medicamentul” hulitorilor care nu se lupta cu mania sufletelor lor…si de incrancenarea lor se tulbura pamantul!

  Picturile iadului…
  Sa ne fereasca Bunul Dumnezeu sa ajungem sa ii vedem!+
  „Eu sunt Calea,Adevarul si Viata!+”Hristos Mantuitorul lumii

  Apreciază

 2. In repetate randuri s-a scris pe acest Blog,despre pericolele gasite in stilul de viata nesanatos.
  Ni s-a atras atentia si despre „beneficiile” vaccinarii…
  Massa de manevra cu atat mai mult sa foloseasca atentia sporita asupra tuturor produselor ambalate si etichetate care vin in supermarketuri.
  Dr.Leonard Couldwell.odata spunea:”Manacti ceea ce se manca acum 100 de ani”.Iata,un pur adevar din gura unui medic naturopat care a „rezolvat” nu mai putin de 35.000 cazuri de cancer si nenumarate cazuri de imbolnaviri cronice.
  Pe langa faptul ca bauturile racoritoare sun cancerigene,sau ca,multe dintre ele contin ADN uman(extras din copilasi avortati-precum toate produsele pe baza si de colagen), jidovii mai lovesc inca odata.Cum?!Urmariti postarea de mai sus…
  Adevarul ne va elibera!!!+
  IIS.HS.+NI.KA.Slava Celui in Treime inchinat:Tatal,Fiul si Duhul Sfant!Amin+

  Apreciază

 3. Atentie gospodine!
  De asemeni foarte interesanta lista de alimente care contin fetusi umani!Printre care:Nestle(Cred ca si laptele praf,de fapt toate produsele Nestle),Lipton,paste de dinti-atentie firme producatoare ,precum si Maggi-cubuletele Maggi,delikat Maggi,Etc…:)
  Pofta ne-buna:)

  Apreciază

 4. Va multumesc parinte si pentru raspuns si pentru ca ati scos poza aceea hidoasa cu papa ce ma umple de scarba si groaza.Daruieste-ne Doamne mila,curaj, puteresi nu ne pedepsi precum am merita!

  Apreciază

 5. @Lidia
  M-a pus pe ganduri opinia ta privind protestele. Sa iasa romanii? Sau sa stea in casa la un mic si-o bere.
  Intr-un fel se aseamana cu ne-pomenitorii, la inceput si Monahul Teodot a fost printre sustinatorii nepomenirii.
  pe urma, adica vazand si facand, lucrurile s-au schimbat.
  Asa a fost si cu Piata Universitatii din 90 unde am fost din prima si pana in ultima zi: initial a fost ca o continuare a manifestatiei studentilor din 8 noiembrie 1945, pro-monarhie si impotriva comunistilor. Pe urma lucrurile au degenerat si am parasit manifestatia. Nu ma mai reprezenta.
  Eu cred ca nu trebuie stat cu mainile-n san, dar daca lucrurile degenereaza atunci procedam ca si in cazul miscarii nepomenitorilor: continuam sa mergem la slujbe, sa ne spovedim, sa ne impartasim dar suntem impotriva si a unora, si a altora. Lucrurile sunt pe muchie de cutit.
  Cat priveste „manipularea psihotronica”… asta e SF.

  Apreciază

  • http://ortodoxinfo.ro/2017/11/14/sisu-si-puya-lanseaza-un-manifest-pentru-sustinerea-familiei-traditionale-si-credintei-dumnezeu/
   „Strigati La familia daca sunteti cu mine/Strigati La Familia daca vreti sa fie bine”…sunt de generatia hip-hop cu La Familia si Bug Mafia ca solisti.Aveam 19-20 ani cand erau in voga.Ambele formatii s-au intors cu inimile catre Hristos Dumnezeu.Ma bucur din suflet pentru acesti baieti.Cinste lor!!!
   Doamne cat de minunat esti in tot pamantul.Peste tot pamantul Slava Ta!+

