Cea mai mare minune a Sfantului Arhanghel Mihail cu neamul romanesc

 

Precum a scapat miliarde de ingeri de la inselaciunea satanei, oprindu-le caderea din Cer in urma cu mii de ani, in acelasi mod Sfantul Arhanghel Mihail a oprit caderea in ateism a milioane de romani in perioada interbelica ? Cum ? Prin cativa tineri studenti pe care i-a indemnat sa se ridice la lupta organizata impotriva fiarei comuniste.

Aceasta este in esenta ei Miscarea Legionara : o minune continua a Sfantului Arhanghel Mihail.

Pentru cei care se indoiesc sau nu cunosc aceasta, le aducem in fata exact momentul infiintarii Miscarii Legionare din inchisoarea Vacaresti .

Capitanul Corneliu Zelea Codreanu in cartea sa „Pentru Legionari”, p. 135  marturiseste : ” In ziua de 8 noiembrie, Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil, discutam ce nume sa dam acestei organizatii tineresti. Eu am spus Arhanghelul Mihail. Tatal meu spune : – Este in Biserica o icoana a Sfantului Mihail pe usa din stanga Altarului.
– Sa mergem s-o vedem.
M-am dus cu Mota, Garneata, Corneliu Georgescu, Radu Mironovici si Tudose. Ne uitam si in adevar ramanem uimiti. Icoana ni s-a aratat de o frumusete neasemuita. Eu niciodata nu fusesem atras de frumusetea unei icoane. ACUM INSA MA SIMTEAM LEGAT DE ACEASTA CU TOT SUFLETUL SI-MI FACEA IMPRESIA CA SFANTUL ARHANGHEL ESTE VIU. DE AICI AM INCEPUT SA IUBESC ICOANE. DE CATE ORI GASEAM BISERICA DESCHISA INTRAM SI NE INCHINAM LA ICOANE. NI SE UMPLEA SUFLETUL DE LINISTE SI DE BUCURIE.”

Comandantul Horia Sima, in cartea „Era libertatii”, p. 27 scrie : ” Biruinta de la 6 septembrie e mult mai insemnata decat tot trecutul istoric de pana acum, pentru ca poporul roman devine, pentru prima data, stapan pe destinele lui. Capitanul e cu noi, camarazi. El vegheaza ca drumul nostru sa nu se abata de la linia legionara si sa ne duca numai spre biruinta.”

La 4 Septembrie 1940, infrant de puterea crescanda a Miscarii Legionare, si sub presiunea evenimentelor, regele cheama in puterea noptii pe generalul Ion Antonescu si este silit sa-i acorde puteri depline. Generalul Ion Antonescu elibereaza pe toti legionarii aflati in inchisori.

6 Septembrie 1940: Minunea Arhanghelului Mihail. In dimineata acestei zile generalul Ion Antonescu izbuteste sa smulga abdicarea regelui Carol al II-lea, care cade astfel infrant sub povara propriilor lui greseli politice. Entuziaste manifestatii populare de bucurie. In aceeasi zi, la orele 8, voievodul Mihai ajunge rege pe tronul Romaniei.

Unul dintre eroii acestui mare eveniment a fost Comandantul Legionar Gheorghe Grecu . Iata relatarea lui : https://www.youtube.com/watch?v=Mw_81oVF7Hc

Cuvantul lamuritor al P.Justin despre Miscarea Legionara limpezeste problema :

„Initiatorii Miscarii Legionare erau in primul rand oameni crestini model, erau niste modele ale societatii. Ei au adus un mare aport neamului si Bisericii in acea perioada. Au refacut viata bisericeasca si duhovniceasca a poporului, pentru ca era o oarecare decadere. Au intretinut o flacara aprinsa de rugaciune, au intretinut un spirit viu al jertfei si sacrificiului, al omeniei. Acei tineri nu au urmarit scopuri politice, ci doar sa inalte neamul pe linia Bisericii. Nu era vorba de vreo ratacire, sa pui neamul mai presus de Biserica, ci doar sa aduci neamul in Biserica si la consolidarea aceasta, au contribuit mintile cele mai inalte ale culturii si spiritualitatii noastre de atunci, pe care noi acum le ingropam. Ei au reusit sa ii dea taranului o paine mai ieftina, acesta era de altfel scopul lor. In afara de asta, ei au avut un rol foarte important in stavilirea comunismului.

