Cea mai mare minune a Sfantului Arhanghel Mihail cu neamul romanesc

 

Precum a scapat miliarde de ingeri de la inselaciunea satanei, oprindu-le caderea din Cer in urma cu mii de ani, in acelasi mod Sfantul Arhanghel Mihail a oprit caderea in ateism a milioane de romani in perioada interbelica ? Cum ? Prin cativa tineri studenti pe care i-a indemnat sa se ridice la lupta organizata impotriva fiarei comuniste.

Aceasta este in esenta ei Miscarea Legionara : o minune continua a Sfantului Arhanghel Mihail.

Pentru cei care se indoiesc sau nu cunosc aceasta, le aducem in fata exact momentul infiintarii Miscarii Legionare din inchisoarea Vacaresti .

Capitanul Corneliu Zelea Codreanu in cartea sa „Pentru Legionari”, p. 135  marturiseste : ” In ziua de 8 noiembrie, Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil, discutam ce nume sa dam acestei organizatii tineresti. Eu am spus Arhanghelul Mihail. Tatal meu spune : – Este in Biserica o icoana a Sfantului Mihail pe usa din stanga Altarului.
– Sa mergem s-o vedem.
M-am dus cu Mota, Garneata, Corneliu Georgescu, Radu Mironovici si Tudose. Ne uitam si in adevar ramanem uimiti. Icoana ni s-a aratat de o frumusete neasemuita. Eu niciodata nu fusesem atras de frumusetea unei icoane. ACUM INSA MA SIMTEAM LEGAT DE ACEASTA CU TOT SUFLETUL SI-MI FACEA IMPRESIA CA SFANTUL ARHANGHEL ESTE VIU. DE AICI AM INCEPUT SA IUBESC ICOANE. DE CATE ORI GASEAM BISERICA DESCHISA INTRAM SI NE INCHINAM LA ICOANE. NI SE UMPLEA SUFLETUL DE LINISTE SI DE BUCURIE.”

Comandantul Horia Sima, in cartea „Era libertatii”, p. 27 scrie : ” Biruinta de la 6 septembrie e mult mai insemnata decat tot trecutul istoric de pana acum, pentru ca poporul roman devine, pentru prima data, stapan pe destinele lui. Capitanul e cu noi, camarazi. El vegheaza ca drumul nostru sa nu se abata de la linia legionara si sa ne duca numai spre biruinta.”

La 4 Septembrie 1940, infrant de puterea crescanda a Miscarii Legionare, si sub presiunea evenimentelor, regele cheama in puterea noptii pe generalul Ion Antonescu si este silit sa-i acorde puteri depline. Generalul Ion Antonescu elibereaza pe toti legionarii aflati in inchisori.

6 Septembrie 1940: Minunea Arhanghelului Mihail. In dimineata acestei zile generalul Ion Antonescu izbuteste sa smulga abdicarea regelui Carol al II-lea, care cade astfel infrant sub povara propriilor lui greseli politice. Entuziaste manifestatii populare de bucurie. In aceeasi zi, la orele 8, voievodul Mihai ajunge rege pe tronul Romaniei.

Unul dintre eroii acestui mare eveniment a fost Comandantul Legionar Gheorghe Grecu . Iata relatarea lui : https://www.youtube.com/watch?v=Mw_81oVF7Hc

Cuvantul lamuritor al P.Justin despre Miscarea Legionara limpezeste problema :

„Initiatorii Miscarii Legionare erau in primul rand oameni crestini model, erau niste modele ale societatii. Ei au adus un mare aport neamului si Bisericii in acea perioada. Au refacut viata bisericeasca si duhovniceasca a poporului, pentru ca era o oarecare decadere. Au intretinut o flacara aprinsa de rugaciune, au intretinut un spirit viu al jertfei si sacrificiului, al omeniei. Acei tineri nu au urmarit scopuri politice, ci doar sa inalte neamul pe linia Bisericii. Nu era vorba de vreo ratacire, sa pui neamul mai presus de Biserica, ci doar sa aduci neamul in Biserica si la consolidarea aceasta, au contribuit mintile cele mai inalte ale culturii si spiritualitatii noastre de atunci, pe care noi acum le ingropam. Ei au reusit sa ii dea taranului o paine mai ieftina, acesta era de altfel scopul lor. In afara de asta, ei au avut un rol foarte important in stavilirea comunismului.

De pilda, in anul 1920, cand era ancorat la Iasi steagul rosu deasupra atelierelor din Nicolina, alaturi de fotografia lui Marx, Codreanu s-a ridicat si a aruncat de acolo carpa aceea rosie. Atunci mult tineret s-a atasat Miscarii Legionare. Erau multe manevre straine, ce introduceau la noi in tara coruptia, in special rusii si evreii, care stapaneau presa, invatamantul si comertul. Legionarii nu au avut nimic cu poporul evreu in sine. Ba chiar erau multi evrei simpatizanti ai Miscarii, iar Radu Gyr insusi a infiintat Teatrul Evreiesc. Insa s-au ridicat impotriva lor, atunci cand atentau asupra teritoriului nostru romanesc.

Politica intotdeauna a fost asemeni paganismului cu care a luptat Crestinismul de-a lungul secolelor, inca de la inceputurile lui. Ca si atunci, asa cum spunea si Sf. Iustin Martirul si Filosoful, crestinul trebuie sa se lepede de imoralitatile pagane, apoi sa invete legea crestina, sa cunoasca adevarata filosofie, a cultivarii calitatilor sufletesti si apoi sa le aplice practic in viata de zi cu zi. Aceasta a facut Miscarea Legionara si munca lor sincera le-a incununat-o bunul Dumnezeu cu martiriul. Bineinteles ca cei care au invins au scris istoria si au scris-o cum le-a placut, transformandu-i pe legionari in niste teroristi, nazisti, antisemiti. Ei vin acum cu holocaustul lor, cum ca romanii i-au maltratat si i-au dus in lagare; dimpotriva noi i-am protejat pe evrei. Antonescu avea ordin de la germani sa ii aresteze pe evrei si sa ii inchida in lagarul din Transnistria. Antonescu ce a facut? Nu a arestat niciun evreu. Ci in locul evreilor a adunat toti tiganii, i-a dus in lagar, unde trebuiau dusi evreii. Nemtii ne intrebau cum stam cu evreii. „Da, i-am deportat pe evrei”, pe cand evreilor le-a dat in alb pasaport Antonescu sa paraseasca tara si asa au scapat de uciderea nemtilor.

