Ultimele capcane ale papismului eretic ecumenist

Ganduri duhovnicesti despre Pasti

Parintele Gheorghe Calciu a avut darul proorociei. Sunt marturii ale ucenicilor care s-au spovedit la sfintia sa despre acest dar.  Pentru Biserica, ne intereseaza o proorocie  a sa care se implineste de peste 20 de ani, in fiecare duminica : Sf.Liturghie ortodoxa savarsita in catedralele romano-catolice din Apus. Iata ce prevedea P.Ghe.Calciu : „Acuma lumea este perfida. Acuma se vorbeste de iubirea universala. Acuma se ofera burse.Te duci acolo si te intorci ecumenist. SE OFERA BISERICI. SUNTETI GATA DE TOATE COMPROMISURILE ? PENTRU CA EI TE ATACA CU ACEST DUH AL COMPROMISURILOR CU MULTIPLE FETE. CARE CA UN BALAUR ISI IA TOATE INFATISARILE POSIBILE. NU POTI SA TE DUCI. SI EU ZIC ASA : VAI DE CEI CARE SE VOR LASA SEDUSI SI CINSTE CELOR CARE VOR REZISTA.” min 8:46 … min 9,23.https://www.youtube.com/watch?v=veS9kGyfSRI&t=23s&fbclid=IwAR32y2pYs-k9U7Aa-WkyiY3R5vumZNzPTCTba62eWT9SM5AtoY7MAnWzdOA

Iata deci ca, aceasta ingaduinta pe care au facut-o papii in ultimii 20 de ani cu ortodocsii, permitandu-le sa slujeasca Sf.Liturghie ortodoxa  in catedralele lor, este de fapt o capcana, vizand mai multe aspecte :

 • tocirea constiintei ortodoxe care, conform canoanelor nu permite ortodocsilor sa slujeasca, sa se roage in locasurile de cult ale ereticilor ;
 • intalniri ale ortodocsilor ( arhierei, preoti, credinciosi ) cu gazdele ( cardinali, „preoti”, credinciosi ) si primirea binecuvantarilor de la eretici-care nu sunt binecuvantari ale Sfantului Duh, ci ale duhului rau al erezilei care i-a si hirotonit !!! ) ;
 • atragerea unor ortodocsi neantemeiati dogmatic, la slujbe-care se fac in aceleasi catedrale si la „binecuvantari” de la ereticii romano-catolici ;
 • raspunsul arhiereilor ortodocsi adepti ai „ecumenismului lucid” care-vezi Doamne, sunt ospitalieri si ei cu papa si primirea lui in Catedrala Mantuirii Neamului ca si cum ar fi arhiereu valid-prin tragerea clopotelor, imbratisarile cu el, acceptarea „binecuvantarilor” papale-care de fapt sunt inrauriri demonice.                                                                                                               Toate acestea sunt doar inceputul. Iar dupa tehnica pasilor marunti, se va ajunge si la fatala unire satanica cu papa si cu biserica lui-sinagoga a satanei.                                                                         Cu toate ca au fost avertizati de nenumarate ori din partea atat a unor Sfinti canonizati recent ( Sf.Justin Popovici, Sf.Paisie Aghioritul, Sf. Porfirie Aghioritul … ) cat si a unor Parinti duhovnici marturisitori ai temnitelor comuniste (  P.Justin Parvu, P.Arsenie Papacioc, P.Adrian Fageteanu, P.Arsenie Boca … ), arhiereii adepti ai „ecumenismului lucid” nu dau semne de indreptare si nu tin cont de vocile poporului dreptcredincios, mergand cu pasi mici dar siguri din rau in mai rau.                                         Noi sa nu ne smintim si sa ne pierdem credinta sau sa trecem la secte stiliste sau mai nou-nepomenitoare, pentru ca Biserica este in Mainile Capului Ei, Iisus Hristos Dumnezeul -Om. Ecumenismul este inca ingaduit de Hristos si poate inca nu s-a umplut paharul maniei Sale cu smintelile ecumeniste.  Chiar daca Dumnezeu va ingadui venirea papei francisc in Romania,  noi sa ne pastram Ortodoxia, sa nu mearga nimeni dintre ortodocsi la intalnirile organizate cu el si sa ne rugam pana la sfarsit pentru Biserica, tara noastra si pentru intreaga lume.                        Inchei, repetand ultimul cuvant pe care l-am auzit din gura P.Adrian Fageteanu : ” Dumnezeu sa va ajute sa-i biruiti pe ecumenisti.” Doamne ajuta. Hristos a Inviat.