De pilda, in anul 1920, cand era ancorat la Iasi steagul rosu deasupra atelierelor din Nicolina, alaturi de fotografia lui Marx, Codreanu s-a ridicat si a aruncat de acolo carpa aceea rosie. Atunci mult tineret s-a atasat Miscarii Legionare. Erau multe manevre straine, ce introduceau la noi in tara coruptia, in special rusii si evreii, care stapaneau presa, invatamantul si comertul. Legionarii nu au avut nimic cu poporul evreu in sine. Ba chiar erau multi evrei simpatizanti ai Miscarii, iar Radu Gyr insusi a infiintat Teatrul Evreiesc. Insa s-au ridicat impotriva lor, atunci cand atentau asupra teritoriului nostru romanesc.

Politica intotdeauna a fost asemeni paganismului cu care a luptat Crestinismul de-a lungul secolelor, inca de la inceputurile lui. Ca si atunci, asa cum spunea si Sf. Iustin Martirul si Filosoful, crestinul trebuie sa se lepede de imoralitatile pagane, apoi sa invete legea crestina, sa cunoasca adevarata filosofie, a cultivarii calitatilor sufletesti si apoi sa le aplice practic in viata de zi cu zi. Aceasta a facut Miscarea Legionara si munca lor sincera le-a incununat-o bunul Dumnezeu cu martiriul. Bineinteles ca cei care au invins au scris istoria si au scris-o cum le-a placut, transformandu-i pe legionari in niste teroristi, nazisti, antisemiti. Ei vin acum cu holocaustul lor, cum ca romanii i-au maltratat si i-au dus in lagare; dimpotriva noi i-am protejat pe evrei. Antonescu avea ordin de la germani sa ii aresteze pe evrei si sa ii inchida in lagarul din Transnistria. Antonescu ce a facut? Nu a arestat niciun evreu. Ci in locul evreilor a adunat toti tiganii, i-a dus in lagar, unde trebuiau dusi evreii. Nemtii ne intrebau cum stam cu evreii. „Da, i-am deportat pe evrei”, pe cand evreilor le-a dat in alb pasaport Antonescu sa paraseasca tara si asa au scapat de uciderea nemtilor.

Este cunoscut faptul ca era o relatie amicala intre Codreanu si rabinul sef din Romania, care a fost foarte impresionat de personalitatea Capitanului, si se intretineau in discutii. Capitanul era chiar si impotriva nazismului. Se stie ca atunci cand au vrut sa cumpere o masina, Codreanu a dat ordin camarazilor sai sa cumpere o masina straina, dar numai nemteasca sa nu fie. Nu impartasea deloc spiritul egoist al nazismului. Daca nu era Miscarea Legionara am fi avut aceeasi soarta cu a sarbilor, cum au fost ei decimati de germani, cu protectia papalitatii cu tot. In fond, atat rusii cat si germanii erau state cu o puternica doctrina ateista.”

Academia Română hotaraste : Mișcarea Legionară nu a fost fascistă. 75% din deținuții politici erau legionari.

https://www.activenews.ro/stiri-politic/Academia-Romana-Miscarea-Legionara-nu-a-fost-fascista.-75-din-detinutii-politici-erau-legionari-120590

Au fost arestati in jur de 3 milioane de romani in cele peste 200 de lagare si inchisori de pe cuprinsul Tarii. Din acestia au murit acolo peste 300.000.  Acesta este holocaustul care trebuie cunoscut iar nu altele, straine de Adevar si de neamul romanesc. Ei au luptat cu fiara comunista. Noi avem de luptat cu slugile antihristului iar apoi chiar cu el-falsul mesia al rabinilor sionisti.

Acesta este tezaurul cel mai de pret al neamului romanesc : Sfintii Mucenici care au patimit in temnitele carliste, antonesciene si comuniste.

Maica Domnului dimpreuna cu Sf.Arh.Mihail si cu Toti Sfintii Romani din inchisori sa se roage pentru noi.

Reclame

538 de comentarii

 1. Activitatea seismica globala s-a „intensificat” in ultimii ani. Asa ne invata televiziunile, presa tabloida, internetul.
  Cauzele acestei asa-zisei „intensificari” sunt chiar televiziunile, presa, internetul..
  Chiar si tabloidele „ortodoxe” (nepomenitoare) pun umarul la aceasta mare sminteala.
  Astea sunt adevaratele cauze: TV-ul si internetul creeaza naluciri diavolesti.

