Papa Francisc-inaintemergatorul antihristului din Apocalipsa cap.17 ?

Imagini pentru papa francisc, foto

Papa Francisc și-a anunțat venirea in România.

Sunt cunoscute afirmațiile aberante ale acestui papa iezuit : „Iadul este doar un simbol al singurătății” – adică n-ar fi un loc al chinului veșnic sub pământ, „Dumnezeu evolueaza ca si omul”, „sufletele celor care nu se căiesc, în cealaltă viața dispar”, „Adam și Eva nu au existat ca persoane istorice” și multe alte erezii și absurdități.https://vremuritulburi.com/category/papa-francisco/

Declaratiile acestui ultim blestemat de papa sunt mai mult decat scandaloase, mergand pana la hotararea ca pe viitor sa faca femei cardinali si chiar papa o femeie !!! 

De peste 1000 de ani papii Romei au excelat în erezii dar acest al 8-lea papa de la înființarea statului vatican, pare ca are o misiune mult mai importanta decât toți ceilalți papi.

Primele avertismente despre acest papa și despre rolul lui în zilele noastre le-a dat încă din 2013 un Arhimandrit grec, Nectarie Moulatsiotis. Nu cred ca este întâmplător ca îl cheamă Nectarie căci Sf. Nectarie marele tămăduitor și făcător de minuni este singurul Sfânt care a demonstrat cu argumente scripturistice ca Sf.Ap.Petru n-a văzut Roma în viața aceasta niciodată. Cartea Sf.Nectarie se numește „De ce papa si supușii săi s-au despărțit de Biserică lui Hristos”. Pentru aceasta carte a avut de pătimit Sf. Nectarie toată viața mai ales de la unii „arhierei ortodocși”.

Pentru zilele noastre, de maximă importanță ar fi la capitolul 17 al Apocalipsei, locul unde îngerul ii explica Sf.Ioan ca ” eu îți voi spune taina femeii și a fiarei care o poartă și care are cele 7 capete si cele 10 coarne.” ” Aici trebuie minte care are înțelepciune. Cele șapte capete sunt șapte munți deasupra cărora sade femeia.” La sfârșitul capitolului îngerul ii spune direct Sf.Ioan ca ” femeia pe care ai vazut-o este cetatea cea mare, care are stăpânire peste împărații pământului. ” Care poate fi aceasta cetate mai ales că femeia sade peste șapte munți. Nu poate fi decât cetatea ROMEI. Si ce este în această cetate îmbrăcat în „purpura si in stofa stacojie”, ” beata de sângele sfinților și mucenicilor lui Iisus ” ? Numai papa poate fi. Câți ortodocși n-au murit din ordinul lui de-a lungul veacurilor !!! Numai la noi cu uniatia la anul 1700 si in continuare, câți martiri nu avem !!! După ce îngerul spune Sf.Ioan despre ” cele șapte capete care sunt șapte munți ” – Roma orașul celor șapte coline, clarifica mai mult lucrurile : ” Dar sunt și șapte imparati … „. Si vede în viitor exact în timpul vieții celui de al șaselea împărat. Spune despre acești imparati : ” cinci au căzut, unul mai este, celălalt încă nu a venit, iar cand va veni, are de stat putina vreme. ” Cine sa fie oare acești imparati ?

Papii au devenit imparati în mod oficial în momentul creării statului Vatican, adică la 11 februarie 1929. Din acest moment papii au deplină putere politică deci sunt pe lângă ” vicari ai lui Hristos ” si imparati.

” Dar sunt și șapte împărați : cinci au căzut … „. De la crearea statului Vatican sunt exact cinci papi care au căzut, adică au murit, până la al saselea – Papa Ioan Paul al II-lea ( 16 oct. 1978 – 2 apr. 2005 ) perioada pe care o vede în viitor îngerul devreme ce spune despre el ” unul mai este „. Iată papii-imparati de la Vatican până la Ioan Paul al II-lea :

 1. Papa Pius al XI-lea ( 4 feb.1922 – 10 feb.1939 )
 2. Papa Pius al XII-lea ( 1939- 9 oct. 1958 )
 3. Papa Ioan al XXIII-lea ( 28 oct.1958 – 3 iun. 1963 )
 4. Papa Paul al VI-lea ( 21 iun. 1963 – 6 aug. 1978 )
 5. Papa Ioan Paul I ( 26 aug. 1978 – 28 sep. 1978 ) . A urmat Papa Ioan Paul al II-lea – al 6-lea papa imparat, cel pe care l-am văzut îngerul încă în viață fiind spunând despre el ” unul mai este „. Apoi ” celălalt încă nu a venit, iar când va veni, are de stat putina vreme . ” Acesta a fost Papa Benedict al XVI-lea ( 19 apr. 2015 – 28 feb. 2013 ) – al 7-lea papa imparat, cel care a stat putina vreme si și-a dat demisia la comanda, facandu-i loc celui de al 8-lea papa-imparat despre care îngerul spune mai pe larg : ” Si fiara care era si nu mai este – este al optulea imparat, si este dintre cei șapte si merge spre pieire.” Iată deci cine este acest papa Francisc, care declară în vizită din Emiratele Arabe din 2-5 feb.2019 ca, ” vrea să scrie nouă pagina de istorie între religii , ” !!! Este chiar fiara care era si nu mai este … si merge spre pieire. „. Acestei fiare vor dori să i se închine președintele Johannis, premiera V.Dancila … arhiereii ortodocși români ? Se pare că da. Amintim doua semne dumnezeiesti care dau in vileag fiara papa Francisc. În 2014 dupa ce a vizitat Peștera Nașterii Domnului de la Betleem a luat foc totul acolo. Cu aproape două săptămâni înaintea vizitei fiarei papa Francisc în Emiratele Arabe toată curtea de la Mecca s-a umplut de milioane de lăcuste, greieri si gândaci. In Emirate, fiara papa Francisc a fost primit cu mare fast la curtea printului moștenitor precum și de către marele muftiu musulman de acolo. Cine are evlavie la fiara papa Francisc, va avea si la antihrist însuși. Dacă arhiereii români ortodocși îl vor primi prin vreo catedrala si-i vor ura ” bun venit „, se vor face părtași faptelor lui. Se poate să crească numărul preoților și credincioșilor nepomenitori si cine știe ce reacții noi vor apare. Așa că, bine-ar fi pentru arhiereii ortodocși romani să-și găsească alte ocupații la venirea fiarei papa Francisc în Romania, ca să nu apară noi si de necontrolate reacții gen post-Creta.

