Caderea omului de la nume la numar

Imagini pentru actele electronice si pecetea, foto

 

Spunea P.Arsenie Boca  urmatoarele : ” Pentru o alunecare a omului de la nume la număr, au să dea seama toţi înzestraţii lui Dumnezeu, cei cu daruri, cu răspunderi, cu măriri, cu puteri şi cu tot felul de haruri.”

 

Mai intai despre numarul 666 si despre cele legate de el, stim  din Sfanta Scriptura ca acest numar este folosit de evrei  si arata trecutul lor glorios. Cum avem noi Sfanta Cruce, asa au ei, mai exact spus conducerea lor rabinica, „666”. „Greutatea aurului care i se adusese lui Solomon într-un an era de şase sute şaizeci şi şase de talanţi de aur.” ( 2 Paralipomena 9, 13 ). Acesta era deci birul pe care popoarele aflate sub stapanirea evreiasca trebuia sa-l aduca la templu lui Solomon anual.

In Apocalipsa 13, 15-18, Sf.Ap.si Ev.Ioan ne avertizeaza inca de acum aproape 2000 de ani ca : ” Şi ea(fiara-n.n) îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.”

Sunt limpezi cateva lucruri, pana acum cel putin doua : „fiara ” aceasta va fi un om si va avea in stapanire toate resursele vitale , toata hrana si apa de pe pamant iar aceasta fiara va impune un semn pe mana dreapta sau pe frunte, numele ei-numele omului fiara-numele antihristului sau numarul numelui ei, care este „666”.  P.Elpidios din Rodos spunea ca :

„Aceasta pecete va fi o inventie satanica extrem de complexa, dar pe de alta parte si foarte subtila, care va functiona pe doua nivele.

Primul nivel va fi similar cu antena de satelit prin care putem sa receptionam programe la televizor. Prima oara vor incerca sa ne dea aceasta antena, pe cai ocolite, in special prin asa zise “vaccinuri” vor incerca sa ne implanteze nano-echipamente in corp, invizibile cu ochiul liber si care vor juca rolul unui spion. Aceste echipament va putea citi si interpreta semnalele corpului uman. Acesta va fi o parte din pecete.

“………Nu vor putea exista in noi ceea ce satanistii vor incerca sa ne introduca prin inselaciune, acele nano- dispozitive(n.t. primul nivel de care vorbeste parintele). Sfanta Impartasanie va avea o asemenea putere incat va anihila puterea a ceea ce vor sa implanteze (n.t. nano-dispozitivele pe care vor sa le implanteze fara stirea noastra, nu pecetea).

Al doilea nivel va fi un cip extrem de subtil pe care il vor implanta pe mana sau pe frunte, un nano-cip (nu ca cele pe care le stim acum) care va comunica cu echipamentele pe care le vom avea deja in corpul nostru si care vor functiona ca un tot unitar, ca un computer si vor transmite informatii. Acest dispozitiv va putea sa interactioneze strans cu materialul genetic al omului, cu creierul si cu sistemul nervos, astfel incat nimeni nu va putea sa-l mai scoata. De aceea, cei care vor primi acest semn vor fi robiti de Antihrist. Si cine va intelege ca ceva nu e in regula nu-l va mai putea scoate. Cine va incerca sa il scoata va muri. Aceia care vor primi semnul vor suferi mai mult decat crestinii.

Dar asta nu se va intampla acum. Generatia noastra nu va trai aceste vremuri. Urmatoarea generatie va vedea aceste lucruri. Sa nu va imaginati insa ca Antihrist va reusi sa cucereasca toata lumea. Nu va fi asa! Foarte multe suflete se vor revolta impotriva Antihristului. Vor fi razboaie, prigoane, plangere si mult sange. Dar aceia vor fi cei mai mari sfinti ai tuturor vremurilor.”

http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/parintele-elpidie-al-3-lea-razboi-mondial-religie-universala-foamete-provizii-alimente-disperare-cipru-grecia-distrugerea-turciei-dictatura-control-pecete-cipuri-prigoana-sfinti-incredere-dumnezeu/

 

In videoclipul urmator avem dovada a ceea ce se petrece in America cu implantarea oamenilor cu forta pentru cercetari … de la departamentul de „aparare”   : https://www.youtube.com/watch?v=JwYw6DSnjwc

