Un mare Sfant roman necanonizat : Parintele Marturisitor Legionar Ilie Lacatusu

 

Ciprian Voicila: Sfantul Ilie Lacatusu, marele protector ...

„Daca vei muri peste 15 ani, sa te ingopi langa mine.”- catre sotia sa, Presbitera Ecaterina

Ziua de 22 iulie este stiuta de cativa ani buni ca foarte importanta pentru romanii ortodocsi care-si mai aduc aminte de bunicii lor patimitori pentru Hristos si neam in temnitele comuniste : pomenirea Parintelui Ilie Lacatusu. Putin cunoscut in viata-datorita smereniei sale rare, tacerii si rugaciunilor sale de foc, Parintele Ilie Lacatusu se face cunoscut mai ales dupa moarte prin Sfintele sale moaste intregi , bineinmiresmate de Duhul Sfant si facatoare de minuni, tamaduitoare de boli si bantuieli diavolesti. Nu este canonizat inca pentru ca a fost legionar iar Romania se afla inca sub ocupatia neprietenilor Miscarii Legionare-cea care a luptat sa aduca tineretul tarii la Biserica si sa-l educe in spiritul dragostei jertfelnice fata de Hristos si neam. A fost in lagarul Preotilor de la Galesu-loc de exterminare lipsit de apa(!!!), Penisnsula, Periprava-4 ani, Aiud …, oprit de la slujire de cateva ori, a lucrat ca zidar, a dobandit boli grele in temnite care pana la urma l-au rapus, a facut dializa la sfarsit …

Dar Lumina niciodata nu va fi biruita de intuneric, oricat de viclean si de corect politic ar ajunge acest intuneric.

   https://youtu.be/GJV_JnnbwpE

https://bucovinaprofunda.com/2014/07/22/sfantul-sfintit-ilie-marturisitorul-1909-1983-22-iulie-pomenirea-celui-intre-sfinti-parintele-nostru-ilie-lacatusu-legionar-marturisitorul-cel-cu-moaste-intregi-iubit-de-multime-de-popor-si-ign/

Inainte de a muri, a spus sotiei sale Presbitera Ecaterina ca, ” daca vei muri peste 15 ani, sa te ingropi langa mine. ” Exact asa a si fost. Dupa 15 ani ea a murit si cand l-au deshumat pe el, i-au gasit Sfintele Moaste intregi. Rusii nu au descoperite inca sfinte moaste intregi intre Sfintii Mucenici ucisi de comunisti – desi acel Arhiereu gasit la Oranki de catre P.Dimitrie Bejan era si el intreg, si totusi au canonizat 1000 dintre milioanele de Sfinti Mucenici ai prigoanei bolsevice. La noi sunt atatea Sfinte moaste ale lor peste tot in tara si totusi nu sunt canonizati, … niciunul.

Nici macar dintre cei 30 de Arhierei Romani chinuiti, otraviti si exilati de comunisti !!!

Intr-adevar, mare spaima a mai bagat fantoma impostorului elie wisel in unii.

Dar poate odata vor apare si Arhierei marturisitori Romani, dupa curatirea de mizeria actuala „ecumenist lucida”. Cu acesti Sfinti ne mandrim, spre ei nadajduim si nicidecum spre ue-nato-partide-nanobiocipuri „protectei”-robie-carduri-papa-ecumenism-vaccinuri si alte spurcaciuni moderniste.

Sf.Ilie Lacatusu dimpreuna cu Sf.Martiri Brancoveni, Sf.Dimitrie Basarabov, Sf.Calinic de la Cernica, P.Constantin Sarbu, P.Constantin Voicescu, P.Constantin Galeriu, P.Dumitru Staniloae, P.Benedict Ghius, Ioan Ianolide, Valeriu Gafencu, Capitanul Corneliu Zelea Codreanu, Nicadorii si Decemvirii, Ioan Mota si Vasile Marin si alti multi Sfinti patimitori ai temnitelor comuniste, carliste si antonesciene, sa ajute la curatirea Bucurestiului si a intregii Tari de toata mizeria politica si bisericeasca actuala. Amin.

