Templul evreiesc si Sinagoga-locasuri de cult al satanei

Zilele trecute a avut loc un simpozion in Aula Magna Teoctist Patriarhul a Palatului Patriarhiei, intitulat „Temple și sinagogi din România: Sinagoga ca loc de rugăciune, loc de învățătură și loc de adunare.” Acest simpozion are loc imediat dupa ziua Sf.Ioan Gura de Aur(354-13 noiembrie 407)-Patriarhul Constantinopolului, cel caruia i s-au aratat in vedenie Sfintii Apostoli Petru si Ioan pe cand era doar monah.

„Doi bărbaţi luminaţi, coborîndu-se din cer, îmbrăcaţi în haine albe şi strălucind ca soarele, au intrat la fericitul Ioan, unde îşi făcea rugăciunile sale; unul dintre dînşii ţinea o hîrtie scrisă, iar altul nişte chei. Dar Ioan, văzîndu-i pe dînşii, s-a temut şi s-a închinat lor pînă la pămînt. Iar ei, luîndu-l de mînă, l-au sculat zicînd: „Nădăjduieşte şi nu te teme!” Dar Ioan a zis către dînşii: „Cine sînteţi voi, domnii mei?” Iar ei i-au răspuns: „Nu te teme, bărbatul doririlor celor bune, noule Daniile, întru care bine a voit a locui Duhul cel Sfînt, pentru curăţenia inimii tale; căci sîntem trimişi la tine de Marele Învăţător şi Mîntuitorul nostru Iisus Hristos”.

Zicînd aceasta, cel dintîi, întinzîndu-şi mîna, i-a dat hîrtia, zicînd: „Primeşte hîrtia aceasta din mîna mea, că eu sînt Ioan cel care m-am rezemat de pieptul Domnului la Cina cea de Taină şi de acolo am scos dumnezeieştile descoperiri. Domnul îţi dă şi ţie a cunoaşte toate adîncurile înţelepciunii, pentru ca să hrăneşti pe oameni, nu cu învăţătura hranei celei trecătoare, ci ca să astupi cu cuvintele gurii tale, gurile ereticilor şi ale iudeilor, care grăiesc fărădelege asupra Dumnezeului nostru”.

Apoi, întinzînd şi celălalt mîna, i-a dat cheile, zicînd: „Primeşte aceasta, căci eu sînt Petru, căruia îmi sînt încredinţate cheile împărăţiei, şi îţi dă şi ţie Domnul cheile Sfintelor Biserici şi, pe care-l vei lega să fie legat, iar pe care-l vei dezlega, să fie dezlegat”.

Fericitul Ioan, iarăşi plecîndu-şi genunchii, s-a închinat lor, zicînd: „Cine sînt eu, ca să îndrăznesc a primi şi a purta nişte slujbe mari şi înfricoşate ca acestea, fiind păcătos şi mai prost decît toţi oamenii?” Iar Sfinţii Apostoli care se arătaseră, iarăşi l-au prins de mîna dreaptă şi l-au ridicat, zicînd: „Stai pe picioare, îmbărbătează-te şi te întăreşte şi fă cele poruncite ţie; apoi nu tăinui darul cel dat ţie de la Domnul nostru Iisus Hristos, spre sfinţirea şi întărirea poporului Său, pentru care şi-a vărsat sîngele ca să-l mîntuiască din înşelăciune. Grăieşte cuvîntul lui Dumnezeu fără îndoire, adu-ţi aminte de Domnul Care a zis: Nu te teme turmă mică, căci a binevoit Tatăl vostru a vă da vouă împărăţia. Deci, nici tu, nu te teme, pentru că a binevoit Hristos, Dumnezeul nostru, a sfinţi prin tine multe suflete şi a le aduce la cunoştinţa Sa. Şi o să ai multe nevoi şi necazuri pentru dreptate; dar să rabzi ca un diamant tare, pentru că aşa vei moşteni Împărăţia lui Dumnezeu”.http://www.ioanguradeaur.ro/184/viata-celui-intre-sfinti-parintele-nostru-ioan-gura-de-aur-patriarhul-constantinopolului/

Retinem deci ca Sf.Ioan Gura de Aur a primit de la Sf.Ap. si Ev. Ioan darul cuvantului cu urmatorul scop : ” ca să astupi cu cuvintele gurii tale, gurile ereticilor şi ale iudeilor, care grăiesc fărădelege asupra Dumnezeului nostru”. Aceasta o spunem pentru ca sa se stie ca Insusi Dumnezeul-Om Iisus Hristos doreste astuparea gurilor ereticilor si ale iudeilor-evreilor care graiesc faradelege asupra Lui. El este Adevarul si vrea sa hraneasca oamenii cu hrana cea vesnica si sa-i scoata din inselaciuinea tatalui minciunii, diavolul. Aceasta vis-a vis de termenul inventat de cateva zeci de ani numit „antisemitism”.

Si intr-adevar, dupa aceasta vedenie Sf.Ioan Gura de Aur a vorbit si a scris omilii catre evreii din vremea sa si din toate vremurile. Intr-una dintre ele afirma urmatoarele : „Ce boala este aceasta? Sarbatorile iudeilor milosi si nefericiti vor veni indata asupra noastra, una dupa alta si cu mare graba: sarbatoarea trâmbitelor, sarbatoarea corturilor, posturile. Sunt multi dintre noi care spun ca ei gândesc la fel ca noi. Totusi unii dintre acestia vor urmari sarbatorile iar altii vor tine sarbatorile iudeilor impreuna cu acestia si vor respecta posturile lor. Eu vreau chiar acum sa scot acest obicei stricacios din Biserica … Dar acum când sarbatorile iudaice se apropie si bat la usa, de-as ispravi sa-i vindec pe cei care sunt bolnavi de boala iudaizarii. Ma tem ca din pricina prieteniei lor nepotrivite si a necunoasterii adânci, unii crestini pot fi partasi la pacatele iudeilor; odata ce au facut aceasta, ma tem ca omiliile mele despre aceste pacate vor fi in desert. Caci daca astazi ei nu aud de la mine nici un cuvânt, atunci ei se vor alatura iudeilor in posturile lor; odata ce au savârsit acest pacat va fi zadarnic sa folosesc leacul.”

„… Dar nu va mirati ca i-am numit pe iudei vrednici de dispret. Ei sunt cu adevarat vrednici de dispret si nefericiti. Când atâtea binecuvântari din cer au venit in mâinile lor, ei le-au inlaturat si se chinuiau sa nu le accepte. Soarele Dreptatii de dimineata a rasarit pentru ei, dar ei au indepartat razele lui si stau mai departe in intuneric. Noi, care am fost crescuti de intuneric, am indreptat lumina catre noi si am fost eliberati din bezna greselii lor. Ei au fost ramurile acelei radacini sfinte, dar acele ramuri au fost rupte. Noi nu am avut nici o partasie in radacina, ci am copt fructul evlaviei. Din copilarie ei au citit proorocii, dar L-au rastignit pe Cel care spusese mai dinainte proorocilor. Noi nu am auzit sfintele proorociri ci ne-am inchinat Celui despre care au proorocit ei. Asa ca ei sunt vrednici de mila pentru ca nu au primit binecuvântarile care le-au fost trimise, in vreme ce altii au primit aceste binecuvântari si si le-au insusit. Cu toate ca acei iudei fusesera numiti fii prin adoptie, ei au inceput sa se inrudeasca cu câinii; noi, cei care am fost câini, am primit puterea prin harul lui Dumnezeu, ca sa dam la o parte natura irationala, care a fost a noastra si ca sa ne ridicam la cinstea de fii. Cum sa dovedesc eu aceasta? Hristos a spus: „Nu este bine sa iei pâinea copiilor si s-o arunci câinilor.” Hristos ii vorbea femeii canaaneence când i-a numit pe iudei copii iar pe neamuri câini.

(2) Dar iata cum pe urma s-a schimbat ordinea: ei au ajuns câini iar noi am ajuns copii. Pavel le-a spus iudeilor: „Paziti-va de câini, paziti-va de faptele rele, paziti-va de stricaciune. Caci noi suntem taierea imprejur.” Vedeti cum cei care au fost mai intâi copii au devenit câini? Vreti sa aflati cum noi, care mai intâi am fost câini am devenit copii? „Ci tuturor celor care L-au primit pe El, El le-a dat puterea de a deveni fiii lui Dumnezeu.”

 

„… Stiu ca multi ii respecta pe iudei si socotesc ca felul lor viata actual este onorabil. De aceea ma grabesc sa scot din radacina si sa rup aceasta parere care nu este buna. Am spus ca sinagoga nu este mai buna decât teatrul si eu aduc de fata un prooroc drept martor al meu. De buna seama ca iudeii nu merita mai multa crezare decât proorocii lor. „Voi ati avut sprinceana de desfrânata; v-ati facut de rusine inaintea tuturor.” Acolo unde si-a pornit lucrul o desfrânata, locul acela este bordel. Dar sinagoga nu este numai bordel si teatru; este si culcusul tâlharilor si salas pentru animalele salbatice. Ieremia a spus: „Casa ta a devenit pentru mine cuib de hiena.” El nu spune pur si simplu „de fiara salbatica”, ci „de fiara salbatica ticaloasa,” si iarasi: „Mi-am parasit casa, m-am lepadat de mostenirea mea.” Dar când Dumnezeu Se leapada de un popor, ce nadejde de mântuire este lepadata? Când Dumnezeu paraseste un loc, locul acela devine salas al dracilor.

(2) Dar in orice caz, iudeii spun ca si ei Il iubesc cu infocare pe Dumnezeu. Dumnezeu nu ingaduie ca eu sa spun aceasta. Nici un iudeu nu-L iubeste cu infocare pe Dumnezeu! Cine spune aceasta? Fiul lui Dumnezeu spune aceasta. Caci El a zis: „Daca L-ati cunoaste pe Tatal Meu, M-ati cunoaste si pe Mine. Dar voi nu Ma cunoasteti nici pe Mine, nici pe Tatal Meu.” As putea sa aduc un martor mai vrednic de incredere decât Fiul lui Dumnezeu?

(3) Deci, daca iudeii nu L-au cunoscut pe Tatal, daca ei L-au rastignit pe Fiul, daca s-au lepadat de ajutorul Duhului, cine sa nu ia indrazneala ca sa spuna deschis ca sinagoga este salas al dracilor? Dumnezeu nu este slavit acolo. Cerul nu ingaduie aceasta! De acum inainte ramâne un loc al idolatriei. Dar inca mai sunt oameni care cinstesc sinagoga ca pe un loc sfânt. …

 

„… De buna seama ca sinagoga este mai putin vrednica de cinste decât oricare han. Nu este numai un salas pentru tâlhari si pungasi ci si pentru draci. Lucrul acesta este adevarat nu numai despre sinagogi ci si despre sufletele iudeilor, asa cum voi incerca sa dovedesc in incheierea omiliei mele.”

„…  Au fost doisprezece apostoli si ei au tras catre ei lumea intreaga. Cea mai mare parte a cetatii este crestina, cu toate ca unii mai sunt bolnavi de boala iudaizarii. Si ce am putea noi, cei care suntem sanatosi, sa spunem intru apararea noastra? De buna seama ca cei care sunt bolnavi sunt vrednici de osândire. Dar noi nu suntem slobozi de mustrare caci noi i-am lasat pe ei la ceasul lor de boala; daca noi am fi aratat pentru ei mare purtare de grija si ei ar fi avut folos din aceasta purtare de grija, ei n-ar mai fi putut sa fie bolnavi.”

Asadar, departe fiind de Sfantul Ioan Gura de Aur orice ura fata de evrei, el lupta sa-i vindece de boala iudaismului :  ” Crede-ma, eu imi voi risca viata inainte de a nesocoti pe cel ce este bolnav de aceasta boala – daca il vad. Daca nu izbutesc sa-l vad, de buna seama ca Dumnezeu imi va da iertare. Si fiecare dintre voi sa tina cont de aceasta problema; sa nu se gândeasca ca este o chestiune mai marunta. Nu iei in seama ceea ce cheama diaconul in taine fara incetare? „Marturisiti-va unul altuia,” zice el. Nu vezi câta incredere are in cercetarea cu grija a fratilor vostri? Fa aceasta si in cazul celor care iudaizeaza. Când vezi pe cineva care iudaizeaza, pune stapânire pe el, arata-i ce face, ca sa nu fii unealta riscului pe care merge el.”

Preafericite Parinte Patriarh Daniel, se aude ca unii de prin preajma va numesc „Noul Ioan Gura de Aur”. Si se poate sa aibe dreptate, pana la un punct : de ce sustineti pe evrei in ratacirea sinagogilor si templelor lor. De ce nu le aratati aceste cuvinte ale adevaratului Sfant Ioan Gura de Aur, Patriarh al C-nopolelui ? Sau poate le-ati aratat si noi nu stim ? Nu cred. Afisarea publica a preafericiri voastre cu ei si declaratiile la acest simpozion arata altceva. Nadajduim totusi la o schimbare in bine-macar de acum inainte, in aceasta privinta.

Prea fericirea voastra sustine refacerea sinagogilor evreiesti in Romania. Iata insa ce spune Sf.Ioan Gura de Aur despre sinagogi : ” Intrucât sunt unii care cred ca sinagoga este un loc sfânt, trebuie sa le spun câteva cuvinte. De ce venerati locul acela? Nu trebuie sa-l dispretuiti, sa-l tineti de rusine, sa fugiti de el? Ei spun ca acolo se tin Legea si cartile si proorocii. Ce inseamna aceasta? Va fi sfânt oricare loc unde se afla aceste carti? Nicidecum! Mai presus de toate, acesta este motivul pentru care eu nu iubesc sinagoga si o detest. Ei au proorocii dar nu cred in ei; ei citesc scrierile sfinte dar nu primesc marturia lor – si acesta este un semn al oamenilor vinovati de cea mai mare incalcare de lege.”

