Te-a laudat papa ? S-a scarbit Hristos !!!

FOTO | Papa Francisc s-a întâlnit cu Preafericitul Părinte ...

„… Amestecurile de credinta drept-maritoare cu cele papistasesti si paganesti nu vor mai fi (nu vor mai fi considerate cao uraciune si o urgie inaintea lui Dumnezeu …„( Document domnesc descoperit de Paul de Alep intr-un sipet al lui Duma Negru despre vremurile din urma ale Moldovei, de la Mitropolitul Varlaam )

Au trecut si cele trei zile de intuneric peste Tara noastra. In sfarsit, papa a plecat. Dar am scapat ? Inca nu am scapat si nu vom scapa asa curand de inselaciunile lui. Contrar unora care sunt platiti ca sa adoarma constiinta Ortodoxa, papa francisc a declarat foarte clar ca nu il intereseaza teologia, dogmele, Dreapta Credinta, intoarcerea la Adevar-Hristos cel Ortodox. Scopul lui final la ortodocsi este „euharistia comuna”. Si cum vrea el sa se impartaseasca ? Fara lepadarea de erezie, fara botez ortodox, fara hirotonie valida … ci prin rugaciuni in comun facute cu arhiereii ortodocsi, cu politicienii semiatei si ereticii, cu popor „ortodox” neantemeiat in Dreapta Credinta, prin catedrale ale mantuirii neamului si prin alte locuri unde este primit. Si se va impartasi pana la urma, dar spre a lor osanda. Ori nu va mai face Duhul Sfant acolo transubstantierea, ori o va face si va veni urgia-Razboiul al 3-lea peste noi.

Pentru acest om ratacit, ecumenismul inseamna „a merge impreuna”,  a merge împreună fără a aştepta ca teologii să se pună de acord pentru a ajunge la euharistia comună.” Si cu cine vrea el sa mearga impreuna ? Iata ca si-a gasit si … omul : ” voi aveţi un mare Patriarh, un om cu inimă mare, un mare erudit, care cunoaşte mistica Părinţilor din pustiu, mistica spirituală, a studiat în Germania şi este şi un om al rugăciunii. Este uşor să te apropii de Patriarhul Daniel, cu care am vorbit ca fraţii. Mergem împreună!” Mergeti voi, ratacitilor !!! Noi nu va vom urma !!! Te-a laudat, papa francisc !!! Te-a lepadat Hristos. Asta sa fii sigur. Te-a laudat unealta nr. 1 a intunericului panereziilor ? Te-a lepadat Lumina lumii, Dumnezeul-Om Iisus Hristos cel Ortodox. Vai-vai-vai … caderea ingerilor Bisericii din Apocalipsa, caderea arhiereilor ecumenisti in cursele papei cel blestemat de Sf.Cosma Etolianul-„Pe papa sa-l blestemati, ca el este cauza.” Patriarhul a anuntat ca nu va fi o rugaciune in comun cu papa si a gasit formula de copromis cu rugaciunile alternative. Unii l-au laudat ca a gasit aceasta formula. Dar te joci cu dracu ?  Papa a declarat ca atunci cand s-a spus rugaciunea Tatal nostru in romana, el s-a rugat impreuna in italiana. Te joci cu dracu ? El e mai viclean decat tine. Iata ca Patriarhul Neofit al Bulgariei n-a cazut in aceasta cursa si n-a mai fost laudat de catre duhul necurat din papa. Dimpotriva, a fost blamat de multi ziaristi „romani ortodocsi”, in schimb sunt sigur ca este laudat de Hristos. De aceea, acolo in Bulgaria, papa a crapat de ciuda-fiind lasat singur in Catedrala Ortodoxa „Sf.Alexandru Nevsky” si n-a mai avut taria sa dezvaluie planul sau cu „euharistia comuna”. Dracu care-l poarta a fost rusinat si paralizat de taria Patriarhului Neofit al Bulgariei.  In schimb la noi, pentru tradarea-lipsa de fermitate in pazirea Canoanelor a  Patriarhului Daniel, dracu din papa a prins curaj si a declarat ca „Este foarte usor sa te apropii de Patriarhul Daniel.”  Sa ia aminte Preafericitul, ca papa nu se va opri aici. Dumnezeu sa-l lumineze atat pe el cat si pe ceilalti arhierei. Iar P.Justin Pravu, P.Arsenie Papacioc, P.Adrian Fageteanu si toti Sfinrii Romani din Inchisori sa se roage pentru noi toti : „Dar nu ma tem. Stiu ca le sunt adversar. Cu o moarte toti suntem datori ! Dar una-i ortodox sa mori sau ecumenist vandut !„-P.Arsenie Papacioc.

M-am uitat si eu la rugaciunea papei din Catedrala Mantuirii Neamului si am lasat acolo un comentariu : „Sinistru. Parca este o secventa dintr-un film de groaza. Papa asta n-are pe Dumnezeu-Tatal , nici pe Fiul , nici pe Duhul Sfant. Asa suna Tatal nostru din gura si inima capeteniei tuturor ereziilor. Un inselator demoniac. Pacat de Patriarh ca a acceptat asemenea compromisuri-blasfemii … sa-l lase pe cel mai sinistru papa sa se roage in Catedrala. A spurcat tot locul.”https://www.youtube.com/watch?v=E-Z1XYuEmpo

Dar nu cred ca vor ramane nepedepsiti de Dumnezeu, Patriarhul-arhiereii si toti cei care au participat acolo la rugaciune cu papa.