347 de comentarii

 1. TIPA,
  nush ce tot zici .
  tu judeci juridic ca un avocat !

  in Biserică se judeca duhovniceste si teologic dupa canoane si Sfintii Parinti !

  tu asa vorbesti ca un măscărici 🙂
  te mai crezi si ” ava Iulia” !
  data viitoare vorbeste te rog mai coerent si ordonat..nu asa dezordonat…zici ca sufla vântu in mesajul tău 🙂
  Doamne ajută.

  Apreciază

  • ,,măscărici,, este cel care acuză atunci când adevărul se da pe fata !
   În primul rând dati dovada de bun simt si vorbiti corect limba română astfel nu cu apelative „nush ” în loc de ” nu stiu ” si alte ironii de mahala care nu si au rostul .
   Pentru că așa spune însăși DUMNEZEU” fățărnice scoate ti bârnă din ochiul tău și apoi arată paiul din ochiul fratelui tau ”
   În altă ordine de idei ceea ce spune , d-na avocat este foarte adevărat pentru că însumi am văzut cum statul mamona adica conducerea politică este slăvita , adulata si protejata de ” cuvioși ” părinți ” starete si staretoi ” impreuna mai marii Bor care nu fac altceva decât a se supune orbește la antihrist.
   Sa ne aducem aminte ce a spus Părintele Nicolae Steinhardt ,un evreu convertit la Ortodoxie si un Sfânt Mărturisitor ,, cu statul mamona să nu aveți nicio legătură , ci numai blesteme să aveți pentru statul mamona din moliftelnicul Sfântului Vasile Cel Mare ”
   Mai marii Bor ului își pleacă genunchii la eretici si sunt arvuniti la statul mamona fara nicio ezitare dar ” vai de cel prin care vine sminteală ca mai bine ii este lui a si atârnă o piatră de moară de gat si a se arunca în mare ”

   Ceea ce nu vor a intelege este adevărul curat si anume ORTHODOXIA nu este oarba si nu este nici tagma de negoț pentru că DUMNEZEU nu se lasă batjocorit .

   ” Si in grija cui ne lăsați Părinte să trăim în acele vremuri ?
   Tovarăși de drum sa aveți pe HRISTOS si Maica DOMNULUI ” Sfântul Paisie Aghioritul

   Apreciază

 2. TIPA, da pr. Ioan Ungureanu ti se pare prigonit…?

  nush ce-i aia hastagiu !
  da di ce va tre , tanti, doctorat? la ce bun?
  mai bine un trai simplu, necunoscut si cu smerenie si putina saracie si multa credinta si rugaciune !

  Apreciază

 3. Am mers si eu odata si Parintele ioan de la Sihastria Rarau il ridica il slavi pe Iohanis si sugera ca dreapta este preocupata de tara si e de votat.SI tot parintele Ioan zicea ca Iohanis a organizat referendumul pt familie in conditiile in care se stie ca s-a opus ca el este pro LGBT .NORMAL SA SUSTINA LGBT SI TOATE ANOMALIILE PT CA E PRESEDINTE PAGAN.
  Parintele Ioan nu a zis nimic de patrioti l-a ridicat in slavi pe paganul Iohanis.

  Apreciază

  • Mai cautati si o sa gasiti majoritatea 99% ROMANI VERZI CA BRADUL, cu functii de conducere platiti de stat…
   Care sustin lgbtq, asa ca povestea cu alogenii care sustin lgbtq e cusuta cu ata alba.