„Spuneti-mi aceasta. Daca ati vedea un om onorabil, stralucit si vestit, târât intr-o cârciuma sau cuib de tâlhari; daca l-ati vedea batjocorit, batut si inrobit in cea mai mare cruzime, ati fi tinut crâsma sau cuibul acela la mare cinste pentru ca omul acela mare si pretuit fusese inauntru in vreme ce se savârsea acea purtare plina de cruzime? Nu cred. Mai degraba, pentru aceasta pricina ati fi urât si n-ati suferi locul acela.

(4) Aceasta sa fie cugetarea voastra si despre sinagoga. Caci ei au adus cartile lui Moise si ale proorocilor cu ei in sinagoga, nu ca sa le cinsteasca ci ca sa le incalce cu necinste. Când ei spun ca Moise si proorocii nu L-au cunoscut pe Hristos si nu au zis nimic despre venirea Lui, ce incalcare mai mare puteau savârsi ei fata de acei oameni sfinti decât sa-i acuze ca nu L-au cunoscut pe Stapânul lor, decât sa spuna ca acei prooroci sfinti sunt partasii pagânismului lor? Si astfel noi trebuie sa-i urâm pe amândoi si [impreuna cu] sinagoga lor cu atât mai mult pentru purtarea lor cruda fata de acei oameni sfinti. …

(5) De ce vorbesc eu despre carti si despre sinagogi? In vreme de prigoana, calaii poporului prind trupurile mucenicilor, le biciuiesc si le rup in bucati. Se sfintesc mâinile calailor fiindca ei apuca trupurile oamenilor sfinti? Dumnezeu nu ingaduie aceasta! Mâinile care au insfacat si au tinut trupurile celor sfinti ramân fara sfintenie. De ce? Fiindca acei calai au facut un lucru rau când au pus mâinile pe sfinti. Si cei care pun mâna pe scrierile celor sfinti si le incalca sa fie mai respectabili pentru aceasta decât cei care i-au ucis pe mucenici? N-ar fi aceasta cea mai mare nebunie? Daca trupurile maltratate ale mucenicilor nu-i sfintesc pe cei care le-au maltratat ci mai adauga la vinovatia lor de sânge, cu mult mai putin puteau sa o faca Scripturile, daca se citeau fara credinta, sa-i ajute pe cei care citeau fara sa creada. Fapta alegerii de buna voie sa incalce Scripturile le vadeste necredinta mai mare.

Asadar eu va indemn sa fugiti si sa ocoliti adunarile lor. Raul pe care il aduc ei fratilor mai slabi nu este mic; ei nu dau nici cea mai mica indreptatire pentru sprijinirea nebuniei iudeilor. Caci atunci când ei vad ca voi, cei care va inchinati lui Hristos pe care ei L-au rastignit pe Cruce, urmati cu evlavie tipicurilor lor, cum pot ei sa nu considere ca ritualurile pe care le-au savârsit sunt cele mai bune si ca ceremoniile noastre sunt fara valoare? Caci dupa ce va inchinati si iubiti cu inflacarare tainele noastre, voi fugiti la cei care ne-au distrus ritualurile. Pavel a spus: „Daca un om vede ca tu stii ca stai la masa in templul idolilor, fiind slab, constiinta lui nu va fi incurajata sa manânce acele lucruri care sunt jertfite idolilor?” Si sa spun: Daca un om vede ca tu stii ca intri in sinagoga si participi la sarbatoarea trâmbitelor, fiind slab, constiinta lui nu va fi incurajata sa pretuiasca ceea ce fac iudeii? Cel care cade nu numai ca plateste pentru caderea sa, ci este pedepsit si pentru ca ii face si pe altii sa pacatuiasca. Dar omul care a stat drept este rasplatit nu numai pentru virtutea sa, ci oamenii il pretuiesc pentru ca ii indruma si pe altii sa doreasca sa faca aceleasi lucruri.

(8) De aceea, fugiti de adunarile si de locurile sfinte ale iudeilor. Nici un om sa nu cinsteasca sinagoga pentru cartile sfinte; sa o urasca si sa o ocoleasca pentru ca iudeii batjocoresc si le maltrateaza pe cele sfinte, pentru ca ei refuza sa creada cuvintele lor, pentru ca ei ii acuza de necredinta cea de pe urma.”

„… Ce vreti sa va mai spun? Sa va spun despre pradaciunea lor, despre pizma lor, despre parasirea celor saraci, despre hotii lor, despre inselarea in negustorie? Nu va ajunge o zi intreaga ca sa va istorisesc aceste lucruri. Dar sarbatorile lor au ceva sacru solemn si maret in jurul lor? Ei au aratat ca si acestea sunt necurate. Ascultati proorocii; mai degraba, ascultati-L pe Dumnezeu si cu ce afirmatie puternica Isi intoarce fata Sa de la ei: „Am aflat ca sarbatorile voastre sunt urâcioase, eu le-am izgonit de la mine.”

(5) Spune-mi aceasta. Daca un om ar trebui sa-ti ucida fiul, ai rabda sa te uiti la el, ori ai primi sa-ti dea binete? Nu l-ai ocoli ca pe un drac rau, ca pe diavolul insusi? Ei L-au ucis pe Fiul lui Dumnezeu; ai tu indrazneala sa intri cu ei sub acelasi acoperis? Dupa ce El a fost ucis, El ti-a dat asemenea cinste ca te-a facut fratele si mostenitorul Lui. Dar tu Il necinstesti atât de mult ca ii cinstesti pe cei care L-au ucis pe El pe cruce, ca tu tii cu ei fratia sarbatorilor, ca tu mergi la locurile lor pagâne, intri prin usile lor necurate, si iei parte la mesele dracilor. Caci eu sunt hotarât sa numesc postirea iudeilor masa a dracilor caci ei L-au ucis pe Dumnezeu. Daca iudeii lucreaza impotriva lui Dumnezeu, ei nu trebuie sa-i slujeasca pe demoni? Ii cauti pe draci ca sa te vindece? Când Hristos le-a ingaduit demonilor sa intre in porci, ei s-au aruncat de indata in mare. Acesti demoni vor cruta trupurile oamenilor? Eu as dori ca ei sa nu ucida trupurile oamenilor, ca ei sa nu unelteasca impotriva lor. Dar ei o vor face. Dracii i-au aruncat pe oameni din rai si i-au lipsit de cinstea cea de sus. Le vor vindeca ei trupurile? Lucrul acesta este fara noima, simple povesti. Dracii stiu cum sa unelteasca si sa faca rau, nu sa vindece. Ei nu cruta sufletele. Spuneti-mi, atunci, vor cruta ei trupurile? Ei incearca sa-i scoata pe oameni din Imparatie. Vor alege ei sa-i slobozeasca din boala? ”

Pe langa cele scrise de Sf.Ioan Gura de Aur aducem in continuare o marturie la fel de importanta de dupa 14 secole : Parintele Neofit Capsokalivitul, care a fost chiar rabin pana la 38 de ani, dupa care L-a cunoscut pe Hristos, s-a botezat crestin ortodox, a devenit monah apoi chiar Preot.

Neofit n-a fost un rabin de rând; Neofit a fost un savant teolog adânc cunoscător al Talmudului, adânc cunoscător al Vechiului şi Noului Testament, în contact permanent cu jidovii; până la vârsta de 38 ani – când s-a creştinat – Neofit a avut tot timpul necesar de studiu, spre a-şi da seama de locul unde este adevărul şi calea cea dreaptă pe care trebuie să meargă mai departe.
Profesor de limba greacă la călugării de la Sfântul Munte, el vine apoi în Moldova, unde îşi însuşeşte limba română şi scrie această carte, socotind acest fapt ca o datorie de conştiinţă.
Nu i se poate arunca învinuirea că ar fi scris din răutate, că Neofit nu era capabil de aşa ceva. El mărturiseşte cu profundă durere în suflet: „pentru a face această lucrare, am vărsat mai multe lacrimi decât cerneală”. Iar jidovii, citind această operă vor înţelege că dacă antisemitismul se naşte în locurile pe unde ei se cuibăresc, acest fapt nu este o enigmă, un mister, ci, din contră, ceva foarte firesc: jidovul singur poartă cu el antisemitismul .

Dupa convertirea lui la crestinismul ortodox, drept multumire a scris o carte-„Infruntarea jidovilor”, in care da pe fata toate blestematiile pe care le fac rabinii in sinagogile si templele lor : http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=5&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjSkK6TncPXAhWP16QKHT6SCsIQFghAMAQ&url=http%3A%2F%2Fdspace.bcucluj.ro%2Fhandle%2F123456789%2F67744&usg=AOvVaw2esuQYuINt7ZpMMQtYTF0Z

copia cartii in kirilica.

https://archive.org/stream/NeofitCavsocalvitiu-InfruntareaJidovilor1803/NeofitCavsocalvitiu-InfruntareaJidovilor1803_djvu.txt

copia cartii in romaneste.

Cel mai infricosatoare marturie din aceasta carte este practica rabinilor de a folosi in slujbele lor sange de crestin „muncit”, adica martirizat, torturat :

„Capitolul l
Taină ascunsă, şi acum descoperită asupra jidovilor
pentru sângele care iau ei de la creştini, şi ce fac cu dânsul,
cu dovediri din Sfânta Scriptură.

Mulţi au scris multe cuvinte împotriva jidovilor, cu multe şi
adevărate mărturii din Sfânta şi dumnezeiasca Scriptură. Atât pentru venirea Mesiei celui adevărat Iisus Hristos, fiul Prea Curatei Fecioarei Maria, cât şi pentru câteva rătăciri ale jidovilor. Careacestea s-au scris atât de dascălii Bisericii noastre, cât şi de dascăliievrei care au primit Sfântul Botez, însă o taină ce ei o au între dânşii, urătorii de oameni şi de Dumnezeu, jidovi, care eu nu o am găsit scrisă nicăieri, şi de au şi scris cineva în oarecare chip, dar puţin şi acoperit, adică: a ucide jidovii pe creştini şi a le lua sângele. Aceasta au scris mulţi, dar pentru ce? Şi ce fac ei cu sângele acesta, măcar că
nu mi s-au întâmplat a vedea înscris nicăieri, poate că aşteptând întoarcerea jidovilor vreodată către credinţa lui Hristos: şi ca să nu se scârbească creştinii pe dânşii şi să nu-i primească la credinţă, şi pentru aceia n-au scris. Dar eu de vreme ce cu darul lui Dumnezeu am primit Sfântul Botez şi sfântul chip al călugăriei spre înfruntarea semeţilor şi spurcaţilor jidovi, dar, mai întâi şi spre folosul lor mi-au
fost descoperite mie şi păzite, până ce am primit Sfântul Botez. Iar de la Sfântul Botez încoace, toate îmi sunt defăimate şi scuipate.

Şi câteva cu bune dovezi şi mărturii, scriu aici pe faţă. Mai întâi să se ştie că această taină nu este ştiută de toţi jidovii, ci numai de rabinii, hahamii lor, de cărturarii şi fariseii lor, ce se numesc de dânşii Hasiindem, de aceia este ştiută. Şi această taină păzesc ei cu mare sfinţenie. Dară pentru care pricină fac ei uciderea aceasta, este pentru trei lucruri.