Este cunoscut faptul ca era o relatie amicala intre Codreanu si rabinul sef din Romania, care a fost foarte impresionat de personalitatea Capitanului, si se intretineau in discutii. Capitanul era chiar si impotriva nazismului. Se stie ca atunci cand au vrut sa cumpere o masina, Codreanu a dat ordin camarazilor sai sa cumpere o masina straina, dar numai nemteasca sa nu fie. Nu impartasea deloc spiritul egoist al nazismului. Daca nu era Miscarea Legionara am fi avut aceeasi soarta cu a sarbilor, cum au fost ei decimati de germani, cu protectia papalitatii cu tot. In fond, atat rusii cat si germanii erau state cu o puternica doctrina ateista.”

Academia Română hotaraste : Mișcarea Legionară nu a fost fascistă. 75% din deținuții politici erau legionari.

https://www.activenews.ro/stiri-politic/Academia-Romana-Miscarea-Legionara-nu-a-fost-fascista.-75-din-detinutii-politici-erau-legionari-120590

Au fost arestati in jur de 3 milioane de romani in cele peste 200 de lagare si inchisori de pe cuprinsul Tarii. Din acestia au murit acolo peste 300.000.  Acesta este holocaustul care trebuie cunoscut iar nu altele, straine de Adevar si de neamul romanesc. Ei au luptat cu fiara comunista. Noi avem de luptat cu slugile antihristului iar apoi chiar cu el-falsul mesia al rabinilor sionisti.

Acesta este tezaurul cel mai de pret al neamului romanesc : Sfintii Mucenici care au patimit in temnitele carliste, antonesciene si comuniste.

Maica Domnului dimpreuna cu Sf.Arh.Mihail si cu Toti Sfintii Romani din inchisori sa se roage pentru noi.

538 de comentarii

 1. Aceasta Manastire a fost ctitorita ca drept multumire pentru victoria de la Rovine , vedeti parinte ajutorul dumnezeiesc , iar nu lumesc cum zic istoricii nostri .Floriane bataliile pierdute s-au datorat necredintei nu numarului mare de dusmani sau avioanelor ,tancurilor ,bombelor etc .

  Apreciază

  • Conform logicii, tu spui ca cu credinta castigi orice batalie. Bun. Ai dreptate.
   Dar ceea ce afirmi e incomplet. Adevarul spus incomplet nu e tocmai in regula.
   Imposibil sa nu realizezi ca mai trebuie ceva.. Un lider, un comandant. Un CAPITAN.

   Problema e ca un Capitan se naste o data la cateva sute de ani, daca nu si mai rar.
   Restul, adica unii ca mine.. ca nisipul marii…

   Apreciază

  • „Dacă veţi avea credinţă în voi cât un grăunte de muştar, veţi zice muntelui acestuia: Mută-te de aici dincolo, şi se va muta; şi nimic nu va fi vouă cu neputinţă.”
   Mat. 17:20

   Muta tu, Sebastian, daca nu un munte din loc macar caprele lui baphomet din Bucuresti la groapa de gunoi.
   Sa fi fost Politia Legionara.. mai aveau ei tupeul si nesimtirea sa puna statui cu capre in capitala?

   Apreciază

 2. Parinte Teodot,
  Domnul sa va daruiasca ani multi de sfanta preotie si har peste har.
  Spuneti-ne cum vedeti sfintia voastra pozitia Bisericii noastre fata de evenimentele din Ucraina. Cum ne vom pozitiona dupa sfintirea Catedralei Neamului si care vor fi urmarile in ambele cazuri? Ma gandesc cu cine vom fi in comuniune si ce influenta va avea aceasta asupra Sfintei Euharistii? La Sfanta Impartasanie ma refer. Multumesc.

  Apreciază

  • Spovediti-va si impartasiti-va cat mai aveti timp. Lasa Ukraina, Catedrala neamului si nebuniile lor . Ca iata ce se anunta :

   http://infobrasov.net/istoria-se-repeta-cutremur-financiar-mondial-familia-rothschild-vinde-%EF%BB%BFplaneta-in-fata-unui-nou-raz
   Proiecte Mare de E.Rama: Anunță Cresterea bugetului ED – Este pregătit pentru ceva? – Evoluții periculoase în Balcani
   Publicat: 12 noiembrie 2018, 11:05 PM | Actualizează: 12 noiembrie 2018 la 11:07 PM

   Creșterile bugetare ale forțelor armate albaneze au fost anunțate de premierul autoritar Edi Rama, ridicând întrebări cu privire la planurile pe care le planifică în viitorul apropiat.

   „Iadul” din Gaza: Israelii au bombardat postul de televiziune Hamas – Transportul blindat la frontieră
   Publicat: 12 noiembrie 2018, ora 10:08 | Reînnoire: 12 noiembrie 2018, ora 10:46

   avioane israeliene au bombardat târziu astăzi studioul postului de televiziune Hamas în Gaza, după o avertizare tras focuri în apropiere de a evacua zona, a declarat oficialii palestinieni și martori a spus.

   Nu a existat nici o referire directă la victimele bombardamentului la postul de televiziune Al-Aqsa ca urmare a unui val de conflict la granițele Israelului și enclava palestiniană, între Hamas și forțele israeliene.

   Raidul a distrus sediul stației în orașul Gaza și în clădirile vecine. Postul de televiziune a anunțat că va relua difuzarea în curând.

   Sătenii au fugit după apelurile Israelului să evacueze zona și lansarea de cel puțin cinci rachete de avertizare, a raportat martori oculari.

   Purtătorul de cuvânt al israelianului IDF a anunțat astăzi jurnaliștilor consolidarea Fâșiei Gaza.

   Ministerul Sănătății din Gaza a vorbit despre trei morți palestinieni. Oficialii oficiali din Israel au declarat că cel puțin zece persoane au fost rănite în atacuri cu rachete.

   Așa cum am transmis mai devreme în PENTAPOSTAGMA , mortiere trase din Fâșia Gaza au distrus autobuzul în Israel, la granița, provocând rănirea cel puțin o persoană.

   În fotografii expuse de televiziunea israeliană, autobuzul era înfășurat în flăcări, în timp ce fumul negru se ridica spre cer. Palestinienii au denunțat atacurile armatei israeliene asupra pozițiilor Hamas din Fâșia Gaza.

