Caderea omului de la nume la numar

Imagini pentru actele electronice si pecetea, foto

 

Spunea P.Arsenie Boca  urmatoarele : ” Pentru o alunecare a omului de la nume la număr, au să dea seama toţi înzestraţii lui Dumnezeu, cei cu daruri, cu răspunderi, cu măriri, cu puteri şi cu tot felul de haruri.”

 

Mai intai despre numarul 666 si despre cele legate de el, stim  din Sfanta Scriptura ca acest numar este folosit de evrei  si arata trecutul lor glorios. Cum avem noi Sfanta Cruce, asa au ei, mai exact spus conducerea lor rabinica, „666”. „Greutatea aurului care i se adusese lui Solomon într-un an era de şase sute şaizeci şi şase de talanţi de aur.” ( 2 Paralipomena 9, 13 ). Acesta era deci birul pe care popoarele aflate sub stapanirea evreiasca trebuia sa-l aduca la templu lui Solomon anual.

In Apocalipsa 13, 15-18, Sf.Ap.si Ev.Ioan ne avertizeaza inca de acum aproape 2000 de ani ca : ” Şi ea(fiara-n.n) îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.”

Sunt limpezi cateva lucruri, pana acum cel putin doua : „fiara ” aceasta va fi un om si va avea in stapanire toate resursele vitale , toata hrana si apa de pe pamant iar aceasta fiara va impune un semn pe mana dreapta sau pe frunte, numele ei-numele omului fiara-numele antihristului sau numarul numelui ei, care este „666”.  P.Elpidios din Rodos spunea ca :

„Aceasta pecete va fi o inventie satanica extrem de complexa, dar pe de alta parte si foarte subtila, care va functiona pe doua nivele.

Primul nivel va fi similar cu antena de satelit prin care putem sa receptionam programe la televizor. Prima oara vor incerca sa ne dea aceasta antena, pe cai ocolite, in special prin asa zise “vaccinuri” vor incerca sa ne implanteze nano-echipamente in corp, invizibile cu ochiul liber si care vor juca rolul unui spion. Aceste echipament va putea citi si interpreta semnalele corpului uman. Acesta va fi o parte din pecete.

“………Nu vor putea exista in noi ceea ce satanistii vor incerca sa ne introduca prin inselaciune, acele nano- dispozitive(n.t. primul nivel de care vorbeste parintele). Sfanta Impartasanie va avea o asemenea putere incat va anihila puterea a ceea ce vor sa implanteze (n.t. nano-dispozitivele pe care vor sa le implanteze fara stirea noastra, nu pecetea).

Al doilea nivel va fi un cip extrem de subtil pe care il vor implanta pe mana sau pe frunte, un nano-cip (nu ca cele pe care le stim acum) care va comunica cu echipamentele pe care le vom avea deja in corpul nostru si care vor functiona ca un tot unitar, ca un computer si vor transmite informatii. Acest dispozitiv va putea sa interactioneze strans cu materialul genetic al omului, cu creierul si cu sistemul nervos, astfel incat nimeni nu va putea sa-l mai scoata. De aceea, cei care vor primi acest semn vor fi robiti de Antihrist. Si cine va intelege ca ceva nu e in regula nu-l va mai putea scoate. Cine va incerca sa il scoata va muri. Aceia care vor primi semnul vor suferi mai mult decat crestinii.

Dar asta nu se va intampla acum. Generatia noastra nu va trai aceste vremuri. Urmatoarea generatie va vedea aceste lucruri. Sa nu va imaginati insa ca Antihrist va reusi sa cucereasca toata lumea. Nu va fi asa! Foarte multe suflete se vor revolta impotriva Antihristului. Vor fi razboaie, prigoane, plangere si mult sange. Dar aceia vor fi cei mai mari sfinti ai tuturor vremurilor.”

http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/parintele-elpidie-al-3-lea-razboi-mondial-religie-universala-foamete-provizii-alimente-disperare-cipru-grecia-distrugerea-turciei-dictatura-control-pecete-cipuri-prigoana-sfinti-incredere-dumnezeu/

 

In videoclipul urmator avem dovada a ceea ce se petrece in America cu implantarea oamenilor cu forta pentru cercetari … de la departamentul de „aparare”   : https://www.youtube.com/watch?v=JwYw6DSnjwc

Dar de unde aceasta dorinta a unora pentru implantarea oamenilor cu cipuri si prin aceasta evident robotizarea lor, transformarea lor in animale cu ratiunea comandata de catre elite ?  De unde ? De la  singura religie de pe pamant care considera pe toti oamenii-ce nu fac parte din neamul lor, a fi animale doar cu chip de om dar fara suflete  :  IUDAIASMUL TALMUDIC, MOZAISMUL-religia rabinilor-evreilor care l-au rastignit pe Hristos. Iata ce scrie la Talmud, Baba Mezia 114a-114b : „Non-evreii nu sunt oameni. Doar evreii sunt oameni.”Iar la Baba Necia 114, 6 scrie : „Evreii sunt fiinte umane, dar natiunile lumii nu sunt umane ci bestii.” Erubin 43b : „Cand Mesia va veni, toti vor fi sclavii evreilor.” Kerithuth 6b, pag.78, Jebhammoth 61a : „Doar evreii sunt oameni, non-evreii nu sunt oameni, ci vite.” Kiddushin 66c : „Cei mai buni dintre non-evrei … omoara-i”. Libbre David 37 : „Sa comunici orice unui Goy despre relatiile noastre religioase, ar fi egal cu omorarea tuturor evreilor, pentru ca daca goyim ar sti ce invatam noi despre ei, ne-ar omora in mod deschis. ” Libbre David 37 : „Daca un evreu va fi chemat sa dea explicatii despre orice parte din cartile rabinice, va trebui sa dea doar explicatii false. Oricine va viola aceasta lege, va fi omorat. ”  Nu veti gasi niciunde si niciodata in istoria lumii evrei lucrand pamantul, sapand la mina, lucrand in fabrici, facand curatenie prin orase … si orice alta munca inafara de politica, comert, bursa, mass-media, cinema, medicina, avocatura …  pentru ca  :  … Midrasch Talpioth 225 : „Non-evreii au fost creati pentru a servi evreilor ca sclavi. ” https://www.youtube.com/watch?v=KIRAsobwdNw

Asadar daca toate neamurile sunt proprietatea evreilor ( dupa invataturile rabinice ), daca goymii nu au suflete si ii poti trata ca pe animale, atunci  fiecare goym va  fi masurat din cap pana-n picioare sa vezi ce poate face-la ce poate sluji… de aici biometria, si fiecare va avea pe el stampila proprietarului ca sa poata fi vandut. ”  Si negutatorii lumii plang si se tanguiesc asupra ei, caci nimeni nu mai cumpara marfa lor, Marfa de aur si de argint, pietre pretioase si margaritare, vison si porfira, matase si stofa stacojie, tot felul de lemn bine mirositor si tot felul de lucruri de fildes, de lemn de mare pret si marfa de arama si de fier si de marmura, si scortisoara si balsam si mirodenii si mir si tamaie si vin si untdelemn si faina de grau curat si grau si vite si oi si cai si carute si trupuri si suflete de oameni. ” Apocalipsa 18, 11-13.

De aceea, mai intai s-au pecetluit cu 666 marfurile, apoi banii, apoi animalele, caii, vacile, oile, caprele, cainii, pisicile … apoi actele de tranzactii … actele de identitate  … in final cipusorul-ca un drac, vrea sa sara pe oamenii. La oameni insa, care au capacitatea de a rationa, de a gandi simti si voi, trebuie inventat ceva care sa le stie si sa le induca ganduri, caci prin ganduri il conduci pe om.  Aceasta va fi pecetea, semnul pe mana dreapta sau pe frunte, comandata de satana insusi prin antihrist. Satana vrea ca nimeni sa nu se mai roage Sfintei Treimi, Maicii Domnului, Sfintilor,  sa ceara iertare, sa se curateasca, lumineze, desavarseasca … ca sa scape de patimile lui. Daca s-a inventat si un vaccin care sa anihileze din om dorinta dupa Dumnezeu … https://www.youtube.com/watch?v=P6Sqr6mnaGQ

