Templul evreiesc si Sinagoga-locasuri de cult al satanei

Zilele trecute a avut loc un simpozion in Aula Magna Teoctist Patriarhul a Palatului Patriarhiei, intitulat „Temple și sinagogi din România: Sinagoga ca loc de rugăciune, loc de învățătură și loc de adunare.” Acest simpozion are loc imediat dupa ziua Sf.Ioan Gura de Aur(354-13 noiembrie 407)-Patriarhul Constantinopolului, cel caruia i s-au aratat in vedenie Sfintii Apostoli Petru si Ioan pe cand era doar monah.

„Doi bărbaţi luminaţi, coborîndu-se din cer, îmbrăcaţi în haine albe şi strălucind ca soarele, au intrat la fericitul Ioan, unde îşi făcea rugăciunile sale; unul dintre dînşii ţinea o hîrtie scrisă, iar altul nişte chei. Dar Ioan, văzîndu-i pe dînşii, s-a temut şi s-a închinat lor pînă la pămînt. Iar ei, luîndu-l de mînă, l-au sculat zicînd: „Nădăjduieşte şi nu te teme!” Dar Ioan a zis către dînşii: „Cine sînteţi voi, domnii mei?” Iar ei i-au răspuns: „Nu te teme, bărbatul doririlor celor bune, noule Daniile, întru care bine a voit a locui Duhul cel Sfînt, pentru curăţenia inimii tale; căci sîntem trimişi la tine de Marele Învăţător şi Mîntuitorul nostru Iisus Hristos”.

Zicînd aceasta, cel dintîi, întinzîndu-şi mîna, i-a dat hîrtia, zicînd: „Primeşte hîrtia aceasta din mîna mea, că eu sînt Ioan cel care m-am rezemat de pieptul Domnului la Cina cea de Taină şi de acolo am scos dumnezeieştile descoperiri. Domnul îţi dă şi ţie a cunoaşte toate adîncurile înţelepciunii, pentru ca să hrăneşti pe oameni, nu cu învăţătura hranei celei trecătoare, ci ca să astupi cu cuvintele gurii tale, gurile ereticilor şi ale iudeilor, care grăiesc fărădelege asupra Dumnezeului nostru”.

Apoi, întinzînd şi celălalt mîna, i-a dat cheile, zicînd: „Primeşte aceasta, căci eu sînt Petru, căruia îmi sînt încredinţate cheile împărăţiei, şi îţi dă şi ţie Domnul cheile Sfintelor Biserici şi, pe care-l vei lega să fie legat, iar pe care-l vei dezlega, să fie dezlegat”.

Fericitul Ioan, iarăşi plecîndu-şi genunchii, s-a închinat lor, zicînd: „Cine sînt eu, ca să îndrăznesc a primi şi a purta nişte slujbe mari şi înfricoşate ca acestea, fiind păcătos şi mai prost decît toţi oamenii?” Iar Sfinţii Apostoli care se arătaseră, iarăşi l-au prins de mîna dreaptă şi l-au ridicat, zicînd: „Stai pe picioare, îmbărbătează-te şi te întăreşte şi fă cele poruncite ţie; apoi nu tăinui darul cel dat ţie de la Domnul nostru Iisus Hristos, spre sfinţirea şi întărirea poporului Său, pentru care şi-a vărsat sîngele ca să-l mîntuiască din înşelăciune. Grăieşte cuvîntul lui Dumnezeu fără îndoire, adu-ţi aminte de Domnul Care a zis: Nu te teme turmă mică, căci a binevoit Tatăl vostru a vă da vouă împărăţia. Deci, nici tu, nu te teme, pentru că a binevoit Hristos, Dumnezeul nostru, a sfinţi prin tine multe suflete şi a le aduce la cunoştinţa Sa. Şi o să ai multe nevoi şi necazuri pentru dreptate; dar să rabzi ca un diamant tare, pentru că aşa vei moşteni Împărăţia lui Dumnezeu”.http://www.ioanguradeaur.ro/184/viata-celui-intre-sfinti-parintele-nostru-ioan-gura-de-aur-patriarhul-constantinopolului/

Retinem deci ca Sf.Ioan Gura de Aur a primit de la Sf.Ap. si Ev. Ioan darul cuvantului cu urmatorul scop : ” ca să astupi cu cuvintele gurii tale, gurile ereticilor şi ale iudeilor, care grăiesc fărădelege asupra Dumnezeului nostru”. Aceasta o spunem pentru ca sa se stie ca Insusi Dumnezeul-Om Iisus Hristos doreste astuparea gurilor ereticilor si ale iudeilor-evreilor care graiesc faradelege asupra Lui. El este Adevarul si vrea sa hraneasca oamenii cu hrana cea vesnica si sa-i scoata din inselaciuinea tatalui minciunii, diavolul. Aceasta vis-a vis de termenul inventat de cateva zeci de ani numit „antisemitism”.

Si intr-adevar, dupa aceasta vedenie Sf.Ioan Gura de Aur a vorbit si a scris omilii catre evreii din vremea sa si din toate vremurile. Intr-una dintre ele afirma urmatoarele : „Ce boala este aceasta? Sarbatorile iudeilor milosi si nefericiti vor veni indata asupra noastra, una dupa alta si cu mare graba: sarbatoarea trâmbitelor, sarbatoarea corturilor, posturile. Sunt multi dintre noi care spun ca ei gândesc la fel ca noi. Totusi unii dintre acestia vor urmari sarbatorile iar altii vor tine sarbatorile iudeilor impreuna cu acestia si vor respecta posturile lor. Eu vreau chiar acum sa scot acest obicei stricacios din Biserica … Dar acum când sarbatorile iudaice se apropie si bat la usa, de-as ispravi sa-i vindec pe cei care sunt bolnavi de boala iudaizarii. Ma tem ca din pricina prieteniei lor nepotrivite si a necunoasterii adânci, unii crestini pot fi partasi la pacatele iudeilor; odata ce au facut aceasta, ma tem ca omiliile mele despre aceste pacate vor fi in desert. Caci daca astazi ei nu aud de la mine nici un cuvânt, atunci ei se vor alatura iudeilor in posturile lor; odata ce au savârsit acest pacat va fi zadarnic sa folosesc leacul.”

„… Dar nu va mirati ca i-am numit pe iudei vrednici de dispret. Ei sunt cu adevarat vrednici de dispret si nefericiti. Când atâtea binecuvântari din cer au venit in mâinile lor, ei le-au inlaturat si se chinuiau sa nu le accepte. Soarele Dreptatii de dimineata a rasarit pentru ei, dar ei au indepartat razele lui si stau mai departe in intuneric. Noi, care am fost crescuti de intuneric, am indreptat lumina catre noi si am fost eliberati din bezna greselii lor. Ei au fost ramurile acelei radacini sfinte, dar acele ramuri au fost rupte. Noi nu am avut nici o partasie in radacina, ci am copt fructul evlaviei. Din copilarie ei au citit proorocii, dar L-au rastignit pe Cel care spusese mai dinainte proorocilor. Noi nu am auzit sfintele proorociri ci ne-am inchinat Celui despre care au proorocit ei. Asa ca ei sunt vrednici de mila pentru ca nu au primit binecuvântarile care le-au fost trimise, in vreme ce altii au primit aceste binecuvântari si si le-au insusit. Cu toate ca acei iudei fusesera numiti fii prin adoptie, ei au inceput sa se inrudeasca cu câinii; noi, cei care am fost câini, am primit puterea prin harul lui Dumnezeu, ca sa dam la o parte natura irationala, care a fost a noastra si ca sa ne ridicam la cinstea de fii. Cum sa dovedesc eu aceasta? Hristos a spus: „Nu este bine sa iei pâinea copiilor si s-o arunci câinilor.” Hristos ii vorbea femeii canaaneence când i-a numit pe iudei copii iar pe neamuri câini.

(2) Dar iata cum pe urma s-a schimbat ordinea: ei au ajuns câini iar noi am ajuns copii. Pavel le-a spus iudeilor: „Paziti-va de câini, paziti-va de faptele rele, paziti-va de stricaciune. Caci noi suntem taierea imprejur.” Vedeti cum cei care au fost mai intâi copii au devenit câini? Vreti sa aflati cum noi, care mai intâi am fost câini am devenit copii? „Ci tuturor celor care L-au primit pe El, El le-a dat puterea de a deveni fiii lui Dumnezeu.”

 

„… Stiu ca multi ii respecta pe iudei si socotesc ca felul lor viata actual este onorabil. De aceea ma grabesc sa scot din radacina si sa rup aceasta parere care nu este buna. Am spus ca sinagoga nu este mai buna decât teatrul si eu aduc de fata un prooroc drept martor al meu. De buna seama ca iudeii nu merita mai multa crezare decât proorocii lor. „Voi ati avut sprinceana de desfrânata; v-ati facut de rusine inaintea tuturor.” Acolo unde si-a pornit lucrul o desfrânata, locul acela este bordel. Dar sinagoga nu este numai bordel si teatru; este si culcusul tâlharilor si salas pentru animalele salbatice. Ieremia a spus: „Casa ta a devenit pentru mine cuib de hiena.” El nu spune pur si simplu „de fiara salbatica”, ci „de fiara salbatica ticaloasa,” si iarasi: „Mi-am parasit casa, m-am lepadat de mostenirea mea.” Dar când Dumnezeu Se leapada de un popor, ce nadejde de mântuire este lepadata? Când Dumnezeu paraseste un loc, locul acela devine salas al dracilor.

(2) Dar in orice caz, iudeii spun ca si ei Il iubesc cu infocare pe Dumnezeu. Dumnezeu nu ingaduie ca eu sa spun aceasta. Nici un iudeu nu-L iubeste cu infocare pe Dumnezeu! Cine spune aceasta? Fiul lui Dumnezeu spune aceasta. Caci El a zis: „Daca L-ati cunoaste pe Tatal Meu, M-ati cunoaste si pe Mine. Dar voi nu Ma cunoasteti nici pe Mine, nici pe Tatal Meu.” As putea sa aduc un martor mai vrednic de incredere decât Fiul lui Dumnezeu?

(3) Deci, daca iudeii nu L-au cunoscut pe Tatal, daca ei L-au rastignit pe Fiul, daca s-au lepadat de ajutorul Duhului, cine sa nu ia indrazneala ca sa spuna deschis ca sinagoga este salas al dracilor? Dumnezeu nu este slavit acolo. Cerul nu ingaduie aceasta! De acum inainte ramâne un loc al idolatriei. Dar inca mai sunt oameni care cinstesc sinagoga ca pe un loc sfânt. …

 

„… De buna seama ca sinagoga este mai putin vrednica de cinste decât oricare han. Nu este numai un salas pentru tâlhari si pungasi ci si pentru draci. Lucrul acesta este adevarat nu numai despre sinagogi ci si despre sufletele iudeilor, asa cum voi incerca sa dovedesc in incheierea omiliei mele.”

„…  Au fost doisprezece apostoli si ei au tras catre ei lumea intreaga. Cea mai mare parte a cetatii este crestina, cu toate ca unii mai sunt bolnavi de boala iudaizarii. Si ce am putea noi, cei care suntem sanatosi, sa spunem intru apararea noastra? De buna seama ca cei care sunt bolnavi sunt vrednici de osândire. Dar noi nu suntem slobozi de mustrare caci noi i-am lasat pe ei la ceasul lor de boala; daca noi am fi aratat pentru ei mare purtare de grija si ei ar fi avut folos din aceasta purtare de grija, ei n-ar mai fi putut sa fie bolnavi.”

Asadar, departe fiind de Sfantul Ioan Gura de Aur orice ura fata de evrei, el lupta sa-i vindece de boala iudaismului :  ” Crede-ma, eu imi voi risca viata inainte de a nesocoti pe cel ce este bolnav de aceasta boala – daca il vad. Daca nu izbutesc sa-l vad, de buna seama ca Dumnezeu imi va da iertare. Si fiecare dintre voi sa tina cont de aceasta problema; sa nu se gândeasca ca este o chestiune mai marunta. Nu iei in seama ceea ce cheama diaconul in taine fara incetare? „Marturisiti-va unul altuia,” zice el. Nu vezi câta incredere are in cercetarea cu grija a fratilor vostri? Fa aceasta si in cazul celor care iudaizeaza. Când vezi pe cineva care iudaizeaza, pune stapânire pe el, arata-i ce face, ca sa nu fii unealta riscului pe care merge el.”

Preafericite Parinte Patriarh Daniel, se aude ca unii de prin preajma va numesc „Noul Ioan Gura de Aur”. Si se poate sa aibe dreptate, pana la un punct : de ce sustineti pe evrei in ratacirea sinagogilor si templelor lor. De ce nu le aratati aceste cuvinte ale adevaratului Sfant Ioan Gura de Aur, Patriarh al C-nopolelui ? Sau poate le-ati aratat si noi nu stim ? Nu cred. Afisarea publica a preafericiri voastre cu ei si declaratiile la acest simpozion arata altceva. Nadajduim totusi la o schimbare in bine-macar de acum inainte, in aceasta privinta.

Prea fericirea voastra sustine refacerea sinagogilor evreiesti in Romania. Iata insa ce spune Sf.Ioan Gura de Aur despre sinagogi : ” Intrucât sunt unii care cred ca sinagoga este un loc sfânt, trebuie sa le spun câteva cuvinte. De ce venerati locul acela? Nu trebuie sa-l dispretuiti, sa-l tineti de rusine, sa fugiti de el? Ei spun ca acolo se tin Legea si cartile si proorocii. Ce inseamna aceasta? Va fi sfânt oricare loc unde se afla aceste carti? Nicidecum! Mai presus de toate, acesta este motivul pentru care eu nu iubesc sinagoga si o detest. Ei au proorocii dar nu cred in ei; ei citesc scrierile sfinte dar nu primesc marturia lor – si acesta este un semn al oamenilor vinovati de cea mai mare incalcare de lege.”

„Spuneti-mi aceasta. Daca ati vedea un om onorabil, stralucit si vestit, târât intr-o cârciuma sau cuib de tâlhari; daca l-ati vedea batjocorit, batut si inrobit in cea mai mare cruzime, ati fi tinut crâsma sau cuibul acela la mare cinste pentru ca omul acela mare si pretuit fusese inauntru in vreme ce se savârsea acea purtare plina de cruzime? Nu cred. Mai degraba, pentru aceasta pricina ati fi urât si n-ati suferi locul acela.

(4) Aceasta sa fie cugetarea voastra si despre sinagoga. Caci ei au adus cartile lui Moise si ale proorocilor cu ei in sinagoga, nu ca sa le cinsteasca ci ca sa le incalce cu necinste. Când ei spun ca Moise si proorocii nu L-au cunoscut pe Hristos si nu au zis nimic despre venirea Lui, ce incalcare mai mare puteau savârsi ei fata de acei oameni sfinti decât sa-i acuze ca nu L-au cunoscut pe Stapânul lor, decât sa spuna ca acei prooroci sfinti sunt partasii pagânismului lor? Si astfel noi trebuie sa-i urâm pe amândoi si [impreuna cu] sinagoga lor cu atât mai mult pentru purtarea lor cruda fata de acei oameni sfinti. …

(5) De ce vorbesc eu despre carti si despre sinagogi? In vreme de prigoana, calaii poporului prind trupurile mucenicilor, le biciuiesc si le rup in bucati. Se sfintesc mâinile calailor fiindca ei apuca trupurile oamenilor sfinti? Dumnezeu nu ingaduie aceasta! Mâinile care au insfacat si au tinut trupurile celor sfinti ramân fara sfintenie. De ce? Fiindca acei calai au facut un lucru rau când au pus mâinile pe sfinti. Si cei care pun mâna pe scrierile celor sfinti si le incalca sa fie mai respectabili pentru aceasta decât cei care i-au ucis pe mucenici? N-ar fi aceasta cea mai mare nebunie? Daca trupurile maltratate ale mucenicilor nu-i sfintesc pe cei care le-au maltratat ci mai adauga la vinovatia lor de sânge, cu mult mai putin puteau sa o faca Scripturile, daca se citeau fara credinta, sa-i ajute pe cei care citeau fara sa creada. Fapta alegerii de buna voie sa incalce Scripturile le vadeste necredinta mai mare.