 • Întâi pentru mare urâciune ce au ei asupra creştinilor, părându-le că făcând această ucidere aduc jertfa lui Dumnezeu precum şi Mântuitorul nostru, Iisus Hristos, au zis către Ucenicii săi: ” Va veni o vreme, că cine vă va ucide pe voi, i se va păr ea că aduce jertfa lui Dumnezeu.” (Ioan Cap. 16, Stih
 • Al doilea pentru multe dezdemonii, adică: pentru farmecele ce fac jidovii cu acest sânge.
 • Şi al treilea că sunt rabinii la îndoială, poate că au fost Iisus, Fiul Mariei, Mesia cel adevărat şi stropindu-se ei cu acel sânge ce iau de la creştin muncit, „se vor mântui”.
  Cât despre pricina cea dintâi scrie la o carte a lor ce se numeşte Himiş, adică cinci cărţi ale lui Moise: la cartea a doua ce se numeşte Exodul: unde zice că au adunat Faraon şase sute de călăraşi ca să gonească neamul jidovesc, şi face acolo întrebare Rabi Solomon, (Exodul 14, 7) (Satana cel mare care duce pe toţi jidovii la Tartarul cel dinafară), de zice: „De unde au avut egiptenii cai ca să gonească pe jidovi? “ (Exodul 9, 25) ” Căci grindina le-a ucis toate dobitoacele lor” şi răspunde iarăşi el, că scrie mai sus, (Stih 2) „că unii şi-au ascuns animalele cu care apoi i-au urmărit” şi zice acolo: (Mina anomri tof şi va nuhuşim, reţoţ Esmoihoi tof, şi bagoim, arok) care cuvinte înseamnă: ” de aici noi învăţăm că celui mai blând dintre
  şerpi scoate-i creierii din cap, şi pe cel mai bun din creştini ucide-l” adică dator este tot jidovul să omoare un creştin crezând că cu aceea se va mântui, măcar că de la creştini primesc facere de bine în toate zilele: dar au foarte mare urâciune asupra pravoslaviei noastre, şi precum sunt ei întorşi, apoi aşa şi Sfânta Scriptură o tălmăcesc foarte întoarsă şi cu nepotrivire, precum la cartea Exodului scrie, porunceşte Moise şi zice: „Şi carne de fiară prinsă să nu o mâncaţi, ci să o aruncaţi câinilor,” (Exod 24, 31) Apoi tâlcuieşte acolo acel
  proclet, Rabi Solomon de zice, „că nu numai câinilor a poruncit
  Moise să o aruncaţi, ci şi creştinilor puteţi să o vindeţi” Dară pentru ce zice Moise câinelui şi nu zice creştinului? ca să te înveţi că mai de socotinţă sunt câinii decât creştinii. Pentru că câinii n-au lătrat în vremea când jidovii au ieşit noaptea din Egipt, precum scrie la (Exod 20, 7). O ticăloşii jidovi! Bine au zis Moise către voi a doua Lege 29,4. „Şi n-au dat vouă Dumnezeu inimă ca să ştiţi şi ochi să vedeţi, şi urechi să auziţi, până în ziua de astăzi,” şi iarăşi: „Au acestea răsplătiţi Domnului? acest norod este nebun şi nu înţelept:” a doua
  Lege 3, 6. De asemenea grăieşte Duhul Sfânt, prin glasul lui Isaia (29, 14) de zice: „Iată Eu voi muta pe ei şi voi pierde înţelepciunea înţelepţilor, şi mintea celor pricepuţi voi întuneca.” Şi cu adevărat s-au împlinit la dânşii aceasta, de vreme ce n-au nici o înţelegere sufletească, cum au zis mai înainte Proorocul Isaia (59, 10) „Pipăi-vor ca orbii peretele, şi vor pipăi ca cei fără de ochi, şi vor cădea ziua la amiază ca orbul întru miez de noapte” Şi iarăşi Isaia (Cap.65, Stih 15) „Şi veţi părăsi numele voastre, spre saturarea aleşilor mei: iar pe voi vă va ucide Domnul” Şi pe faţă vedem că n-au nici o
  pricepere duhovnicească şi numai trupească, precum porcul care tot la pământ caută, aşa şi ei tot cele pământeşti le socotesc. Cum şi David pe neamul jidovesc porci îi numeşte, de zice: ” viia din Egipt ai mutat: şi altele şi porcul sălbatic au păscut-o pe ea.”                                                                                                                                                                                                          Inca si la cununiile lor fac urmatoarele : ” La fel şi când se cunună, jidovii au obiceiul ca tinerii să postească toată ziua nemâncând, nebând nimic. Şi seara după ce se cunună,
  vine Rabinul şi le dă la amândoi un ou copt şi în loc de sare pune cenuşă, şi cenuşa aceea o fac din pânză arsă în foc, adică: bagă pânza în sânge de creştin muncit, şi arde pânza aceea, şi din acea cenuşă pun în oul copt, şi mănâncă tinerii, şi rabinul zice încet nişte descântece, ca tinerii aceştia să poată înşela pe creştini, şi să afle har de la creştini, ca să poată mânca din sudoarea creştinilor, că nu pot totdeauna să-l ucidă pe creştin, mai ales acum în zilele noastre, că s-au aflat toate astea. De aceea se silesc ca să-i înşele pe creştini, mâncând sudoarea creştinului, ca cum ar fi mâncat sângele lui.
  Se silesc încă şi din altă pricină să înşele pe creştini, că Duhul Sfânt grăieşte, prin glasul lui Moise zicând: „Seminţe multe vei semăna în ţarină, şi puţine vei strânge”, Legea a doua, Cap. 28 Stih 38: La fel şi Prorocul Miheia zice către dânşii Cap. 6 Stih 15. „Tu vei semăna, şi nu vei secera.” Zice şi Prorocul Aggeu Cap. 1 Stih 6. „Aţi semănat multe, şi puţine aţi cules”, zice şi Ieremia Cap. 12 Stih 13. Şi cu adevărat toate s-au împlinit, cu ochii mei am văzut, un jidov bogat, care avea două pluguri ale lui, şi patru slugi creştini, şi primăvara în ziua întâi din luna lui aprilie, care lună la dânşii se numeşte Işir, şi atunci prăznuiesc jidovii, că Moise zice: „Şi la Luna nouă, să aduceţi arderile de tot Domnului.” Neamuri 28 Stih 11.
  Măcar că mai înainte, până a răstigni ei pe Domnul Hristos zice
  Dumnezeu prin glasul lui Isaia: Cap. l Stih 14. ” Că lunile cele nouă ale voastre, le-au urât sufletul meu.” Dar ei tot prăznuiesc, nu cu jertfa, că de când au venit Mesia cel adevărat, Iisus Hristos, au lipsit de la neamul jidovesc, împărăţia, şi Preoţia, cum au zis mai înainte Patriarhul Iacob, Geneza 45 Stih 10. „Nu va lipsi din Iuda stăpânitor, adică: Împărăţia, nici povăţuitor, adică Preoţia, până ce va veni acel aşteptat Mesia.”
  Şi vedem chiar că a venit Iisus Hristos pe pământ, precum au zis mai înainte proorocul Mihea: „Iată Domnul va ieşi din locul său, şi se va pogorâ pe pământ“ Cap. 1, Stih 3.
  De atunci au lipsit de la jidovi Preoţia şi Împărăţia. Însă ei tot
  prăznuiesc lunile cele nouă, cu mâncări, cu beţii şi cu împreunări. Adevărat Moise porunceşte jidovilor: a doua Lege Cap. 16 Stih 14.
  Dar trei rabini tâlcuiesc porunca aceasta a lui Moise la Talmud aşezare (Hagiga). Şi numele rabinilor sunt Rabbi Iuda, Rabbi Zaira şi Rabbi Aşa.
  Şi Rabbi Iuda zice: „ain simha eilu beiain” adică: „nu este mai mare veselie decât cu vin” şi Moise zice să te veseleşti la sărbători, zice să se bea vin, dar nu până să se îmbete. Dar jidovii îşi fac socoteală, că de aceea este dator tot jidovul, să bea până să se îmbete la sărbătorile lor.
  Iar Rabbi Zaira zice „ain simha eilu babusor” adică: „nu este mai mare veselie, decât în carne grasă”. Şi de aceea dator este tot jidovul să mănânce carne grasă la sărbătorile lor.
  Iar Rabbi Aşa zice: „ain simha eilu baişa”, adică: „nu este mai mare veselie decât împreunarea cu muiere”. Cum se vede, fiecare Rabbi după patima sa învaţă pe jidovi. Iar jidovii aceştia de acuma, neştiind care rabin dintr-aceşti trei se sature mai adevărat grăieşte, ori cel cu patima beţiei, sau cel cu patima lacomei pântecelui, sau cel cu patima curviei. Şi ca să iasă din îndoială, împlinesc toate aceste trei, când vine sărbătoarea lor.
  Cu două luni mai înainte, încep a îngraşă păsările, şi dobitoacele, şi caută să aibă şi împreunare trupească.
  O, ticăloasă Sinagogă, în ce stare ai ajuns! că Moise duhovniceşte zice: veseleşte-te, dară nu trupeşte, cum zice proorocul Isaia Cap. 49 Stih 13. ” Veselească-se cele cereşti” şi altele. …”

Cartea ar  trebui citita in intregime pentru ca sa cunoasca tot omul ce se faptuieste in sinagogile si templele evreiesti de catre rabini si la ce pierzare vesnica vor ajunge evreii care practica iudaismul .

Avand in vedere toate cele expuse mai sus, este evident ca iudaismul, la 2000 de ani dupa rastignirea lui Hristos de catre neamul Annei si Caiafei, a decazut in SATANISM. Era randuit de Dumnezeu-desi nu putea desavarsi pe nimeni, inainte de Intruparea Cuvantului lui Dumnezeu si a pregatit prin prooroci venirea Mantuitorului dar dupa rastignirea Lui este lepadat de Tatal, de Fiul si de Duhul Sfant. Acest iudaism-satanism este cu atat mai periculos si mai perfid cu cat nu este vadit ochilor publicului ci il practica in amanunt doar rabinii precum si cei mai apropiati lor. De aceea nu ar fi absolut nici o exagerare daca ar fi interzis prin lege acest cult.

De altfel in Constituia Romaniei scrie la Legea nr.489/2006, Art.5, (4) : ” În activitatea lor, cultele, asociaţiile religioase şi grupările religioase au obligaţia să respecte Constituţia şi legile ţării şi să nu aducă atingere securităţii publice, ordinii, sănătăţii şi moralei publice, precum şi drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului.” Oare folosirea de catre rabini la slujbele lor a sangelui de crestin „muncit” este in acord cu pasajul … ” … securităţii publice, ordinii, sănătăţii şi moralei publice, precum şi drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului.” ? Niciodata.

Mare rusine si intristare este deci pentru noi crestiniii ortodocsi sa vedem cum insusi Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, sustine refacerea templelor si sinagogilor evreiesti.

Sper ca acum am fost inteles de ce am dorit sa pun acestui articol aceasta titulatura, socanta la prima vedere : „Templul evreiesc si Sinagoga-locasuri de cult al satanei „.

Poate si dintre evreii din Romania si de pretutindeni unii se vor lumina si vor intelege in ce inselaciune cumplita se afla. Care este sincer, va afla Adevarul. Si dupa cum spunea P.Dionisie Ignat din Colciu-Athos, ” … cat de usor se mantuieste omul sincer !!!”, le dorim aceasta cautare sincera la toti evreii.

In nadejdea intoarcerii lor la Hristos Iisus-Adevaratul Mesia, cel care i-a invrednicit sa-si ia trupul din neamul lor prin Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu si Pururea Fecioara Maria, prezentam in incheiere o minune a intoarcerii la credinta crestin ortodoxa a unor evrei din Tg.Neamt, in timpul lui Mos Gheorghe Lazar(1846-14 august 1916), cel propus pentru canonizare de catre Sfantul Sinod al BOR . Aici se vede dragostea lui dumnezeiasca fata de toti oamenii, indiferent de religie dar si marturisirea Adevarului Hristos fara teama si indemnul la botezul ortodox daca vor vindecae si mantuire. De aici se vede si sinceritatea acelor evrei si cinstea lor sufleteasca :

„A venit odata Mos Gheorghe la iarmaroc in Targul Neamt intr-o luni si l-au suit oamenii intr-o caruta sa tina predica. Nu a mai vandut nimeni in ziua aceea. Tinand predica acolo si invatand oamenii, tot iarmorocul a venit la Mosul Gheorghe. Si s-a intamplat atunci ca o evreica tanara nu putea naste, era prima data, cand trebuia sa nasca primul copil, si era gata sa moara. Au venit o multime de doctori, ca zicea ca nu mai poate, moare. Nu mai putea nici racni si zicea ca moare. Au venit evreii la Mosul Gheorghe:

– Mosu’ Gheorghe, noi suntem evrei.
– Dar draguta, ce ai?
– Moare fata noastra. Hai la noi ca gata, doctorul a spus ca nu mai are ce face, moare fatanoastra.
– Draguta, lasa sa termin predica.
– Mosu’ Gheorghe, acum moare chiar acum moare.
– Nu moare pana nu vin eu.Si au stat si au asteptat pana a terminat predica, apoi s-a luat un card de evrei dupa el. Zice:
– Dar va botezati?
– Toti ne botezam daca traieste fata, ca numai pe aceea o avem. Boierul era bogat, om voinic. Cand au ajuns acolo, un card de evrei pe langa ea, ea era mai moarta, nu mai putea, gata, stateau pe langa dansa. Dar Mosul Gheorghe, cand a deschis usa, a strigat:
– Hai, deschide-te cu Dumnezeu si cu Maica Domnului.Tot atunci a si nascut. A venit si i-a facut cruce pe cap si a spus:
– Sa fie al lui Hristos.
– Si s-a facut sanatoasa si s-a botezat si ea si copilul si i-a pus numele Gheorghe, dupa Mosul Gheorghe. S-au botezat atunci 5-6 familii de evrei in Targu Neamt.”

Asa ca Preafericite Patriarh Daniel, dupa cum ne invatati sa urmam exemplul Sfintilor, asteptam sa faceti la fel si Prea fericirea voastra-urmand exemplul lui Mos Gheorghe Lazar- macar in marturisirea Adevarului daca nu si in minuni, caci aveti desavarsit harul Sfintilor Apostoli. Daca veti face asa, Cerul intreg veti bucura.

Iar d-voastra cinstitelor capetenii evreiesti, sa luati exemplu de la aceste familii de evrei din Tg.Neamt-poate mai au rudenii si-n zilele noastre, sa va rugati lui Mos Gheorghe Lazar, doar-doar veti scapa de intunecatul iudaism si sa veniti la Hristos cel Ortodox prin botez, spre a voastra mantuire. El nu vrea pieirea nimanui.

Iar sinagogile si templele pot fi usor transformate in biserici ortodoxe-singurele locasuri de cult din lume unde este prezent viu si lucrator spre mantuire Tatal, Fiul si Sfantul Duh-Treimea cea deofiinta si nedespartita.

Postul Nasterii Domnului sa ne fie spre mantuire. Amin.