   Potrivit armatei israeliene, atacurile aeriene împotriva pozițiilor din Fâșia Gaza au fost efectuate ca răspuns la atac. Armata israeliană declară că a detectat lansarea a aproximativ 80 de rachete din Fâșia Gaza în decurs de 40 de minute, în timp ce Hamas vorbește de cel puțin 100.

   În același timp, forțele israeliene poartă armate blindate la granița cu Gaza, un pretext pentru escaladarea regiunii.

   Vizionați videoclipuri și imagini:

   Embedded video

   Ali Özkök – علي أزكوك
   @Ozkok_
   War coming? #Israeli army deploys tanks to the border with #Gaza. Via @yoavzitun

   11
   7:23 PM – Nov 12, 2018
   28 people are talking about this
   Twitter Ads info and privacy
   Embedded video

   شجاعية
   @shejae3a
   طيران الاحتلال الحربي يقصف ويدمر مقر فضائية الاقصى بغزة.

   112
   9:18 PM – Nov 12, 2018
   130 people are talking about this
   Twitter Ads info and privacy

   شجاعية
   @shejae3a
   · 18h
   طيران الاحتلال الحربي يقصف ويدمر مقر فضائية الاقصى بغزة.

   Embedded video

   شجاعية
   @shejae3a
   لحظة قصف مقر فضائية الاقصى بغزة، الاحتلال يحارب الكلمة والصورة pic.twitter.com/aZa9EshNrX

   23
   9:22 PM – Nov 12, 2018
   Twitter Ads info and privacy
   View image on Twitter
   59 people are talking about this
   Twitter Ads info and privacy

   شجاعية
   @shejae3a
   · 18h
   Replying to @shejae3a
   لحظة قصف مقر فضائية الاقصى بغزة، الاحتلال يحارب الكلمة والصورة

   View image on Twitter

   شجاعية
   @shejae3a
   مبنى فضائية الاقصى بعد تدميره بقصف الاحتلال. pic.twitter.com/aMFqbo27J3

   10
   9:30 PM – Nov 12, 2018
   Twitter Ads info and privacy
   View image on Twitter
   27 people are talking about this
   Twitter Ads info and privacy
   Embedded video

   Amichai Stein
   ✔️
   @AmichaiStein1
   #BREAKING: More then 20 morters launched from Gaza towards Israel; Direct hit at an Israeli bus (Credit: Rotternik network)

   40
   4:55 PM – Nov 12, 2018
   84 people are talking about this
   Twitter Ads info and privacy

   Amichai Stein
   ✔️
   @AmichaiStein1
   #BREAKING: 100 rockets & morters launched from Gaza towards Israel in less then 40 minutes (video: Eliran Hajbi)

   132
   5:12 PM – Nov 12, 2018

   Ambițiile stabilirea albanez a „Albaniei Mari“, un proiect care amenință în mod direct Grecia, poate justifica tendințele de investiții în armata albaneză, și în timp ce Albania sprijină ferm ilegală armată regulată iminentă Kosovo.

   Miscările regimului albanez sugerează în ultimul timp că se pregătește ceva mare, cu siguranță, cu sprijinul unor puteri occidentale mai mari. Atitudinea provocatoare a prim-ministrului albanez arată că el se atinge undeva și nu se teme de condamnare din partea comunității internaționale.

   Care sunt următoarele mișcări? Garanția este că regiunea balcanică, o zonă de interes geopolitic enorm, este gata să declanșeze.

   Primul-ministru al Albaniei, Edi Rama, a prezentat bugetul de astăzi pentru Apărarea 2019. În special, el a spus că vor exista creșteri ale salariilor și beneficiilor în acest domeniu. Prim-ministrul albanez a făcut o altă promisiune când a spus că, după baza aeriana din Koutsova va beneficia de bază aeriană Farkas.

   Prim-ministrul albanez, a declarat că vor exista mai multe beneficii, atât pentru creșteri salariale în aprovizionare haine, unelte de lucru și accesorii, de fapt, a subliniat că creșterile salariale va fi mai mare decât a fost anunțat recent.

   ” Va fi o creștere semnificativă, procentul este mult mai mare decât cifra pe care ați văzut-o pe ecran. În timpul discuțiilor bugetare cu Trezoreria, o creștere de 19% ar putea fi făcută armatei „, a declarat Rama.

   El a adăugat că baza aeriană Koutsova va deveni o bază serioasă, care a investit 50 de milioane de euro și că , după reconstituirea bazei ca urmare a fi modernizarea bazei aeriene Farkas.

   Vorbind despre reconstrucția bazei din Koutsova a spus:

   „Este un oraș care a trăit în aviație. Datorită acestei baze, sute de oameni au lucrat. În această zonă abandonată, o zonă importantă este acum exploatată.

   Datorită angajamentului și severității forțelor noastre armate, am primit angajamentul NATO de a investi mai mult de 50 de milioane de euro pe această bază. Este o investiție care va transforma aeroportul în standard NATO. ”

   Rama a spus că, în 2019, guvernul a planificat să investească 220 de milioane pata pe apărare, adică 10% mai mult decât anul trecut, rapoartele Balkan periscop.

   Așa cum am arătat în PENTAPOSTAGMA , SUA a dat „undă verde“ pentru a crea o armată regulată în Kosovo, cu un sprijin puternic din partea statului albanez și provocând reacția imediată Rusia-Serbia.

   De la începutul lunii octombrie, SUA a schimbat brusc poziția lor și Ambasada SUA la Pristina, a dat „undă verde“ guvernului kosovar de a construi recomandarea militară și DoD.

   În următorii trei ani, autoritățile kosovare vor cumpăra arme în valoare de 300 de milioane de euro pentru armata lor, vor scrie mass-media albaneză.

   Potrivit presei sârbe, albanezii ar cumpăra 100 de tancuri M1A1, 300 de jeep-uri și TDMA M113 A2 ca sisteme antitanc din stocurile americane.

   Armele grele de cumpărare planuri au fost anunțate la scurt timp după adoptarea Legii cu privire la înființarea armatei Kosovo, care va consta din 5.000 de soldați și va fi „multinațional“ pe hârtie, dar din moment ce albanezii vor domina în timp ce sârbii sunt instruiți să nu participe .

   Așa cum este evident, albanezii din Kosovo și statul albanez, sprijinit cu fermitate această dezvoltare, subliniind că „este inseparabilă de securitate națională Albania-Kosovo“.