Dar de unde aceasta dorinta a unora pentru implantarea oamenilor cu cipuri si prin aceasta evident robotizarea lor, transformarea lor in animale cu ratiunea comandata de catre elite ?  De unde ? De la  singura religie de pe pamant care considera pe toti oamenii-ce nu fac parte din neamul lor, a fi animale doar cu chip de om dar fara suflete  :  IUDAIASMUL TALMUDIC, MOZAISMUL-religia rabinilor-evreilor care l-au rastignit pe Hristos. Iata ce scrie la Talmud, Baba Mezia 114a-114b : „Non-evreii nu sunt oameni. Doar evreii sunt oameni.”Iar la Baba Necia 114, 6 scrie : „Evreii sunt fiinte umane, dar natiunile lumii nu sunt umane ci bestii.” Erubin 43b : „Cand Mesia va veni, toti vor fi sclavii evreilor.” Kerithuth 6b, pag.78, Jebhammoth 61a : „Doar evreii sunt oameni, non-evreii nu sunt oameni, ci vite.” Kiddushin 66c : „Cei mai buni dintre non-evrei … omoara-i”. Libbre David 37 : „Sa comunici orice unui Goy despre relatiile noastre religioase, ar fi egal cu omorarea tuturor evreilor, pentru ca daca goyim ar sti ce invatam noi despre ei, ne-ar omora in mod deschis. ” Libbre David 37 : „Daca un evreu va fi chemat sa dea explicatii despre orice parte din cartile rabinice, va trebui sa dea doar explicatii false. Oricine va viola aceasta lege, va fi omorat. ”  Nu veti gasi niciunde si niciodata in istoria lumii evrei lucrand pamantul, sapand la mina, lucrand in fabrici, facand curatenie prin orase … si orice alta munca inafara de politica, comert, bursa, mass-media, cinema, medicina, avocatura …  pentru ca  :  … Midrasch Talpioth 225 : „Non-evreii au fost creati pentru a servi evreilor ca sclavi. ” https://www.youtube.com/watch?v=KIRAsobwdNw

Asadar daca toate neamurile sunt proprietatea evreilor ( dupa invataturile rabinice ), daca goymii nu au suflete si ii poti trata ca pe animale, atunci  fiecare goym va  fi masurat din cap pana-n picioare sa vezi ce poate face-la ce poate sluji… de aici biometria, si fiecare va avea pe el stampila proprietarului ca sa poata fi vandut. ”  Si negutatorii lumii plang si se tanguiesc asupra ei, caci nimeni nu mai cumpara marfa lor, Marfa de aur si de argint, pietre pretioase si margaritare, vison si porfira, matase si stofa stacojie, tot felul de lemn bine mirositor si tot felul de lucruri de fildes, de lemn de mare pret si marfa de arama si de fier si de marmura, si scortisoara si balsam si mirodenii si mir si tamaie si vin si untdelemn si faina de grau curat si grau si vite si oi si cai si carute si trupuri si suflete de oameni. ” Apocalipsa 18, 11-13.

De aceea, mai intai s-au pecetluit cu 666 marfurile, apoi banii, apoi animalele, caii, vacile, oile, caprele, cainii, pisicile … apoi actele de tranzactii … actele de identitate  … in final cipusorul-ca un drac, vrea sa sara pe oamenii. La oameni insa, care au capacitatea de a rationa, de a gandi simti si voi, trebuie inventat ceva care sa le stie si sa le induca ganduri, caci prin ganduri il conduci pe om.  Aceasta va fi pecetea, semnul pe mana dreapta sau pe frunte, comandata de satana insusi prin antihrist. Satana vrea ca nimeni sa nu se mai roage Sfintei Treimi, Maicii Domnului, Sfintilor,  sa ceara iertare, sa se curateasca, lumineze, desavarseasca … ca sa scape de patimile lui. Daca s-a inventat si un vaccin care sa anihileze din om dorinta dupa Dumnezeu … https://www.youtube.com/watch?v=P6Sqr6mnaGQ