  In realitate daca ne uitam pe grafice, activitatea seismica la nivel global e aceeasi de sute si mii de ani.
  http://www.earthquakes.bgs.ac.uk/news/EQ_increase.html

  Cel mai mare cutremur din Vrancea, 8.2 Richter (prin comparatie in ’77 a fost doar o mica zgaltaietura) a avut loc acum dua sute si ceva de ani in 1802.
  https://ro.wikipedia.org/wiki/Cutremurul_din_1802_(Rom%C3%A2nia)
  Nu va lasati pacaliti de adevaratele naluciril diavolesti create de televiziuni si internet.

  Apreciază

 2. SUA, HAARP, satanistii n-au nici o putere sa provoace cutremure, cu toata tehnologia lor..
  Nu-i mai „laudati” atata cu tehnologia lor HAARP ca n-au nici o putere.
  Au in schimb putere sa faca naluciri pe internet, la televizor, laptop, mobil..
  In rest, nici un fir de iarba nu misca.

  Apreciază

 3. Asa zisul „scriitor” Mircea Cărtărescu (care s-a autopropus la premiul nobel pentru literatura), in realitate un biet om chinuit de o suferinta psihica (grafomanie – scrie trilogii, cvadrupologii, mii de pagini despre nimic), a grait adevarul despre situatia din lume:

  „Teribil declin al democrațiilor în lume, coordonat parcă de o mână nevăzută. Oamenii se retrag în iluziile trecutului, visează la guvernări cu mână de fier, caută disperați un stăpân. Nu-i mai suportă pe cei care nu sunt ca ei… Cu victoria extremistului de dreapta Jair Bolsonaro în Brazilia orizontul politic global devine și mai sumbru.”
  Mircea Cărtărescu

  Are dreptate, oamenii cauta disperati un stapan. Si in curand il vor gasi..

  Apreciază

 4. @Sebastian
  Sa nu cadem in exaltare Sebastian.
  „Pusca, cutitul si grenada” cum zici tu, contra avioane de lupta de generatia a cincea?
  TU-50 rusesti sau F22 americane cu amprenta radar sub 0.0001 metrii patrati adica marimea unei albine.. care mai zboara si cu peste de doua ori viteza sunetului??
  http://mil-embedded.com/guest-blogs/radar-cross-section-the-measure-of-stealth/

  N-ai nici o sansa cu „pusca, cutitul si grenada” ta Sebastian.. Razboiul nu e unul material, ci unul duhovnicesc:

  „Căci lupta noastră nu este împotriva trupului şi a sângelui, ci împotriva începătoriilor, împotriva stăpâniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii, care sunt în văzduh.”
  Ap. Efeseni 6, 10-17

  Apreciază

 5. Daca avem credinta lui Samson si Ghedeon vom birui armatele Antihristului oricat de multe o sa fie ,nu uitati parinte ,,5 dintre voi vor birui 100 ,iar 100 vor gonii 10.000 si vor pieri vrajmasii de sabie inaintea voastra „. Cat despre sfintele moaste ale sfantului Sava nu s-au transormat in cenusa daca nu au putrezit nu s-au prefacut nici in cenusa .

  Apreciază

 6. Samson nu a ucis 1000 de filisteni prin credinta ?. ,, Si Duhul Sfint s-a pogorat peste el ”.Romanul din ziua de astazi numai are credinta .Partizanii biruiau si ei dar s-au increzut in americani ,Dumnezeu pentru pocainta lor i-a incununat cu cununa muceniciei dar greseala lor au platit-o ,sa invatam din greselile lor . Romanul trebuie sa invete sa aiba credinta si va birui avem o gramada exemple si in biblie si in istoria noastra . Romanul numai are credinta ca poate birui ,asta este problema .

  Apreciază

 7. @Romanasul
  Nu ma asteptam sa pici pana si tu in plasa „prezicatorilor” de cutremure de pe facebook..
  Recunosc ca si eu mi-am luat plasa cu predictia.. Ca multi altii, chiar am crezut.

  https://www.aurasmihai.ro/2018/10/cum-a-prezis-pe-15-august-seismic-center-cutremurul-de-5-8-grade-din-28-octombrie/?fbclid=IwAR1fSRU2uk_ZCYhoVLOe73iieNZ-2R8VB2PlY3X1EfFz76wgJVcTFwus26U

  Cam astea sunt nalucirile internetului din ziua de azi.