   Fostul prim-ministru și actualul ministru diasporă în guvernul Albaniei, într-un interviu pentru Kosovapress a declarat că armata Kosovo va face mai puternică și Albania.

   Apreciază

 3. Doua articole de pe blog-uri diferite:

  Suprematia militara a americii ramane neschimbata
  http://inliniedreapta.net/suprematia-militara-aeriana-a-americii-ramane-neschimbata-in-anii-care-vor-urma/

  Rusia va avea in dotare rachete nucleare supersonice
  https://ortodoxinfo.ro/2018/11/09/rusia-va-avea-in-dotare-din-2019-rachete-nucleare-supersonice-20-mach-ce-pot-inconjura-pamantul-in-30-minute/

  Avionul „nuclear” chinezesc
  https://ortodoxinfo.ro/2018/11/02/misteriosul-fenomen-luminos-din-china-a-fost-generat-de-un-avion-nuclear-secret-chinezesc-acesta-ar-putea-zbura-cu-peste-12-000-km-ora-evitand-si-cele-mai-complexe-sisteme-de-aparare-anti-rachete/

  Dincolo de propaganda NERUSINATA pentru un bloc militar sau altul, ma framanta o intrebare..
  CUM ADICA AVION „NUCLEAR”??
  Rog pe cineva cu studii/aptitudini tehnice sa ma lamureasca si pe mine fiindca (dupa mintea mea cea proasta si fudula) propulsia nucleara se bazeaza pe forta aburului… Apa supraincalzita de reactor degaja aburi sub presiune care pun in miscare o turbina. Plus ca reactorul cantareste foarte greu, de ordinul sutelor de tone cu tot cu protectie la radiatii realizata din straturi de beton si plumb…. Cum sa zboare asa ceva? Gogomanie curata.

  Apreciază

 4. Statui “CAPRA VECINULUI” sau “BAPHOMET”? “Press One” (finantator Don Lothrop) daruieste statui bizare redactiilor mass-media
  https://ortodoxinfo.ro/2018/11/11/statui-capra-vecinului-sau-baphomet-press-one-finantator-don-lothrop-daruieste-statui-bizare-redactiilor-mass-media/
  Ne rugam sa ne trezeasca Dumnezeu dar noi…..mai mult ne ingropam sufleteste!
  Indolenta,prostie,nebunie…=rezist=soros=satanism.
  Cu noi este Dumnezeu!!!!

  Apreciază

 5. In aceea noapte a iesit calare pe calul sau alb in fruntea soldatilor greci si a infrant armata gemana condusa de Rommel ,prin rugaciune se face orice . Dumnezeu a ingaduit ca Romania sa intre sub comunism datorita necredintei ,increderii oarbe in americani si englezi .

  Apreciază

 6. In aceea noapte a iesit calare pe calul sau alb in fruntea soldatilor greci si a infrant armata gemana condusa de Rommel ,prin rugaciune se face orice . Dumnezeu a ingaduit ca Romania sa intre sub comunism datorita necredintei ,increderii oarbe in americani si englezi . Ma iertati parinte , dar sa avem credinta ca altfel nu se poate .

  Apreciază

 7. Parinte de ce il contrazice parintele Ilarion Argatu pe parintele Iustin Parvu in privinta pecetii spunand ca nu va fi cu cip?. Eu nu stiu ce sa mai cred.

  Apreciază

  • Nu-l contrazice. Nu stia cum sa denumeasca nanocipurile. Atat a inteles el. P.Ilarion Argatu era om simplu. Pecetea va fi cu bionanocipuri : intr-u milimetru cub incap 1 milion de nanocipuri. Astea ajung pana la ADN-ul omului.