De aceea P.Justin a insistat atat de mult ca sa nu fie acceptate actele electronice cu cip, pentru ca daca le iei, iti scade puterea de lupta pentru cand va fi pecetluirea. Atat in spatele actelor electronice cat si in spatele pecetii sta acelasi drac. Acest drac spune prin ganduri : „Ia actele acestea moderne electronice ca sa poti calatori, sa poti vinde cumpara, sa poti trai. Fii in rand si tu cu lumea. Ce, esti habotnic ? Nu te lua dupa niste calugari fanatici.”                                                                                                            Unor arhierei-preoti-duhovnici le spune : „Unde vezi in aceste carduri 666 ? Nu este. Stati linistiti. Asta nu e inca pecetea 666 a antihristului. Sunt numai cativa agitatori platiti de servicii ca sa faca dezbinare in Biserica. Ce, vrei sa mori , sa te sinucizi ? Ia actele electronice, ca nu poti trai fara ele. Pana la pecete mai este. Aia sa n-o iei.”  Actele electronice sunt o treapta neaparat necesara pentru obisnuirea oamenilor cu sistemul electronic de manipulare-control. Daca nu  lupti sa nu accepti actele electronice, vei putea sa lupti sa nu accepti pecetea ? Poate da, poate nu, sa nu fie atunci prea tarziu. Actele electronice, cardurile de tot felul, Bratarile electronice, tatuajele electronice, banii virtuali … sunt trepte spre pecetluire.    Daca nu consideri a fi pacat aceste acte, nici nu te vei spovedi vreodata de acest pacat, constiinta se va toci si se poate, fereasca Dumnezeu, sa ajungi neputincios in fata pecetii. Unii afirma ca actele electronice n-ar fi pecetea finala de la care sa nu mai fie scapare-si nu este, intr-adevar pecetea. Dupa judecata lor, nu ar fi in aceste acte electronice numarul numelui fiarei-666. Insa tin minte ca atunci cand P.Justin a declansat lupta impotriva pasapoartelor biometrice, in ianuarie 2009, cineva ne-a trimis un material cu datele binare care se transmit intre cipurile RFID si cititoarele de cipuri. Intre porturile microprocesoareleor se schimbau urmatoarele siruri de date in codul binar(0-1)-la electronica digitala se lucreaza cu coduri binare date de doua niveluri de tensiune sau curent, un nivel pentru 0 si alt nivel pentru 1 :