   Apreciază

  • Se zice „hastangiu” iar nu „hastagiu”.
   Limba romana fiind foarte bogata in turcisme care se termina cu „giu”, „Fustangiu” sau alte „epitete” ma opresc aici care se termina in „*.giu”,

   Apreciază

   • Nu este adevărat!!@Tipa
    Dezinfornezi!! am fost de mai multe ori la P.Ioan de la Sihăstria și nu l-am auzit vorbind de bine pe ereticul diavol iohanis,nici măcar o dată!
    Are el înșelarile dorobantiste,mai ține partea lui Teofan uneori și cam atât..
    Despre conducere spune că este profund antihristica.
    Și încă o chestie, înainte de-al judeca nu uita că este bătrân și foarte bolnav…Așa că mai gândește, dacă ai capacitatea deși nu cred..

    Apreciază

 4. poate o sa ajung unde o ajuns Sf. Maxim Marturisitorul si Sf. Marcu al Efesului …

  si sfintia ta, continuă să hulesti pe cei ingraditi , da”de ii fii in linia intai a mucenicilor !
  vezi ce facu calugarii georgieni cand a intrat Biserica lor in CMB…!

  Apreciază

  • Ai să vezi tu unde o sa ajungi. Îmi pare rău de voi, dar voi v-o faceți cu mana voastră. O maica foarte ravnitoare pentru intreruperea pomenirii-ucenica a P.A., a luminat-o Dumnezeu sa scape de aceasta secta. Plecase de la Paltin-Petru-Voda. I-a spus Parintelui A. ca pleaca de la el pentru ca isi da acum seama de ratacire. El a reactionat turbat, ca o leaga sa nu se mai poata spovedi la nimeni … Ea i-a mai zis vreo cateva si a plecat. Un duhovnic care pomeneste actualul soi de arhierei s-a luptat mult sa o poata linisti. Cand da binecuvantarea mare pentru Sf.Liturghie, are stari grele de chinuri de la duhurile necurate ale acestei secte. Iata roadele intrerupe rii pomenirii arhiereilor de dupa Creta. Dupa ce voi mai primi alte marturii, o sa le scriu aici.

   Apreciază

  • Da. Nu sunt valide căsătoriile mixte. Și ce vrei sa faci ? Astia-ecumenistii nu dau înapoi. O să-i mature Dumnezeu. Dar voi veți ajunge o secta în toată regula. Nu mucenici-dupa cum visezi tu. Fiecare preot care citește canoanele, sa nu facă aceste căsătorii mixte. Mai mult nu poți. Care are curaj si convingere, sa vorbeasca in predici argumentat impotriva lor.

   Apreciat de 1 persoană

   • Toti preotii trebuie sa aiba curajul de a marturisi Adevarul altfel la ce sau mai facut preoti? Vai de popor cu asa calauze oarbe.

    Apreciază

 5. Sa va auda Dumnezeu parinte:Sf.Mina sa intervina sa ajute fetele prigonite, asuprite , pe nedretp, de la Deveselu si Koglaniceanu! Sa linistesca pe saracii parinti!amin! Doamne ajuta!

  Apreciază

 6. PT CIPRIAN P

  Securisiti au tehnica aceasta de minimalizare,de dus in derizoriu un subiect ce-i deranjeaza vadit.Probabil o fi functionat,insa e rasuflata. Ceva tehnici noi aveti?
  „un trai simplu, necunoscut si cu smerenie si putina saracie si multa credinta si DACA SE POATE LA AIUD LE DORESC SI EU SECURSITILOR TRADATORI DE NEAM SI TARA .

  Eu imi dau doctoratul in drept cu hastagistii si securistii…ha,ha,ha

  L-am cunoscut personal pe parintele Ungureanu si pe toti rasucitorii de minti naive….SINGURA SCUZA AR FI SA FIE UNUL DINTRE NAIVI .DUPA ATATA TIMP INSA MA INDOIESC CA ESTE..
  EU IN DEZORDINEA MEA II RASCOLESC PE SECURISTI.
  De cand am postat mesajul cu Radeniul se chinuie sa ma impiedice sa vizionez si emisiunile tv. HA,HA,HA. Semn bun , ca se chinuie…
  Astept sa revi cu un nou mesaj dupa ce redactez si motivarea in fapt si in drept in detaliu cu Radeniul si altele de gen …….

