Te-a laudat papa ? S-a scarbit Hristos !!!

FOTO | Papa Francisc s-a întâlnit cu Preafericitul Părinte ...

„… Amestecurile de credinta drept-maritoare cu cele papistasesti si paganesti nu vor mai fi (nu vor mai fi considerate cao uraciune si o urgie inaintea lui Dumnezeu …„( Document domnesc descoperit de Paul de Alep intr-un sipet al lui Duma Negru despre vremurile din urma ale Moldovei, de la Mitropolitul Varlaam )

Au trecut si cele trei zile de intuneric peste Tara noastra. In sfarsit, papa a plecat. Dar am scapat ? Inca nu am scapat si nu vom scapa asa curand de inselaciunile lui. Contrar unora care sunt platiti ca sa adoarma constiinta Ortodoxa, papa francisc a declarat foarte clar ca nu il intereseaza teologia, dogmele, Dreapta Credinta, intoarcerea la Adevar-Hristos cel Ortodox. Scopul lui final la ortodocsi este „euharistia comuna”. Si cum vrea el sa se impartaseasca ? Fara lepadarea de erezie, fara botez ortodox, fara hirotonie valida … ci prin rugaciuni in comun facute cu arhiereii ortodocsi, cu politicienii semiatei si ereticii, cu popor „ortodox” neantemeiat in Dreapta Credinta, prin catedrale ale mantuirii neamului si prin alte locuri unde este primit. Si se va impartasi pana la urma, dar spre a lor osanda. Ori nu va mai face Duhul Sfant acolo transubstantierea, ori o va face si va veni urgia-Razboiul al 3-lea peste noi.

Pentru acest om ratacit, ecumenismul inseamna „a merge impreuna”,  a merge împreună fără a aştepta ca teologii să se pună de acord pentru a ajunge la euharistia comună.” Si cu cine vrea el sa mearga impreuna ? Iata ca si-a gasit si … omul : ” voi aveţi un mare Patriarh, un om cu inimă mare, un mare erudit, care cunoaşte mistica Părinţilor din pustiu, mistica spirituală, a studiat în Germania şi este şi un om al rugăciunii. Este uşor să te apropii de Patriarhul Daniel, cu care am vorbit ca fraţii. Mergem împreună!” Mergeti voi, ratacitilor !!! Noi nu va vom urma !!! Te-a laudat, papa francisc !!! Te-a lepadat Hristos. Asta sa fii sigur. Te-a laudat unealta nr. 1 a intunericului panereziilor ? Te-a lepadat Lumina lumii, Dumnezeul-Om Iisus Hristos cel Ortodox. Vai-vai-vai … caderea ingerilor Bisericii din Apocalipsa, caderea arhiereilor ecumenisti in cursele papei cel blestemat de Sf.Cosma Etolianul-„Pe papa sa-l blestemati, ca el este cauza.” Patriarhul a anuntat ca nu va fi o rugaciune in comun cu papa si a gasit formula de copromis cu rugaciunile alternative. Unii l-au laudat ca a gasit aceasta formula. Dar te joci cu dracu ?  Papa a declarat ca atunci cand s-a spus rugaciunea Tatal nostru in romana, el s-a rugat impreuna in italiana. Te joci cu dracu ? El e mai viclean decat tine. Iata ca Patriarhul Neofit al Bulgariei n-a cazut in aceasta cursa si n-a mai fost laudat de catre duhul necurat din papa. Dimpotriva, a fost blamat de multi ziaristi „romani ortodocsi”, in schimb sunt sigur ca este laudat de Hristos. De aceea, acolo in Bulgaria, papa a crapat de ciuda-fiind lasat singur in Catedrala Ortodoxa „Sf.Alexandru Nevsky” si n-a mai avut taria sa dezvaluie planul sau cu „euharistia comuna”. Dracu care-l poarta a fost rusinat si paralizat de taria Patriarhului Neofit al Bulgariei.  In schimb la noi, pentru tradarea-lipsa de fermitate in pazirea Canoanelor a  Patriarhului Daniel, dracu din papa a prins curaj si a declarat ca „Este foarte usor sa te apropii de Patriarhul Daniel.”  Sa ia aminte Preafericitul, ca papa nu se va opri aici. Dumnezeu sa-l lumineze atat pe el cat si pe ceilalti arhierei. Iar P.Justin Pravu, P.Arsenie Papacioc, P.Adrian Fageteanu si toti Sfinrii Romani din Inchisori sa se roage pentru noi toti : „Dar nu ma tem. Stiu ca le sunt adversar. Cu o moarte toti suntem datori ! Dar una-i ortodox sa mori sau ecumenist vandut !„-P.Arsenie Papacioc.

M-am uitat si eu la rugaciunea papei din Catedrala Mantuirii Neamului si am lasat acolo un comentariu : „Sinistru. Parca este o secventa dintr-un film de groaza. Papa asta n-are pe Dumnezeu-Tatal , nici pe Fiul , nici pe Duhul Sfant. Asa suna Tatal nostru din gura si inima capeteniei tuturor ereziilor. Un inselator demoniac. Pacat de Patriarh ca a acceptat asemenea compromisuri-blasfemii … sa-l lase pe cel mai sinistru papa sa se roage in Catedrala. A spurcat tot locul.”https://www.youtube.com/watch?v=E-Z1XYuEmpo

Dar nu cred ca vor ramane nepedepsiti de Dumnezeu, Patriarhul-arhiereii si toti cei care au participat acolo la rugaciune cu papa.

Iata deci, Parinte Calistrat Chifan ca papa francisc nu a venit „numai pentru catoicii lui”-care si asa sunt prinsi in lanturile inselarii papiste, ci mai ales pentru inselarea ortodocsilor.

„Va spun ca, daca vor tacea ei (ucenicii-n.n.), pietrele vor striga.” Avem marturia obiectiva a unui ziarist, in locul miilor de preoti si arhierei care au tacut, acceptand copromisul : https://www.mediafax.ro/politic/cristoiu-trei-zile-in-care-in-romania-catolicismul-a-devenit-religie-de-stat-sub-privirile-blege-ale-bor-18154294?fbclid=IwAR23LUWsZjYE_BioQh9fDbT4-9EXPvI4XsZZi6cVqorcogAn7cVEDnopJTQ

Papa nu a pierdut ocazia sa scoata noi erezii-in avion la intoarcere : „Trebuie avută mereu prezentă ideea că ecumenismul nu înseamnă să ajungi la finalul meciului, al discuţiilor. Ecumenismul se face mergând, înaintând împreună, rugându-ne împreună. Avem, în istorie, ecumenismul sângelui: când erau ucişi, creştinii nu erau întrebaţi: eşti catolic? eşti ortodox? Eşti luteran? Întrebau: tu eşti creştin?”

Gandire eretica este aceasta caci, ereticii nu au martiri in adevaratul sens al cuvantului: Canonul 34 de la Sinodul din Laodiceea – „Niciun creștin nu se cuvine să părăsească pe martirii lui Hristos și să se ducă la pseudo-martiri adică la ai ereticilor, căci aceștia sunt străini de Dumnezeu. Deci cei ce se vor duce la dânșii să fie anatema”. Se spune ca doua pacate nu se iarta nici prin botezul sangelui, adica mucenicie : schisma si erezia.

Papa este pentru slujirea impreuna a reprezentantilor tuturor confesiunilor „crestine” fara nici o problema : „Ecumenismul se face împreună cu operele de caritate şi prin bunele relaţii. Arhiepiscopul unuia dintre oraşele Europei, care are bune relaţii cu episcopul luteran, mi-a telefonat pentru a-mi spune „Vino să celebrezi în catedrala mea”. Şi el s-a dus. Când eram la Buenos Aires am fost invitat de Biserica scoţiană să fac predica la celebrările lor. Se poate merge împreună: unitate, fraternitate, mână întinsă spre celălalt. ”

Finalul papei in avion, la plecarea din Romania este o alta otrava pentru nestiutori : „Cu toţii avem defecte.” Una sunt pacatele personale si cu totul altceva sunt ereziile. Pacatul incalca legea lui Dumnezeu. Erezia modifica legea lui Dumnezeu.