 • cititor de cip – 0110 – cine esti ?
 • cip din pasaport – 0110 – sunt cutare ID.
 • cititor de cip – 0110 – la care linie urci in avion ?
 • cip din pasaport – 0110 – la linia X
 • cititor de cip – 0110 – trecere libera …                                             Asadar inainte de fiecare comunicatie cip-cititor de cip apare aceasta insiruire de biti : 0110.  Cum se traduce 0110 in codul zecimal ? 0x2 la puterea 3+1×2 la puterea 2+1×2 la puterea 1+ 0x2 la puterea 0 = 0+4+2+0 = 6. Deci 0110=6 !!! Asadar, toate microprocesoarele din lume functioneaza cu cheia de baza 0110, adica au la baza cifra „6”. Japonezii au propus sa fie la baza comunicatiilor intre porturile microcontrolerelor 1000, care reducea si costurile la jumatate, era folosit numai un singur nivel de tensiune-curent, numai un singur „1” iar nu doi ca la 0110. Evreii nu au fost de acord. Deci japonezii au vrut sa fie cifra „8” = 1000 la baza dar evreii nu au vrut.   Nu ca sa ma laud , ci ca sa fiu cat de cat credibil, adaug ca am absolvit si Facultatea de Electronica si Telecomunicatii, Univ. Ghe.Asachi-Iasi, sectia Telefonie, promotia 1991-1996. Am avut la licenta tocmai un microcontroler de studiat cu aplicatii cu tot.  Tot internetul are la baza „666”. WWW=666, Browserul Crome are trei de 6 in cerc, … VISA = 666, VI=6 la romani, S=6 la greci, A=6 la asirieni .  Mai mult decat atat, am vazut recent un videoclip facut de un american de la RichieFromBoston care arata ce se ascunde de fapt in spatele televiziunii, internetului, chiar a schemelor circuitelor electronice dupa care sunt facute televizoarele, laptopurile , smartfon-urile … Sunt exact aceleasi principii pe care le foloseau in vechime vrajitoarele cu oglinzile fermecate care le puneau in legatura cu duhurile necurate. Sunt semne din cartile de vrajitorie care sunt stilizate in tot felul de logo-uri de pe net pe care le accesezi. https://youtu.be/YG6i5v-z8Xw
 • Actualele carti de identitate au 666 pe ele sau nu ? Ia uitati-va sub poza din dreapta !!! Ce scrie ? sex, sexe, sex. Ce inseamna in limba latina cuvantul „sex” ?  SASE.  https://www.dictionar.us/latin-roman/
 • Ce scrie sus in dreapta pe actualele buletine ? Identity Card. De regula, cuvantul CARD apare chiar pe fruntea celui din fotografie. CARD citit de la dreapta la stanga da DRAC. Numai in evreieste si in araba se scrie de la dreapta la stanga !!! Si asta sa fie o intamplare si ceva nesemnificativ ? Oare.  https://www.dictionar.us/latin-roman/ .
 • Iata deci 666 scris in mod viclean pe actualele carti de identitate romanesti. Cineva de la evidenta populatiei pe care l-am intrebat cine fabrica aceste masini care dau cartile de identitate la oameni, mi-a spus ca sunt venite de la Bucuresti si pe masini scrie … made in israel.
 • Din 31 ianuarie 2011 toate datele populatiei ue merg in israel . De ce ? Oare este intamplator ? https://wikileaks-ro.blogspot.com/2011/03/conform-deciziei-ue-statul-israel.html. Cine mai crede ca aceasta este pura intamplare si ca suntem in regula, sa doarma in continuare.
 • Prima data cand s-au schimbat banii in Romania dupa „89 au aparut urmatoarele bancnote : 1, 5, 10, 50, 100, 500. Suma 666. Ce inseamna asta ? Stapanirea iudaica asupra finantelor in Romania. Cine este omul de neschimbat din functie de catre nici un guvern de dupa ’89 ? O pura intamplare … https://stirilemm.ro/dezvaluiri/42394-mugur-isarescu-francmasonul-evreu-membru-bilderberg-care-stapaneste-romania-guvernatorul-bnr-a-intrat-in-cartea-recordurilor-ca-fiind-cel-mai-longeviv-ocupand-al-acestei-pozitii.html
 • este vreo legatura intre rabini-actele biometrice si minciuna de la 11 septembrie 2001 cu turnurile gemene-in urma careia s-au introdus pentru prima data in lume actele biometrice ? Vedeti la urmatoarele puncte :
 • https://youtu.be/b0D0g_JoevY
 • https://ortodoxinfo.ro/2019/09/11/atentatele-din-11-septembrie-dupa-18-ani-evidenta-sfidatoare-nu-se-poate-prevala-asupra-unei-minciuni-oficiale-transparente/
 • https://www.aparatorul.md/ucraina-in-ghiarele-antihristului-se-vrea-digitalizarea-completa-a-tarii-pina-in-2020/
 •  Cine afirma deci ca actele electronice nu contin 666, se minte pe el insusi si pe altii, cu sau fara buna stiinta.  Parintele Justin spunea ca cel care nu va lua acte electronice, va fi iertat de toate pacatele sale, caci nu va fi usor. Nu trebuie sa ne temem sau sa disperam. Dumnezeu ingaduie toate acestea si din toate acestea va scoate si ceva bun. Noi sa avem grija ce acte mai luam de acum incolo si pentru ce semnam. Inca nu a aparut public antihristul. Acestea toate sunt pregatitoare. Sf.Gavriil Georgianul : ”  Adevaratul crestin nu va simti nici foame, nici sete. In vremea nenorocirii, crestinii nu vor pie­ri. Domnul va face minuni pentru ei. O frunza le va fi de ajuns pentru o luna. De vor face semnul crucii pe o bucata de pamant, aceasta se va pre­face in paine.  http://www.cuvantul-ortodox.ro/sfantul-gavriil-georgianul-despre-zilele-lui-antihrist-pecetluire-rezistenta-si-mantuirea-in-vremurile-de-pe-urma/                                                                                                               Dumnezeu sa ne ajute si in aceste vremuri foarte bune pentru mantuire . Amin.