   Apreciază

   • https://jacobsm.com/projfree/protection.html
    Antidotul?
    Doar vietuirea in Biserica,dupa cum a mentionat Parintele Teodot -adica doar pana cand nu vom vedea ca „rasar”printre ai nostri tichii si chelii stralucitoare,papii si jidovii asa numiti”uraciuni la locul cel sfant”.Atata vreme cat se citeste Crezul si Tatal nostru stam la locurile noastre dar in garda si cu lupta daca e nevoie.
    Azi dimineata ma suna sotul!-„Asculta zice…”.Radioul din masina de salubrizare rasuna asurzitor.Ce sa imi fie dat sa aud:”Trebuie sa reconstruim moscheiele evreiesti care au atata plafin,atata inaltime,acest decor etc…”Cine vorbea ?Patriarhul de pe radioooo Trinitasss!
    Felicitari Patriarhului!Ce tovarasi de nadejde avem…
    Iertati-ma,Parinte!+

    Apreciază

   • Am vazut. Mare pacat face Patriarhul Daniel ca le da ghes la evrei … tradare de Hristos si neam romanesc. Acestia niciodata nici in trecut si nici in viitor nu au urmarit decat uciderea romanilor ca sa vina ei aici si sa ne ocupe. Sinagogile sunt salasurile satanei. Nu o spun eu ci Sf.Ioan Gura de Aur : https://www.ioanguradeaur.ro/349/omilia-i-impotriva-evreilor/. Daca Patriarhul sustine restaurarea sinagogilor evreiesti, aceasta este lepadare de Hristos si de neamul romanesc crestin ortodox. Ia sa citeasca Patriarhul Daniel ceea ce scrie un fost rabin care s-a lepadat de iudaism si s-a botezat crestin ortodox, s-a calugarit si a fost hirotonit chiar Preot : https://archive.org/stream/NeofitCavsocalvitiu-InfruntareaJidovilor1803#page/n9/mode/2up
    Sa citeasca aici Patriarhul Daniel si va vedea ca evreii folosesc in cultul lor la sinagoga sange de crestin muncit, adica torturat : „Data publicării: 1803
    Descriere: Neophytos Kavsokalivitet
    Înfruntarea jidovilor asupra legii şi a obiceiurilor lor, cu dovediri din Sfânta şi Dumnezeiasca Scriptură, atâta din cea veche cât şi din cea noao acum întâiu întru acestaşi chip tipărită. / Neofit ; Cu blagoslovenia şi cu toată cheltuiala Preosfinţiei sale chiriu chir Iacov, Mitropolitul a toată Moldova. – [În Iaşi] : S-au tipărit de Ieromonahul kir Macarie şi de Gherasim Ierodiacon Tipograf, 1803. – [3] f., 175 p. ; 23 cm
    Text în limba română cu caractere chirilice. – Însemnări. BRV II(622) p.446. – Volumul se deschide cu o predoslovie (Înainte Cuvântare) şi se concentrează asupra relaţiei dintre creştinism şi iudaism. Autorul, fost rabin (,,eu care mai înainte am fost învăţătoriu întru jidovimeʼʼ ) s-a convertit la creştinismul ortodox. Pe parcursul celor patru capitole ale cărţii el încearcă să dovedească superioritatea creştinismului în faţa iudaismului: ,, Şi pentru că m-au miluit Hristos, de au biruit la mine nevrednicul rânduiala firii şi m-au scos de la întuneric la lumina Soarelui, ca să-i aduc mulţumire Mântuitorului meu, am scris cărticica aceasta, mică la vedere, dară socotesc a fi folositoare pravoslavnicilor, iubitorilor de ştiinţă şi râvnitorilor creştinătăţii, că sunt scrise într-ânsa, câteva taine mari ale jidovilor, spre înfruntarea şi ruşinarea lor, care de la răstignirea Mântuitorului şi până acum, de nimenea deplin n-au fost descoperite. Şi am aşezat-o în patru capitole, în numele Sfinţilor patru evanghelişti: Matei, Marcu, Luca şi Ioan, pe care i-au văzut Proorocul Iezechiel în chip de om, în chip de leu, în chip de viţel şi în chip de vultur: eu care mai înainte am fost învăţător întru jidovime, iar acum, prin mila Domnului meu Iisus Hristos, mă aflu creştin pravoslavnic.”.
    Inca cititi si va cutremurati :
    „Capitolul l
    Taină ascunsă, şi acum descoperită asupra jidovilor pentru sângele care iau ei de la creştini, şi ce fac cu dânsul, cu dovediri din Sfânta Scriptură.