   Apreciază

 8. Mihai Viteazul:“Mă liberez în fața lui Dumnezeu și a voastră de toate îndatoririle și închinăciunile de până acum. O viață avem, români, și o cinste; deșteptați-vă, că am dormit destul.”
  https://ortodoxinfo.ro/2018/11/13/mihai-viteazul-si-camatarii/
  „Ridică, Doamne, și azi un Voievod, că am dormit destul, deși se cântă de 22 de ani Deșteaptă-te Române”.
  Papa insusi i-a scris lui Mihai Viteazul, amintindu-i de nobila origine latina a ro­manilor si indemnandu-l sa treaca la catolicism. In raspun­sul sau catre Roma domnitorul il indem­na pe Papa ca el sa se intoarca la Orto­doxie!
  https://ortodoxinfo.ro/2018/08/09/mihai-viteazul-domnitor-ortodox-episodul-intemeierii-episcopiei-ortodoxe-romane-la-alba-iulia-cand-papistasilor-li-s-a-imputit-apa-sfintita/
  Cand Mihai Voda, domnul Ungrovlahiei, l-a alungat pe Andrei Bathory si a luat sceptrul Ardealului, a sosit in orasul de scaun numit Balgrad (Alba Iulia) si a voit ca sa zideasca acolo, in oras, o biserica ortodoxa, insa preotii, orasenii si toti boierii, fiind de credinta latineasca (catolici), nu-i ingaduiau sa zideasca, zicand ca ei sunt de credinta dreapta si de aceea nu doresc sa aiba in orasul lor o biserica de lege straina. Atunci domnitorul le-a spus: „Voi nu sunteti mar­turisitori ai dreptei credinte, caci nu aveti harul Sfantului Duh in Biserica voastra. Noi insa, fiind dreptcredinciosi, avem puterea cea adevarata a harului Sfantului Duh, pe care si cu fapta suntem gata intotdeauna s-o aratam, cu ajutorul lui Dumnezeu”. Dar ei voiau sa-si dovedeasca dreptatea prin in­fruntare de cuvinte si dispute. Ci el le-a zis: „Mu, nu prin dispute, ci cu fapta vreau sa o dovediti, altfel va voi arata eu, intru incredin­tarea tuturor”. Iar ei i-au spus: „Cum sa ara­tam? Caci nu e cu putinta sa dovedim decat cu cuvantul Sfintelor Scripturi”. El le-a zis: „in dispute este osteneala fara de capat, dar noi, fara infruntari de vorbe, putem usor sa dovedim cu ajutorul lui Dumnezeu. Haideti, zice, in mijlocul orasului si acolo sa ni se aduca apa curata, iar arhiereul meu si pre­otii sai o vor sfinti in vazul tuturor. Tot asa vor face si ai vostri, deosebit, si, sfintind-o, o vom pune in biserica voastra cea mare, in vase osebite, pe care le vom astupa si le vom pecetlui cu pecetile noastre, pecetluind si usa bisericii pentru 40 de zile. Si a cui apa va ramane nestricata, ca si cum de-abia ar fi fost scoasa din izvor, credinta aceluia este dreapta, iar daca apa cuiva se va strica, cre­dinta lui este rea. Daca apa mea va ramane nestricata, cum nadajduiesc ca ma va aju­ta Dumnezeu, voi nu o sa va impotriviti si o sa-mi ingaduiti sa zidesc biserica, iar daca nu, faca-se voia voastra, n-am s-o zidesc”. Ei au strigat cu totii intr-un glas: „Bine, bine sa fie asa!”. Si a doua zi, dimineata, a iesit domnitorul cu toti boierii si curtenii sai in piata, cu episcopul si cu preotii, slujind litia dupa obicei, cu cruci, cu lumanari si cande­le. Si, ajungand la locul pregatit, au savarsit marea sfintire a apei, rugandu-se cu totii lui Dumnezeu, cu lacrimi si suspine, sa prosla­veasca dreapta credinta, iar pe cea rea sa o faca de rusine. Tot in piata, dar de o parte, in fata tuturor, latinii au sfintit apa si au sarat-o. Dupa care, astfel sfintindu-si apa, fiecare a turnat apa lui sfintita In cate un vas osebit, apoi si-au pus pecetile pe am­bele parti ale vaselor, le-au dus si le-au pus in biserica cea mare, au incuiat usile, le-au pece­tluit si au plecat. in fiecare zi, domnitorul cu episcopul, cu preotii si cu toti dreptcredinciosii se rugau, postind. Tot asa au facut si latinii. Si dupa ce au trecut 25 de zile, Dumnezeu i-a dat episcopului un semn. El a venit la domnitor si i-a zis: „Doamne, cheama-i pe latini si pe preotii lor si nu astepta ziua a patruzecea, cea hotarata. Sa mergem la biserica, desfacand pecetile, sa deschidem usile. Vei vedea harul lui Dumnezeu, iar robii lui, care isi pun cu adevarat nadejdea in El, nu se vor face de ru­sine”. Domnitorul, deci, chemandu-i pe toti, pre­cum l-a sfatuit episcopul, a mers la biserica si, deschizand usile, au intrat cu totii. Mai intai, episcopul ortodox, inge­nunchind, s-a rugat cu lacrimi la Dumnezeu, zicand: „Doamne, Dumnezeule, Unul in Sfanta Treime slavit si preamarit, precum inainte vreme pe dreptul tau Ilie l-ai auzit vestind cu foc adevarul Tau si i-ai rusinat pe cei de rea credinta, auzi-ma acum si pe mine, robul Tau nevrednic, dimpreuna cu toti robii Tai de aici, nu pentru vrednicia noastra, pe care nu o avem, ci pentru sla­virea numelui Tau sfant si pentru intarirea credintei noastre, care este adevarata credinta in Tine, arata intreg harul Sfantului Duh in apa aceasta, ca prin nestricaciunea adevarata al Sfantului Duh. Caci Tu esti singurul Care pe toate le binecuvintezi si le sfintesti, Dum­nezeul nostru, si slava Tie inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin”. Ridicandu-se si cantand: „Doamne, lumina Nea si Mantuito­rul meu, de cine sa ma tem?”, a rupt pece­tea vasului cu apa sfintita si, uitandu-se la ea, a gasit-o mai curata si mai limpede decat inainte, cu mirosul neschimbat, ca si cum ar fi fost luata dintr-un izvor curgator, dupa care a strigat, zicand: „Slava Tie, Dumnezeul nostru, Care Ti-ai plecat urechea la rugaciu­nile noastre, marire Tie, Care slavesti Biserica Ta, slava Tie, Care intaresti cu slava credinta cea dreapta si nu ne-ai facut de rusine in asteptarile noastre”. Si a zis catre toti: „Veniti sa vedeti cum a stat aceasta apa atatea zile, ramanand nestricata datorita ha­rului Sfantului Duh, si incredintati-va ca adevarata este credinta noastra ortodoxa”.

  Iar latinii, rugandu-se si facand slujba dupa cum le era obiceiul, au rupt pecetea vasului in care se afla apa lor si, cum l-au destupat, toata biserica s-a umplut de du­hoare, ca s-au inspaimantat toti latinii si au strigat cu uimire: „Adevarata este credinta greceasca pe care o tine domnitorul. Sa-si zideasca, deci, biserica in orasul nostru, caci, fiindca nu i-am ingaduit, Dumnezeu s-a maniat pe noi si ne-a imputit apa”.
  https://apologeticum.wordpress.com/2011/07/07/mihai-viteazul-catre-papistasi-voi-nu-sunteti-mar%C2%ADturisitori-ai-dreptei-credinte-caci-nu-aveti-harul-sfantului-duh-in-biserica-voastra/

  Slava Tie Dumnezeul nostru pentru toate!!!!
  Slava Preasfintei Treimi!!!!
  Cu noi este Dumnezeu!!!!

  Apreciază

   • Este foarte clar ca ceva se intampla daca vand divizia de „imagine” a bancii, care are in portofoliu toti bogatasii lumii. Lipsa de transparenta a tranzactiei tipic evreiasca. In articolul original de la Reuters se vorbeste despre unul dintre managerii bancii care va prelua divizia dar ca in spatele lui se afla un client finantator necunoscut. Cu alte cuvinte inginerii financiare inaccesibile noua, muritorilor de rand, dar care ne vor lovi cu siguranta pe fiecare dintre noi, indiferent ca traim in SUA, Bangladesh, Australia, Romania sau oriunde. Ori finantari de razboi, ori criza financiara iminenta si posibil cu efect de colaps total. Ultima criza probabil ca a fost doar o simulare. Din ce in ce mai multe voci cu greutate in domeniul financiar-bancar mondial vorbesc despre o criza de proportii. Vai de romanasii cu credite la banci, zeci de mii de euro pentru apartamente ghetou pe 30 de ani….Sa iei un apartament de 2 camere in margine de Bucuresti cu 50000 euro, cand cu 30000 iei conac parasit cu domeniu hectare intregi in judetele mai sarace, denota multa spalare pe creier si masa de manipulare perfecta pentru orice manevre ca cele puse la cale de bancherii lumii…

    Apreciază

 9. Liviu Plesoianu-adevarata lectie de demnitate. ”De ce o țară ca România, care NU exportă corupție, este monitorizată, în vreme ce statele europene care exportă cu nemiluita corupție nu sunt absolut deloc monitorizate?”, întreabă deputatul PSD, referindu-se la MCV, care nu e aplicat țărilor exportatoare de corupție.