167 de comentarii

  • Prin rugaciunea spusa cat mai des, Duhul Sfant ne va limpezi in absolut toate situatiile. NU trebuie sa luam decizii la suparare-nervi-tulburare. Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul, Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu mantuieste-ne pe noi.

   Apreciat de 1 persoană

 1. Multi vor realiza pericolul cardurilor și a pașapoartelor biometrice și vor renunța; Dumnezeu îi ierta dacă se căiesc de acest păcat! Mai cred ca pe bunica de la tara de 84 de ani care e analfabeta nu va fi trasa la răspundere dacă a avut card de sănătate…căci,habar n-are ce-s cu ele…pt.rugăciunile bunicilor mai se indura Dumnezeu de noi și pt rugăciunile celor curați cu inima.Nu e ușoară lupta cu tehnologia asta demonica dar cred ca și răsplată va fi pe măsură! Sf. ROMANII SA NE ÎNTĂREASCĂ MEREU!

  Apreciat de 1 persoană

 2. Buna ziua.Parinte eu am avut si buletin normal cu cnp si pasaport biometric si carduri bancare cu cip.le am ars si m am spovedit.este ok?sper ca nu mi s a marcat ceva pe frunte cand am luat pasaportul biometric.

  Apreciază

  • Stai linistit ca nu ti s-a marcat nimic, nici pe frunte nici pe nicaieri. Ideile astea cu marcatul, cel putin la noi sunt inca basme. In orice caz, tot omul care se va ruga Mantuitorului si Maicii Domnului, Sfantului sau Inger pazitor … va fi ferit de pecete si de alte dracovenii pe care el nu le cunoaste si il asteapta la „cotitura” sa-l vaneze.

   Apreciat de 1 persoană

 3. Iar daca vom dorii sa iesim din sistem si sa ne mutam la tara probabil ca ne vor lua casa ca nu am platit impozit.cand se vor scoate banii cash

  Apreciază

  • Mai este pana acolo. Daca ne vom spovedi curat si daca ne vom lasa de pacate si vom dobandi o oarecare indrazneala inaintea lui Dumnezeu la rugaciune, atunci se vor prelungi timpurile ca sa se poata mantui cat mai multi oameni. Adica va interveni Dumnezeu si le va mai strica din planuri satanistilor. Numai asa vom scapa. Asadar trebuie luat atitudine acolo unde vedem pericole, de luptat dupa putere iar unde nu poate omul intervine Domnul.

   Apreciat de 1 persoană

 4. NU PLĂTIȚI CU SÂNGE INTRAREA LA UNTOLD FESTIVAL!!! BINE AR FI SĂ NU MERGEȚI! Campania de donare de sânge la un festival satanist din Cluj…sângele nu ajunge în spitale.

  Apreciază

 5. Eu cand m am spovedit prima data la un duhovnic si i-am spus ca am luat acte cu cip si ca este lepadare, mi a zis sa o termin cu prostiile astea. Eu am simtit ca nu este ok.si nu m-am mai dus la el, M-am dus la alt duhovnic

  Apreciază

 6. Mai am inca o intrebare .mie una nu imi place sa port .fusta adica port din cand in cand ,ma simt mult mai confortabil in pantaloni.specific imbracamintea mea este decenta.este pacat mare?

  Apreciază

  • Ceva pacat este, ca nu e bine ca femeile sa poarte haine barbatesti si nici barbatii haine femeiesti. Iarna da. Sa aibe pantalon pe dedesubt nu ar fi pacat. Dar bunicile noastre cum faceau, ca nu le-am vazut cu pantaloni niciodata ? Si de la ele am invatat sfintenia.

   Apreciat de 1 persoană

   • Cred ca voi ajunge pana la urma in iad.am citit un indreptar de spovedanie si nu pot sa respect tot ceea ce scrie acolo.iar fusta chiar nu imi place sa port si nici nu voi purta.sincer nu stiu ce sa fac pentru a ma mantui.