De aceea P.Justin a insistat atat de mult ca sa nu fie acceptate actele electronice cu cip, pentru ca daca le iei, iti scade puterea de lupta pentru cand va fi pecetluirea. Atat in spatele actelor electronice cat si in spatele pecetii sta acelasi drac. Acest drac spune prin ganduri : „Ia actele acestea moderne electronice ca sa poti calatori, sa poti vinde cumpara, sa poti trai. Fii in rand si tu cu lumea. Ce, esti habotnic ? Nu te lua dupa niste calugari fanatici.”                                                                                                            Unor arhierei-preoti-duhovnici le spune : „Unde vezi in aceste carduri 666 ? Nu este. Stati linistiti. Asta nu e inca pecetea 666 a antihristului. Sunt numai cativa agitatori platiti de servicii ca sa faca dezbinare in Biserica. Ce, vrei sa mori , sa te sinucizi ? Ia actele electronice, ca nu poti trai fara ele. Pana la pecete mai este. Aia sa n-o iei.”  Actele electronice sunt o treapta neaparat necesara pentru obisnuirea oamenilor cu sistemul electronic de manipulare-control. Daca nu  lupti sa nu accepti actele electronice, vei putea sa lupti sa nu accepti pecetea ? Poate da, poate nu, sa nu fie atunci prea tarziu. Actele electronice, cardurile de tot felul, Bratarile electronice, tatuajele electronice, banii virtuali … sunt trepte spre pecetluire.    Daca nu consideri a fi pacat aceste acte, nici nu te vei spovedi vreodata de acest pacat, constiinta se va toci si se poate, fereasca Dumnezeu, sa ajungi neputincios in fata pecetii. Unii afirma ca actele electronice n-ar fi pecetea finala de la care sa nu mai fie scapare-si nu este, intr-adevar pecetea. Dupa judecata lor, nu ar fi in aceste acte electronice numarul numelui fiarei-666. Insa tin minte ca atunci cand P.Justin a declansat lupta impotriva pasapoartelor biometrice, in ianuarie 2009, cineva ne-a trimis un material cu datele binare care se transmit intre cipurile RFID si cititoarele de cipuri. Intre porturile microprocesoareleor se schimbau urmatoarele siruri de date in codul binar(0-1)-la electronica digitala se lucreaza cu coduri binare date de doua niveluri de tensiune sau curent, un nivel pentru 0 si alt nivel pentru 1 :

 • cititor de cip – 0110 – cine esti ?
 • cip din pasaport – 0110 – sunt cutare ID.
 • cititor de cip – 0110 – la care linie urci in avion ?
 • cip din pasaport – 0110 – la linia X
 • cititor de cip – 0110 – trecere libera …                                             Asadar inainte de fiecare comunicatie cip-cititor de cip apare aceasta insiruire de biti : 0110.  Cum se traduce 0110 in codul zecimal ? 0x2 la puterea 3+1×2 la puterea 2+1×2 la puterea 1+ 0x2 la puterea 0 = 0+4+2+0 = 6. Deci 0110=6 !!! Asadar, toate microprocesoarele din lume functioneaza cu cheia de baza 0110, adica au la baza cifra „6”. Japonezii au propus sa fie la baza comunicatiilor intre porturile microcontrolerelor 1000, care reducea si costurile la jumatate, era folosit numai un singur nivel de tensiune-curent, numai un singur „1” iar nu doi ca la 0110. Evreii nu au fost de acord. Deci japonezii au vrut sa fie cifra „8” = 1000 la baza dar evreii nu au vrut.   Nu ca sa ma laud , ci ca sa fiu cat de cat credibil, adaug ca am absolvit si Facultatea de Electronica si Telecomunicatii, Univ. Ghe.Asachi-Iasi, sectia Telefonie, promotia 1991-1996. Am avut la licenta tocmai un microcontroler de studiat cu aplicatii cu tot.  Tot internetul are la baza „666”. WWW=666, Browserul Crome are trei de 6 in cerc, … VISA = 666, VI=6 la romani, S=6 la greci, A=6 la asirieni .  Mai mult decat atat, am vazut recent un videoclip facut de un american de la RichieFromBoston care arata ce se ascunde de fapt in spatele televiziunii, internetului, chiar a schemelor circuitelor electronice dupa care sunt facute televizoarele, laptopurile , smartfon-urile … Sunt exact aceleasi principii pe care le foloseau in vechime vrajitoarele cu oglinzile fermecate care le puneau in legatura cu duhurile necurate. Sunt semne din cartile de vrajitorie care sunt stilizate in tot felul de logo-uri de pe net pe care le accesezi. https://youtu.be/YG6i5v-z8Xw
 • Actualele carti de identitate au 666 pe ele sau nu ? Ia uitati-va sub poza din dreapta !!! Ce scrie ? sex, sexe, sex. Ce inseamna in limba latina cuvantul „sex” ?  SASE.  https://www.dictionar.us/latin-roman/
 • Ce scrie sus in dreapta pe actualele buletine ? Identity Card. De regula, cuvantul CARD apare chiar pe fruntea celui din fotografie. CARD citit de la dreapta la stanga da DRAC. Numai in evreieste si in araba se scrie de la dreapta la stanga !!! Si asta sa fie o intamplare si ceva nesemnificativ ? Oare.  https://www.dictionar.us/latin-roman/ .
 • Iata deci 666 scris in mod viclean pe actualele carti de identitate romanesti. Cineva de la evidenta populatiei pe care l-am intrebat cine fabrica aceste masini care dau cartile de identitate la oameni, mi-a spus ca sunt venite de la Bucuresti si pe masini scrie … made in israel.
 • Din 31 ianuarie 2011 toate datele populatiei ue merg in israel . De ce ? Oare este intamplator ? https://wikileaks-ro.blogspot.com/2011/03/conform-deciziei-ue-statul-israel.html. Cine mai crede ca aceasta este pura intamplare si ca suntem in regula, sa doarma in continuare.
 • Prima data cand s-au schimbat banii in Romania dupa „89 au aparut urmatoarele bancnote : 1, 5, 10, 50, 100, 500. Suma 666. Ce inseamna asta ? Stapanirea iudaica asupra finantelor in Romania. Cine este omul de neschimbat din functie de catre nici un guvern de dupa ’89 ? O pura intamplare … https://stirilemm.ro/dezvaluiri/42394-mugur-isarescu-francmasonul-evreu-membru-bilderberg-care-stapaneste-romania-guvernatorul-bnr-a-intrat-in-cartea-recordurilor-ca-fiind-cel-mai-longeviv-ocupand-al-acestei-pozitii.html
 • este vreo legatura intre rabini-actele biometrice si minciuna de la 11 septembrie 2001 cu turnurile gemene-in urma careia s-au introdus pentru prima data in lume actele biometrice ? Vedeti la urmatoarele puncte :
 • https://youtu.be/b0D0g_JoevY
 • https://ortodoxinfo.ro/2019/09/11/atentatele-din-11-septembrie-dupa-18-ani-evidenta-sfidatoare-nu-se-poate-prevala-asupra-unei-minciuni-oficiale-transparente/
 • https://www.aparatorul.md/ucraina-in-ghiarele-antihristului-se-vrea-digitalizarea-completa-a-tarii-pina-in-2020/
 •  Cine afirma deci ca actele electronice nu contin 666, se minte pe el insusi si pe altii, cu sau fara buna stiinta.  Parintele Justin spunea ca cel care nu va lua acte electronice, va fi iertat de toate pacatele sale, caci nu va fi usor. Nu trebuie sa ne temem sau sa disperam. Dumnezeu ingaduie toate acestea si din toate acestea va scoate si ceva bun. Noi sa avem grija ce acte mai luam de acum incolo si pentru ce semnam. Inca nu a aparut public antihristul. Acestea toate sunt pregatitoare. Sf.Gavriil Georgianul : ”  Adevaratul crestin nu va simti nici foame, nici sete. In vremea nenorocirii, crestinii nu vor pie­ri. Domnul va face minuni pentru ei. O frunza le va fi de ajuns pentru o luna. De vor face semnul crucii pe o bucata de pamant, aceasta se va pre­face in paine.  http://www.cuvantul-ortodox.ro/sfantul-gavriil-georgianul-despre-zilele-lui-antihrist-pecetluire-rezistenta-si-mantuirea-in-vremurile-de-pe-urma/                                                                                                               Dumnezeu sa ne ajute si in aceste vremuri foarte bune pentru mantuire . Amin.

167 de comentarii

 1. Cunosc o fata la Roma care a făcut pașaport diplomatic cu biometria asta care i a citit ochiul.La ceva timp i a pocnit un vas de sânge in ochi ,nu vede mai deloc și se chinuie prin spitale .Ea însuși mi a zis ca prin ochiul bolnav i au trecut razele alea .
  Doamne ajuta !

  Apreciază

 2. Sunt video-uri pe youtube cu o carte de identitate normala (fara cip) bagata la infrarosu ca sa se poata vedea detalii pe care ochiul uman nu le poate percepe.
  Te ingrozesti.
  Si atunci care mai e diferenta dintre cartile de identitate normale (fara cip) si cele cu cip biometric.
  Nici nu mai trebuie infrarosu ca sa vezi 666, e la vedere: „sex sexe sex” sub poza…
  Deci care e diferenta?

  Apreciază

 3. Deci care este diferenta dintre:
  – Un card / buletin plin de simboluri si insemne satanice stilizate (incluzand 666) unele vizibile altele nu.
  – Un card cu cip.

  Mai exact care e diferenta dintre 6 si 0110?