154 de comentarii

 1. Hristos a inviat !
  Parinte,dvs stiti cel mai bine si sint convinsa c.au exagerat nr.ul participantilor la Iasi cu intentia de.a insela si mai multi naivi.
  Ereticul de francisc nu ma preocupa deloc…..decit in situatia ambigua si perversa creata de patriarhie,care nu are nici o grija de noi crestinii ortodocsi romani,ba mai mult,cu siguranta ca vazind atitia aclamatori,s.au simtit si mai indreptatiti in ecumenismul lor.
  Patr.Daniel a declarat c.a spus „Tatal nostru”impreuna cu satanistul,ca multumire ca au dat voie diasporei sa se roage in bisericile lor……dar,cu toate ca stie,n.a spus ca toti din diaspora platesc chirii si participa material la orice renovare a „bisericilor”catolice !
  Ce a inceput acum 20 de ani cu paul al II-lea,s.a finisat acum cu francisc.
  Ne rugam in continuare pt.luminarea patr.Daniel si a mitropolitilor BOR.
  Cu noi este Dumnezeu !!!!

  Apreciază

 2. Ați văzut ce ușor a fost? Câți s-au prosternat la picioarele hulitorului Lui Hristos? Ce reclamă deșănțată la televiziuni, le luase dracul mințile complet, erau transfigurați la față și socoteau orice lucru o minune făcută de el! Lumea a fost înșelată perfect, iar prostia lor și puținătatea credinței l-au ajutat! Cât este de perfid! Nu, nu vrea să devenim catolici! Vrea să verse toate religiile în catolicism pentru a le preda în mâna Antihristului înscăunat, care va institui propria lui religie, unică pe tot pământul! La cât de slabi sunt oamenii în suflet, va fi o joacă de copii! Câtă bunătate mi-a arătat Dumnezeu când mi-a deschis inima către comorile ascunse ale adevăratei ortodoxii! Când m-a mânat către lucrările părinților Dumitru Stăniloaie, Iustin Pârvu, Gheorghe Calciu Dumitreasa! Roagă-te pentru sufletul nostru, părinte Teodot! Dumnezeu să vă dea putere și dvs!

  Apreciază

  • Intr-adevar, daca ar aparea acum antihristul, ar face ravagii cu inselaciunile lui. Dar si P.Justin mi-a spus candva ca in vremurile acestea caderea va fi mai mare decat in perioada comunista. Eu ma mir si de romano-catolici-cat de intunecati sunt !!! Dupa ce s-au publicat aberatiile-hulele acestui papa, ei tot mai cred in el. DEci este clar ca Mantuitorul ingaduie aceasta inselaciune papala-ecumenista peste tot in lume ca sa se faca o cernere. Sa vedem pana unde va merge in compromis Patriarhul Daniel. Si-l inchipuie cineva pe Sf.Vasile cel Mare sa-l primeasca pe Macedonie-hulitorul Duhului Sfant … iar papa francisc este mai hulitor decat acela, sa-l primeasca deci in Biserica cu cantari pascale, sa stea de vorba cu el, sa-l lase sa predice din fata Sf.Altar ??? NICIODATA. Iar Patriarhul daniel este si „loctiitor al Tronului Cezareei Capadociei. „Sfântul Părinte”-adica papa francisc-inselaciunea intunecata : „Aveţi un mare patriarh”, a recunoscut el despre patriarhul ortodox Daniel, „un om cu o mare inimă, un mare savant, el cunoaşte mistica părinţilor din deşert, mistica spirituală, a studiat în Germania şi este, de asemenea, un om de rugăciune „. Papa a mărturisit că „este uşor să te apropii de Daniel, am vorbit ca fraţii”. Cat de tampit este acest papa !!! Auzi la el … „mistica spirituala”. De parca ar fi si „mistica materiala”. Daca s-a apropiat usor papa-inselatul de Patriarh, este clar : duhuri asemanatoare ii stapanesc. Asta inseamna studii la academii teologice eretice din Apus. S-a dus cu dreapta credinta-mintea a devenit sucita de ereze definitiv, fara intoarcere. Degradare fiintiala ireversibila a mintii. Fereasca Dumnezeu. Dumnezeu sa ne lumineze.