    Apreciază

   • Mai intai faceti ceea ce puteti iar in timp si celelalte. De unde aveti aceasta „credinta” ca veti ajunge in iad ? Doua sunt gandurile de care trebuie sa scapam neaparat, fiind cele mai periculoase : „sunt sfant” si „nu ma voi mantui niciodata”. Aveti un duhovnic, adica un preot la care sa va spovediti din cand in cand ?

    Apreciază

   • Da asa este dar sunt pantaloni tipic femeiesc si tipic barbatesc.si daca as purta fusta si as face fapte rele la ce mi ar folosii?

    Apreciază

   • Sf.Porfirie spune ca aceasta fapta afecteaza si caracterul, anume ca incepe femeia care poarta asa ceva sa aibe trasaturi de caracter barbatesti si invers, ceea ce in generatii este foarte periculos. Doamne ajuta.

    Apreciază

   • Ei, aici e problema.
    Oricine ar fi, in spatele întreruperii pomenirii arhiereilor semnatari la Creta sta ascuns un duh necurat care știe Canoanele pe dinafară, precum și texte din Sf.Parinti și cu acestea a reușit să facă noi schisme și erezii in Biserica după Creta. Ce e așa de greu de înțeles ? Duhul Sfânt nu face grupuri antagonice in Biserica, care se cearta între ele. Este adevărat că prima grupare sectară de dinainte de Creta este cea a ecumeniștilor. Dar uite că ei, totuși sunt mai abili : pomenesc și pe arhiereii antiecumenisti. Ii lucrează pe la spate că să-i elimine dar ii pomenesc. Vicleșugurile ecumeniștilor cred, îl uimesc și pe Satan. Așa și acești duhovnici, ar face bine să-i pomenească pe arhiereii care au semnat la Creta. De ce sa ți-i ridici in cap ? Fii înțelept, că acum puterea politică ecumenista e de partea lor. Poți să-i biruiești daca te iei de coarne cu ei ? Nu. Atunci mărturisește Ortodoxia dar nu întrerupe pomenirea lor că sa zgândări și să-ți facă necazuri pe care tu sau ucenicii sa nu le poată duce. Și așa la pomenirile acestea știe Dumnezeu ce să facă cu ei. Unii au mai murit în accidente, boli … Văi de ei. Niste ecumeniști care voiau să meargă în Athos cu elicopterul s-au prăbușit în Marea Egee. Era și un Patriarh acolo.

    Apreciat de 1 persoană

   • Chiar nu stiu unde sa imi gasesc un duhovnic bun.sincera sa fiu .toti au pareri diferite.cum ati spus si dumneavoastra fac ce pot.la modul ca tin post fac fapte bune ma rog ma mai duc pe la biserica.mi am ars toate documentele.chiar nu stiu ce sa mai fac ca sa ma pot mantui .

    Apreciază

 7. Părinte,..nu merge numa asa …
  dupa ce criterii e Sfânt ? numa ca asa zic unii?
  atunci de ce Biserica Ortodoxa Rusă l-a catalogat drept eretic si inselat ?
  cum adică? trecem peste ce zice Biserica?
  asa scrie pe wikipedia ca e catalogat !
  si apoi sunt preoti rusi care zic ca e inselat.
  suntem noi mai destepti ca acei preoti?
  suntem in slabire duhovniceasca daca ne luam numa dupa minuni exterioare.
  cum face unu minuni ..gata..e Sfant. nu conteaza daca are invatatura 100% ortodoxa si daca are un parcurs duhovnicesc dupa Sfintii Parinti….ca deh…asa ne place noua sa avem Sfinti fara sa ispitim duhurile daca sunt sau nu de la Dumnezeu.
  nu tot ce zboara se si mananca.
  Treaba dvs. dar aveti grija la copii de ăștia ” Sfinti” .

  Apreciază

 8. Ce pot sa spun eu vazand imaginile de mai jos cu Părintele Gheorghe Calciu Dumitreasa , cand toti azi vorbesc, dar nimeni nu mai asculta…!

  Da, Părintele GHeorghe Calciu Dumitreasa era contra intrării in UE, contra masonerie, cotra ecumensmului care este o opera mai subtila a iudeo-masoneriei – lucrarea diavolului , diavolul ce ia chip de înger de lumina , adică acum joacă teatrul asta de fals salvator , de lup înțelegător deghizat în cojoc de oaie, cea mai luciferica arma din tot arsenaul ferocitatii ascunse ale adavolului!