  Apreciază

   • Parinte cand ne vor obliga sa luam actele cu cip(eu Slava Domnului nu am nici un card nimic niciunde…doar buletinul cu cnp) atunci cand ne vor obliga ce putem face? Parinte la cate legi au pus ratacitii astia noi iubitorii de Hristos cand vom refuza cipurile ne vor considera cetateni periculosi Parinte …atunci trebuie sa ne luam traista sa plecam din orase…eu atat regret ca m-am nascut in Bucuresti
    ….as da orice sa plec dintre ei….tot mai departe de Dumnezeu au ajuns oamenii…mai ales in capitala…uuff

    Apreciat de 1 persoană

 4. Parintii mei au pus cip si la cal si la caine , le-am spus sa nu faca treaba asta , dar nu m-au ascultat . Sa ma ierte Dumnezeu , nu puteam sa ma iau nici la bataie cu ei . Dumnezeu sa ma ajute sa scap de cardul de sanatate . Amin .

  Apreciază

 5. Nici nu m-am rugat pentru ei , dar le-am spus , am gresit trebuia sa ma rog pentru ei , macar acum sa nu luam cardul unic .

  Apreciază

 6. Crucea inainte de venirea Mantuitorului nu insemna nimic. Dupa Rastignire si Înviere a devenit simbol al biruintei impotriva diavolului. Asa cred ca este si cu 666. Noi stim ca va fi pecetea, dar pana la venirea lui antihrist nu v-a avea putere duhovniceasca! Luptand impotriva electronizarii ne impotrivim lucrarii antihristice care se lucreaza de 2000 de ani, dar din neputinta acceptam aceasta lucrare ca si multe altele! Maica Domnului sa ne intaresca si sa ne lase duhovnici luminati!

  Apreciază

 7. Datorită Părintelui Iustin Parvu, noi nu am luat card-ul de sanatate care am înțeles ca are CIP, nu am luat nici permisul asta nou (unii zic ca are CIP, altii ca nu are !), in fine nu l-am luat, si am renuntat si la card-uri bancare !
  Insa acum , noi mai am asa : (noi, adica mai multi crestini ! )

  1) Avem fiecare care un singur card, tip cartela de intrare la munca (nu putem intra in fabrica unde lucram , adica in incinta FORD ), acest card are CIP RFID, din care am inteles, deci trebuie sa renunț la el , dar dacă renunț la el acum , ca știam ca nu e bine cu CIP-urile, dar mereu m-am gandit doar la acte personale e problema , m-am mințit sigur si aici am picat in plasa,,….,deci sunt un viclean si l-am luat cu buna stiinta, deși nu eram foarte sigur cum nu sunt nici acum , însă știam si știu ca poate fi problema.. ???
  Deci , trebuie sa renunț la el , voi ce ziceti ,si implicit la locul de munca ???

  2) In alta ordine de idei, am inteles ca si CNP este 666, adică este si aici o lepădare, este bine sa renunțăm si la buletinul cu CNP, aud pe multi ca CNP este de fapt 666 , si ca este o lepadare si asta , este de fapt temelia si pe baza ei se va pune numărul asta si in CIP-ul implantat fizic pe mana dreapta sa pe frunte, care va fi PECETEA , sau ma rog , in ce forma o sa fie aceasta pecete ???

  3) Dar mai avem ceva , am mai lucrat in UK si Spania unde am luat un număr de asigurare, NINO si NIE, fără alea nu pot autoritățile sa-ti dea banii ,ca nu figurezi la la fisc …!

  4) Am avut si o cartela din aia de intrare in scara blocului si eu ca prostul nu am gandit ca si aia este problema, mi-a zis un baiat si am renuntat la ea, am acum cheie normala , caci permite !

  In fine, National Insurance number ( NINo ) din UK are formatul asta , de exemplu „AZ 12 34 56 A” deci are 6 cifre si 2 grupuri de litere , ASADAR, este si asta ca un CNP adica un 666 si trebuie sa renunt la el ??
  La fel este si N.I.E. (Número de identidad de extranjero adica tradus Numar de Identitate pentru Straini ) din Spania, un numar in formatul asta , de exemplu „A 1234567 B ” deci are 7 cifre si 2 litere, este si asta tot ca un CNP , adică un 666 si trebuie sa renunț la el ??
  Mentionez ca atat ( NINo ) din UK cat si N.I.E. din Spania pe care le au, nu sunt nici un fel de CARD-uri, ci doar in format de hartie, sunt intradevar obținute pe baza buletinului tip CARD din ROMANIA , cel cu CNP !
  Mai am încă un pașaport din ala valabil pe 1 an de zile, deci nu biometric, dar si ala de 1 de zile are si acela pe el un bar code, un numar, l-am luat ca mi-a trebuie sa plec in Spania , acum este expirat, dar si ala este o lepadare ???

  Ca sa ma mantuieste trebuie sa renunț si la pc, 2, 3, da sau nu si dacă da, atunci însemna ca sunt lepadat, si cum cum stiu eu ca sunt lepadat si ce as mai putea fac in situația asta …???
  Eu as vrea sa ma ierte Dumnezeu , dar Voia este la El , însă nu voi înceta sa nădăjduiesc in iertarea Lui ,stiu ca L-am suparat!
  Imi cer iertare, ca nu pot fi decat singer si direct, nu pot ocoli diplomatic si mangaietor situația in care sunt , altfel cum sa descriu si sa ma fac înțeles si sa cer un răspuns !

  Legat de problema CNP = 666, am văzut ca sunt Părinți din Rusia care combat, la noi in Romania nu am auzut public in mod explicit îndemnul ,” renuntati la CNP ca este 666 „, de la nici un Parinte, fie el Parintele Iustin, Fageteanu, Papacioc sau alii ! La greci, grecii nu au inca CNP, deci nu se pune problema încă la ei !

  Asadar , poate ca vi se pare nebunesc ceea ce va intreb, poate ca sunt inselat …din varii motive, dar va intreb, ca sa ma mantuieste trebuie sa renunț si la pc, 2, 3, da sau nu ??

  Desi nu sunt lamurit in inima mea cu privire la CNP , dar eu simt ca da, gresec undeva ??!

  Apreciază

  • Despre cnp va pot spune ceea ce a spus P.Justin. El a avut buletin cu foi, dat de comunisti dar nu avea cnp. Cineva din Manastire a avut nevoie de buletinul sau la o banca. Cand i l-a adus inapoi, era trecut pe el cnp-ul. Deci cnp-ul este un numar pe care il pun la toti fara sa-i intrebe, ca in lagarele comuniste. In lagarele comuniste toti Sfintii nostri Mucenici, P.Justin, P.Adrian Fgeateanu, P.Arsenie Boca, Radu Gyr … erau strigati cu numere iar nu pe nume. Era clara batjocura satanei, dar fiind fara voia lor, ei nu au avut pacat. Evidenta populatiei Europei si a intregii lumi este in mana israelului. Masinile care fac actualele buletine tip card sunt made in israel. Rabinii considera toate neamurile ca sunt vite de munca, de aceea le dau numere si le considera proprietatea lor. Despre cnp P.Justin a spus : „Sa fie pe capul lor.” Deci d-voastra nu sunteti lepadat de Dumnezeu, de vrerme ce mai aveti constiinta pacatului, aveti dorinta de a cere iertare, indreptare … In privinta tuturor cardurilor electronice sau a numerelor pe care le aveti pe acolo unde lucrati, este bine sa spovediti acestea. Dar acum veti vedea si reactia duhovnicului. Unii sunt constienti de aceste pacate, altii nu. D-voastra spovediti-va pentru tot ce va framanta constiinta iar Duhul Sfant va va limpezi in toate. Prin rugaciune, Dumnezeu va va lumina cand si care sa le lepadati, care sa le mai tineti un timp pana va veti mai intari duhovniceste … Cnp-ul nu este 666, dar are legatura. Mai intai cateva zeci de ani, satanistii vor ameti lumea cu tot felul de acte, carduri … ca sa-l zapaceasca de cap pe om si in final sa accepte pecetea. Rugati-va P.Justin, iar el va va lumina in toate.

   Apreciază

  • In America de Nord (SUA Canada) CNP-ul se cheama SIN (social insurance number).
   SIN in engleza se traduce PACAT in romana.
   Fara CNP nu poti cumpara sau vinde lucruri serioase (case, terenuri, proprietati, masini) in schimb poti sa cumperi de-ale gurii fara CNP.
   Cand nu vei mai putea cumpara alimente de baza fara CNP, abia atunci trecem intr-o alta etapa si lucrurile se schimba fundamental.

   Apreciază

 8. Foarte bun și necesar articolul, cu câteva precizări.
  Părintele Elpidios spune de acei nanoboți ce vor fi prima parte a sistemului de înrobire tehnologică a omului și că vor fi legați de Sfânta Împărtășanie, conform traducerii. De unde stiți, părinte, că vor putea citi gândurile doar cu acei nanoboți, fără cipul implantat în frunte sau în mână? Diavolul nu poate citi gândurile oamenilor (poate doar celor posedați), ci doar ghicește din experiență, din comportamentul omului și din ce spune.
  @Sebastian Poți returna cardul la sediul local al casei de asigurări de sănătate de stat, în locul lui vei primi o adeverință valabilă trei luni. După expirare, o vei preda și vei prima alta, valabilă tot trei luni, și așa mai departe. Pe adeverință va fi codul tău unic de asigurat, nici acela nu ar fi ok, dacă e să o luăm cu acrivie maximă, dar măcar este un pas în spate față de pecetluire. Acceptarea cardului este un pas în față. Drumul din trei în trei luni și copiile xerox după adeverința aceea pentru servicii medicale și farmacie sunt o nevoință mică pentru Hristos.
  @ Leo, dar nu numai. Deși cardul de sănătate, pașapoartele, cipuirea animalelor, nu sunt pecetea însăși, nu trebuie să le luăm, pentru că sunt pregătiri pentru pecete și vom slăbi duhovnicește. Dacă acceptăm conștient acestea, vor avea efect duhovnicesc negativ asupra noastră.