Pentru cei care au ochi sa vada, vom prezenta o insiruire a raspunsurilor Cerului fata de vizitele papei francisc acolo unde a fost primit :

https://cronicaromana.net/2015/12/30/tornade-inundatii-si-furtuni-de-zapada-in-sua-zeci-de-morti/

https://www.gds.ro/Actualitate/2015-05-07/tornade,-furtuni-violente-si-inundatii-sua

https://youtu.be/yY0Cgdb_sAA

https://www.youtube.com/watch?v=MU7o3OPO-cE

Peste tot pe unde a fost papa in Romania si au fost furtuni, grindina … odata cu aparitia lui, toate s-au linistit . Mai sa fie !!! Minuni-semne sau … rachete.            https://www.dcnews.ro/cate-rachete-antigrinda-au-fost-lansate-in-2019_659893.html

Pentru deranjarea atmosferei de atatea rachete, iata ce au de suferit bietii oameni, din cauza primirii blestematului de papa :

Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, text

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber şi natură

Am observat totusi ceva care m-a bucurat si intarit : papa francisc nu a reusit sa intre in doua locuri foarte importante :

 • Catedrala din Iasi unde sunt Sf.Moaste ale Sfintei Preacuvioasei Maici, Multmilostiva Parascheva-ocrotitoarea Moldovei ;
 • Catedrala Patriarhala unde sunt Sfintele Moaste ale PreaCuviosului Parinte Dimitrie Basarabov-ocrotitorul Bucurestiului.  Aici n-a fost lasat sa intre papa.

Vom fi in lupta duhovniceasca un timp cu acest papa perfid si inselator, precum si cu adeptii lui, arhierei „ortodocsi”, romano-catolici, politicieni semiatei … dar este o lupta pentru mantuire-vesnicie si … cu noi este Dumnezeu.

”Globalizarea vine ca un buldozer care strivește totul înaintea lui. Și odată cu globalizarea, erezia ecumenismului, pofta pentru consum prostesc peste nevoie… Am aderat la Uniunea Europeană… Am zis cândva: intrarea în UE este ieșirea din Ortodoxie. Dar revin și zic: depinde de noi să nu lepădăm deodată credința. Că și o haină nu o dezbraci dintr-o mișcare, mai întâi scoți o mânecă, apoi cealaltă. Până atunci, s-ar putea ca poporul să se deștepte. Dacă nu ne vom așeza genunchii la pocăință, dragii mei, nu vom reuși nimic. Dacă ne vom ruga însă cu râvnă, dacă ne vom osteni în rugăciune, Dumnezeu va face ca totul să fie posibil. Și toate aceste încercări, globalizare, ecumenism și cine știe care altele, toate vor fi spulberate de forța rugăciunii.”                                                                                      Asa sa ne ajute Dumnezeu, Sfinte Parinte Justin. Amin.

516 comentarii

 1. @O Cruce , Un Neam si O Tara
  Aveti dreptate, asa a spus P. Arsenie Boca: “Din cauza avorturilor românilor ne vor stăpânii ţiganii”
  Cauza si radacina raului sunt avorturile.

  Apreciază

 2. Presedinti, prim-ministrii, sefi de stat… vin si pleaca. Numai Itzic ramane pe pozitie, nu se da batut..
  Ca sa intelegem cine e de fapt arendasul Romaniei si cine ne conduce:
  .
  „Luni, preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, şi preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, au anunţat, după şedinţa coaliţiei de guvernare, că îl susţin pe Mugur Isărescu pentru un nou mandat de guvernator al BNR.”

  „Preşedintele social-democraţilor, Viorica Dăncilă, a anunţat, luni, din nou, că PSD îl susţine pe Mugur Isărescu pentru funcţia de guvernator al Băncii Naţionale a României.

  „Este important şi bineînţeles guvernatorul, dar şi modul în care s-a lucrat de această dată, în funcţie de ponderea în Parlament a fiecărui partid politic. (…) O să avem o abordare foarte corectă şi acest lucru se reflectă în numărul de locuri pe care îl are fiecare grup în Parlamentul României. Da, susţinerea este pentru Mugur Isărescu. În acelaşi timp, PSD va avea postul de prim-viceguvernator şi un post în executiv. Florin Georgescu şi Leonardo Badea sunt propunerile PSD„, a declarat Dăncilă, la Palatul Parlamentului, la finalul şedinţei coaliţiei de guvernare.”

  Apreciază

 3. @Larisa: iti multumesc pt.informatie-am gasit articolul.

  „Până acum o lună, biserica Sfântul Ilie din comuna Podu Turcului, Bacău, a fost un loc necunoscut de lume. Credincioșii și preoții își vedeau liniștiți de slujbe și nimeni nu s-ar fi gândit ce urmează să se întâmple acolo”.

  https://respectsiprietenie.ro/2019/03/05/icoana-maicii-domnului-de-la-biserica-sfantu-ilie-din-comuna-bacauana-podu-turcului-plange-de-o-luna/
  Aici este filmarea:
  https://www.stiri-neamt.ro/national-o-icoana-a-maicii-domnului-din-judetul-bacau-plange-neincetat-de-mai-bine-de-o-luna/

  Când din icoana Maicii Domnului au început să curgă lacrimi, credincioși din Vaslui, Vrancea dar și din toată România au început să vină în valuri să vadă cu proprii ochi minunea.

  De parcă toate acestea nu ar fi fost de ajuns, icoana a a început să răspândească un miros îmbătător de mir încă de la intrarea în biserică. Potrivit parohului bisericii, sfântul lăcaș a fost ridicat în anul 1840, iar icoana Preacuratei provine de la un schit de călugări care ar fi existat prin apropiere undeva, pe la mijlocul anului 1700.

  Preasfinta Nascatoare de Dumnezeu miluieste-ne pe noi.

  Apreciază

 4. 4 Iulie ziua Americii – „Noua Atlantida” – proiect ezoteric iluminati..
  Statuia libertatii – zeul Apolo. obeliscul, piramida, simboluri masonice peste tot.
  Trump – regele Cyrus, Jared Kushner – numarul 666, Lucent Tech.

  In comparatie cu Romania – Gradina Maicii Domnului, America este patria satanei.

  Si totusi…. cele doua Biserici Ortodoxe americane OCA si ROCOR nu au participat la Creta, predicile ierarhilor americani sunt puternic ANTI-ecumeniste.

  BOR a semnat la Creta, l-a primit pe proorocul mincinos iar Romania a ajuns dintre cei dintai printre cei de pe urma.

  Apreciază

   • Si Putin a alergat în genuchi la dracu de papa iezuit ca să i ceara ” blagoslovire ” …toți sunt o apă și un pământ .
    În privința ,, grădinei Maicii DOMNULUI,, afurisita tara ce adăpostește slugi si haite ale iadului adunate pe acest pământ care sunt la loc de vază si cinste.
    Nu a fost îndeajuns inrobirea la comunism sau fiara roșie de aproape un secol cu un pămân înroșit prin sânge de martiri si mucenici acu’ se caută înrobire direct la dracu adică antihrist în gradina Maicii DOMNULUI .
    Însă cei ce lucrează la asta mai bine nu se nășteau sau își vor blestema si ziua în care s au născut pe acest pământ cu tot neamul lor .

    Apreciază

   • Asa este, Trump si Jared s-au intalnit cu papa.
    Intaistatatorii OCA si ROCOR nu s-au intalnit niciodata cu papa (pupaturi, rugaciuni in comun si tot circul)..