    Mulţi au scris multe cuvinte împotriva jidovilor, cu multe şi adevărate mărturii din Sfânta şi dumnezeiasca Scriptură. Atât pentru
    venirea Mesiei celui adevărat Iisus Hristos, fiul Prea Curatei Fecioarei Maria, cât şi pentru câteva rătăciri ale jidovilor. Care acestea s-au scris atât de dascălii Bisericii noastre, cât şi de dascălii evrei care au primit Sfântul Botez, însă o taină ce ei o au între dânşii, urătorii de oameni şi de Dumnezeu, jidovi, care eu nu o am găsit scrisă nicăieri, şi de au şi scris cineva în oarecare chip, dar puţin şi acoperit, adică: a ucide jidovii pe creştini şi a le lua sângele.
    Aceasta au scris mulţi, dar pentru ce? Şi ce fac ei cu sângele acesta, măcar că nu mi s-au întâmplat a vedea înscris nicăieri, poate că aşteptând întoarcerea jidovilor vreodată către credinţa lui Hristos: şi ca să nu se scârbească creştinii pe dânşii şi să nu-i primească la credinţă, şi pentru aceia n-au scris. Dar eu de vreme ce cu darul lui Dumnezeu am primit Sfântul Botez şi sfântul chip al călugăriei spre înfruntarea semeţilor şi spurcaţilor jidovi, dar, mai întâi şi spre folosul lor mi-au fost descoperite mie şi păzite, până ce am primit Sfântul Botez. Iar de la Sfântul Botez încoace, toate îmi sunt defăimate şi scuipate. Şi câteva cu bune dovezi şi mărturii, scriu aici pe faţă. Mai întâi să se ştie că această taină nu este ştiută de toţi jidovii, ci numai de rabinii, hahamii lor, de cărturarii şi fariseii lor, ce se numesc de dânşii Hasiindem, de aceia este ştiută. Şi această taină păzesc ei cu mare sfinţenie. Dară pentru care pricină fac ei uciderea aceasta, este pentru trei lucruri.
    Întâi pentru mare urâciune ce au ei asupra creştinilor, părându-le că făcând această ucidere aduc jertfa lui Dumnezeu precum şi Mântuitorul nostru, Iisus Hristos, au zis către Ucenicii săi: ” Va veni o vreme, că cine vă va ucide pe voi, i se va păr ea că aduce jertfa lui Dumnezeu.” (Ioan Cap. 16, Stih 2)
    Al doilea pentru multe dezdemonii, adică: pentru farmecele ce fac jidovii cu acest sânge.
    Şi al treilea că sunt rabinii la îndoială, poate că au fost Iisus, Fiul Mariei, Mesia cel adevărat şi stropindu-se ei cu acel sânge ce iau de la creştin muncit, „se vor mântui”. Cât despre pricina cea dintâi scrie la o carte a lor ce se numeşte Himiş, adică cinci cărţi ale lui Moise: la cartea a doua ce se numeşte Exodul: unde zice că au adunat Faraon şase sute de călăraşi ca să gonească neamul jidovesc, şi face acolo întrebare Rabi Solomon, (Exodul 14, 7) (Satana cel mare care duce pe toţi jidovii la Tartarulcel dinafară), de zice: „De unde au avut egiptenii cai ca să gonească pe jidovi? “ (Exodul 9, 25) ” Căci grindina le-a ucis toate dobitoacele lor” şi răspunde iarăşi el, că scrie mai sus, (Stih 2) „că unii şi-au ascuns animalele cu care apoi i-au urmărit” şi zice acolo: (Mina an omri tof şi va nuhuşim, reţoţ Esmoihoi tof, şi bagoim, arok) care cuvinte înseamnă: ” de aici noi învăţăm că celui mai blând dintre şerpi scoate-i creierii din cap, şi pe cel mai bun din creştini ucide-l” adică dator este tot jidovul să omoare un creştin crezând că cu aceea se va mântui, măcar că de la creştini primesc facere de bine în toate zilele: dar au foarte mare urâciune asupra pravoslaviei noastre, şi precum sunt ei întorşi, apoi aşa şi Sfânta Scriptură o tălmăcesc foarte întoarsă şi cu nepotrivire, precum la cartea Exodului scrie, porunceşte Moise şi zice: „Şi carne de fiară prinsă să nu o mâncaţi, ci să o aruncaţi câinilor,” (Exod 24, 31) Apoi tâlcuieşte acolo acel proclet, Rabi Solomon de zice, „că nu numai câinilor a poruncit Moise să o aruncaţi, ci şi creştinilor puteţi să o vindeţi” Dară pentru ce zice Moise câinelui şi nu zice creştinului? ca să te înveţi că mai de socotinţă sunt câinii decât creştinii. Pentru că câinii n-au lătrat în vremea când jidovii au ieşit noaptea din Egipt, precum scrie la (Exod 20, 7). O ticăloşii jidovi! Bine au zis Moise către voi a doua Lege 29,4. „Şi n-au dat vouă Dumnezeu inimă ca să ştiţi şi ochi să vedeţi, şi urechi să auziţi, până în ziua de astăzi,” şi iarăşi: „Au acestea răsplătiţi Domnului? acest norod este nebun şi nu înţelept:” a doua Lege 3, 6. De asemenea grăieşte Duhul Sfânt, prin glasul lui Isaia (29, 14) de zice: „Iată Eu voi muta pe ei şi voi pierde înţelepciunea înţelepţilor, şi mintea celor pricepuţi voi