   Apreciat de 1 persoană

   • Cinstit Părinte sunt doua probleme esentiale: vorbele Sfinției Tale vorbesc despre duhul Adevărat, însă modul de exprimare arata un duh cel puțin îndoielnic… Mântuitorul nicăieri nu a folosit termeni ca „tampiti”… Ori Sfinția Voastra este vânzător cu duhul, dar mai vânzător ca Părintele Iustin-pe care nu l-am văzut cu un astfel de limbaj, ori va lipsește Sfinției Voastre duhovnici adevărată…v-ati gândit la aceasta?

    Apreciază

   • Da-i tot așa înainte, că-mi faci bine la mântuire. Dumnezeu sa te ierte și să te mântuiască. … Astăzi nu cred sa mai fie în Romania văzători cu Duhul autentici. Dar poate ma-nsel. Sănătate și mântuire … „prietene”.

    Apreciază

   • Mai kermit, ce stii tu despre Miscarea Legionara ? Ai vorbit vreodata cu vreun Legionar batran care zice Doamne Iisuse din inima fara sa se opreasca nici in somn ? Eu am vorbit cu un asemenea Om. E P.Justin care a facut puscarie 16 ani pentru refacerea Fratiei de Cruce din Roman. Miscarea Legionara este o lucrare a Duhului Sfant prin Sf.Arh.Mihail. O spune P.Ghe.Calciu. Miscarea Legionara s-a ridicat organizat impotriva comunismului iudaic la noi in Romania. Si Sf.Ioan din Kronstadt a facut o organizatie asemanatoare in Rusia.E drept, cu mult mai mica. Organizatia lui lupta impotriva anarhistilor bolsevici evrei din Kronstadt care se ridicau cu hule impotriva Mantuitorului si Tarului Mucenic Nicolae II Romanov. A fost si el omorat de evreii bolsevici. La fel si Capitanul si atatia alti Legionari. Ei sunt acum Mucenici, asa ca ai grija cu cine grei sa te lupti. Sa nu-ti frangi cumva gatul.

    Apreciază

 3. Papa Francisc oferă detalii după vizita în România: „Ecumenismul se face mergând împreună, rugându-se împreună pănă la ecumenismul sângelui. În timpul recitării în română, am spus rugăciunea Tatăl Nostru în italiană”

  https://ortodoxinfo.ro/2019/06/03/papa-francisc-ofera-detalii-dupa-vizita-in-romania-ecumenismul-se-face-mergand-impreuna-rugandu-se-impreuna-in-timpul-recitarii-in-romana-am-spus-rugaciunea-tatal-nostru-in-italiana/

  Apreciază

 4. Parinte e vreo diferenta intre vizita lui francisc si cea a papei ioan paul al doilea?
  In ’99 imi aduc aminte ca P.S. Teoctist si cu ioan paul au tinut liturghie pe aceeasi scena, in piata unirii Bucuresti. Am fost si in dealul Mitropoliei, ioan paul a tinut o predica din usa catedralei patriarhale…