  Apreciază

  • Intrebarea lui M. Auras ramane deschisa:

   „Cui foloseste aceasta manevra de tip alba-neagra cu avertizari de cutremur publicate/nepublice/republicate doar daca se adeveresc ?”

   Apreciază

  • Excrocheria asta cu asa zisa „predictie” a cutremurului din octombrie a fost pe cat de simpla, pe atat de eficace.
   A reusit sa prosteasca chiar si blog-urile de nepomenitori, „ingradite de erezie” si inarmate cu „sabia duhului”..
   Nu postez link-ul de pe tabloidul nepomenitorilor, il gasiti usor.. Oricum e foarte foarte jenant…

   Parerea mea este ca a fost o actiune de intoxicare atent supravegheata de serviciile Fedreatiei Rusei:

   „Această predicţie a unui cutremur important, indiferent că vorbim de un „cutremur moderat” sau „marele cutremur”, a apărut în mod repetat pe pagina de Facebook „Seismic Center – Predictie si alerta cutremur”. Începând din primăvara lui 2018, predicţiile s-au schimbat succesiv, mutându-se lună de lună, poate, poate se nimeresc.

   Bineînţeles, rezultatul a fost acelaşi: sub imperiul fricii ancestrale şi organice, primii „foloweri” ai paginii au distribuit postările şi au făcut cunoscute informaţiile. Pentru ca, în punctul culminant, pe 28 octombrie, aproape toate publicaţiile serioase şi televiziunile din România să preia ştirea. Astfel că, luni, erau aproape 80.000 de persoane care apreciau pagina.”

   https://m.evz.ro/cutremur-in-romania-este-mana-rusilor-moscova.html?fbclid=IwAR28b_q8xoFrqgNUYK6DzsDXoIlYESaKppjS0dZfWAtoiyKUaEtOK7Fm7kY

   Apreciază

  • „Un cont cu autori anonimi, care refuză să spună cine sunt şi doar „vor să avertizeze populaţia României”, pentru că insituţiile statului român nu doresc să se afle când vine „marele cutremur”. Nu vând niciun produs, nu au reclamă. Muncă asiduă, timp de aproape un an, cu multiple postări, cu informaţii de specialitate, amestecate cu aiureli din pseudo-studii ştiinţifice şi date ştiinţifice, dar şi multă muncă de persuasiune, cu cele mai clare elemente din manualul de manipulare.”

   Fiecare infractor are modul lui de operare, „semnatura” lui. Soros la Colectiv, FSB-ul pe retelele de socializare..
   Cine se afla in spatele acestor doi infractori, fiecare cu metoda lui?
   Cine e mai marele, „starostele” hotzilor?

   Apreciază

  • Florian, frate, nu stiu la ce te referi. Eu vorbeam despre „cel mai mare exercitiu de simulare a unei catastrofe in urma unui cutremur de peste 7 grade” facut pana acum in Europa, dupa cum l-au calificat structurile conduse de dl. Arafat. Nu stiu nimic despre „prezicatorii” de care vorbesti. Predictiile insa au caracter stiintific si au la baza statistica. E adevarat ca nu pot fi foarte exacte, cum nici la meteo nu sunt, dar crede-ma ca in sursa predictiilor nu e o vrajitoare intr-un studio de televiziune dosit cu un glob de cristal in mana…. In rest, sunt de acord ca romanii sunt foarte usor de manipulat…

   Apreciază

 8. Parintele stiiti cum o sa fie in vremea Antihristului cum a fost in primele secole crestine ,dacii liberi luptau contra romanilor pana la alungarea lor din Dacia ,la fel va fi si in timpul Antihristului pana la venirea Mantuitorului . Romanii vroiau sa cucereasca toata Dacia insa nu au reusit decat o parte ,asa va fi si in timpul Antihristului el va reusi sa cucereasca o parte din tara cipand-o insa cealalta nu o va reusi deloc parerea mea , sa dea Dumnezeu sa urmam exemplul dacilor liberi si sa dam o lectie jidovilor ca in anul 70 dHr in Romania bineinteles . In 1014 dupa cum am mai spus Vasile al II lea Bulgaroctonul a dat o lectie de neuitat bulgarilor , dupa asta a multumit Maicii Domnului , credinta sa avem si 5 vor birui o armata .