  Apreciază

  • Daca intra in om nanocipurile iar acestea ajung pana la ADN-ul omului, ce mare lucru ar fi sa citeasca gandurile. Gandurile izvorasc din inima, acolo unde este miezul sufletului. Sufletul este in trup. Am citi undeva ca orice gand al omului produce o modulatie la nivelul gatului, adica acolo unde trebuie sa se faca cuvant. https://www.cmu.edu/bme/Research/neural_engineering.html
   Carnegie Mellon University. https://www.youtube.com/watch?v=9vuqR3e0uKU

   Apreciază

  • Cu a doua parte a pecetii, spune P.Elpidios din Rodos, se vor putea inocula ganduri si stari-emotii oamenilor. Copilul acela Sfant de la rusi, Viaceslav-Otroc Viaceslav spunea ca cei care vor accepta pecetea, adica a doua parte a ei-pe care o vor lua cu voia lor, vor fi niste papusi ale diavolului. Satana da comanda sa rada, vor rade, satana da comanda sa planga, vor plange. Satana-antihrist da comanda de foame, nu-i mai satura nimeni, sete-la fel, sex-urgii nemaintalnite. Dar la prima parte a pecetii intrata in mod involuntar in om, daca omul se va spovedi si impartasi, vor fi scoase afara nanocipurile, sau anihilat efectul lor.

   Apreciază

 9. Parinte sunt in culmea disperarii, pacatoasa sunt si faca Dumnezeu ce va dori cu mine, dar copilul cum sa il salvez? Are 5 ani si pana acum am reusit sa il tin cat de cat departe de vaccinuri ( numai 2 doze tetanos) – acum vor sa i le fac pe toate- imi e frica ca astia ma trimit la puscarie si fac ce vor dupa aceea cu copilul daca nu accept!Plus ca trebuie dat la gradinita si scoala! – nu il primesc fara aceste nenorociri- Mentionez nu locuiesc in Romania, dar si in Ro nu sta treaba mai pe roze , acelasi lucru.
  Parinte cam cat mai dureaza (ca timp) pana incep microciparea fortata?
  Saracul caine si el e microcipat pe el cum sa il scap?

  Apreciază

  • Nu avem voie sa disperam niciodata, orice ar fi. Si in iad daca, fereasca Dumnezeu vom ajunge, sa nu disperam. Dumnezeu are solutie la orice problema. Spuneti cat puteti de des „Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatoasa”, „Maica Domnului ajuta-ma ” … si veti vedea ca se va gasi o solutie. Pecetluirea cu forta se va face dupa intronizarea antihristului-ales prin vot binenteles de oamenii de atunci. Mai intai va fi la libera alegere aceasta pecete. Dupa aceea cu forta. Nu a aparut inca public antihristul. Sta ascuns. Sa le spuneti asa : „De ce copiii nevaccinati pot constitui un pericol de infestare pentru cei vaccinati ? Inseamna ca vaccinul nu are nici un efect, adica nu-i poate apara pe cei care il fac. Simplu. Este clar ca la mijloc e o mare si gogonata minciuna.” Scandalul mare ii sperie pe raufacatori. Chiar daca are aceste doua vaccinuri, copilul poate sa nu pateasca nimic. Unii sunt mai rezistenti. Dumnezeu ii apara si pe copii, mai ales pe ei. Aceasta este lupta noastra : cei de dinainte de noi aveau de luptat cu turcii-blestematii aceia luau copiii cu forta de la mame si-i faceau ieniceri, altii cu nemtii, rusii bolsevici … Noi acum avem aceasta lupta cu satanistii din sua si de pretutindeni, concernurile, corporatiile. Dumnezeu sa va ajute. Sf.Ioan Valahul este Duminica. El a fost luat de turci si dus la C-nopol. Pe drum un turc a vrut sa-l batjocoreasca. Sfantul l-a ommorat. La C-nopol femeia turcului a vrut sa-l ia de barbat si sa-l faca musulman. Sfantul a refuzat. A fost spanzurat. Este un Mare Mucenic. Nici macar nu se stie unde este trupul sau. Daca s-ar uni ortodocsii in lupta impotriva acestor satanisti …

   Apreciază

  • Doamna Alina,cine va obliga sa vaccinati copiii?Deocamdata nu sunt obligatorii vaccinurile,eu a un copil de 2 ani fara niciun vaccin,si multumesc Bunului Dumnezeu este perfect sanatos si pana acuma nu am avut probleme de sanatate deloc cu el,asa incat daca medicul va cheama sa vaccinati refuzati sau cautati alt medic,la fel daca va refuza inscrierea la scoli,gradinite spuneti-le sa va dea in scris pe baza carei legi vi se refuza att timp cat nu exista o lege obligatorie(deocamdata) in Romania.

   Apreciază

   • Parinte, am vazut ca ati raspuns unui cititor al blogului, asa este locuiesc in germania, dar de unde ati stiut? ( cred ca adresa de email fara sa vreau am scris-o gresit, imi cer iertare, nu a fost cu intentie). Credeti ca pentru pacatosi ca mine mai exista macar o sansa sa ajung pe presul de la usa Raiului? Ce bine ar fi…si Parinte am ras cand ati scris ca disperarea nu e buna, nu de alta dar, uite m-a adus aici, la dvs pe acest blog- si sunt lucruri multe pe care nu le stiu inca si le citesc cu placere si cateodata cu nedumerire. Acum a disparut disperarea de cand ma rog cum ati scris . Va multumesc.
    Nici aici in germania inca nu e obligatoriu vaccinul, dar se strange cureaua de nu mai poti si mai rau e ca oamenii nu vad adevarul, si tot pe tine care il vezi te trimit la nebuni si cateodata simti ca nu mai ai putere sa fii impotriva aproape la toti .Doctorii te fac de 2 bani si nu stiu cum sa faca ca sa faci vaccinul bietului copil. Trebuie, nu ca vreau ,sa ma duc pt un control de rutina cu copilul la ei si deja de la telefon au inceput sa bodogăne ca vaccinurile! Oamenii isi trimit batranii la azil, copiii la creşă ca sa muneasca, sa plateasca „birul” la stat, eu sunt mai de moda veche, femeile dupa ce au copiii sa ii creasca si sa ii educe ele ( mai bine sau mai prost- fiecare cum se price, dar sa existe acei 7 ani de acasa), iar cel care te-a crescut si te-a ingrijit cat ai fost mic, nu trebuie lasat printre straini la batraneţe.
    Imi cer scuze daca am indraznit sa scriu prea mult si fara rost,nu ma supar daca nu publicati mesajul.

    Apreciază

   • Cat sunteti inca in aceasta viata si sunteti botezata ortodox, aveti toate sansele de mantuire. Foarte bine ca luptati pentru copii sa-i feriti de vaccinuri si sa-i cresteti d-voastra iar nu statul. Ca statul ii educa ca sa fie slugi in sistem-spre indobitocire-demonizare. Iar o mama cu frica de Dumnezeu, ii educa pentru mantuire de mici. Aceasta este mucenicia parintilor-copiilor din zilele noastre. Daca va veti ruga cat mai des, Mantuitorul si Maica Domnului va vor scoate din orice necaz.

    Apreciază

  • Ca ministru al Sănătăţii, nu mă simt confortabil când merg şi văd panouri antivaccinare, ştiind ce probleme sunt. (…) a explicat Pintea care vrea vaccinarea obligatorie.
   Pe dna aceasta cine si cum o poate opri? Doamne fa o minune, vaccineaz-o doar pe ea! Iarta-ma pe mine pacatoasa!

   Apreciază

 10. @Sebastian arde cardul ca sa scapi de mustrarea de conștiința…nu tb sa știe ai tai…te duci la Casa de Sănătate și îți dă adeverință de înlocuire a cadrului ,pe timp de trei luni. Părinții îți sunt o ispita din cate vad .Dumnezeu sa te ajute!

  Apreciază

 11. Mai se spune în Sarea Pământului ca tb sa stropim cu agheazma toata hrana ca sa fim mai sănătoși. În ziua de azi mâncarea e otrava ,așat ca suntem prea „multi” pe pământ.

  Apreciază

  • P.Arsenie Boca a spus doar sa facem semnul Sfintei Cruci pe orice mancam. Este suficient. Nu poti sa iei cu tine sticla cu aghiazma si sa stropesti pe unde te duci. Rusii au intr-ansii tendinte de exagerare : Balsoi Tiatr, ecartamentul la sinele de cale ferata mai mare ca la toate tarile … P.Atanasie Stefanescu-marturisitor legionar cu 22 ani de temnita in toate cele 3 prigoane spunea : „NImic nu e otrava, totul e otrava… Doza conteaza.”