Asadar eu va indemn sa fugiti si sa ocoliti adunarile lor. Raul pe care il aduc ei fratilor mai slabi nu este mic; ei nu dau nici cea mai mica indreptatire pentru sprijinirea nebuniei iudeilor. Caci atunci când ei vad ca voi, cei care va inchinati lui Hristos pe care ei L-au rastignit pe Cruce, urmati cu evlavie tipicurilor lor, cum pot ei sa nu considere ca ritualurile pe care le-au savârsit sunt cele mai bune si ca ceremoniile noastre sunt fara valoare? Caci dupa ce va inchinati si iubiti cu inflacarare tainele noastre, voi fugiti la cei care ne-au distrus ritualurile. Pavel a spus: „Daca un om vede ca tu stii ca stai la masa in templul idolilor, fiind slab, constiinta lui nu va fi incurajata sa manânce acele lucruri care sunt jertfite idolilor?” Si sa spun: Daca un om vede ca tu stii ca intri in sinagoga si participi la sarbatoarea trâmbitelor, fiind slab, constiinta lui nu va fi incurajata sa pretuiasca ceea ce fac iudeii? Cel care cade nu numai ca plateste pentru caderea sa, ci este pedepsit si pentru ca ii face si pe altii sa pacatuiasca. Dar omul care a stat drept este rasplatit nu numai pentru virtutea sa, ci oamenii il pretuiesc pentru ca ii indruma si pe altii sa doreasca sa faca aceleasi lucruri.

(8) De aceea, fugiti de adunarile si de locurile sfinte ale iudeilor. Nici un om sa nu cinsteasca sinagoga pentru cartile sfinte; sa o urasca si sa o ocoleasca pentru ca iudeii batjocoresc si le maltrateaza pe cele sfinte, pentru ca ei refuza sa creada cuvintele lor, pentru ca ei ii acuza de necredinta cea de pe urma.”

„… Ce vreti sa va mai spun? Sa va spun despre pradaciunea lor, despre pizma lor, despre parasirea celor saraci, despre hotii lor, despre inselarea in negustorie? Nu va ajunge o zi intreaga ca sa va istorisesc aceste lucruri. Dar sarbatorile lor au ceva sacru solemn si maret in jurul lor? Ei au aratat ca si acestea sunt necurate. Ascultati proorocii; mai degraba, ascultati-L pe Dumnezeu si cu ce afirmatie puternica Isi intoarce fata Sa de la ei: „Am aflat ca sarbatorile voastre sunt urâcioase, eu le-am izgonit de la mine.”

(5) Spune-mi aceasta. Daca un om ar trebui sa-ti ucida fiul, ai rabda sa te uiti la el, ori ai primi sa-ti dea binete? Nu l-ai ocoli ca pe un drac rau, ca pe diavolul insusi? Ei L-au ucis pe Fiul lui Dumnezeu; ai tu indrazneala sa intri cu ei sub acelasi acoperis? Dupa ce El a fost ucis, El ti-a dat asemenea cinste ca te-a facut fratele si mostenitorul Lui. Dar tu Il necinstesti atât de mult ca ii cinstesti pe cei care L-au ucis pe El pe cruce, ca tu tii cu ei fratia sarbatorilor, ca tu mergi la locurile lor pagâne, intri prin usile lor necurate, si iei parte la mesele dracilor. Caci eu sunt hotarât sa numesc postirea iudeilor masa a dracilor caci ei L-au ucis pe Dumnezeu. Daca iudeii lucreaza impotriva lui Dumnezeu, ei nu trebuie sa-i slujeasca pe demoni? Ii cauti pe draci ca sa te vindece? Când Hristos le-a ingaduit demonilor sa intre in porci, ei s-au aruncat de indata in mare. Acesti demoni vor cruta trupurile oamenilor? Eu as dori ca ei sa nu ucida trupurile oamenilor, ca ei sa nu unelteasca impotriva lor. Dar ei o vor face. Dracii i-au aruncat pe oameni din rai si i-au lipsit de cinstea cea de sus. Le vor vindeca ei trupurile? Lucrul acesta este fara noima, simple povesti. Dracii stiu cum sa unelteasca si sa faca rau, nu sa vindece. Ei nu cruta sufletele. Spuneti-mi, atunci, vor cruta ei trupurile? Ei incearca sa-i scoata pe oameni din Imparatie. Vor alege ei sa-i slobozeasca din boala? ”

Pe langa cele scrise de Sf.Ioan Gura de Aur aducem in continuare o marturie la fel de importanta de dupa 14 secole : Parintele Neofit Capsokalivitul, care a fost chiar rabin pana la 38 de ani, dupa care L-a cunoscut pe Hristos, s-a botezat crestin ortodox, a devenit monah apoi chiar Preot.

Neofit n-a fost un rabin de rând; Neofit a fost un savant teolog adânc cunoscător al Talmudului, adânc cunoscător al Vechiului şi Noului Testament, în contact permanent cu jidovii; până la vârsta de 38 ani – când s-a creştinat – Neofit a avut tot timpul necesar de studiu, spre a-şi da seama de locul unde este adevărul şi calea cea dreaptă pe care trebuie să meargă mai departe.
Profesor de limba greacă la călugării de la Sfântul Munte, el vine apoi în Moldova, unde îşi însuşeşte limba română şi scrie această carte, socotind acest fapt ca o datorie de conştiinţă.
Nu i se poate arunca învinuirea că ar fi scris din răutate, că Neofit nu era capabil de aşa ceva. El mărturiseşte cu profundă durere în suflet: „pentru a face această lucrare, am vărsat mai multe lacrimi decât cerneală”. Iar jidovii, citind această operă vor înţelege că dacă antisemitismul se naşte în locurile pe unde ei se cuibăresc, acest fapt nu este o enigmă, un mister, ci, din contră, ceva foarte firesc: jidovul singur poartă cu el antisemitismul .

Dupa convertirea lui la crestinismul ortodox, drept multumire a scris o carte-„Infruntarea jidovilor”, in care da pe fata toate blestematiile pe care le fac rabinii in sinagogile si templele lor : http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=5&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjSkK6TncPXAhWP16QKHT6SCsIQFghAMAQ&url=http%3A%2F%2Fdspace.bcucluj.ro%2Fhandle%2F123456789%2F67744&usg=AOvVaw2esuQYuINt7ZpMMQtYTF0Z

copia cartii in kirilica.

https://archive.org/stream/NeofitCavsocalvitiu-InfruntareaJidovilor1803/NeofitCavsocalvitiu-InfruntareaJidovilor1803_djvu.txt

copia cartii in romaneste.

Cel mai infricosatoare marturie din aceasta carte este practica rabinilor de a folosi in slujbele lor sange de crestin „muncit”, adica martirizat, torturat :

„Capitolul l
Taină ascunsă, şi acum descoperită asupra jidovilor
pentru sângele care iau ei de la creştini, şi ce fac cu dânsul,
cu dovediri din Sfânta Scriptură.

Mulţi au scris multe cuvinte împotriva jidovilor, cu multe şi
adevărate mărturii din Sfânta şi dumnezeiasca Scriptură. Atât pentru venirea Mesiei celui adevărat Iisus Hristos, fiul Prea Curatei Fecioarei Maria, cât şi pentru câteva rătăciri ale jidovilor. Careacestea s-au scris atât de dascălii Bisericii noastre, cât şi de dascăliievrei care au primit Sfântul Botez, însă o taină ce ei o au între dânşii, urătorii de oameni şi de Dumnezeu, jidovi, care eu nu o am găsit scrisă nicăieri, şi de au şi scris cineva în oarecare chip, dar puţin şi acoperit, adică: a ucide jidovii pe creştini şi a le lua sângele. Aceasta au scris mulţi, dar pentru ce? Şi ce fac ei cu sângele acesta, măcar că
nu mi s-au întâmplat a vedea înscris nicăieri, poate că aşteptând întoarcerea jidovilor vreodată către credinţa lui Hristos: şi ca să nu se scârbească creştinii pe dânşii şi să nu-i primească la credinţă, şi pentru aceia n-au scris. Dar eu de vreme ce cu darul lui Dumnezeu am primit Sfântul Botez şi sfântul chip al călugăriei spre înfruntarea semeţilor şi spurcaţilor jidovi, dar, mai întâi şi spre folosul lor mi-au
fost descoperite mie şi păzite, până ce am primit Sfântul Botez. Iar de la Sfântul Botez încoace, toate îmi sunt defăimate şi scuipate.

Şi câteva cu bune dovezi şi mărturii, scriu aici pe faţă. Mai întâi să se ştie că această taină nu este ştiută de toţi jidovii, ci numai de rabinii, hahamii lor, de cărturarii şi fariseii lor, ce se numesc de dânşii Hasiindem, de aceia este ştiută. Şi această taină păzesc ei cu mare sfinţenie. Dară pentru care pricină fac ei uciderea aceasta, este pentru trei lucruri.

 • Întâi pentru mare urâciune ce au ei asupra creştinilor, părându-le că făcând această ucidere aduc jertfa lui Dumnezeu precum şi Mântuitorul nostru, Iisus Hristos, au zis către Ucenicii săi: ” Va veni o vreme, că cine vă va ucide pe voi, i se va păr ea că aduce jertfa lui Dumnezeu.” (Ioan Cap. 16, Stih
 • Al doilea pentru multe dezdemonii, adică: pentru farmecele ce fac jidovii cu acest sânge.
 • Şi al treilea că sunt rabinii la îndoială, poate că au fost Iisus, Fiul Mariei, Mesia cel adevărat şi stropindu-se ei cu acel sânge ce iau de la creştin muncit, „se vor mântui”.
  Cât despre pricina cea dintâi scrie la o carte a lor ce se numeşte Himiş, adică cinci cărţi ale lui Moise: la cartea a doua ce se numeşte Exodul: unde zice că au adunat Faraon şase sute de călăraşi ca să gonească neamul jidovesc, şi face acolo întrebare Rabi Solomon, (Exodul 14, 7) (Satana cel mare care duce pe toţi jidovii la Tartarul cel dinafară), de zice: „De unde au avut egiptenii cai ca să gonească pe jidovi? “ (Exodul 9, 25) ” Căci grindina le-a ucis toate dobitoacele lor” şi răspunde iarăşi el, că scrie mai sus, (Stih 2) „că unii şi-au ascuns animalele cu care apoi i-au urmărit” şi zice acolo: (Mina anomri tof şi va nuhuşim, reţoţ Esmoihoi tof, şi bagoim, arok) care cuvinte înseamnă: ” de aici noi învăţăm că celui mai blând dintre
  şerpi scoate-i creierii din cap, şi pe cel mai bun din creştini ucide-l” adică dator este tot jidovul să omoare un creştin crezând că cu aceea se va mântui, măcar că de la creştini primesc facere de bine în toate zilele: dar au foarte mare urâciune asupra pravoslaviei noastre, şi precum sunt ei întorşi, apoi aşa şi Sfânta Scriptură o tălmăcesc foarte întoarsă şi cu nepotrivire, precum la cartea Exodului scrie, porunceşte Moise şi zice: „Şi carne de fiară prinsă să nu o mâncaţi, ci să o aruncaţi câinilor,” (Exod 24, 31) Apoi tâlcuieşte acolo acel
  proclet, Rabi Solomon de zice, „că nu numai câinilor a poruncit
  Moise să o aruncaţi, ci şi creştinilor puteţi să o vindeţi” Dară pentru ce zice Moise câinelui şi nu zice creştinului? ca să te înveţi că mai de socotinţă sunt câinii decât creştinii. Pentru că câinii n-au lătrat în vremea când jidovii au ieşit noaptea din Egipt, precum scrie la (Exod 20, 7). O ticăloşii jidovi! Bine au zis Moise către voi a doua Lege 29,4. „Şi n-au dat vouă Dumnezeu inimă ca să ştiţi şi ochi să vedeţi, şi urechi să auziţi, până în ziua de astăzi,” şi iarăşi: „Au acestea răsplătiţi Domnului? acest norod este nebun şi nu înţelept:” a doua
  Lege 3, 6. De asemenea grăieşte Duhul Sfânt, prin glasul lui Isaia (29, 14) de zice: „Iată Eu voi muta pe ei şi voi pierde înţelepciunea înţelepţilor, şi mintea celor pricepuţi voi întuneca.” Şi cu adevărat s-au împlinit la dânşii aceasta, de vreme ce n-au nici o înţelegere sufletească, cum au zis mai înainte Proorocul Isaia (59, 10) „Pipăi-vor ca orbii peretele, şi vor pipăi ca cei fără de ochi, şi vor cădea ziua la amiază ca orbul întru miez de noapte” Şi iarăşi Isaia (Cap.65, Stih 15) „Şi veţi părăsi numele voastre, spre saturarea aleşilor mei: iar pe voi vă va ucide Domnul” Şi pe faţă vedem că n-au nici o
  pricepere duhovnicească şi numai trupească, precum porcul care tot la pământ caută, aşa şi ei tot cele pământeşti le socotesc. Cum şi David pe neamul jidovesc porci îi numeşte, de zice: ” viia din Egipt ai mutat: şi altele şi porcul sălbatic au păscut-o pe ea.”                                                                                                                                                                                                          Inca si la cununiile lor fac urmatoarele : ” La fel şi când se cunună, jidovii au obiceiul ca tinerii să postească toată ziua nemâncând, nebând nimic. Şi seara după ce se cunună,
  vine Rabinul şi le dă la amândoi un ou copt şi în loc de sare pune cenuşă, şi cenuşa aceea o fac din pânză arsă în foc, adică: bagă pânza în sânge de creştin muncit, şi arde pânza aceea, şi din acea cenuşă pun în oul copt, şi mănâncă tinerii, şi rabinul zice încet nişte descântece, ca tinerii aceştia să poată înşela pe creştini, şi să afle har de la creştini, ca să poată mânca din sudoarea creştinilor, că nu pot totdeauna să-l ucidă pe creştin, mai ales acum în zilele noastre, că s-au aflat toate astea. De aceea se silesc ca să-i înşele pe creştini, mâncând sudoarea creştinului, ca cum ar fi mâncat sângele lui.
  Se silesc încă şi din altă pricină să înşele pe creştini, că Duhul Sfânt grăieşte, prin glasul lui Moise zicând: „Seminţe multe vei semăna în ţarină, şi puţine vei strânge”, Legea a doua, Cap. 28 Stih 38: La fel şi Prorocul Miheia zice către dânşii Cap. 6 Stih 15. „Tu vei semăna, şi nu vei secera.” Zice şi Prorocul Aggeu Cap. 1 Stih 6. „Aţi semănat multe, şi puţine aţi cules”, zice şi Ieremia Cap. 12 Stih 13. Şi cu adevărat toate s-au împlinit, cu ochii mei am văzut, un jidov bogat, care avea două pluguri ale lui, şi patru slugi creştini, şi primăvara în ziua întâi din luna lui aprilie, care lună la dânşii se numeşte Işir, şi atunci prăznuiesc jidovii, că Moise zice: „Şi la Luna nouă, să aduceţi arderile de tot Domnului.” Neamuri 28 Stih 11.
  Măcar că mai înainte, până a răstigni ei pe Domnul Hristos zice
  Dumnezeu prin glasul lui Isaia: Cap. l Stih 14. ” Că lunile cele nouă ale voastre, le-au urât sufletul meu.” Dar ei tot prăznuiesc, nu cu jertfa, că de când au venit Mesia cel adevărat, Iisus Hristos, au lipsit de la neamul jidovesc, împărăţia, şi Preoţia, cum au zis mai înainte Patriarhul Iacob, Geneza 45 Stih 10. „Nu va lipsi din Iuda stăpânitor, adică: Împărăţia, nici povăţuitor, adică Preoţia, până ce va veni acel aşteptat Mesia.”
  Şi vedem chiar că a venit Iisus Hristos pe pământ, precum au zis mai înainte proorocul Mihea: „Iată Domnul va ieşi din locul său, şi se va pogorâ pe pământ“ Cap. 1, Stih 3.
  De atunci au lipsit de la jidovi Preoţia şi Împărăţia. Însă ei tot
  prăznuiesc lunile cele nouă, cu mâncări, cu beţii şi cu împreunări. Adevărat Moise porunceşte jidovilor: a doua Lege Cap. 16 Stih 14.
  Dar trei rabini tâlcuiesc porunca aceasta a lui Moise la Talmud aşezare (Hagiga). Şi numele rabinilor sunt Rabbi Iuda, Rabbi Zaira şi Rabbi Aşa.
  Şi Rabbi Iuda zice: „ain simha eilu beiain” adică: „nu este mai mare veselie decât cu vin” şi Moise zice să te veseleşti la sărbători, zice să se bea vin, dar nu până să se îmbete. Dar jidovii îşi fac socoteală, că de aceea este dator tot jidovul, să bea până să se îmbete la sărbătorile lor.
  Iar Rabbi Zaira zice „ain simha eilu babusor” adică: „nu este mai mare veselie, decât în carne grasă”. Şi de aceea dator este tot jidovul să mănânce carne grasă la sărbătorile lor.
  Iar Rabbi Aşa zice: „ain simha eilu baişa”, adică: „nu este mai mare veselie decât împreunarea cu muiere”. Cum se vede, fiecare Rabbi după patima sa învaţă pe jidovi. Iar jidovii aceştia de acuma, neştiind care rabin dintr-aceşti trei se sature mai adevărat grăieşte, ori cel cu patima beţiei, sau cel cu patima lacomei pântecelui, sau cel cu patima curviei. Şi ca să iasă din îndoială, împlinesc toate aceste trei, când vine sărbătoarea lor.
  Cu două luni mai înainte, încep a îngraşă păsările, şi dobitoacele, şi caută să aibă şi împreunare trupească.
  O, ticăloasă Sinagogă, în ce stare ai ajuns! că Moise duhovniceşte zice: veseleşte-te, dară nu trupeşte, cum zice proorocul Isaia Cap. 49 Stih 13. ” Veselească-se cele cereşti” şi altele. …”

Cartea ar  trebui citita in intregime pentru ca sa cunoasca tot omul ce se faptuieste in sinagogile si templele evreiesti de catre rabini si la ce pierzare vesnica vor ajunge evreii care practica iudaismul .