întuneca.” Şi cu adevărat s- au împlinit la dânşii aceasta, de vreme ce n-au nici o înţelegere sufletească, cum au zis mai înainte Proorocul Isaia (59, 10) „Pipăi-vor ca orbii peretele, şi vor pipăi ca cei fără de ochi, şi vor cădea ziua la amiază ca orbul întru miez de noapte” Şi iarăşi Isaia (Cap. 65, Stih 15) „Şi veţi părăsi numele voastre, spre saturarea aleşilor mei: iar pe voi vă va ucide Domnul” Şi pe faţă vedem că n-au nici o pricepere duhovnicească şi numai trupească, precum porcul care tot la pământ caută, aşa şi ei tot cele pământeşti le socotesc. Cum şi David pe neamul jidovesc porci îi numeşte, de zice: ” viia din Egipt ai mutat: şi altele şi porcul sălbatic au păscut-o pe ea.” Viia din Egipt să înţelege, că precum Egipetul era plin şi îndestulat de toate rodurile cele bune, de pâine şi de tot felul de cărnuri, unde în patru sute de ani fiind în robie, deprinşi erau cu acelea. Apoi după ieşirea lor din Egipt şi după trecerea a patruzeci de ani ce au umblat prin
    pustietate unde au mâncat pâine îngerească. Nu că au flămânzit ei mâncând aceea, ci după ce s-au văzut intraţi pe pământul
    făgăduinţei, unde izvora laptele şi mierea, care se înţelege a fi ca o viie roditoare cu îndestulare, şi mai mult decât în Egipt, atunci jidovii ieşiţi fiind din pustietate, ca nişte porci sălbatici văzându-se întru atâta îmbelşugare, nu numai că s-au dat după toate desfrânările de o au păscut-o pe ea: ci au uitat şi pe Dumnezeu, căutând numai de cele trupeşti, iar nu duhovniceşti. Cum şi Hristos pe neamul jidovesc porci îi numeşte când zice: „Să nu aruncaţi mărgăritarul înaintea porcilor.”
    Mai zicând şi aceasta: “Să nu dăm cele sfinte câinilor,” adică să nu arătăm cuvintele cele sfinte jidovilor, pentru care zice David cadespre faţa lui Hristos: „Că m-au înconjurat câini mulţi” Psalm 31,17. Şi iarăşi: „întoarce-se-vor către seară şi vor flămânzi ca (şi) câinii, şi vor înconjura cetatea” Psalm 58, 7. Şi cu adevărat că în ziua răstignirii Mântuitorului, toată ziua n-au mâncat urătorii de Dumnezeu jidovi. La fel şi Proorocul Isaia numeşte pe neamul jidovesc câini, de zice: „Şi câini fără de ruşine la suflet, neştiind saţiul,” Cap. 26, 11. Adică: jidovii nu s-au săturat cu atâta sânge care au vărsat a Proorocilor, ci încă şi sângele lui Hristos, Mesia cel adevărat, l-au vărsat, şi nici cu atâta sânge nu s-au săturat, ci până în ziua de astăzi se nevoiesc de varsă sângele creştinesc. Iată dar am arătat că jidovii se numesc în Sfânta Scriptură câini, şiporci, că n-au nici o înţelegere sufletească, cum şi aici unde am pomenit mai sus de Moise care zice: „că n-au lătrat câinii când au ieşit jidovii noaptea din pământul Egipetului”, înţeleg jidovii trupeşte, adică chiar pe câini, dar măcar să fi lătrat câini cât de mulţi, iarăşi nimica nu folosea, de vreme ce înşişi egiptenii i-au gonit pe dânşii, precum însăşi Scriptura zice: „Şi au silit Egiptul pe norod ca să iasă din ţară” Exod 12, 33. Cum şi David zice: „S-au veselit egiptenii de ieşirea lor”: Psalm 104, 37. Că Moise duhovniceşte grăieşte, cum zice şi David: ” O dată au grăit Dumnezeu, doarăacestea am auzit,” adică: Sfânta Scriptură fireşte au scris,: dar duhovniceşte se înţelege. Aşa şi aici unde zice Moise câini n-au lătrat,adică: satana, cu diavolii n-au putut să stea împotrivă, cum şi la pildacare aduce Hristos la Sfânta Evanghelie, pentru Lazăr cel sărac, care stătea lângă uşa bogatului plin de bube, şi câinii lingeau bubele lui, tâlcuieşte acolo Sfântul Theofilact de zice: „Bubele sunt păcatele şi câinii sunt diavolii, care ling păcatele oamenilor”, Cap. 1, Stih 51. „Izbăveşte din mâna câinelui pe acea una născută a mea” adică: cu sufletul său se roagă David lui Dumnezeu ca să-l izbăvească din
    mâna satanei.” http://www.glasulstramosesc.ro/dir/sionism/infruntarea_jidovilor_de_neofit_cavsocalvitiu_fost_noe_weinjung_1803/31-1-0-340
    Deci aceasta sustinere a restaurarii sinagogilor evreiesti este cel mai mare pacat si sminteala a Patriarhului Daniel dupa sminteala numita Creta. Pentru cei care vor sa vada in amanunt ce blestematii fac evreii-mai ales rabinii in sinagoga, sa citeasca cartea P.Neofit Capsocalivitul si vor vedea ca dupa Dumnezeu ar fi daramarea urgenta a tuturor sinagogilor iar nu refacerea lor si interzicerea iudaismului ca religie prin lege in Constitutie. Doamne ajuta.