   Apreciază

 12. Vremuri grele când cei din familie,au evlavie la cip și îți devin ispita mare dacă nu accepți căderea .Îl avem pe Dumnezeu ,Maica Sfânta și pe Sfinti…ne tb multa rugăciune ca sa fim luminați.

  Apreciază

 13. Aud pe multi ca îmi zic:folosescape cardul o perioada și pe urma îl ard…Cața înșelare! observ ca nu se mai pot debarasa de el.Dracu e viclean,ca sa ne prindă în capcana -minte .

  Apreciază

   • Ma gandesc totusi sa-l pomenim. La P.Justin a venit o credincioasa si i-a dictat un pomelnic pentru morti. La un moment dat l-a pus pe sotul ei si a adaugat : ” Parinte, sotul meu bea cam mult.” Parintele Justin l-a trecut pe pomelnic. Un calugar care era atunci in chilie a spus contrariat : ” Cum Parinte ? Treceti la morti la Sf.Liturghie pe betivi nepocaiti ? ” . Parintele i-a raspuns zambind : ” Lasa-l mai, ca de acum nu mai bea !!! ” Cum il cheama pe acel om care a murit avand cardul de sanatate ?

    Apreciază

 14. Stimati cititori, Cititi cu atentie https://ro.wikipedia.org/wiki/Carte_de_identitate
  Dupa ce ati terminat de citit, mai cititi o data.

  „O Carte de identitate ori un document de identitate (numit de asemenea o piesă de identificare sau ID) este orice document care poate fi folosit pentru a dovedi identitatea unei persoane. ”

  Cardul-dracul bancar, oricat de negru este.. NU se incadreaza in definitia documentului de identitate.
  – Mergeti cu masina in SUA si daca va trage politia pe dreapta aratati-le cardul bancar… daca chiar vreti sa fiti scosi din masina si intinsi pe burta cu mainile la spate, or sa zica ca va bateti joc de ei.
  – NU te poti identifica cu cardul bancar. Poti sa il dai altei persoane impreuna cu PIN-ul iar acea persoana poate sa scoata cash de la bancomat. Este perfect legal. Actul de identitate in schimb, este NETRANSFERABIL.
  – Act de identitate inseamna in primul rand ACT. Act emis de autoritatea statala.
  Bancile nu sunt institutii ale statului, sunt firme private.

  In ziua de azi se arunca foarte usor cu cuvintele: cutare e antisemit, cutare e marxist, cutare e fascist, cutare e ecumenist, cutare a luat 666..
  Grija mare fratilor la aruncatul cu cuvintele fiindca s-ar putea sa va inselati grav.

  Apreciază

 15. Dacă se va posta cele de mai jos, deși este in afara subiectului cu CIP-urule, un alt subiect foarte fierbinte – ceva ce ma sperie, o sa aflam ca este vorba un video in care , un Preot din Rusia propovăduiește despre lupta altor Preoti in contra ecumenismuui, de aplicarea Canonului 15 si despre impartasania episcopilor mincinosi ecumenisti care otraveste (arde ) atat pe ei înșiși – nevrednicii eretici cat si pe cei care beneficiază (fie ei mireni, preoti, calugari.etc..) de aceasta impartasanie a acestor eretici si sunt conștienți de faptul ca cei care fac aceasta impartasanie sunt eretici ! Ceea ce este perfect adevărat, asta zic si Sfinții !

  Nu înțeleg rusa, dar se pare ca este in slavona veche, poate ma ajuta cineva, care intelege rusa, eu ma ajut de google translator .. !

  1) Înfricoșător lucru este ca DIAVOLUL IINTELEGE BINA RUSO-SLAVODA si urlă printr-o femeie , la min 18:50 când Preotul demască „împărtășania” care este luata din potirul ereticilor , episcopii mincinoși si care OTRAVESTE …. !

  2) Vorbeste ceva parca de niste profetii ale Sfintilor , unde vorbesc despre Templu din Ierusalim a lui anti-Hrist si cum sunt episcopii pacaliti sa fie in comuniune cu anti-Hristul, si diavolul urla din nou, la min 21….!

  3) Iar nu înțeleg ce zice la min 23, 40 ,,,,incolo, unde zice ceva despre episcopul Mihail Longhin de la Banceni si de Mitropolitul Onufie – Ucrainei, dar pare ca zice ceva de rau, ceea ce asa si este adevărul , caci ei (Onufrie si Longhin ) mint (INSEALA) lumea ca duc lupta contra ecumenistilor , dar sunt de fapt sunt mână in mână cu ei si cu ecumenisul Kirul al Rusiei !

  О церкви лукавнующих, о лжеепископах экуменистах, об их лжетаинствах , судах и о 15-ом правиле !
  Despre biserica înșelătorilor eretici, despre episcopii falsi ecumenisti, despre minciunile lor, despre calcatorii Canonului 15 !
  Acolo se înțelege cat de cat din ce zice si din subtitrarea video-ului si cu google translate…!

  Apreciază

  • In spatele intreruperii pomenirii arhiereilor care au semnat erezii la Creta sta un duh necurat, o capetenie a iadului care a generat noi schisme si erezii in Biserica. Cel mai limpede se vede din faptul ca la doar 3 ani de la esecul Creta, nepomenitorii s-au impartit in cel putin 3 ramuri care se acuza unii pe altii. Niciodata Duhul Sfant nu creaza grupari de acestea. El este in veci Duhul dragostei, bunatatii, blandetii in Hristos-Adevarul cel Ortodox. Au cazut bietii de ei din lac in put. Daca ne luam dupa tot ce urla demonii prin unii sau prin altii, ajungem la balamuc. Cand demonii spuneau catre Hristos : „Te stim cine esti : Sfantul lui Dumnezeu”, Mantuitorul le inchidea gura, poruncindu-le sa taca. El nu suferea sa fie marturisit de acesti demoni vicleni-nepocaiti. D-ta esti cumva Mihai care te-ai spovedit un timp la Parintele M. de la Petru-Voda ? Stateam de vorba pe la mormantul P.Justin. Ma insel cumva ?

   Apreciază

 16. Numai Dumnezeu ma poate ajuta , motivul a fost urmatorul am lucrat ca profesor de Istorie si ca un las am facut ce am facut , mi-a fost frica de parinti , sa dea Dumnezeu sa scap de ele . Amin.

  Apreciază

 17. Despre cardul de sanatate numai stiu daca l-am activat dar trebuie sa scap de el , deci il pot returna , s-au arde , acum sa vedem .

  Apreciază

  • Am gasit la un preot nepomenitor urmatoarele indemnuri bune pentru alternativa la actele electronice :
   1. 1. Dacă vrem să călătorim sau să lucrăm într-o țară străină să alegem pașaportul simplu, temporar;
   2. Dacă suntem „branșați” la sistemul de sănătate să alegem măcar adeverința refuzând cardul de sănătate;
   3. Folosim ratb-ul? Alegem cardul simplu, nepersonalizat, fără a fi trecut numele nostru;
   4. Luăm salariile și pensiile de la caseriile băncilor refuzând cardurile cu cip;
   5. Refuzăm cardurile supermarket-urilor, farmaciilor etc;
   6. Ne simplificăm viața cât putem de mult!
   7. Și, bineînțeles, nu în ultimul rând, ne întărim duhovnicește prin post, rugăciune, studiu (scripturistic, patristic și filocalic), participare la viața Bisericii și trăirea lui Hristos în Adevăr, fără compromis și minciună.
   Este un exercițiu bun și o alternativă la dictatura biometrică care se configurează din ce în ce mai bine în societatea noastră.
   Cat se va mai putea.

   Apreciază

   • Sarut mana si binecuvantati, Parinte.
    Preotul nepomenitor de care spuneti, desi bine intentionat nu este la curent cu ultimele „reglementari” (a se citi magarii ordinare) pe care statul roman antichristic le-a pregatit cetatenilor sai.
    Daca citim cu atentie ce spune onor ministerul de externe roman, aflam ca:
    „Valabilitatea paşapoartelor simple temporare este de 1 an. Nu este posibilă eliberarea consecutivă a două pașapoarte temporare.”
    https://vancouver.mae.ro/node/269
    Deci calatoresti cu avionul doua mii de km pana la consulat, iti iei pasaport simplu temporar iar anul viitor cand expira nu mai poti sa ceri alt pasaport temporar. Curata bataie de joc.
    Eu nu am pasaport romanesc, am pasaport al unei tari straine care asa cum e de straina dar nu ma obligat sa-mi fac pasaport cu cip biometric, mi-a dat pasaport clasic cu foi, fara cip si valabil pe 10 ani.
    De asemenea nu am fost obligat sa iau card de sanatate cu cip, nici nu exista asa ceva aici.
    Am renuntat in cunostinta de cauza la o suma mare de bani fiindca nu am vrut sa-mi fac pasaport romanesc.
    Pentru cei care au de gand sa munceasca in strainatate eu le spun in primul rand mai bine sa ramana in Romania dar daca totusi sunt fortati de nevoi sa plece atunci sa aleaga SUA, Canada, Australia in orice caz NU uniunea europeana. Aceasta uniune europeana este BLESTEMATA fiindca obliga pe toti si pe cei mari si pe cei mici sa aiba identitate BIOMETRICA. Se va alege PRAFUL de aceasta ue, sunt atatea proorocii, nu este decat o chestiune de timp..

