Papa Francisc-inaintemergatorul antihristului din Apocalipsa cap.17 ?

Imagini pentru papa francisc, foto

Papa Francisc și-a anunțat venirea in România.

Sunt cunoscute afirmațiile aberante ale acestui papa iezuit : „Iadul este doar un simbol al singurătății” – adică n-ar fi un loc al chinului veșnic sub pământ, „Dumnezeu evolueaza ca si omul”, „sufletele celor care nu se căiesc, în cealaltă viața dispar”, „Adam și Eva nu au existat ca persoane istorice” și multe alte erezii și absurdități.https://vremuritulburi.com/category/papa-francisco/

Declaratiile acestui ultim blestemat de papa sunt mai mult decat scandaloase, mergand pana la hotararea ca pe viitor sa faca femei cardinali si chiar papa o femeie !!! 

De peste 1000 de ani papii Romei au excelat în erezii dar acest al 8-lea papa de la înființarea statului vatican, pare ca are o misiune mult mai importanta decât toți ceilalți papi.

Primele avertismente despre acest papa și despre rolul lui în zilele noastre le-a dat încă din 2013 un Arhimandrit grec, Nectarie Moulatsiotis. Nu cred ca este întâmplător ca îl cheamă Nectarie căci Sf. Nectarie marele tămăduitor și făcător de minuni este singurul Sfânt care a demonstrat cu argumente scripturistice ca Sf.Ap.Petru n-a văzut Roma în viața aceasta niciodată. Cartea Sf.Nectarie se numește „De ce papa si supușii săi s-au despărțit de Biserică lui Hristos”. Pentru aceasta carte a avut de pătimit Sf. Nectarie toată viața mai ales de la unii „arhierei ortodocși”.

Pentru zilele noastre, de maximă importanță ar fi la capitolul 17 al Apocalipsei, locul unde îngerul ii explica Sf.Ioan ca ” eu îți voi spune taina femeii și a fiarei care o poartă și care are cele 7 capete si cele 10 coarne.” ” Aici trebuie minte care are înțelepciune. Cele șapte capete sunt șapte munți deasupra cărora sade femeia.” La sfârșitul capitolului îngerul ii spune direct Sf.Ioan ca ” femeia pe care ai vazut-o este cetatea cea mare, care are stăpânire peste împărații pământului. ” Care poate fi aceasta cetate mai ales că femeia sade peste șapte munți. Nu poate fi decât cetatea ROMEI. Si ce este în această cetate îmbrăcat în „purpura si in stofa stacojie”, ” beata de sângele sfinților și mucenicilor lui Iisus ” ? Numai papa poate fi. Câți ortodocși n-au murit din ordinul lui de-a lungul veacurilor !!! Numai la noi cu uniatia la anul 1700 si in continuare, câți martiri nu avem !!! După ce îngerul spune Sf.Ioan despre ” cele șapte capete care sunt șapte munți ” – Roma orașul celor șapte coline, clarifica mai mult lucrurile : ” Dar sunt și șapte imparati … „. Si vede în viitor exact în timpul vieții celui de al șaselea împărat. Spune despre acești imparati : ” cinci au căzut, unul mai este, celălalt încă nu a venit, iar cand va veni, are de stat putina vreme. ” Cine sa fie oare acești imparati ?

Papii au devenit imparati în mod oficial în momentul creării statului Vatican, adică la 11 februarie 1929. Din acest moment papii au deplină putere politică deci sunt pe lângă ” vicari ai lui Hristos ” si imparati.

” Dar sunt și șapte împărați : cinci au căzut … „. De la crearea statului Vatican sunt exact cinci papi care au căzut, adică au murit, până la al saselea – Papa Ioan Paul al II-lea ( 16 oct. 1978 – 2 apr. 2005 ) perioada pe care o vede în viitor îngerul devreme ce spune despre el ” unul mai este „. Iată papii-imparati de la Vatican până la Ioan Paul al II-lea :

 1. Papa Pius al XI-lea ( 4 feb.1922 – 10 feb.1939 )
 2. Papa Pius al XII-lea ( 1939- 9 oct. 1958 )
 3. Papa Ioan al XXIII-lea ( 28 oct.1958 – 3 iun. 1963 )
 4. Papa Paul al VI-lea ( 21 iun. 1963 – 6 aug. 1978 )
 5. Papa Ioan Paul I ( 26 aug. 1978 – 28 sep. 1978 ) . A urmat Papa Ioan Paul al II-lea – al 6-lea papa imparat, cel pe care l-am văzut îngerul încă în viață fiind spunând despre el ” unul mai este „. Apoi ” celălalt încă nu a venit, iar când va veni, are de stat putina vreme . ” Acesta a fost Papa Benedict al XVI-lea ( 19 apr. 2015 – 28 feb. 2013 ) – al 7-lea papa imparat, cel care a stat putina vreme si și-a dat demisia la comanda, facandu-i loc celui de al 8-lea papa-imparat despre care îngerul spune mai pe larg : ” Si fiara care era si nu mai este – este al optulea imparat, si este dintre cei șapte si merge spre pieire.” Iată deci cine este acest papa Francisc, care declară în vizită din Emiratele Arabe din 2-5 feb.2019 ca, ” vrea să scrie nouă pagina de istorie între religii , ” !!! Este chiar fiara care era si nu mai este … si merge spre pieire. „. Acestei fiare vor dori să i se închine președintele Johannis, premiera V.Dancila … arhiereii ortodocși români ? Se pare că da. Amintim doua semne dumnezeiesti care dau in vileag fiara papa Francisc. În 2014 dupa ce a vizitat Peștera Nașterii Domnului de la Betleem a luat foc totul acolo. Cu aproape două săptămâni înaintea vizitei fiarei papa Francisc în Emiratele Arabe toată curtea de la Mecca s-a umplut de milioane de lăcuste, greieri si gândaci. In Emirate, fiara papa Francisc a fost primit cu mare fast la curtea printului moștenitor precum și de către marele muftiu musulman de acolo. Cine are evlavie la fiara papa Francisc, va avea si la antihrist însuși. Dacă arhiereii români ortodocși îl vor primi prin vreo catedrala si-i vor ura ” bun venit „, se vor face părtași faptelor lui. Se poate să crească numărul preoților și credincioșilor nepomenitori si cine știe ce reacții noi vor apare. Așa că, bine-ar fi pentru arhiereii ortodocși romani să-și găsească alte ocupații la venirea fiarei papa Francisc în Romania, ca să nu apară noi si de necontrolate reacții gen post-Creta.