    Apreciază

   • Exemple de sarbatori legale (zile libere) in Romania: Vinerea Mare, Adormirea Maicii Domnului, Craciun, Paste, Rusalii, Sfântul Andrei.
    Sarbatori legale in SUA: Boxing Day (ziua shoping-ului si a reducerilor in mall-uri), Thanksgiving (ziua curcanul),
    Martin Luther King, Jr. Day (ratacit baptist)
    George Washington’s Birthday (ziua de nastere a lui G. Washington: mason-capetenie).

    SUA sunt foarte in urma Romaniei ca ortodoxie, dar ecumenismul si mai ales primirea papei de catre ierarhii BOR ne arunca in urma SUA.

    Apreciază

 5. Guvernul maghiar a ajuns să cumpere elevi în județul Satu Mare! Și nu este vorba despre stimularea unor copii de naționalitate maghiară, ci de sute de persoane de etnie romă. Pe care îi momesc cu zeci de mii de forinți pentru a se declara maghiari și pentru a urma clasele de limba maghiară a școlilor din județul Satu Mare. Treaba merge ca unsă de peste un deceniu.

  Cum a început totul

  Guvernul maghiar pune la bătaie – încă din 2002 – 20.000 de forinti – o dată pe an – pentru fiecare elev pe care părinții îl declară maghiar și urmează secțiile de limbă maghiară din școlile din județul Satu Mare. Banii, deși puțini, sunt suficienti pentru a-i convinge pe părinți să-și înscrie copiii la o școala cu predare în limba maghiară. Ceea ce se dorea a fi o măsură de protecție socială s-a transformat încet într-o strategie de cooptare de noi etnici.

  Zeci de persoane de etnie romă stau să își ridice ”bursa” de la sediul unei bănci maghiare din centrul municipiului Satu Mare
  https://ortodoxinfo.ro/2019/07/05/maghiarizarea-tiganilor-din-transilvania-cum-ii-momeste-guvernul-de-la-budapesta/
  Zilele Ardealului apartinind Romaniei,sint numarate !
  Dancila = SLUGA TRADATOARE !!!!!!!
  von der Leyen,Lagarde…..muieri „alese”:

  https://ortodoxinfo.ro/2019/07/03/87184/
  De acum incolo,bolovanul se rostogoleste si mai repede dar,cu si mai mare prãpãd.
  Cum ne spune mereu Pr.Teodot:rugaciune,rugaciune,rugaciune !
  Cu noi este Dumnezeu !!!!

  PS:cum e posibil ca romanii,in proportie de 80%sa fie calcati in picioare IN ROMANIA,TARA LOR(!!!!!!!!),de o minoritate hunã(bozgori) ?!?!?
  Joian(is)&co sint chiar de neinlocuit???
  Tot guvernul Romaniei este plin de tumori.

  Apreciază

  • „Refugiatii” indo-pakistanezi aciuati acum o mie de ani in Transilvania sunt folositi pe post de masa de manevra impotriva poporului roman de catre alti alogeni veniti din stepele asiei: hunii.
   Hunii si rromii sunt, alaturi de muscali, DUSMANII TRADITIONALI AI POPORULUI ROMAN.
   Nu degeaba hunii, muscalii si rromii sunt mana in mana. Se pare ca Putin le-a promis deja Transilvania…

   Apreciază

  • „PS:cum e posibil”… ? Sa va raspund la intrebare.
   In primul rand, orice e posibil in ziua de azi… absolut ORICE. Nu mai traim de mult in realitate, traim in tara minunilor, in desene animate, in filme proaste, in orice numai in realiatate nu. Aceasta fractura de lumea reala se vede foarte bine la milenals – generatia nascuta in jurul anului 2k – care au ajuns unii sa minta non stop si sa spuna numai minciuni fiindca creierul lor are atrofiata functia care face diferenta intre adevar si minciuna, intre realitatea virtuala si cea reala. Rai la suflet nu sunt acesti copii milenals, dar au acest handicap cu care vor ramane pe viata, in felul lor sunt niste handicapati.
   Mai departe, raspunsul la intrebarea dvs este foarte simplu, il scriu cu majuscule poate iese in evidenta:

   ORBAN FINANTEAZA TULBURARILE DIN ARDEAL CU SPRIJINUL LUI PUTIN CARE I-A PROMIS TRANSILVANIA DUPA HAOSUL SI VIDUL DE PUTERE DE DUPA MARELE RAZBOI.

   CEI DOI NATIONALISTI, PUTIN SI ORBAN, VOR SA SFASIE ROMANIA!

   RUSII SI UNGURII SUNT DUSMANII NOSTRII DE SECOLE!
   NE VOR INVADA IMPREUNA CU BULGARII, ASA CUM S-A PROOROCIT.

   Apreciază

   • Rușii cei creștini ortodocșit nu sunt chiar dușmanii noștri …este ca si cum ai spune despre mine ca sunt dușmanul tău adică ce vina am ? ca strabunelul meu rus fiind get beget din Rusia a fost adus cu frontu încoace în primul război mondial copil de șapte ani , a intrat sluga la boier ca sa trăiască pentru mîncare si adăpost …a rămas aici s a căsătorit cu mama bunelului meu si apoi l au căutat surorile lui mai târziu din Rusia prin ambasada după terminarea războiului pentru că i au schimbat numele … iar celălalt strabunel tatăl bunicii mele după mamă adică ,,mamaelu ,,cum îi spuneam, roman fiind a căzut la Cotul Donului când au fost omorâți peste 150 000 de soldați români prin ordinul dat de un trădător si vânzător de tara cu nume de Hohenzollern!
    Pînă la urmă va face Sfântul DUMNEZEU Lumina ca va aseza cu DREPTATE hotar între neamuri si popoare pentru statornicie în Adevăr si Ortodoxie.
    Fiecare din noi să ne ducem Crucea încredințată prin Botez , Cununie … ca DUMNEZEU știe cât putem duce iar de este să trecem prin foc si sabie vom trece ca să ne curățim precum spune însăși Domnul si Mântuitorul nostru IISUS HRISTOS ” nimic spurcat nu va intra în împărăția cerurilor ” .
    Doamne Ajuta.

    Apreciază

   • Ce umor negru -Amsterdam- pai oameni cunosti la tot pasul, selecteaza-i pe cei care rezoneaza cu tine, un mod care mie mi-a facut si imi face placere este un gratar( chiar si cand e post se pot folosi ciuperci, dovlecei, vinete etc si mai sunt si dezlegarile la peste.) unde sa fie spatiu de jucat cu mingea – handbal, volei, fotbal etc. si unde pot bea un pahar cu otrava fanta. Vezi ca sunt excursii care se fac pe la manastiri, in autocar cunosti oameni… sau daca nu, ia o potaie spal-o si deparaziteaz-o si mergi in parc unde este amenajat pt caini, acolo vei intalni tot ce vrei si nu vrei…selectia iti apartine.

    Apreciază

  • Dupa Liturghie la unele parohii se organizeaza masa. Adica agapa, pomenire… cum o fi nu mai conteaza.
   Mancarea romaneasca e oricum mai buna decat mc donalds, plus un pahar de vin (nu mai multe).
   Se mai discuta si de lucruri lumesti: de politica, de joburi, asta e nimeni nu e perfect pe lumea asta.
   Acolo se leaga si prietenii. Ortodocsii sunt iertatori, sociabili, nu se supara ca altii..

   Apreciază

 6. O şcoală din Londra, care i-a revoltat pe nişte părinţi creştini din cauza „agendei agresive LGBT” introduse în programă, a suspendat de la cursuri doi elevi de 10 ani, acuzaţi de ceea ce un profesor a considerat că este „comportament homofob”.

  Read more: https://ro.sputnik.md/education/20190706/26752052/Marea-Britanie-elevi-suspendai-de-la-cursuri-pentru-comportament-homofob-caz-socant.html
  Minunati copii !!!
  Dumnezeu sa.i miluiasca.