  Cu adevarat acesti romani si-au iubit credinta si neamul mai mult decat viața lor și a familiilor lor , pe care cu încredere deplina le-au lăsat in grija Lui Dumnezeu.

  Slava Lui Dumnezeu

  Apreciază

  • Sa fim noi pilda de ascultare dupa Dumnezeu. Nu ascultare oarba, ci dupa voia lui Dumnezeu. NU este dupa voia lui Dumnezeu intreruperea pomenirii de dupa Creta, ci dupa voia unui demon foarte periculos, un drac care stie Scripturile si Canoanele Bisericii pe dinafara. Nu este voia lui Dumnezeu nici la ceea ce fac ecumenistii-dialogul cu capeteniile ereticilor, adica cu oameni vicleni care vor sa ne stapaneasca in cele ale Ortodoxiei, sau cel putin sa ne faca sa lasam mai jos garda Dreptei Credinte.

   Apreciat de 1 persoană

 9. Sfântul Otroc e Sfânt ca multi se vindeca la mormântul lui. A deranjat pe unii Sf.Otroc ca a fost împotriva cipurilor și a masoneriei.

  Apreciază

 10. Cunosc o fetita care a fost bolnava de cancer la plămâni. Parintii au dus-o aproape de Athos (nu a intrat în munte)iar monahii de acolo i-au adus fetite icoana Pantanassa, spre închinare.Fetita din acel moment a început sa se roage mai fierbinte MAICII DOMNULUI și Sf.Haralambie. A murit dar când se ungea cu ulei de la icoana Pantanassa nu avea deloc dureri. Acum face minuni deși nu e asa cunoscută. Dumnezeu are Sfinti de toate vârstele,ca sa zic asa…copii mici o visează și mărturisesc vindecării lor…Un băiețel a văzut-o în timpul LITURGHIEI. Încă mai sunt minuni deși lumea arde în păcate.

  Apreciază

  • Pana cand mai este un singur suflet care sa poata fi mantuit pe pamant, Hristos nu vine cu Judecata Finala. Inca ne asteapta sa ne intoarcem de la relele noastre. Cum o cheama pe fetita ?

   Apreciază

 11. „rpoema”, bre..macar in Biserica sa nu purtati pantaloni .
  io va zic sincer ca un pacatos, că toate femeile, fetele care poarta pantaloni ( mai ales stramti)…e ca si cand ar fii pe jumatate goale.
  nu fusta sa purtati…ci rochie lunga 🙂
  bine ca ” pocăitele sectante”, si țigăncile pot purta imbracaminte de femei si noi nu ..

  Apreciază

 12. Cea mai puternica arma e diavolului e deznădejdea noastra-Sf.Ioan Gura de Aur. Recunosc ca și eu cad des în deznădejde și când ma rog Sf.Efrem cel Nou îmi revin…toată viata noastră e o luptă-pana la mormant. Sa ne ajute Dumnezeu!

  Apreciază

 13. Asa da model de curaj, asa da ortodocsi !!! La noi, in ROMANIA , cand…. ???

  La LUPTA cu 666 – Putin, Ofițerii ortodocși ruși asculta de Pr S.Sergiy cer abolirea SNILS electonic

  Ofițerul face apel la Președintele Vladimir Putin Adresa ofițerului lui Putin

  Ofițerii ruși au făcut apel la președintele Vladimir Putin cu o cerere de abolire a FZ-48 pe SNILS și s-au opus lobby-ului homosexual din Rusia. Scheigumen Sergius (Romanov). 05/19/2019 Lista abonamentelor împotriva identificării digitale:
  http: //cifroskeptik.net/2019/04/23/po …

  https://rg.ru/2019/04/02/strahovoe-sv
  SNILS (numărul de asigurare al unui cont personal individual) va fi acum electronic. Acest lucru înseamnă că cei care se înregistrează pentru prima dată în sistemul de Fondul de pensii din Rusia (PFR) nu va fi emis un certificat verde de certificat de asigurare. Dar atribuiți doar un număr.