Avand in vedere toate cele expuse mai sus, este evident ca iudaismul, la 2000 de ani dupa rastignirea lui Hristos de catre neamul Annei si Caiafei, a decazut in SATANISM. Era randuit de Dumnezeu-desi nu putea desavarsi pe nimeni, inainte de Intruparea Cuvantului lui Dumnezeu si a pregatit prin prooroci venirea Mantuitorului dar dupa rastignirea Lui este lepadat de Tatal, de Fiul si de Duhul Sfant. Acest iudaism-satanism este cu atat mai periculos si mai perfid cu cat nu este vadit ochilor publicului ci il practica in amanunt doar rabinii precum si cei mai apropiati lor. De aceea nu ar fi absolut nici o exagerare daca ar fi interzis prin lege acest cult.

De altfel in Constituia Romaniei scrie la Legea nr.489/2006, Art.5, (4) : ” În activitatea lor, cultele, asociaţiile religioase şi grupările religioase au obligaţia să respecte Constituţia şi legile ţării şi să nu aducă atingere securităţii publice, ordinii, sănătăţii şi moralei publice, precum şi drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului.” Oare folosirea de catre rabini la slujbele lor a sangelui de crestin „muncit” este in acord cu pasajul … ” … securităţii publice, ordinii, sănătăţii şi moralei publice, precum şi drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului.” ? Niciodata.

Mare rusine si intristare este deci pentru noi crestiniii ortodocsi sa vedem cum insusi Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, sustine refacerea templelor si sinagogilor evreiesti.

Sper ca acum am fost inteles de ce am dorit sa pun acestui articol aceasta titulatura, socanta la prima vedere : „Templul evreiesc si Sinagoga-locasuri de cult al satanei „.

Poate si dintre evreii din Romania si de pretutindeni unii se vor lumina si vor intelege in ce inselaciune cumplita se afla. Care este sincer, va afla Adevarul. Si dupa cum spunea P.Dionisie Ignat din Colciu-Athos, ” … cat de usor se mantuieste omul sincer !!!”, le dorim aceasta cautare sincera la toti evreii.

In nadejdea intoarcerii lor la Hristos Iisus-Adevaratul Mesia, cel care i-a invrednicit sa-si ia trupul din neamul lor prin Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu si Pururea Fecioara Maria, prezentam in incheiere o minune a intoarcerii la credinta crestin ortodoxa a unor evrei din Tg.Neamt, in timpul lui Mos Gheorghe Lazar(1846-14 august 1916), cel propus pentru canonizare de catre Sfantul Sinod al BOR . Aici se vede dragostea lui dumnezeiasca fata de toti oamenii, indiferent de religie dar si marturisirea Adevarului Hristos fara teama si indemnul la botezul ortodox daca vor vindecae si mantuire. De aici se vede si sinceritatea acelor evrei si cinstea lor sufleteasca :

„A venit odata Mos Gheorghe la iarmaroc in Targul Neamt intr-o luni si l-au suit oamenii intr-o caruta sa tina predica. Nu a mai vandut nimeni in ziua aceea. Tinand predica acolo si invatand oamenii, tot iarmorocul a venit la Mosul Gheorghe. Si s-a intamplat atunci ca o evreica tanara nu putea naste, era prima data, cand trebuia sa nasca primul copil, si era gata sa moara. Au venit o multime de doctori, ca zicea ca nu mai poate, moare. Nu mai putea nici racni si zicea ca moare. Au venit evreii la Mosul Gheorghe:

– Mosu’ Gheorghe, noi suntem evrei.
– Dar draguta, ce ai?
– Moare fata noastra. Hai la noi ca gata, doctorul a spus ca nu mai are ce face, moare fatanoastra.
– Draguta, lasa sa termin predica.
– Mosu’ Gheorghe, acum moare chiar acum moare.
– Nu moare pana nu vin eu.Si au stat si au asteptat pana a terminat predica, apoi s-a luat un card de evrei dupa el. Zice:
– Dar va botezati?
– Toti ne botezam daca traieste fata, ca numai pe aceea o avem. Boierul era bogat, om voinic. Cand au ajuns acolo, un card de evrei pe langa ea, ea era mai moarta, nu mai putea, gata, stateau pe langa dansa. Dar Mosul Gheorghe, cand a deschis usa, a strigat:
– Hai, deschide-te cu Dumnezeu si cu Maica Domnului.Tot atunci a si nascut. A venit si i-a facut cruce pe cap si a spus:
– Sa fie al lui Hristos.
– Si s-a facut sanatoasa si s-a botezat si ea si copilul si i-a pus numele Gheorghe, dupa Mosul Gheorghe. S-au botezat atunci 5-6 familii de evrei in Targu Neamt.”

Asa ca Preafericite Patriarh Daniel, dupa cum ne invatati sa urmam exemplul Sfintilor, asteptam sa faceti la fel si Prea fericirea voastra-urmand exemplul lui Mos Gheorghe Lazar- macar in marturisirea Adevarului daca nu si in minuni, caci aveti desavarsit harul Sfintilor Apostoli. Daca veti face asa, Cerul intreg veti bucura.

Iar d-voastra cinstitelor capetenii evreiesti, sa luati exemplu de la aceste familii de evrei din Tg.Neamt-poate mai au rudenii si-n zilele noastre, sa va rugati lui Mos Gheorghe Lazar, doar-doar veti scapa de intunecatul iudaism si sa veniti la Hristos cel Ortodox prin botez, spre a voastra mantuire. El nu vrea pieirea nimanui.

Iar sinagogile si templele pot fi usor transformate in biserici ortodoxe-singurele locasuri de cult din lume unde este prezent viu si lucrator spre mantuire Tatal, Fiul si Sfantul Duh-Treimea cea deofiinta si nedespartita.

Postul Nasterii Domnului sa ne fie spre mantuire. Amin.

 

Reclame

1.528 de comentarii

 1. In privinta Regelui Mihai.T
  Trebuie clarificate niste lucruri pe acest blog.

  1. Regele Mihai a fost botezat Ortodox conform Constitutiei de la acea vreme. Nu se putea altfel, era obligatoriu! Botezat prin afundare, la biserica Palatului Cotroceni. Maica-sa, Regina Maria a fost chiar speriata de acest „ritual” dupa cum nota in jurnal. Liberalii au refuzat sa participe (poveste lunga), in schimb generalii armatei romane au fost prezenti.

  2. Nu a fost jidan! Neamul Hohenzollern-Sigmaringen a fost un neam de militari prusaci, iar nu de evrei cum spunea (orbit de patimi politice) marele N. Iorga. Evreii la acea vreme se ocupau cu comertul iar nu cu militaria..
  Bunicul sau, Regele Ferdinand I de Hohenzollern-Sigmaringen supranumit „Intregitorul” a fost un om providential pentru Romania. In timpul primului razboi mondial, Majestatea Sa Ferdinant a ales sa lupte impotriva propriei tari de origine – Germania – lucru rar intalnit in istoria universala. Pentru aceasta decizie a fost exclus din Casa Regală de Hohenzolern de catre împăratul Wilhelm al II-lea al Germaniei, excludere mai mult „onorifica” si considerata nula de catre istorici. Cati romani neaosi ar fi avut curajul si tinuta morala pentru a fi capabili de un asemenea gest?? Basescu, Iliescu sau Johannis???

  3. Regele Mihai NU a fost un desfranat ca tatal sau, Carol al doilea „dezertorul”, „regele playboy”. Nu a avut niciodata o relatie buna cu tatal sau, pe care insa l-a respectat.

  4. Momentul 23 august ’44 este extrem de discutabil. Ce pretentii sa ai de la un pusti de 21 de ani (Antonescu il numea „mucos”) crescut in lux maxim si fara vreo autoritate politica sau militara la acea vreme? La momentul 23 august, autoritatea politica si militara a Regelui Mihai era ZERO. Nici clasa politica, nici armata nu-l bagau in seama. La acea vreme, „baiatul mamii” se pricepea de minune doar la condus automobile de curse si cam atat. A fost folosit de catre NKVD la intelegere cu MI5, dar chiar si asa nu a dat Romania pe mana URSS cum zic unii.. NU E ADEVARAT! La 23 august, Armata romana a intors armele impotriva Germaniei lui Hitler, un psihopat care si-a distrus propria tara. Pustiul Mihai intai nu a semnat nici un document prin care sa se instaureze comunismul in Romania.

  5. Abdicarea din 30 decembrie ’47… Greu dar in acelasi timp foarte simplu de explicat..
  Iata filmul evenimentelor:
  – Churchill, Stalin si cu Roosevelt, cei trei „mahari” ai momentului, se inteleg la Yalta in stil mafiot intre multe alte privinte si in privinta soartei Romaniei. Lucrurile se discutau la cel mai inalt nivel, cu mult peste capul Regelui Mihai.
  – Churchil il indeamna pe Regele Mihai (aflat la Londra) sa se intoarca in Romania fiindca „asa procedeaza un rege curajos…”. Cata ipocrizie din partea „bulldogului” englez, in conditiile in care intelegerea cu Stalin era deja facuta si stia foarte bine ce avea sa urmeze (conform intelegerii..).
  – Regele se intoarce in Romania (care era oricum ocupata de sovietici) si semneaza actul de abdicare. Chiar daca nu-l semna, tot aia era. De altfel lacheul lui Stalin,”doctor” Petru Groza, nota cu un cinism tipic comunist:: „ … monarhia era o piedică serioasă în calea dezvoltării poporului nostru şi că (…) poporul a făcut azi un divorţ şi decent, şi elegant de monarhie. (…) Vom îngriji ca fostul rege să plece liniştit pentru ca nimeni să nu poată avea un cuvânt de reproş pentru acela care, înţelegând glasul vremurilor, s-a retras”.

  Apreciază

  • Dumneata sa-ti clarifici problema ex-regelui, daca doresti. Noi ne-am clarificat-o demult. Nu poate fi pomenit la nici o slujba. Dar unii care au dragoste „ecumenista”-bolnava mai mare chiar si decat cea dumnezeiasca l-au pomenit si pe papa Ioan paul II cand a murit.

   Apreciază

   • Regele Mihai, prins intre doua extreme: unii vor sa-l canonizeze, altii interzic pana si pomenirea..
    Care este canonul pe care il aplicati, Parinte, care interzice pomenirea cuiva care a fost botezat ortodox?
    Va intreb din pura curiozitate.

    Apreciază

   • Pomeneste-l dumneata. Eu nu-l pomenesc. Bunicul meu a facut 7 ani de lagare in Rusia pentru tradarea acestui ex-rege. Cati n-au murit acolo !!! Noi aveam 1 milion de oameni pe front. Nu puteau rusii trece de acest milion in vecii vecilor. Dar tradarea acestuia a adus ruina. Greselile conducatorilor se numesc GENOCID.

    Apreciat de 1 persoană

  • Monarhia … da, dar cu Voievozi genul Sf.Stefan cel Mare, Sf.Constantin Brancoveanu, Vlad Basarab, Mihai Viteazul iar nu cu alogeni gen Ferdinand, Carol I, II, Mihai si alte neamuri straine. Niciodata strainii nu au vrut bunele romanului : cu exceptiile Sf.Antim Ivireanul-georgian, P.Nicolae Steindhardt-vreu botezat din convingere ortodox … care-or mai fi. Dar pentru aceasta trebuie multa rugaciune, lupta si pocainta.

   Apreciază

   • @Dupa postarea lui Florian ma simt atat de inspirata si… nostalgica… iar incat chiar imi doresc sa…SE READUCA in sufletele noastre, acea RUGACIUNE minunata pentru sufletele EROILOR neamului din LAGARE ,INCHISORI si deportari…
    Florian,nu am inteles ce ai scris mai sus,nu se vede scrisul,ori e iligibil ori este criptat, poate daca iti faci un banner il vom vedea si noi mai bine!!!!:))))))Un secret, cuvantul „jos” se insumeaza doar la puterea 3…iar nu la 2. Mihai-Marian a vorbit deja de” icoana” regelui, se „organizeaza” poate si pelerinaje.Ce spui, interested???:)”xoxoxoxo” Poate tot cu…Basilica Travel de la Patriarhia Romana! Ca si asa au multe ordine de indeplinit in agenda lor…De legea vaccinarii au trecut cu „brio”…
    Iertati-ma,Parinte!+ si…Florian!+
    Sa se umple gura mea de lauda Ta Doamne,toata ziua sa ne bucuram de Slava Ta!A Tatalui,a Fiului si a Sfantului Duh !+amin

    Apreciază

  • @Vrednica…si libidinos este ewww…Asta este,daca se macelaresc oameni si copii avortati pentru mancarea unora cea de toate zilele s-apoi desfranarea aceasta din zilele noastre care manie la culme pe Dumnezeu,il induram,nu avem ce face!Satisfactia mea,este ca atunci cand va veni razboiul,vor pieri si ei odata cu noi.Ma gandesc la varcolacii canibali! Ca soros…ce zici daca nu piere nici dupa razboi???Ha-ha,foarte tare,asta traieste cat Cetatea Neamtului!:)))
   Se poate intampla,au buncare in subteran unde isi stocheaza apa si alimente pentru generatii intregi,ei si neamul lor cel mort,in timp ce populatia obisnuita va muri de foame si de sete…
   „Si ei nu s-au pocait de faptele mainilor lor,si de inchinatul lor la idolii cei de aur,de argint si de arama…”
   Hristos Biruieste!+

   Apreciază

 2. “Când evreii și ne-evreii merg în masă, Templul este inevitabil.”
  “Ceea ce a făcut noaptea trecută a fost un pas enorm în aducerea Templului”, a declarat Asaf Fried, purtătorul de cuvânt oficial al Mișcării Templelor Unite, o asociație de organizații care lucrează pentru a transforma al Treilea Templu într-o realitateEl a adăugat: “Acest lucru a trebuit neapărat să vină de la un non-evreu pentru a conduce la acest proces, astfel încât ei să poată lua parte reconstructia Templului”.
  https://calatorastral.wordpress.com/2017/12/08/templul-este-urmatorul-pasinevitabil/
  Acum imi dau seama de ce l.au „ales”pe trump si nu pe clinton:el nu.i evreu dar killary este.
  Eu citind si ascultind peste tot declaratiile madamei,stiind ca primul lucru promis care.l va face in ianuarie(2017)este sa faca razboi cu iranul care ar fi implicat si rusia,turcia,deci,automat se transforma in razb.mondial,m.am bucurat c.a iesit trump;situatia este oricum clara… mai imbrinciti,mai pacaliti drumul este acelasi-apocalipsa.
  Numai Domnul nostru Iisus Hristos si Preasfinta Maica a vietii si a luminii prin rugaciunile si lacrimile Lor IL mai indupleca pe TATAL si Dumnezeul puterilor sa ne mai indure!
  Slava Tie Dumnezeul nostru,slava Tie!

  Apreciază

 3. @Lidia
  Am scris „TRAIASCA MONARHIA!”
  Nu am scris nici „traiasca cutare sau cutare” rege X sau Y.
  Cu atat mai putin traiasca Regele Mihai fiindca ar fi culmea absurdului (omul a murit deja).
  Am mai cautat sa raspund unor forumisti care posteaza neadevaruri (ba ca a fost catolic, ba ca bea sange de om, etc). Regele Mihai s-a nascut in Romania si a fost botezat Ortodox. A fost exilat de comunisti care – ca o culme a nebuniei – i-au retras nu cetatenia ci.. nationalitatea… Asa cum a marturisit, aflat in exil a suferit si a fost in doliu dupa tara sa natala Romania. Cana a incercat sa se intoarca in anii ’90 a fost intors de la aeroport decatre rromul Iliescu (care are sange de nobil din India si Pakistan).