 

Dumnezeu să ne ajute în lupta cu fiara papa francisc . Avem asigurare din cap.17 al Apocalipsei ca merge spre pieire. Să nu pierim si noi cu ea prin închinare, colaborare, urale, înșelare.

” Mielul-adica Adevăratul Mesia Iisus Hristos, o va birui pentru că este Domnul domnilor si Împăratul imparatilor, si vor birui si cei împreună cu El – chemați si aleși și credinciosi. ” Amin.

 

 

 

 

429 de comentarii

   • Nu este prea greu de conceput cum s-a făcut romanizarea tracilor. Păi românii de azi nu se extaziază în fața a tot ce înseamnă Occident, nu îl consideră divin? Oare românii din Harghita și Covasna, care s-au maghiarizat de bună voiu în ultimii 70 de ani, cum a fost posibil? Țăranii aruncă la gunoi lavițele lor cu motive ancestrale și le înlocuiesc cu covorașe cu Răpirea din Serai, luate de la un angro de la marginea unui mare oraș. Să nu cădem în capcana unei idealizări rupte de realitatea concretă. O ispită mare. În fond, nu este foarte diferit de fanaticii imbecilizați din stânga occidentală care ar ucide și s-ar lăsa uciși de dragul unei utopii secularist ateiste sau new age-iste.

    Apreciază

   • Argumentele d-voastră nu pot sta în picioare. Nici o femeie geto-daca nu s-a căsătorit cu ocupanții romani. Acelea nu erau ca și cele de acum care merg în Turcia la vânzarea trupului, sa fim bine înțeleși. Dacă femeile din timpul Sf. Ștefan cel Mare au stat în tara și au dus 50 de războaie cu turcii timp de 50 de ani, din cu atât mai mult cele de acum 2000 de ani nu s-au căsătorit cu ocupantul roman.

    Apreciază

 1. Numai stii in ziua de azi sa discerni adevarul de minciuna , unii spun numai minciuni , alti amesteca adevarul cu minciuna , am observat , astia sunt ,, Intelectualii nostri ” din ziua de azi .

  Apreciază

 2. Doamne ajuta , parinte .
  Si @Sebastian
  Numai avem armata …
  ci un ,,popor de mameluci ,,executat … pas cu pas dupa acelasi tipar ca odinioara pe tot ce inseamna roman , romanesc sau Romanie .
  Executia este pornita si ordonata de vrajmasii sai care lovesc in Biserica lui HRISTOS A Neamului Romanesc cel strabun pravoslavnic , adica neamul Sfintilor Voievozi Brancoveni,neamul lui Mihai Viteazu Voievod omorat miseleste de Basta pentru proslavirea ORTHODOXIEI si cel al lui Stefan Cel Mare si Sfant .
  Si intrebare …
  oare de ce?
  Pentru ca acestea sunt radacinile cele mai infipte pe acest pamant credinta orthodoxa si neamul stramosesc la noi , adica la acest popor.
  Asemeni cine si uita greselile trecutului sau , este condamnat la pierire pe viitor , adica poporul care nu si invata istoria o va repeta iar si iar , pina o va invata.
  Da ne DOAMNE mintea cea de pe urma pentru a ne apara credinta cea drepta orthodoxa in care ne am nascut si crescut iar ROMANIA CEA Mare sa fie in ale sale Hotare.

  Apreciază

  • Sa-mi fie permis sa zic si eu doua vorbe (in vant).
   Ne-am uitat trecutul, vorbim de trecutul recent iar nu de istoria de sute si mii de ani.
   Am uitat cum ne-a nenorocit comunismul ca popor. N-au reusit turcii in 400 de ani cat a reusit CIUMA in 40 de ani.
   In ’89 ajunsesem un popor „de crescatorie”: omul era invatat sa primeasca de-a gata servici, casa, educatie-invatamant, totul era al tuturor si de fapt al nimanui. Am uitat ca ruznacii ne-au devalizat tara dupa razboi, au furat cat nici n-au visat otomanii sa fure vreodata: numai uraniu cat au furat din Apuseni, au disparut dealuri cu totul. mii de tone de metale rare..
   Rusii ne-au adus comunismul, tot ei ne-au adus si „democratia”. Ei l-au dat jos pe Ceausescu, ei au avut grija de noi. In prezent au ajuns unii sa-i ridice osanale lui Putin…

   Apreciază

   • „În decembrie 1989, Mihai Lupoi era un „simplu” căpitan de Armată. El a anunţat primul, la Televiziune, că Nicolae Militaru, spion sovietic dovedit, preia conducerea Armatei române. Anul trecut, încolţit de dovezile ziarului „Adevărul”, Lupoi a recunoscut că era un apropiat al lui Maiorov, şeful spionajului militar sovietic (GRU) la Bucureşti. „Relaţia mea cu Maiorov era una de prietenie. Îmi aducea nişte biscuiţi danezi excepţionali pentru fiul meu”. ”

    Asadar in 1989, CONDUCEREA ARMATEI ROMANE a fost preluata de un SPION SOVIETIC DOVEDIT.
    Generalul n. militaru!
    Maresalul Ion Antonescu trebuie ca s-a rasucit in mormant..