    Apreciază

 18. Prima problema , sa intelegem bine duhul ecumensimului anti-Hristic al vremurilor pe care le traim !

  In Rusia , la sluja lui Kiril patriarhul Rusiei , la prima vedere totul pare minunat si perfect, insa lipseste VIZIBIL cu ochiul liber cineva care este esential, si face ca aceasta biserica nu mai fie a Lui Hristos ci a lui anti-Hrist ,deci cine lipeste , si detaliati !!??

  Si in anul 2016 lipsea din biserica !

  Dar si anul 2017 lipsea din bisrica !

  De ce , pentru ca a fost indepartat, iar despre asta scrie in Sfanta Scriptura ,
  deci este foarte important pentru a intelege ce vremuri traim …adica cele de pe urma, iar prin răspunsul la întrebarea me a de mai sus, este de fapt si marturirea pe care miii de credinciosi rusi prezenti in catedrala , desi au ochi nu vad…. !

  –––––––––
  A doua problema este alta , tine de Romania , de poporul roman si de pseudo -ortodocșii români !
  Asadar , autobuzul răsturnat de TORNADA la Drajna transporta 40 de pelerini ortodocși care se întorceau acasă – la Feteşti, după un pelerinaj la mănăstire, la Slobozia ! Oare de ce tocmai pe ei si nu pe altii care erau coada , bara la bara, pe autostrada A 2 Constanta – București, si care se întorceau de la destrăbălare de pe litoral…. ???! De ce tocmai credincioșii ortodocși au fost rasturnati …???

  Tine de mântuirea noastră ca popor si ca neam ! E un semn de la Dumnezeu , si e un semn ca v fi ceva rau, daca nu ne trezim din dulcele somn ecumenist !

  https://unimedia.info/ro/news/555b758b2e214abc/video-romania-imagini-din-autocarul-luat-de-tornada.html?fbclid=IwAR3Opp-tT5S2kUI6L-fZHyJ204MbXNnb6t0vHNI485_1UeO_Z11iUVJJ7zw

  Apreciază

  • Mai omule al lui Dumnezeu, ce zici tu ca lipseste de la Biserica Ortodoxa Rusa ? Insusi Hristos ? Asta vrei sa spui ? Pe ce te bazezi ? Nu sunt de acord cu d-ta. Pai nu Patriarhul KIril-cat este el de ecumenist a spus ca Ortodoxia nu are nevoie de un papa ? Rusia nu a acceptat Sinodul de la Creta, chiar daca poate mai mult pentru motive de intaietate intre ortodocsi. Patriarhul Batolomeu nu mai este pomenit de catre Patriarhul Kiril al Moscovei, este sters din diptice, pentru aprobarea schismaticilor din Ukraina. Mai mult ce sa mai vrem in aceste vremuri de la ei ? Aproape toti arhiereii ortodocsi din lume la ora actuala sunt scoliti la scoli eretice din Apus. Asa fiind starea de lucruri, inca nu au facut tot raul la care au fost impinsi si pe care l-ar fi putut face. Numai dupa ce lumea va fi condusa de catre o forta politica ortodoxa-unii zic dupa un razboi mare, se va face acel Sinod Ecumenic adevarat care sa combata toate ereziile din nou, dimpreuna cu panerezia ecumenismului. Pana atunci, scapa cine poate. Sa aibe si generatiile care urmeaza macar cunoasterea teoretica a Ortodoxiei. Ca practica ne omoara. Nu cumva esti si d-ta dintre cei care cred ca Biserica a ramas in zilele noastre doar la preotii-credinciosii nepomenitori de arhierei semnatari la Creta ? Spune drept.

   Apreciază

 19. @Teo @Sebastian
  Din câte știu, dacă distrugi cardul de sănătate, ca să iei adeverință după, trebuie să ceri unul nou înainte. Nu mai știu cum este acum.
  Legat de cunoașterea gândurilor fără cip implantat, mie îmi vine cam greu a crede. din moment sufletul nu are aceeași natură cu trupul. Orice tehnologie poate cel mult ghici, după mine, cu precizie mai mică sau mai mare. Însuși faptul că dracii pot trimite gânduri oameni, ei fiind duhuri fără trup, îmi sugerează că gândurile sunt de natură ne-trupească, ne-materială, deși sunt influențabile de trup, evident, atât timp cât omul este viu.
  Legat de problema CNP-ului, unii au căzut în anumite ispite pornind de la o interpretare greșită a unor părinți ruși. Deși CNP-ul este un lucru rău și pregătire pentru pecete, noi deja trăim într-o realitate în care nu prea ai cum să-l eviți și marea noastră majoritate deja ne-am născut cu el. Această luptă este una dinamică, complexă, nu la orizontală, unde să avem lucruri rele sau bune oricând, oricui, oriunde, oricum. Da, trebuie să luptăm împotriva cipurilor, dar să nu uităm de ce. Apoi, socot că, dacă unii mai slabi vor pune egal între pecetea finală și cardul de sănătate sau chiar cu CNP-ul, dacă vor ceda și le vor accepta, li se va socoti drept lepădare, pe când altfel s-ar fi socotit doar o cădere mai mică.

  Apreciază

  • Dumnezeu nu socoteste precum omul. Actele electronice si cnp-ul nu sunt lepadare de Hristos ci caderi din care te mai poti sau nu ridica. Cnp-ul este batjocura ca datul numerelor pentru martirii din temnitele comuniste. La actele electronice este deja o innaintare a vrajmasului ca sa te robeasca definitiv cu pecetea. Dupa cum spunea P.Arsenie Papacioc : Toata arta este sa-l tii cat mai la distanta pe vrajmas. -citat aproximativ. Iar la pasapoarte biometrice a spus : „Miroase a sase.” Deci e numai mirosul-putoarea acum.

   Apreciază

 20. Parinte am vazut ca ati scris de „ingerul rus”(otroc) . Acest copil cine a fost? ( ca entitate)Ca ceea ce a spus mi-a facut pielea de gaina – si e atat de necrezut ca pamantul nu e rotund, ca vor aparea dinozaurii si ca extraterestii ( dracii)pot transforma sufletele noastre in materie prima folosita de navele lor, ca vor aduce tehnologie care ne va vindeca dar vom deveni zombi…Daca am inteles bine mama lui va prinde in viata toate aceste lucruri. Vom gasi si noi refugiu pe undeva unde sa supravituim cu cateva gaini si plante?
  Doresc tuturor sanatate.

  Apreciază

  • Acest copil a fost un Drept, un Sfant care a avut rolul sau in a spune despre ce ne asteapta. Dar mai intai de toate sa scapam de frica. Mantuitorul nostru Iisus Hristos mereu le spunea Apostolilor : Pentru ce va temeti putin credinciosilor ? Cum de nu aveti credinta ? Aici trebuie lucrat cu Spovedanie si Sf.Taine pentru ca frica te paralizeaza si iei decizii gresite. Noi nu trebuie sa ne temem de nimic inafara de pacat. … nici de satana, nici de antihrist, de nimeni si de nimic inafara de Dumnezeu si de pacat !!! Hristos este Atotputernic si Atotbun. Maica Domnului si Sfintele femei mironosite sa ne ajute mereu sa ne scape de orice fel de frica. Maine, in Duminica a doua dupa cea a Invierii este ziua femeii crestin ortodoxe. Ele au aratat mai mare curaj si credinta chiar decat Apostolii. Sa mergem la Biserica maine si sa ne rugam lor.

   Apreciază

 21. Unele s-au lipit de aragaz , mie frica sa nu afle parintii , numai Dumnezeu ma poate ajuta . Rugati-va pentru parintii mei , sa-i lumineze Dumnezeu .

  Apreciază

 22. @Mihai Atitudinea tranșantă a Sfinților invocată de nepomenitori se referă la ereticii deja condamnați și la ereziile deja condamnate ecclesial. Pentru ca o erezie să fie în mod clar comdamnată în acel fel, este nevoie ca să fie receptată ca atare de pleroma (plinătatea, adică toți credincioșii botezați, nu doar clericii) Bisericii (Ecclesiei), de obicei printr-un sinod bun. Acest sinod nu este o lucrare clericală sau instituțională, ci expresie a plinătății Bisericii, el trebuie să fie receptat de pleromă pentru a fi deosebit de un sinod tâlhăresc. Sinodul IV Ecumenic a condamnat monofizitismul inițial. După el au apărut două erezii derivate, două diluări ale lui, miafizitismul și monotelismul. Fiecare a fost condamnată la sinoadele ecumenice V și VI. De ce? Pentru că să fie o condamnare fără echivoc a lor. Sinodul IV nu era suficient. Sinodul din Creta nu mărturisește pe față, fără echivoc, ecumenismul, ci este o viclenie plină de echivoc. Pentru a fi condamnat, trebuie receptat ecclesial, plin pleromă. După logica nepomenitorilor, sinoadele V și VI au fost inutile, pentru că sinodul IV ar fi fost de ajuns.