Iata deci, Parinte Calistrat Chifan ca papa francisc nu a venit „numai pentru catoicii lui”-care si asa sunt prinsi in lanturile inselarii papiste, ci mai ales pentru inselarea ortodocsilor.

„Va spun ca, daca vor tacea ei (ucenicii-n.n.), pietrele vor striga.” Avem marturia obiectiva a unui ziarist, in locul miilor de preoti si arhierei care au tacut, acceptand copromisul : https://www.mediafax.ro/politic/cristoiu-trei-zile-in-care-in-romania-catolicismul-a-devenit-religie-de-stat-sub-privirile-blege-ale-bor-18154294?fbclid=IwAR23LUWsZjYE_BioQh9fDbT4-9EXPvI4XsZZi6cVqorcogAn7cVEDnopJTQ

Papa nu a pierdut ocazia sa scoata noi erezii-in avion la intoarcere : „Trebuie avută mereu prezentă ideea că ecumenismul nu înseamnă să ajungi la finalul meciului, al discuţiilor. Ecumenismul se face mergând, înaintând împreună, rugându-ne împreună. Avem, în istorie, ecumenismul sângelui: când erau ucişi, creştinii nu erau întrebaţi: eşti catolic? eşti ortodox? Eşti luteran? Întrebau: tu eşti creştin?”

Gandire eretica este aceasta caci, ereticii nu au martiri in adevaratul sens al cuvantului: Canonul 34 de la Sinodul din Laodiceea – „Niciun creștin nu se cuvine să părăsească pe martirii lui Hristos și să se ducă la pseudo-martiri adică la ai ereticilor, căci aceștia sunt străini de Dumnezeu. Deci cei ce se vor duce la dânșii să fie anatema”. Se spune ca doua pacate nu se iarta nici prin botezul sangelui, adica mucenicie : schisma si erezia.

Papa este pentru slujirea impreuna a reprezentantilor tuturor confesiunilor „crestine” fara nici o problema : „Ecumenismul se face împreună cu operele de caritate şi prin bunele relaţii. Arhiepiscopul unuia dintre oraşele Europei, care are bune relaţii cu episcopul luteran, mi-a telefonat pentru a-mi spune „Vino să celebrezi în catedrala mea”. Şi el s-a dus. Când eram la Buenos Aires am fost invitat de Biserica scoţiană să fac predica la celebrările lor. Se poate merge împreună: unitate, fraternitate, mână întinsă spre celălalt. ”

Finalul papei in avion, la plecarea din Romania este o alta otrava pentru nestiutori : „Cu toţii avem defecte.” Una sunt pacatele personale si cu totul altceva sunt ereziile. Pacatul incalca legea lui Dumnezeu. Erezia modifica legea lui Dumnezeu.

Pentru cei care au ochi sa vada, vom prezenta o insiruire a raspunsurilor Cerului fata de vizitele papei francisc acolo unde a fost primit :

https://cronicaromana.net/2015/12/30/tornade-inundatii-si-furtuni-de-zapada-in-sua-zeci-de-morti/

https://www.gds.ro/Actualitate/2015-05-07/tornade,-furtuni-violente-si-inundatii-sua

https://youtu.be/yY0Cgdb_sAA

https://www.youtube.com/watch?v=MU7o3OPO-cE

Peste tot pe unde a fost papa in Romania si au fost furtuni, grindina … odata cu aparitia lui, toate s-au linistit . Mai sa fie !!! Minuni-semne sau … rachete.            https://www.dcnews.ro/cate-rachete-antigrinda-au-fost-lansate-in-2019_659893.html

Pentru deranjarea atmosferei de atatea rachete, iata ce au de suferit bietii oameni, din cauza primirii blestematului de papa :

Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, text

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber şi natură

Am observat totusi ceva care m-a bucurat si intarit : papa francisc nu a reusit sa intre in doua locuri foarte importante :

 • Catedrala din Iasi unde sunt Sf.Moaste ale Sfintei Preacuvioasei Maici, Multmilostiva Parascheva-ocrotitoarea Moldovei ;
 • Catedrala Patriarhala unde sunt Sfintele Moaste ale PreaCuviosului Parinte Dimitrie Basarabov-ocrotitorul Bucurestiului.  Aici n-a fost lasat sa intre papa.

Vom fi in lupta duhovniceasca un timp cu acest papa perfid si inselator, precum si cu adeptii lui, arhierei „ortodocsi”, romano-catolici, politicieni semiatei … dar este o lupta pentru mantuire-vesnicie si … cu noi este Dumnezeu.

”Globalizarea vine ca un buldozer care strivește totul înaintea lui. Și odată cu globalizarea, erezia ecumenismului, pofta pentru consum prostesc peste nevoie… Am aderat la Uniunea Europeană… Am zis cândva: intrarea în UE este ieșirea din Ortodoxie. Dar revin și zic: depinde de noi să nu lepădăm deodată credința. Că și o haină nu o dezbraci dintr-o mișcare, mai întâi scoți o mânecă, apoi cealaltă. Până atunci, s-ar putea ca poporul să se deștepte. Dacă nu ne vom așeza genunchii la pocăință, dragii mei, nu vom reuși nimic. Dacă ne vom ruga însă cu râvnă, dacă ne vom osteni în rugăciune, Dumnezeu va face ca totul să fie posibil. Și toate aceste încercări, globalizare, ecumenism și cine știe care altele, toate vor fi spulberate de forța rugăciunii.”                                                                                      Asa sa ne ajute Dumnezeu, Sfinte Parinte Justin. Amin.