    ROMANI, NU VA UITATI ISTORIA!

    Apreciază

   • https://www.historia.ro/sectiune/general/articol/un-adevar-crunt-in-1989-iliescu-a-chemat-trupele-sovietice

    „„După opinia mea, soluţia încetării acţiunilor teroriste de la noi se afla tot la îndemâna conducerii politico-militare sovietice, eventual şi a altor aliaţi cu care se coopera, dar nu prin folosirea unităţilor militare ruseşti, ci pur şi simplu, prin transmiterea semnalului de încetare a acţiunii acelor grupuri neidentificate”.

    Apreciază

   • Florian, asa este. Ai dreptate in privinta lui Militaru, el avea polite de platit. Exista de altfel marturia inclusiv a lui Stanculescu care a fost de fata alaturi de Iliescu in comandament in momentul executiei uslasilor. O gasiti pe internet. Povesteste cu lux de ananunte.

    Apreciază

  • Dupa comunism a venit „democratia originala” avandu-l drept cap pe ion iliescu instalat de moscova.
   Ce usor se uita istoria:

   Un adevar crunt: La „revolutia” din ’89 iliescu a chemat trupele sovietice.

   „Armata Uniunii Sovietice nu a ajuns în România, însă pe teritoriul ţării noastre au fost infiltraţi, în 1989, zeci de mii de „turişti” şi „specialişti” care aveau misiuni secrete. Aceştia s-au retras abia în toamna anului 1990, după cum a admis fostul premier Petre Roman.”

   https://www.historia.ro/sectiune/general/articol/un-adevar-crunt-in-1989-iliescu-a-chemat-trupele-sovietice

   ROMANI, NU VA UITATI ISTORIA!

   Apreciază

   • Cei care tot dau vina pe americani.. sa mai analizeze, sa se mai documenteze.

    Dovezile incontestabile arata ca tot rusii si ungurii raman dusmanii nostrii, cei care ne urasca de moarte.

    Pe 22 decembrie 1989 “au jucat Ceardas pe trupul lui”:

    „Tot in libertate s-au aflat si se afla si azi, cu o exceptie cunoscuta, decedata de moarte buna, criminalii ofiterilor de elita ai USLA Eugen Cotuna si Gheorghe Trosca, ucisi in cadrul diversiunii KGB-GRU organizate cu concursul tradatorului Nicolae Militaru, complicele lui Ion Iliescu la lovitura de stat din decembrie 1989. Banuiesc ca stiti de ce au fost executati si, pe deasupra, si profanati cu salbaticie, colonelul Trosca fiind decapitat, ca efigie a victoriei URSS asupra Romaniei.”

    http://roncea.ro/tag/trosca/page/3/

    Lasati-i pe americani…Atentie mare la Putin si Orban!

    Apreciază

   • „Colonelul Gheorghe Trosca lucrase la Unitatea anti-KGB si anti-GRU a Armatei si instrumentase Dosarul de agent GRU al lui Militaru, cuprins in celebrele Dosare Corbul I si Corbul II.”

    Apreciază

 3. Sfantul Iustin Parvu spunea ca Biserica si satul au pastrat neatinsa identitatea nationala , Biserica si satul sunt temelia neamului romanesc , satul nu orasul , sunt biserici si la oras , dar la oras nu prea il gasesti pe Dumnezeu , mai mult la sat , unde este liniste si pace , numai ca ele se pustiesc .Orasul todeauna a fost strain de Dumnezeu , acolo sunt cei mai multi atei , interlopi , criminali , hoti , lenesi , homoxexuali . La sat deloc sau foarte putini , numai ca satele incep sa dispara , altele se transforma in orase , dupa cum spunea si Sfantul Parinte Iustin Parvu . Ai vazut vreun homoxexual la sat ?.Nu cred .

  Apreciază

  • In Bucuresti pe vremea comunismului sfintele biserici erau goale pentru ca dupa revolutie sa devina arhipline.
   De hram nici nu aveai loc sa intrii. A fost o renastere a Ortodoxiei cum nu s-a mai vazut.
   Mediul rural in schimb, din punctul asta de vedere a ramas cam acelasi, adica doar babele..
   Asta e, vesnicia s-a nascut la sat: lucrurile nu se schimba, raman la fel…

   Apreciază

  • In Bucuresti P. Galeriu a fost cel prin care a renascut Ortodoxia.
   P. Galeriu a catehizat pe multi care, desi botezati ortodocsi pe vremea comunismului, nu aveau nici cea mai vaga idee despre Ortodoxie.
   La tara, in casa bunicilor era o icoana cu Isus rastignit, in Bucuresti n-aveam nici o icoana in casa.
   Am intrebat copil fiind cine e in icoana si bunica mi-a spus tin minte si azi, ca e Isus care a primit de la niste oameni nenorociti o coroana de spini si cand a cerut apa i s-a dat otet. Atat a putut sa-mi explice.
   Pe tataie l-am intrebat o data daca si Romania a avut rege ca-n povesti, mi-a raspuns ca da dupa care inceput sa cante cantecul legionar „Traiasca Regele / In paie si noroi / De paie iubitor..”
   Dumnezeu sa-i odihneasca pe-amandoi.

   Apreciază

   • Se scrie Iisus care inseamna Mantuitor si nu ,,Isus” care in ebraica inseamna magar .
    Exemplu gasesti in Vechiul Testament Isus al lui Sirah …insa HRISTOS care se numeste si Iisus inseamna Cel Uns , Fiul lui DUMNEZEU sau Mantuitorul .