  O altă problemă fundamentală a ipocriziei occidentale o reprezintă parchetele speciale anticorupție. ”De ce în statele europene care exportă corupție NU există direcții speciale anticorupție (similare DNA)?”

  ”De ce nu impune UE grabnica înființare a unor Direcții speciale care să lupte împotriva Exportului de Corupție?”, pune foarte interesant problema Pleșoianu.

  În cazul revocării Procurorului General, deputatul evidențiază aceeași ipocrizie: ”De ce trebuie să fie pusă la colț țara mea atunci când, cu respectarea legii și a Constituției, Procurorul General este revocat, în condițiile în care NIMENI nu vă întreabă nimic pe dumneavoastră când EXACT același lucru se întâmplă în țările dumneavoastră?” – iar aici Pleșoianu le aruncă în față exemplul recent al demiterii Procurorului general din Germania.

  ”Vă permiteți însă să călcați în picioare dreptul nostru suveran de a ne autoguverna, dreptul suveran al poporului român de a hotărî prin vot democratic cine urmează să legifereze – cine a hotărât și cu drept că cei din Europa de Vest sunt „progresiști”, iar cei din Europa de Est sunt „retrograzi”?, pune răspicat problema Liviu Pleșoianu.
  https://m.ro.sputnik.md/analytics/20181113/22992524/mcv-Romania-Plesoianu-atitudine-bruxelles.html
  Cele 10 pct.prezentate de deputatul PSD–Liviu Plesoianu:
  https://m.facebook.com/liviu.plesoianu/posts/10205137629595983?__tn__=K-R
  De asa oameni are nevoie Romania!
  Cine nu este de acord,ori nu este roman,ori este tradator si sustinator al puterilor distrugatoare vestice.

  Apreciază

 10. Parinte, ati citit despre minunea Sfantului Mina de la El Alamein?.Ma scuzati ca va intreb , aici Dumnezeu arata ca orice popor care alearga la el va birui orice armata inamica ,daca v-am suparat cu intrebarea asta imi cer scuze si nu o sa va mai intreb .Ne trebuie un capitan cu credinta mare in Dumnezeu asemeni lui Ghedeon ,Mircea cel Batran ,care sa ne conduca tara cu dreptate dar pentru asta trebuie sa ne intoarcem la Dumnezeu ,altfel degeaba ,Floriane oare acesti oameni de care am vorbit cu credinta mare numai in Dumnezeu nu au fost conducatori de popoare , eu ce am vorbit pana acum? .Ne trebuie un conducator foarte intelept cu credinta numai in Dumnezeu iar nu in ajutorul lumesc s-au al maselor de romani lasi si cuminti.Sunt de acord cu Florian , te rog frumos sa ma ierti .

  Apreciază

  • Ce sa iert daca nu mi-ai facut nimic? Dumnezeu sa ne lumineze pe noi comentatorii poate mai deslusim impreuna ceva in bezna asta la care s-a ajuns in ziua de azi.

   Discutia asta care am purtat-o eu o vad in felul urmator: mai intai sa ne facem curatenie in propria ograda, lucruri simple. De exemplu:
   – In Bucuresti sa nu mai aiba curajul tot felul de derbedei (cu pretentii de intelectuali) sa puna statui cu baphomet. Sa ajunga o data la sectia de ortopedie cu caprele lor cu tot si pe urma se potolesc ei.
   – Sa nu se mai aprobe mitinguri de propaganda gay, in primul rand nici gayi sa nu mai aiba curajul sa faca miting aparati de jandarmerie.
   – Jandarmeria sa nu mai aiba curajul sa pazeasca mitinguri lgbt.

   Deci lucruri simple, din viata de zi cu zi. Le rezolvam pe astea si pe urma trecem sa ne luptam cu rusii si cu americani. Daca rezolvam cu gayi si cu caprele lui baphomet, ai facem praf si pe rusi si pe americani. Eu asa cred si vorbesc foarte serios.

   Apreciază

 11. Biserica Ortodoxă din Ucraina anunță ruperea comuniunii euharistice cu Patriarhia de la Constantinopol.

  Read more: https://ro.sputnik.md/religion/20181113/23006013/Biserica-Ortodoxa-din-Ucraina-rupe-comuniunea-cu-Constantinopolul.html

  Acum BOR ar trebui sa.l invite pe patr.Kiril la sfintirea Catedralei Mintuirii Neamului,mai ales ca dupa rusi si ucrainienii il considera pe patr.Bartolomeu un schismatic;sa nu uitam ca el a fortat sinodul tilharesc si chiar dupa incheiere,pe youtube era un scurt filmulet(inca nu erau restrictii))in care hillary clinton il felicita pe p.bartolomeu pt.succesul tilhariei(fara sa fi citit pct.le discutate si doar vazind.o pe killary rinjind cu patr.bartolomeu si.ti dadeai seama ca ceva e”necurat”!!!).
  Dar ereticii nu stiu ce.i mai important: cu noi este Dumnezeu!!!!

  Apreciază

 12. Noi trebuie sa ne incredem decat in Dumnezeu si in oamenii care ni descopera dar cu masura , deoarece pot cadea .Sa nu facem greseala partizanilor ,atentie vrajmasul din ziua de astazi este foarte viclean da pe la spate , numai pe la spate ,de aceea sa nepazim si spatele si fata ,sunt foarte vicleni . Numai cu ajutorul dumnezeiesc ii putem depista ,prin rugaciune ,fara vom pati ca Sfantul Mucenic Areta ,cre s-a increzut in juramantul lui Dunaan .

  Apreciază

 13. Parinte pe siteul ,,Jurnal .ro „am aflat ca domnitorul Mircea cel Batran ar fi fost propus sa fie canonizat ca sfant datorita credintei sale in Dumnezeu si victoriei de la Rovine de catre deputatul PNL Emilian Francu .El considera victoria de la Rovine o minune dumnezeiasca ,cum o consider si eu, asta s-a intamplat in anul 2006 ,de atunci nimic . La Rovine armata romana era in jur 12.000 de soldati , iar armata otomana in jur de 40.000 , deci este clar ca a fost o minune dumnezeiasca .Poate o da Dumnezeu si Maica Domnului sa-l canonizeze ca sfant ,merita .