516 comentarii

 1. Ca dovada ca lumea a ajuns cu capul in jos si cu fundu-n sus:
  https://www.hotnews.ro/stiri-esential-23267288-usr-cere-lui-dancila-semneze-pentru-comasarea-muzeelor-satului-taranului-antipa-holocaustului.htm
  Personal incep sa nu mai inteleg nimic, adica USR-ul partidul lui Soros cere PSD-ului (partid de romani patrioti prin definitie) sa nu dea muzeul Antipa jidanilor de la asociatia holocaustului ca practic asta se urmareste:
  mai intai se „comaseaza” si pe urma…. in loc de muzeul Antipa ne trezim cu muzeul holocaustului!
  Locatia e perfecta, in piata Victoriei vis a vis de guvern…

  Apreciază

  • Politica de după ’89 este cea mai mare pacoste pentru tara. Sf.
   Stefan cel Mare ii omora de mult pe majoritatea. Dimpreuna cu Vlad Basarab-Tepes . Ăștia nu mai au nici o teama de nimeni. De aia neapărat ar trebui eliminarea lor, că nu dau jos ghearele de pe bogății. 99% ar trebui executați pentru trădare de patrie. Cine va face asta ?

   Apreciat de 3 persoane

 2. Ce mai face tradatoarea si oportunista de dancila :
  https://ortodoxinfo.ro/2019/07/18/unic-in-lume-formulare-in-limba-maghiara-obligatorii-in-primarii-si-deconcentrate-conform-codului-administrativ/
  „Această situație, în care statul își incurajează cetățenii să utilizeze și o altă limbă decât limba oficială de stat în raportul cu instituțiile publice este unică în lume. Peste tot în lume în raporturile cu instituțiile publice ale statului se utilizează limba sau limbile oficiale de stat.”
  La noi ca la nimeni;chiar devenim „presul”oricui?
  Striveste Doamne sub picioarele Tale pe toti vrajmasii Romaniei ortodoxe.

  Apreciază

 3. ZERO dovezi pentru chemtrails….
  Singura dovada ca se imprastie chemtrails pe culturi agricole si peste tot (in aer, pamant si apa) sunt urmele lasate pe cer si fotografiate.
  In rest nu exista absolut nici o dovada concludenta.

  Apreciază

 4. Nici producatorii si nici comerciantii (hipermarketurile) nu stiu de nanoparticulele chemtrails care ajung in mancare si nu pot fi trasi la raspundere.
  Daca ar aparea dovezi clare atunci ar iesi revolutie la nivel global: s-ar rasturna guverne, s-ar incendia parlamente… furia maselor populare ar fi prea mare ca sa mai poata fi oprita de trupele de represiune – jandarmii gardienii ai ordinii globale evreiesti. Ce a fost in Franta cu vestele galbene ar parea o joaca de copii.

  Apreciază

 5. Termenul de „cipuit” este ambiguu. Daca cuiva i se implanteaza cipuri fara stirea (si incuvintarea) sa, atunci repectivul om nu are nici o vina in fata lui Hristos.

  Apreciază

 6. @ „O Cruce un Neam si o Tara”
  Cu dragoste crestineasca va spun, sa ma iertati si sa va manance Raiul: Duceti-va domnule cu rusii matale „fratii nostrii ortodocsi” de-aici si cantati la alta masa! Vedeti-va de treaba dvoastra..
  POATE AVETI TREABA SI NOI VA RETINEM?!?
  NU PRICEPETI ca noi am fost crestinati cu o mie de ani inaintea lor iar ei nu ne-au ajutat sau sprijinit cu nimica??
  Ba dimpotriva… ne-au ocupat de nu stiu cate ori, si-au batut joc de noi ori de cate ori au avut ocazia, au rechizitionat vitele si granele taranilor, ne-au trimis sa murim ca prostii la Plevna si Vidin?!? Ne-au rapit Basarabia si Bucovina de Nord, TEZAURUL (TONE DE AUR) NE-AU ADUS COMUNISMUL, L-AU DAT JOS PE CEAUSESCU IN ’89 EI SI CU BOZGORII AU „DUS GREUL” REVOLUTIEI DIN ’89?? PUTIN SI CU ORBAN S-AU INTELES CU ARDEALUL?? Ce vreti mai mult domnule… „O Cruce un Neam si o Tara” Cum te cheama pe dvs??

  Apreciază

  • ,,Iată calul roșu bate la porțile răsăritului însă nu va temeți ca de la răsărit are să vie Lumina .
   Prigoana va veni din apus ,, așa a spus Părintele Arsenie Boca

   ” Zdreanță cu cinci colțuri va cădea si va fi înlocuită de Steaua cu șase colțuri ”

   ,, Într o noapte spre zi va veți trezi ocupați de rusi , unguri si bulgari iar peste cei ce va vor ocupa va veni ploaia de foc din cer ”
   Părintele ARSENIE BOCA .