    Apreciat de 1 persoană

 6. nu-i bine vazut PUTIN de Sfintii profeti rusi din SAREA PAMANULUI…asa ca nu-i ortodox daca a introdul cadrul unic care -i drac….avea puterea cea mai mare sa refuze acest card dar nu a facut absolut nimic pt popor

  Apreciat de 1 persoană

 7. Aveti dreptate Parinte si stiti prin cite framintari am trecut pina la Sfintele Paste cind mi.am dat seama ca Dumnzezeu Atotmilostivul S.a indurat si ne.a trimis Sfinta Lumina la rugaciunile patriarhului ecumenist Teofil;ma doare cind citesc cum se critica acum unul pe altul si am impresia ca sint citiva nepomenitori care ar vrea sa se intoarca la pomenire dar se tem ca.i vor parasi crestinii.
  Ma sperie actiunea jandarmilor fata de un preot si Biserica!
  Se aseamana greco-catolicilor care au atacat in 1998 Biserica ortodoxa din Cluj.
  Sebastian mi.a „deschis”ochii:va rog sa ma iertati pt.toate parerile mele care sint gresite si va multumesc pt.toate sfaturile.
  Doamne ajuta.

  @Florian.
  Multumesc Florian,am citit acea declaratie a lui Putin si citesc tot ce.i in legatura cu el pt.ca (inca o data)datorita lui este salvat Damascul care,asa cum stim cu totii,cind va cadea va veni sfirsitul.
  Nu stau acum sa.l omagiez pe Putin,nu.mi este ruda,dar spune.mi te rog:daca vecinii tai ar fi inarmati pina peste git,fiind singur sau cu vecini de neincredere la zeci de mile,ai dormi linistit sau ti.ai lua masuri????
  Asa sint rusii iar vecinii lor,atitati de „prietenii”americani prefera camasa in locul maieului!
  Sa nu.mi spui ca nu intelegi atzitzarile facute de americanii avizi de razboi,in dorinta fierbinte de a.si acoperi mil.de miliarde bagate in armament(de cind s.au infiintat din razboaie au trait).
  Putin singur declara c.a fost FSBist,tot ce sp.ref.la situatia politica este adevarat,cu toate restrictiile vestului impotriva Rusiei,datorita tacticii si inteligentei lui,economia lor a crescut si se vede clar ca este nationalist,cuvint tabu in ziua de azi deci….ghici care dintre cei rai este mai bun?
  Sint doua grupari de sionisti:una care.l vrea pe antihrist imediat si a doua care.l vrea cind o veni el,fara a.l urgenta-dar doar Dumnezeu Atotputernicul decide!!!
  Brother Nathanael este minunat,iti poate explica.
  Spune.mi de ce tot guvernul american este disperat ca televiziunea rusa(RT)este mult mai vizionata decit CNN.ul,si deja ii obliga sa se declare „agenti secreti”?
  Motivul este ca doar rusii arata atrocitatile facute in Orient de….”prieteni”!
  Trump este intre ciocan si nicovala,nici nu i.au dat voie sa se intilneasca cu Putin,este tradat chiar din interiorul partidului si de ginere,etc…..etc…..care le stii tu foarte bine.
  À propos:imi pare bine ca este Trump si nu killary.
  Scuza.ma pt.opiniile mele diferite de ale tale,dar,ceva de la fiecare din acest grup minunat,ne ajuta sa intelegem mai bine,mai ales ca simtim ortodox;chiar daca sintem in alte tari,iubim si ne rugam pt.Romania!
  Dumnezeu si Maica Domnului sa ne pazeasca!