  Apreciază

 9. “Starea de spirit din majoritatea eparhiilor Bisericii Ortodoxe Ucrainene sunt anume așa cum a arătat votul secret în eparhia de Odesa, a subliniat mitropolitul. Oamenii susțin mitropolitul Onufrie, susțin unitatea Bisericii Ucrainene cu Patriarhia Moscovei”.

  Read more: https://ro.sputnik.md/religion/20181104/22860408/Majoritatea-clericilor-din-Ucraina-sustin-unitatea-cu-Patriarhia-Moscovei.html
  Cu noi este Dumnezeu!!!!

  Apreciază

 10. Parinte, Dumnezeu ne pedepseste pentru pacatele noastre, sa nu ajungem ca evreii care au fost dusi in Babilon , sa ne pazeasca Dumnezeu de rusii ,chinezii si evreii care vor sa ne ocupe tara .Doamne ajuta !.

  Apreciat de 1 persoană

 11. Iată încă o profeție a părintelui Elpidie făcută în 2014,pe care nu am citit-o pana acum. Noi mai speram ca vor mai trece cateva zeci de ani pana sa vina antihrist, dar se vede ca e foarte aproape… Știe Dumnezeu când va fi, dar zile tot mai grele ne așteaptă.

  Doamne ajută, Părinte! Sănătate și mântuire va dorim!!

  https://saccsiv.wordpress.com/2014/03/06/traducerea-preofetiei-parintelui-elpidie-pentru-2014/

  Apreciază

 12. Tradatoriilor de neam sa li se stinga tot neamul , datorita acestor masoni jidovi fac ce vor in tara dar si tradatorii sunt ingaduiti tot pentru pacatele noastre .

  Apreciază

 13. Iata ce face manastirea Radeni! Noi ortodocsii canonici trebuie sa actionam! Pentru Ortodoxie! Inaintea Sf. Arhanghel Mihail, Patronul Legiunii si a Ortodoxiei noaste romanesti, focarul terorist de la Radeni trebuie starpit. Marea problema este ca parintele Hrisostom a fost foarte probabil abuzat sexual(homosexual) si apoi supus unei reeducari de tipul fenomenul Pitesti de către teroristii psihopati ce activeaza in afara legii cultelor de la Radeni. NU este permis in Romania ca un cult reliigos sa activeze fara aprobare. Abuzarea sexuala a parintelui Hrisostom si apoi reeducarea sa folosind stupefiante si tehnici clare de tip Guantanamo care l-au facut sa isi piarda memoria si sa nu mai stie ce s-a intamplat cu el arata ce periculosi sunt teroristii de la Radeni si ce pot face unui adversar ai lor. Dar baietilor veseli, politia e pe urmele voastre psihopatilor criminali inochentisti !

  Apreciază

 14. @Florentina
  Multumesc Florentina ca ne.ai mijlocit sa cunoastem cite ceva din viata sfintei Steliana-vrabiuta lui Dumnezeu.
  Curatenia si dragostea ei sufleteasca topesc inima mea intunecata.
  Doamne miluieste.ne.

  Apreciază

 15. Premierul ateu al Greciei vrea NEUTRALITATE RELIGIOASĂ. Tsipras intenționează să anuleze din Constituția Greciei tot ce se referă la Iisus Hristos
  https://m.activenews.ro/externe/Premierul-ateu-al-Greciei-vrea-NEUTRALITATE-RELIGIOASA.-Tsipras-intentioneaza-sa-anuleze-din-Constitutia-Greciei-tot-ce-se-refera-la-Iisus-Hristos-153360
  Parinte ce credeti ca se va intimpla cu sfintul munte Athos care,chiar daca din pct.de vedere administrativ este autonom,face parte din Grecia?
  Maica Domnului îsi va apara gradina ei.

  Dumnezeu sa pazeasca poporul crestin grec si pe tot poporul Lui.
  Amin.

  Apreciază

 16. Parinte prin credinta vom birui , eu nu spun decat ce am citit in Biblie atat stiu ca Ieftae , Ghedeon , Samson au biruit pe invadatori cu armele dar prin credinta iar nu prin ajutor lumesc , razboiul este si duhovnicesc dar si material , in vremea lui Antihrist vom rezista luptandu-ne cu vrajmasul nevazut dar si cu cel vazut si cu raul din interior dar si cu raul din exterior .Avand credinta vom birui , am dat exemple din Biblie ca sa nu cadem in deznadejde . Eu am citit Biblia ,aceasta nu o spun de la mine , parinte stiti mai bine ca mine .