 

Dumnezeu să ne ajute în lupta cu fiara papa francisc . Avem asigurare din cap.17 al Apocalipsei ca merge spre pieire. Să nu pierim si noi cu ea prin închinare, colaborare, urale, înșelare.

” Mielul-adica Adevăratul Mesia Iisus Hristos, o va birui pentru că este Domnul domnilor si Împăratul imparatilor, si vor birui si cei împreună cu El – chemați si aleși și credinciosi. ” Amin.

 

 

 

 

429 de comentarii

 1. In vremurile premergatoare venirii lui anti-Hrist,
  NU luati buletinele unificate cu CIP si vom trai si cu Cuvantul Lui Dumnezeu adica cu Duhul Sfant asa de frumos cum nici nu visam acum …!

  DEMONIZAREA intregii Omeniri prin Buletinul de indentitate unificat cu CIP 666 anti Hristic, 2019

  Apreciază

 2. Doamne ajuta Parinte.
  Nu cred ca ginerele lui Trump este potrivnicul pt ca se cunoaste numele tatalui-daca el o fi-,il cheama charles kushner maica’sa e seryl kushner(nascuta stadtmauer) si,oricum nu.i unul de la care sa nu.ti piti lua ochii,asa cum se spune,ca va magnetiza diabolic si Doamne fereste (!!!!!!!!)cine se va uita la el,deja va fi ca pecetluit ;asta o spune si otroc Veaceslav.
  Se poate insa,cind îi vine timpul,sa se transforme in „ala”.
  Stiu ca pr.Cleopa spunea in 1992 ca potrivnicul deja s.a nascut.
  Dumnezeu stie !
  Cert este ca in majoritatea tarilor sint demonstratii si razboaie civile,americanii trag disperati cu amenintari si pedepse impotriva tuturor care nu sint de partea lor,deoarece Rusia s.a intarit foarte mult,a aparat Damaskul care,asa cum scrie in Biblie,cind va cadea,atunci va veni antihristul.
  Este ultima lupta pt.putere intre cele doua mari forte,si pericolul pt dictatorii lumii este ca Germania sa nu se uneasca cu Rusia.
  Ce.i mai rau este ca saraca-bogata Romania,fostul scut al Europei,a ajuns batjocura satanistilor si perversilor Europei vestice,acum,recent a Olandei,primii care au aprobat euthanasia !
  Tot guvernul ns.este format din parveniti cu interese proprii,de origini dubioase,singurii romani fiind in majoritate la PSD(stiu ca deranjez cu aceasta afirmatie),dar si dintre ei are grija georgicã sa.i „cumpere”,ori ,din atita servilism,se ofera singuri sa tradeze tzara si ortodoxia(legea cu amprentele,aprobarea migrantilor….astea doar in ultima luna) si,oricum,psd.istii sint foarte moi,dezorientati,parca asteapta intii sa vada daca chiar îi doare capul dupa ce primesc bîta😰
  Ungaria nu.si da seama ca noi sintem in granita lor si ne dau si ei in cap,negindind ca daca noi cadem,cad si ei,deoarece in ziua de azi marirea unei tari(prin ocuparea teritoriala fortata)este absolut pericol pt „ceilalti”care aplica „divide et empera”!
  Ce mai……un talmes-balmes distrugator,orice se intimpla in toata lumea !
  Vizibil de la Dumnezeu sint lacustele-greierii si gindacii,si aici imediat ne amintim de apocalipsa.
  Maica Domnului sa se roage pt noi sa ne mai rabde Dumnezeu intru mila Lui.
  Dumnezeu sa ne intelepteasca si sa ne intareasca sa facem voia Lui.
  Amin.

  @Florin si tuturor:Doamne ajuta pe 2019 !

  Apreciază

  • Ginerica al lui Trump este la ora actuala singurul care are libertate deplină de la socru-sau la tratativele cu arabii si palestinienii. Este promovat din ce în ce mai mult ca un mare negociator de „pace”. În fotografii oficiale prin Dubai, Emirate … apare cu jumătate de fata in umbră, jumătate în lumina. Rabinii din America ii canta tropare în care îl numesc „Dumnezeu” si „mesia”. O să se audă din ce în ce mai multe si mai des despre el.

   Apreciază

  • Multumim!…
   Daca Rusia si cu Iranul (persii) au aparat Siria, se pare ca in prezent cele doua fiare sunt la un pas sa se incaiere intre ele chiar in Siria pe care chipurile au „aparat-o”… Este cunoscuta rivalitatea de secole intre cele doua imperii. lLa fel India si Pakistanul sunt pe picior de razboi, Turcia si Grecia.. nu e exclus sa asistam in viitorul apropiat la niste razboaie nemaivazute. Daca jared va fi promovat ca „omul pacii”… atunci cu siguranta ca el este anticristul. Balaurul trump il considera fiul sau, „golden boy” asa il numeste si i-a dat practic toata puterea pe mana sa conduca din umbra deocamdata. Evreii il numesc „geniu” fiindca se pare ca are un IQ nemaivazut. Va mai aduceti cumva aminte de „geniul Carpatilor”…. ei bine jared este deja numit „geniul Planetei”…
   Cu bazele americane in Romania, evident sunt trupe de ocupatie insa rusnacii plesnesc de necaz ca n-au si ei baze militare sa „apere ortodoxia” in tari ca Romania, Grecia cu foarte buna asezare strategica.
   In au baze militare in Belarus, Crimeea (fosta in Ucraina), Rep. Moldova (Transnistria) si in rest… Kargastan, Uzbekistan, Absurdistan… Cand a fost 9/11 si imediat invazia in Irak, rusii au facut si ei un „9/11” al lor, FSB-ul a aruncat in aer un bloc de locuinte cu oameni in e n-a mai contat, ca sa dea vina pe teroristii ceceni si sa invadeze cecenia (care are la fel ca si Irak-ul mari rezerve de petrol).