    Iar expresia suntem un” popor de mameluci „ii apartine lui Nicolaie Iorga care este astazi mai adevarata decat oricand sau mai potrivita astazi in prezent decat in trecutul istoriei , fie ca bate vantul din rasarit fie ca bate din apus ;
    Daca am fi avut demnitatea de a intelege , de a iubi si respecta ce am primit ca natie si popor atat valoric cat si sufletesc( sau in traduc libera )spiritual prin multa jerta adusa in temnite , in inchisori si gulag in anii de rastriste din comunism sau in cele doua razboaie cand taranii in izmene , sumari si opinci aparau tara si pamantul cu armele in mana, poate astazi vesnicia nu pierea odata cu satul ci se nastea din nou la sat precum in leaganul istoriei apuse ,nu demult .
    Astazi batranii satului s au dus , cei tineri au plecat in pribegie manati de la spate prin ,,cei alesi ,,inapre mari si tari iar satul de odinioara a ramas pustiu cu Biserica Neamului de de pe acest pamant goala .
    Si ma intreb oare nu se adevereste ce a spus Mihai Eminescu poetul nostru national si Martir
    ,,cine o indragit strainii
    manca le ar inima cainii
    manca le ar casa pustia
    si neamul nimicnicia .
    …”
    ,,Doina ”

    DUMNEZEU stie …insa fiecare din noi trebuie sa constientizam la ce se petrece cu sau fara voia noastra pe acest pamant si sa dea DUMNEZEU sa avem trezirea cea de pe urma inspre indreptare prin SFANTA ORTHODOXIE.
    Restul sunt doar o apa si pamant .


    Si nu voi ca sa ma laud
    Nici voi ,ca sa te inspaimant
    Dar cum venira se facura
    Toti o apa si un pamant ”

    Mihai Eminescu

    Apreciază

   • …. cu Isus sau cu Iisus?
    Pana si ereticii spun JEsus, adica DOUA VOCALE, nu una ca la sectanti.
    YEhowa YEhudi… DOUA VOCALE.

    Apreciază

   • Sa ma iertati, sunt greseli de ortografie si atat. Iisus.
    Am autocomplete pe telefon, „corecteaza” ori „Isus”, ori „Is us”, „Issues”…Niciodata corect adica Iisus.
    Soft jidanesc, blasfemiator.

    Apreciază

   • Ma iertati inca o data, multumesc ca imi cititi comentariile.
    Eu credeam ca numai @Sebastian si cu @Romanasul le citesc, cu ei ma razboiesc..
    Doamne ajuta tuturor.

    Apreciază

 4. Satul nu mai e ce-a fost in perioada interbelica, chiar nici in vremea comunistilor.
  Eu am copilarit la tara, nici curent electric nu aveam, mergeam cu vacile.
  Dupa revolutie, o data cu aparitia blestemului numit antena parabolica, lucrurile s-au stricat rau de tot.
  Somajul e ridicat, tinerii pleaca iar cei ramasi practic sunt debransati de la societate: stau toata ziua cu ochii in televizor, la telenovele si la porcariile de „divertisment”. Si bineinteles, voteaza cu PSD sa le dea alocatii cu care isi cumpara cele de trebuinta printre care alcool, tigari.

  Apreciază

  • Exact de aceiasi care l-au si inlaturat.
   Ei l-au instaurat, ei l-au inlaturat. Dupa principiul „eu te-am facut eu te omor”.

   Pana la ei, atentie mare la dusmanii nostrii traditionali: rusii si ungurii.

   Apreciază

  • Turcului i-ai dat tribut si ti-ai pastrat Tara inta cat, necolonizata, fara „refugiati”, … ti-ai pastrat credinta si legile.
   Grecul nu ti-a luat, manstirile au fost „inchinate’ – subordonate Atosului care traia prin daniile Domnilor nostri – nu „grecii” beneficiau ci Atosul a fost tinut in viata. Hotii au fost o parte mica.
   Rusii au fost impinsi peste noi si intre ei au fost jidanii care s-au razbunat pe crestini, mujicul fiind de regula lipsit de initiativa.
   Cand au intrat jidanii ti-au luat comertul, pamantul si ti-au schimbat legea prin coruperea „alesilor”.

   Apreciază

   • Jidanii vor da inapoi, asa a proorocit P. Iosif Vatopedinul.
    Ce inseamna ca vor da inapoi? De exemplu peste noapte nu vor mai merge bancomatele, cu toate consecintele
    Vor fi tulburari mari, foamete, haos, revolte, vid de putere.
    Atunci vor navalii peste noi rusii si ungurii, ca porcii la dovleacul spart. Asa a proorocit P. Arsenie Boca.
    Vor veni chiar si bulgarii, toti in chip de „trupe de mentinerea pacii”, la fel ca armata 14 in transnistria..

    Apreciază

 5. Eu nu spun despre satul romanesc decat si ce a spus Sfantul Parinte Iustin , hai ca Lucian Blaga dar si el ?. Nu cred , la sat te poti mantui mai usor decat la oras . la oras mai greu . Acolo este foarte greu deoarece sunt foarte multe ispite , cluburi , cazinouri , grupari infractionale , multi atei , homosexuali etc , acolo este salasulSatanei . La sat mai mananci natural un ou, carne , cartofi ,ceapa , lapte , la oras mananci chimicale.Au inceput insa sa plece foarte multi in afara asta este problema .

  Apreciază

  • Si cum explici tu cazul celor 7 violatori din jud. Vaslui?
   Samanatorismul tau nu poate da o explicatie in acest caz.
   Nici alimentatia naturala de la tara nu poate impiedica oamenii sa devina niste animale.