  Apreciază

  • „… am impresia ca sint citiva nepomenitori care ar vrea sa se intoarca la pomenire dar se tem ca.i vor parasi crestinii.” N-au de ce sa se teama. Daca le vor explica cu buna, unii poate se vor lasa de exagerari. A fost ceva inedit pentru noi romanii aceasta intrerupere a pomenirii si nimeni nu a stiut unde se va ajunge. Dar le trebuie smerenie ca sa recunoasca ca au gresit. Daca vor continua sa-si gaseasca la Sf.Parinti argumente pentru nepomenirea lor, vor gasi dar nu este de la Dumnezeu. Dar acest preot s-a vazut foarte clar cum mai mult ii intarata pe credinciosi. Ar fi bine sa fim neutri in privinta americanilor si rusilor. Sa ne aparam interesele neamului romanesc.

   Apreciat de 1 persoană

  • Vreau sa va spun ca Br. Nathanael, era foarte infocat sustinator al lui Trump. Cel putin un campania de anul trecut nu mai contenea sa-l ridice in slavi, gasiti pe youtube video-urile, ma si plictisisem de atatea laude..
   In momentul de fata, Br. Nathanael s-a „sucit” la 180 de grade, si-a dat seama cu cine are de-a face…
   E totusi interesant de observat ca Trump a fost atat de viclean incat l-a pacalit chiar si pe unul cu „nasul fin”..
   Asa va fi si antihristul.

   Apreciază

  • @Prahovean,

   Desigur ca de la bun inceput mi s-a parut ceva suspect cu Hello Kitty.Caci are un logo secret care apare in anumite perioade in Londra,pe toate produsele:Hello Kitty monster,hello kitty skeletron,samd.
   Iar fundita ei intr-o parte cu un buton in mijloc=mk-ultra mind control.
   IIS.HS=NI.KA

   Apreciază

 8. @C
  PS Ioan Casian n-a spus nici un cuvant despre ecumenism si nici nimeni nu l-a intrebat.
  I-am cantat cu totii Multi ani Traiasca, am fimat cu telefonul, facut poze etc.
  Cum sa-mi permit eu sa-l abordez pe PS, adica sa-l iau la.. intrebari, sa-i cer socoteala sau .. cum..?
  Nu mai la sectanti se intampla lucruri de genul asta, vorbesc unii peste altii (unii vorbesc „in limbi”) vocifereaza, striga, zbiara.. La noi la ortodocsi nu intrerupe nimeni predica cu vociferari. E rusine..

  Apreciază

  • Daca nu esti pregatit bine, nu poti sa-l abordezi. Si intrebarile se pun inafara slujbelor, la cateheze, daca o fi facand asa ceva. Trebuie sa fii mai intai pregatit. Ar fi insa interesant sa stim ce gandeste in privinta catolicilor, protestantilor, BIsericii, ecumenismului … Mai intai trebuie sa te rogi, apoi sa te apropii de el cu sinceritate, cu respect pentru harul care il are … Caci sinceritatea provoaca in el sinceritate, bunatatea bunatate, smerenia smerenie … tot asa. Trebui sa le puna careva intrabari altfel merg pe panta ecumenismului in nestire. Sa stie ca are de-a face cu niste crestini ortodocsi interesati de traire, de dogme, de mantuire.