  Apreciază

  • Nu se tem ungurii de procese. Psd-ul e cu ei. Daca nu-i articuleaza nimeni pe sefii lor de 30 de ani, isi fac de cap. Unii au mai incercat dar la varf sunt pusi tradatori. Cinste lui Catalin B., dar el parca are o alta pregatire-mai eficienta decat cea juridica.
   Drasius Kedys-eroul lituaniei … Ne vor judeca ereticii.

   Apreciază

   • După mine, fotbalul nu este nici pentru fete, nici pentru băieți, este o irosire a chemării ostășești a bărbatului, o pierdere de viață, de timp și de bani la scară gigantică. Bărbăția românească nu se moaie atât cu epoca, cât se irosește în sportivi și suporteri. De fapt, după mine, sportul este o mare irosire de vieți. După mine, gimnastele, Nadia Comăneci, nu sunt valori românești, ci niște irosiri cumplite.

    Apreciază

   • Mai buna munca, dar unii mai fac și sport pentru destindere. La nivel de performanta … Intra banii. Unii după ce-i strâng, fac și lucruri bune cu ei. Unele sporturi pun viața în pericol … Sinucidere. Mila lui Dumnezeu cu toți.

    Apreciază

 7. Preotul Valuță, obligat să aducă scuze publice comunității LGBT și să achite 12 mii de lei

   01 Iulie 2019 17:24

  Si

  Love is love” nu spune nimic. „God is love”, corectează un tânăr după ce constată că i s-a vârăt sub nas un produs etichetat cu „steagul” LGBT

   Știri pentru viață  05.07.2019

   

  Apreciază

 8. Parinte, baiatul meu este in Anglia de cinci ani de zile, si imi spune ca a ar vrea sa se intoarca in tara. Peste tot acolo se promoveaza LGBT si nu numai. Va rog sa imi dati un cuvant de folos. Doamne ajuta!

  Apreciază

 9. La mine in casa radioul merge mai tot timpul , chiar si noaptea , la tata in camera . E numai pe TRINITAS . Poate e demult schimbarea care am remarcat-o abia zilele astea , nu stiu , dar cert e ca ca m-a frapat o chestie la Liturghia care se tine la Patriarhie …. Ei ( preotii) se roaga pentru ” unirea tuturor …” ???????
  Unire cu cine , cu ala de zice ca mergem impreuna dar se duce numai el fara noi , plebea ?

  Apreciază

  • Unirea tuturor in Iisus Hristos cel Ortodox. Alta unire nu poate fi. Dar ecumeniștii internaționaliști globaliști vor unire oarba cu lgtb-istii, cu iudeii, cu musulmanii … Fara Hristos cel Ortodox. De aceea, pentru că nu vor să asculte de El, sunt lăsați în mrejele unui duh necurat al înșelării spre cernere. Care va asculta de acest duh satanic, îl va primi și pe antihrist și pecetea lui.

   Apreciază

 10. Exact ce spuneam, daca doresti sa ti iei femeie de biserica, problema este mai mult la ele, ca femei, nehotarate, nu stiu ce sa faca, pretentioase, materialiste.

  Apreciază

  • Frumos … sa-l/o iubesti atat de mult incat s anu vrei sa-l/o pierzi….. Eu n-am intalnit asa ceva dar daca exista , ce bine !
   Sa nu acuzam femeile ca sunt materialiste , exista si varianta masculina .
   Acum 3 ani cand ma intoarceam de la biserica , intr-o duminica , am fost abordata pe strada de doua doamne .M-au intrebat daca vreau sa fiu…preoteasa …. ca ele au un …tanar absolvent de Teologie de 35 de ani si ca…. Am avut o senzatie de lovitura in cap . Le-am zis : Doamnelor , stop ! Eu sunt o femeie de aprox.50 de ani si nu ma pretez la asa ceva …. Doamnele socate : „Dar unde ti-ai ascuns anii ? oricum sunteti pe aproape … ” Incercau sa ma convinga ca nu era chiar asa un impediment diferenta de varsta si ca ele s-ar marita si acum ….( in conditile in care aveau vreo 65 , 70 de ani ) Acum era de ras sa te tavalesti pe jos . . Mi-am zis : Ce nebune ! Una din ele era chiar mama viitorului preot . A reiesit ca ele ma urmareau de multa vreme la biserica si li se parea ca sunt o partida buna doar pt ca ma vedeau eleganta si foarte ingrijita … asta implica o stare materiala , nici nu conta ca eram cam…baba pt absolventul de 35 de ani .. chiar daca nu arat …inca. M-am dus la duhovnic si i-am povestit si i-am spus ca eu nu sunt de acord in veci cu asa ceva , crezusem ca dansul are vreo implicatie in treaba asta dar nu am avut dreptate sa-l suspectez . Nici duhovnicul meu nu era de acord cu situatia . Astfel ca m-am linistit . Am ras cu taica-meu de n-am mai putut cand i-am povestit .

   Lumea e plina de …inadvertente din astea . Nu poti sa generalizezi ca femeile sunt materialiste si bla, bla, bla …. despre vanatorii de zestre ce sa zicem …

   Apreciat de 1 persoană

   • Mie-mi spui…?
    Eu m-as insura cu una mai in varsta cu conditia sa aiba bani si sa ma intretina. Nu maine, azi!
    Adica sa nu mai fiu nevoit sa ma scol in fiecare dimineata la 7 si sa ma intorc tot la 7 (dar AM nu PM) pe ploaie, pe ninsoare..
    Prost sa fii sa muncesti ca negrul pe plantatie, sa-ti nenorocesti sanatatea fizica si psihica pentru o multinationala?!!? Sa dai raportul in fiecare dimineata la „scrum”, sa spui ce-ai facut, ce-ai dres… Nu mai bine te intretine o femeie cu bani?? E rusinos, sunt de acord.. dar pe de alta parte e SANATOS.
    Sanatate curata…

    Apreciază

   • Eu asa imi imaginez… in reveriile mele, dupa doua divorturi, 3 copii, munca, bani si (mai ales) TIMP PIERDUT de pomana si dus pe apa sambetei.. Sa ma insor cu o femeie bogata si crestina ortodoxa, sa nu mai fiu nevoit sa muncesc ca un sclav si sa-mi tocesc neuronii in fiecare zi pentru o multinationala care ma va arunca ca pe o masea stricata dupa ce m-au exploatat si m-au stors si de maduva oaselor. Sa ma intretina o bogatas crestina ortodoxa iar eu o sa o ajut cu treburile, fac cumparaturile, gatesc, conduc masina, sunt si pe post de bodyguard Vom calatori, pelerinaje la Locurile Sfinte, la Ierusalim, cine romantice, experiente gastronomice de neuitat, intr-un cuvant viata, he he… TRAI PE VATRAI se cheama!
    Dar, (fiindca mai exista si un dar) Bunul Dumnezeu a hotarat altceva. A hotarat drept pedeapsa (nadajduiesc pentru indreptare iar nu plata inainte, arvuna) sa ma scol in fiecare dimineata la 7 si sa ma intorc la 7 seara, sa fiu stresat si nervos 24 din 24, sa am hipertensiune de la stres si insomnie, sa mananc la fastfood in loc de cine romantice si in general.. puncte puncte ce sa mai.. nu intru in detalii ca mai rau imi fac sange rau.