   Apreciat de 1 persoană

   • Am inteles ca bunicul matale a fost soldat rus si s-a casatorit cu bunica romanca. Eu te consider roman nu rus.
    Grija mare insa… cand ne vor invada „fratii nostrii ortodocsi” de la rasarit asa cum s-a proorocit, sa nu te ia si pe matale vre-un soldat rus de nevasta ca au si obiceiuri din astea, mai ales cand le plutesc creierii in alcool ca rahatii in WC.
    Pana la jidani.. ne mananca hunii si muscalii domnule.

    Apreciază

  • Lumina care vine de la rasarit la care s-a referit P. Arsenie Boca nu este aceeasi cu cea la care s-a referit porcul-mason si tradator (considerat „mare scriitor”??) M. Sadoveanu. Si nici n-are nici o legatura cu rusii si cu poporul rus. Ca dovada ca rusii vor veni si ne vor ocupa, impreuna cu hunii si cu mancatorii de praz de la sud de Dunare.
   Asta sa fie oare „lumina”?

   Apreciază

   • Spune ca atunci cand dreapta credinta este in pericol trebuie sa iesim sa marturisim ADEVARUL daca nu marturisim ne facem partasi la erezia ierarhilor. Are binecuvantare de la cativa parinti athoniti: pr. Iulian- Schitul Podromu, pr. Partenie- Schitul Sf. Pavel, staretul Gheronda Hristodulus – Manastirea Kutlumus, pr. Gavriil de la Panaguda sa indemne poporul roman sa iasa in aperarea ortodoxiei la protestul din 30 august de la Bucuresti ca prin descoperire de la Dumnezeu este ultima noastra sansa de salvare a ortodoxiei. Ceva rau va veni peste noi si numai cine marturiseste public ADEVARUL Dumnezeu a desoperit ca-l va apara sub aripile Sale. Sa ascultam de parinti cu viata sfanta din Sf Munte si sa iesim fara frica ca Dumnezeu ne va intari in toate incercarile si prigoana care va veni peste marturisitori. Mai nou din conducerea Bisericii anunta DIICOT-ul ca sa scape de marturisitorii dreptei credinte. Realitatea este ingrozitoare dar ca sa ramanem in Adevarata Biserica este o singura conditie: sa marturisim public drepata credinta altfel ne facem partasi cu ierarhi apostati. Sa avem nadejde la Dumnezeu ca prin descoperire numai daca marturisim public vom scapa de urgia care vine peste noi. Slava Domnului Dumnezeu pentru toate!

    Apreciază

   • Adica protestul din 30 august ar fi ultima sansa de salvare a Ortodoxiei ? Cata inselaciune !!! El crede ca un protest va salva Ortodoxia ? Ii aducem aminte ca Biserica are Capul Dumnezeiesc-omenesc si El o apara, Domnul nostru Iisus Hristos … Nu un protest. Chiar cu binecuvantarile acestor Parinti. Dumnezeu sa-l intelepteasca. La SNC, acolo are el rana saracu’. Stati linistiti. Cu protestele nu faci nimic. Nu ati vazut la Paris ? 1 milion de francezi impotriva lgtb. La doua ssptamsni dupa … lgtb au fost legslizati. Pe langa post si rugaciune, alte metode ar da sigur roade. Dar oamenii reeducati de acum vor totul legal. Legile insa sunt facute de satanistii sionosti prin tradatorii din politica.

    Apreciază

   • Doamne ajuta! Nu ma lasa sistemul sa raspund mai jos… Scriu aici: Tocmai asta a spus parintele Ioan- pentru ca nu o sa se schimbe nimic noi trebuie sa MARTURISIM ADEVARUL PUBLIC ca daca nu marturisim PUBLIC ne facem automat partasi la erezia si apostazia ierarhilor prin nepasare si lasitate- sentimente care grabesc venirea lui antihrist. Noi nu putem schimba nimic decat pe noi insine prin vointa iar restul face Dumnezeu, sa nu ne inselam ca aducem noi raiul pe pamant caci stim de la Domnul Dumnezeu ca aici este valea plangerii.
    Este binecuvantare de la parinti atoniti cu viata sfanta, de ei sa ascultam: pr. Iulian- Schitul Podromu, pr. Partenie- Schitul Sf. Pavel, staretul Gheronda Hristodulus – Manastirea Kutlumus, pr. Gavriil de la Panaguda.
    Parintele chiar asta a spus ca noi ortodocsii cu frica de Dumnezeu trebuie sa MARTURISIM ca numai cine va MARTURISI PUBLIC ADEVARUL cand va veni urgia care este iminenta pt nepocainta lumii si pe care sfintii au proorocit-o noi vom fi acoperiti sub aripile Lui Dumnezeu daca am MARTURISIT PUBLIC ADEVARUL ABSOLUT- IISUS HRISTOS MANTUITORUL LUMII SI SINGURA LUI BISERICA ORTODOXA. Nu va inselati ca faceti ascultare de ierarhi eretici apostati ca acesta este ascultare dracesca care duce in iad. In Romania in afara de vladica Longhin numai avem alt ierarh ortodox adevarat, restul tac ca sa primesca in continuare bani de la masoni si satanisti amagindu-se ca salveaza ziduri, ei sunt clar pentru traiul bine pe pamant nicidecum pentru Imparatia Lui Dumnezeu unde nu se intra decat prin mari scarbe: nu cu palate, masini moderne, cu mancare gustoasa, cu haine scumpe, astea toate duc la pacate. Sa ne amintim de vrednicul Patriarh Pavel al Serbiei cum era el si cum sunt apostati ierarhi de astazi care nu le pasa ca duc sufletele in iad, numai slava desarta si nebagare de seama de parca ar pastori porci nu suflete. „Cine are urechi de auzit, sa auda.”