  Apreciază

 4. Parinte Teodot , de ce tarul Nicolae al II lea nu ne-a cedat Basarabia?. Eu unul stiu ca a fi sfant inseamna si sa nu te duci peste alte popoare ori el ca tar nu cred ca si-a stapanit aceasta patima a dominatiei popoarelor mai ales ca era nepotul tarului Alexandru al II lea si stranepotul tarului Nicolae I care ne-a ocupat intre anii 1828 -1834 si ne-a impus regulamentele organice , acuma vreau sa va mai inteb ceva, rusii in perioada tarista cand ne-au ocupat Basarabia au fost impinsi tot de evrei ?, deoarece parintele Gheorghe Calciu spunea ca masoneria a sustinut la inceput imperiile apoi le-au daramat ca sa creeze statele nationale .

  Apreciază

 5. poti fii botezat la ortodocsi daca faci fapte dracesti ca tot langa lucifer ajungi si inca pe vesnicie…nu-i valida taina casatoriei dintre un ortodox si o catolica,chiar sa fie facuta intr-o biserica ortodoxa,caci dogmele ortodoxe nu le schimba regi.

  Apreciază

 6. @ Lidia
  Dumnezeu sa te miluiasca si sa te binecuvinteze pe tine si toata familia ta si pe cei dragi voua!
  Iti multumesc si eu pt.toate postarile tale foarte actuale din care toti ne intregim cunostintele;referitor la ultimul film,de anul trecut am citit ca japonezii(aia care au restaurante unde servesc carne de om😰😰😰)impreuna cu americanii au pus chipuri prin care asculta ce se vb.in case,in toate obiectele casnice de structa folosinta,cum ar fi frigiderul?!?
  Te rog nu ma mai lauda atita pt.ca sint intr.adevar Nevrednica!
  Si nici desteapta nu sint dar imi place sa citesc si am un sot avid dupa istorie,politica trecuta si prezenta;cu mare placere trimit un interviu de exceptie(ca toate de altfel)al istoricului militar Mircea Dogaru(poate fi ascultat non-stop si tot nu ne saturam).

  Am tr.doua interviuri si cu mare placere as trimite mult m.multe dar toate pot fi audiate pe youtube,cit mai exista pt.ca spune adevarul deci,e un pericol pt.”democratie”!
  Multumim dragului Parinte Teodot pt.tot ce ne invata.

  Referitor la „congelatul”michell(buuuuunaa)a fost ortodox dar a coborit in gheena cu sortuletul de mason(oops….auuuch).

  Citat (foarte bun)Ion Coja:
  „Ce ma dezgusta cel mai mult este propaganda regala care il transforma pe rege intr-un erou, martir, mare om de stat, curajos, inteligent etc. Sa se minta atat de mult si cu atata nonsalanta cand faptele sunt evidente, tine de domeniul SF.
  Pupincurismul si minciuna din ultimele zile imi provoaca scarba. Toti se simt datori sa spuna ceva frumos despre rege; daca primul vorveste frumos, al doilea trebuie sa vorbeasca si mai si; al treilea deja minte cu nerusinare; samd.
  Miercuri seara a fost difuzat pe History sau Digi World un „documentar!!” despre rege iar acesta spunea: „Intr-o tara civilizata, SI PUN ACCENTUL PE CIVILIZATA, un act semnat sub amenintare este nul”; evident vorbea despre abdicarea sa. Da, ati citit bine, char acestea au fost cuvintele regelui, TARA SA pe care a iubit-o, a respectat-o, de care i-a fost dor o considera NECIVILIZATA”.

  Jos cu hotii,jos cu tradatorii,jos cu sortuletele!!!

  Dumnezeu biruieste!!!!!

  Apreciat de 1 persoană

  • @Vrednica, bine,gata,nu te mai laud, ca sa nu te primejduiesti! Insa nu pot sa te numesc cu apelativul „Ne” caci numele tau,pentru mine incepe cu „V”…Poate candva,undeva,ne vom intalni,insa nu sunt o falsa si ce scriu iti transmit din toata inima mea!Parca am fi la doi pasi diferenta una fata de cealalta.Doamne ajuta si ma bucur!+
   Foarte tare ceea ce ai scris!!!!!!!!!
   Da Doamne,Vrednica,Da Doamne!!!!!!!!!!
   Voi urmari fimuletele imediat cum imi fac timp si voi spune ce gandesc ,ca de obicei!

   Dumnezeu sa va daruiasca sanatate si mantuire tuturor in frunte cu Parintele,ca mare nevoie avem.Vrednica,ma pui pe ganduri si mai tare cu afirmatiile tale venite din adancul inimii incercate intru Hristos Domnul-va veni un an nou greu-!!!!Sa avem nadejdea Invierii si a Biruintei Lui Hristos si sa ne calauzeasca Dumnezeu in lupta cea dreapta si buna din care sa iesim invingatori si mantuiti!+
   Eu nu pup raiul ,dar targetul meu este cea mai usoara treapta a iadului! La o „loja” superioara:)).De ce zic asta? Mama mea cand eram in liceu mereu imi spunea:” Lidia,trage tare,invata bine,cu profesorii astia nu vezi, si pentru nota 4 trebuie sa stii carte!”:)
   Iertati-ma,Parinte!+

   Doamne Iisuse Hristoase,miluieste-ne pre noi si lumea Ta!+

   Apreciază

   • Minunate filme, Vrednica!!!Multumesc din suflet..Adoooor!!! Doamne,ce bine ca prindeti aceste posturi de televiziune la voi,in Romanica cenzuraaa!Multumesc si Parintelui ca le-a postat!Imi place domnul istoric,categoria „dintr-o bucata” asa cum trebuie sa fie romanul zilelor noastre!…
    Cu noi este Dumnezeu!+

    Apreciază

   • Are si unele erori mititiele domnul istoric-poate i se trag din faptul ca e roamno-catolic:))- insa lesne a le trece cu vederea…fiecare pana la urma are si pareri personale care este impetuos necesar a fi respectate!Minunate filme!

    Apreciază

 7. Am revenit cu mesajul de mai sus:

  Florian

  Pe cât ești de naiv, pe atât ești de fanatic.
  Te comentez:
  1. ,,Regele Mihai a fost botezat Ortodox”. A fost botezat ortodox, iar mă-sa s-a speriat de ,,întreita afundare”, având o credință a diavolului.
  2. ,,2. Nu a fost jidan! Neamul Hohenzollern-Sigmaringen a fost un neam de militari prusaci, iar nu de evrei cum spunea (orbit de patimi politice) marele N. Iorga. ”. Adicătelea carevasăzică, tu îl contrazici pe ,,marele N.Iorga”? Vai ție, semidoctule!
  3. ,,3. Regele Mihai NU a fost un desfranat ca tatal sau, Carol al doilea”. M-ai spart! Dar acel ,,fiu din flori” – Vasile-Nicolae, care în prezent poartă numele de Dieter Stanzeleit, al cui este? Al meu?
  4. ,,4. Momentul 23 august ’44 este extrem de discutabil. Ce pretentii sa ai de la un pusti de 21 de ani (Antonescu il numea „mucos”) crescut in lux maxim si fara vreo autoritate politica sau militara la acea vreme? La momentul 23 august, autoritatea politica si militara a Regelui Mihai era ZERO. ”. Măi, tetea, acel ,,puști de 21 de ani” a fost în stare să dea Țara la ruși și să omoare indirect peste 200000 de ostași români pe frontul de est prin predarea acestora rușilor.
  5. ,,5. Abdicarea din 30 decembrie ’47… Greu dar in acelasi timp foarte simplu de explicat..
  Iata filmul evenimentelor:
  – Churchill, Stalin si cu Roosevelt, cei trei „mahari” ai momentului, se inteleg la Yalta in stil mafiot intre multe alte privinte si in privinta soartei Romaniei. Lucrurile se discutau la cel mai inalt nivel, cu mult peste capul Regelui Mihai.” Măi monarhistule, când pișăciosu de Mihai a făcut pe el, fiind mareșal al Armatei României, avea 26 de ani, deci bărbat în toată firea. El ca un parazit social, ce a supt sângele României, trebuia să accepte moartea pentru Țara care l-a crescut și l-a hrănit. Vai ție, trădătorule de neam și Țară!

  Apreciază

 8. Vine Sfantul Ioan Ianolide-cartea „Intoarcerea la Hristos” sa va lamureasca pe cei ce chipurile au…nelinistea cea buna???Stiam ca doar aici sunt argumente de necombatut…

  „…Cu cat frontul se apropia de Romania,cu atat evenimentele se precipitau.Regele,era tinut la curent cu situatia.Un grup restrans de generali,stransi in jurul Suveranului,participau la complot.S-a stabilit sa se dea o lovitura la Palat.Nici nemtii si nici Siguranta Romana nu au apreciat just evenimentele,desi erau corect informati.
  Cand frontul ajunsese la Iasi trebuia sa se actioneze rapid.Anglo-americanii refuzau sa se dea garantii si trimiteau la rusi,caci deja Stalin,Roosvelt si cu Churchill impartisera Europa.Ei nu garantau nici granitile tarii,nici democratia din Romania.In aceste conditii,Antonescu si Maniu refuzau pacea,cu toate ca Molotov oferise conditii de armistitiu destul de avantajoase in vara anului 1944.In acest timp s-a luat contact cu socialistii si cu comunistii ,atat de catre Maniu,cat si de Rege.
  Pe de alta parte ,generalii faceau pregatirile pentru LOVITURA DE STAT.Pe linia frontului ei ,au luat contact direct cu sovieticii si au aranjat,CADEREA FRONTULUI la Iasi,precum si arestarea lui Antonescu,sub presiunea Armatei Rosii.DATA DE 23 AUGUST A FOST DECISA DE GENERALI SI DE MIHAI I.
  Deci,in ultimul moment Maniu si Bratienii erau nedecisi,ezitand sa treaca la actiune fara garantii,iar Antonescu nu accepta armistiu.Generalii au luat singuri initiativa.Pentru a se putea da lovitura de stat de la Palat,o anum ita parte a Frontului de la Iasi,a fost parasita de oastea romana si pe acolo au patruns trupele sovietice in zilele de 20-21 august.
  Antonescu a fost chemat la Palat si arestyat,apoi principalii sai ministri.Regele a anuntat oficial armistiul cu sovieticii si schimbarea guvernului apoi a declarat razboi nemtilor.S-a instalat un nou guvern format dinb militari,liberali,socialisti si comunisti.Regele l-a predat pe Antonescu comunistilor si evreilor care l-au dus la Moscova…[…]
  Armatele sovietice au cucerit tara pas cu pas si au luat prizonieri 250.000 de soldati romani,caci „armistitiu” unilateral din 23 august,a fost semnat de sovietici abia la 13 septembrie si in conditiile stabilite de Molotov.O usoara opunere a trupelor germane din Bucuresti a fost repede inabusita de Armata Romana.Armata sovietica a ucis fara crutare pe toti ostasii germani prinsi in Romania.”

  10.Mihai I este mai greu de inteles cu atat mai mult cu cat s-a aflat o fapta cu totul reprobabila ce a savarsit-o.Dupa ce sovieticii au ocupat Romania,a venit la el in audienta maresalul sovietic I.’Comandantul suprem al frontului din sud al Armatei sovietice si i-a spus:”Sunteti ocupati,nu veti mai putea niciodata scapa de comunism,Coroana Regala are sa dispara la momentul oportun.Doriti asta?”.”Nu” a raspuns Mihai I.”Iata ce va propun;Si eu ma simt prizonier al comunismului,si poporul meu sufera tirania care abia incepe,este deci un moment prielnic ca sa scapam impreuna,si noi si voi,de comunism.Propun sa intoarcem armele noastre impotriva lui Stalin.Il prindem la impas cac i ostasii lui sunt dezorganizati,demoralizati,merg la razboi beti ca o turma…Astept un raspuns categoric si imediat!”. Mihai nu a fost in stare sa ia o decizie si a cerut timp de consultare cu curtea sa.Maresalul se lamurise:jucase o carte mare si stia la ce se putea astepta,in consecinta si-a luat masuri de prevedere.Regele Mihai se consultase deja cu ai lui si a ajuns la concluzia ca cel mai bun lucru este sa il informeze personal pe Stalin de propunera ce i s-a facut,caci-ziceau ei-daca a fost o cursa a Maresalului,e bine,iar daca nu a fost,tot bine o sa fie de noi.Deci l-au informat pe Stalin,insa si maresalul raportase aceeasi discutie,prezentand-o ca pe o incercare a bunei credinte a lui Mihai.Stalin iesea triumfator insa amandoi au stigmatul delatiunii pe frunte.In urma acestor fapte,Stalin a hotarat sa il decoreze pe Regele Mihai cu cea mai mare stea rosie.(!)…[…]

  11.Despre minciuna „armistiului bilateral” din 23 aug 1944,vorbeste si Printul Mihai Sturza,ministrul de externe din guvernul Antonescu:”In realitate nu se semnase nici un armistitiu.Rezultatul acestei minciuni catre poporul roman a fost CAPTURAREA si trimiterea in Rusia a saisprezece16 DIVIZII romane,fara sa mai socotim multimea nesfarsita a ABUZURILOR,VIOLURILOR DE TOT FELUL,SI TALHARIILOR la drumul mare,la care s-au dedat soldatii rusi,care se considerau teritoriu inamic ocupat.Conventia de armistiu va fi semnata la Moscova la 13 septembrie,fara ca delegatii romani sa poata negocia sau discuta macar conditiile ei.Este vb de o capitulare fara conditii,CARE PUNE INTREAGA ROMANIE SI INTREG NEAMUL ROMANESC LA DISCRETIA RUSIEI SI A LUI STALIN”- Ioan Ianolide-Intoarcerea la Hristos,editata sub ingrijirea maicilor de la Manastirea Diaconesti

  „Inca ne rugam,pentru eroii neamurilor,cazuti pe toate campurile de lupta,in lagare,inchisori si deportari pentru apararea neamului nostru romanesc ca sa ii miluiasca si sa ii mantuiasca pre dansii.Tie , Doamne!+
  Iertati-ma,Parinte!+

  Apreciază

  • Subiectul 23 August ma pasioneaza.. Nici asasinarea lui Kennedy nu a starnit atatea controverse, din punctul asta de vedere suntem cu mult peste americani… Sunt atat de multe de spus, dar Monahul a ordonat sa schimbam subiectul asa ca ma abtin (cat pot).
   Nu l-am ridicat niciodata in slavi sau laudat pe Regele Mihai, am auzit ca un descreierat fost angajat al casei regale a propus recent chiar „beatificarea” Regelui..
   Dar fiind monarhist, nu pot sa stau sa-l vad acuzat de fapte pentru care nu e de vina, cum ar fi ticalosiile sovieticilor petrecute dupa 23 August?
   Mi se pare frapant faptul ca, dupa ce comunistii i-au retras nationalitatea (adica mai mult decat cetatenia..) iata ca vin astazi persoane care vor sa-i retraga si.. botezul Ortodox?
   Pe Rege l-am vazut prima oara in ’92 la biserica Sf. Gheorghe din Bucuresti, aflandu-ma printre miile de manifestanti.
   http://evz.ro/dezvaluiri-vizita-regelui-mihai-1992.html

   Apreciază

  • Nu mai postez nimic despre Rege, dar despre Antonescu nu pot sa ma abtin.
   Cu riscul cenzurii: Antonescu, ca la fotbal, a inceput bine prin eliberarea Basarabiei si Bucovinei ca mai apoi sa-si demonstreze „talentele” prin trecerea Nistrului si macelarirea a 143.000 de soldati romani la Stalingrad. Frumoasa „isprava”. Pe final de „meci”, tinea mortis sa-si „demonstreze” inca o data talentul pe linia Focsani-Namoloasa-Galati dar a fost „schimbat” era deja prea mult. „Tanara speranta” care i-a luat locul in ultimele minute.. si-a dat cu stangu-n dreptu`.. De aici si pana la tradare e cale lunga.

   Apreciază

   • Daca o sa citesti aceasta carte a P.Dimitrie Bejan-https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwit09C2m4nYAhXG6RQKHfesAl8QFggnMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.youblisher.com%2Fp%2F43088-Parintele-Dimitrie-Bejan-Bucuriile-suferintei-vol-1%2F&usg=AOvVaw3xvY-omqhEkyztqV01TTOh, o sa vezi ca nu ai dreptate. Razboiul pe care l-a purtat armata romana peste Prut si Nistru in contra armatelor sovietice, a fost un razboi de eliberare a Rusiei de sub jugul bolsevic, un razboi al fiilor Luminii impotriva fiilor intunericului ateu bolsevic. Numai ca fiii Luminii aveau-fara sa stie la conducere fii ai intunericului-mai ales ex-regele. Nici Hitler nu a fost cinstit cu noi.