  Apreciază

   • Patriarhia Serbiei nu recunoaste si nu intra in comuniune cu liderii gruparilor schismatice din Ucraina reabilitati de Constantinopol.

    Purtatorul de cuvant al Sinodului Bisericii Ortodoxe a Serbiei, episcopul Irineu, a comunicat, ieri decizia luata cu privire la situatia ecleziastica din Ucraina.

    Astfel, Biserica Serbiei considera ca decizia Patriarhiei Constantinopolului de a reabilita canonic liderii factiunilor schismatice din Ucraina, Filaret Denisenko si Macarie Matelici, este neintemeiata canonic si, prin urmare, ne-obligatorie pentru Patriarhia Serbiei.

    De asemenea, Biserica Serbiei cere lamurirea problemei autocefaliei intr-un cadru panortodox cat mai curand posibil:

    “Sinodul constata cu tristete ca Patriarhia Constantinopolului a luat decizia, nefundamentata canonic, de a reabilita si de a recunoaste ca episcopi doi lideri ai grupusculelor schismatice din Ucraina, Filaret Denisenko si Macarie Maletici, impreuna cu episcopatul si clerul lor.

    Primul a fost cateristit la timpul sau, apoi exclus din comuniunea ecleziastica si anatemizat, pe cand al doilea a fost deja lipsit de succesiunea apostolica, de vreme ce provine din secta “auto-hirotonitilor”, motiv pentru care sinodul considera decizia amintita a Sinodului Constantinopolitan drept lipsita de constrangere pentru Biserica Ortodoxa a Serbiei.

    Sinodul [Bisericii Serbiei] nu recunoaste persoanele amintite [Filaret si Macarie], precum si pe adeptii lor, drept episcopi si clerici si, drept urmare nu accepta comuniunea liturgica si canonica cu ei.

    In fine, Sinodul propune Patriarhiei Constantinopolului si tuturor celorlalte biserici locale autocefale ca chestiunea autocefaliei si a diasporei ortodoxe sa fie examinate cat mai curand posibil intr-un sinod panortodox, astfel incat sinodalitatea si unitatea Bisericii sa fie confirmate si intarite si ca, pe viitor, sa fie evitate incercari precum cea prin care trece acum sfanta ortodoxie.”

    Sursa: orthodoxie.com
    Preluat de aici http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/sinodul-bisericii-serbiei-nu-recunoaste-reabilitarea-canonica-a-liderilor-schismatici-din-ucraina-de-catre-patriarhia-constantinopolului/

    Apreciază

 14. Bolsonaro de care zici tu Florian se cam increde in Israel , nu-mi inspira incredere totusi poate Dumnezeu le-o lumina . Oricum sa-mi spui daca am scris bine numele lui .

  Apreciază

  • In campanie a promis ca va recunoaste Ierusalimul ca fiind capitala statului Israel si va muta ambasada Braziliei la Ierusalim. Cel mai probabil ca a luat si niste bani seriosi pentru campanie pe tema asta.
   Mihai Viteazul nu a luat bani de la camatari? Asta inseamna ca s-a increzut in ei?
   Asa e politica, le iei banii la toti, nu refuzi nimic. O data banii luati, faci tot ca tine si in interesul national.

   Din moment ce recunosti statul Israel.. Toate statele lumii in afara de Iran au recunoscut de mult statul Israel.
   Si Ceausescu a recunoscut statul Israel.
   In conditiile astea mai are vreo importanta ca ai ambasada la Tel Aviv sau la Ierusalim? Care e diferenta?
   Parerea mea e ca prea mare tam-tam s-a facut pe tema asta, mai ales blog-urile de nepomenitori..

   Apreciază

  • De unde ai tras tu concluzia ca acest Bolsonaro – liderul de dreapta al Braziliei „se cam increde in Israel”??
   Cumva de pe bloguri de nepomenitori?
   Conducatorii, adevaratii lideri nu sunt ca restul, Sebastian. Ei gandesc si vad lucrurile altfel, nu ca noi ceilalti.
   Ei intotdeauna vor lupta pentru tara lor si pentru poporul lor sa-i fie cat de cat bine materialiceste in primul rand.
   Adica cel putin sa nu sufere copiii de foame cand se duc la scoala.

   Stiai ca Ceausescu a sustinut statul Israel? Nu din convingere ci pentru bani, adica sa aduca valuta in Romania.
   In 1967 cu ocazia „razboiului de 6 zile” al canalului de Suez cand Israelul a pulverizat la propriu (cu arme si tehnologie de la americani) coalitia statelor arabe condusa de Egiptul generalului Assad, toate tarile din blocul comunist in frunte cu URSS au rupt relatiile diplomatice cu statul Israel (si-au retras corpul diplomatic etc) numai Ceausescu NU.
   Romania a fost singura din blocul comunist care pastrat relatiile cu Israelul, chiar daca a fost supusa la presiuni si amenintari de catre „maica” Rusie. Pentru bani a facut-o Ceausescu. Foarte bine a facut.

   Nu judeca tu Sebastian liderii nationalisti adevarati. E peste capul tau.

   Saracia materiala e de folos individual, sa te inalte duhovniceste, sa te apropie de Hristos pe tine individual.
   Dar nu e buna pentru popor si pentru mase in general.
   Saracia, somajul cresc infractionalitatea la nivel de popor, duc la lipsa de educatie, apare si prostitutia.. consumul de droguri, ura si violenta, toate relele sociale ca din cutia pandorei.. Cutia saraciei si a coruptiei, a ciumei rosii.

   Apreciază

  • Dialog intre „fascistul” Jair Bolsonaro si activista comunista-feminista Maria do Rosario (nume sugestiv).