   Eu cred ca P Justin s-a referit la altceva.

   Apreciază

  • Tu asa-ti inchipui ca in Bucuresti toti merg in cluburi, in cazinouri?
   Marea majoritate 99% isi vad de treaba, au destule griji si necazuri incat sa nu le arda de cluburi.
   Lumea e destul de amarata in ziua de azi.

   Apreciază

  • Tu spui acelasi lucru dar contextul e altul.
   In context istoric, da, satul a fost pastratorul traditiilor (unele dintre ele cam paganesti: sanzienele, calusarii).

   Chiar daca viata la sat nu era idilica asa cum o vedeau adeptii curentului samanatorist:
   – Romanele „Ion” si „Rascoala” sunt pana la urma destul de dure nu?
   – „Morometii” e plin de atei: Moromete, Paraschiv, Nila nu mergeau la biserica si injurau de cele sfinte etc.

   Satul insa a fost leaganul românismului si pastratorul traditiilor. Fara discutie.

   Pe de alta parte nici progresul tehnologic nu trebuie ignorat. E folosit in scopuri militare…
   Daca ramaneam la sabii, arcuri si sageti, bate, ghioage etc.. pai ungurii, rusii asta si vroiau!

   Apreciază

 6. Prin Sfantul Mare Mucenic Iustin Parvu a lucrat Duhul Sfant , nu degeaba a spus sa ne organizam in mici comunitati satesti , stia el de ce

  Apreciază

 7. @Romanasul
  Posibil sa fi avut si polite de platit generalul militaru, era genul de om simplu, din popor, prost si razbunator.
  Ideea e ca iindividul era agent GRU, ceea ce pune faptele intr-o cu totul alta lumina (posibil sa fi executat doar niste ordine?).

  Apreciază

  • Militaru era agent sovietic si fusese desconspirat de unul din cei doi ofiteri macelariti. Stiu sigur ca am citit declaratia generalului Stanculescu, martor al ordinului dat de Militaru in prezenta lui Iliescu. Nu mai stiu in ce dosar al lui Stanculescu este. Din pacate a murit si asta fara sa spuna multe, cu toate ca inainte sa moara ameninta cu niste casete, inregistrari. Asta stia de la A la Z totul. Probabil a fost lichidat inainte de a le face publice. Nu se mai stie nimic de aceste inregistrari. Din pacate nu ne vom cunoaste niciodata istoria recenta cu adevarat, au la buzunar serviciile, media, politicul, justitia si chiar si educatia (mediul universitar)…

   Apreciază

   • „Un popor care nu-și cunoaște istoria e ca un copil care nu-și cunoaște părinții.”
    Copil handicapat as mai adauga eu, fiindca si lipsa parintilor e un handicap.

    Poporul roman a ajuns sa nu-si cunoasca nici macar istoria recenta, cu care a fost contemporan.
    Si atunci, ce sa te mai miri..

    Apreciază

   • … Ce sa te mai miri ca unii romani au ajuns sa-i admire pe Putin si pe Orban fiindca sunt nationalisti si anti-u.e.
    Cand u.e.-nato se vor destrama, Putin si cu Obran vor fi primii care ne vor invada.
    Sa vedem daca o sa-i mai admiram atunci…

    Apreciază

 8. @Sebastian
  „Cine tagaduieste adevarul acela este un tradator”..
  Eu sunt primul care tagaduieste adevarul tau, Sebastian.
  Cum ca orasul e salasul satanei, cu cluburi, cu cazinouri, cu homosexuali.
  In timp ce la tara mai mananci un ou natural, un cartof, o ceapa, mai bei un lapte.
  Tagaduiesc acest adevar, chiar cu riscul de a fi numit tradator.

  Daca tu esti indragostit de satul romanesc, de traditii, de obiceiuri populare, de românism, asta e foarte bine.
  Vesnicia s-a nascut la sat, asa si este!
  Dar de aici si pana la demonizarea orasului – „salasul satanei” e cale lunga si ceva ceva parca nu e in regula.

  Asa s-a exprimat P. Justin Sfantul Secolului? Cum ca orasul ar fi „salasul satanei”? Mai gandeste-te..

  Apreciază

 9. ISPITELE SUNT MAI MARI LA ORAS DAR CINE ARE VOINTA DE INDREPARE BIRUESTE LUMEA SI LA ORAS…SI LA SAT SUNT DESTRABALATI CARE HABAR N-AU UNDE E USA DE LA BISERICA

  Apreciază

  • Foarte interesant link-ul cu articolul pe care l-ati postat, l-am citi de doua ori, tocmai il mai citesc o data.

   Citez:

   „Sistemul a lucrat ca pe ţăran să îl tâmpească, iar pe intelectual să îl compromită.
   Păi capacitatea ruşilor de inteligenţă este foarte redusă, datorită alcoolului cu care au fost „hrăniţi” de către comunişti. Că dacă îi întrebai unde e Berlinul, îţi spuneau: „aici, după deal”.
   Copiii de beţivi ajung, sărmanii, majoritatea nişte analfabeţi, reduşi mintal.”

   Apreciază

  • Problemele rusilor cu alcoolul dateaza de dinainte de comunisti, acestia din urma speculand doar un teren prielnic, primitor, fertil.
   „Basamacul” a strabatut ca un fir rosu istoria fratilor nostrii de la rasarit, acest viciu il intalnim descris cu lux de amanunte in romanele lui Dostievski, Tolstoi, Turgheniev..
   Comunistii? Le-au dat (din belsug) ceea ce le-a placut. Iar rusii au supt cu placere ca de la tătzâ.
   Daca P. Justin a avut de-a face cu betivii ruznaci, noi vom avea de-a face cu copiii, nepotii lor. Redusi mintal.