    Apreciat de 1 persoană

 9. „Situatia este infricosatoare! Nebunia a intrecut toate limitele. S-a inceput apostazia, a ramas doar sa vina fiul pierzarii. Lumea se va transforma intr-o casa de nebuni. Vin vremuri grele, iar pe noi ne asteapta incercari mari. Crestinii vor indura o mare prigoana. Intre timp, este evident ca oamenii nici nu inteleg ca acum traim semnele vremurilor de pe urma si ca pecetea Antihristului devine o realitate. Semnul ca se apropie implinirea proorociilor va fi darimarea moscheiei lui Omar din Ierusalim. O vor darima, ca sa rezideasca Templul lui Solomon, care, precum se spune, a fost zidita in locul acesta. In cele din urma, sionistii il vor aseza acolo pe Antihrist ca Mesia.” (Cuviosul Parinte Paisie Aghioritul)
  http://www.apologeticum.ro/2010/01/un-nou-pas-jertfelnicul-a-fost-construit-despre-templul-lui-antihrist-ce-vor-sa-l-construiasca-evreii/

  Bucuria inselatilor dupa declaratia apocaliptica a lui trump.
  http://ortodoxinfo.ro/2017/12/10/video-evreii-sarbatoresc-la-zidul-plangerii-recunoasterea-ierusalimului-drept-capitala-israelului/

  Doamne Iisuse Hristoase,Fiul lui Dumnezeu,miluieste.ne pe noi.
  Preasfinta Nascatoare de Dumnezeu,miluieste.ne pe noi.

  Apreciat de 1 persoană

 10. http://ortodoxinfo.ro/2017/12/11/dreptul-devine-obligatie-colegiul-medicilor-cere-camerei-deputatilor-sa-adopte-cat-mai-rapid-legea-vaccinarii-vaccinarea-este-un-drept-al-copilului/
  Interesant este si comentariul unei doamne Mivas care spunea sa…facem antrenamente pentru clipele grele ce vin asupra-ne,anul viitor apoi iar zice frumos despre rugaciune si intarirea legaturilor fratesti!!!
  DE HRISTOS NU SE NASTEA,LUMEA IADULUI ERA…!+
  Iertati-ma,Parinte!+

  Apreciază

 11. Pentru Scortisoara,foarte bun videoclipul!!!…Nu stiam despre Caprio[ aka cloned actor] ca atat de interesat este de scena larga a Unicef si asa mai departe.Marionete,precum si Anjolie-tot clone.Apropo, ce sinistri ochi are Mark Zuchenberg,morti,fara suflet,inerti,expresii reci,glaciale…Cine mai crede ca acesta este realul Mark poate regandi problema din toate perspectivele,inca este liber internetul de unde culegem toate informatiile necesare pentru acest subiect!

  Nu postez decat pentru alarma noastra generala…sa intram,-cum zicea Sfantul Paisie Aghioritul- in directa legatura cu Dumnezeu ca zilele tac si trec.Timpul s-a scurtat considerabil pentru pacatele noastre,din cauza tehnologiei si a experimentelor pe care „elita” le face cu planeta noastra.Ce greu trecea timpul cand eram mica…nu greu,adica fructuos,productiv,era un timp incapator ca toatele se faceau in tihna.
  Ei fura apa,au imense „pungi de apa” in subteran[de aici scad cotele apelor raurilor inexplicabil ca doar ploua la buna vreme), seminte de fructe,legume de tot soiul ex poseda mai bine de de peste 1000 specii de mere in buncarele lor,(noi daca pupam 2 sau 3 variatiuni sa zicem merci)…Dupa razboi va fi jale cu M-mare! Auzisem foarte demult o stire la tv precum ca din 2030 vor taia consumul de apa la jumatate,insemneaza ca toata libertatea noastra de a ne hidrata,a ne spala si a iriga pamantul cu apa,va fi disparut,iar restrictiile vor duce inevitabil la boli si perderi de vieti omenesti in timp rapid.Insa,lor nu le pasa nu-i asa???
  De trei ori fericiti vor fi oamenii cari se vor gandi la raul de lapte si miere din Raiul Domnului, sau sirop cu trandafiri precum descria Parintele Cleopa in unul din volumele sale!+
  Iertati-ma,Parinte!+
  „Si(Domnul) va scurta zilele celor alesi ai sai pentru necazurile ce vor fi in acea vreme!+”
  „Doamne,scrie-ne pre noi in Cartea Vietii”+”Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu,nu ne lasa sa pierim noi,cei ce nadajduim intru tine!”+amin

  Apreciază

 12. @Pop Lucian
  Si uite-asa, de la o discutie pe care o doream civilizata. s-a ajuns si la jigniri.
  Bineinteles, vina e a mea 100% fiindca (semidoct fiind) debitez ineptii, etc, etc..
  Pacat.

  Apreciază

 13. VINE IARNA!!!…romanul se trateaza…Medicii din Romania si nu numai sunt inscrisi in Cross-ul International al…pixului pe retetar !Acceptati in casting sunt doar acei de categorie „grea” burdujiti de spagi si comisioane de la Companiile Farmaceutice!

  Nu este vorba doar despre copii-generatia noastra de sacrificiu- .Studiile arata ca si adultii sunt deasemenea subiectii experimentelor medicale cu antibiotice care nu sunt necesare.Russel Davis pt. Natural News.
  https://www.naturalnews.com/2017-12-11-study-finds-adults-are-also-unnecessarily-prescribed-antibiotics.html

  „Un studiu publicat in cadrul Jama,Medicina Interna atesta ca doctorii dispenseaza prescribtii cu antibiotice care nu sunt necesare si ca unul din cinci adulti internati in spitale sufera efecte adverse datorita acestei „practici” iresponsabile.Echipa de cercetatori din cadrul Universitatii de Medicina John Hopkings au examinat istoricul medical a cca 1500 adulti care au recurs la internare in Spitalul cu acelasi nume,perioada sep2013-iun2014.Pacientii au fost internati cu diverse boli de la trauma la boli cronice si toti-dar absolut toti dupa cum se intampla si in toate spitalele din Romania-au primit pe parcursul a 24 de ore si mai bine,tratamente cu antibiotioce.
  „Prea des dr prescriu antibiotice chiar si atunci cand nu au suspiciunea unei infectii bacteriene,ca ei zic in mintea lor ca nu pot sa faca rau,ca nu sunt daunatoare!Dar nu este intotdeauna asa.Antibioticele au potentialul de a face rau pacientilor[ fiind pericolul nr.1 iimpreuna cu vaccinurile].Ori de cate ori ne gandim sa prescriem un antibiotic avem nevoie de o pauza sa ne gandim,chiar acel pacient are nevoie de asa ceva?Daca pacientul dezvolta o reactie adversa la antibiotice care desigur are toate sansele sa se dezvolte,sa ne luam masuri sa ne gandim daca macar antibioticul a fost necesar”-conchide un medic, din articolul de mai sus.”

  „Suntem ceea ce mancam!”;”Orice boala incepe cu intestinul subtire”…In momentul in care pacientilor- care umplu spitalele pana la refuz,fiecare cu suferinta lor- li se prescriu antibiotice pe banda rulanta fara a fi necesar,in decursul a catorva ani,acestia negresit vor dezvolta efecte adverse inimaginabile,din cauza ca flora intestinala cu 85%bacterii benefice si 15% flora nesanatoasa isi va schimba ireversibil procentele,astfel ca cel de la flora nesanatoasa il va inlocui pe cel de la b.benefice,si astfel proportiile se vor inversa iremediabil.
  O serie de boli noi pot aparea:hepatita C-care se face si din aceasta cauza iar nu doar stomatologia si manichiurista pot fi acuzate; candida ,boli de malabsortie intestinala,boala crohn,boala celiachee,parazitoza,polipi,infectii recurente de toate soiurile cu localizari multiple,ulcere,reflux gastric etc,cancere,leucemii.
  Dr.Hulda Clark aminteste ca:” In interiorul intestinului exista doua tipuri de streptococi benefici:lactis si rhamnosus.Daca persoana a fost sub tratament cu penicilina,imunitatea va scadea dramatic” iar acestia doi nu se vor mai putea intoarce inapoi sub nici o forma!
  „Am facut experimente pe sobolani-scrie dr.Clark-celora care au fost sub penicilina si alte antibiotice le-am infuzat aceeasi cantitate de bacterii salmonella precum celor carora au o flora sanatoasa neperturbata de consumul de antibiotice!Primii,au avut nevoie doar de 200 bacterii salmonella in corp pentru a fi infectati cronic,insa a doua categorie au avut nevoie de peste 40.000 de aceleasi bacterii pentru a se declara infectia.”
  „Daca nu mai aveti imunitate-zice dr.RClark-faceti ca de obicei,luati B6,magneziu oxid si vit C in doze mari pentru a o regla”.
  ATENTIE!Probioticele si iaurturile cu bacterii bifide sunt facute din flora intestinala rectala a bebelusilor sau din rect si cealalta arie din flora adulta,sau din intestine de sobolani.Locul bifidelor este a se afla in aria inferioara a intestinului gros sau cealalta arie de la femei.A se doza doar lactobacillus:lactis,reuteri,rhamnosus,acidophillus,etc.Nu bifide.Am citit pe un iaurt de cumparat: bacterii bifide animalis subspeciae-deci de la sobolani.!!!Am vazut probiotic in farmacii care continea Streptoccocus Faecalis-deci din fece umane,atentie!
  Dr.Hulda Clark-„Nu luati probiotice!Nu prea au efect.La o flora intestinala devastata-cancer etc boli cronice,in loc de b.bifide apar toate cele 6 tulpini de clostridium bacteriae! Aceasta nu se poate vindeca cu probiotice!Scoateti dantura cu nervii morti afara.Apoi dozati clorhi9dratul de betaina,doza medie pana la vindecare”.-Sursa.C artea Vindecarea Tuturor Formelor de Cancer,sau Tuturor Bolilor,vol1-2 de aceeasi autoare.

  Synergistic Syllimarin treatment with antibiotics in oral infections
  Daca totusi cineva nu se poate abtine sa ia concomitent cu administrarea antibioticelor,extract din Armurariu-silimarina pe loc 2000mg/zi,vit D3 doza max/zi, magneziu oxid la 1 ora dupa antibiotic de fiecare data,Protectis-medicament numai cu probiotice sanatoase,Lactobacilus Reuteri 2 la o ora dipa fiecare administrare, vit B6 250mg/zi,vit B1-injectabil/zi,perfuzie 500ml cu apa sarata(nu glucoza) ,valeriana pt relaxarea fierei iar cand ajunge acasa o eliminare va fi bine venita.Nu se dozeaza C impreuna cu antibioticele.Sanatate de fier sa aiba fiecare!!!Anul trecut eu eram in spital gata sa mor de 3 ori iar Sfantul Nectarie si Maicuta Domnului m-au scos dupa o „bataie” binemeritata!:))

  Iertati-ma,Parinte!+
  Dumnezeu este Doctorul sufletelor si al trupurilor!+

  Apreciază

   • @Florian,este suta la suta natural medicamentul acesta..Este din Canada si de acolo vin si incoace medicamente naturale cum ar fi firmele:Organika,Haya, si multe altele…Acest medicament contine extract de armurariu,si turmeric.Insa o dezmagire…medicamentul este slab,adica nu prezinta o concentratie optima pentru vindecare.Pentru copiii mei da,pentru tine,barbat,adult,nu.Depinde ce afectiune ai.Acest medicament”New nordic active” este prescris pentru un ficat sanatos si o bila lenesa.Pentru optimizare iar nu pt vindecare.Incepe slow si bine,ca sa te simti super.Cauta,Hulda clark center,ca acolo in Canada este caci dr este din loc de acolo.Si vezi ce da…Faci deparazitarea ,mop -up,iar daca esti relativ sanatos si simti doar niste intepaturi pe unde nu trebuie(ficat) si ai ficatul marit ai calculoza.Elimina !Este momentul sa fim puternici si sanatosi si fericiti.Dupa eliminare iei zdrahoante de C-ascorbat si magneziu oxid+b6 daca ai simtomele de mai jos.
    Semne ale ficatului marit-steatoze;-oboseala nejustificata; facies palid sau brun;ochi cu insertii gri pe fondul alb,limba albicioasa;faitigue,sete multa,pofta exacerbata de dulce,de cafea pt a combate oboseala,lipsa de energie,putere,usor diabet,hipertensiune,etc…
    Aceasta postare nu lezeaza pe nimeni caci este pur informativ caci scriu pentru toata lumea!Vindecarea este holistica,nu partiala.Dr.Christine Gerson-fata savantului Max Gerson”In ziua de azi,aerul nu e bun,solul nu e bun si implicit plantele sunt sarace in nutrienti .Atunci va trebui sa suplimentam ceea ce nu gasim acolo. Cand vindeci,vindeci tot.Nu exista vindecare partiala!Cand se vindeca se vindeca totul din corpul nostru!”
    Doamne ajuta cu sanatate si mantuire tuturor!+

    Apreciază

   • Drumul unui ficat imbibat de calculi-care se formeaza in ficat iar nu in fiere cu-cu?-asa rezulta din una in alta:ficat cu lob superior intercostal marit-ficat gras adica steatoza hepatica-ciroza-carcinom al ficatului-ciroza apoasa necrozanta-cancer cu diverse localizari;de ce toti facem cancer?Pentru ca acele pietre care se formeaza in ficat datorita stress,medicamente chimice,mancare nesanatoasa,mediu toxic- obstructioneaza caile biliare si implicit apar disfunctii hepatice .Lichidul amar nu se mai poate varsa in stomac caci au pietrele care pazesc fiecare iesire,se poate face ulcer.Operatia de fiere nu e o solutie caci calculii se formeaza in continuare in ficat la viteza maxima in functie de imunitatea fiecaruia-cine mai are…
    Calculuii impiedica oxigenarea celulara.Calculii impiedica dezvoltarea florei benefice.Calculii prezinta cristale concentrice de colesterol si un stadiu al teniei parazit.Sectionati un calcul; si vedeti si dvs.
    Daca fiecare ar fi suficient de puternic sa treaca peste zeii cabinetelor care se opun acestei practici am fi mult mai sanatosi si fericiti!
    Iertati-ma,Parinte!+

    Apreciază

   • Zaharul,supra denumit „moartea alba” ca si drogurile este generator de boli care mai de care mai periculoase.Este procesat chimic,contine tacit solventul „alcool izopropilic” in prezenta caruia se manifesta si parazitii.Renuntarea la zahar nu poate decat sa mareasca la maxim parametrii imunitatii.Pentru cine are o „scartaiala” in organism sa consume fructe doar si miere 100%naturala fara zahar(cum este cea de Manuca) dar pt cine este bolnav de cancer sau candioda,hepatite C,etc,nici macar fructe.Hmmm,este foarte greu dar o incurajare cu care ma intretineam frecvent:”Sfantul Efrem Sirul nu gusta dulce niciodata,nu siropuri si nici alte bunataturi”.Deci?Florian,aviz…
    Boli cauzate de consumul de zahar:
    Parazitoze,hipertensiune,colesterol marit,calculoze rinichi-ficat,infectii recurente netratabile din cauza acestui consum,diabet,imunitate slabita,Sange ingrosat,accident vascular,demineralizarea oaselor ,artrite etc..Atentie;alcoolul este de 10 ori mai puternic decat zaharul deoarece este zahar fermentat.Din aceasta cauza cei ce beau se imbolnavesc de ciroze.

    Iertati-ma,Parinte!+
    Doamne miluieste si daruieste-ne vindecare sufletului si trupului.amin

    Apreciază

   • Silimarina adica extract componenta activa din armurariu…dar repet cu riscul de a imi lua ocara, insa hai sa ne facem odata cu totii sanatosi ca sa ii batem la … pe nenorocitii de musulmani care vin anul viitor!Da Doamne!+

    Cel mai bine patrund aceste medicamente naturale dupa deparazitare:”sunt peste 400 metode de vindecare”-dr.Couldwell,implicit peste 400 metode de deparazitare,ce cunosc eu e slab insa scriu.Dr.Clark deparazitare cu pelin,cuisoare si nuc negru(in loc de nuc negru se poate doza cps Curcuma 500); MMS-Mineral Miracle Solution-la Florian acolo in Us se gaseste foarte usor.Pt cine va dori ii vom explica cum se dozeaza.Jim Humble a inventat MMS -hipocloritul de calciu o substanta care se fabrica si in corp,natural,precum vit C la animale(omul nu fabrica C,depinde exclusiv de ingerare).Jim Humble a inventat MMS in urma unei expeditii in Africa,caci substanta o detinea pt detoxifierea apelor de acolo.Dar imbolnavindu-se de malarie(parazit) a dozat solutia cu picaturile si a scapat si ne-a zis si noua cum e…Mai este DMSO-pulbere care oxigeneaza grozav celulele incat toata flora intestinala anaeroba piere; Hidrogen Preoxide-apa oxigenata 35%, simplu dar acelasi efect ca Dmso,Postul Negru-metoda Rudolf Breuss insa la prea multe zile de post negru [poate deveni periculos pentru cel fara antrenament; Post Hidric-adica doar apa plata cu lamaie pentru 10 zile, Metoda detox cu strugure negru pentru 6 saptamani dupa o doctorita care insasi ea a avut cancer la stomac si s-a vindecat asa.Timp de 6 sapt nu se mananca nimic decat strugure negru. Nu e bun pt pacientii cu ciroza,candida etc..samd
    Iertati-ma Parinte!+Nu vreau sa epatez insa poate cineva,cumva,candva ,cauta cu ajutorul Lui Dumnezeu vindecare si vede aici pe Blog start-ul.Apoi se poate duce si pe la Cristi Gologan site si se pune pe picioare.