    Apreciază

   • @ Florin
    Viata mea e atat de dramatica , dincolo de umorul pe care-l afisez uneori tocmai ca sa maschez niste traume peste care imi este limpede ca nu pot sa trec , incat nu as mai avea resurse interioare sa ma lupt cu o asemenea situatie : nu esti rentabil pt ce ai insirat mai sus deja eu fac de una singura si nu sunt bogata , mi-as dori sa fiu dar nu pe spinarea cuiva ci asa din afacere care sa presupuna munca .
    De ex, stau si rumeg ideea de a-mi deschide un magazin de produse naturiste dupa ce termin scoala sanitara de asistenti farmacie . Doar ma gandesc deocamdata …. nu stiu cat e de rentabil , sau ar fi daca as si produce ceva ce pot vinde in propriul meu magazin naturist pe langa alte produse achizitionate .
    Nu-mi place ce se intampla in farmacii . Vin oameni cu retete in care medicii prescriu substante antagonice ( incompatibile ) care provoaca reactii urate cand omul are un diagnostic grav . E ca si cum s-ar incerca sa se elimine o anume categorie de oameni , de regula pensionarii cu diagnostice grave pe care statul s-a saturat sa-i mai sustina . Ma incearca senzatia unui genocid mascat , imblanzit sub forma unui ” hai sa ne prefacem ca-i tratam ” .
    Vad ce se intampla in farmacia unde fac eu practica : ca angajat esti conditionat sa vinzi chestii dubioase
    ( cum ar fi probioticele ) ca sa ai un salariu mai mare . E target .De ce probiotice ? Pt ca nu stim ce baga in ele , ei zic ca sunt bacterii sanatoase , pe cuvantul lor ? E aceeasi chestie cu vaccinurile . Esti indemnat/a sa nu mai ai constiinta . Esti momit/a cu un salariu mai mare daca vinzi …ce nu prea se cumpara sau ce nu e garantat benefic omului .Primesti un salariu mare ca altcineva sa administreze ceva dubios in corp .
    Cinstea nu mai exista pe lumea asta ?

    Apreciază

   • Sa stiti ca eu iau probiotice. Nu stiu exact de ce, lasa sa fie acolo.. Or fi bune la ceva.
    De fapt in fiecare dimineata iau vreo 7 pastile diferite:
    – In primul rand ale mele de tensiune si colesterol.
    – Pe urma o multivitamina, un omega3… sa fie. Or fi bune la ceva, altfel nu s-ar mai vinde.
    – Si de stomac sa nu am arsuri sug o bombonica.
    La pranz nu mananc in general ca nu mi-e foame si nu am timp.
    Seara mananc o ciorba si mai iau vreo cinci pastile diferite:
    – Sleepeze gel caps de dormit,
    – De cap ce mi-a prescris doctorul sa ma elibereze de stres.
    – U probiotic, dar nu stiu de ce.. Sa fie acolo.

    Doamne ajuta!

    Apreciază

   • @ Florian
    Da. Probabil ca trebuie sa iei antiacide pt protectie stomacala . Si tatal meu ia antiacide din cauza protocolului prescris de neurolog . Asta e situatia . In momentul in care omul ajunge la boala nu prea mai are ce sa faca .Ce sa mai faci cand ai avut accident vascular si ai ramas cu sechele AVC? Iei pastile ca sa te mentii pe linia de plutire .
    Eu nu ma dezic de convingerea ca hrana sa ne fie medicament ca doar am trait pe pielea mea experienta cu piatra la rinichi . Chirurgul care ne preda anatomia si semiologia ne povestea la una din ore despre cazul in care avem piatra la rinichi : ca poate fi rotunda sau colturoasa , aceasta din urma provocand dureri f. mari si ca solutia ar fi interventia chirurgicala sau prin laser ( impulsuri luminoase care sfarama piatra ) . Ei asta recomanda …pt medici alternative nu sunt . Atunci mi-am dat seama ca numai Maica Domnului m-a inspirat atunci sa caut alternativa naturista . Criza pe care o avusesem era de gradul 2 iar pe fisa mea medicala era scris ca trebuie sa merg la un alt control peste 2 saptamani .Ei anticipau si alte complicatii . Am scapat de piatra in 5 zile consumand sucuri din radacini de albitura ( telina , patrujel ,pastarnac ) combinat cu sucuri din alte legume si fructe . Sucurile acestea au dizolvat piatra si am eliminat-o numai dupa ce am baut ceai de navalnic ( limba cerbului) recomandat de Pr Arsenie Boca pt eliminarea pietrelor de la rinichi si fiere . De atunci , din cand in cand urmez cate o cura cu ceai de navalnic si simt cum elimin particule fine de calculi renali. Simt pt ca zgarie . Cine are probleme cu calculii sa urmareasca nivelul de kreatinina sau mai precis alimentele care favorizeaza cresterea nivelului de kreatinina in corp ( in general carnea rosie , apa puternic mineralizata , anumite legume ) . Ceaiul e foarte bun si pt afectiunile biliare cum ar fi pietre la fiere , nisip sau mal . Iar ceaiul nu se fierbe pt ca se distruge substanta activa din planta . Se fierbe doar apa dupa care se stinge focul si se adauga planta in apa clocotita , se lasa 10 -15 minute sa se infuzeze timp in care planta isi lasa substanta activa in apa …. si se consuma ca medicament , neindulcit
    ( adica nu se pune nici macar miere )
    . Procedeul e valabil pt orice tip de afectiuni . Nu intotdeauna pilulele sunt solutia . Eu cred in potentialul farmaceutic al plantelor pt ca le-am testat de prea multe ori . Sigur ca e mai comod sa iei pilule dar ingrosi buzunarul cuiva iar tu iti sabotezi sanatatea . Sa cititi intotdeauna efectele adverse la pilulele pe care le luati .
    Oamenii inca nu sunt educati in privinta asta , adica informati .

    Apreciază

   • Si eu am avut piatra la rinichi dar era neteda. Un doctor din Iasi de la Parhon mi-a spus asa : ” La orele 4 ziua si noaptea sa bei lichide cat poti si sa urci si sa cobori scari cat poti.” Ziua urcam si coboram scari. Noaptea numai beam apa, ceaiuri, sucuri. Dupa cateva luni am eliminat-o la baie dupa ce urcasem si coborasem scarile. Dar ma si rugam incontinuu.

    Apreciază

 11. Fotbalul acum e o afacere nu -i nici pt fete nici pt baietii….pt noi tb.sa primeze metaniile si inchinaciunile care lumineaza mintea si da sanatate trupului.

  Apreciază

 12. Parinte, se considera pacat daca ti-ai batut nevasta?
  Mai ales daca nu merge la biserica, nu gateste, nu are grija de copii? Sta toata ziua pe internet? Fumeaza si bea cafea, pierde timpul la tv la telenovele? Daca o iei cu duhul blandetii, rade de tine? Cum trebuie procedat..

  Apreciază

   • Daca sotia de langa tine nu-si cunoaste locul si indatoririle in propria familie, singura modalitate este sa ai discutii cu ea, dar nu bazate pe violenta, care ar face mai mult rau, ci, pe intelepciune si blandete! Daca nici asa si nici prin puterea exemplului celuilalt sot (adica al tau) de vietuire cumsecade, nu mai ramane decat sa te rogi la Dumnezeu pentru luminarea mintii ei!

    Apreciază

  • Parerea mea nu bataia rezolva problema, de cele mai multe ori o agraveaza. Incearca sa discuti cu ea, poate se simte neglijata sau neajutorata. Daca nu merge cu vorba apai taie internetul, cablul ..asa economisesti si bani…daca nici asa nu merge apai strange din dinti si cand vii acasa gatesti pt copii ca trebuie sa le dea cineva mancare, dar ei nu ii dai..ii spui sa manance ce a gatit ea. Daca munciti amandoi apai cand veniti acasa puneti mana amandoi sa gatiti, sa faceti curat..Daca sta acasa inseamna ca banii ii aduce barbatul, atunci doar el face cumparaturile, si are grija sa nu cumpere cafea si tigari si ce isi mai doreste femeia.
   Cu biserica e delicat, intra in biserica, da..dar si cainele daca intra nu inseamna ca se sfinteste…asa si ea, trebuie sa il descopere pe Dumnezeu, sa Il iubeasca (poti obliga pe cineva sa faca orice pe lumea asta dar nu sa iubeasca) sa isi deschida sufletul…aici doar vorba si argumente pro si contra vor ajuta si probabil experiente personale…ca nu dusul la biserica in fapt te mantuieste ci Iubirea si Credinta in Domnul.