   Apreciază

  • PSD-ul de care vorbiti si care are chipurile „singurii romani adevarati” este fostul FSN, nici macar partid nu poate fi considerat. E o adunatura de gasti de tip „esalonul doi” fosti activisti de partid care au devenit peste noapte mari politicieni, oameni „de afaceri” (de afaceri dubioase cu statul) si care se lupta cu fostii securisti deveniti dupa revolutie SRI-sti, SPP-isti etc, intre cele doua tabere fiind o ura de moarte.
   FSN-ul PSD-ul sunt primii care striga „nu ne vindem tara” in realitate ei au fost primii care au vandut-o, bucata cu bucata si acum dau vina pe „straini”, pe „banci”, pe hipermarket-uri cum ca din cauza bancilor, hipermarket-urilor.. Am auzit ca PSD-ul vrea sa porneasca batalia cu hipermarket-urile si sa faca un fel de magazine de stat, cum erau celebrele „Gostat”-uri pe vremea comunistilor unde se gaseau „tacamuri” de pui si in rest nimic.
   Socialismul repet este o spurcaciune inaintea lui Dumnezeu, se va alege praful de el si de politrucii PSD.

   Apreciază

 3. „Pentru ca decizia de a opri colaborarea cu papismul pe problema calendarelor să nu pară una singulară și circumstanțială, dictată de considerente de imagine publică, ea trebuie să fie însoțită de o profundă analiză și de o decizie serioasă cu privire la implicarea Mitropoliei la cel mai înalt nivel în căderile ecumeniste din ultimii ani, care au culminat cu părtășia la deciziile sinodului mincinos din Creta.

  Numai așa se poate împlini binecuvântarea din finalul scrisorii de răspuns a MMB: „Dumnezeu să ne învrednicească pe toți de trăirea în Duh și în Adevăr a Evangheliei Sale”.
  https://www.marturisireaortodoxa.ro/raspunzand-scrisorii-noastre-deschise-mmb-a-cerut-oprirea-editarii-calendarelor-catolico-ortodoxe/

  Apreciază

 4. @Nevrednica
  Din surse credibile, Bashar in Siria a fost de cateva ori la un pas sa aiba soarta lui Ceausescu.
  Rusnacii luau serios in calcul aceasta varianta, sa faca un fel de FSN in Siria.
  Dar le-a fost frica sa nu pateasca ce-au patit in Romania in ’89, cand desi impartisera sferele de influenta cu americanii la Malta (intalnirea Bush – Gorbaciov) pana la urma Romania a ajuns in ue si nato adica in celelalte „sfere” (din lac in putz).
  Reamintesc pentru cine a uitat, ca Ceausescu a fost dat jos de RUSI. Americanii doar si-au dat acordul la Malta, cand s-au impartit sferele de influenta, in rest ruznacii au facut treaba murdara, cu razboiul electronic si de diversiune, cu tinte false pe radarele armatei romane, cu miile de turisti cu ochi albastrii tunsi regulamentar din Rep. Moldova si Ucraina care se ingesuiau in decembrie ’89 sa viziteze manastirile din Moldova. Rusnacii au facut totul. va mai amintiti de generalul Militaru despre care Ceausescu a zis ca a agent al unei puteri straine? Si cine credeti ca era acea putere straina?.. Alti agenti ale aceleasi „puteri straine”: ion iliescu, petre roman, gelu voican voiculescu…

  Apreciază

 5. @Nevrednica
  Jale mare in revista Sputnik, oficiosul FSB pentru Rep. Moldova..
  Jale mare pe rusnaci.. oftica mare ca aduc americanii trupe in Romania.
  Mai au un pic si crapa de pizma cu sputnik-ul lor cu tot…
  Ei, rusnacii trebuiau sa stapaneasca in Romania! Asa a fost intelegerea la Malta, asa s-a inteles gorbaciov cu bush senior. Romania trebuia sa fie in sfera rusilor! Sa fie cu „fratii lor mai mari”, cu „ortodocsii”, sa aiba fratii lor pravoslavnici grija de Romania si de romani, sa-i apere, sa-i ocroteasca… Ca niste „frati mai mari” de la rasarit…

  Apreciază

 6. O fi „ginerica”-cel de nepomenit,daca Florian sp ca i se vad ochii rosii(am vz si la regina,si la starurile americane sataniste si asa cum sp David Icke astia sint reptilieni,cu toate ca lumea ride de aceasta denumire,eu sint convinsa ca are dreptate).
  La nici o luna dupa ce.a fost ales,a ridicat.o pe Ivanka si pe ginerica il trimitea la intilniri decisive de parc.ar fi fost dintotdeauna ministrul de externe !
  Bineinteles ca m.am mirat si contrariat dar,stiind ca are „tata”nu l.am mai urmarit.
  Sa ne ajute Dumnezeu sa nu.i vedem fatza spurcata NICIODATA.
  N.am stiut ca este atit de adulat in State.
  Parerile politice sint diferite ,eu fiind cu estul,deoarece americanii si vestul Europei distrug totul dar,un lucru este clar:in prezent lupta mare este pt.putere si petrol,cum spunea Kameran Fally in interviul cu Kerry Cassidy( slava Domnului ca inca nu s.a.ntimplat nimic din ce.a spus el !!!).
  Cum ne.a aratat Teodora(multumesc),Maica Domnului plinge pt.noi,stiind ce vremuri vin.
  Sa urmam sfaturile parintelui ns.Teodot:rugaciune,spovedanie si Sfintele Taine !
  Dumnezeu si Maica Domnului sa ne miluiasca pe toti crestinii ortodocsi din toata lumea.
  Cu noi este Dumnezeu !!!!