    Dumnezeu slobozeste vindecarile si Sfintii!Putem sa luam pe gura orice,daca nu e rugaciune nimic nu e,nici soare nu-i ,nici izbanda nu-i!Parol.
    Iertati-ma din suflet va rog Parinte!+
    XCHTOC BOCKBECE!+

    Apreciază

 14. Parinte Teodot mai am trei intrebari si inchei acest subiect cu rusi prima intrebare cum au scapat Sfintii Romanovi si ceilalti sfinti de patima dominatiei Popoarelor ? S-au pocait ? nu ai cum sa intri in imparatia Cerurilor daca nu te pocaiesti a treia intrebare Parintele Gheorghe Calciu spunea ca masoneria a sustinut la inceput imparatii si regii iar dupa aceea i-au daramat ca sa creeze statele nationale rusii au fost impinsi tot de evrei?. Asta este ultima intrebare . Va rog frumos sa ma iertati. Ma mir ca si rusii au sfinti la cat rau ne-au facut.

  Apreciază

  • Am vazut intr-un videoclip ca unul din tari s-a opus infiintarii guvernului mondial acum 200 de ani. Drept pentru care evreii sionisti i-au promis ca-i vor distruge imperiul, ceea ce au reusit cu cele 2 razboaie mondiale. Una este un Mucenic-care poate sa nu fi ajuns la desavarsirea duhovniceasca-la care nu se ajunge asa usor iar altceva este Un Sfant indumnezeit chiar din viata-gen P.Justin care izvora mir din trup pe cand era la spital.

   Apreciază

 15. @Sebastian sigur s-a pocait SF.NICOLAE TARUL motiv pt care Dumnezeu l(a invrednicit de mucenicie..,sa nu credem ca e usoara.A ridicat multe biserici ortodoxe iar poporul l-a tradat.Are o carte cu minuni deosebita.Credtotusi ca pr.Justin e mai mare Sfant.

  Apreciat de 1 persoană

 16. Tradarea credintei!
  http://ortodoxinfo.ro/2017/12/12/tradarea-credintei-la-apogeu-mitropolitul-amfilohie-de-muntenegru-fost-fiu-duhovnicesc-sf-iustin-popovici-vorbeste-despre-unitatea-ortodocsilor-papistasilor-si-musulmanilor/
  Parinte ma iertati dar mie mi se pare ciudata si suspecta icoana Maicii Domnului care o are un preot din acea biserica sîrba!?!
  Niciodata Mintuitorul n.a fost tinut in bratele Preasfintei ca matur iar pe stomac mi se pare(sau sint eu exagerata)c.ar avea crucea cam pe dos.
  Lumea asta devine din ce in ce o plaga,din pacate.
  Dumnezeu sa ne lumineze.

  Apreciază

   • Asa este; numai ca acolo este mitropolit IPS Irineu.
    Credeti ca se va merge cu slugarnicia proeuropeana in toate regiunile tarii?
    Adica se va aplica mizeria asta si in bisericile istorice din Moldova, de exemplu? Mai marturiseste cineva cu frica de Dumnezeu sau ne lasam purtati de tavalug?
    Doamne ajuta, pr Teodot.

    Apreciază

   • Vai!!!!
    Ce le mai place slava desarta acestor destepti cu microfoane,au doara de piatra suntem noi,crestinii de rand?
    Parinte,Iertati-ma+,va cer sfat:cum sa procedez daca vad asa ceva si in Bisericile noastre,daca imi este dat sa vad asa ceva -sa nu zic mai multe-la Sfanta Liturghie la care particip,ce sa fac,cum sa procedez?Pot sa vorbesc(sa le stric tihna) sau nu…cum sa fac avand in vedere ca sunt femeie.Retin comentariile de pe acest Blog care ne indrumau sa nu facem galagie ca arabii samd in Biserica insa a tacea e bine?Ce este de facut?
    IIS.HS.+NI.KA. Acum si pururea!!!+

    Apreciază

   • Ar trebui de luat atitudine dar si pregatita o parte-macar din credinciosi, ca sa nu fiti singura. Nu stiu insa ce s-a intamplat smintitor acolo. Poate va referiti la sminteala din Serbia cu Episcopul de Muntenegru ? Da, ar trebui protestat. Dar acolo nu merg ortodocsii inafara de capetenii.

    Apreciază

 17. http://www.cuvantul-ortodox.ro/sfantul-spiridon-minunile-sfantului-calator-cu-papucii-uzati-care-se-schimba-in-fiecare-an-marturii-ale-cititorilor-tropar-acatist-vecernie/
  Bucura-te Sfinte Spiridon,mare facator de minuni!+
  Sfinte Spiridon,sfarma calcatura acestor. mari ai nostri.. care vor sa sfasaie Turma Lui Hristos,Dumnezeu,umbland cu spurcaciuni in Sfintele Lui Dumnezeu Biserici!+Calcatura,adica faradelegea calcaiului lor sa o sfarme Sfantul Spiridon,calcatura iar nu persoana lor!+
  amin
  Iertati-ma,Parinte!+

  Apreciază

   • Parinte,
    A venit maicuta mea-(85 ani dar mai puternica si mai barbatoasa mult peste mine cu pacatele mele)- pe la mine,si m-am bucurat nespus dupa indelunga ei absenta,mi-a dat si o caruta de sfaturi duhovnicesti si toate bune,daruindu-mi si o Carte cu Sfantul Ioanichie Balan, insa ce m-a frapat la ea…ca este tot cu nepomenitorii!”Mamica,nu ne contrazicem,cine stie pe cine alege Dumnezeu sa se mantuie poate ceata noastra,poate ceata lui mata.Eu,sunt la nepomenitori mamica..”Maicuta-ii zic-Parintele Teodot si altii ca noi zic ca,Nepomenitorii sunt cea mai perfida secta de la ’89 incoace.Maicuta,cum sa lasati Bisericile noastre,cu Sfintele Moaste,cu harul si minunile si tot pentru secta nepomenitorilor?Nu vedeti,Dumnezeu ne vrea luptatori aici pe loc.Nepomenitorii hulesc Sfintii si am numit pe care.,”Nu-i adevarat!Nu e secta.Numai nepomenitorii se mantuie.Si la noi se fac minuni.Uite era o femeie indracita care a fost la M-rea (nu dau nume) si au dat aia cu cadenita peste ea si femeia mergea in continuare.Dar a adus-o cineva la Antim si acolo Pr.Antim a dat cu cadenita peste ea si femeia a cazut ca moarta la pamant.Vezi ca la noi ea a cazut la pamant?Pai ce e asta,nu minune?!”;”Parintele Antim asa mi-a zis:sa iau un borcan si sa imi pastrez anafura de la nepomenitori mamica,in borcane mari,de 2 kile,eu incep sa tin,sa pastrez.A zis.Nu vedeti proorocirile?Ca va veni vremea sa ne ascundem in pustie ca nu va mai fi bine in Biserici?”;Maicuta dar unde e Parintele?”Te duc la el daca vrei sa vezi!”…Am zis „Nuuu,e bine unde sunt’;”Mamica,Parintele Antim a zis,si o data la 6 saptamani daca ma duc la Sfanta Liturghie,dar macar e liturghia curata.Pai cand vezi cum se imbratiseaza Mitropolitul cu ala cu tichie roz si fac si Liturghie impreuna,ce sa mai crezi?”….Maicuta dar Sfintii nostri,nu va mai inchinati la ei??? „Mamica,eu intru in biserica cand vreau sa ma inchin,in orice Biserica vreau dar Liturghiile curate numai noi le avem!!!”.”Cine stie pe cine alege Dumnezeu sa se mantuie,mamica…Ne-om mai scula dimineata?Mai vedem rasaritul?Dar eu iti zic ca nepomenitorii se mantuie!”
    Vedteti Parinte?Nu stiu daca am gresit sau nu ca am scris aceasta marturie a sorei L,insa asa gandeste ea cu privire la framantarile actuale! Am luat hotararea sa nu ma contrazic cu ea,si ea a zis la fel, sa nu ne contrazicem(nu am incercat niciodata sa o enervez ca o iubesc mult) dar iata ce marturie.
    Parinte,nu am cazut in ispita ci datori suntem a lupta cat se zice Crezul si Tatal Nostru ,insa cine se mantuie???Iertati-ma va rog din suflet pentru intrebare…o scriu pentru lamurirea noastra,a celor de aici!
    Iis.Hs.+Ni.ka.

    Apreciază

   • Aceasta marturia este foarte importanta pentru ca arata-de la o batrana simpla, esenta invataturii nepomenitorilor care-i au ca si conducatori pe P.Antim-P.Ieronim : negarea harului in BOR dupa Creta. Daca ei invata pe oameni ca sa nu mai mearga decat la nepomenitori chiar si daca trec 6 saptamani fara Sf.Liturghie, daca ei considera doar Liturghiile lor a fi curate, daca ei invata pe oameni ca sa ia anafura doar de la nepomenitori, daca ei nu primesc la Sf.Imparatsanie decat pe cei care s-au spovedit la preoti nepomenitori … si cate altele vor mai fi avand in cap, acestea sunt semnele clare ale unei secte care huleste lucrarea harului Duhului Sfant in Biserica Ortodoxa Romana dupa Creta. Aceasta hula este acum mascata de afirmatii vicleane de genul : „ne ingradim de erezie”, „mergem numai la Liturghii curate”. Pai a afirma ca toate Sf.Liturghii la care se pomenesc arhiereii cretani sunt intinate, inseamna sa nu marturisesti ca Biserica Ortodoxa este Una SFANTA, soborniceasca si apostolesca Biserica. Adica ii negi sfintenia pentru „pacatul” pomenirii arhiereilor ecumenisti cretani. Intamplarea aceea cu femeia care a cazut cand a fost la P.Antim este o lucrare demonica ca sa duca lumea in inselare cu privire la faptul ca-vezi Doamne, numai la nepomenitori este harul, caci doar ei mai au „Liturghii curate” din toata Biserica. Harul Duhului Sfant lucreaza desavarsit in Biserica Ortodoxa Romana, chiar si dupa Creta si va lucra prin toti arhiereii pana la caterisirea lor. Nu de dragul lor ci PENTRU MANTUIREA POPORULUI DREPT CREDINCIOS. Este clar ca insusi Patriarhul Daniel nu are nici o convingere adanca pentru „ortodoxia” sinodului din Creta, de vreme ce la greci a scris ca la un urmator Sinod vor CORECTA ceea ce s-a scris la Creta iar la romani a zis ca vor COMPLETA. Acest viclesug arata ca a fost suparat pentru ca nu a fost luat in considerare atunci cand nu a fost de acord cu „recunoaste denumirea istorica a Bisericilor si communitatilor eterodoxe” ci a insistat-chiar sub amenintarea ca nu va semna documentele, pentru formula „comunitati si confesiuni eterodoxe”. Asadar din pacate, dintr-o ravna gresita, care arunca pe om in intunericul nestiintei, unii nepomenitori au cazut deja in hulirea lucrarii harului Duhului Sfant in BOR dupa Creta. Aceasta inseamna ca un duh necurat al noilor schisme si erezii de dupa Creta ii stapaneste. Daca nu vor scapa de acest duh necurat-prin pocainta si marturisire publica si prin reluarea pomenirii acestor arhierei, oare se vor putea mantui ? Iar acesti arhierei oare se vor putea mantui daca nu vor da anatemei ecumenismul-cea mai mare erezie din toate timpurile ? Iar noi, daca ne vom pocai si daca vom merge fara exagerari, nici de stanga-ecumenismul si nici de dreapta-negarea lucrarii harului Duhului Sfant la unii nepomenitori, nadajduim in mila lui Dumnezeu la Judecata. Dumnezeu sa ne daruiasca pocainta-sincera si statornica si dreapta credinta la toti.
    mai este o problema care arata ce fel de duh il anima pe P.Antim : de ce nu afirma pe fata aceste invataturi cu „anafura nepomenitorilor” si cu „liturghiile curate” ? Una a afirmat in Comunicatul Sinaxei de la Radeni si alta invata pe ucenici in particular. De la ce duh este acest comportament ? De la Duhul Sfant ? In nici un caz. Asa ca, sa luam aminte, cei care mai au minte-vorba P.Arsenie Boca.

    Apreciază

   • Divide ad impera…asa fac astia mari cu turma noastra o vantura bine ca sa vaza ce mai ramane din ea.Pe de o parte ecumenismul cum foarte frumos ati spus si pe de o parte nepomenirea.Si crestinii de mijloc raman din ce in cve mai putini si fara putere.Omul meu a zis ca vor cadea din ce in ce in mai grave pacate si huliri acesti nepomenitori ca merg dupa cei ce ii stapaneste.Pr.Antim se da mare sfant si „factor de minuni’…Vai maicuta mea…Ce sa facem,eu ii zic subtirel ca are etatea pe care o respect si o iubesc mult.
    Parinte zic,ce atitudine sa iau daca vaz concerte in Biserica?Ce sa fac ca nu am rabdare…Nu exista in mine rabdarea,daca vad asa ceva ma ma…Oare ce sa fac Parinte daca voi vedea cantari cu microfoane etc in Biserica?
    Iertati-ma pentru intrebari!+
    „-Pr.Cleopa Ilie! „Rabdare,rabdare,rabdare,rabdare…Nu pan’ la prasit ci pan’ la sfarsit!Manca-v-ar raiu sa va manance!Pe toti sa ii vad la rai”

    Apreciază

  • @Mihai-Marian, nu avem voie ca suntem goimi de rand si ei sa „straluceasca „in fala lor de masoni.Azi am stat la coada la Profi,sa vad oferte chipurile,copii la gradi…Ma uit in jurul meu,lumeee si lume si coada ca pe vremea lui Ceausescu si mi-a placut.Nimeni treaz.Numai ce aud un om in etate care pronunta ironic numele Regelui Michell.Eu de colo tare’ Tradator.Asta a tradat.16 divizii de soldati pe mana lui Stalin a dat” El,apasat, :”STIU.Dumneata ai citit,eu am citit,dar altul care nu citeste crede…” apoi a zis de chipul fiarei pe buletine si despre antihrist.Nu mai stiu cand a trecut timpul…Ce om mare…
   Iertati-ma Parinte!+
   Doamne cat de minunat esti in tot Pamantul ,Peste tot Pamantul Slava Ta!!!+

   Apreciază

 18. Aceasta poezie am primit-o de la prietena mea „de cruce si de suflet”,Ionela!+Inspre vindecare!

  O BOALA MODERNA

  Suferind sunt eu,ce-i drept,
  Dar nu de ficat ori piept.
  Nici de inima ,ori bila,
  Ci de-o boaLa mai subtila
  Se numeste HIPER-EU,
  Si se vindeca mai greu.
  Analizele arata,
  Ca e boala provocata,
  De „virusul „Aghiuta.
  Ce mareste-n tartacuta,
  Celulele de mandrie.
  Asta da,spasmofurie!
  Mai da greata la mustrare,
  Colica la ascultare,
  Invidie la ficati,
  Alergie la ceilalti,
  Venino-hemoragie,
  Ulceratii de trufie,
  Gargauni la cervicala,
  Si hernie de carteala.

  Boala este evident,
  Insotita permanent,
  De simtome foarte clare,
  In priviri si in purtare:
  Mutra acra,glas taios,
  Aer de ratoi nervos.
  Fata crunta,suparata
  De hipopotam de balta,
  Imbufnare ,nas pe sus,
  HIPER-EU mai bine spus!

  Iertati-ma Parinte!+

  Apreciază

 19. DE 47 DE ANI ACEST SFANT NE SPUNE CE URMA SA SE INTAMPLE ACUM

  PROFEȚII
  în anii ’70 Schiegumenul Sava (Ostapenco) a proorocit, „iată vor apărea telefoane fără fire electrice, iată aceea va fi conexiunea directă cu satana”.