    Apreciază

   • Datii tare baieti. Si eu i-am marturisit Arhiereului in fata tot Adevarul antiecumenist, daca cumva bati vreun apropo de ascultare. Dar inca il pomenesc pentru ca sa scap de osanda sectei nepomenitorilor de dupa Creta, mai periculoasa si mai virulenta decat secta ecumenistilor.

    Apreciază

  • Cum zicea si parintele Iustin Parvu ca acum nu se mai poate cu jumatati de masura, daca inainte se mai putea si fara sa marturisim public dar acum daca tacem este considerata ca lepadare si nepasare adica iadul cel vesnic, pentru ca la creta 2016 au lepadat ORTODOXIA zicand ca nu este SINGURUL ADEVAR ABSOLUT . Vai celor ce se amagesc ca fac ascultare de ierarhii apostati!

   Apreciază

 7. Nu numai asta parinte , dar si poporul ar trebui pus la respect , un Vlad Tepes ne-ar trebui , poporul s-a cam indaratnicit , in special tineretul .Asta este parerea mea .

  Apreciază

 8. Inca o palma:
  Ministerul Culturii a anunțat crearea unei megastructuri, prin comasarea mai multor muzee, pentru a face loc și viitorului Muzeu Național de Istorie a Evreilor și al holocaustului din România.

  Simon Perez multumea Romaniei ca a salvat 400.000 de evrei si acum ce vor????
  Joianis-dancila&co nu vad,nu aud si nu vorbesc decit ce li se impune??
  De joianis&co nu ma mir ca sint doar nascuti in Romania dar – -rîca dancila chiar calca totul in picioare pt a ajunge pe scaunul prezidential???
  Femeile -proiectul E.V.A.-au ajuns sa conduca europa si consecintele se vad.
  Avem insa si o victorie datorata d.lui. avocat Mihai Betelie:

  „Acțiunile celor doi demonstrează că au avut o înțelegere anterioară pentru înregistrarea mărcilor, întrucât unul a înregistrat marca „Arsenie”, iar celălalt, marca „Boca Părintele”. Cei doi erau conștienți că dacă ar fi încercat înregistrarea mărcii „Arsenie Boca”, denumire cu înaltă valoare simbolistică și religioasă, Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO) le-ar fi respins cererile de marcă”.
  Postez un comentarIu:

  HAUHAUBAUBAU
  20.07.2019 06:47
  Ceea ce nu se spune este ca acest Andor Sandor este de etnie jidan ungur si nu face decat sa creeze acelasi sentiment despre care vorbea Neghinita ,este un provocator exact ca cei care vor acel muzeu .Eu nu inteleg de ce acest individ apare cu 3 nume diferite : Andor Sandor , Alexandru Sandor , Daniel Gheoghe.
  Iar nu inteleg……nimic nu mai inteleg…..de ce Patriarhia nu se implica in problema Parintelui Arsenie Boca –Ieromonah ROMAN nascut pe pamint romanesc crestin ortodox?!?!
  Probabil(hiiiimmm),n.a ajuns la urechile lor,fiind ocupati cu pregatirea vizitei satanistului….dar,acum sint linistiti,lumea a fost cuminte,a inghitit ,probabil le.a stat in git ,ca au tacut chitic,deci e timpul sa se mai ocupe putin si de cele pt care au fost hirotoniti !
  Totul este in cadere,doar
  Dumnezeu este cu noi !!!!
  Slava Domnului !!!

  Apreciază

 9. Cat ii mai rabda Dumnezeu pe astia ?, nu l-a rabdat pe Ieroboam , pe Roboam , si altii , nu cred ca iii va mai nici pe acestia .

  Apreciază

 10. http://www.cuvantul-ortodox.ro/profetiile-stirile-zilei-mitropolitul-neofit-cipru-al-treilea-razboi-mondial-nevoia-de-pocainta-catastrofele-naturale-legalizarea-pacatelor-impotriva-firii-semnele-vremurilor-israel-bombardeaza-iranul/ Parinte Teodot, se pare ca vremurile sunt mult mai aproape decat credem. Razboiul cu Iranul bate la usa iar dupa caderea lui Erdogan cei care ii vor urma la conducere ii vor infuria pe rusi, si de acolo se va declansa razboiul turco-rus ce va degenera in cel de-al treilea razboi mondial. Cipru si Grecia nu vor fi implicate in razboi.

  Apreciat de 1 persoană

 11. Florian, nu te superi daca zic sa citesti
  din Evanghelia de la Matei, cap. 19 ,
  si Ev. Marcu , cap. 10 verset 1-31 .
  Doamne ajută .