  Apreciază

 7. „Ginerica”este nascut la 10 ian.1981(!!) deci are 38 de ani si nu poate fi cel de nepomenit pt.ca ,asa cum de stie,va aparea la virsta de 30 de ani,cind a inceput si Mintuitorul si Domnul nostru Iisus Hristos sa predice.
  Sint sigura ca ochii i se inrosesc ca si de ex Oprah,Beyonce si barba’su….etc.pt.ca sint oamenii vicleanului.
  De fapt,nici nu vreau sa stiu cine este !
  Noi sintem cu Dumnezeu !
  Cu noi este Dumnezeu !!!!

  Apreciază

 8. Prin relativizarea valorilor, masoneria urmăreşte să te închini unui dumnezeu impersonal, dumnezeul ecumen­ist. Ecumenismul merge strategic împreună cu globalizarea. Nivelarea tuturor neamurilor, formarea unui guvern şi stat unic concomitent cu ecumenismul ce are drept scop formare a unei singure religii care să le unifice pe toate în una – toate duc spre înfăptuirea scopului lor final – înscăunarea noului om, Antihrist. – Parintele Justin Parvu

  Text preluat din cartea „Din invataturile si minunile Parintelui Justin

  Apreciat de 1 persoană

  • Ce bine ar fi sa fie numai „relativizarea valorilor”, „globalizarea” si alte vorbe..
   In realitate, in cercurile restranse ale masoneriei sunt ritualuri si blesteme grele, jidanesti.
   Taina faradelegii.

   Apreciază

  • Fericiti P. Justin – Sfantul Secolului, P. Arsenie Papacioc, P. Adrian Fageteanu.
   Nu a ingaduit Dumnezeu sa-i lase sa prinda vremurile in care traim. Au indurat destul.
   Nu intamplator dupa trecerea generatiei Marilor Duhovnici, au venit „sinodul”, actele biometrice obligatorii..
   Si tot raul de pe fata pamantului.

   Apreciază

   • Părinte Teodot,

    Vă scriu cerându-vă un sfat :
    Vor intra în vigoare buletinele biometrice cu cip curând.
    Buletinul meu mai este valabil 4 ani. Vreau să mă duc să-l declar pierdut şi să-mi fac altul la fel ca acesta ca să-l mai prelungesc 10 ani.
    Credeţi că o să ne oblige să le preschimbăm acum pe toate chiar dacă mai avem valabilitate ?
    Am citit că în 18 luni vor intra în vigoare.
    Ce-mi spuneţi să fac?
    Sărut-mâna,

    Apreciază

   • Nu va fi obligatoriu dar dupa un timp vor zice ca nu se mai fabrica fara cip. Aparatele care le fac sunt made in israel. Puteti sa-l schimbati. Dar impreuna trebuie sa ne intarim in credinta in Dumnezeu-Omul, Iisus Hristos. Maica Domnului este grabnic ajutatoare. P. Arsenie Papacioc spunea ca ea este suparata pe cei care nu-i cer nimic.

    Apreciază

 9. Armele vor fi si duhovnicesti dar si materiale , doar nu o sa ne lasam calcati in picioare de jidovi , rusi si americani , daca vin si ne violeaza femeile si omoara pe cei dragi ,noi ce sa facem ?, sa ne uitam ,nu zice nimeni sa nu ne rugam , dar vor fi multe situatii in care va trebui sa folosim si armele materiale . Legionarii ce ar fi facut parinte ?, Sfantul Stefan cel Mare ce ar fi facut ?, o sa se intoarca in mormant de rusine daca o sa fim lasi . Majoritatea satelor incep sa se pustiasca ,la sat nu o sa mai stea nimeni, curand o sa se impadureasca tot , in vremea lui Antihrist o sa avem unde sa stam , dupa cum spuneati parinte ,, Codrul frate cu Romanul „. Mai ales ca Mantuitorul si Maica Domnului a carei gradina este tara noastra o sa ne ajute mult . In vremea Antihristului va disparea oare nationalismul romanesc ?, eu nu cred .Cum ramane cu cei dragi parinte ? sa nu fim lasi .

  Apreciază

 10. Credeti ca jidovii , slugile Antihristului nu o sa incerce sa ne batjocoreasca persoanele dragi ?, parinte in vremea Antihristului chiar toti din familile noastre o sa se dea cu el ?, oare chiar toate rudele noastre o sa se dea cu Antihrist ? , nu cred , sa nu fim egoisti , cum ramane cu iubirea de neam si tara parinte ?.

  Apreciază

 11. Oare Putin chiar nu este mason Florian ?, te-ai uitat cum da Putin mana cu ceilalti politicieni ? , s-au nu stii salutul masonic ?.Si Presedintele Iranului si Kim al Coreei de Nord sunt masoni , masoni au un salut al lor secret , nu ai cum sa nu stii salutul masonic .Parinte sigur cunoasteti salutul masonic nu aveti cum sa nu stiti .Dumnezeu sa scoata adevarul la lumina . Amin .