   Apreciat de 1 persoană

   • Nu este neglijata iar de neajutorata.. mananca si s-a ingrasat, a trecut la categoria semi-grea.
    E atat de puternica incat poate sa il faca TKO chiar si pe Lucian Bute..
    Cand ne-am cunoscut era mica si slaba moarta, daca deschideam usa cu geamul deschis o lua curentul.
    Era atat de mica incat o bateam cu cureaua.. de la ceas. Se suia pe scara ca sa stea pe canapea…
    Facea dus cu pipeta de la rinofug, atat de mica era.
    Dumnezeu sa-l ierte pe Corneliu Vadim Tudor, continuatorul revistei „Sfarma Piatra” din interbelic…

    Apreciază

 13. Fotbalul nu e nici bun nici rau, dar cu niste conditii simple si usor de respectat:
  – Sa nu fie Sfanta Cruce desenata stilizat pe minge (blasfemie).
  – Sa nu se joace Duminica sau de sarbatori, (la fel ca si orice munca).

  In rest, ca e „comportament ireverentios” si violenta pe stadioane, violenta, asta confirma ca cei mai violenti indivizi atat ca limbaj cat si violenta fizica se gasesc in tribune iar nu pe teren… Adica printre cei care nu practica nici un sport.

  Apreciază

 14. Interesanta este lupta românului Gabriel Barbir pentru acte fara CNP la îndemnul părintelui Iustin Pirvu,daca puneți pe google aflați mai multe lucruri folositoare

  Apreciază

 15. Părinte Teodot,părintele Iustin Pirvu spunea că la sinodul din 2016 se va arata antihristul și după relatările unui preot prezent acolo,era un tanar cam de 17 ani prezent și el la sinod,și dacă socotim că antihristul va propovădui la 30 de ani înseamnă că nu-s cativa zeci de ani de pace cum ați spus mai sus

  Apreciază

  • Interesant, insa:
   – antichristul s-a nascut in 1999 asa cum a spus P. Cleopa.
   – Va incepe „propovaduirea” la 30 de ani adica in 2029. Va dura 7 ani pana in 2036 asa cum spun „proorocile” elitei iudeo-masonice, asteroidul Aphophis va trece pe langa pamant de doua ori: in 2029 si 2036.

   Apreciază

   • Doamne ajuta parinte insa la cum merg lucrurile in ziua de azi.. daca continua educatia lgbt in scoli si gradinite, avorturile, ecumenismul…
    Cat despre proorociile care s-au facut, sunt crestini evlaviosi care il asteapta pe tarul Rusiei, pe imparatul Constantinopolului, asteapta continuarea Liturghiei la Sf. Sofia din Istanbul.. Vor primi ceva si mai mare:
    „Fericiti cei ce flamanzesc si inseteaza de dreptate, ca aceia se vor satura ” (Matei 5, 6).

    Apreciază

   • Chiar sunt curioasa daca se verifica . Dar , vorba parintelui , nu e nimic batut in cuie .Sau cum zicea Pr Cleopa : „Tata-i la carma! ” :)) Ce-o fi , o fi , important e ca ” Tata e la carma „

    Apreciat de 1 persoană

 16. „Deși Consiliul pentru prevenirea și eliminarea discriminării și asigurarea egalității i-a recomandat lui Valuța să aducă scuze publice, acesta a ignorat recomandările și până în prezent nu și-a onorat obligația”.
  https://agora.md/stiri/58868/preotul-valuta–obligat-sa-aduca-scuze-publice-comunitatii-lgbt-si-sa-achite-12-mii-de-lei
  Slava Domnului ca Pr.Valuta (inca)nu si.a cerut scuze !!!
  Dumnezeu sa.l intareasca si sa.l pazeasca de toti vrajmasii.
  Ce.a cautat aia in Sfinta Biserica ???
  O provocatoare si cu siguranta nemernicií d’astea se vor mai intimpla ca Biserica este ca o tzeapa in ochi pt.cei intunecati.
  Curata Doamne intunecimea din sufletele noastre.
  Cu noi este Dumnezeu !!!!

  Apreciază

 17. In ziua de azi a cam riscant cu bataia la femei…sunt mai intaratate si unele chiar divorteaza dintr-o bataie zdravana….o discutie deschisa si rugaciune multa pt sufletul ei cred ca ar rezolva problema mai repede.Numai sunt femeile ca bunicile noastre care lucrau din greu si nasteau pruncii multi.Dumnezeu sa le dea Raiul!

  Apreciază

 18. aaa…si cel mai important .: sa te pui tu la pct. din pct de vedere duhovnicesc.. ai gresit si tu cu ceva. sa fii spovedit curat . poate ai zis o vorba rea sau ceva… pune-te tu la pct.
  au nu stii ca femeia credincioasa mantuieste pe barbatul necredincios, deci si invers !
  fii tu ca Ingeru !

  Apreciază

 19. Am aflat ca Nae Ionescu a fost presedintele unei echipe de fotbal , Sfintii legionari jucau fotbal dar de placere , era poreclit pantera blonda .

  Apreciază

 20. Doamne ajuta!
  De ce spuneti ca acei catolici care vin la ortodoxie trebuie rebotezati prin întreita afundare dacă parintele Serafim Rose a fost convertit la ortodoxie numai prin mirungere? Deci i s-a recunoscut botezul eretic protestant de către Biserica Rusa din Afara Granițelor care este o Biserica foarte conservatoare ba chiar împotriva ecumenismului. Cât despre mărturisirea adevărului acolo unde se pomenește arhiereu ecumenist se poate sa strigam in gura mare ERETIC când este ectenia pentru el? Sau cum sa
  marturisim? Si mai ales cui sa marturisim ca pe prea putini ii interesează.
  Va mulțumesc!

  Apreciază

  • Nu stiu despre cum a fost primit P.Serafim Rose in Biserica Ortodoxa. Eu credeam ca a fost botezat prin intreita afundare. Daca romano-catolicii nu au botez valid, ce sa mai vorbim de protestanti ? Sf.Paisie Velicicovschi boteza prin intreita afundare pe toti catolicii si protestantii care veneau la M-rea Neamt ca sa se faca monahi acolo. A murit in 15 noiembrie 1794. Nu are nici un rost sa mai strigi „nevrednic” la pomenirea arhiereului, ca mai multa tulburare se face. Ne dezicem de erezia lor ecumenista, nu mergem la intalnirile lor cu ereticii si-i lasam in judecata lui Dumnezeu. Mai mult nu putem.

   Apreciază

   • Raspunsul dvs parinte este exact acelasi pe care l-am primit de la Br. Nathanael in 2014:

    „Must be triple immersion in Orthodox fashion by canonical priest.
    Don’t know about Seraphim Rose. +bn

    +Brother Nathanael…Street Evangelist!”

    Apreciază

 21. Noile cărți de identitate vor avea obligatoriu CIP, fotografie și două amprente ale titularului. Acestea se vor elibera din 3 august 2021. Este data de la care România trebuie să se alinieze modelului standard european. Apoi, timp de 10 ani, până în 2031, vor fi schimbate toate documentele, pe măsură ce expiră
  https://ortodoxinfo.ro/2019/07/15/din-2021-incepe-viata-fara-alternative-noile-carti-de-identitate-cu-cip-vor-fi-obligatorii-pentru-toti-cetatenii/
  Dumnezeu si Maica Domnului sa ne intareasca si sa ne dea vointa sa ne impotrivim legilor sataniste.
  CU NOI ESTE DUMNEZEU !!!!

  Apreciază

 22. @Christiana
  Nu merge cu reţete generale, depinde de la caz la caz.
  Nu se aseamana munte cu munte daramite om cu om…
  Dvs. spuneti ca „singura modalitate sunt discutii bazate pe intelepciune si blandete”?
  O fi asta singura modalitate? Tinand cont ca majoritatea oamenilor nu sunt blanzi iar la capitolul intelepciune nu sunt cine stie ce.