  Apreciază

 17. Daca poporul se va intoarce la Dumnezeu va birui nu -i va mai ingadui Dumnezeu pe acestia ci o sa ne dea altii credinciosi ,chiar daca poporul o sa fie greu incercat deoarece traim totusi vremurile din urma .

  Apreciază

 18. Floriane ,, Daca veti asculta poruncile mele 5 dintre voi vor birui 100 ,100 vor gonii 10.000 si vor pierii vrajmasii de sabie inaintea voastra ,daca nu ma veti asculta voi veni cu manie si va voi pedepsi pentru pacatele voastre veti pierii in randul popoarelor ,va va inghitii pamantul vrajmasilor vostri .”Asta este exaltare ,acum sa te vad .

  Apreciază

  • Lucrurile nu se fac de unul singur.
   Uita-te ce s-a intamplat la referendum pentru familia traditionala.
   PSD-ul n-a miscat nici un deget sa scoata lumea la vot.
   Pe de alta parte partidul nici n-a fost rugat sa faca ceva, poate ar fi intervenit.

   TREBUIE COLABORARE, Nu de unii singuri eu si cu tine sa incepem sa tragem cu prastia in avioane ca asa am auzit „glas din cer”.. Oricata nadejde am avea, s-ar putea sa nu mearga…

   Apreciază

 19. Nu stiu cine esti dar se vede ca nu prea te increzi in Dumnezeu , numai contrazici , intervii mereu in discutiile mele cu parintele , sa dea Dumnezeu si Maica Domnului sa iasa odata adevarul la iveala . Eu spun ce scrie in Biblie .

  Apreciază

  • Si tu, Sebastian..
   Pe acest forum am fost facut pe rand: diversionist, securist, mason, antichristul si chiar diavolul.
   Nu m-am suparat. Suntem oameni.
   Tuturor celor care m-au „caracterizat” intr-un fel sau altul, sa le dea Dumnezeu pace, sanatate si mantuire.

   Apreciază

 20. La om este cu neputinta dar la Dumnezeu toate sunt cu putinta ,grauntele de mustar cum spunea Mantuitorul Florian ., Adevarat va spun ca daca ati avea credinta in voi cat un graunte de mustar ati zice muntelui acestuia , muta-te de aici dincolo si se va muta si nimic nu va fi cu neputinta ”.

  Apreciază

 21. Traind vremurile din urma, iata suntem martorii unor erezii nemaiauzite..
  Una dintre ele, intitulata „fascismul ortodox” este promovata de satanistul Al. Dughin, consilierul de incredere al lui Vladimir Putin. Ereziile dughiniste au inceput sa apara prin anii ’90 in almanahul „Inger bland” (un nume extrem de sugestiv)..
  Foarte multi nationalisti ortodocsi din fosta Iugoslavie l-au avut ca parinte spiritual pe Al. Dughin si asta spune foarte multe.
  Redau mai jos cateva din „nestematele” gandirii dughiniste, lasand sa apreciati dvs singuri „buna credinta” a acestui pseudo-filozof, pseudo-istoric si (nu in ultimul rand) mega-excroc al vremurilor noastre:

  „Sarcina noastră fundamentală … o constituie restaurarea tradiției integrale în dimensiunea sa totală… Almanahul „Înger blând” luptă pentru restaurarea spiritului medieval, a modului de gândire medieval, a religiozității medievale și a concepției medievale despre stat.”

  „Orice metafizică tradițională cu valoare deplină recunoaște prioritatea neființei asupra ființei…Ființa a apărut ca o dovadă că neființa, care o conținea înainte de apariția ei, nu este ultima instanță și că, dincolo limitele ei este prezent Celălalt, care nu coincide nici cu ființa nici cu neființa Din punctul său de vedere, ființa „nu-și poate afirma nici primatul său asupra neființei, pentru că ar contrazice adevărul, de vreme ce ființa pură nu este altceva decât traducerea în realitate, sub forma lor logică, a posibilităților neființei care a precedat-o.”