  Apreciază

  • Iti spun un lucru din surse foarte sigure: Ion iliescu NU a fost si NU este mason. A avut contacte cu reprezetanti ai masoneriei, dar sa fie „botezat” – „initiat” in masonerie nici vorba.
   La fel nici Corneliu Coposu nu a fost mason si nici „parintele” sau iuliu maniu nu a fost. De la taranisti nu erau masoni. In schimb de la liberali.. toti masoni: Campeanu, Ratiu, Dan amedeo lazarescu, tariceanu..
   Comunistii cel putin in Romania au facut si ei un lucru bun: au desfintat masoneria, biserica greco catolica..
   In fosta uniune sovietica nu erau tolerate nici un fel de organizatii secrete cum ar fi masoneria, sionismul.
   Evreii erau la mare cinste in URSS (fiindca fusesera „prigoniti”, supusi asa zisului holocaust). Dar daca un evreu era macar banuit de legaturi cu sionismul, era executat sumar (iar peste cativa ani reabilitat). Asa erau sovieticii, mai intai te executau si abia mai pe urma te reabilitau..
   Din cate am auzit, nici capeteniile sioniste kissinger si g. soros nu sunt masoni, ei considerandu-se peste masonerie. Nu isi pierd ei vremea sa-si puna sortuletz, sa fie legati la ochi si pus intr-un sicriu si alte prostii dintr-astea. Il vezi tu pe Putin facand asa ceva?

   Apreciază

 12. Nu vom putea rezista numai cu arme duhovnicesti ci va trebui si pe cele materiale , pana la Venirea Mantuitorului , doar nu o sa ne lasam calcati in picioare de catre jidovi si ,, Mesia al lor „?, numai ca fara Dumnezeu si Maica Domnului nu vom putea rezista .Nu va mai fi nicio stapanire de la Dumnezeu , stiu dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne lasam batjocoriti, sa-i lasam sa ne ia in ras . Rezistenta va fi si duhovniceasca si materiala , tradatorii au fost in familie si in tara mereu ,nu ma mira dar nu trebuie sa renuntam la arme ,va trebui sa ne aparam poporul cei binecredincios adica turma cea mica , pana la sfarsit , adica pana la Venirea Mantuitorului , altminteri vom raspunde in fata sfintilor Voievozi .

  Apreciază

 13. Astazi este ziua Sfintului Sfintit Mucenic Teodot.
  La Multi Ani cu sanatate si mintuire dragului ns.Parinte Teodot !!!!!
  Sfintul Mucenic Teodot sa se roage pt.dvs.
  Dumnezeu si Maica Domnului sa va miluiasca.
  Amin.

  Apreciat de 1 persoană

 14. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://vremuritulburi.com/2018/12/13/marturii-incredibile-ale-unei-preotese-illuminati-despre-satanele-care-conduc-lumea/amp/&ved=2ahUKEwi-j8zyiObgAhVJl4sKHR4ICgUQFjAKegQIBBAB&usg=AOvVaw1LVZ5UXa4h6XxN1Fyasn9t&ampcf=1

  Referitor la ce scria Nevrednica despre reptilieni, femeia asta din video spune foarte multe lucruri despre aceștia. Se pare că sunt oameni care se transforma in timpul ritualurilor satanice. Și sunt cei mai influenți oameni de pe planetă.
  Deci, de aia răul a cuprins întreaga lume, pentru că satana a pus stăpânire pe cei care o conduc.
  Părinte, buletinele actuale nu au cip, dar oare când ne fac poza nu au vreo tehnologie de scanare a feței sau a retinei? Anul viitor îmi expiră buletinul și aș vrea să îl schimb.

  Apreciază

  • Nu au nici o scanare. Dar si astea de acum au 666 pus in mod viclean : sex sexe sex sub poza din dreapta ce inseamna ? Sex din latina in romana inseamn sase. Iar sexe inseamna sex care da tot sase. 666este semnul stapaniriii iudaice. Pe vremea imparatului Solomon toate popoarele aflate in robia israelului trebuiau sa plateasca 666 talanți de aur pe an la templu. Rabinii au emis acum sute de ani o invatatura in talmud care spune ca dintre toate neamurile pamantului numai neamul evreiesc sunt oameni, restul sunt goimi adica animale doar cu chip de om dar fara suflet. De aceea pe goimi poti sa-i inseli, poti sa-i batjocoresti trupeste, poti sa-i omori cu tot cu familie, femei, barbati, copii ca nu ai nici un pacat. Goimii nu au suflet nemuritor ci doar trup. De aceea au inventat aceste acte electronice care duc toare la pecete in care este numele, fotografia goimului, datele lui si 666-acum pus ascuns, pentru ca titi goimii sunt proprietatea israelului. Pecerea va fi o inventie draceasca cu nanicipuri care va citi si inocula pana si gandurile-sentimentele omului.

   Apreciază

   • Din ce am văzut la știri, din 2021 vor să introducă , cărțile de identitate europene cu cip, obligatorii.
    Unul dintre obiectivele României la șefia Consiliului Europei îl reprezintă digitalizarea:
    https://www.romania2019.eu/2019/03/01/strategia-digitala-europeana-post-2020-inteligenta-artificiala-si-securitatea-cibernetica-discutate-la-bucuresti-de-ministrii-comunicatiilor-din-ue/.

    Așa că mai avem foarte puțin timp până la pecetluire..
    … iar timpul trece mai repede ca niciodată.; vedem cu toții cât de repede se scurge un an de zile.
    Dar toate se întâmplă cu voia lui Dumnezeu.

    Părinte, când vă va lumina Bunul Dumnezeu că va fi vremea de plecat din lume, să ne avertizați și pe noi cei care mai cerem cate o povață și
    să vă rugați și pentru noi!!
    Doamne ajuta și mântuire tuturor!

    Apreciază

   • Fiecare dintre d-voastra este crestin ortodox botezat, deci il aveti pe Hristos de la Botez in inima. El va va lumina ce sa faceti pentru mantuire. Dumnezeu este singurul iubitor de oameni. Il intrebi, iti raspunde. Fiecare va trebui sa se deprinda la relatie vie cu Dumnezeu. Nu exista nici o intrebare sincera care da nu aibe raspuns la Dumnezeu. Vrajmasul nu stie nici gandurile omului, nici raspunsurile lui Dumnezeu, doar daca omul nu le exprima prin cuvant.