  Apreciază

 12. https://ortodoxinfo.ro/2019/07/21/87753/
  Dl.Ion Ciungu arata cum lupta polonezii-biserica catolica(!!!!!!!) impotriva satanismelor:

  Polonia are una dintre cele mai restrictive legi cu privire la avort în Europa. Nu degeaba polonezii L-au declarat în 2016 pe Iisus drept Rege al Poloniei : IISUS A FOST DECLARAT REGE AL POLONIEI (Sâmbătă 19 noiembrie, 2016) https://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2016/11/iisus-fost-declarat-rege-al-poloniei_23.html
  ……..
  PREOȚII CATOLICI DIN POLONIA OFERĂ ÎN STRADĂ CONSILIERE PENTRU ATEI (articol în engleză din 25 mai 2018; traducere) https://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2018/05/preotii-catolici-din-polonia-ofera-in.html
  …….
  EVREII CRITICĂ SANCTIFICAREA CARDINALULUI POLONEZ AUGUST HLOND CARE A SCRIS ÎN 1936 DESPRE EI CĂ LUPTĂ CONTRA BISERICII ȘI SUNT AVANGARDA ATEISMULUI, BOLȘEVISMULUI ȘI SUBVERSIUNII (articol în engleză din 23 mai 2018; traducere) https://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2018/05/evreii-critica-sanctificarea.html
  ……..
  EVREI BUNI, EVREI SATANICI, LA CHICAGO; IISUS ȘI FARISEII, LA ROMA; PROTEST CONTRA RESTITUIRII PROPRIETĂȚILOR EVREIEȘTI, LA VARȘOVIA; SUBIECTE DIN SĂPTĂMÂNA TRECUTĂ (articole în engleză din 10 și 11 mai 2019; scurtă anunțare a știrilor) https://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2019/05/evrei-buni-evrei-satanici-la-chicago.html
  ………
  ÎN POLONIA, DUMNEZEU NU POATE FI CENZURAT CHIAR DACĂ AȘA AR VREA PATRONII GIGANTULUI SUEDEZ VÂNZĂTOR DE MOBILĂ “IKEA”. “IKEA” A REZILIAT CONTRACTUL ANGAJATULUI THOMASZ K., DIN CAUZĂ CĂ ACESTA A REFUZAT SĂ ȘTEARGĂ DE PE FORUMUL DE DISCUȚIE INTERN AL COMPANIEI DOUĂ CITATE BIBLICE CONTRA POLITICII COMPANIEI DE ÎNDOCTRINARE PRO GAY A ANGAJAȚILOR, POSTATE ÎN LUNA MAI 2019. ÎN 6 IULIE 2019 UN GRUP DE EPISCOPI POLONEZI A CRITICAT “IKEA” ȘI L-A LĂUDAT PE THOMASZ. THOMASZ A DAT SĂPTĂMÂNA TRECUTĂ IKEA ÎN JUDECATĂ. (articol în engleză din 8 iulie 2019; scurtă anunțare a știrii). http://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2019/07/in-polonia-dumnezeu-nu-poate-fi.html
  …….
  „TEOLOGIA POP” DIN CREȘTINĂTATEA OCCIDENTALĂ PARE A FI ÎN CONFORMITATE CU IISUS, DAR ÎN REALITATE ESTE CONTRARĂ LUI IISUS. TREI DOCTRINE DE TIPUL TEOLOGIEI POP : 1) DACĂ IUBEȘTI PE CINEVA, SĂ NU-L (SĂ N-O) JUDECI ; 2) IISUS A MURIT PENTRU PĂCATUL MEU, DECI EU POT PĂCĂTUI CÂT DE MULT VREAU ; 3) CREDINȚA MEA ESTE CENTRATĂ PE MINE ÎNSUMI ȘI PE UN IISUS AL MEU PERSONAL, ÎNCÂT EU POT SUBSTITUI CREDINȚA ÎN IISUS CU CREDINȚA ÎN MINE ÎNSUMI, IAR DRAGOSTEA ESTE TOTUNA CU POFTA SEXUALĂ. (articol în engleză din 20 iulie 2019 ; scurtă anunțare a știrii). RECUNOAȘTEM TEOLOGIA POP ȘI ÎN CREȘTINĂTATEA ROMÂNEASCĂ ÎN CARE, PRIN INTERMEDIUL DEMOCRAȚIEI DISTRUCTIVE ÎN STAT, DE 30 DE ANI, VALORILE CREȘTINE SUNT DESFIINȚATE, ÎN CONTINUU, CU SUCCES, DE CĂTRE ATEI-DERBEDEI-ANTICRIȘTI-SATANIȘTI: 100.000 DE PRUNCI SUNT UCIȘI ÎN FIECARE AN, FĂRĂ CA CINEVA SĂ FIE JUDECAT ETC. http://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2019/07/teologia-pop-din-crestinatatea.html

  In Romania Biserica face …..N I M I C !
  Dumnezeu sa.i lumineze pe cei care trebuie sa apere ORTODOXIA.

  Apreciază

 13. @ dreapta credinta
  Parintele Teodot a publicat filmul cu Pr.Ioan din Sfintul Munte pe data de 20 iul.la ora 20.38 si la ora 21.03 !

  Doamne ajuta.

  Apreciază

  • Protest ca o Martirisire de credinta, primit la Dumnezeu-binenteles daca n-o sa inceapa din nou cu negarea harului si cu nemersul la Biserica. Dar roade concrete, schimbari concrete … zero.

   Apreciază

 14. Ne dusmanim intre noi , ne este rusine cu eroi nostri , numai vrem sa tinem animale , daca ai animale esti marginalizat ,s-au cam invatat la bani multi. Intelectualii s-au compromis si ei , doctorii nu le dai spaga , te lasa sa mori cu zile , daca esti corect, esti mazilit .Chiar daca vine la conducere cineva capabil sa conduca aceasta tara , nu va fi lasat , ori va fi inlaturat , ori asasinat .