   – do Rosario: Dvs. sustineti violenta..!!!
   – Bolsonaro: Aoleu, nu cumva sunt si violator..? Oameni buni, eu sunt un violator..
   – do Rosario: Da. Da, esti un violator..!!!
   – Bolsonaro: Auzi stii ceva? Eu n-o sa te violez niciodata pe tine, da? Fiindca nu meriti..
   – do Rosario: Normal.. findca daca ai face asta am sa te lovesc de nu te vezi..!!!
   – Bolsonaro: Da..?!? Ia incearca tu..
   – do Rosario: Ce barbat primitiv, ce bruta..
   – Bolsonaro: Hai mars d-aici!
   – do Rosario: Ma impingi tu sau ce.. Ma impingi tu pe mine??? Priviti, ma impinge.. Sa vina paza!!!
   – Bolsonaro: Pai tocmai m-ai facut violator nu?!? Bagaboanto!

   Apreciază

 15. Floriane sunt de acord ,dar sa nu avem incredere in masele de romani lase si cuminti , ma refer la prostime care se vinde pentru un mic ,o bere etc . Oricum fapte ,nu vorbe , masele de romani dintodeauna au tradat ,se dadeau mari aparatori ai neamului si ai tari si la o treaba pentru un vin si un cozonac te omorau ,vindeau tara , absolut tot ,acestia sunt masa de manevra sa avem grija cu ei sunt foarte vicleni .

  Apreciază

 16. Tot prin ajutor dumnezeiesc o sa-i biruim pe stapanii lor din umbra, pe sionisti,sa stam sub Acoperamantul Maicii Domnului si ii vom invinge .Doamne ajuta !.

  Apreciază

 17. La Biserica Evanghelică din Hamburg (Germania) s-a oficiat prima slujbă religioasă ținută de un… robot. Circa 400 de ”creștini” s-au lăsat, așadar, ”binecuvântați” de un… robot.

  Apreciază

   • Da parinte , insa deocamdata lucreaza prin fiara cu numar de 666 pina va fi intronat la Ierusalim asa cum este trecut si in apocalipsa ,, si va umbla antihrist cu fiara al carui semn este numar de om adica 666 ,, si cu profetul mincinos de la vatican.

    Si cine isi ia 666 pe acte marturisind pe antihrist prin numele pus la Botez alaturi de semnul fiarei numai are putere duhovniceasca de a lupta impotriva fiarei – libertatea sufletului care era in HRISTOS prin Botezul Sfant cel Orthodox este alungata iar sufletul devine sclav si captiv la fortele intunericului.
    Daca s ar intelege acestea ce BINE ar fi pentru sufletul omului si dihonia ar fi surpata in orice moment de pe acest pamant .
    Sa va rugati parinte sa nu cadem cei putini ramasi in groapa pustiirii si a pierzarii facuta de procletul antihrist inspre pierzarea intregii omeniri.

    Apreciază

 18. Rabin avertizează că ciocnirile din Gaza ar putea marca începutul unui război biblic „mai oribil decât orice ne-am putea imagina vreodată”
  https://ortodoxinfo.ro/2018/11/15/rabinul-pinchas-winston-avertizeaza-ca-ciocnirile-din-gaza-ar-putea-marca-inceputul-unui-razboi-biblic-mai-oribil-decat-orice-ne-am-putea-imagina-vreodata/
  Winston a declarat că el consideră ca actualul conflict din Gaza ar putea fi asemănător cu „războiul lui Gog și Magog” al Vechiului Testament, un război atât de devastator încât va grăbi izbăvirea mesianică. 

  Apreciază

  • Mesia pe care-l asteapta-avandu-l deja pregatit rabinii este antihristul, omul faradelegii, creat in laborator-de care este lipit satana. Ca satana nu se poate intrupa ca si Cuvantul lui Dumnezeu care S-a intrupat-Iisus Hristos.

   Apreciază

 19. Cum va putea Antihrist sa guverneze tara noastra ?. Prin oamenii sai ,cu aceia va trebui sa ne luptam noi in tara noastra , sunteti de acord cu mine ?.

  Apreciază

 20. Adica Florian vrei sa spui ca Ceausescu s-a compromis ?, te rog lamureste -ma . Avem atatea bogatii ,de ce sa ne compromitem . Dumnezeu sa ma lumineze .sa pricep ceea ce spui ,ca nu prea inteleg .

  Apreciază

  • Ca sa faca rost de bani, de contracte, Ceausescu s-a dus pana la regina Angliei – o satanista notorie.
   La fel si prietenia cu Nixon – mason satanist.
   Ca sa le intre in gratzii iranienilor si sa le vanda tractoarele facute la Brasov, Ceausescu il invita mereu pe Yaser Arafat (poreclit si Baba Cloantza) in Romania, era „pretinul”.. Dupa marturiile securitatii care il informa pe Ceausescu, Arafad era homosexual convins, garzile lui de corp fiind pe post de harem. Pana la urma Arafat a murit de SIDA intr-un spital din Franta, medicii pastrand confidentiala cauza mortii.

   Sa te intovarasesti cu asemenea oameni, Nixon, Arafad, regina Angliei, nu inseamna sa te compromiti? Dar pe de alta parte e nevoie si de valuta..

   Apreciază

 21. Avem atatea bogatii , animale , pasuni , pamanturi nemuncite , nu vrea lumea sa munceasca,s-a invatat la bani multi si sa tea degeaba pe facebook . Ia sa desfunde ,sa vina la carat de fan , sa se duca cu oile ,cu vaca .

  Apreciază

 22. Floriane trebuie sa fim si diplomati dar pana la un punct ,Israelul nu ne vrea binele , acest stat ne conduce tara ,el va fi primul stat care il va avea ca conducator pe Antihrist . Am inteles ce vrei sa spui ,este bine , dar sa nu uitam un conducator trebuie sa se increada numai in Dumnezeu si in oamenii lui pe care acesta ii descopera dar cu masura , pentruca sunt oameni si pot cadea . Sa nu astepte ajutor lumesc ,ci dumnezeiesc .

  Apreciază

 23. Pentru aceasta trebuie sa ne intoarcem la Dumnezeu , altfel degeaba ,daca este inconjurat numai de tradatori si lasi zadarnic sa poate sa faca ceva , daca nu ne pocaim , Dumnezeu o sa-i ingaduie pe acestia in continuare . Faptele noastre sa vorbeasca .

  Apreciază

   • Mai intai sa avem inapoi tot ce ni s a luat cu viclenie , hoteste si talhareste pentru un Adevar
    Curat marturisit pe o Sfanta Cruce si apoi Faca se Voia DOMNULUI DUMNEZEU .
    DOAMNE Al Puterilor fii cu noi caci pe Altu afara de Tine noi nu avem .

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s