  Apreciat de 1 persoană

 23. Floriane,
  mai sunt alte solutii duhovnicesti !
  tu sa fii spovedit curat la duhovnic.
  sa o pui la pomelnic la manastirile unde se face Sf..Maslu.
  sa participi si tu…sa duci o haina de la ea ca sa o binecuvanteze la slujba si sa o poarte ea apoi.
  sa citesti paraclisul Maicii Domnului.
  sa dai cu agheasma in casa…unde se fumeaza.
  sa te rogi mai mult, sa postesti mai mult .
  daca fumeaza si sta numa la calc. si nu e gospodina…sa stii ca ceva diavoli au pus stapanire pe ea pt ca le-a dat drepturi. nu se spovedeste, nu se roaga, poate nu se insemneaza des cu Semnul Crucii…
  trebe alungati diavolii care o indeamna 🙂
  apeleaza la manastiri sa se roage.
  duo prin parc la o inghetata si apoi duo in Biserica unde is Sfinte Moaste la inchinare.
  ia ceva vata care e atinsa de Sf. Moaste si pune-o in casa unde doarme .
  Doamne ajuta! nu te supara pe mine.

  Apreciat de 1 persoană

  • trebuie dat jos , nu ăla, ci pseudo- patriarhul Daniel, pseudo-mitropolitul Laurentiu si toti ceilalti . de altfel toti au studii la scolile ereticilor apuseni !

   Apreciază

 24. Parinte unde ar trebui sa se distreze tineretul , fara sa se intineze ?. Nu degeaba , au vrut legionarii sa aduca neamul pe calea Bisericii ,uitai unde s-a ajuns .

  Apreciază

  • Poate stie cineva cum si de unde a aparut acest post B1 TV si in ce ape se scalda.
   Trusturile de presa sunt controlate de jidani, cu foarte putine exceptii si am indoieli ca B1 TV face exceptie.
   B1 a pedalat puternic in directia anti-cip (cu ani in urma, Mnahul Filohteu la Nasu) dar pe de alta parte il sustinea puternic pe infractorul Basescu… deci se naste intrebarea: De unde fervoarea asta debordanta in lupta anti-cip la un post TV?
   Tabara Trump-netanyahu insista pe teme conservatoare si morale: anti-lgbt, anti-avort. In realitate scopurile sunt altele.
   Sa te lupti cu cipul biometric inseamna sa te lupti cu toata Europa: fara cip nu mai poti iesi din Romania.

   Apreciază

   • Sa fie lgbtq dar doar pentru animalele goyimi. Si pentru copiii de goyimi, internet, tablete, iphones..
    Poporul „ales” si copiii de „popor ales” nu se amesteca cu cei mai prejos decat animalele.

    Apreciază

   • Sigur ca televiziunile, tin cu anumite partide, anumiti candidati, dar in tv exista asa zisele „emisiuni libere” intr-o oarecare masura sunt libere…dar arata tu emisiune care a mai facut despre cipuri in 2019….ca sa nu zic in ultimii ani? Foarte multi romani au tendinta sa demonizeze tot…

    Apreciază

   • Mari vrăjmași. Cum au ajuns să fie victimizați lgtb-istii. Lumea se uita acum cu mila la ei. Mari înșelăciuni, manipulare psihica a maselor. Cu melodie melodramatica, facut ca la carte.

    Apreciază

   • Intrebare: De ce au unele televiziuni curaj sa faca constant emisiuni anti-cip, dar nu anti lgbtq si anti ecumenism?
    Raspunsul e ca… nu va fi cip. Cipul va disparea, la fel cum au disparut gramofonul, pickup-ul, casetofonul, magnetofonul si alti dinozauri ai tehnologiei. Pecetea va fi cu totul altfel.
    Dar lgbtq si ecumenismul raman aceleasi pacate de moarte, neschimbate de secole.

    Apreciază

   • „Stabbing-ul” de la parada gay din Ierusalim a fost doar o inscenare, un asa numit photo op.
    Chipurile indivizi radicalizati, purtand barba si plete, haine negre pe ei, iata injunghie gay nevinovati si tot felul de travestiti si de ciudati oameni buni… dar pasnici de felul lor, non-violenti, ca si copiii?!?
    Fiindca toti drogatii, travestitii si gayii, prostii fuduli si toate NULITATILE sunt considerati nevinovati ca si pruncii in statul global?
    Astia sunt extremistii radicalizati.. cu haine negre beau sange de „copii nevinovati”! Va suna cunoscut??
    Este exact metodologia propagandei comuniste, de tip maniheist, care impartea arbitrar si grosolan lumea in bogat si saraci, in alb si negru.. adica fara nuante de mijloc. Aceasta era „dogma” stangii socialist-comuniste.

    Apreciază

  • B1 TV singura televiziune cu emisiuni anti-cip bravo lor.
   Tinand cont ca cei trei piloni ai antichristului sunt ecumenismul, lgbtq si cipul biometric, asteptam si emisiuni anti-lgbtq si anti-ecumenism.
   Asa doar anti-cip… adevarul e spus doar in proportie de 33%. Adevarul incomplet.

   Apreciază

 25. Are dreptate „O Cruce un Neam si o Tara”: antihrist în Gradina Maicii DOMNULUI. La asta nu m-am gandit
  Cand a ajuns antichrist in Gradina Maicii DOMNULUI… inseamna ca sfarsitul e aproape.
  Deci anticristul nu vrea oriunde, nu in desert printre spini si maracini, in SUA, in Australia. Ci in Gradina Maicii DOMNULUI. In Romania.
  Este infiorator ce se intampla, mai mult de atata nu se poate.
  Prin actele biometrice, iata antichrist a ajuns in Gradina Maicii DOMNULUI. S-a inscaunat in Romania.
  Traim vremurile din urma.

  Apreciază

 26. @Ciprian p.
  Spuneti ca, citez: „In SUA deja de cand traia cuv. Paisie Aghioritul erau cipuiti mii de oameni.”
  Intrebarea mea, cu smerenie: In ce fel erau cipuiti?
  Cu lepadare sau fara lepadare?
  In ziua de azi TOT ce mancam de la hypermarket contine nano-cipuri deci TOTI suntem cipuiti.
  Dar asta nu inseamna lepadare.

  Apreciază

  • Florian,
   nu stiu cum erau cipuiti ! dar de pe atunci in America primesc cipuri in corp. , probabil din acelea care a primit si G. Buhnici !
   o sa caut sa gasesc exact redactarea de la Sf. Paisie…
   in hypermarcheturi nu-s cipuite alimentele, au doar codul de bare satanic.
   cine a zis ca e lepadare daca iei alimente cu cod de bare !? de fapt ambalajul e marcat .
   nu-i bine cum zici : ” toti suntem cipuiti ca mancam mancare cipuita”
   care mancare contine nano-cipuri? io de astea inca n-am auzit .
   cipuit inseamna sa primesti cipul in trup prin orice mijloc …

   Apreciază

   • Inseamna ca m-am exprimat ambiguu si gresit.
    Asta am si vrut sa zic: cipuit inseamna CU lepadare. fara nu mai e „cipuit”.

    Crezi ca existea chemtrails? Da sau nu.
    Daca exista, atunci contin nanoparticule? Da sau nu.
    Se imprastie chemtrails pe culturi agricole (grau porumb etc)? Da sa nu.
    Ajung in alimente fara ca macar producatorii sau hipermarket-urile sa stie? Da sau nu.
    Sunt aceste nanocipuri ca un fel de pregatire, de „fertilizare” a corpului uman pentru primirea pecetii? Da sau…

    Apreciază

   • Un articol despre chemtrails, nu am cautat sa ma lamuresc cat de autentic e si e in nemteste. Daca nu merge tradus cu google, pot incerca sa traduc eu..dar sa fiu sincera eu sunt una care nu reusesc sa imi gestionez bine timpul,
    https://rsvdr.wordpress.com/2019/04/15/der-us-senat-gibt-zu-dass-die-chemtrails-echt-sind-und-menschen-toeten/ ( senatul sua recunoaste ca chemtrails sunt adevarate si ca omoara oameni).
    Parerea mea e ca se strange rau cureaua. Doar Dumnezeu ne mai poate ajuta, si (parere poate gresita) dar cred ca deja au inceput trambitele sa sune.