  Halal filozofie..

  http://inliniedreapta.net/biserica-ortodoxa-rusa-in-2002-despre-ideologia-lui-alexandr-dughin-anti-ortodoxie-satanism-islamism-neopaganism/

  Apreciază

  • Perle din „gandirea” satanista a celui supranumit „ideologul lui Putin”:

   „Creștinismul nu a înlocuit, ci a ridicat și a consolidat vechea credință pre-creștină.”
   Alexandr Dughin

   “Existenţa poporului rus ca un tot întreg organic şi istoric, este lipsită de sens fără construirea unui imperiu continental.Ruşii vor rămâne o naţiune, doar în cadrul Noului Imperiu. Noul Imperiu trebuie să fie eurasiatic, continental şi în perspectivă – mondial”.
   Alexandr Dughin

   Cine este acest Alexandr Dughin?
   https://cersipamantromanesc.wordpress.com/tag/aleksandr-dughin-si-imperialismul-rus/

   Cei doi mari „luptatori” impotriva globalismului, Alex Johnes si Alexandr Dughin, un anarhist si un satanist lingusindu-se reciproc pe postul de media alternativa „Info Wars”:

   Apreciază

   • „Teoria eclectică a lui Dughin este un amestec de naţionalism slavofil si religie ortodoxă, de exaltare a ţarismului şi stalinismului imperialist.”
    Din lucrarile semnate de Dughin se desprinde ideea necesităţii creării unui spaţiu geografic lărgit condus de Rusia, care ar trebui să se intindă de la Pacific până la Atlantic, un bloc eurasiatic format în jurul Rusiei, cu participarea țărilor europene și a Iranului.
    Despre români si România, omul nostru spune in principal că Basarabia este românească şi ca ar trebui să se unească cu România.
    Cu o condiţie insa, să se alăture Rusiei, să fie de partea Uniunii Eurasiatice.

    Asta o fi „nationalismul”?…

    Apreciază

 22. Sanhedrinul îndeamnă candidații la functia de primar al Ierusalimului să se pregătească pentru reconstructia celui de- al Treilea Templu
  https://calatorastral.wordpress.com/2018/11/09/ce-candidat-la-primaria-din-ierusalim-va-reconstrui-templul/
  „Fiecare evreu și toată omenirea trebuie să urce la Muntele Templului”.
  Dumnezeu sa le strice planurile si sa le amine cit mai mult.
  Mesia-Domnul nostru IISUS HRISTOS a venit si va reveni cind tot pamintul va fi luminat de Sfinta Cruce de la miazazi la miazanoapte!
  Dumnezeu sa ne pazeasca de antihrist de raul vrajmasului si de vraji(vor incerca multe impotriva ns.conform proiectului Blue Beam).
  Cu noi este Dumnezeu,intelegeti popoare,cu noi este Dumnezeu!!!!
  Sus avem inimile!!!!

  Apreciază

  • Daca dezbinare inseamna sa dai cu parul si sa dai foc la musuroiul de viespi..
   Asa cum a facut Kenedy in SUA, mai recent Bolsonaro in Brazilia..
   Atunci da. Eu sunt un dezbinator. M-am desconspirat.
   Te-ai rugat sa iasa adevarul, a iesit. Altceva?

   Apreciază

  • 1. Sunt urator de „pacea”, „linistea”, „unitatea” si „consensul” lui Ion Iliescu.
   2. Sunt dezbinator de babe care au votat cu „linistea” in Duminica Orbului.
   3. Sunt tradator al „idealurilor” de stanga.

   Apreciază

 23. Securitatea a infrant rezistenta din munti datorita dezbinarii , partizanii au fost naivi crezand ca cu ajutorul maselor s-au al americanilor vor putea birui asa ca securitatea i-a putut usor infrange infiltrand spioni care dupa ce i-au dezbinat ,i-au dat pe mana securitatii . Sa nu fim naivi ,,Fara mine nu puteti face nimic ”,asta a spus Domnul Hristos .

  Apreciază

 24. Poporul roman a biruit in batalii datorita credintei nu ajutorului lumesc ma refer la ajutorul de la rusi , unguri , polonezi , italieni etc , toti ne -au vrut raul , luptele le -am castigat asemeni lui Ghedeon , Ieftae , Samson ,Constantin cel Mare , prin puterea lui Hristos . Parinte am dreptate sau nu ?.

  Apreciază

  • Daca te-am facut exaltat, imi cer iertare. Dar..
   Nu mai e razboiul ala care il sti tu din cartile de istorie, cand armatele se asezau fata in fata iar cei mai viteji, mai iscusiti in arta militara si mai increzatori in Dumnezeu castigau batalia..