 

1.529 de comentarii

 1. Doamne ajuta Parinte
  Foarte interesant articolul despre MK-Ultra Tainer si aceasta afirmatie…
  „…sunt mii de soldați controlați de MK Ultra în fiecare țară și ar răsturna toate guvernele în același timp și vor crea un guvern mondial. Ea a spus că acest plan a fost urmărit cu atenție de sute de ani și se va întâmpla foarte repede”.
  am mai citit.o si.n alte linkuri deci,ma gindesc ca motivul inarmarii aproape fortate a Europei,in preponderenta cu trupe americane,nu este de fapt de „aparare”(nici n.am crezut vreodata prostia asta!!!)ci de impinzirea cu soldatei in negru si majoritatea cipati care executa ca robotii care, la comanda vor rasturna instantaneu toate guvernele;in asa o situatie,nimeni nu se mai ocupa de stirile externe deci,fiecare va crede ca.i doar in tzara lui si paduchii americani-ca ei sint pe sforile jidanesti-duc la razboaie civile = cerinta si instaurarea ordinei mondiale.
  Cum spune Lidia,este parerea unei muieri dar stiind ca americanii de aproape doua sute de ani provoaca si duc razboaie in toata lumea,e usor ac.sa le cunosti miscarile si perversiunile.
  Pe toti prostii ii atzitza impotriva rusilor dar nu exista tara in lume fara bocanc american iar acum,ultima „gaselnita”este Iranul cu care tintesc cel putin Rusia si China(ultimii au deja pregatiti 200 milioane de soldati-au anuntat peste tot-exact nr.ul mentionat in Biblie).
  Acum vreo zece ani cind imi spunea sotul meu toate problemele astea,ma gindeam ca exagereaza ,ca vor mai trece cel putin 50 de ani si,uite ca traiesc si traim cu totii mai repede decit am crezut,vremurile din urma!!!!
  Nu pot sa cred …sint ca un arc:cind sus cind jos cu moralul dar,cum spune tot draga de Lidia:”sus avem inimile!”
  Doamne te rog iarta.ne si ne mai rabda.
  Nadejdea mea este TATAL,scaparea mea este FIUL,acoperamintul meu este DUHUL SFINT-TREIME SFINTA SLAVA TIE!
  Amin.

  Apreciat de 1 persoană

 2. „Să nu uităm că România indrăznise, in anii ’80 al secolului trecut să îşi plătească in avans datoriile către F.M.I. şi Banca Mondială. Rezultatul îl cunoaştem: “revoluţia” din 1989, asasinarea lui Nicolae Ceauşescu şi a Elenei Ceauşescu, distrugerea sistematică a economiei româneşti şi dezindustrializarea ţării, supraîndatorare, transformarea României în colonie şi poligon pentru experimente, sărăcirea şi alungarea populaţiei, atacurile la adresa spiritualităţii, a credinţelor şi tradiţiilor strabune, falsificarea istoriei…”
  http://www.ganduridinierusalim.com/cine-conduce-lumea-caracatita-mafiei-mondiale-documentar/
  Striveste Doamne „caracatita” asta.

  Apreciat de 1 persoană

 3. „Ortodoxul” Putin, intr-un interviu recent despre subiectul inhumarii lui Lenin a oferit o adevarata lectie de crestinism pragmatic:
  „Pe Lenin l-au pus într-un mausoleu. Cu ce este el diferit de relicvele sfinţilor pentru ortodocşi şi, în general, pentru creştini?”
  https://revista22.ro/70268782/putin-despre-mumia-lui-lenin-cu-ce-este-el-diferit-de-relicvele-sfinilor-pentru-crestini.html
  Halal sa va fie rusnacilor si rusofililor cu Putinul vostru cu tot!
  Macar aveti un pic de respect fata de cei care au avut de suferit de pe urma acestui neam fara scrupule!

  Apreciat de 1 persoană

   • Ce il mai aplaudau Depardieu,Delon si altii,ca doar el(the impostor Vladimir)canta la scena deschisa.Ouverture de classe,ne mancait pas !En marche de dance…:))))
    Oare cand o sa intelegem ca nici Putin,nici Obama,nici Trump,nu sunt presedinti???Mai adevarat era Michell ca ei.Parol!Sau,ma rog,ce o fi ramas din el…
    Apropos,a expirat data concursului cu tema:”Ce se afla in sicriul Regelui Mihai”,astazi 16 ianuarie 2018.Foaaarte multe biletele au fost expediate pe adresa binecunoscuta,iar noi,prin tragere la sorti il vom desemna pe cel castigatooor!Stai tuned!Premiul pus in jos,de altfel foarte valoros,ramane de gasit.
    Stai tuned!Bombonica de pe coliva Regelui,va fi rezervata,sustinatorilor monarhiei!Nu uitati ,desemnarea castigatorului in premiera!
    Iertati-ma va rog Parinte pentru cele scrise!+
    Iis.Hs.+Ni.Ka.

    Apreciază

   • Numai Dumnezeu stie cine o mai fi si asta de acum. In orice caz, nu prezinta incredere, ca dealtfel NICIUNUL dintre conducatorii tuturor statelor intregii lumi de acum. Au lucrat intr-adevar cu sarguinta fiii diavolului-sionistii in toate statele, mai putin Coreea de Nord, Cuba si Iran. Dar si la aceste tari primul este ateu, al doilea-nu stiu iar al treilea cuprins de inselaciunea islamului. Nici unul dintre conducatorii actuali ai tarilor lumii nu este Ortodox. Putin se da drept ortodox dar de fapt este comunist.

    Apreciat de 1 persoană

  • În Sarea pământului părintele Nicolae Ragozin spune ca atunci când va fi inmormantat Lenin va apărea Antihrist:
   „E vorba despre Nicolae Rogozin (12 decembrie 1898 – 16 decembrie 1981) care a trăit în Rusia.

   La minutul 1:04:47:
   – Părintele spunea, că va veni un timp, când nu va fi voie să mergi la biserici pentru că va fi o stea pe prescuri şi steaua va fi în loc de cruce. Adică vor modifica ştampila pe prescuri. Da. (este vorba despre ştampila care imprimă pe precurile folosite pentru Sfânta Împărtăşanie/Euharistie – ştampila se numeşte pristolnic sau pistornic.

   – Va puteţi aminti ce spunea părintele despre steaua cu cinci colţuri?

   – Părintele spunea despre steaua cu cinci colţuri, că acum o refuzăm pe această stea pentru că reprezintă steaua lui Lenin, duşmanul însă va face în aşa fel, încât înainte de sfârşit o va face cu şase colţuri, va apela la o şiretenie, şi oamenii vor spune, că este foarte bine, să se înlăture steaua cu cinci colţuri şi să o acceptăm pe aceasta. Şi această stea va fi asemeni stelei lui Antihrist.

   – Dar despre Lenin ce spunea?

   – Părintele spunea că Lenin este asemeni înaintemergătorului lui Antihrist. Dar spunea ca trebuie înmormantat. Va veni timpul şi îl vor înmormânta. Şi în momentul în care îl vor înmormânta în pământ, va veni Antihristul. Părintele spunea că atâta timp cât Antihristul nu s-a maturizat, Lenin va fi pe pământ. Şi în momentul în care îl vor înmormânta pe Lenin, atunci va apărea Antihristul. Spunea despre Antihrist că clericii cu toţii îl vor primi şi apoi nu va mai fi voie sa mergem la biserică, în momentul în care va fi Antihristul şi ne atenţiona, să avem grijă, ca să nu mergem la antihrist în biserică. Spunea că acolo, în biserică, vor fi icoanele lui Antihrist. Părintele spunea că aceasta se va petrece în vremea lui Antihrist că în biserică, in locul icoanelor vor fi portretele lui Antihrist şi atunci deja nu vom mai avea ce face la biserică.

   Despre stea, sa ne amintim si de vedenia Sfantului Ioan de Kronstadt:

   VEDENIA ÎNFRICOSĂTOARE a Sfântului IOAN de KRONSTADT despre ANTIHRIST, căderea în erezii, semnul fiarei, sfârșitul lumii…

   Apreciat de 1 persoană

 4. RUSINE VOUA, CARE ATI VOTAT CU PORCII SOCIALISTI – GODACII COMUNISTILOR!!!
  VOI, CARE VA DATI „ORTODOCSI” VOTAND CU PUII IDEOLOGIEI DE STANGA!
  RUSINE VOUA CARE TRAITI DIN BANI MUNCITI SI „PLANGETI” DE MILA SARACILOR!
  DIN CAUZA VOASTRA AU EMIGRAT MILIOANE DE ROMANI!
  RUSINE VOUA CU TEMBELISMUL VOSTRU DE STANGA!!
  „NATIONALISTI” SI „PATRIOTI” DE STANGA, URMASII COMUNISTILOR!!
  RUSINE VOUA CARE IL RIDICATI IN SLAVI PE PUTIN SUB PRETEXT CA APARA IRANUL SI COREEA!
  ATI AJUNS MAI JOS DE LIMITA DEMNITATII UMANE!!!

  Apreciază

 5. Romania a sjuns aidoma unui camp de batalie ;
  oare nu ar trebui sa ne adunam si sa strangem randurile pentru rezistenta precum turma de bivoli in fata fiarelor hamesite?
  Ce fac bivolii cand sunt atacati ?
  Se aduna toti unu si unu cu pui dupa ei ca apoi sa mearga peste fiarele hamesite ce se cred stapinii junglei .
  Si apoi ii calca prin puterea data si ii arunca la zece metri in sus pentru a le arata cine sunt stapinii prin legea junglei.
  Daca DUMNEZEU are grija de aceste animale care nu au gheare , colti si venin de a si face legea lor asupra fiarelor de lei , oare nu este mai presus Grija lui DUMNEZEU fata de noi oamenii chipul si asemanarea sa ?.
  Insa sa avem grija sa nu lepadam de Chipul lui DUMNEZEU care este in noi prin Taina Sfantului Botez Orthodox.
  Ca aceasta este apararea cea mai de pret .
  HRISTOS NU POATE Fi Asezat linga veliar asemeni nici numele nostru de Botez Crestin Orthodox nu se aseaza linga 666.
  Asta au facut , fac legiuitorii lui antihrist si pe acest pamant pentru distrugerea Romaniei ,adica Boul de pe movila aratat de Sfintii Parinti.

  Apreciat de 1 persoană

 6. Ma cutremur cind citesc cum toti sfintii stiuti si cei inca nesfintiti se considerau nevrednici de Imparatia lui Dumnezeu-ca si Sfintul Parinte Justin care,si el a fost un martir cum bine stim toti cei care.l iubim si cei care au „lucrat”impotriva dînsului-imi dau seama ce …
  Doamne Dumnezeul nostru te rog judeca.ne dupa mila Ta si nu dupa pacatele noastre.

  Apreciat de 1 persoană

 7. Poate ca Iranienii au inima mai buna,ca acolo dupa cum a mentionat si Parintele Teodot inca nu s-a apucat a fi instaurata dicatura politico-militara a Noii Ordini Mondiale…sunt musulmani si musulmani…Si ca sa va demonstrez acest lucru…iata:

  Da,Doamne ca si noi,sa ii nimerim pe aia buni:)
  „Pentru pacea intregii lumi,Domnului sa ne rugam!Tie,Doamne!+”

  Apreciază

  • In timp ce pe Ortodox-info am vizualizat un exemplu mantuitor a tot ceea ce insemneaza cuvantul MAMA,astazi am fost consternata[putin spus!!!] sa urmaresc un alt exemplu,un exemplu din cele mai josnice pe care nici fiarele pamantului sau vietuitoarele din adancuri nu il dau!Ce bine este cat totul se termina cu bine!!!

   Totusi Dumnezeu nu a vrut sa il priveze de viata” de lumina zilei si de iarba campului” pe acest copilas fraged si fara aparare.Si,desigur,lucrarea se face doar cu ajutorul oamenilor buni,chiar de apartin altor popoare!Infinite exemple de bucuria inimilor bune au fost vazute de cele mai multe ori si in sanul neamului nostru de romani ortodocsi,sau…invers?!
   Toate postarile de pe facebook au fost preluate de la Viorel Ghica-ortodox antisistem.(posibil nepomenitor,dar Dumnezeu sa ii deschida mintea si sufletul acestui om minunat).
   Iertati-ma,Parinte!+

   Apreciază

  • Sf Ioan Iacob Hozevitul spune clar ca evreii si musulmanii sunt doar doua dintre capetele fiarei apocaliptice.
   Alte capete: masoneria, comunismul, papalitatea
   https://sfioaniacobhozevitul.wordpress.com/poezii-cuprins/p010_fiara/
   Iranul, Arabia saudita, Turcia, nu sunt cu nimic mai prejos decat Israelul. Sunt capetele aceleasi fiare.
   In rest, oameni buni la suflet gasesti in toate tarile si in toate religiile, nu e asta problema.

   Apreciat de 1 persoană

 8. CUM NE INFLUIENTEAZA SANATATEA,STIRILE PROASTE SI GANDURILE RELE
  Asist.Univ.dr Veronica Gradinariu si bioetician prof.dr.Virgiliu Gheorghe

  „Afectiunile cardiovasculare si metabolice,cancerul si bolile autoimune se raspandesc epidemic in societatea noastra.Desigur,chimizarea alimentelor,poluarea mediului(inclusiv cea electro-magnetica),joaca un rol esential ,alaturi de schimbarea stilului de viata al omului modern-dar,daca ar fi numai acestea poate nu ar fi atat de rau.Mai exuista un factor-iar acesta este esential si adesea declansator al bolii.Este vorba de factorul psihic,cognitiv si emotional.