  Apreciază

 23. @Mihai A judeca o erezie după mintea ta înainte de receptarea ecclesială (sinodală) sau a trata un eretic părtaș la o erezie ne-condamnată ecclesial al fel ca pe un eretic părtaș la o erezie condamnată înseamnă a te pune pe tine și opinia ta înaintea Bisericii, Trupul Lui Hristos. La fel cum fac toți ereticii.

  Apreciază

 24. Parinte eu am card bancar cu cip. Pot sa traiesc si fara card, ma duc la banca, cer bani cash si cu asta basta.
  Nu ma sileste nimeni sa am card bancar cu cip.
  Dar din motive de comoditate si sincer sa fiu de lene.. il folosesc.
  Mi-e lene sa ma tot duc la banca, sa stau la rand sa cer cash.
  Repet, nu ma sileste nimeni.

  „Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
  ncât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.” Apoc. 13:16

  Apreciază

   • Cata dreptate aveti Parinte, acum da tarcoale fiara 666. Pai atunci dau si eu tarcoale, de ce sa nu dau?
    De ce sa sar ca lupta ca un zelot bezmetic si sa ma lupt cu morile de vant?
    Sacrificiul meu ar fi, cum spunea J.P. Sartre, perfect inutil.
    Nu poti ca simplu soldat, sa sari din transee fara ordin si sa te repezi cu capul in tancurile inamice..
    Dam tarcoale fiarei, dar nu cu dorinta ecumenista de impacare.. ci cu ura si prudenta.
    Cand va sari la lupta directa adica sa ne inghesuie si sa ne lase fara optiuni, sa ne sileasca…
    Atunci problema se va pune altfel si vom discuta altfel.

    Apreciază

   • Trebuie despatimire, sfintenie. La cei despatimiti, care merg spre sfintenie, nici un drac-satana-antihrist nu mai are ce sa le faca. Sa nu ne aibe la mana vrajmasul cu pacate, nici mici nici mari. Aici e lupta. Iar daca ne are, sa ne cerem iertare de la Dumnezeu si indreptare, spovedanie, inceput bun.

    Apreciază

 25. Sebastian: în caz ca obs.ai tai ca n-ai card te impui crestineste..în cazul asta nu-i păcat sa-i scuturi un pic și sa-ți spui părerea FĂRĂ FRICA!ACUM SFINTII SUNT DE PARTEA TA! zile verde-nu fata ca nu e problema lor cum mergi la medic (cu card sau cu adeverinta ).Cu ce drept ma tot comandați?!Sfinți se impuneau ( mărturisească adevarul) clar în fata împăraților păgâni. Dacă poți stai intr-o chirie,vei fii mult mai liber. Roagă pe Sfintii care au luptat împotriva cipului sa te ajute! Sf.Pr. Justin sa te ajute!

  Apreciază

 26. Noul Testament Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul Capitolul 13
  http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=4&cap=13

  15. Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei.
  16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
  17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
  18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

  DEMONIZAREA intregii Omeniri prin Buletinul de indentitate unificat cu CIP 666 anti Hristic, 2019

  Proiectul iudeo-rabinilor, minciuno-profetii, ecumenisti anti-Hristi va provoca mania Lui Dumnezeu !

  Apreciază

 27. Adevaratele infrangeri, sunt renuntarile la vis – poetul ortodox Radu Gyr .
  La luptă români ! – filosoful ortodox Petre Tutea

  Pomelnicul Sfinților Martiri ai Legiunii Arhanghelului Mihail care ar trebui pomeniți zilnic de toți românii, pentru ca roman nu este o cetățenie ci identitatea cu Dumnezeu prin credința neamului, roman înseamnă Ortodox.

  Urmează ziua cinstirii lor , 14 mai, a celor care ne fac mândri și demni ca suntem români, care prin curajul martiriului lor de a-si apara credința si neamul au luptat cu jidanii – slugile satanei, iudeo – comunistii , vrajmasii Lui Dumnezeu.

  Urmează ca si generația noastră sa dea sange ca sa ia Duh Sfant , pentru cei din generația care vine după noi; Domnul ne cheama sa fim Martiri pentru Dragostea Lui, așadar sus să avem inimile si curaj pană la sfarsitul lumii, căci răul iudeo-comunist nu s-a terminat in 1989 așa cum zilnic ne mint ocult organizat , atunci Hidrei i s-a tăiat un cap, iar prin rana facuta, otrava i-a intrat in sange si s-a infectat trupul, lupta continuă…

  Lista martirilor asasinați bestial prin gâtuire in cheie conspirativ iudeo-talmudica de batjocura simbolica a Ortodoxei – Credinta neamului romanesc, in noaptea – dimineața zilei de 29 – 30 noiembrie în pădurea Tâncăbești (km 30 între Ploiești și București), cand Biserica Ortodoxa de pe pamant unită împreuna cu tot Cerul de îngeri peste care imparateste Sfanta Treime liturghiseste cinstirea Sfantului Apostol Andrei – Cel care a increstinat neamul românesc in urma cu 2000 de ani, primul ales la apostolat de Mântuitorul lumii Iisus Hristos – Dumnezeu si Om , ucis de infamii jidani , din cauza necredinței lor in El ca Mesia – Fiul Unic al Lui Dumnezeu !

  1. Corneliu Zelea Codreanu, avocat, 39 de ani, Căpitanul Mișcării Legionare

  Nicadorii

  2.Nicolae Constantinescu, economist, Comandant al Bunei-Vestiri (din 1936)
  3. Ion (Iancu) Caranica, student, Comandant al Bunei-Vestiri (din 1936)
  4. Doru Belimace, student, Comandant al Bunei-Vestiri (din 1936)

  Decemvirii

  5. Ion Caratănase
  6. Iosif Bozântan
  7. Ștefan Curcă
  8. Ioan Pele
  9. Ioan Gh. State
  10.. Ioan Atanasiu
  11. Gavrilă Bogdan
  12. Radu Vlad
  13. Ștefan Georgescu
  14. Ioan Trandafir

  In memoria lor si spre veșnica lor pomenire din neam in neam :

  Adevărul si dreptatea Lui Dumnezeu ies mereu la suprafață , iar minciuna diavolului este in veci DEMASCATA, pentru ca Dumnezeu nu se lasă batjocorit , si nu lasa nepedepsit păcatul , si asta tot din mare Mila Sa si din mare Dragostea Lui care este Una Sfanta si Dreapta si se bucura numai de Adevăr.

  Asadar, cadoul pentru iubitorii de Adevăr si de neam românesc cu ocazia cinstirii in ziua de 14 mai (2019) a memoriei Martirilor (legionari) care au murit asasinati de jidani, pentru credința lor in Hristos si in neamul românesc.
  Generalul (istoric) SRI C.Troncota dovedește cu documente ca legionarii NU au fost nazisti, demască minciuna Holocaustului.

  Si ca sa nu uitam niciodata suferințele lor in puscariile satanico-bestiale si faptul ca Puterea data lor de Dumnezeu, chiar insasi Rugăciunea Domnească Tatăl nostru a fost, nu in răzvrătire ci in iertarea călăilor care i-au torturat până la frangere , caci cei care nu iarta pe fratele sau dușmanul lor merg pe scara 5 – cea mai de jos , nu a iadului (de unde prin pomenirea Bisericii mai poti iesti cu Mila Domnului ) ci a gheenei (unde Bisericii ii este interzis prin Canoane sa pomeneasca, fie vii sau fie adormiti , la fel cum ii este interzisă pomenirea ,fie vii sau fie adormiti si in cazul ereticilor – UZURPATORILOR Bisericii, hulitorilor, blasfemiatorilor, sectarilor, necununatilor preacurvari, betivilor- alcoolici , masonilor, vrăjitoarelor, pornografilor, criminalilor – varsatorilor de sange, sodomitilor, tradatorilor de neam si tara, lepadatilor, ateilor, tagaduitorilor, necredinciosilor, idolatrilor , anti-Hristilor ) , așadar sa punem pentru ziua de 14 mai , intru cinstirea memoriei lor :
  Radu Gyr – Metanie

  Apreciază

  • Nu este adevarat ca betivii – alcoolicii cei care au murit din cauza asta nu se pot pomeni.
   Va spun din surse sigure ca se pot pomeni.
   Au gresit, n-au avut vointa si putere sa se opreasca… nu e chiar asa usor, apesi pe un buton si gata.
   E o lupta de durata.