  Părintele îndemna: Vor-bește cu curaj. Nu te speria. Dacă te sperii, o să pierzi harul. Darul. Vor fi tensiuni mari, prigoane mari, dar nu vor fi prigoanele care au fost în 1917. Vor fi altele. Rugați-vă Donului, stați drepți, aveți încredere în Dumnezeu, nu vă temeți. Domnul e cu voi.
  O să fiți obligați să luați de bunăvoie sau o să vă silească să luați documente noi, să vă angajați cu ele, dar ni-ciodată –țineți minte, gândul vostru s-ar putea să fie: eu o să accept la început, iar după aceea Dumnezeu știe! Niciodată! Acceptați numai acest mic pas și veți pierde totul pentru totdeauna și fericirea va pleca!
  De aceea nu trebuie să existe nici un fel de compromisuri față de autorități. Prin acești oameni va lucra șarpele iadului. Uneori, ei nici nu ști pentru cine lucrează de fapt.
  Ia aminte! Nu accepta nimic de la ei! Nici un fel de semnături să nu dai!
  Dar va aveni o vreme când o să îi forțeze pe toți să ia documente noi. Tu nu lua niciodată!
  Dacă treci prin clipe grele să-i fii credincios lui Dumnezeu. Dumnezeu n-o să te părăsească niciodată. Pentru că Dumnezeu sosește lângă tine cu acea putere care se consideră Dumnezeiască.
  De aceea ți s-a dat judecata. Gândește-te bine înainte să accepți ceva.
  El a mai spus că documentele care necesare pentru identitatea persoanei nu sunt necesare.
  Și nici chiar cele pe care le avem acum nu sunt pe plac lui Dumnezeu. (cele sovietice, cu stemă)
  O să vină timpul și se vor schimba. O să aibă valoare de stat, dar se vor schimba, pentru că va fi alt sistem, care se va îndrepta cu timpul spre venirea Apocalipsei prevestită de sf. Ioan Teologul, unde fiecăruia, mic sau mare, i se va oferi, și după aceea i se va împărți un semn al Fiarei. După libertate va veni vremea lui Antihrist. O să vi se dea pașapoarte noi. Numere. Totul va fi electronic. Și peste tot se va răspândi Semnul (Pecetea). El îl numea printr-un simbol evreiesc din Vechiul Testament. Poate fi recunoscut, spunea el, în felul următor: o să aibă treizeci de linii, după numărul celor treizeci de arginți. La margini mai lungi, și mai lungi și în centru. Când îl vedeți, să știți că acesta este… el. Și o să fie pus pe alimente, pe documente, peste tot, peste tot. O să se împlinească Apocalipsa.
  ÎNVAȚĂ-I PE TOȚI ADEVĂRUL DUMNEZEIESC!
  Fii aspru cu tine însuți și milostiv cu oamenii.
  O să pună pe oameni poveri grele și numere și nimănui dintre cei care nu vor avea un document nou, un pașaport nu li se va permite să meargă sau să lucreze nicăieri. Încearcă să rămâi cu pașaportul pe care îl ai acum. Acestea vor lua amploare până la instaurarea Antihristului.
  Până la instaurarea lui nimeni nu o să observe-nici măcar cei care vor primi acele pașapoarte- vor simți toate bucuriile, toate reușitele. Și mulți vor cădea în ispită. Dar această bucurie va ține până la instaurarea Antihristului. Care va activa un computer universal. Și atunci cei care au luat… va fi vai și amar.
  Iar cei care n-au primit vor fi prigoniți, dar vor fi cu Domnul.
  Părintele Tavrion ne amintea că avea să apară tot mai des chipul Fiarei. Avea să apară sub formă de cifre, din Caznele lui Solomon din Vechiul Testament. Dar mai târziu vor fi niște liniuțe și vor fi mai multe, iar trei dintre ele vor fi mai lungi sau mai scurte, după cum va dori el.
  Știți ceva, dacă toate vor fi la fel, nu este nici o suspiciune, dar dacă vor fi mai lumgi sau mai scurte, aici este un secret.
  După aceea vor fi pe toate alimentele.
  Faceți-vă dinainte rezerve de alimente care să nu poarte Semnul. O să vi se spună că este o marcă: să nu îi credeți, este doar o amăgire. Rezistați până la capăt. La tot ce este permis de Dumnezeu omul trebuie să reziste. Nu poate exista nimic fără acte de curaj. Oricine o să ia numărul ăsta, cine o să ia acest document, acela se va lepăda de Hristos, de Dumnezeu. Vă spun, de la acela Duhul Sfânt va pleca. Când vor apărea primele documente, Harul va deveni neobservabil. Păstorul își va pierde harul pe nesimțite, iar laicilor le va dispărea fie când vor primi ceva, fie când vor binecuvânta pe cineva, iar spre sfârșit Harul va dispărea aproape de tot. Dar nu știți când vă vine ceasul, și dacă veți lua, veți pierde tot. Nu luați nimic cu voi: dacă puteți, nu renunțați doar la documente, renunțați la tot. Să nu acceptăm nici un fel de numere. Va fi un număr foarte îngrozitor. Rugați-vă să nu ajungeți acolo sau să nu apucați vremurile acelea.
  Cel mai îngrozitor și mai degradant pentru suflet este să fie înregistrat într-un computer universal. Computerul este idolul principal al epocii noastre. Dar este un idol inteligent, progenitură a Antihristului. Iar când sufletul ajunge în el, primind un număr omenesc, diavolul îl înscrie în cartea sa, a morții. Milioane, miliarde de oameni sunt înscriși acum în cartea diavolului, și asta pentru că s-au lepădat de bună voie de numele dat de la Dumnezeu, și au primit un număr. De aceea, ortodocșii care au intrat în computer, la moarte nu vor fi admiși la încercările de după moarte, fiindcă ei nu mai au nume, acel elemenet esențial care ne face personalități asemănătoare lui Dumnezeu. Și vor arde în chinurile iadului la Judecata de Apoi cei care s-au lepădat de Hristos și de taina Botezului. Și doar la a doua venire a Mântuitorului, când pământul și tot ce este pe el va arde, se vor distruge și computerul și numerele personale. Atunci sufletele vor apărea din iad în fața Domnului cu numele lor. Dar care va fi judecata lor atunci, Doamne miluiește!
  Părintele Tavrion spunea că într-una din țările mici ale Vestului se va monta într-o clădire cu cinci etaje un aparat mare, puternic, care este un computer. El spunea: aceasta va fi fiara. Acest aparat, emis și inventat la început în secret, iar după aceea vocea Domnului îl va îndemna pe inventatorul lui să spună lumii întregi ce a construit. Și acest inventator nu o să ascundă nimic, o să spună simplu pentru cine a lucrat. El nici măcar nu va înțelege pentru cine a pregătit asta. Străduiți-vă să nu ajungeți în computerul acesta. El va funcționa, dar puterea lui cea mai mare va fi când se va instaura Antihristul. Așa el va funcționa normal, va primi informații, și toți oamenii de pe planetă care vor primi documente. Dar forța acestui aparat nu se va dezvălui până nu se instalează Antihristul. Atunci el îi va prezenta antihristului câți oameni de pe pământ au primit deja aceste documente adică Pecetea și câți au mai rămas.
  Atunci el Fiara antihristul va declara război tuturor celor care nu au primit.
  Nu vă temeți, pentru că Dumnezeu are nevoie de oameni curajoși. Nu îi iubește Duhul Meu pe cei cu suflete mici și fricoase.
  ”Ucenic al Domnului este acela care renunță la sine, își ia cu el Crucea și urmează pe Hristos iată ce înseamnă să fii ucenic al Domnului. De aceea, nu vă păcăliți singuri! Dacă nu renunțați la voi înșivă și nu urmați lui Hristos pe Golgota, nu sunteți creștini, țineți minte. Dacă v-ați botezat, ce înseamnă că v-ați botezat în apa Domnului? Înseamnă să muriți toți pentru Hristos.
  Apostolii ne predică în scrierile lor că cei care s-au răstignit întru Hristos, vor fi și slăviți întru Hristos. Dacă cu Hristos în suflet murim, cu Hristos vom și învia. Altă cale nu există. Valorile vieții și ale propriei persoane omul poate să … dar dacă se leapădă de sine și urmează cu adevărat pe Hristos pe Golgota și pe Cruce. Acesta este creștinism adevărat. Dar dacă Crucea asta tu nu o ai și te rogi, ceri să te mântuiască, să știi că creștinismul nu este un monument, nu te păcăli singur. Tu uită-te mai bine la tine însuți, vezi ce ți-ai făcut, cum poți să te corectezi. Poți să te ierți? Nu… conștiința ta te poate ierta… după câte răutăți ai făcut, după ce ai piedut Darul Domnului, ai pierdut timpul, și câtă răutate ai adus oamenilor… tu. Și cum să uiți și să ierți, pur și simplu? Nu tu singur pentru tine ți-ai creat o fire aspră, înspăimântătoare, respingătoare? Adică cu prpria fire… trebuie să renunți la firea ta, vă spun, ca să nu trăiești cu ea, iar firea, ca să o faci curată și fericită, nu ai nevoie de altceva. Leapădă-te de firea ta și urmează pe Hristos pe Cruce și atunci prin Hristos slăvit vei fi!
  Uitați, în viața noastră de creștini noi păstrăm tot ce este deșertăciune. Dar ce este al lui Hristos este lepădarea de sine și urmarea lui Hristos. Despre această lepădare Hristos spunea: nimeni nu poate fi ucenicul Meu dacă nu se leapădă de sine, dacă nu își ia Crucea și nu Mă urmează. Chiar și Apostolii mergeau pe această cale și ne-au lăsat viețile lor ca un bun exemplu. Așa au făcut și toți mucenicii, toți propovăduitorii Adevărului au mers pe această cale. Și poate că Dumnezeu ne arată astfel că aceasta este lupta noastră creștinească. Sunt multe greutăți, dar noi trebuie să simțim și să urmăm valorile nemateriale, Dumnezeiești. Așa să ne ajute Dumnezeu. ”
  El spunea că vom avea noi prigonitori înverșunați și vor fi lagăre, în aceste lagăre noi nu se va munci, dar vor fi chinuri îngrozitoare. Că sfinții noștri îl vor ruga pe Domnul să întoarcă duhul și să se întoarcă printre noi să mai suporte încă o dată chinurile și prigonirile ca să fie primii. Pentru că ei au fost atunci primii, dar acum vor fi ultimii. Dar ei vor să fie primii, de aceea cer la Domnul să se întoarcă. Iar părintele îmi spunea să mă rog lui Hristos să îmi dea suflet generos, întrucât îi urăște pe fricoși și pe cei egoiști. Păstrează ce ai. Nu te certa cu nimeni și nu face reproșuri, nu judeca pe nimeni. Timpul pe pământ este dat de Dumnezeu. Va fi un mare haos, nu va fi credință, sau credință prea puțină, iar preoții vor tăcea.
  Părintele spunea: vedeți să nu greșiți, pentru că pe toate produsele vor fi ștampile (pecetea) sub formă de gratii ca astfel să îi ducă în eroare pe creștinii ortodocși. Numărul acela este pentru oameni, ați putea să îl calculați. Vedeți, să nu greșiți, țineți minte că pecetea este una, aceea a Domnului, iar pecetea asta este de la dușman. Voi să vă rugați Domnului, dar străduiți-vă să îndepliniți poruncile Domnului, pentru că dacă voi nu veți îndeplini poruncile, și veți aștepta acea pecete, veți ajunge cu ea. Acum nu aveți bagaj, dar când veți începe să vă rugați, să faceți fapte bune, să vă căiți și să-L rugați pe Domnul să nu permită.
  Domnul nu vă va lăsa.
  Părintele spunea că primul lucru pe care îl vor face va fi să crească foarte mult prețurile și pensiile, ca astfel să determine oamenii să recunoască puterea. Vor crește prețurile la alimente, la serviciile sociale, iar apoi vor scoate banii din circulație și îi vor face electronici. Noi întrebam: cum adică electronici? El spunea că va fi un card care va fi introdus undeva. Banii care vor circula vor ajunge la bancă și nu vor mai ieși de acolo. Și așa va fi până când toți banii vor fi luați de la oameni. Iar atunci va apărea o mare foamete. Și din cauza foametei oamenii se vor alătura la toate aceste nelegiuiri, pentru că foametea este cel mai îngrozitor lucru. Dar el spunea să nu ne fie frică pentru că Domnul nu ne va da mai mult decât putem noi să ducem.
  Voi doar să vă rugați: ”Doamne ajută-mă și întărește-mă”.
  Părintele a spus că nu vom avea acces la tratament până nu vom accepta acel card de sănătate. Dar în acea vreme puțini oameni vor avea boli de la Dumnezeu, vor avea boli trimise de vrăjmaș. Spunea să nu mergem la spital și să nu luăm medicamentele lor, să ne rugăm Domnului să ne dea răbdare să putem îndura, și ne va fi ușor. Spune că cei care vor fi luați la mucenicie or să le facă răni, îi vor injecta, dar nu îi va durea.
  Trebuie să fim fermi, să murim, dar să nu acceptăm acele carduri.
  Ei vor încerca să vă convingă să luați buletinele cele noi, dar voi să refuzați și să spuneți că aveți un buletin, nu sunteți fără buletin.
  Vorbiți cât se poate vorbi, fiindcă va veni o vreme când vă va fi frică de toate. Nu va fi ușor de observat scăderea sentimentelor creștine la popor. Oamenii își pun speranțele în păstori și nici nu vor comunica între ei, va exista o contradicție. Dacă va fi vreo persoană căreia Dumnezeu îi va deschide adevărul, și ea va încerca să îi convingă pe ceilalți, nu îl vor băga în seamă, întrucât vor avea încredere deplină în preoți. El spunea că vrăjmașul va încerca foarte tare și cu îndrăzneală să lupte ca întregul glob să fie cu pecetea sa, dar pe el nu-l interesează lumea, el este interesat de ortodocși. Se va purta un război împotriva lumii creștine, împotriva lumii creștin-ortodoxe. Va încerca să îi prindă prin diferite moduri, prin bani, preoții vor fi tentați de putere și de bunuri lumești, spunea că va veni timpul când nici în mânăstiri nu vei mai avea ce face. Se va propune să fii tuns în monahism în schimbul pașaportului (buletinului). Foarte tare se vor schimba regulamentele, în loc să slujească Liturghia două ore, se va sluji doar o oră. Totul se va face pe fugă: orele, zilele și timpul se vor scurta. Noaptea poate să rămână, dar ziua se va scurta.
  Lupta va fi de lungă durată, dar biserica care va colabora cu puterea va fi urâtă de Dumnezeu. Dar mulți dintre clerici vor accepta să slujească puterii pământene. Mulți dintre ei vor pierde credința în Învierea Domnului.
  Dar înainte de aceasta a spus că vor fi codificări ale bisericilor. Dacă Biserica va avea cod, dacă preotul din ea va avea un asemenea cod și în buzunar telefonul mobil și vor sta lângă tronul împărătesc, și apoi va urma o lovitură
  asupra Euharistiei.
  Dușmanii creștinismului vor încerca să renege și să pună pecetea vrăjmașului pe tot ce ține de Euharistie, vinul va fi înlocuit de spirt colorat. Dacă veți observa așa ceva, să nu mai mergeți să luați așa ceva. Nu mergeți la astfel de păstori. Dacă acesta săvârșește Sf. Euharistie cu substanțe cu cod, nu va exista Har.
  Biserica care are Duhul Sfânt în ea și harul Domnului care este peste acea Biserică va fi cea care va fi suferit mult și care nu și-a trădat credința. Mulți mergeau în lagăre, muceniceau sufereau, li se propuneau multe variante, dar Biserica a rezistat. Tuturor popoarelor li se permite, iar Domnul poruncește să se intre în acea Biserică și să lupte până la capăt la fel ca și coada unui pește care nu mai are cap, însă continuă să dea din coadă, tot așa nu trebuie să ne lăsăm. În biserica în care există luptă va exista Har.
  Va exista har în Euharistie până în ultima zi pentru cei care merg înainte.
  Pentru cei care vor observa minciuna, ei pot să o evite în biserică ca într-o catacombă, dar nu vor trebui să trădeze biserica cea adevărată. Capul atunci se strică, când coada renunță să se mai zbată.
  Ispita globalizării a apropiat și mai mult păstorii noștri de autorități, cu oamenii politici ai lumii și a deschis calea lui Antihrist.
  Acum pe planetă se face încercarea de a se instaura puterea banilor și a informațiilor și acest lucru a constituit o armă mai puternică împotriva țării noastre decât au adunat împreună Napoleon și Hitler.
  Avem o singură valoare în lumea asta, Crucea, și un cu totul alt scop: Împărăția lui Dumnezeu în ceruri, nu pe pământ.
  Dacă pentru patriarh și cler canoanele sunt relative, atunci relativ este și Hristos. Și dacă conducerea Bisericii se înfrățește în Hristos cu cei de altă credință și cu răstignitorii Fiului lui Dumnezeu, atunci fără îndoială se va înfrăți și cu Antihrist și va conduce către Antihrist întreaga turmă pe care o păstorește. Astfel se va încheia Apocalipsa.
  Acestea sunt semnele și le va putea înțelege doar cel care nu este legat de lume și nu este pătat de prietenia cu autoritățile care nu sunt stabilite de Dumnezeu, pentru că această prietenie după spusa Apostolului, o face egală cu răul.
  Părintele spunea că vor veni vremuri nu prea îndepărtate când conform numărătorii lumești vom trece în noul veac, dar după numărătoarea lui Dumnezeu vor fi exact 2000 de ani. După aceea dacă nu ne va lua până atunci, Dumnezeu va continua nu cu secolul 21, ci cu noul veac, pentru un nou popor și pentru un nou pământ, despre care se spune în simbolul credinței că vor învia morții și vor trăi în noul veac. Dar Dom-nul poate să prelungească pentru încă o perioadă timpul.
  Omenirea va crede că trăiește într-o nouă eră, în secolul 22, dar nu va fi așa. Dumnezeu prelungește timpul până va veni vremea Lui, când nu vor mai fi cei care se roagă și toți vor accepta, iar dacă nu vor accepta vor fi foarte prigoniți, dar ei se vor bucura de Harul Domnului. Iar cei care îl vor accepta pe Antihrist încă din timpul vieții vor suporta mari chinuri. Părintele spunea că vor fi mari prigoniri, hărțuială, pecetea, iar apoi va începe războiul. Războiul va fi scurt, dar puternic. China va participa la război dar va trece prin Rusia nu împotriva Rusiei ci ca participant la război, Rusia va fi un coridor pentru China, vor ajunge la Urali și vor rămâne acolo. Rușii se vor ruga pentru chinezi și chinezii se vor mira de ce rușii rezistă și mulți se vor căi și mulți se vor boteza. Mulți chiar vor muri cu moarte de mucennic pentru Rusia. Atunci va veni răul.
  Părintele spunea că America va dispare de pe continent. America va fi neputincioasă în fața Rusiei.
  Și atunci când toți se vor decide de ce parte sunt, și cei care vor fi de neclintit în credința lor, Dumnezeu le va da o nouă încercare-războiul. Și dacă atunci cei ce spun: Doamne miluiește-mă își vor face semnul Crucii, Domnul îi va milui pe cei care pot fi salvați, până în momentul în care va veni Fiara, întrucât atunci când va veni la putere Fiara va fi prea târziu, Domnul își va lua Harul de peste oameni, și oamenilor de vii le vor cădea părți din corp, va exista canibalism. Vrăjmașul le va propune mâncare, dar nu va fi asemenea hrănii cultivate de om, de creștin. El va mânca ca un animal, va înghiți dintr-o îmbucătură ce i se va da, și tot flămând va rămâne, de aceea se vor ataca unii pe alții. Unii, în care a mai rămas duhul vor striga: Doamne! Dar Domnul nu-i va mai auzi, de aceea cel mai probabil ei vor striga și îl vor huli pe Dumnezeu, dar Domnul nu va mai veni să judece lumea, pentru că nu va mai rămâne pe cine să salveze. Să vă fie frică de acele vremuri! Este posibil ca pe unii să îi ducă de printre voi, fiind etichetați ca dușmani ai poporului, dar dimpotrivă, Domnul îi va ajuta pe aceia, dar va fi aspru cu cei care vor rămâne, vor fi nimiciți și la Judecata Domnului nu va fi nimeni care să-L întâmpine. Deși vor fi foarte puțini cei care vor rămâne până în ultima zi, dar vor exista, și străduiți-vă să fiți cu ei. Rugați-vă, căiți-vă, plângeți necontenit! Rugați-vă pentru tot poporul, nu doar pentru voi și pentru cei apropiați, ci pentru întreaga Biserică și pentru toată țara. Dacă va rămâne măcar un om care se va ruga, va lumina ca o flacără, ca o lumânare care luminează în noaptea întunecată încăperea. Dacă nu va putea să plângă cu lacrimi, să plângă cu sufletul, să geamă, și acest lucru va conta în fața Domnului.
  Părintele spunea că vor veni vremuri când vor veni unii și vor declara că îi vor duce, dar nu îi vor duce. Fiți mereu pregătiți! Iar dacă se va întâmpla, nu vă plângeți, nu ripostați, ci mergeți cu bucurie.
  Va fi foamete de cuvânt, nu va mai avea cine să spună adevărul oamenilor. Iar oamenii vor fi tulburați și se vor repezi la oricine poartă barbă dar de multe ori vor greși și mulți vrăj-mași vor purta barbă, se vor masca, și vor fi slujitori nu ai Bisericii, ci vor fi din lume și se vor masca se vor preface că sunt preoți.
  Părintele spunea: va fi foarte trist, rugați-vă ca Dumnezeu să vă păzească, să vă apere chiar și pe cei cei care i-a ales dinainte. El zicea că cel mai periculos este că poporul va fi mințit de păstori.
  Acum îi poți recunoaște pe preoți după cum își fac Semnul Crucii. Și unii oameni înțelegeau că preoții adevărați fac semnul Crucii cu cele trei degete. Cei care nu își fac Cruce corect nu sunt plăcuți Domnului, chiar dacă nu au document.
  Mulți se vor strădui să nu accepte pașaportul, dar vor mânca tot ce se vinde în magazine fără să se uite la acele gratii ceea ce înseamnă că acești oameni deja sunt între gratii. Dacă este să fim vigilenți, nu trebuie să te bazezi doar pe tine, trebuie să-L rogi pe Dumnezeu și să te străduiești.
  În locul bisericilor distruse de comuniști se vor construi altele, dar nu vor avea har, se vor construi pentru alte religii, unite cu antihrist.
  Iar bisericile care nu vor arăta bine la exterior, bisericile care au fost închise cândva, în acelea va exista har.
  Părintele afirma că dacă un om L-a bucurat cu ceva pe Dumnezeu neapărat după asta vor urma mari prigoniri și vorbe rele pentru acel om.
  Dacă totul este sistemul antihristului, se va încheia tot așa, prin despotismul față de cei ticăloși, fricoși, trădători și necredincioși. Dar celor credincioși, părintele a lăsat testament ca să fie credincioși până la capăt.
  Un mare stareţ al timpului nostru mi-a vorbit despre acei oameni care vor accepta actele cu cod de bare şi cu număr de identificare: ei nu numai că vor pieri, ci chiar aici, pe pământ, Domnul îi va nimici prin război.