  Starile noastre interioare,pot sa ne salveze sau mai rau,sa ne condamne la boala si la moarte,intr-o societate in care cea mai mare poluarte,ramane,desigur,cea noetica si informationala,cu mult mai mare decat celelalte conditii toxice la care suntem expusi.[…]Pe masura ce virtualul ocupa tot mai mult din timpul si viata noastra,legaturile personale cu ceilalti incep sa ia un caracter din ce in ce mai steril,afectand calitatea relationarii fata catre fata.
  …Gandurile,emotiile,sentimentele si actiunile noastre sunt interconectate.Un gand care apare in mintea unei persoane naste in ea o emotie care o va face sa actioneze intr-o anumita maniera,iar consecintele actiunii respective,vor genera noi ganduri in miontea respectivului om.Acest ciclu,ne poate „fura”atentia,mai ales atunci cand ne lasam coplesiti de ganduri negative pe care le primim ,fara sa le punem la indoiala nici o clipa,veridicitatea sau scopul.
  Emiotiil;e si manierele,in care alegem sa le exprimam,sau nu,contribuie decisiv la tot ceea ce comprima tiparele noastre comportamentale si felul in care suntem perceputi de altii.Iar emotiile nu sunt doar fenomene psihologice efemere,ele,ne afecteaza organismul si starea noastra de sanatate.Si,deoarece multe emotii au o natura contagioasa,felul in care noi ne simtim si comportamentele astfel generate afecteaza mintea,organismul si sanatatea celor din jurul nostru.Iar acest lucru este demonstrat de studiile care arata ca persoanele care aleg sa priveasca viata in maniera optimista,care ofera un sens,traiesc mai mult timp si sunt mai fericite si mai implinite sufleteste, inconjurate de persoane care impartasesc acest fel de a trai.
  Fiecare emotie pe care o traim,genereaza in organism un raspuns chimic.Emotiile pozitive determina productia de hormoni ai starii de bine:serotonina si dopamina.Emotiile negative,pe de alta parte,stimuleaza eliberarea de hormoni ai stresului:cortizol si andrenalina.De exemplu,sentimentul de fericire creste activitatea sistemului im unitar si productia de endorfine,stimuland procesele cerebrale de crestere a conexiunii dintre neuroni.
  Expresia populara-a murit de inima rea-este dovedita si de raportarile medicale care docume nteaza efectele stress-ului asupra functiei cardiace.Cercetatorii au demonstrat ca atunci cand suntem tristi,capacitatea nboastra de a recunoaste expresiile faciale ale celorlalti este crescuta,la fel si functiile memoriei(petrecem prea mult timp in ganduri care ne amintesc de evenimente din trecut atunci cand suntem tristi).In plus,ca urmare a afectarii florei intestinale si a sistemului nervos enteric(sistemul nervos digestiv care controleaza procesele digestiei si interactioneaza cu sistemul nervos central)scade pofta de mancare.Multe din afectiunile gastrointestinale-colita,sindromul colonului iritabil,gastrita-au la baza disfunctii ale acestui sistem,cauzate de expunerea prelungita la emotii negative(anxietatye,frica,stress).
  Alte studii arata ca atunci cand suntem puternic surprinsi de un eveniment,acest factor declansator poate intensifica atat emotiile negative,cat si cele pozitive cu pana la 400%.
  De aceea unele persoane prefera sa evite astfel de situatii.[..]
  Furia actioneaza direct asupra glandelor supra renale,determinand eliberarea de adrenalina si cortizol,redirectionartea sangelui de la nivelul organelor abdominale(de exemplu stomac)spre muschi,dilatarea pupilelor,toate aceste reactii descriind asa numitul raspuns de lupta sau fuga.
  Frica supra estimeaza functia simturilor noastre,pentru a trimite catre creier toate informatiile necesare unei aparari de un posibil pericol.Aceasta incordare este benefica in situatiile de scurta durata,cand ne confruntam cu un pericol real-iminent.[…]PENTRU STRESS DOZARE VIT C PUDRA-ascorbat de sodiu intre 18-25 gr/zi.
  Celor 5 sentimente de baza-frica,uimire,furie,tristete si bucurie-li se mai adauga dispretul si rusinea.In viata de zi cu zi,varietatea emotiilor de zi cu zi,este mult mai larga(deznadejde,iritare,anxietate,nerabdare,singuratate,vinovatie,satisfactie etc),insa toate iau nastere din emotiile de baza.De exemplu sentimentul de suspiciune ia nastere din frica,iar singuratatea din tristete.
  In cazul stress-ului cronic,raspunsul de tip lupta sau fuga,determina modificari nu doar la nivelul creerului ci al altor organe si al celulelor din organism.[…]Cumultate,toate aceste modificari cresc riscul de infarct sau atac vascular cerebral,si,prin urmare si riscul unei morti premature.
  […]Astfel,felul in care ne simtim si gandurile pe care le avem,influienteaza direct sanatatea noastra.Daca emotiile par mai greu de controlat,putem incepe cu gandurile si comportamentele noastre.Si,astfel cu timpul putem fi mai prezenti atunci cand ne simtim coplesiti de o em otie.Insa acest lucru necesita exercitiu,In fiecare zi,in fiecare clipa.Atentia la noi,la ceea ce gandim,la ceea ce simtim.
  […]Sa cautam asadar sa punem intotdeauna in inimile noastre acele ganduri care ne pot lumina viata,caci de aceasta lumina depinde si sanatatea noastra si bucuria de a trai…Cel mai mare motiv pentru care orice crestin trebuie sa se bucure si sa fie optimist este acela ca Hristos,Fiul Lui Dumnezeu.S-a nascut in ieslea Betleemului,a fost rastihnit pentru pacatele noastre si a inviat…Poate daca ne-am schimba putin prioritatile,viata noastra ar fi cu totul alta,avand mai multa pace si cu siguranta,mai multa nadejde in viitor,chiar daca si moartea pentru unii crestini,nu poate fi decat un motiv de optimism,atata timp cat traim si ramanem in Hristos”
  Iertati-ma,Parinte!+
  „Cum iti sunt gandurile asa iti este si viata!”+-Staretul Tadei de la Vitovnita

  Apreciază

 9. Ce.a dat sluga analfabeta stapinului lui,la rindul lui marioneta celor 300!
  http://www.cunoastelumea.ro/surpriza-a-fost-redescoperita-o-noua-spada-a-voievodului-stefan-cel-mare/
  Sper sa fi ramas cu arsuri pe mina dupa ce.a atins chiar si o copie sa spadei Sfintului Voievod Stefan cel Mare;totusi turcii recunosc si acum dupa 500 de ani Spada nimicitoare de agareni.
  Nu mai avem un Vasile Lupu care sa recupereze ce apartine Moldovei-Romaniei,si,oricum aurul ns.este dat buzunarelor straine de tradatorii ultimilor 27+de ani.
  Pregatiti.va tradatori nemernici si vinzatori de tara ca acum vine Judecata!
  Doamne iarta.ma ca eu sint mai nemernica decit ei.

  Apreciat de 1 persoană

 10. Parinte,ce parere aveti despre Dan Puric?Mie mi se pare doar un oportunist,avand in vedere faptul ca nici Sfantului Parinte Iustin nu prea ii placea…excelenta sa,actorul.
  Iertati-ma,va rog!+

  Apreciază

  • Dumnezeu sa-l ajute sa faca cat de mult bine poate si cat mai putin rau posibil. Nu l-au lasat pe P.Justin sa faca biserica la Aiud. Mare pacat si multa durere i-au produs atunci. Aici are piatra grea pe inima dimpreuna cu IPS Andrei Andreicut. In rest, sa-l ajute Dumnezeu sa scape de influentele „dezvoltarii durabile” venite de la d-ul C. G.-seful dezvoltarii durabile=guvern mondial din Romania. La conferinte zice foarte bine despre Biserica. Eu cred ca P.Justin se roaga si pentru el.

   Apreciază

 11. Multumesc Parinte pt.toate linkurile despre marele ns.poet Mihai Eminescu-Sfint la Dumnezeu.
  Acum trec la prezentul incordat si ma bucur ca in sfirsit si.a gasit si conducerea americana „nashul”:

  „Din pacate, colegii nostri americani si aliatii lor continua sa doreasca sa ne impuna vederile lor bazandu-se exclusiv pe dictat si ultimatum. Nu vor sa asculte punctele de vedere ale celorlalte centre ale politicii mondiale”
  https://m.revista22.ro/70268803/lavrov-critic-politica-american-n-marile-dosare-internaionale-sua-refuz-realitatea.html
  Doamne pazeste.ne de vrajmasii vazuti si nevazuti.

  Apreciază

  • Cum va mai posteaza P. Teodot mediocritatile…! Eminescu a fost un mare om, un mare poet, dar si un mare agnost. Asta e adevarul. Deci incetati cu titulatura aberanta de ”sfant”. Nu-i faceti bine dincolo. Si nici parintelui Iustin !

   Apreciază

   • Pe Sfinti nu-i mai afecteaza daca-i lauzi !!! Din ceea ce am citit de la Mihai Eminescu, a avut o moarte martirica. L-au omorat la spitalul de nebuni al doctorului evreu Sutu din ordinul imparatului imperiului austro-ungar. A scris poezia Rugaciune catre Maica Domnului.http://www.maicadomnului.ro/rugaciune-mihai-eminescu_l51_p0.html. In rest, unii s-au amestecat in opera lui poetica ca sa-l prezinte drept ateu-o mare minciuna si calomnie. A fost un om credincios. Principala lui opera este cea jurnalistica-in cea mai mare parte ascunsa pentru ca lovea necrutator in tradatorii de neam, in uratorii de Biserica … A avut matusi calugarite si unchi calugari-stareti de manastire. Deci este o minciuna „un mare agnost”.http://roncea.ro/2009/01/15/familia-eminescu-si-ortodoxia-cu-fotografii-rare-ale-tatalui-mamei-fratilor-si-surorilor-a-matusii-sale-calugarite-si-a-unchiului-sau-staret/
    Cat despre sfintenia P.Justin, a spus-o un strain-P.Sava Ahileos din Atena, atunci cand o familie de romani care stau de 30 de ani in Grecia l-au rugat sa-l pomeneasca ca a murit : ” Eu sa ma rog pentru P.Justin ? ACESTA ESTE SFANTUL SECOLULUI.”
    Este o credincioasa care se spovedeste acum la P.Hariton(Staretul de acum de la Petru-Voda)-mama a unui parinte rasofor, care a fost la Ierusalim si acolo l-a vazut pe P.Justin(pe cand era in viata) insotit de doi tineri. S-a apropiat de el ca sa-i sarute mana dar ceva o oprea. P.Justin n-a mers niciodata cu avionul si nicaieri inafara de Athos, cat a trait. Si aceasta credincioasa l-a vazut la Ierusalim. Cand s-a intors acasa a venit la P.Justin si i-a spus : ” Ati fost la Ierusalim Parinte ? ” El a stat si s-a uitat lung la ea dupa care i-a spus zambind : „Da mai, am fost si eu la Ierusalim.”
    Este o maica mai in varsta la Petru-Voda care slujeste la bucatarie acum, care poate da marturie : a venit odata o credincioasa din Bucuresti la P.Justin si l-a rugat sa o spovedeasca. P.Justin i-a spus : ” Te spovedesc maine daca tii un canon. ” „Da, tin canon. ” „Sa vorbesti mai putin. Acum mergi ca e multa lume. ” Credincioasa respectiva avea scrise pacatele pe o hartie. A doua zi a venit la chilia Parintelui ca sa se spovedeasca. P.A alungat-o afara si i-a spus ca nu are timp. Ea s-a aenervat si a mers la bucatarie smintita ca „Ce fel de sfant este asta care isi bate joc de oameni ? ” Maica de acolo a intrebat-o de ce este asa de suparata. Ea i-a explicat motivul si a scos hartia cu pacatele. Cand s-au uitat amandoua pe hartie, era GOALA. Toate pacatele erau sterse.
    Deci P.Justin este SFANTUL SECOLULUI, dupa cum a spus de la Atena Duhovnicul Sava Achileos. Al carui secol ? XXI.

    Apreciază

 12. @Lidia:multumesc draga Lidia pt.acel link emotionant;cutremuratoare dragostea si sacrificiul acelei mame!
  Citi oameni buni si minunati sint in toata lumea!
  Doamne miluieste.

  Apreciază

 13. Ce s-a intamplat cu geniul poeziei romanesti – Mihail Eminescu.
  Asa cum criminalistii recunosc infractorul dupa modul de operare, la fel si noi putem recunoaste metodele jidanilor de a scapa de personalitati incomode care spun adevarul. Nu a fost Eminescu nici primul si nici ultimul.
  Pana la urma „Toate-s vechi si noua toate” cum spunea chiar Eminescu in Glossa..
  Reteta e simpla si eficace: mai intai amenintari voalate, pe urma aluzii la sanatatea mintala, denigrari in presa (asasinare morala), procese interminabile in care diversi cer despagubiri (nu a fost cazul cu Eminescu).
  Ultimul stadiu, cel fizic: eliminarea fizica. Operatiunea e dusa la bun sfarsit cu mainile altora, un nebun de la ospiciu, un sofer neatent, un infractor..

  Apreciat de 1 persoană

 14. Iata Germania si exemplele vestului occidental!Ce reeducare!Cat cinism,Merkel „jidoafca” ciuma neagra a imperialistilor germani!Samanta revarsata a lui Hitler!