    Apreciază

   • @Alina asa este. Aveti mai jos un documentar foarte interesant despre chemteails din pacate chiar nu am timp sa iltraduc in limba romaneasca.

    Apreciază

  • Dar ,,dragostea este îndelung răbdătoare , este binevoitoare dragostea nu caută ale sale , dragostea nu pizmuieste , nu se laudă , nu reușește ,,
   ,,dragostea nu judeca , nu caută ale sale ,,
   Se știe despre o întâmplare adevărată cu doi boi inhamati la un jug care trăgea un car de lemne si coborau de la munte pe o vreme ploioasă cu mocirla , apă și noroi.
   ,,
   Ploaia se varsă ca din găleată si drumul era numai o mocirla curgătoare .
   Tata își făcu CRUCE :
   -DOAMNE, Ajuta ne !
   -Hai , Iambor !
   Carul porni greoi ,împiedicat de amândouă rotile din spate , cu lanțul pus sub raf.
   Dar de abia ajunserăm la buza dâmbului, la coborasul primejdios ca lanțul numai ținu nimic .
   Tata era înaintea boilor , eu în urma lor..
   Boii, împinși de greutatea carului erau gata gata să fie aruncați în prăpastie.
   -Iambor, Iambor nu lăsa ! striga tata îngrozit încercând să oprească Boul cu mâna proptita pe fruntea lui și ținându se cu putere de ruda carului .
   Boul , parcă înțelegând primejdia morții propti dintr odată toate patru picioarele intepenindu si le in noroiul cu lemne si pietre invalmasite de apă .Si incrancenandu si toți mușchii îl zmuci pe celălalt care era aproape de marginea prăpastiei.
   Si așa împins de car a fost dus târâș cu toate picioarele înțepenite înainte , alunecând pînă jos în parau .
   SE STRANSESERA PATRU GRAMEZI DE NOROI IN FATA PICIOARELOR LUI SI EL LE TARA ASA PINA IN VALE.
   SCAPASEM.

   TATA OFTA USURAT :
   -MULTAMIMU-TI , DOAMNE !
   Scăpaseră la coboras dar abia de aici încolo la suis începea adevărată primejdie.
   Odihniram putin căci ploaia se revarsă peste noi vale.
   Boii se mai liniștită dar erau si ei nerăbdători. De aici începea urcușul cel greu pînă în vârful pogorului.
   Tata privi în sus și mai îngrijorat , apoi spre prăpastia pe lîngă care trebuia să trecem pe drumul îngust.
   Se rugă din nou facandu si CRUCE si mai îngrijorat zicând :
   -DOAMNE AJUTA NE !
   Apoi :
   -Hai , Iambor !
   DOAMNE Ajuta ne zisei si eu încet …
   Boii porniră urcând nespus de greu .Se incordau din toate puterile suflând puternic si des.Ochii lor erau măriți si toate vinele încordate ca niște frânghii sub piele .Ajunsesem aproape de vârf mai aveam doar patru cinci pasi când soțul lui Iambor numai putu.
   Scăpărând din picioare si tremurând ca varga rămase pe loc iar carul începu să l tragă înapoi împingându l spre marginea prăpastiei cu mine cu tot care n-aveam unde sa mai ma feresc .
   – Iambor ,nu lăsa ! striga tata îngrozit.Nu lăsa , Iambor !
   ATUNCI AM VAZUT CE N AS FI CREZUT NICIODATĂ:
   -Iambor se arunca dintr odată în genunchi cu amândouă picioarele înainte ,incordandu se din toată puterea lui să țină carul si sa l tragă pe soțul lui spre deal .
   Carul l a mai târât înapoi un pas , dar Iambor l a oprit chiar când rotile dinapoi erau la marginea prăpastiei.
   Un lat de mana si am fi fost pierduți si noi si boii în prăpastia adâncă plină de bolovani si ape spumegate.
   Apoi pășind în genunchi printre pietrele ascuțite ale drumului , Iambor urca cu carul si cu celălalt Bou pînă sus în vârful pogorului.
   Acolo se opri si se ridica pe picioare.
   Tata plângea si mulțumea lui Dumnezeu, imbratisandu l pe Iambor si sarutandu l pe ochii lui măriți de spaimă și de luptă.

   Tata lua apa in pumni ii spala genunchii sfartecati de pietre scoțând cu mila si cu durere de sub pielea zdrentuita bucăți de lemne si de pietricele.
   Sângele se prelingea pe mâinile tatei iar eu plângeam gandindu mă la cat il dor pe Iambor ranile primite pentru salvarea noastră.
   După ce l a spălat bine , tata si a rupt mânecile de la cămașa și l a legat peste genunchii insangerati.
   Astfel am ajuns cu bine acasă.
   O DOAMNE cat de mult trebuie să sufere si sa muncească pe pământul acesta Adevărată iubire !
   …”
   TRAIAN DORZ.

   Așa este și în căsnicie prin căsătoria sau taina cununiei dintre un bărbat și o femeie este dată o Cruce IN BISERICA ORTHODOXA care trebuiește dusa pin la capăt când unul numai poate , trage celălalt pînă ajung la liman.
   Încercările care ni se dau sunt pentru a ne curata ca aurul în foc pînă își capătă strălucirea sa.
   DOAMNE AJUTA.

   Apreciază

 27. citez din textul Cuv. Paisie Aghioritul:

  „Lucrurile inainteaza in mod programat. In America cainii umbla fiind pecetluiti cu un emitator si, pac!, ii gasesc. Asa stiu unde se afla fiecare caine. Cainii care nu au marcaj si sunt fara stapan, ii omoara cu raze laser. Dupa aceea vor incepe sa-i omoare si pe oameni. Au pecetluit tone de pesti si-i urmaresc din satelit in ce mare sunt. Acum iarasi a aparut o boala, pentru care au aflat un vaccin care va fi obligatoriu si, ca sa-l poata face cineva, il vor pecetlui. Cati oameni nu sunt deja pecetluiti acolo cu raze laser, unii pe frunte si altii pe mana. Mai tarziu, cel care nu va fi pecetluit cu nr. 666 nu va putea nici vinde, nici cumpara, sau sa ia imprumut, sa fie numit intr-un post etc. Imi spune gandul ca Antihrist cu acest sistem vrea sa prinda toata lumea si, daca cineva nu este in sistem, nu va putea lucra etc., fie el rosu, fie negru, fie alb, adica toti. Va supraveghea astfel printr-un sistem economic care va controla economia mondiala si numai aceia care au primit pecetea cu numarul 666 vor putea avea acces la schimburi comerciale. Dar ce vor pati oamenii care se vor pecetlui!… Mi-a spus un specialist ca prin razele laser se pricinuiesc vatamari. Oamenii care se vor pecetlui vor atrage astfel razele soarelui si vor fi atat de vatamati, incat isi vor manca limbile de durere (Apoc. 16,10). Cei care nu se vor pecetlui vor petrece mai bine decat ceilalti, pentru ca Hristos ii va ajuta pe cei ce nu s-au pecetluit. Acesta nu este putin lucru!”

  Apreciază

  • Sunt convins ca in SUA se fac experimente secrete pe emigrantii ilegali (latini, asiatici, negrii).
   Daca te duci singur fara sa cunosti pe nimeni sau sa te cunoasca cineva… dispari si nu mai stie nimeni nimic de tine. Or sa zica ca te-au rapit… „extraterestrii”.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s