  Apreciază

  • Atat Patriarhul Teoctist cat si papa ioan paul acela erau incepatori in ale inselaciunilor ecumeniste. Ceilalti doi de acum sunt deja avansati. Planul de cotropire ecumenist care are ca final unirea blestemata, are mai multe etape :
   1. Dialogul ortodocsilor-ereticilor la conferinte ;
   2. Participarea ereticilor papa-cardinal-pastor la Sf.Liturghii Ortodoxe-stand pe scaune in Biserica. Canoanele nu dau voie la eretici purtant insemnele ereziei lor sa stea la Sf.Liturghie. Numai daca este un simplu „credincios” catolic sau protestant, evreu, islamist … si nu-l stii in multimea oamenilor, ai voie sa-l lasi sa stea la Sf.Liturghie. P.Epifanie Teodoropulos nu l-a lasat sa asiste la Sf.Liturghie pe un copt pe care-l stia ca este copt, ci l-a rugat sa iasa afara in curtea manastirii. Aceasta cadere si pacat grav l-a avut pe suflet Patriarhul Teoctist cu papa ioan paul. Acest pacat grav il au pe suflet mai ales arhiereii din diaspora. Te-a lasat sa slujesti in catedrala lor, dracu te anihileaza si nu-l scoti afara dupa cum invata canoanele. De aici incepe caderea diasporei „ortodoxe” ;
   2′. Crearea speciala in unele parti ale lumii de conflicte armate artificiale crestini-musulmani-pagani-evrei, in urma carora papa-arhiereii ecumenisti-pagani-evrei se intalnesc ca sa-si uneasca fortele … ecumenism inter-religios regizat. In urma acestor conflicte regizate s-a intalnit papa francisc cu Katriarhul Kiril al Moscovei in Cuba si s-au pupat acolo, lansand mesaje de colaborare si „infratire”. In Cuba, Patriarhul Kiril a acceptat sa semneze Documentul in care papa francsic se nnumeste Episcop al Romei. Papa nici macar nu este botezat ;
   3. Participarea ereticilor capetenii-simpli credinciosi la „Saptamana de rugaciune-uraciune pentru unitatea crestinilor”. Aici se da voie ereticilor sa predice din fata Sf.Altar, sau lateral. Si aceasta este cadere si sminteala. Se mai fac si rugaciuni improvizate acolo. Participarea arhiereilor-preotilor-credinciosilor „ortodocsi” ecumenisti la slujbe in catedralele ereticilor. Aici ecumenistii tin binenteles predici eretice-ecumeniste, mai fac si ei cate o rugaciune-uraciune pentru „unitate”. Se lasa cu mese bogate si relatii fratesti ;
   4. Primirea papei francisc in Catedrala Mantuirii Neamului cu fast, cantari pascale, lasarea lui sa se roage in cor Tatal nostru cu toata lumea, binenteles si cu „ortodocsii”-mai ales politicieni semiatei, presedinte eretic protestant, politicieni cu a 4 casatorie … toata cohorta. Lasarea lui sa predice in fata asistentei, binenteles de la egal la egal cu Patriarhul „ortodox” ecumenist-lucid. Mesaje false de unitate … mass-media iuidaica tresalta si se pregateste mentalul colectiv pentru o noua etapa ecumenista ;
   De aici incep presupuneri de planuri :
   5. Un nou Sinod panortodox-tip Creta cu participarea rusilor si a tuturor care nu au fost la Creta. Aici problema nr.1 va fi schisma din Ukraina si recunoasterea-nerecunoasterea ei. Papa va trimite mesaje de impacare si delegati-obesrvatori pentru impacarea „fratilor”. Mass-media va zice : „uite papa este omul pacii, ortodocsii se razboiesc”. Care-i impaca devine seful lor ;
   6. Papa incepe sa-i pomeneasca la vatican la slujbe pe patriarhii ortodocsi certati intre ei. Il vor pomeni si acestia in bisericile lor ca episcop al Romei ;
   7. Sfanta Liturghie comuna papa-patriarh ortodox-care cade primul in prapastia finala … Extinderea slujirilor si impartasirilor comune in toata lumea „ortodoxa” ecumenista. Dupa falsa unire de la Ferrara-Florenta din 1438-1439, Dumnezeu a mai rabdat 14 ani, dupa care a venit URGIA-1453-CADEREA C-NOPOLULUI IN MAINILE TURCILOR.
   …. URGIA LUI DUMNEZEU CA LA CADEREA C-NOPOLULUI(1453)-al trei-lea Razboi Mondial la C-nopol.

   Apreciază

 5. Mai oameni buni, emisiune buna pe Nasul Tv, despre patriotism, venirea papei, ecumenism, cu invitati DE BUNA CREDINTA, mai si cand intra sa de a publicitate, ramai masca, reclame la greu pentru „secta brazilienilor” din Bucuresti aia de la „Catedrala Credintei”.

  Mai exista ceva neintinat in Romania? Se vorbea , se discuta, totul corect, si la pauza, reclame, reclame cu secta brazilienilor…

  Apreciază

  • Bun, am inteles. Dar de ce nu le rupe nimeni picioarele acestor „brazilieni”?
   Secta asta a „brazilienilor”.. le-o fi teama si lor de cineva sau de ceva pe lumea asta?
   Acesti „brazilieni” au ajuns sa nu le mai fie frica de nimic..
   In interbelic, acestor „brazilieni” le era teama sa nu fie apucati de guler si luati la palme ziua in amiaza mare in mijlocul bulevardului, in vazul tuturor. Astazi nu le mai e frica de nimic…
   „Bataia e rupta din Rai” spune o vorba din batrani. In ziua de azi, numai cu vorba buna nu faci nimic.