  Doamne fereste,sa nu vedem asa ceva la noi fratilor,ca daca da, solutiile sunt la indemana noastra.Totusi, a se nota privirea repugnanta a baietelului,cand tuta din imagine rosteste bolboroseala araba!:)
  Abureala nesimtita de la fundul marii!
  Cine stie ce o fi si cu ea,sirecana,parte din Betta Kitten programming?
  Iertati-ma,Parinte!+
  Cati in Hristos ne-am botezat.In Hristos ne-am imbracat!+Aliluia!+
  Fie numele Domnului binecuvantat,de acum si pana-n viac!+

  Apreciază

 15. Pacat! Ca multi altii am fost fascinata de muzica ei in trecutul anilor 1998.The Cranberries a suferit pierderea solistei Dolores O’Riordan,vedeta a rock-ului alternativ.Din pacate aservita fiind masoneriei(ceea ce nu stiam in acele vremuri…);

  A decedat „brusc” la varsta de 47 ani.In masonerie 47 este reversul cifrei 74, gradul compasului masonic.Deci s-a cerut ca tribut de catre illuminatii planetei…
  Iertati-ma,Parinte!+
  Canta-voi Dumnezeului meu cat voi fi!+

  Apreciază

  • Englezii, scotienii sunt betivi notorii (mai ales sexul feminin). „Botezul” incepe de la 14-15 ani, basca droguri..
   Doamna in cauza era arhicunoscuta la capitolul asta, plus vreo cateva supradoze la activ.
   Adica dupa nici vreo 30 de ani de alcool, hop si illuminati sa ceara tributul, ca asa se intampla..
   Diavolul si cu illuminati sunt de vina.

   Apreciat de 1 persoană

  • Dar mareste poza si vezi ce dihonii ale iadului sunt pe fruntea celor care isi vand sufletul la satana adica vrajitori , masoni ,iudai … pentru bani si pentru cateva clipe de ” glorie”ca acestia sunt pe talpa iadului din timpul vietii ca niste robi .
   Si este valabil pentru toate ” vedetele” pe care le vedeti la tv caci nu au fruntea curata si nici fata curatapentru ca de vand prin semnatura pe care o dau prin contract si accepta sa fie slugi la satana astfel sunt amprentati cu spurcaciune in locul pecetii lui HRISTOS.

   Cunosc aceasta lupta impotriva spurcaciunii si a spurcatilor de vrajitori si masoni care vor a spurca totul nu numai massmedie ci indeosebi politic , invatamant , sanatate prin farmacii case asigurari sanatate si sa va uitati cu atentie la fetele lor … cum sunt atinsi de spurcaciune ;
   vrajitorii si masonii au ajuns sa conduca pe acest pamant cu antihrist pe movila de asta spurcaciunea se lateste.
   INSA CU FOC sunt stersi si se vor sterge de pe fata pamantului tot ce se va arata ca spurcaciune , pina se va curati Gradina MAICII DOMNULUI.

   CHIRIE ISU uv e Eleison.

   DOAMNE IISUSE MILUIESTE NE

   amin.

   Apreciat de 1 persoană

 16. Părinte Teodot aș avea o întrebare ce mă frământă dacă mi-ați putea răspunde.Părintele ce slujește în parohia ce o frecventez a fost anul trecut hirotonit de către Mitropolitul Teofan(precizarea aceasta o fac pentru a se ști ca probabil nu a mustrat ierarhul deloc și il pomenește),în mare parte în fapte pare a fi ortodox, dar in privința ecumenismului si a Sinodului din Creta nu se pronunța, nici pro,nici contra. Întrebarea pentru dumneavoastră ar fi:ce ar trebui sa fac în aceasta situație?Să continui să merg la biserica unde slujește,să-l întreb despre ecumenism si Creta ce părere are?Ce ar trebui fac?Va mulțumesc anticipat părinte.Doamne ajută!

  Apreciază

  • Dar de ce sa nu mai mergi la biserica unde slujeste el ? Doar slujbele le face ortodox. In privinta ecumenismului-Creta va trebui pana la urma sa se decida : de care parte este. Dar sa-l luam cu binisorul. Atat ortodocsii de rand cat si ceilalti dinafara Bisericii-care sunt cat de cat cinstiti sufleteste, au avut timp sa vada ca ecumenismul este doar o afacere-la o vedere de suprafata. Iar cei care au cercetat mai in profunzime vad ca este erezia tuturor ereziilor.

   Apreciat de 1 persoană

  • Cei mai multi dintre preoti, nu se pronunta impotriva ecumenismului, altii sunt de acord si foarte putini nu sunt de acord. Eu merg de ani de zile la biserica/i, duminica de duminica, cateodata la sarbatori, am fost si pe la manastiri, difera zonele, in anumite zone credinta e mai mare la preoti, in alte zone e doar meserie.
   Daca traiesti in zonele unde majoritatea preotilor isi fac meseria de preot, ai grele incercari prin indiferenta care o manifesta de cele mai multe ori. Nu se fac cateheze, nu este unitate in parohii, cei mai bine vazuti si bagati in seama sunt cei care cotizeaza si fac donatii la parohii.
   O Liturghie, Un Maslu, si cam atat. Nu mai alearga preotii ca inainte, pe vremea lui Nicodim Mandita, sa cerceteze sufletul credinciosilor. Pacat, mare pacat, e nevoie de preoti ca Gheorghe Calciu, ca Parintele Justin…altfel indiferenta va fi mai crancena.

   Biserica trebuia cautata, ca si duhovnicul, fiecare are duhul ei, credinciosii ei, mai frumoasa este o Liturghie intr-o biserica ridicata cu truda, de inaintasi, are un duh aparte, cu o istorie, cu cativa credinciosi, decat sa asisti la slujbe in catedrale cu alai de preoti, oameni cu functie, dame cu palarii pompoase si blanuri.

   Apreciat de 1 persoană

   • Într-adevăr, în catedrale nu este aceeași trăire pentru ca lumea întra și iese, e aglomerație și multa mișcare, nu găsești liniștea și clar, trăirea nu este. Dar nici în toate bisericile vechi și mici.
    Preotul face ca slujba sa fie frumoasa, te face sa te simți aproape de Cer.
    Dar sa nu uitam ca preoții sunt și ei oameni, au familii de întreținut, iar ispitele sunt și mai grele pt ei.

    Credinta, zic eu, nu se găsește în aceeași măsură într-o anumita zona,ci fiecare o are într-o anumita măsură.
    În orașul meu, am găsit la un singur preot învățături din care m-am folosit mult, preot care îmi este duhovnic. Slujbele făcute cu dragoste, predicile care te țin în biserica, atent, în care expune realitățile în care trăim, fără ocolisuri.
    Și probabil ca unii preoți se abțin sa vorbească deschis despre sinod și ecumenism, pentru ca majoritatea celor care sunt în biserica nu știu multe despre acestea și nici nu arata interes. De aceea cred ca problema trebuie abordata separat, eventual la spovedanie. Atunci vei afla de ce parte se afla preotul.
    Și mai cred ca atunci când li se va cere sa aleagă de ce parte sunt, abia atunci vor mărturisi public poziția. Și vor fi destui care se vor dezice de conducerea ecumenista și îl vor mărturisi pe Hristos.
    Asa sa ne ajute Dumnezeu!

    Apreciat de 1 persoană

 17. Mai precizez si că sunt împotriva ecumenismului, a Sinodului din Creta si sunt cat de cat la curent cu ceea ce se întâmpla, cu ecumenismul ce e tot mai pe fata si cu unii nepomenitori ce au luat-o spre schismă.Duhovniceste nu sunt foarte pregătit si nu stiu ce poziție ar trebui sa am sa nu alunec spre extreme,părtaș la erezie sau sa cad in schismă.

  Apreciază

 18. Despre Creta nu am vorbit cu dânsul,dar tind sa cred ca ar fi pro,sau ca cel puțin ca ar crede ca nu s-ar fi schimbat nimic acolo.Voi continua sa merg la Biserica unde slujește caci o slujește ortodox,însă va trebui la un moment dat să-l întreb ce părerea are despre toate acestea si sper ca sa fie contra sau macar cu ajutorul lui Dumnezeu va deveni antiecumenist.Parintele Theodor Zisis spunea sa mergem la preoții ce pomenesc,dar cu cuget ortodox,de aici si nedumerirea mea in privința continuarii mersului in biserica in care slujește.

  Apreciază

 19. @Ionut nu te teme du-te si marturiseste cu curaj,elagant fara sa jignesti-ADEVARUL DE CREDINTA…vei fii rasplatit indiferent ce va zice parintele.Roaga-te Miacii Domnului si Sintilor (la care ai mare evlavie) sa te intareasca,caci sigur vei fii ispitit.DUMNEZEU SA TE AJUTE!

  Apreciat de 1 persoană

 20. https://www.naturalnews.com/2018-01-14-three-life-changing-lessons-hawaii-false-ballistic-missile-warning.html
  „Cred ca stim cu totii pana acum,despre faptul cum guvernul din Hawaii a dat mesaje text,cu privire la amenintarea balistica,ce ar putea agrava situatia teritoriului ce cuprinde acest paradis mirific.
  Mesajul suna cam asa:”Alerta de urgenta:Racheta balistica ameninta lovirea Hawaii.Coutati-va adapost imediat.Acesta nu este un antrenament”.
  Dar se pare ca a fost,din vreme ce in 38 de minute dupa ce mesajul a fost trimis,locatarii se panicau pe strazi tipand si strigand pentru viata lor.
  3 lectii cruciale pe care toti le pot memora
  Iata 3 lectii cruciale pe care tot omul de rand le poate tine minte pentru tot restul vietii dupa acest episod de alarma falsa.
  #1Guvernul este incompetent peste masura.
  Intregul sistem de a trimite alarme false catre populatie este CONTROLAT aparent de catre o persoana extrem de incompetenta care trimite aceste alerte fara bagare de seama.Apoi toata media(din State) este controlata si speriata ca ,in spatele guvernului s-ar afla un buton urias pe birou si ca,vreun prost din managementul de Situatii de Urgenta(din Hawaii) c hiar are un buton de alarma pe care il apasa sa vada daca intradevar merge.Si,ghici ce?Chiar merge butonul.Asta ar fi una din explicatii.
  Dar,daca v-ati intrebat vreodata daca guvernul poate creiona un scenariu care implica un accident(in cazul nostru,o balistica ce ameninta Hawaii); raspunsul poate fi:mai mult decat evident.In acest caz,Hawaii ar fi cea mai usoara tinta pentru Coreea de Nord.Faptul ca s-a facut aceasta farsa,nu exclude posibilitatea ca chiar sa se intample.
  #2Oamenii isi pierd ratiun ea-aproape nimeni nu este pregatit pentru un astfel de eveniment
  Lectia nr 2 este ca aproape nimeni nu este pregatit pentru un astfel de eveniment(sau atac nuclear).
  Desi multi se pregatesc de ani de zile si altii rad de ei,cum ca acestia ar fi „paranoici”,nu exista nici un dubiu,oamenii innebunesc de-a binelea cand sunt confruntati direct.Este o lectie uriasa,si,de-a lungul istoriei,ea,tot s-a repetat.Cel mai mare pericol in urgenta,sunt oamenii total nepregatiti cand isi pierd mintile de panica.Si bine este sa,stam pregatiti-departe de acestia.
  #3 Este timpul sa calmam spiritele si sa ne gandim ce am face noi in cazul unui atac (fie nuclear sau de razboi?)
  Daca guvernul si media,nu se gandesc cum sa procedam,iata totusi cateva idei:
  -Sacul din seria Sarea Pamantului la usa
  -Dupa mine,as alege cea mai apropiata Biserica sau manastire
  -radio de comunicare cu semenii pe baza de generator dynamic
  -capacitati de auto-aparare lectii Survival.Blog.com
  -Filtru de apa(substante de dezinfectare)
  -mancare,apa si medicamente
  haine
  -inima milostiva sa salveze pe cat mai multi
  -Cine are jeep montagne si mai bine pentru ei,pot salva pe cat mai multi
  http://preparedness.news/
  Numai la Dumnezeu gasim ajutorul si speranta insa cea mai mare pregatire a tuturor timpurilor si cea mai de pret lectie #4 este:Moartea,”cea mai inalta filosofie.Mama tuturor invataturilor”este sa fim mereu pregatiti pentru ea!
  Mult…succes:)
  Iertati-ma,Parinte!+
  „Doamne am intrat pe o usa si am iesit pe cealalta’!+

  Apreciază

  • CHIRIE ISU Uv e Eleison (transcriere audio din l.greaca )
   asa cum ne invata Parintele Porfirie Kavsokalivitul un Sfant aproape de noi .
   Sau
   DOAMNE Iisuse Hristoase miluieste ne.
   Nu stiu de ce , dar imi place mai mult in greaca parca suna mai frumos in limba Sfantului asa cum ne invata ca sa ne rugam rugaciunea inimii
   Si Sfantul Porfirie este mai aproape cand zic aceasta rugaciune in Graiul Sau dupa cum ne invata.

   Aceasta este CEA MAI IMPORTANTANTA APARARE , HRANA SI SALVARE .
   DOAMNE AJUTA.

   Apreciat de 1 persoană

  • Ai incurcat borcanele.. Amandoi l-au dat afara pe Soros.
   Cel putin in Rusia fundatiile lui Soros sunt interzise prin lege.
   Asa e lumea lor, a inainte-mergatorilor lui antichrist: plina de ura si dezbinare: Putin, Trump, Netanyahu, Orban il urasc de moarte pe Soros. La fel si iranianul Rohani sau cum il cheama, se uraste de moarte cu Soros dar si cu Netanyahu. Divide et impera..