   Apreciază

  • Sa faca Dumnezeu minuni nemaivazute in asa fel incat:

   – Cele doua popoare ortodoxe rusii si romanii sa se intalneasca in Adevar si in Dreapta Credinta.
   – Sa se intoarca tarul Rusiei intru Slava lui Dumnezeu, pentru rugaciunile Sfintilor rusi.
   – Sa umileasca Dumnezeu intelepciunea „inteleptilor”.

   Amin.

   Apreciază

 10. @Sebastian
  Te-ai rugat la Stefan Cel Mare si Sfant sa iasa o data ADEVARUL la LUMINA.
  NU putem trai in MINCIUNA!
  Nu stiu despre ce adevar te-ai rugat.
  Adevarul despre acest blog? Poate si despre mine, personal? Nu stiu.
  Dumnezeu Iisus, Hristos Dumnezeul nostru stie. Treptat, sa iasa adevarul la lumina!
  Rugaciunile la Sfinti nu raman vorbe goale, se implinesc.
  Da, sunt RASIST.
  Da, sunt URATOR de musulmani, rasa inferioara. ANIMALE.
  Da, sunt URATOR de homosexuali. I-as gaza ca pe sobolani! Fara mila!
  Da, sunt de EXTREMA DREAPTA.
  Da, m-am bucurat de asasinarea celor 40 de musulmani din Christcurch Noua Zeelanda.
  Da, ma duc la LITURGHIE si ma rog la Hristos Dumnezeul nostru sa ma scape de URA.
  Da, traiesc in pacat.
  ALTCEVA MAI VREI???

  Apreciază

 11. Patronul FCSB(dl.Becali) a construit mai multe biserici, are o clinica unde asigura toate costurile pentru tratamentele bolnavilor si gazduieste in baza echipei din Berceni nu mai putin de 200 de oameni fara adapost.

  https://www.sport.ro/liga-1/suma-uriasa-donata-de-becali-dupa-ce-a-iesit-din-inchisoare-ar-fi-putut-tine-toata-liga-1-cu-banii-astia.html
  Cind ajuta oamenii-si nu exista nimeni in Romania care ajuta mai mult-se scriu doar citeva rinduri dar,cum face o greseala,toti îi „dau în cap”!
  Dumnezeu sa.l miluiasca pe Gheorghe.

  Apreciat de 1 persoană

 12. Floriane ai dreptate, am citi monografia comunei mele , nu am nimic cu tine asa este cum spui tu , iarta-ma dar cum s-a ajuns la ateism si superstitii?, erau atei si superstitiosi dinaintea venirii comunismului .Fanariotii si pasoptisti nu?. Tu stii mai bine , nu vreau sa ne razboim degeaba , pentru niste prostii .

  Apreciază

  • In primul rand de unde ai tras tu concluzia ca eu „stiu mai bine”??
   Oi fi eu mai prost? Sau mai DESTEPT?? La asta te-ai referit??
   In ziua de azi nu se mai pune problema in termenii de „prost” sau „destept”.
   TREBUIE SA FII LIDER! CONDUCATOR! Restul sunt PROSTII dupa cum te-ai exprimtat.
   Eu n-am stofa de LIDER. Unde am fost pus lider, si pe la servici.. am inceput sa ma cert cu toata lumea, cei mai destepti au plecat, ce-i ramasi au luat chipul si asemanarea mea si au inceput sa se certe intre ei…
   In final s-a ales praful. Si pulberea BONUS, la reducere..
   Fii tu LIDERr si eu te voi urma. Tot ai dai ba cu satul romanesc.. ba cu fanariotii.. macar istoria RECENTA sa te pasioneze.
   FII LIDER! RESTUL SUNT PROSTII (dupa cum te-ai exprimat).
   SPUNE-NE CE TREBUIE SA FACEM!!

   Apreciază

 13. Au fost si tarani crestini adevarati ex : tatal Sfantului Virgil Maxim , tatal Sfantului Iustin Parvu , tatal Sfantului Parinte Ilie Cleopa , tatal Capitanului etc . Este drept ca putini ,majoritatea lumii de la sat si oras era decazuta si trebuia reeducata , de aceea s-a infiintat Miscarea Legionara cu scopul de a aduce neamul in Biserica si a reusit , deoarece neamul traieste prin cei putini nu prin cei multi .

  Apreciază

 14. …………………………………………………Vorbind despre pelerinii care vor veni la Iași, primarul municipiului a spus: “Așteptăm prezența unui număr foarte mare de persoane de cult catolic care vor veni din Ucraina, Moldova, Polonia, din celelalte regiuni ale României și probabil foarte mulți ortodocși. Din punctul nostru de vedere, va fi o prezență care va depăși de departe 100.000-120.000 de persoane”[7].

  Hotelurile din Iași, ne informează presa, sunt deja rezervate aproape în întregime, în condițiile în care o cameră de hotel costă în acea perioadă în medie 1600 de lei[8].