  Eu, păcătosul, nu dau binecuvântare fiilor mei duhovniceşti să primească aceste blestemate acte drăceşti.
  Marele stareţ al vremurilor noastre Paisie (+ 1994) ne preîntâmpina: „Cine va primi buletin nou cu cod de bare sau cartelă cu tainicile trei de şase, cu numărul de identificare, acela va pierde harul lui Dumnezeu şi în el se va sălăşlui energia drăcească”. Aici satana imită botezul. Biserica îl botează pe om în numele Tatălui, amin, şi al Fiului, amin, şi al Sfântului Duh, amin – şi îi dă numele unui sfânt. Satana îl botează sau înseamnă pe om cu numele lui antihrist, trei de şase şi-i dă omului nume din cifre – număr de identificare – număr mort. Este foarte important! Fiţi vigilenţi! Nu acceptaţi aceste acte! Aici este capcana! E împotriva conştiinţei creştine. Amin.

  Apreciat de 1 persoană

  • „Domnul poruncește să se intre în acea Biserică și să lupte până la capăt la fel ca și coada unui pește care nu mai are cap, însă continuă să dea din coadă, tot așa nu trebuie să ne lăsăm. În biserica în care există luptă va exista Har.
   Va exista har în Euharistie până în ultima zi pentru cei care merg înainte.
   Pentru cei care vor observa minciuna, ei pot să o evite în biserică ca într-o catacombă, dar nu vor trebui să trădeze biserica cea adevărată. Capul atunci se strică, când coada renunță să se mai zbată.” Tehnologia nu este rea in sine, ca si cutitul. Dar a incaput pe mana satanistilor sionisti.

   Apreciat de 1 persoană

  • @florentina
   multumim mult pentru postare
   multe amintiri si emotii m-au cuprins la acest filmulet,am retrait momentele de acum un an,cand eram si eu nevredncul in Sfantul Munte,in locurile prezentate de parintele Pimen Vlad care de altfel are un dar extraordinar de a povesti istoria Athosului.Ce privegheri frumoase si inaltatoare sunt la kyriacos(biserica centrala)a schitului Lacu,cu ajutorul Maici Domnului nadajduiesc sa revin anu ce vine…cu adevarat marturisesc ca in Sfantul Munte am simtit-o pe Maica Domnului ca pe Mama mea,dar eu ca un ticalos si patimas m-am indepartat mult de ajutorul ei!ce trairi..ce emotii..mi dor de acele locuri….

   Apreciază

 20. Dovada ca Parintele Arsenie Boca(Sfint la Dumnezeu),prin pictarea lui francisc de assisi in frumoasa Biserica de la Draganesti a avut dreptate,fiind inaintevazator.
  https://danielvla.wordpress.com/2017/08/08/ereticul-serafim-joanta-alaturi-de-alti-episcopi-ortodocsi-pupa-mana-ereziarhului-papa-francisc-la-assisi-in-2016/
  Tradarea Bisericii celei Una Sfinta Soborniceasca si Apostoleasca s.a facut la intilnirea tilhareasca de la Creta si”sarutul lui Iuda”s.a dat de catre episcopii ortodocsi in perioada 18-20 iul.2016 la Assisi inaintemergatorului lui antihrist-papa Francisc!
  Multumesc persoanei care a filmat aceasta mare tradare.
  Dumnezeu sa le lumineze mintea si sa.i intoarca la pocainta,ca in iad nu vor sta pe scaune.
  Doamne ajuta.

  Apreciază

 21. Si daca tot am zis ca am mers la Profi….
  Mi l-au strecurat pe „dracusor” direct in sacosa!Bineinteles ca nu am dat curs …”invitatiei’.

  Nu intamplator este ales acest design al card-ului! Le-am aratat si copiilor.Mai ales ca pe pagina aferenta acestuia trona o publicitate perfida.O femeie imbracata in rochie ros foarte „placuta” ochiului, care tinea cardul Profi in mana,si deasupra ei marul care ,evident,tot rosu era!
  Marul simbolizeaza caderea lui Adam si Eva din rai.Femeia in rosu o metamorfozare a Evei in „curva Babilonului ticaloasa”.Rosul este o culoare asociata impuritatii,a pacatului,a iadului.Faptul ca femeia in rochie rosie tinea cardul inseamna caderea omului ce il primeste prin evident 666,reprezentat in codul bare.
  Deoarece primitorul de card isi va da datele personale de pe buletin,Companiei,scrie asa:”compania va utiliza datele dumneavoastra personale conform regulamentului”-ne trimit cu zaharelul la regulament,ce sa scrie sa vada prostimea…Risipa de tus s-ar face!
  Apoi,langa mar este un banut de 5 bani!Semnifica o cadere prin cardul acesta pentru bani,pentru pantece omul se vinde singur iadului.Intr-un colt apare patratelul despre moneda virtuala.Sarlatania consta in faptul ca reducerea de pe acest card specific este doar „virtuala” adica acumulezi banuti pe naspa.De exemplu sunt farmacii care dau card,cum este una celebra la noi in tara,dar aceia chiar fac reducere clientilor,in schimb de la Profi rad de noi.
  Bun.Seara acum am procedat asa,am luat cardul si vazusem mai demult aici postat de catre Parintele Teodot ca cineva daduse foc la un card si ce urat mirosea.Am zis sa fac idem.L-am dus „de urechi’ la aragaz.Pe langa mirosul nesuferit de plastic ars,se intrepastrundea alt miros pestilential de gura si dinti stricati cu ceva puroi.Iertati-ma dar asa am simtit!
  Miroase si acum.Am insemnat arsatura cu semnul Sfintei Cruci si l-am aruncat afara.Poate vor vedea si altii card ars si sa nu ia.
  Nu ma dau puritana.Sotul nu vrea sa aruncam bonurile de masa-sigla stelei pe jumatate( ca si cum sta la „panda” si iar codul bare) si nu vrea neam sa renunte la a lua salariul decat de pe card.Daca eram capul familiei il lamuream dar asa,face cum vrea el si nu il cicalesc cu asta.Zic frumos poate aude Domnul.Cat despre acesta care imi sta in putere sa schimb lucrurile asa l-am facut.

  Morala:Oare daca avea chip,cum o fi mirosind cand i-a dat foc acel om?
  „Aveti card?”-nu.”Vreti card de fidelitate?”-ma intreaba din nou in seara aceasta ca era alta vanzatoare care nu l-a strecurat asa in sacosa.”nu”,”Sigur nu vreti card ???”,”no card”-a inceput sa rada si…sa se prinda!
  Da Doamne la cat mai multi!!!+

  Iertati-ma,Parinte!+

  Apreciază

 22. Dupa ’89 Romania a avut o singura sansa sa scape de satanism: Monarhia.
  Din pacate, romanii i-au votat masiv pe Iliescu, Roman, Brucan etc comp. si continua si-n ziua de azi sa se ploconeasca la ideologia de stanga si sa-i voteze pe „asa-zisii” socialisti – excroci fara scrupule.

  Apreciază

 23. Silviu Brucan (Saul Bruckner) intr-un interviu pentru „Le Figaro: „Stupid people, abia peste 20 de ani veţi înţelege ce este democraţia!”. „Stupid people” adica popor de idioti! Cautai pe google „brucan stupid people”.

  Majestatea SA Regele Mihai: „Au spus unii ca or sa ne trebuiasca 20 de ani ca se na vina mintea lacap Asta mi se pare cam in contra intereselor tarii. Mai mult nu vreau sa spun”.

  TRAIASCA MONARHIA!

  Apreciază

  • Este un obicei de cateva zeci de ani, dar e pacat sa-l tai asa de fraged din padure. Pentru ce ? Ca nu este in Traditia Ortodoxa. care taie copaci pentru afaceri-bani, vanzari … austrieci-evrei-holz-hoti … sunt sub blestem. „Padurea se razbuna.” Am constatat stand de vorba cu unii ca sutele de milioane pe care le-a luat de la holz s-a ales praful de ei.

   Apreciat de 1 persoană

 24. In timp ce la noi in Romania,nu se poate desi ne declaram o tara plina de crestini orodocsi…iata ca in Spania…altfel stau lucrurile…

  La noi hahalelele de pe Antena 3 comenteaza „cu sadism” crima de la Dristor desi Mara Banica(ziarist) zicea de mai multe ori Dumnezeu sa o ierte…Trist!
  A fost un asasinat masonic-altfel nu aparea imediat la teve cu filmulet cu tot- iar victima poate a fost aleasa aleatoriu dupa ceva filaj in prealabil pe camere ca sa ii prinda obiceiurile si sa se asigure ca a fost M.S..Parerea mea.Bloguri precum Ortodox-Info,declarau:”viteza metrourilor ar trebui incetinita la intrarea in zona peronului dar nu se vrea”! Asa este! Insa vin astia cu solutia,stim noi-problema=reactie=solutie! Din 2018 autoritatile vor ordona construirea unor panouri de protectie pentru statiile de metrouri.Oare,de ce? Turma….
  I hate subways!De(pe) la Metrouri multe nenorociri s-au intamplat in lume,nu imi place acest supterfugiu…
  Iertati-ma,Parinte!+
  Dumnezeu sa o ierte pe acea femeie si sa o odihneasca impreuna cu dreptii!+

  Apreciază

  • Urmatoarele 3 postari se leaga intre ele…Ziarista Mara Banica hartuita, denigrata,atacata apoi…
   Aceasta este fotografia rela a ziaristei.

   Apoi intra si prin spitale,naste,bolnava,si…operatii estetice dupa care o vedem in continua „metamorfozare…”…

   Apreciază

 25. Despre…Mara Banica-Ziarist,om de televiziune.. .Ultima oara cu totii am vazut-o asa…
  https://www.romaniatv.net/media_475689_mara-banica-ambulanta-diagnostic_385061.html#media
  Observam ca a fost luata cu ambulanta ca i s-a fact rau.”Tratamentul „a functionat dupa cum vedem in a 2 a poza,dati pe sageata rosie cei doritori si o vedem cand isi revine face semnul coarnelor,multumind masoneriei ca a scapat precum si pt”tratament”.Apoi…Vine noua si imbunatatita aka clona…

  Apreciază

 26. @Florian
  Foarte bune sint pastilele organice Artichoke(anghinare)de la Sprous sau Trader Joe sau alte mag.cu produse organice.
  Din tara este foarte bun Liv.52!
  Sanatate.
  Doamne ajuta.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s