   Apreciază

   • Asa este. Uite imi vine in minte cazul Sf.Mucenic Bonifatie, care avea doua patimi nevindecate, dar de care se caia : desfraul si betia. Traia necununat cu Aglaia, o femeie bogata. Intr-o zi s-au gandit amandoi sa aduca acasa la ei sfinte moaste de mucenici, sa le puna intr-un paraclis ca sa le ajute Sfintii sa scape de patimi. Bonifatie a zis : ce vei zice daca iti voi aduce moastele mele ? Aglaia i-a raspuns : nu glumi cu cele sfinte, pacatosule. Bonifatie a plecat in Asia, acolo unde stia ca e un prigonitor ce omoara crestinii ce nu se inchina la idoli. Pe drum s-a cait tare si s-a rugat ca Dumnezeu sa-i primeasca jertfa. Acolo s-a marturisit pe fata a fi crestin. L-au omorat. A rugat de mai inainte ca trupul sau sa-l duca alti crestini la Roma sa-l dea Aglaiei. Ea cand l-a vazut, a ramas uimita si a plans. I-a ingropat trupul intr-o bisericuta care era pe domeniul ei. Au inceput sa vina oameni bolnavi care s-au vindecat. Aglaia a trait restul vietii ei in pocainta rugandu-se zi si noapte Sfantului Mucenic Bonifatie. A murit cuvioasa.Este si ea in randurile Sfintilor. Sfanta Cuvioasa Aglaia si Sfantul Mucenic Bonifatie sa se roage si pentru noi.

    Apreciază

 28. Gates spune că dispozitivele nu sunt strict concepute numai în acest scop, ci conțin chip-uri RFID similare cu cele din cardurile de credit și din telefoanele inteligente, care pot fi programate pentru plata wireless a cumpărăturilor, să deblocheze uși sau chiar să pornească o mașină.

  Citeşte mai mult pe aparatorul.md: Fondatorul Microsoft lucrează la o invenţie cu CIP ce va fi controlat de la distanţă, pentru a controla naşterile https://www.aparatorul.md/fondatorul-microsoft-lucreaza-la-o-inventie-cu-cip-ce-va-fi-controlat-de-la-distanta-pentru-a-controla-nasterile/
  Noile microcipuri vor fi accesate și controlate de la distanță de o terță parte

  Fundația Bill și Melinda Gates a investit 4,6 milioane de dolari în start-up-ul MicroCHIPS originar din Massachusetts, care se află în spatele dispozitivului.

  Oameni nu.i mai pot numi dar,bolnavi,cu siguranta sint !
  Cu noi este Dumnezeu !!!!

  Apreciază

  • Hristos a inviat! Acum cativa ani cand a aparut cardul de sanatate, am fost la casa de asigurari si am completat o hartie prin care am susținut ca refuz cardul din motive religioase. E un document tipizat unde trebuie sa mentionezi motivul pentru care renunti la card. Ori de cate am de a face cu spitalul, trebuie sa merg la casa de asigurari si solicit o adeverinta. E foarte simplu.

   Apreciază

 29. Pe vremuri cine murea pe front pentru patrie si botezat ortodox, se mantuia indiferent de ce-ar fi facut inainte…
  Poate asa e si in vremea noastra: cine renunta la cardul bancar, la acte biometrice, si sa fie si botezat ortodox,..
  Ortodoxul care renunta la cip, se va mantui indiferent de ce-a facut inainte.

  Apreciază

  • Foarte bine ati scris. Aceia care au murit in razboaiele de aparare a patriei si au fost crestini ortodocsi botezati sunt acum mantuiti sunt in haine albe-adica curatati prin varsarea sangelui lor si se numesc eroi. Asa va fi si acum. Aceia au luptat cu demonii care indemnau imperii sa cotropeasca popoare ortodoxe pentru a distruge Biserica. Acum noi vom avea de luptat cu cel din fruntea tuturor demonilor, adica cu satana insusi care este lipit de fiara-antihristul. Dumnezeul nostru Iisus Hristos, Lumina lumii, intaiul inviat din morti si Unicul prin a Sa putere, sa ne invrednicesca si pe noi de biruinta. Maica Domnului si Sfintele femei mironosite sa ne ajute mereu.

   Apreciază

  • Internautii nepomenitori au turnat tone de zoaie in capul Monahului Filotheu.
   L-au facut pe rand: ba ecumenist, ba eretic, ba securist, ba diversionist, ba in toate felurile dupa cum le-a venit la gura.. hulitor, tradator, informator si multe altele.
   Haznaua intitulata „sinodultalharesc.tk”.. s-a ales praful de ea!
   Nepomenitorii – secta „ingraditilor”, a celor cu „impartasanie curata” si-a aratat adevarata fata.
   Asemenea jigniri si atacuri la persoana se vad foarte rar pe internet.

   Asa cum observa filozoful Slavoj Žižek in dezbaterea-confruntare cu conservatorul Jordan Peterson:
   Nu e bine sa arunci cu etichetele: cutare e comunist, marxist, sau nationalist, fascist.
   Sau ecumenist as adauga eu…

   Martiriul trebuie evitat pana in ultima clipa: Sf. Apostol Pavel a scapat de martiriu coborand intr-o coşniţă zidurie Damascului. In ziua de azi.. coşniţa a devenit mult mai complicata.

   Apreciază

   • Da, suntem datori sa ne aparam viata data de Dumnezeu. Cand n-o sa se mai poata insa, fie voia Domnului. Nepomenitorii sunt o secta deja : unii mai moderati, alti mai zelosi. In spatele lor sta un duh necurat, o capetenie a iadului care a generat noi schisme si erezii in Biserica. Un viitor Sinod adevarat Ecumenic va pune si problema lor.

    Apreciază

  • Patriotii din Oradea au de lucru. Sfantul Voievod Mucenic Mihai Viteazul sa se roage pentru noi. Sf.Paisie Velicikovschi a scris pe o Psaltire asa : MIhai Viteazul – Voievod Mucenic si Sfant. Care a facut treaba asta, nu va avea sfarsit bun. Iadul.

   Apreciază

 30. Parinte Teodot , care v-ati ocupat special de deshumarea Osemintelor Părintelui Calciu Dumitreasa, sincer, dacă nu va cer imposibilul , si daca stiti , Părintele Calciu Dumitreasa a fost pană la urma îndreptat de Părintele Iustin Pârvu de înșelarea asta care pare ca au avut-o mulți , care au fost in miscarea-legionara si nu numai , de exemplu a avut-o si Mitrop. Bartolomeu Anania, de care s-a ocupat Părintele Arsenie Papacioc , si pe care l-a îndreptat cu ajutorul Lui Dumnezeu !
  Deci , puteti sa ma lamuriti, cat sunteti in viata, pentru istorie , ca sunt multi care ne da in cap cu inregistrea de ma jis si zic ca Părintele Calciu Dumitreasa a murit in înșelarea asta cu „harul la papistasi” !

  Apreciază

 31. Ing. Gabriel Barbir i-a transmis pe 14 mai 2019, o scrisoare deschisă fostului său coleg, Mihai Chirica, actualul primar al Iașului, în care îl roagă să nu participe la vizita papei, pentru a nu-și trăda credința ortodoxă.
  https://ortodoxinfo.ro/2019/05/14/scrisoare-deschisa-catre-primarul-iasului-cu-privire-la-vizita-papei-in-municipiu/
  Asa o scrisoare ar trebui trimisa patriarhului si la toti semnatarii de la Creta,insotita de mii de semnaturi !
  Masuri impotriva venirii ereticului de papa,trebuiau luate de anul trecut,cu demonstratiile de rigoare dar,cum spune parintele staret Iustin Miron de la Oasa,noi romanii sintem foarte inceti-indiferenti(la fel si eu:citesc,ma enervez si doar comentez).
  Cinste d.lui ing.Gabriel !
  Dumnezeu sa ne intelepteasca.

  Apreciază

  • Il cunosc pe Ing. Gabriel Barbir. Om de nadejde. El este cel care mi-a explicat ce inseamna exploatarea gazelor de „sist”. Cinste lui dar primarul va executa ordinele care ii vin pe linia de partid-masonerie. Nu se poate scoate nici un gaz din rocile numite sisturi, ci toata aceasta exploatare nu este decat pentru uciderea prin otravire a oamenilor si a animalelor, pestilor. Se face o sapatura la vreun km adancime si se introduc acolo doua pastile de uraniu. Se face o miniexplozie nucleara si din racirea acelei „magme” se scoate gazul rezultat, gaz radioactiv binenteles. In urma acestei dracovenii se infesteaza pamantul, izvoarele , panza de apa freatica. Ce se mai aude oare pe la Pungesti ? Bine ca am scapat de chevron-capra(fr.).

   Apreciază

 32. E cazul sa ne refugiem în munți? unii asa zic…sa avem un loc unde sa mergem când ni se vor impune vaccinurile și buletinele biometrice…sa să stam unde suntem și sa ne facemai datoria.? !

  Apreciază

  • Care are vreun loc la tara unde poate creste ceva gaini, animale, poate cultiva ceva, sa mai mearga pe acolo din cand in cand si sa mai munceasca dar care nu are, sa stea unde este si sa se roage cat mai des. Parca inca se poate trai si mantui si in orase, ma gandesc. Daca ne-am uni toti ortodocsii, nimeni nu ne-ar sta in cale. Numai de n-ar merge bietii oameni pe la nepomenitori-ca acolo sunt duhuri mai rele decat ale ecumenistilor … bine ar fi.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s