   Discursul presedintelui SUA John F. Kennedy impotriva masoneriei, a societatilor secrete, a razboiului pervers de inflitrare si subversiune duse de aceste forte ale intunericului impotriva nu numai a crestinilor ci a oamenilor in general:

   “Doamnelor si domnilor
   Cuvantul “secret“ este inadmisibil intr-o societate libera si deschisa iar noi ca popor, intrinsec cat si din punct de vedere istoric suntem impotriva societatilor secrete, a juramintelor secrete si a procedurilor secrete. Pentru ca exista impotriva noastra o conspiratie monolitica si crunta care se bazeaza in principal pe modalitati ascunse pentru a-si extinde sfera de influenta se bazeaza pe infiltrare in loc de invadare, pe subversiune in loc de alegeri, pe intimidare in loc de libera alegere. Este un sistem care a comasat vaste resurse umane si materiale pentru cladirea unei masinarii strans unite si foarte eficienta ce uneste operatiuni militare, diplomatice, de informatii, economice, stiintifice si politice. Operatiunile sale sunt ascunse, nu publicate, greselile sale sunt ingropate, nu puse pe prima pagina, criticii sai sunt redusi la tacere, nu laudati. Nici o cheltuiala nu este pusa sub semnul intrebarii, nici un secret nu este dezvaluit. De aceea judecatorul atenian Solon, a decretat ca fiind ilegal pentru orice cetatean sa se sustraga unei controverse. Va cer ajutorul pentru sarcina foarte grea de a informa si alerta poporul american, increzator ca impreuna cu ajutorul vostru, omul va fi ce a fost destinat sa fie, liber si independent.“

   Apreciază

  • Discursul lui Kennedy impotriva masoneriei a fost in 1961. Doi ani mai tarziu avea sa fie asasinat la Dallas.

   Noul presedinte al Braziliei, la fel ca si Kennedy luptator inversunat impotriva masoneriei, tocmai a fost la un pas sa aiba aceeasi soarta.

   „La data de 6 septembrie 2018, în timpul unui miting electoral în localitatea Juiz de Fora din statul Minas Gerais, Jair Bolsonaro a fost înjunghiat. Cuțitul, măsurând 25 de cm, i-a intrat pe jumătate în abdomen, provocându-i o hemoragie masivă, pierderea fiind de cca 2 litri de sânge (40% din volumul circulant), prin multiple leziuni intestinale, care au fost urmate de peritonită.
   Prima minune a fost aceea că atacul a fost mult atenuat de intervenția promptă a unui polițist militar care a deviat lovitura, deși nu a reușit să o împiedice cu totul. Fără această intervenție, Bolsonaro ar fi fost ucis pe loc.”

   http://inliniedreapta.net/ce-trebuie-sa-stii-despre-jair-bolsonaro-presedintele-conservator-al-braziliei-ca-sa-nu-pari-prost/

   Apreciază

   • Dupa ce a fost terfelit in fel si chip de catre presa neo-marxista, fiind facut pe rand fascist, neo-nazist, machist, xenofob, homofob etc etc etc.. Scapat ca prin minune de o tenativa de asasinat (cine o fi organizat-o?) iata fostul militar de cariera si actualul presedinte ales al Braziliei Jair Bolsonaro este luat la tinta de catre anumiti „crestini” (printre care si nepomenitorii) care inventeaza tot felul de temple ale lui Solomon in Brazilia..
    Aceste fantasme cu temple iudaice in Brazilia reprezinta (mai mult decat stiri false) niste mizerii ORDINARE, impotriva unui presedinte adevarat: luptator anti-masonerie, patriot, care luna trecuta a fost la un pas de martiriu pentru dreptate si adevar.

    Apreciază

 25. Iata ce am gasit pe siteul ,, Criterii Nationale ” despre Mircea cel Batran ,,Intr-una din luptele de pe Olt ,voievodul Mircea a adormit sub un copac si ii sa aratat in vis Sfanta Treime sub infatisarea a trei ingeri care l-au intampinat pe Avraam si i-a zis :,, Increde -te in Dumnezeu tu vei birui pe paganii care sunt in tara ta „‘.Increzandu-se in vis ,Mircea s-a sculat si a plecat la lupta si i-a biruit pe pagani , dupa victorie Mircea a zidit Manastirea Cozia .

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s