    Apreciază

 15. @Nevredinica
  – In SUA nici vorba de obligativitatea actelor cu cip biometric. Nu te obliga nimeni sa-ti dai amprentele.
  Daca un politician american macar vine cu o asemenea idee asta inseamna sfarsitul politic pentru el, nu-l mai voteaza nimeni.
  – In Rusia – tara ortodoxa, actul de identitate biometric e de mult in vigoare si OBLIGATORIU.
  In curand si in alte tari ortodoxe: Romania, Grecia.
  – In Venezuela, tara care se lupta cu imperialismul american prin asa-zisul „erou” de stanga Maduro, alimentele se vor da in curand numai pe cartela biometrica:
  https://www.businessinsider.com/venezuela-id-card-tracks-citizens-like-china-2018-11

  Apreciază

 16. In SUA exista un singur politician cu adevarat de stanga care a obtinut voturi reusind astfel sa se strecoare in congres: domnisoara Ocasio Cortez. Dar chiar si asa dansa sustine tot timpul ca.. nu e de stanga fiindca altfel n-ar mai vota-o nimeni, poate doar cainii vagabonzi.. In Romania, stanga a obtinut majoritate confortabila.

  Apreciază

  • Alexandria (nu Alexandra) Ocazio Cortez. O fi de fel din Alexandria jud. Teleorman?
   La ce vederi politice are, mustacioasa asta „latino” te face sa crezi ca e de la Videle..

   Apreciază

 17. @Nevrednica
  Cateva exemple de tari aflate in sfera de influenta a ruznacilor:

  1. Asa zisa „republica” transnistria – pamant romanesc sub ocupatia armatei a 14 (cizma si șenila ruseasca).
  In „capitala” Tiraspol exista statuile lui lenin si stalin, ba ciar si bulevardul „Karl Marx”, cautati pe google map.

  2. Republica Moldova. Nu e in ue – nato. In schimb e un stat mafiot, condus din umbra de un mafiot adevarat, Vladimir Plahotniuc. Un fel de Dragnea al nostru care a reusit sa-si elimine adversarii (adica „statul paralel”) si sa controleze totul din umbra in cel mai autentic stil MAFIOT.

  3. Belarus: plutocratie oligarhica condusa de un „despot luminat” (cam asa se dorea si Ion iliescu).

  4. Kazakhstan, cu capitala la Astana (satana).

  5. Kargastan, Uzbekistan

  6. Absurdistan.

  In toate aceste minunate tari, actele biometrice sunt obligatorii.

  Apreciază

 18. Ce mult mi-ar place parinte daca poporul roman nu ar mai fi cu lumea ?, ce bine ar fi , nu degeaba a spus cineva ca vesnicia s-a nascut la sat , satul nu a fost , nu va fi niciodata cu lumea , orasul insa da , poate o da Dumnezeu sa ne intoarcem la vechile obiceiuri de dinainte .

  Apreciază

 19. @GABRIELA cred ca la inceput ne vor lasa sa alegem ce tip de buletin vrem-electronic sau sipmlu ,care si asta are semne urate de-a lor scrie 666 si pe poza mica din dreapta scrie card…multi vor alegea ce-i mai rau;va fi intr-adevar marea cadere .DOAMNE FII CU NOI!

  Apreciază

 20. Cand Domnul a ajuns la jumatatea acestui veac, a zis: Sfarsitul lui este plin de putoarea pacatului, de lucrurile omenesti, care sunt toate mincinoase si intinate: invidie, ura, minciuna, hula, dusmanie, chefuri, betii, desfranari, ucideri, avorturi, lacomie, iubire de argint, tinere de minte a raului. Dar ajunge! Il voi curma la jumatate! Sa inceteze stapanirea pacatului! Si zicand aceste cuvinte pline de manie, Domnul a dat Arhanghelului Mihail semnalul pentru judecata. Imediat, acela cu ceata lui au luat prea stralucitul si negraitul tron si au plecat.
  https://ortodoxinfo.ro/2019/03/03/va-fi-in-anii-astia-sfantul-ierarh-nifon-vedenie-despre-infricosata-judecata/

  Parinte,am citit mai de mult ca noi,europenii ne tragem din neamul lui Iosafat….este adevarat?
  Intreb doar din curiozitate ca,la pacatele de acum….e si mai apropiata vedenia Sf.Ierarh Nifon.
  „Mihaile, mai marele Asezamantului, pregateste cu ceata ta, tronul de foc al slavei Mele si mergi in valea lui Iosafat. Acolo sa-l asezi ca prim semn al venirii Mele. Pentru ca s-a implinit ceasul cand fiecare va lua plata dupa faptele sale. Grabeste-te, ca a sosit ceasul! ”
  Nu facem socoteli dar totul este in rostogolire=cadere.

  Si acest patriarh bartolomeu se afunda in mindrie din ce in ce mai mult.
  https://ortodoxinfo.ro/2019/03/04/patriarhul-bartolomeu-respinge-convocarea-unui-sinod-pan-ortodox-pentru-a-dezbate-schisma-din-ucraina/
  Dumnezeu sa ne intelepteasca si sa ne lumineze.
  Cu noi este Dumnezeu !!!!

  Apreciază

  • Noi suntem din neamul lui Iafet. Noe a avut trei fii : Sem, Ham si Iafet. Din Sem se trag semitii : evreii si arabii… Din Ham se trag negrii, galbenii, rosii. Din Iafet se trage rasa alba. Evreii se bat mereu cu arabii. La nivel inalt islamul este in colaborare cu israel. Negrii, rosii, galbenii sunt usor de supus. In general nu au ratiune puternica. Albii sunt cel mai greu de supus. Dumnezeu le-a dat putin mai multa minte. De aceea rasa alba-europenii sunt in plan sa fie eliminati-vezi imigrantii-islamul si inlocuiti cu rasa neagra-galbena. In spatele acestui plan demonic stau unii din neamul lui Sem.