   Apreciază

   • „Bataia e rupta din Rai” spune o vorba din batrani. In ziua de azi, numai cu vorba buna nu faci nimic.” Si cand te gandesti ca toata aceasta ” intelepciune” vine din adancul putului gandirii ” drept credinciosului” Florian … Yo,Yoi … stau si ma intreb … A luat Hristos pe cineva la bataie ? Ce ati vrea ? Sa se incaiere ortodocsii cu catolicii, neoprotestantii cu anglicanii, lutheranii cu greco-catholicii , … sau ce ..?

    Apreciază

 6. Papa ioan paul al doilea, Bucuresti 1999, imi aduc aminte perfect.
  Pe vremea aia lucrurile erau mai simple, nu exista net.. internet prea mult strica mintea omului.
  Preotul nostru din parohie avea sa obiceiul sa stea de vorba mai ales cu tinerii in curtea bisericii dupa liturghie. Si uite-asa, „hai la papa” sa mergem sa-l vedem pe papa, dar mai mult ca la circ, ca la urs…
  Iata-ma asadar in dealul Mitropoliei sa casc gura la urs. Naiv fiind, imi inchipuiam o minune dumnezeiasca, il vedeam pe papa cazand in genunchi aruncandu-si tichia si strigand cu glas mare: DE ACUM INAINTE, SUNT ORTODOX!! UNITATE!! BISERICA CEA UNA!!
  Nu era prea multa lume in fata pridvorului patriarhal la momentul sosirii papei. Erau multi monahi, veniti din provincie, de la sute de kilometrii fiecare cum a putut, cu rugaciuni, cu post.. aveau o privire cum n-am mai vazut vreodata, parca se uitau prin tine. Un jandarm calare si-a facut aparitia in curtea mitropoliei, RUSINE RUSINE s-a strigat din multime iar respectivul a intors calul si s-a departat. A iesit papa in usa bisericii, ne-a vorbit mai mult despre comunism, dictatura, libertate, a zis ceva si despre unitate.. dar minunea mult asteptata nu a avut loc.
  Preotul din parohie ne-a zis ca vizita istorica a papei (prima dupa 1054) a fost un moment de bucurie trecatoare dar care cu siguranta va lasa urme care se vor vindeca greu.
  Se simtea o tristete apasatoare. Minunea cea mult asteptata, dintr-un motiv sau altul nu a mai avut loc.

  Apreciază

  • Acesta a fost calul troian al vizitelor papei in tarile ortodoxe. Aceasta a fost prima din lume !!! De aici au pornit celelalte in Grecia, Georgia, Bulgaria, la noi din nou acum … Patriarhul Teoctist a cazut un capcana. Nu le avea cu dogmatica, era mai mult cu evlavia. Dar in spatele lui statea actualul Patriarh-pe atunci Mitropolit al Moldovei. El ia bagat ecumenismul in cap Patriarhului Teoctist si multor altor arhierei. Pentru aceasta vizita a papei acum in Romania se vor sminti multi. Vor incepe iarasi siruri de intrerupere a pomenirii. Iata roadele ecumenismului „lucid”. Un suflet daca se sminteste si este suficient ca la Judecata un arhiereu-preot sa o incurce pe veci, adica sa nu se mantuiasca. Dar pe ecumenisti nu-i intereseaza sufletele oamenilor si mantuirea lor ci … catedralele. sa vedem pana unde vor innainta. Fara un Sinod Ortodox care sa condamne ecumenismul si pe adeptii lui nominal, inca suntem sub ocupatia straina de Duhul Sfant a ecumenistilor.

   Apreciat de 1 persoană

   • Dar ecumenistii nu au Duh Sfant parinte , pe acestia ii mâna un alt „duh” cel al antihristului pentru ca s au inchinat lui antihrist prin profetul mincinos…Francisc de la vatican si zalog s au dat lui antihrist prin lepadare de Biserica Orthodoxa a Neamului in 2016 la Creta.
    Este Har in Sfanta Biserica datorita MAICII DOMNULUI care vegheaza prin Sfintii Ingeri la Sfanta Liturghie care stau in locul bolovanilor din Altare ce nu vor decat a darama Biserica lui HRISTOS pe acest pamant din interior .
    Orice marturisire pentru Dreapta Credinta Orthodoxa astazi este lupta impotriva fiarei …pentru ca viclenia este foarte mare , de altfel s a si dat pe fata profetul mincinos ” sa fie un ecumenism al sangelui ” adica vrea prigoana asupra ORTHODOXIEI acest bautor de sange , blestemat papa si blestemat iezuit.