  Apreciază

 15. În trei hypermarketuri din Bucureşti se poate plăti deja, pentru prima dată în România, doar cu amprenta. Ca să poată folosi această metodă de plată, clienţii trebuie să îşi descarce o aplicaţie pe telefonul mobil, să completeze datele personale şi să înregistreze amprenta. Activarea contului se face la casa inteligentă.
  https://ortodoxinfo.ro/2019/07/22/romania-biometrica-fara-cash-fara-card-dor-cu-degetul/
  Dumnezeu sa ne lumineze si sa ne pazeasca.

  Apreciază

 16. Asta este capcana diavolului: sa ne descurajeze ca nu facem nimic daca marturisim adevarul ca oricum lumea nu se corecteaza. Se va corecta doar cine este de corectat chiar si un singur suflet conteaza (locurile in rai sunt limitate) si se va salva iar cine este de pierdut in iadul cel vesnic se va pierde impreuna cu toti apostatii care-L hulesc pe Dumnezeu. Problema este ca daca noi nu marturisim ne vom pierde impreuna cu ei pentru ca urgia va veni oricum, noi nu putem impiedica asta pentru ca lumea nu se pocaieste si la Biserica ne fac sa radem prin glume prostesti in loc sa ne indemne sa plangem cu amar, chiar si public nu este rusine ba din contra. Parintele Iustin a zis ca doar cine se va imbraca in sac si cenusa (umilinta) va putea marturisi, adica sa fim considerati nebuni de oameni dar Dumnezeu stie cu adevarat inimile noastre. Amin.

  Apreciază

 17. Poporul acesta daca nu se pocaieste , va fi vai si amar , rau am ajuns ,pentru ca nu am avut conducatori buni , am avut numai tradatori , copiilor nu li s-a dat educatie religioasa decat la scoala , in familie mai putin , au mai venit si astia cu promiscuitatea sexuala si asa tineretul a ajuns ce a ajuns , discotecile , cluburile , telenovele au indobitocit tineretul . Mai este si lipsa autoritatii , coruptia care este , si uite asa tinerii au ajuns sa urasca tara in care traiesc si sa numai aiba incredere in nimeni . Ei cauta modele de urmat , dar problema este ca si ei sunt dezbinati intre ei .

  Apreciază

 18. Tineretul legionar era altfel , erau pregatiti oricand sa moara pentru Hristos si neam , mai sunt baieti de 16 , 17 , 18 ani care sa ia drumul Crucii? , foarte putini. Partizanul Nicolae Ciurica la 18 ani , lupta cu arma in mana in munti si alti.

  Apreciat de 1 persoană

 19. Parintele Ioan citeste din canoanele Sf. Parinti si conform canonului 2- Despre caterisire: toti episcopii care propovaduiesc erezii trebuiesc caterisiti. Si are dreptate parintele Ioan sa fie rasi si dezbracti toti ierarhii eretici apostati care nu vor sa se pocaiasca public si trimisi la ei acasa. Patriarhia, Mitropoliile, Episcopiile si toate Sfintele Biserici sunt ale poporului ruman nu ale lor personale cum au pus stapanire peste tot. Acest parinte vrea ca sa fim uniti toti ortodocsii adevarati si sa-i rusinam pe ierarhi eretici sa plece si sa tinem post si cu sfinte rugaciuni Bunul Dumnezeu ne va trimite un Patriarh cu frica de Dumnezeu care sa faca ordine si curatenie, sa puna inapoi calendarul vechi ortodox adevarat care ne desparte in duh de fratii nostri ortodocsi din Serbia, Muntele Athos, Rusia, Ierusalim si mai nou am inteles ca si Polonia si Bulgaria s-a intors pe calendarul vechi.
  Sa ne rugam cu multa durere ca sa auda Dumnezeu plangerea noastra si sa ne trimita un Patriarh Adevarat Ortodox nu ereticul apostat de Daniel care mai nou incurajeaza nebunia sportului si slava desarta ca sa se duca de rapa tot tineretul nostru, cand Sf. Ioan Gura de Aur a spus clar de la Duhul Sfant daca nu ascultam si meregem la jocuri, teatru, sport si alte nebunii sa fim afurisiti si despartiti de Sfanta Biserica a Lui Hristos daca nu vrem sa ne supunem Duhului Sfant. Si acest tradator de patriarh nu ne spune adevarul ba incurajeaza practicile sataniste ale slavei desarte si vrea sa duca tot norodul in focul ghenei pentru ca am fost botezati si n-am implinit Sfanta Lui Voie. Cum sa dea Crucea Patriarhala unei demonizate care practica Yoga ca Simona Halep si se insemneaza cu Sfanta Cruce in batjocura ca sa faca voia diavolului fugind dupa minge, cum a zis parintele Gheorghe Anitulesei ca daca nu facem nimic peste cativa ani vor ajunge sa canonizeze astfel de indracite ca Simona Halep, va dati seama la ce nebunie a ajuns ereticul papa Daniel de la Bucuresti? I-a zis bine parintele Ioan sa se duca la fratele lui in Lugoj sa-l ajute la treaba ca moare de foame si sa lase Patriarhia in voia Lui Dumnezeu ca parintele Cleopa i-a spus clar sa nu fie episcop ca stia bine ce drac este cum l-a lovit cu carja pe Sfantul Parinte Adrian Fageteanu care a patimit pentru neamul nostru rumanesc.
  Sa fim alaturi de parintele Ioan si sa ne ajute Dumnezeu sa ne luam inapoi Patriarhia si toate Mitropolii, Epicopii si Biserici de la ereticii hulitori de Dumnezeu care au semnat in Creta erezia ereziilor ECUMENISMUL in Sfanta Biserica a Lui Hristos adica uraciunea pustiirii- antihrist care este de acum aproape si Dumnezeu sa ne izbavesca de lucrarea lui cea vicleana. Amin.