  Apreciază

 14. Ziceati asa: ”Asadar inainte de fiecare comunicatie cip-cititor de cip apare aceasta insiruire de biti : 0110. Cum se traduce 0110 in codul zecimal ? 0x2 la puterea 3+1×2 la puterea 2+1×2 la puterea 1+ 0x2 la puterea 0 = 0+4+2+0 = 6. Deci 0110=6 !!! Asadar, toate microprocesoarele din lume functioneaza cu cheia de baza 0110, adica au la baza cifra „6”.”

  Nu inteleg. Poate imi explicati mai bine: deeci in matematica cel putin vine asa:

  0x2 = 0
  3+1×2 = 3+2 = 5
  2+1×2 = 2+2 = 4
  1+0x2 = 1+0 = 1

  Si atunci vine dupa cum ziceati: 0 la puterea 5 la puterea 4 la puterea 1 (si apoi cred ca la puterea 0, parca asa ziceati).

  Pai 0 la orice putere este 0… nu inteleg de unde vine 6.

  Si de-ar fi alt numar si la sfasit ar fi la puterea 0, atunci ar fi 1, ca orice numar la puterea 0 e 1.

  Sunt derutat.

  Apreciază

  • Esti derutat pentru ca nu stii transformarea din binar in zecimal. Daca iei in mana o carte de informatica vei vedea ca 0110 din binar da in zecimal : 0x2 la puterea 3 + 1×2 la puterea 2 + 1×2 la puterea 1 + 0x2 la puterea 0 = 0 + 4 + 2 + 0 = 6.

   Apreciază

  • In baza zece (sistemul de reprezentare zecimal): abcd = a*10^3 + b*10^3 + c*10^1 + d*10^0

   In baza doi: (sistemul binar) abcd = a*2^3 + b*2^2 + c*10^1 +d*10^0

   Deci in baza doi 0110 = 0*2^3 + 1*2^2 + 1*2^1 + 0*2^0 = 4 + 2 = 6

   Sau mai clar, 6 in zecimal e 0110 in binar.

   Apreciază

  • In baza doi inlocuiti 10 cu 2: abcd = a*2^3 + b*2^2 + c*2^1 + d*2^0
   Deci 0110 e acelasi lucru cu 6, numai sistemul de reprezentare e diferit. E acelasi lucru.

   Apreciază

 15. Nu mai crede toate ,,minunile”.Cand va veni antihristul si dintr-un ciorchine uscat si urat de strugure iti va face cel mai bun vin,te intreb,nu cumva vei fi amagita?
  Îmmm…Pai?

  Apreciază

 16. „Arhim. Efrem Filotheitul, Starețul meu Iosif Isihastul, p. 309.
  Gheron Iosif Isihastul (†1959)

  Deși Gheron Iosif nu s-a confruntat direct cu vreo erezie, ci doar cu schisma calendaristă, avem o descoperire foarte importantă, rămasă de la el după multă rugăciune și frământări și în urma unei vedenii dumnezeiești: „Vezi, copilul meu, că nu păcătuiești atunci când îl pomenești pe Patriarh, orice ar spune sau ar face, până ce nu este caterisit și se împărtășește din același Potir?”[9]. Aceste cuvinte nu au o valoare dogmatică pentru că nu sunt spuse cu referire la o erezie, dar au greutatea lor duhovnicească. Limita descoperită lui de Dumnezeu nu a fost faptul că nu era la mijloc o greșeală de dogmă, ci condamnarea și caterisirea, lucru care ar trebui să cântărească mult și cu privire la tema pusă aici în discuție.”
  Caterisirea si impartasirea din acelasi potir semnifica adica sa fie caterisit de exemplu printr-o anatema si sa indrazneasca sa se mai si impartaseasca sau cum?Ma iertati daca v-am mai intrebat odata,nu am mai gasit unde am scris.Poate nu ati ,,primit”acel comentariu…
  Si ultima intrebare…
  Am citit pe la niste spurcati de evanghelici si chiar si de la ortodocsi ca sarutul se considera curvie inainte de casatorie…Chiar in halul asta am ajuns incat toti(aproape)sa fim niste curvari?Dumneavoastra cum ziceti?

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s