   Apreciat de 1 persoană

  • Nu este adevarat.. Alta „stire” tendentioasa marca FSB-Sputnik, pe care dvs. cu buna credinta o raspanditi..
   Dvs. aveti macar cea mai mica idee ale cui „stiri” le raspanditi?

   1. Merkel i-a platit lui Erdogan 5 (cinci) miliarde de euro ca sa opreasca robinetul de refugiati. Turcul a luat banii, i-a bagat in buzunar si s-a facut ca munceste..

   2. Merkel a trimis trupe germane in Africa subsahariana ca sa patruleze prin desert si sa vaneze calauze de refugiati. Calauze platite din „fundatiile” lui soros.

   Apreciază

  • @Nevrednica
   Neaparat sa nu uitati sa spovediti raspandirea (cu buna credinta) a minciunilor FSB:

   1. Minciuna prin omisiune: adevarul spus pe jumatate, rastul se „uita” intentionat.
   2. Minciuna prin scoatere din context: adevarul e prezentat scos din context sau pus intr-un context fals.
   3. Minciuna prin exagerare: adevarul este prezentat ingrosat, intr-un mod exagerat, caricatural.

   Nu uitati sa spovediti faptul ca raspanditi minciunile Sputnik! Daca ti vedea cine se afla in spate v-ati ingrozi..

   Apreciază

  • Sputnik MINTE chiar si cand spune ADEVARUL.
   Tocmai in asta consta „Arta Minciunii” : sa minti spunand adevarul.
   MINCIUNA ridicata la rang de ARTA..

   Apreciază

  • Adevarul trunchiat, Adevarul scos din context, Adevarul exagerat.
   Adevarul tendentios si manipulator, folosit dupa bunul plac.
   In final, Adevarul batjocorit.

   In St. Petersburg exista o adevarata „academie” de trolli – postaci pe internet care se ocupa cu intoxicarea:

   Apreciază

 21. Cateva lucruri bine de stiut:
  – SUA a fost la origini un proiect masonic „Noua Atlantida” sau „Noul Babilon”, un stat in care oamenii sa se afle sub control total.
  – Pana si strazile din marile orase nu au nume ci.. numere (sunt in forma de grid, paralele si perpendiculare).
  – Capitala Washington (general mason) este plina de simboluri masonice, capitoliul, obeliscul, temple masonice.
  – Statuia „libertatii” din New York este de fapt zeul pagan appolo.

  Dar masonii au facut o mare greseala (poate le-a intunecat Dumnezeu mintile):
  Din prostie si fudulie au folosit drept colonisti INFRACTORI, puscariasi, borfasi, criminali – insi certati cu legea care se fereau INSTINCTIV sa nu fie supravegheati, numerotati.
  Astfel, in cultura americana esti considerat „fraier” daca ti se iau amprentele, daca esti fotografiat/filmat, masurat numerotat.
  Este considerat un lucru OBSCEN, RUSINOS sa ti se ia amprenta sau date biometrice. Este o UMILINTA.

  In schimb POPORUL Român – popor cu origini nobile (Daco-Getii) si daruit de Dumnezeu cu atatea calitati…
  Românii nu au nici o problema sa li se ia date biometrice!
  CULMEA, majoritatea considera un semn de „progres” si civilizatie..

  – In SUA, stanga „progresista”, „liber-schimbista”, neo-marxista se camufleaza, nu afiseaza simboluri si incearca sa pacaleasca ca sa obtina voturi. In 2016 Jill Stein candidata stangii a obtinut 5% procent considerat enorm.
  – In Romania, stanga e la vedere, in vazul lumii, fara RUSINE, nu se mai oboseste sa se camufleze. Culoarea PSD e ROSU, imparte in stanga si-n dreapta pomeni electorale, MITA ELECTORALA, bani FURATI.
  – In SUA oamenii au arme de foc. In Romania..
  – In SUA nu este infractiune negarea „holocaustului”, primeaza libertatea de constiinta. In Romania…

  Apreciază

 22. AMPRENTARE = SODOMIZARE
  Adica siluire, batjocorire, umilinta.
  ROMANI, NU VA LASATI AMPRENTATI.
  Luarea amprentelor si datelor biometrice este un lucru RUSINOS, PORNOGRAFIC si OBSCEN!
  Aveti DEMNITATE! Macar cat au infractorii si tot e ceva…

  Apreciază

 23. Poate gresesc Florian dar as dori sa traiasca P.JUSTIN ca sa mai lamureasca pe unuii oamenii cum sta traba cu nepomenirea ,cu actele biometrice si multi avand evlavie la sfintia sa s-ar mai indrepta…poate de acolo de Sus ne ajuta mai mult..CUM ZICI SI TU DUMNEZEU I-A SCAPTA PE MARI PARINTII AI NOSTRI DE VREMURILE ACESTE TULBURI

  Apreciază

 24. „Este incredibil ca aceste declaratii vin tocmai de la capul Bisericii Catolice, Papa Francisc, care are azi peste 1,2 miliarde de membrii in intreaga lume, si care prin natura loc contrazic si lovesc la temelia Bibliei. Si cind te gindesti ca acest Papa va vizita in luna Mai a acestui an, 2019, Romania… Pentru un necrestin aceste declaratii sunt binevenite, pentru ca asta ii usureaza constiinta si ii da voie sa faca orice, dar pentru un crestin declaratiile Papei Francisc sunt blasfemie, si totodata un afront pe fata si o insulta la adresa lui Dumnezeu”.

  Mare scîrba satanistul si hulitorul de francisc !!!!!!!!!
  Iti plesnesc creierii de ineptiile lui !