  Apreciază

 7. @TIPA o intrebare daca se poate pentru Dvs.:
  Sunteti femeie sau barbat? Daca da, atunci sunteti mai femeie decat multi barbati….
  DOAMNE AJUTA.

  Apreciază

 8. Nenorocitii de securisti pe mine ma urmaresc pas cu pas,cu microfoane prin casa ,etc, pretutindeni ,sa ma localizeze , sa alerge ca cretinii dupa mine ,insa o biata fata in pericol nu s-au mobilizat sa o salveze. Nici nu au interes pt ca retelele de prostitutie ,trafic de organe, trafic de copii ,cersetorie ca si toate nelegiuirile sunt patronate de ei.
  Si alte tari au serivicii secrete, insa ca la noi la nimeni. Si cea mai mare vina o poarta poporul pt ca tace si pt ca nu a inteles ca forta nu este la nenorocitii acestia ci la noi.Fara noi ,ei sunt terminati. Trebuie scosi in suturi din institutii si trimisi la Jilava in celule si Aiud sa plateasca pt toate nelegiuirile.Mai sunt si platiti din sudoarea poporului.Limita serivicilor este cea impusa de popor si nu invers. Au manipulat si au creat aparenta ca ei sunt la putere si poprul inghite gogomaniile si aberatiile lor.
  Daca in Romania apare cate unul cu un minim curaj sa li se opuna, poporul il devoreaza atat de cretini am ajuns,de inghite lumea tot nutretul de informatie furnizat de hastagisti, slugi inchinate lor si strainilor.
  Si nevertebrata de Dancila se foloseste de tragedie sa schimbe oamenii din guvern si institutii si sa instaleze slugi securiste ca si ea.
  Dupa cum s-a votat la referendumul pt familie asa este si poporul. Acesta este un bun indicator pt a afla cine este si spre ce se indreapta poporul roman si Romania.
  Un neamt pagan , niste servicii secrete fara Dumnezeu si slugile lor au convins poporul roman ca este foarte bine sa avem oficiate casatorii intre homosexuali si lesbiene , este foarte bine ca dintre copiii romani sa fie dati spre adoptie acestor cupluri straine de viata crestina .
  Daca vrea DRAGNEA referendumul pt famile trebuie sa luptam impotriva noastra, a vietii crestine si sa ascultam de un neamt pagan pt ca atunci cand va veni guvernul lui sa ne pomenin cu transpunerea in lege a unor astfel de anomalii in numele unor drepturi iluzorii vandute naivilor de puterile straine si slugilor lor.Romani contra romani , romani contra propriei tari este deviza paganului,sustinatorilor lui, rezist ce nu rezista , hastagisti..Astfel au manipulat …
  Tragedia de azi este incununarea atitudinii poporului roman care a inghitit toata mizeria cu lupta anticoruptie servita pe tava de niste nenorociti aserviti oricui numai propriei tari nu.
  Daca nu esti patriot nu esti crestin.

  Apreciază

  • Slujba de Sf. Maslu alunga toti vrajmasii: securisti, hastangisti, ce-or mai fi pier ca nalucile… Daca nu, cateva vizite la doctor (psiholog/psihiatru) pot rezolva problema.

   Apreciază

 9. Om de afaceri din Arad, despre fiica lui Dincă: ”Le aducea fete unor străini. Doi italieni, dispuși să dea declarații”
  https://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3827581
  Astia sint criminali notorii,fara scrupule,inca din anii ’50,incepind cu florea rîmaru,pina in ziua de azi cu fiica lui „Dinca”!!!
  Alexandru Cumpanasu spune ca.”monstrul care a rapit.o pe Alexandra este protejat”:
  https://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3827565
  Acum Cumpanasu trebuie sa actioneze in permanenta legatura cu presa,sa tzipe cit poate,ca de scapat….nu cred sa scape deoarece sint multi „mari” in groapa asta cu serpi.
  Oricum,a pocnit buba si acum a intrat in actiune si politia italiana.
  Vicleanul umbla in toata lumea dar in Romania parca tropaie.