   Apreciat de 1 persoană

 9. @C
  Sa mai postez ceva inainte de culcare, asa cum sunt obosit, tracasat si plin de girja zilei de maine:
  Te poti mantui in ziua de azi fara Ierarh? E o intrebare si pentru Monahul Teodot.
  Daca Ierarhul se duce in iad, se duce cu turma lui cu tot.
  Pe de alta parte, daca Ierarhul merge in Rai, merge cu toata turma, asa ca eu ma rog si eu pentru PS Ioan Casian sa ma treaca si pe mine la marele examen. Sa nu ajung acolo la locul ala .. in iad adica.
  Ai vazut si tu video-ul postat de @Lidia.. Sper sa nu am cosmaruri la noapte.

  Apreciază

  • „Daca Ierarhul se duce in iad, se duce cu turma lui cu tot.” Nu este, nu a fost si nu va fi asa ceva niciodata. De Ierarh faci ascultare pana la pacat. Daca te invata ecumenismul, nu asculti. Daca te invata pacatul, nu asculti. Nu suntem dobitoace necuvantatoare ci oameni cu ratiune. Fiecare va da raspuns pentru sine si pentru altii-ierarhii, preotii vor da raspuns de ceea ce i-au invatat pe credinciosi. Acum raman invataturile Sfintilor Parinti. Sf.Justin Popovici a aratat ca ecumenismul este panerezie. De el ascultam. Pe ierarhi ii pomenim in nadejdea intoarcerii lor de la calea cea pirzatoare a ecumenismului, a vaccinurilor, a cipurilor …

   Apreciază

  • @Florian,
   Ma bucur ca a avut impact videoclipul meu:)).Sa nu avem cosmaruri dincolo,ca peste cosmarurile de noapte,trecem foarte usor cu…
   +Cruce in masa.+Cruce in casa.+Cruce in cer.+Cruce-n pamant.+Cruce in loc unde ma culc.
   Doamne Iisuse Hristoase,miluieste-ne pre noi si lumea Ta!+
   Iertati-ma,Parinte!+

   Apreciază

 10. Adica ce sanse la mantuire poate sa aiba un lup singuratic ca mine muscand in dreapta si-n stanga fioros cu coada intre picioare? Daca maine da o masina peste mine nici n-are cine sa ma-ngroape, ma duce direct pachet la crematoriu.. Asta e strainatatea.
  Asa ca… ma rog si eu pentru PS Ioan Casian. Pai ce sa fac..?

  Apreciat de 1 persoană

 11. Sarut-mana,Parinte!+
  Pentru a decripta mecanismul de aparare impotriva secretelor arme ale elitei de control al mintii prin atacuri psihotronice,mk-ultra,cipuire etc,este impetuos necesar sa vizualizam si sa intelegem creatia minunata a Lui Dumnezeu,prin viziunea ortodox-adevarata ce covarseste toate stiintele lumei.Dumnezeu ne-a lasat minunati,desavarsiti,sanatosi de la nastere…Iar in cotidian,cel mai important este sa pastram nealterate toate functiile corpului uman.Am avut recent o discutie cu „cei” ai casei mele despre acestea toate.Sa iesim biruitori iar la fiecare cadere sa adaugam o multumire,rugaciune minunata si neincetata Slava Lui Dumnezeu caci doar prin credinta necurmata reusim sa ne ridicam.
  Iertati-ma,Parinte!+
  Dai vointa,iei putere!+
  urmatoarele videoclipuri vin legate intre ele.
  https://www.youtube.com/channel/UCpZCKfjiRYYex-YrOrpp6ww

  Apreciază

 12. @ Florian
  Dumnezeu sa te miluiasca si sa te duca pe calea mîntuirii!
  Maica Domnului sa te acopere in tot locul si in toata vremea!
  Doamne ajuta!!!

  Apreciază

  • Isi merita „soarta”din plin aceasta natie cu numele de ‘ popor roman pentru NEOMENIE , NEMILOSTIVIRE SI PENTRU IDOLATRIE ,”
   Isi merita pedeapsa aceasta adunatura de idolatri care sunt pe acest pamant asa cum este profetit de Sfintii trimisi de DUMNEZEU Parintele Arsenie Boca , Parintele Iustin Parvu … .
   Peste tot unde bati cu ochiul vezi ca femeile nu stiu sa mai poarte o fusta merg ca niste dezmatate si … scoase din … cu echipamentul dracilor din iad .
   In scoli vezi profesoare , invatatoare care isi etaleaza … in fata copiilor mai mici sau mai mari de parca aici a izvorat iadu pe acest pamant .
   Sunt mama de copil si femeie insa imi place sa imi respect Neamul Orthodox si Legea in care m am nascut si crescut.