  P.S Parinte Teodot va asteptam la Bucuresti pe 30 august sa fiti alaturi de suferinta acestui popor cum v-a invatat parintele Iustin, si lasati nepomenitorii ca o sa se intoarca si ei daca pleaca tradatorii de ierarhi apostati eretici- SA PLECE TOTI IERARHI ERETICI LA CASELE LOR SA NE LASE CU DUMNEZEU, NU AVEM NEVOIE DE APOSTATI LA CONDUCEREA BISERICII, VREM CALUGARI ADEVARTI CU FRICA DE DUMNEZEU SA NE CONDUCA IN IMPARATIA LUI HRISTOS SINGURUL DUMNEZEU ADEVARAT- nu cum mint ierarhii apostati ca si dumnezeul la care se inchina paganii e acelasi cu al nostru, al lor e sarpele diavol viclean care vrea sa se piarda sufletele noastre. Iertati-ma, Domnul Dumnezeu sa va lumineze, Sarut mana.

  Apreciază

 20. Patriarhul Irineu şi-a mărturisit unitatea cu ereticii monofiziţi: “Ne uneşte dragostea şi credinţa în Domnul Iisus Hristos. Noi suntem o singură Biserică (!!!), deşi, din păcate, împrejurările istorite ne-au despărţit”.
  https://www.aparatorul.md/unitate-in-satana-apostazie-universala-patriarhul-irineu-al-serbiei-impreuna-cu-monofizitii-noi-suntem-o-singura-biserica/
  Articolul este din 12 iunie a.c.
  Tragedie mare cu patriarhii astia,cum calca canoanele Sfintei si doar Una Soborniceasca si Apotoleasca Biserici !

  Apreciază

 21. Asa este in Romania , Florian esti vazut prost de catre cei care nu au animale , si acestia sunt foarte multi , sunt invidiosi , ca de ce mananci eco , ei mananca dupa piata , din supermarket .

  Apreciază

  • Sfantul Ilie Lacatusu 22 iulie 1983. Are Sfintele moaste intregi. De 36 de ani neputrezit cu buna mireazma. Preot Legionar Sfant Mucenic si Marturisitor, smerit si demn, cu dragoste si bunatate fata de oameni nebiruita, rugator de foc si mare facator de minuni. In capela mormantului sau din Cimitirul Adormirea Maicii Domnului Giulesti Bucuresti. Apara Bucurestiul dimpreuna cu Sf.Martiri Brancoveni, Sf.Dimitrie Basarabov, alti Sfinti necunoscuti, Sf.Calinic de la Cernica …

   Apreciat de 1 persoană

 22. Florian,
  nu se duc sectantii la protestele antiecumenism si anti patriarh , ca nu suporta sa vada Sfintele Icoane si Sf.Cruce !
  la asa proteste pasnice si crestinesti se merge cu Sf.Icoane si Sf..Cruce si cu strigarea : ” Trăiască Ortodoxia singura credinta mantuitoare ! si. ” Hristos este Ortodox! ”
  ” Ecumenismul este erezie ” !!!
  si fug toti sectantii care or fii pe acolo !

  Apreciază

   • ei da… nu-i nicio sectă ! sectă e acela care neagă Harul la pomenitori si-si reface botezul si schimba randuiala !
    nu-i nicio sectă a nepomenitorilor…
    cel mult poate fii schisma sau deraiere sau
    zelotism etc.
    cel care a intrerupt pomenirea pe motiv de erezie semnata de intaistatatorul sau, acela-i marturisitor si aparator al Ortodoxiei care vrea sa tie cu sfintenie Sf. Canoane , mai ales cele care tin de dogma si de credintă si le pune si dansul in aplicare.
    nu mai tot atata ” secta secta” ca avem exemple cu Sfinti care au intrerupt pomenirea si atat . si avem si exemple care n-au intrerupt pana la o vreme, iar altii au intrerupt.
    nu va mai catalogati unii pe altii , ba sectanti, ba eretici, ba nu stiu cum !
    sectantii stim cine is !
    auzi ” secta nepomenitorilor” !
    Doamne Iisuse miluieste-ne…

    Apreciază

  • Nu mai au frica de mult,…Eu am vazut sectanti chiar in biserica.
   Veneau pe la sfarsitul Liturghiei, intrau inauntru si abordau credinciosii.
   Le dadeau nu stiu ce pliante cu „turnul de veghere” si alte desene animate de -ale lor.
   Le-a disparut frica si rusinea…

   Apreciază

  • Eu atata stiu: duhovnicul la care ma spovedesc este PREOT ORTODOX. CU HARUL PREOTIEI.
   Mai departe… ce-a citit si ce n-a citit… ce face si ce nu face nu pot sa va spun. Habar n-am.

   Apreciază

 23. 🙂 pai da . atunci macar citeste tu din cartea aia
  „Pravila Bisericeasca ” ca sa stii ce e ingaduit si ce nu , chiar daca unii preoti cu Harul preotiei in ei , nu fac dupa randuiala ci dezleaga dupa moda lumii .

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s