  Tot din presă aflăm că s-au deschis liste de participanți și că se eliberează bilete celor ce vor „să fie cât mai aproape de Sfântul Părinte”, că papa se va întâlni cu credincioșii (nu știm și dacă cu „oamenii de bunăvoință”) în fața Palatului Culturii, că “mulți tineri își doresc să fie voluntari și să ajute la organizarea evenimentului”, care “va intra în istoria orașului”[9]. De asemenea, televiziunile au început o campanie foarte puternică de prezentare a evenimentului populației ortodoxe, invitată să meargă să îl vadă pe papa la Iași.
  https://ortodoxinfo.ro/2019/03/17/scrisoare-deschisa-catre-pseudo-mitropolitul-teofan-care-este-pozitia-oficiala-a-mmb-fata-de-vizita-papei/
  Presa laică ne informează și că clopotele catedralei mântuirii neamului vor fi trase pentru prima dată cu ocazia venirii papei Francisc[3]. Sursa ne spune că Patriarhia a decis finalizarea instalării clopotelor până la sfârșitul lui mai, cele șase clopote ducând vestea venirii papei în catedrala mântuirii neamului pe o distanță de 15 km. Aceasta înseamnă că papa va fi primit ca episcop al Bisericii lui Hristos în catedrala construită pentru a simboliza Ortodoxia românească, în condițiile în care tronul episcopal al Romei se află în afara Bisericii de un mileniu.
  (Scrisoarea e mult mai completa,cititi.o)
  Sa incurce Dumnezeu planurile vrajmasilor eretici.
  Doamne pazeste Biserica Ta.

  Apreciază

 15. Sfantul Cuvios Nil Atonitul ( traitor in sec. 17, mutat la Domnul in 1651 ):

  *„ Cand se va apropia vremea venirii lui Antihrist, se va intuneca mintea omului de toate patimile cele trupesti ale curviei, si foarte mult se va inmulti necredinta si faradelegea. Atunci omul va deveni de nerecunoscut, schimbandu-se fetele oamenilor, si nu se vor mai cunoaste fetele barbatilor de ale femeilor, pentru nerusinata imbracaminte si a parului din cap. Atunci se vor schimba obiceiurile si traditiile crestinilor si ale Bisericii. Curatia va pieri de la oameni si va stapani faradelegea. Minciuna si iubirea de argint vor ajunge la cel mai inalt grad si va fi vai de cei care vor aduna bani. Curviile, preacurviile, sodomiile, hotiile si omorurile, in vremea aceea, vor fi pe toate drumurile.”

  Apreciază

  • Cu ocupantul actual al întregii lumi este o lupta pe care numai Mântuitorul ne poate duce la biruinta. Semnul stăpânirii lor : 666=www=VISA=sex sexe sex = kusner… Asta urmărește controlul pana și al gandurilor… și va reuși cu toți cei care vor primi pecetea-bionanocipurilr în trupul lor.

   Apreciază

  • Bogdan, tu ai intrat vreodata intr-o sinagoga?
   Eu marturisec ca am intrat, prin anii ’90 din pura curiozitate.
   Curiozitate dpdvd. istoric, fiindca eram pasionat de istorie. Vroiam sa vad cu ochii mei ce este sinagoga asta.
   Ce s-a ales de comunitatea evreiasca din Romania. Praful si pulberea.. In schimb au ajuns la conducere.
   Un singur evreu destept face cat mii de evrei prosti, e un proverb jidanesc.
   In interbelic exista o comunitate evreiasca bine reprezentata, vorbeau cu accent „itzic”, isi taiau copiii imprejur, mergeau cu mic cu mare la sinagoga.
   Astazi daca te duci din curiozitate la sinagoga din Bucuresti o sa gasesti maxim trei rabini si doi jidani…
   Mai multi rabini decat jidani… ai cauta moartea pe-acasa si ei sunt la sinagoga sa nu se plictiseasca.
   Evreii din Romania si-au pierdut identitatea, vorbesc fara accent, multi chiar sunt botezati ortodox.
   In Germania, Franta, occident, sinagogile sunt goale. In schimb moscheile sunt pline de musulmani.
   Deci, ce sa faci cu cativa bosorogi? Genocid sau cum…
   In schimb musulmanii din occident vin la moschei tineri, adolescenti, cu MIILE.
   Barem ai pe ce prapadi incarcatoarele. Genocidul ar avea sens, nu la jidani.

   Apreciază

 16. @Sebastian, am o intrebare:
  Cand tai un porc sau o gaina ineamna ca urasti porcul sau gaina??
  Barem porcul e folositor la ceva faci sarmale, gaina o ciorba.
  Musulmanul nu e bun la nimic. PUNCT. Barbat, femeie, copil: GUMOAIE.
  Musulmanii sunt buruieni, UMBRA PAMANTULUI.
  Nu am nici un fel de compasiune UMANA pentru aceste BURUIENI.
  BINE LE-A FACUT!

  Apreciază

 17. ”A ofensa peste 4 milioane de români lucizi și fideli unor valori limpezi validate de istorie, nu de toane ideologice, și fără de care o societate face implozie poate duce la destructurarea etică a societății!”
  https://m.ro.sputnik.md/religion/20190320/25219322/Incepe-prbuirea-lui-Iohannis-vocea-Bisericii-Ortodoxe-il-face-praf.html
  „Iată că nu a trecut o zi de la uriașa gafă pe care a făcut-o Iohannis și se adeverește aprecierea pe care Sputnik a publicat-o ieri, în premieră: președintele a comis o gafă uriașă, care-i poate aduce căderea, concretizată prin pierderea alegerilor”.
  De.ar cădea sluga asta aroganta de „conducator”!!!!!

  Apreciază

 18. APEL la rugăciune. Mâine, Iohannis pune în discuție introducerea obligatorie a educației sexuale în școli

  Parintii Chiliei Buna Vestire, Schitul Lacu – Sfantul Munte Athos
  https://oortodoxinfo.ro/2019/03/21/apel-la-rugaciune-maine-iohannis-pune-in-discutie-introducerea-obligatorie-a-educatiei-sexuale-in-scoli/Apel duhovnicesc catre ortodocsii de pretutindeni de a se ruga Preabunului Dumnezeu sa opreasca o astfel de faradelege, care va perverti pentru totdeauna sufletele nevinovate ale  copiilor nostri.
  Dumnezeu si Maica Domnului sa ne pazeasca copiii nostri de spurcaciunile si dusmanii lor.
  Slava Domnului ca Parintii din Sfantul Munte Athos se roaga pt copiii nostri,ca patriarhia nu are timp…..organizeaza primirea ereticului satanist,or si lucra la un „program”de amagire a inconstientilor,ca spurcarea Romaniei Ortodoxe sa fie pe placul potrivnicului.
  Dumnezeu stie si vede tot !!!
  DOAMNE IISUSE HRISTOASE DUMNEZEUL nostru,miluieste si pazeste copiii Tai.
  PREASFINTA NASCATOARE de DUMNEZEU,acopera copiii nostri.
  DOAMNE MILUIESTE .