   Apreciază

  • Toata aceasta vrajba la nivel mondial intre: sorosisti, putinisti, trumpisti, netanyahu-isti, erdogani, kim-jong-uni, comunisti, fascisti, zionisti, atei, fundamentalisti si care or mai fi… este intretinuta in mod intentionat din urmatoarele motive:
   – Pe termen scurt si mediu: „divide et impera” – „incaiera-i drace ca mie-mi place”, „tine-i incaierati ca sa-i stapanesti”.
   – Pe termen lung: principiul cazanului sub presiune care da in clocot si in final bubuie. Toata ura si vrajba asta intretinuta intentionat va genera conflicte locale care in final vor degenera intr-un razboi nemaivazut.
   Dupa acest razboi, oamenii (cae vor mai ramane) ai vor ura de moarte pe toti cei enumerati mai sus: Omul de rand va zice ca din cauza lor (putinisti, trumpisti, lgbt-isti, islamisti, zionisti, etc adica „lumea veche”) s-a ajuns la razboiul cel mare si la distrugere totala. Jos „lumea veche”, traiasca „lumea noua”, luceafarul din zori..
   Si crestinii vor fi considerati din „lumea veche” si vor fi interzisi. Dar nu numai ei. Si politica, politicienii vor fi interzisi si statele, guvernele.. ca doar din cauza lor s-a intamplat ce s-a intamplat. Inegalitatea sociala, capitalismul, acumularea de averi vor fi considerate din „lumea veche”.
   Va fi un socialism la scara globala, grija fata de cei saraci dar nu cea propovaduita in Evanghelii ci una noua..
   Cei nebotezati vor avea de renuntat la libertatile individuale iar restul.. la viata vesnica..

   Apreciat de 1 persoană

 21. „Daca in Romania si in alte tari, acest magar evreu de proportii planetar, George Soros, isi face de cap si speculeaza, isi bate joc de forta de munca, transforma tari est europene in destinatii de vacanta si furnizoare de materii prime, pune presedinti si prim ministri, corupe tot ce misca si valorifica orice slabiciuni, a venit rindul lui sa fie aruncat ca o masea stricata de Presedintele Putin, din Rusia, deocamdata”.

  https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/12/08/in-rusia-imperiul-lui-soros-incepe-sa-tremure-din-temelii/
  Cu siguranta ca anul asta criminalul lumii-soros-va fi eliminat si din Ungaria!
  Nu mai am articolele dar pot fi gasite pe youtube si google.

  Apreciat de 1 persoană

 22. „Este de neconceput că în 2018 trebuie să repetăm ​​celor ignoranți că nu există o rasă albă de apărat, la 80 de ani de la promulgarea legilor rasiale”-declara(bineinteles)liderul comunitatii evreiesti din Italia.
  Dupa ce.au ajutat la invadarea Italiei si Europei cu milioanele de musulmani,acum incep sa se plinga!!!
  https://www.rt.com/news/416077-italy-white-race-remark-fontana/

  Totul este deja distrus si vor fi adusi pe ruta Marii Negre pt.ca doar asa pot inlocui rasa alba.
  @Ionut:asa cum ne sfatuieste Parintele Teodot,trebuie sa mergem la Biserica!
  Noi sintem raspunzatori de pacatele ns.,si doar duhovnicul are imputernicire sa ni le dezlege;si eu sint impotriva ecumenismului dar cit nu sint caterisiti prin Sinod Ortodox adevarat,exista harul in Biserica lui Hristos!
  Sa ne dam silinta cit mai putem deoarece sintem in mileniul al 8lea-vremurile cele din urma:
  http://www.ganduridinierusalim.com/staretul-dionisie-suntem-in-vremurile-de-pe-urma-sunt-semne-vadite/
  @Lidia te rog scuza.ma pt.postarea linkului cu rusii si soros dar,este cum a scris si Parintele Teodot.
  Maica Domnului sa ne acopere.

  Apreciat de 1 persoană

 23. Inlaturarea guvernului Ponta a fost facuta cu un singur SCOP: noul guvern marioneta sa treaca legea cu uniunile civile lgbt. Asta a fost misiunea, in rest dupa noi potopul, pentru asta a fost inscenat si Colectivul.. Se pare ca Ciolos ori a „tradat”, ori n-a avut curaj, ori mustrari de constiinta in toate cazurile legea cu pricina nu a fost promulgata si treaba a ramas in coada de peste.
  Cine nu crede asta sa is aminte la ce s a intamplat in Grecia cu Syriza.

  Apreciat de 1 persoană

  • ” Poporul roman este fara de stapin .Poporul roman este pe marginea prapastiei ”
   Parintele Iustin Parvu .
   Daca intelegeti aceste cuvinte poate ca veti vedea si prapastia cascata .
   Si cand veti vedea prapastia cascata atunci veti cauta a va elibera de legiuitorii lui antihrist care va imping la prapastie.
   Insa aveti oare puterea de a va lepada de semnul fiarei 666 pentru ca legiuitorii sa nu va msi tina legati si incolonati spre pierzare?

   Si apoi eliberati fiind , puteti a cere inapoi tot ce s a luat Romaniei prin inselaciune si viclenie ?
   Ma adresez la toti care spuneti ca sunteti in slujba patriei cu nume de „armata ” si cu juramantul dat pentru Romania .
   Si
   poate cand veti putea raspunde in Adevarul Constiintei la aceste intrebari atunci sunteti romani cu adevarat .
   Insa pina atunci sunteti doar niste naimiti .

   Apreciat de 1 persoană

   • ROMANIA A FOST animalul vostru de prada securistilor care stati in aceeasi luntre cu iudeii , cu toata lifta cea spurcata si pagana avand nume de politic asezata in Bucuresti si pe acest pamant.

    ” VAI DE TINE om rosu „ca te crezi stapin pe acest pamant.
    Ca ROMANIA NU VA FI animalul tau de prada ci groapa insati ti-ai sapat.

    VEI DA SEAMA INAINTEA LUI DUMNEZEU PE ACEST PAMANT PRADAT, TALHARIT si BATJOCORIT , om rosu care porti nume de „roman ” dar cu gheare de satan si manjit in sange de Sfinti Martiri si Mucenici.

    Apreciat de 1 persoană

 24. LUANDU-TI CRUCEA,LEAPADA-TE DE TINE
  Arhimandritul Evsevie Vitti

  „Fara harul Lui Dumnezeu,nu se dobandeste nimic.Nici cea mai mica virtute.
  Dar dobandirea virtutii inseamna o lucrare sistematica si ostenitoare in cele dinlauntrul nostru.De aceea este de trebuinta sa cercetam ce inseamna sfanta lupta si sfanta straduinta pentru inaintarea in viata noastra duhovniceasca.
  Firea noastra este necurata din pricina pacatoseniei si a patimilor noastre.Cea dintai urmare a acestei necuratii a sufletului este intunecarea lui.Omul care e astfel intunecat nu stie nici ce-i drept ,nici ce este cu adevarat de folos.Adesea noi credem ca e drept si de folos cutare lucru,si-l urmarim in tot felul,si-l cerem cu durere chiar si Lui Dumnezeu.Experienta ne arata ca adesea gresim.Stricaciunea noastra este de asa fel,incat si cele mai sfinte si anevoiase lucrari din viata noastra,se poate sa le transformam,daca nu luam aminte in instrumente supuse scopurilor noastre egoiste.Sfinte lacrimi,de exemplu,care sunt inlaturarea patimilor,adica un mijloc de paza si de indepartare a patimilor noastre,pot ele insele sa devina instrumente ale patimii!Acelasi lucru se poate intampla si cu rugaciunea.E cu putinta ca ea sa se transforme in cautare a laudei oamenilor,degenerand intr-un instrument supus patimii.De aceea prima datorie a omului este sa se lepede de sine ,dupa indemnul Parintilor:”Plecand,vinde-ti averile si le da saracilor si luandu-ti crucea leapada-te de tine!”
  Lepadarea de sine cuprinde si trupul.si cele ce aduc desfatare „cortului”,adica cele placute trupului,care este trecator ca un cort,avand caracterul provizoratului in comparatie cu casa cea statornica.Nimic sa nu iei de la trup,caci omul care are ca sursa a actiunilor sale dorinta trupeasca va genera in jurul sau un nor intunecat,care ii va intuneca rugaciunea,si apoi intreaga lui viata duhovniceasca.Trupul,cu necuratia ce il caracterizeaza,cu neputinta sa de a se opune presiunilor si pulsurilor sale psihosomatice,are nevoie sa fie tinut in frau,nu sa umble dupa voia sa.Neoranduiala trupului,cand sporeste din pricina lipsei infranarii si a stapanirii de sine,alaunga linistea din suflet,instaurand in el confuzia si intunericul.De aceea un mijloc foarte eficient contra neoranduielii este lepadarea de sine.

  INCEPUTUL CURATIRII OGORULUI SUFLETULUI

  Marele Apostol Pavel ne vorbeste in multe feluri despre dezbracarea sau lepadarea omului vechi,a sinelui celui pacatos:”Dezbracandu-ne de omul cel vechi,dimpreuna cu faptele lui…”Scriindu-le crestinilor sa alunge din mijlocul lor minciuna,subliniaza nevoia de a se lepada de izvorul ei,care este tocmai omul cel vechi.In alt loc,Sfantul Apostol adauga:Ceea ce ati invatat despre Hristos si despre legatura voastra cu El,inseamna inainte de toate,”sa va dezbracati de vietuirea voastra de mai inainte,de omul cel vechi,care se strica prin poftele cele amagitoare”.Adica,adevaratul crestin scoate si arunca de la sine haina cea murdara numita,om vechi.Asa poate sa intre intr-o adevarata legatura cu Hristos.[…]
  Mai este inca si lepadarea patimilor adaugate in timp care ii schimba infatisarea si il strica si deci,intoarcerea la in fatisarea originara,care a iesit din mainile Ziditorului sau,mai precis la cea pe care ne-a daruit-o baia nasterii din nou,la Sfantul Botez dar pe care am intinat-o.’
  Dar,spun Parintii,nu exista patima fara gand”Caci daca mintea nu ar fi luat-o inainte,trupul nu i-ar fi urmat”-Sfantul Marcu Ascetul.Asta inseamna ca omul duhovnicesc,trebuie sa isi urmareasca mintea si lucrarea ei,in asa fel incat sa functioneze curat,fara elemente straine,care,pe masura ce se amesteca in lucrarea ei,o fac sa nu mai functioneze firesc dupa Dumnezeu,si pentru Dumnezeu.
  In stradania aceasta de atentie si de paza sunt ajutor deosebit urmatoarele:adunarea mintii,adica chibzuiala si strangerea mintii,impreunata cu evlavia,adica adanca cinstire si frica de Dumnezeu.De asemenea,este trebuinta de strapungere,adica adanca zdrobire si intristare a sufletului,unita cu durerea intru marturisirea pacatelor,pe care sufletul le marturiseste cu smerenie si simtire.In sfarsit,ajuta si suspinele nevazute,suspinele cele tainice ale inimii,care sunt rugaciunea ei tacuta,cu durere in loc de cuvinte.
  Astfel,lucrarea lepadarii de sine,a „nu”-ului pe care luptatorul duhovnicesc trebie sa il poata spune in toata vremea sinelui sau,constituie inceputul curatarii ogorului sufletului de orice il impiedica din inaltarea lui la cer”

  Familia Ortodoxa

  Apreciază

 25. DESPRE MILA
  SFANTUL NICOLAE STEINHARDT

  „Mila,nu trebuie confundata cu milostenia,cu pomana(despre care se face vorbire in Fericirea a 7 a dar acolo prin „cei milostivi” este probabil ca nu se intelege numai cei darnici cu saracii,ci si cei in stare,ca samarineanul cel bun,sa resimta mila fata de un strain napastuit).Pomana este una din formele pe care le poate lua mila,dar aceasta sta nespus mai sus,cuprinde mai mult in sfera ei,si o ghicim mai invaluita in taine si mai neprevizibila in exteriorizarile ei decat simpla darnicie care-i un act de impartire de bunuri materiale.Mila e un simtamant,o virtualitate,mai bine zis o stare sufleteasca sau si mai precis:o stare harica.Simtamantul acesta(spre a ne da dupa modul de vorbire cel mai raspandit)impulsul acesta,darul acesta complex cuprinde,in doze variabile si noua cu neputinta de precizat,numeroase altele din cele mai nobile si mai frumoase;bunatatea,iubirea,prietenia,afectiunea,marinimia,fratia,buna voirea.Dar nu se confunda cu niciunul dintre ele.Le impreuneaza le si depaseste.Si dintre toate e neindoielnic cel mai greu de explicat si de definit.Este,mai presus de orice,o simpatie,o compatimire,o compasiune.
  Si ce dezvaluie elementele acestea de compunere-simcom-decat tocmai partasirea,capacitatea de a iesi din tine insuti,a iubi pe semenul tau nu numai ca pe tine,ci mai mult decat pe tine,de a te substitui lui,de a simti si suferi intocmai cu el.Pe scurt,mila presupune facultatea de a te parasi pe tine insuti si de a lua locul altuia, fara a-l judeca”
  Nicolae Steinhardt-Daruind vei dobandi

  Acesta minunata invatatura am primit-o sms de la prietena mea „de cruce”-Ionela!+
  Iertati-ma,Parinte!+

  Apreciază

 26. „S-a scris că atunci când va circula reclamă cu şarpele ce îşi mănâncă coada, asta va însemna că evreii vor stăpâni toată lumea”.
  ……….
  www = 666
  „Internetul nu le este insa necesar doar ca sa afle ce vorbim noi pe e-mail sau ce mai postam pe facebook, ci in primul rand reprezinta o piesa esentiala a sinistrului angrenaj documente cu cip – eGuvernare – internetul obiectelor”.
  http://ortodoxinfo.ro/2017/03/28/sfantul-paisie-aghioritul-explica-de-ce-evreii-folosesc-666-pentru-semnul-fiarei-nu-l-inlocuiesc-cu-un-alt-numar-o-fac-pe-fata-ba-il-mai-si-promoveaza/

  Apreciază

   • SE POT CREEA COPII DOAR DIN CELULE ALE PIELII?