  Doamne,Iisuse Hristoase Dumnezeul nostru,miluieste.ne pe noi.
  Slava PREASFINTEI TREIMI !!!!

  Apreciază

  • Vesnicia despre care L. Blaga spunea ca s-a nascut la sat nu are din pacate nici o legatura cu viata vesnica.
   Samanatorismul, gandirismul, poporanismul nu mi-au placut niciodata.

   Apreciază

 25. ”Nu vă mirați? Imediat, dar imediat ce încearcă cineva să fie un om normal, să fie aşa, un român care ține şi el cu ai lui şi cu ograda lui – cum ar fi să zicem, ca să ne înjure idioții – „un om al României”, „un băiat de Bucureşti”, „de Iaşi”, „de Craiova”, sau „un băiat de Timişoara”, „de Brăila”, ori „de Suceava”, „de Arad”, „de Tg. Mureş” sau „de Constanța”, „de Lehliu-gară”, ori „de Apahida Cluj-Napoca”, imediat ai să vezi cum sar pe el toți „puricii din blana câinelui” cu gura cât şura: „e omul ruşilor! „”…

  Marele regizor e revoltat și uimit: ”Da’ , de ce, mă, ?!”..

  ”Ce-o fi în mintea aia a voastră… de rândaşi, în trei schimburi ?”, întreabă Constantin Vaeni. ”Că trebuie neapărat să fii… „al cuiva” ?!

  Read more: https://ro.sputnik.md/analytics/20190306/25080689/Plesoianu-aparat-de-un-celebru-regizor-Un-roman-care-tine-cu-ai-lui-injura-idiotii.html
  Total de acord !

  Apreciază

 26. Floriane , de aceea spuneam ca o sa fie nevoie si de rezistenta armata cum au facut infractorii in America ,dar fara ajutorul lui Dumnezeu si al sfintilor Voievozi nu vom putea face nimic .

  Apreciază

  • Se spune ca demnitatea se castiga in urma unor lupte atat de aprigi atunci cand si dusmanul te va recunoaste in demnitatea si chipul lui HRISTOS cand vrajmasul se va vedea infrant si va fugi mancand pamantul .
   Acum se intelege de ce turcii il vedeau pe Sfantul Mare Mucenic Gheorghe pe campul de lupta in oastea lui Stefan Cel Mare si Sfant si cadeau cu zecile de mii ca morti loviti de fulger !
   Asta inseamna demnitate in HRISTOS si Biruinta lui HRISTOS este cu noi ,atunci cand avem pe steag ancorat chipul Luptatorului Cel Sfant pururea biruitor Sfantul Mare Mucenic Gheorghe.
   Insa cati se mai gandesc de pe acest pamant la acest Sfant din cei pentru care care ,,romanasii ,,alearga in branci ca sa i voteze ?

   Apreciază

 27. „Se pare că am deranjat o mulțime de oameni. Acuzațiile pentru care am fost arestați sunt ridicole. Dacă o vor dărâma, noi o vom ridica din nou. Ei trebuie să înțeleagă că aceasta este țara noastră, aceasta este religia noastră și acesta este simbolul nostru”.
  https://m.activenews.ro/externe/Zeci-de-localnici-ARESTATI-in-Grecia-pentru-ca-au-ridicat-o-Cruce-pentru-a-descuraja-intrarea-migrantilor-154916
  Cuce Sfinta,arma dulce,fii cu noi unde ne.om duce !!!

  Apreciază

 28. „Wilton Manors este cunoscut pentru comunitatea sa diversă și a avut un primar homosexual declarat timp de mai mulți ani”, spune David Packard, președintele Fort Lauderdale Stays, adăugând că în prezent orașul ”se mândrește și cu un consiliu municipal care este sută la sută format din homosexuali”.
  http://www.cunoastelumea.ro/imagineaza-ti-un-oras-american-care-se-declara-suta-la-suta-lgbt-inclusiv-masinile-politiei-sunt-vopsite-cu-steagul-curcubeu/
  Te apuca greatza !

  Apreciază

 29. Floriane dar cum ramane cu cartea ,, Pantecul Desfranatei”, care arata ca masoneria era in Romania cu stirea comunistilor .Sa citesti cartea este frumoasa , parinte ati citit cartea ?.

  Apreciază

 30. Exista un canal pe youtube, „Know More News” facut de un fost ucenic si discipol al lui Alex Jones de la InfoWars care s-a prins pana la urma cine e Alex Jones si in ce ape se scalda, ca de fapt sub masca nationalismului si „patriotismului” il sprijina de fapt pe trump si pe evrei… A facut un documentar extrem de interesant numit „Poporul ales” („God’s Chosen People”) care e foarte lung (doua ore si jumatate aproape) si e ascuns de youtube, se gaseste greu.
  La un moment dat in documentarul asta, autorul spune un lucru foarte interesant:
  rabinii s-au cam saturat de doctrine politice, neo-marxism, lgbt-ism, feminism, globalism, progresisti, politica etc.
  Ei vor un SINGUR lucru: reconstruirea templului. ATAT. Restul, dupa credinta lor, va veni de la sine, va veni si „mesia”, tot. Dar mai intai trebuie reconstruit templul. Pana nu se reconstruieste, vorbim degeaba.
  Din cauza asta toate eforturile ocultei evreiesti se concentreaza in momentul de fata pe reconstructia templului.
  De asta a fost si ales trump, sa mute capitala la Ierusalim si sa sprijina reconstruirea templului.
  Dar, explica autorul, nu trump conduce ci altcineva si din umbra: jared. Cel cu sediul la nr. 666 in aceeasi cladire cu Lucent Tech. care detine patentul RFID – semnul fiarei:

  Apreciază

 31. Parinte ce parere aveti despre sarbatorile ,,Dragobetele „, ,,8 Martie ” ,, Sanzienele ” etc . Sunt sarbatori autentice romanesti sau nu ?.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s