  Apreciază

 19. Papa va putea fi văzut în România doar pe bază de bilet electronic cu cod de bare
  https://ortodoxinfo.ro/2019/03/23/papa-va-putea-fi-vazut-in-romania-doar-pe-baza-de-bilet-electronic-cu-cod-de-bare/
  Un comentariu bun:
  abc spune:
  23 martie 2019 la 21:59
  „Vizita va avea în primul rând un caracter pastoral, dar va însuma și importante valențe ecumenice sub motto-ul „Să mergem împreună!”

  Sefu catolicilor, alias papa fran cisc, aduna gasca cu care sa-l intampine pe antihrist”.

  Sus avem inimile!
  Cu noi este Dumnezeu.

  Apreciază

  • Am auzit ca ungurii ii pregatesc o scena cu ceva sniperi si apoi sa dea vina pe ortodocsi. Nu se stie daca mai vine. In orice caz, toti care se vor intalni cu el, vor avea mari ispite atat inainte cat mai ales dupa. Prin acest inaintemergator al antihristului lucreaza capetenii ale iadului.

   Apreciază

 20. Introducerea obligatorie a educatiei sexuale in scoli este o mare prostie , masonii astia o sa fie pedepsiti rau de tot la fel ca filistenii din timpul lui Samson .

  Apreciază

  • Copiii si parintii trebuie sa refuze. Daca nu, va fi vai si amar de viata si mantuirea lor. La profesori nu ai la ce sa te astepti. In cea mai mare parte, acestia au tradat mereu pe Dumnezeu si neam. In perioda comunista majoritatea intelectualilor care s-au opus ateismului au fost decimati in lagare si inchisori. O buna parte sunt Sfinti mucenici, marturisitori. Acum nu te mai ia cu ateismul ci cu desfraul prin scoli, licee. Mai sunt si acum luptatori dar marea masa s-a dat cu neomarxistii lui soros-ciolos-johanis… Iadul.

   Apreciază

   • Da, parinte dvstra trebuie sa va rugati mai mult iar noi trebuie sa ne opunem la pervertirea sufletelor copiilor nostri prin scoli cu asa zisa ” educatie sexuala” – pentru ca asta vor slugile intunericului numite si botezate ” orthodox ” la sanul acestui neam , distrugerea neamului din radacini.

    Ceea ce se petrece atat prin cedare de suveramitate a Tarii si vanzare a tot pamantul acesta al ROMANIEI oferit ca ,, teren ,,pentru ocupantii de astazi din Apus care au bombardat in trecut Biserici si Sfinte Lacasuri din Biserica Orthodoxa sarba in zi de Paste care au ucis miseleste copii si au decimat poporul vecin adica sarbii , fratii nostri de CRUCE astazi ii vedem pe acesti ocupanti cu maini patate de sange cum au venit si in tara noastra ” de au cerut pamant si apa ” precum odinioara ;
    si mai vedem papusile mapet in postura de slugi credincioase la poarta ” sultanului ” din Apus acesti „bravii conducatori ” ai Romaniei .
    Oare ce este de facut parinte ?
    DUMNEZEU STIE .
    INSA
    toate acestea ne vor trage si mai mult in jos ca decadere a noastra in fata lui HRISTOS DUMNEZEU cu semnul intrebarii asupra existentei noastre ca natie de sine statatoare ,ca popor nascut pe aceste meleaguri in negura vremurilor nu demult apuse.

    Intr adevar suntem ” Boul” care rabda si indura poveri uriase asemeni si toata corvoada nemasurata o cara, insa glasul Boului numit ROMANIA de Sfintii Parinti VA FI AUZIT DE DUMNEZEU cand va incepe a striga catre al sau Stapin HRISTOS DUMNEZEU ..si nu.le doresc decat sa i fereasca SFANTU DUMNEZEU de ce va fi asupra lor …ca vor fi ” doar o apa si un pamant ” .
    Slava lui DUMNEZEU pentru toate .

    Apreciază

 21. @Sebastian
  „Cititorii nostrii sa fie mai destepti decat ai lor (ex. sputnik etc)”.
  Altfel ce rost are.. ne mai facem si de rasul curcilor.

  Apreciază

 22. „Dăncilă și Dragnea- preș pentru jidovi – anunță în urale în fața a sute de evrei mutarea ambasadei României la Ierusalim și pensii speciale pentru evreii – victime ale „Holocaustului din România”.
  Si putinul care ne mai ramasese din Romania,este acum „oferit pe tava”.
  „Proiectul Eva”este evident in toata lumea !
  Cu noi este Dumnezeu !!!!

  Apreciază

 23. Referitor la „analizele” si „adevarurile” de pe revista sputnik – o hartie igienica atat de draga celor care au votat in trecut cu FSN-ul lui Iliescu-Gorbaciov si care rageau „iliescu apare, soarele rasare” si „afara, afara, cu regele din tara” – o sa continui sa repet la nesfarsit:
  ADEVARUL inseamna 99,99% CINE il spune.
  „Adevarul” spus de sputnik, oricat de adevar ar fi, ramane o minciuna.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s