    Cercetatorii inovatori in prelevarea si dezvoltarea celulelor stem din Japonia,au descoperit o noua modalitate de creeare a „bebelusilor” din celule ale pielii la sobolani.Procesul incepe prin prelevarea celulelor pielii de pe codita soarecelui si a le reprograma pentru a deveni CELULE STEM INDUSE!
    Aceste celule-tip stem- care se lasa manipulate,pot lua orice forma dezirabila de programator si,apoi induse prin creearea de ovule sau spermatozoizi care sunt fertilizate in laborator!Rezultatul va fi implantat intr-un uter.
    Modalitatea acestui nou tip inovativ de reproducere,ingrijoreaza pe unii medici specialisti in fertilizare” in vitro” si cercetarea celulelor stem.Acestia consternati declara ca aceste metode „neortodoxe” conduc inevitabil si iremediabil la CLONAREA UMANA.[la scara larga!]
    Potential,celulele pielii(epiderma)pot fi prelevate de la orice individ,din camerele de hotel,spitale samd si din ele se pot creea copii,fara stiinta sau consimtamantul celor de la care au fost luate.
    Decanul Universitatii de Medicina Harvard declara:”IVG poate dezvolta o forma artificiala de creeare a copiilor si aceasta metoda poate exaspera evaluarea vietii umane pe care am stiut-o pana acum!”

    Astfel ca spunem raspicat NU oricarei metode revolutionare si inovative propuse de catre unii medici cu ajutorul careia unii doctori „mai consacrati” sustin ca ar vindeca bolile autoimune,cancerul,sau scleroza multipla in plagi.
    Iata 4 din cele mai importante motive pentru care respingem terapia aceasta:
    1.celulele stem obisnuite sunt prelevate adesea din cordonul ombilical al copiilor nou-nascuti sauavortati,din urina sau cele mai mizerabile locatii din corpul uman
    2.celulele stem,odata introduse in corp se pot replica fara oprire genarand aparitia de noi tumori
    3.celule stem sunt atat de perfide incat pot lua forma de tesuturi si organe deziderate de programatori
    4.celulele stem sun fabricate si manufacturate in China!!!Primul cercetator si cel care a descoperit aceasta noua tehnologie este chinez.
    Iertati-ma,Parinte!+
    „Surpa-i Doamne,pe vrajmasii Crucii Tale”-Paraschiva Radoi poem

    Apreciază

   • Lucruri paganesti-diavolesti. Inseamna ca acest procedeu medical al celulelor stem este urat de Dumnezeu, n-are binecuvntare si este spre osanda. Ca si transplantul de organe-numai de la om viu, adica ii ia organele de viu.

    Apreciat de 1 persoană

   • „Creştinismul opune păcatului virtutea şi sfinţenia, dar spre a înfrunta forţele organizate ale păcatului, credinţa trebuie să fie mai lucrătoare, mai puternică şi mai convingătoare decât tentaţiile păcatului. Lupta se dă la modul individual, comunitar şi politic. Biserica nu se poate rezuma la păcatul personal, ci trebuie să dispună de conceptele şi mijloacele luptei cu păcatul comunitar şi politic.”
    – Asa zice Marele Marturisitor Ioan Ianolide. DE citit toate scrierile lui , ca mi se par cele mai tari.

    Apreciat de 1 persoană

 27. Tare mi-e teama ca internetul a fost facut cu un singur scop principal: sa fie suport pentru tehnologia blockchain si moneda digitala unica. Adica sa vinzi si sa cumperi.
  Restul cum ar fi internetul obiectelor sunt aspecte secundare..

  Apreciat de 1 persoană

 28. SOCIALISMUL IN ACTIUNE-VENEZUELA MOARE DE FOAME!

  https://www.naturalnews.com/2018-01-16-starving-venezuelans-ransack-food-banks-slaughter-grazing-cattle.html
  Venezuelenii sunt infometati,iar mafiotii cotrobaie depozitele de mancare si sunt prinsi la jughiat vacile pe terenurile fermelor private.
  Zice in articol ca;”S-a raspandit peste tot zvonul ca,in mecca socialista a Venezuelei,se creeaza o panica indusa,in timp ce hoarde ratacite de oameni,cotrobaie prin depozitele de mancare si prin super-market-uri ,in speranta ca pot gasi ceva,care sa le satisfaca foamea.Conditiile economice in acea tara,s-au dus de rapa in o asa maniera incat,niste oameni ,de disperare extrema,au invadat teritoriile fermelor private pentru a junghia vacile aflate la pasunat,spre a le colecta astfel,carnea provenita.
  Pe putin 10 oameni au murit si inca zece au fost raniti,in acest colaps existential,al celeia ce ei numeau odinioara,o tara libera.Venezuella merge pe al-4-lea an de recensiune a inflatiei extreme-cea mai mare din lume-care a dus,milioane de venezueleni in saracie lucie.
  Desi Presedintele si Prim-ministru sunt capi ai acuzarii,ai refuza sa raspunda.Dar ziarele si media independenta zic adevarul despre ceea ce lumea trebuie sa stie,socialismul se dezlantuie in plina actiune.”Ei,vaneaza!Poporul este infometat”!
  Intrebarea ce survine ar fi una de tip retoric.Astazi la ei,maine… poate …si la noi???
  Tudor Barbu,cel mai iubit om din Romania,cel mai sincer,la obiect si dintr-o bucata,roman adevarat,prezentabil si jurnalist de exceptie relata in una din emisiunile sale din 2011,”Se intampla acum’-despre faptul ca la Brasov,in acea vreme erau tiparite,peste 1 miliard de cartele de mancare pentru vremuri de rastriste.Pe cartela se pot lua ca ajutor de la stat:2 kg cartofi,paste,ulei 1kg,pe luna.Cum a zis,asa am auzit insa imi este greu sa gasesc emisiunea respectiva in pofida eforturilor.Incerc sa difuzez alt link,poate ii va place si Vrednicai,ca ea este interesata de emisiuni de gen.Deocamdata pe Tudor Barbu il gasim pe b1 tv in fiecare zi de la orele 17.00.Tudor, are si el cateva erori in ceea ce privesc osanalele profanatoare la adresa unor oportunisti care s-au perindat la conducerea tarii noastre de-a lungul istoriei,insa hei,cine nu greseste?Dar sa revin la foamete si profetii…
  Otroc Veaceslav,Ingerul Rus avertiza in profetiile sale.Micul Inger Rus, vorbea de inducerea unui proces lent si progresiv de infometare a populatiei.Mancarea la inceput se va scumpi apoi va disparea definitiv.Dar ei,dedesupt vor avea toate produsele ca provizii.Cei de pe pamant se vor intalni unii cu altii ,se vor imbratisa si vor muri.’Mama,am vazut o femeie care iesise din bloc sa caute mancare pentru copiii ei.Dar,s-a intamplat de a cazut jos lesinata de foame si a murit.Mama,asa de crunta va fi foametea pe pamant!”
  Iertati-ma,Parinte!+
  Iis.Hs.+Ni.Ka.

  Apreciază

 29. REVERSUL MEDALIEI.Sef Big-Pharma arestat pentru dare de mita!
  https://www.naturalnews.com/2017-10-28-the-tide-is-turning-big-pharma-billionaire-arrested-charged-with-conspiracy-bribery-of-doctors.html
  Autoritatile federale au arestat bilionarul fondator al companiei Insys Therapeutics cu acuzarea de dare de mita catre cartelul medical,pentru a prescrie fenathyl-un medicament opioid prescris pe banda rulanta pentru pacientii din State!
  Hmm,Gindovrele fratioare(gipsy king de Romania)?Ce zici,interested?#Rezistentii imediat te pot executa politic,sa stii…
  Iis.Hs.+Ni.Ka.

  Apreciază

 30. Mult mai terifiant decat logoul google chrome mi se pare logo-ul recycled, tot cu 666.
  Suna foarte frumos… Adica sa avem grija de mediul inconjurator, sa nu poluam, sa reciclam gunoaiele.
  Ca daca reciclam o singura cutie de cola de aluminiu, economisim nu stiu cati wati de energie electrica etc etc.
  In realitate acest recycled se refera la cu totul altceva: la reciclarea corpului uman dupa moarte..
  Adica daca ai murit de un accident, de ce sa duci dupa tine si sa prapadesti organele (ficat, rinichi, inima)?
  Nu mai bine le „reciclezi”? Adica decat sa putrezeasca in pamant, nu mai bine le donezi unor oameni suferinzi si le salvezi viata? Si-i imbogatesti si pe jidani cu ocazia asta.. Actele biometrice contin si acceptul tau de a dona organe. La urma toata, un rinichi valoreaza mult mai mult decat o cutie de cola…

  Apreciat de 1 persoană

  • :))))))Florian,
   Ma zapaceste atata matematica:))))xxxxxx:))))
   Oricum ceea ce ai scris la comentariu este mult mai relevant decat videoclipul,ce in esenta dezvalui adevarul.Reciclarea=666,Pyramida Illuminati!Foarte interesant!
   „Ma uit in sus de unde vine ajutorul meu.Ajutorul meu vine de la Domnul,Cel ce a facut Cerul si Pamantul!+”

   Apreciază

 31. MAGNEZIUL-IZVOR DE SANATATE,MINERALUL TINERETII

  https://www.crestinortodox.ro/pelerinaje/marea-moarta-120931.html
  Pentru cine are posibilitate…

  Intinereste-suplimenteaza Magneziul
  Magneziul este cel mai deziorabil mineral pentru reversul unei maladii cronice.Esential in ajutorul procesului de digestie si metabolism.Intestinul subtire are nevoie de acest minunat mineral,pentru descompunerea colesterolului.
  ,Magneziul creste cu 330%activitatea leucocitelor si a fagocitoza.Clorura de magneziu,este extraordinara de eficient in afectiuniloe tractului digestiv,colite,afectiunile vezicii biliare,boala Parkinson,tremuraturi,crampe musculare,exeme,psoriazis,piele iritabila,impotenta,hipertrofia prostatei,probleme circulatorii,astm,febra,urticarii,reactii anafilactice,pentru intarirea parului si a unghiilor.Are un efect foarte bun preventiv in cancer si vindecator in cazul conditiilor precanceroasecum ar fi,leucoplazia,hipercheratoza,mastita cronica.In toate cazurile,clorura de magneziu a dat rezultate mai bune decat orice alt compus al magneziului.Se asimileaza excelent prin piele mai ales prin imbaiere[sub forma de sare amara-Epsom-sulfat de magneziu].
  Are un efect calmant,produce un somn mai bun.calmeaza nervii excitati si iritati,este esential pentru buna functionare a muschiului cardiac.Aportul crescut de Magneziu,cauzeaza eliminarea Calciului din tesuturi si fixarea lui in oase,contribuind la sanatatea lor.

  Flexibizeaza-te-Suplimenteaza Magneziul
  Magneziul este supra denumit si mineralul tineretii.
  El poate inversa calcifierea degenerativa a tesuturilor.
  Copiii nou nascuti au o piele fina si un corp flexibil datorita nivelelor ridicate de Magneziu in celule si nivelului scazut de Calciu[ v-ati intrebat asadar DE CE Calciul este disponibil pe toate tarabele medicale si in orice forma posibila:lichid,efervescent,ionic,carbonic samd?Deoarece nivelele ridicate ale calciului in organism=cancer!Asadar,orice element comestibil contine calciu:apa,graul,cerealele,ouale,carnea,lactatele…DE CE sa aducem excese de Calciu organismului si prin ingerarea suplimentara de Calciu?Simplu,ca zeii cabinetelor decid asta pentru noi]!
  Pe masura ce imbatranim,devenim din ce in ce mai rigizi.Clorura de Magneziu da rezultate eficace in dizolvarea pietrelor din rinichi si vezica biliara[Sarea amara din cura de eliminare!].Asociata cu lecitina dizolva pietricele neo-formate sau nisipul hidactic.Asociat cu B6-250mg/zi evita aparitia cancerului de orice tip.
  Restabileste flora intestinala,reduce discomfortul digestiv,balonarea.Magneziul este esential pentru metabolizarea vitaminelor B,sinteza acizilor nucleici,ADN si ARN,proteinelor si acizilor grasi.Clorura de magneziu este puternic antiinfectioasa si antiinflamatoare.Daca nu gasiti,se alege varianta Oxidului de Magneziu[Swanson] avand aceleasi proprietati curative.Magneziul simplu este cel mai putin eficient.
  Sanatate de fier sa aibe fiecare!
  Iertati-ma,Parinte!+
  Dumnezeu este Doctorul sufletelor si al Trupurilor!+

  Apreciază

 32. Pilda de azi(potrivita mie):

  Doua urechi si o singura gura

  Un intelept a fost intrebat: „de ce Dumnezeu i-a daruit omului doua urechi si o singura gura?”

  Inteleptul a raspuns:

  – „Ca sa auda mai mult decat sa vorbeasca”.

  „Pune Doamne,straja gurii mele si usa de ingradire imprejurul buzelor mele.”

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s