   Cand am fost in Antwerp 3 luni sa muncesc , trecerile pt copii din preajma scolilor erau pazite cu garda vie , un om cu un stegulet care permitea trecerea copiilor si asta mi a placut .

   Astazi in Romania tarisoara asta vanduta , batjocorita si nenorocita de ‘copiii ei,” , iti duci copilul la scoala pe strazi mici de cartier si nu ai loc nici cu copii de mana pentru ca romanul curva si idolatru nu poate sa se screme si sa se … fara masina .
   In 1990 daca vedeai 5 masini pe strazi si era mai bine …. astazi nu ai loc sa treci nici pe trotuar darmite pe trecere .
   De asta a spus si profetit Parintele Ilarion Argatu care Sfant este ” va fi un cutremur atat de mare ca se vor prabusi blocurile precum cutiile de chibrituri si Biserici ca in ele au slujit bolovani care le au daramat pe interior …se va intampla un cataclism atat de mare Bucuresti are sa fie o groapa cu apa si nu am msi vazut oameni ….pe strazi vor sta masini goale ca nu vor mai fi oameni ca le conduca ”
   Asta se va intampla pentru inchinaciunea la fiara si la numarul fiarei adica 666 care va aduce uraciunea pustiirii.
   TREZITI VA MAI …ca sa nu se caste pamantul si sa inghita toata mizeria si spurcaciunea venite aici pe acest pamant Sfant in Romania.

   Apreciat de 1 persoană

 13. @Teodor Stela Maria,
  Bine ziceti,va credeam barbat,nu stiu de ce aveam eu mereu aceasta impresie.Dar sunteti femeie puternica si razbatatoare si va apreciez din tot sufletul meu.Multi dintre barbati,nu au acest curaj al dumneavoastra,aceast soi de flacaruie vie care arde si topeste prin forta cuvintelor un suflet gata sa se clatine in abisul pacatelor si al nesimtirii de zi cu zi.
  Cand citesc acest blog si cuvintele dumneavoastra,simt ca vreau sa zbor si sa marturisesc si eu la randu-mi pathosul din adancul inimii.
  Este vremea!
  Acum ori niciodata sa ne trezim ,sa ne unim intr-un cuget si o simtire precum Fratiile de Cruce sub obladuirea unui capitan!Asteptam si nepomenitorii cu inima buna sa ni se alature!Sa poposeasca pe meleagurile noastre din codrii moldovei,la Manastirile noastre cu buna asezare duhovniceasca.Sa traiasca adevarata credinta a neamului nostru de peste viacuri, sa ia blagoslovenie,sa se „contamineze” cu adevaratele minuni facute de Sfintii nostri,sa se umple sufletele lor de Harul dumnezeiesc…sa traim unitate si fratie aici si in cer!
  Viorel Ghica,Mirela,Laurentiu Ivanel,fr.Eugen Brumar…se stiu ei care sunt si care,totusi nu au indraznit nici o secunda sa se faca hulitori de Sfintii Mari Mucenici ai neamului Romanesc din Temnitele Comnuniste.
  Nu glumesc.
  Daca lumea in jurul nostru doarme,este timpul sa ii zguduim sub tropotele picioarelor.
  Hai Romania!+
  Iertati-ma,Parinte!+

  Apreciază

 14. pt lidia
  Filmuletul cu hello kitty e o sminteala marca youtube. Ce greseli are?
  1. Doamna era japoneza si daca era japoneza orice lucru era firesc sa-l ceara in japoneza, nu in chineza.
  2. Daca fata era bolnava ar fi facut ce era mai bun pentru ea, dar a recurs la un gst disperat (posibil, dar personal ma indoiesc)
  3. Cuvantul…in fine cu litty…traducerea nu e corecta. In japonea e akuma, in chineza mogui (cu caracterele lor, bineinteles).
  Sunt unele jocuri si jucarii asa, dar asta nu inseamna ca fiecare jucarie are ceva rau (ex daca un copil primeste un iepure de plus cine stie ce ar insemna). Daca ne gandim la fiecare lucru de asta o luam noi razna.Nu tot ce e pe site-uri de filme trebuie luat de bun. Doamne ajuta!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s