  Pt.ce primeste SRI 390 milioane:
  https://m.activenews.ro/stiri-politic/SRI-primeste-390-de-milioane-de-lei-in-PLUS-la-rectificarea-bugetara.-Guvernul-a-fost-darnic-cu-SIE-SPP-si-Administratia-Prezidentiala.-Sanatatea-si-Transporturile-marii-perdanti.-ALDE-se-declara-impotriva-acestei-propuneri-PSD-157189
  Eu cred ca Alexandra. a fost transportata chiar din acea noapte in Italia.
  Dumnezeu s.o ajute.

  Apreciază

  • Eu cred că e in țară. Și o să o scoată la un moment dat. Unde sunt acum marii patrioți care au câștigat din sport milioane, din traficul de jucători … Că sa de-a o recompensă de 1 milion de euro pentru cine o aduce vie ? Nu-i doare inima de ea pe niciunul din aceștia. Sa nu pățească cumva toți cei care ar fi putut-o ajuta la fel. Oameni de fațadă. Totul până la ban. Ia să iasă acum Patriarhul și să spună : ” Dau recompensă 1 milion de euro pentru cine o aduce vie. ” Că are de unde. Sau vreun arhiepiscop care are și el … Niciunul nu zice nimic decât … Rugăciune. Până la urmă tot cu rugăciunea o va scoate Dumnezeu. Și din iad scoate Dumnezeu suflete. Dar se pare că în unele locuri cu blestemații ăștia de proxeneți, e mai rău că in iad. Toată țara ar trebui sa se roage pentru acest mare necaz. Indiferența … Boala groaznica. Unde sunt detectivii particulari care să facă o faptă eroică în viața lor ? Și în Italia de ar fi, și în Anglia… Tot as scoate-o.

   Apreciat de 3 persoane

 10. @TIPA
  Biserica trebuia sa ramana o institutie privata, am si eu un fix cu chestiunea asta, sa fie „ca-n America”.
  Insa fiind subordonata statului antichristic si preotii fiind ca un fel de functionari publici intr-un „lacas de cult” care apartine statului…
  La cea mai mica neintelegere hop jandarmi! Jandarmii nu apara „ordinea publica” si cu atat mai putin nu apara BOR ci statul antichristic, „puterea”. De aici se ajunge la aberatii (fiindca dracul asta si vrea).

  Se ajunge la lucruri de-a dreptul halucinante, va citez:
  – „sfintitirea unei biserici conform legislatiei aplicabile”
  – „imposibilitatea legala de desfasurare a activitatilor specifice BOR IN ORICE IMOBIL „…

  Asadar Sf. Liturghie e o „activitate specifica” ce se „desfasoara intr-un imobil” pe dvs. va doare din cand in cand capul? Iertat-mi intrebarea.

  Apreciază

  • Eu asa visez, in Romania sa fie ca-n Germania, ca-n SUA, ca-n Japonia… CA-N VEST nu ca la rusi.
   Dar numai lucrurile bune.
   Cel putin nemtzii si japonezii au in comun un lucru bun de la care Romania ar trebui sa invete:
   ei fac de mici diferenta dintre ce le iese pe gura si ce le iese pe partea din dos.
   Ei nu trebuie sa-si „dea cuvantul de onoare” sau sa se jure cu orice ocazie pe familie, copii… (obicei preluat de la rromi), e suficient sa spuna si atat. E foarte simplu.
   Deci au niste calitati si aceste popoare considerate (neo)pagane, iar noi trebuie sa luam aminte la ce e mai bun din fiecare, sa nu ajungem sa ne judece paganii..