    De asta ni s a spus de catre Parintele ARSENIE BOCA ” INAPOI LA SFINTELE CANOANE …mucilagiul va cade singur din BISERICA ”

    ” Sa va ajute DUMNEZEU sa i biruiti pe ecumenisti „/
    Parintele Adrian Fageteanu.

    Apreciază

   • Ecumenistii, pana la caterisirea nominala a unui Sinod Ortodox, au Sf.Taine desavarsit valide, adica pline de Duhul Sfant la fel ca si antiecumenistii. Numai predicile lor si gesturile lor ecumeniste-papolatre nu au binecuvantarea Duhului Sfant ci au energia-lucrarea duhului lui antihrist adica al satanei.

    Apreciat de 1 persoană

 7. O sa fie din in ce mai rau , o sa ajunga lumea sa-si faca dreptate singur , deoarece nici politia nu prea isi face datoria .Numai Dumnezeu ne poate ajuta .

  Apreciază

 8. Etapele de tradare a Bisericii lui Hristos:
  Istoria „compromisurilor” facute de Patriarhia Ecumenica de la Constantinopol – Ortodoxie-Catolicism.RO
  https://www.ortodoxie-catolicism.ro/2013/05/10/istoria-compromisurilor-patriarhia-ecumenica/
  Iulie 1935 Patriarhul Meletie Metaxakis înnebuneste, si dupa sase zile de chinuri si remuscari profunde, moare spunând: „Vai mie, am dezbinat Biserica, am nimicit Ortodoxia!”. Moare la Zurich în Elvetia, si este îngropat la Cairo, în Egipt.
  Dumnezeu este mila si dreptatea !
  Cu noi este Dumnezeu !!!!

  Apreciază

  • Asa patesc toti cei care se lupta impotriva Bisericii lui Hristos – Una Sfanta Soborniceasca si Apostoleasca Biserica Ortodoxa. Sa vedem sfarsitul IPS Nifon-eretic din convingere … si a altora asemenea. O sa vedem si sfarsitul altora … adeptii „ecumenismului lucid”. Vine moartea la toti.

   Apreciază

  • Slujba de inmormantare a lui Meletie s-a facut cu sicriul inchis, contrar traditiei ortodoxe. De ce oare?
   De duhoare… Cam asa miroase ecumenismul.

   Apreciază

  • Se implineste un secol in care patriarhii de la Constantinopol au fost TOTI ecumenisti si masoni, unii dintre ei de grad 33…Bisericile autocefale au mers inainte, cu si fara uscaturi ca Metaxakis, Atenagoras…

   Apreciază

   • Biserica merge fara sa o poata opri cineva vazut si nevazut pana la A Doua Venire si dupa .. in pamant nou si cer nou. Lumina nu poate fi biruita de intuneric oricat de draci de papi ar fi, oricat sange s-ar varsa.

    Apreciază

  • E bine sa stie lumea-care este continuu reeducata de tv-radio. Dar dupa cum vedem, din pacate, Patriarhul-arhiereii ecumenisti „lucizi” nu au intoarcere. Vor merge din rau in mai rau, din compromis in compromis, din viclesug in viclesug. Doar poporul sa se destepte. iata ce a proorocit Parintele Justin-Sfantul secolului XXI : ”Globalizarea vine ca un buldozer care strivește totul înaintea lui. Și odată cu globalizarea, erezia ecumenismului, pofta pentru consum prostesc peste nevoie… Am aderat la Uniunea Europeană… Am zis cândva: intrarea în UE este ieșirea din Ortodoxie. Dar revin și zic: depinde de noi să nu lepădăm deodată credința. Că și o haină nu o dezbraci dintr-o mișcare, mai întâi scoți o mânecă, apoi cealaltă. Până atunci, s-ar putea ca poporul să se deștepte. Dacă nu ne vom așeza genunchii la pocăință, dragii mei, nu vom reuși nimic. Dacă ne vom ruga însă cu râvnă, dacă ne vom osteni în rugăciune, Dumnezeu va face ca totul să fie posibil. Și toate aceste încercări, globalizare, ecumenism și cine știe care altele, toate vor fi spulberate de forța rugăciunii.”

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s