   Apreciază

   • Ginghis Han ii fugărea cu satarul pina a pus ordine în hoarde si a făcut Lege intre mongoli.
    În 1965 în Singapore , o mână de fier a lichidat din 250000 de pușcăriași pina s a ajuns la 5000 iar dacă astăzi ești prins cu droguri pedeapsa capitala adică execuție numai zic de celelalte …
    japonezii au o calitate prin aceea de a fi samurai dar mai plăcut lui DUMNEZEU este ca sunt creștini ortodocși , japonezi convertiți la ORTODOXIE , cu frica de DUMNEZEU pot spune adevărați creștini ortodocși.
    Părintele meu duhovnic spunea în gura mare în fața Sfântului Altar ” drept slavitori creștini …mi a spus de curând cineva care a fost în Japonia , Părinte știți cum stau japonezii în Bisericile Ortodoxe în timpul Sfintei Liturghii drepți ca lumânările de ceara si părinte mi au spus asemeni că ei aici simt putere în Biserică Orthodoxa , chiar și atunci când ne zgaltaie pământul prin cutremure ”
    Bisericile Ortodoxe în Japonia au fost construite de rușii cei pravoslavnici cu arhierei trimiși acolo care i au increstinat la ORTHODOXIE.
    Oare ne vor judeca păgânii , neamuri de la răsărit și apus pentru vânzarea de neam și țară ?
    Sau trebuie să ajungem la a fi dati în mâinile neamurilor străine pentru prunc-ucidere ,pentru vânzare roman pe roman, pentru hulire asupra Sfintelor Canoane ale ORTHODOXIEI cu erezie ?
    Sa nu fie așa… iar dacă este nevoie de teapa lui Vlad DOMNITORUL , adică Vlad Țepeș mai bine să fie decât a fi dati în mână neamurilor străine și în a ne judeca păgânii.
    ” mucenicia creștinilor de la rasa galbenă va veni „

    Apreciază

  • Americanii stau foarte prost in comparatie cu rusii, grecii, românii popoare ortodoxe la capitolul injuraturi.
   La capitolul injuraturi americanii sunt chiar naivi, iti vine sa si razi…
   Ei cand te injura iti zice „f*ck you” si cam atat, auzi injuratura… LOL.
   Pai se compara „f*ck you” cu injuraturile romanesti de tot neamul cu vii, mortii, ranitii etc?
   Grecii sunt mari „maestrii” la injuraturile de cele sfinte, ti se face pielea gaina de ce le iese grecilor pe gura..
   Am avut un coleg de facultate grec venit sa studieze in Romania (e mai ieftin nu de alta) inaintea fiecarui examen mai greu venea cu doua ore inainte si tinea liturghia la catedra in limba greaca.. Daca pica examenul, injura de toti sfintii de la a la z de-ti venea sa-i dai si una… La americani astfel de lucruri sunt greu de imaginat, in schimb le au pe-ale lor.

   Apreciază

   • Tot dreptatea va invinge pana la urma…nu-s criminalii si defranatii astia mai tari ca Maica Domnului si Sf.Mc.Mina! SF.ALEXANDRA IMPREUNA CU CELELALTE FECIOARE SA BIRUIASCA PE NECURATII ASTIA DE MAFIOTII -VOR BIRUII CU SIGURANTA!

    Apreciază

 11. Fata lui Gheorghe dinca se ocupa cu trafic de fete ,le ducea in Italia ..aici e o mare retea de mafioti,implicati chair si oamenii legii..SF.MINA SA LE ADUCA ACASA PE TOATE FETELE CARE AU CAZUT IN PLA LOR! Dumnezeu i_a descoperit ca facea pacate strigatoare la cer de zece ani ;Dumnezeu i-a tot asteptat sa se intoarca la pocainta si..NIMIC-..din pacate……iar acum e vremea sa-si plateasca faptele dracesti-amin.

  Apreciază

 12. Fata lui Gheorghe dinca se ocupa cu trafic de fete ,le ducea in Italia ..aici e o mare retea de mafioti,implicati chair si oamenii legii..SF.MINA SA LE ADUCA ACASA PE TOATE FETELE CARE AU CAZUT IN PLASA LOR! Dumnezeu i_a descoperit ca facea pacate strigatoare la cer de zece ani ;Dumnezeu i-a tot asteptat sa se intoarca la pocainta si..NIMIC-..din pacate……iar acum e vremea sa-si plateasca faptele dracesti-amin.

  Apreciază

 13. nu dati primul mesaj ca am scris fara sa vreau gresit cuvântul -PLASA….sa nu creda careva ca am vrut sa scriu vre-un cuvant obscen-DOAMNE FERESTE! MAICA DOMNULUI MI-E MARTORA…IERTATI…CRED CA MI-A FOST ISPITA GRESEALA9FARA VOINTA)

  Apreciază

 14. Când e o problema mare trebuie sa ne rugam la cati mai multi Sfinti si in special la MAICA DOMNULUI-MAI PUTERNICA DECAT TOTI SFINTII LA UN LOC!

  Apreciază

 15. La nepomenitori se desfasoara sfanta liturghie intr-un imobil pentru ca nu este un locas sfintit conform canoanelor BISERICII ORTODOXE ROMANE ,sfintire conform religiei ortodoxe , SFINTIRE care si ea la randul ei este incorporata in regulamnetul BOR.
  SFANTA LITURGHIE ORTODOXA vi se pare a fi o ACTIVITATE SFECIFICA VREUNUI CULT NEO PROTESTANT SAU BOR-bisericii ortodoxe romane?
  Daca nu sunteti jurist eu zic sa va exprimati pe teme cunoscute de d-voastra.

  Apreciază

  • Nu degeaba „coana Justița” e legata la ochi, cu balanta in mana.
   Ea vede doar „activitati specifice” ce se desfasoara intr-un „cadru legal”. Daca va imaginati ca apara Biserica atunci nu e bine..

   Apreciază

   • Nu cred in expertiza ADN cum ca Alexandra a fost arsa…vor sa încheie circul cat mai repede dar Alexandru Cumpasanu nu se lasa invins, merge mai departe ca e convins ca e o mare ninciuna-Dumnezeu sa-l ajute!suntem cu el si cu fetele torturate…rugaciunea va arata dreptatea chiar daca in cazul asta sunt multi escroci implicati.Cu noi este Dumnezeu!

    Apreciază

   • Alexandru Cumpănasu saracu’ ori l-au amenințat ori l-au tâmpit. Fetele cele doua sunt vii. Traficantul nu a avut cum să le transforme în cenușă. A spus acel fost director de la crematoriu. Dar cum au venit nenorociții de la fbi-ul lui peste, gata … Ordin de încheiere a procesului. Trebuie continuata căutarea lor până vor fi găsite pe undeva, in țară sau în lume. Dar câțiva trebuie sa se jertfească pentru asta. Cu rugăciune și post pot fi găsite. Dar pentru mafie s-au găsit rezolvarea : le-a omorât psihopatul asta. Detectivi particulari, recompensă …

    Apreciază

 16. Pt Florian:

  Vad multa lume inselata de falsa lupta antiecumenista….
  Vad activitati securiste desfasurate intr-un cadru ilegal…Daca va imaginati ca securistii apara biserica atunci nu e bine…va inselati.

  Apreciază

  • Sfintii Parinti spuneau ca daca omul ar vedea multimea de demoni care-l inconjoara atunci si-ar pierde mintile.
   Sunt activitati securiste si securisti care ne urmaresc la tot pasul.

   Apreciază

   • Parinte daca mergeti prin tari straine si cautati sa vedeti pe youtube inregistrari cu marii duhovnici ….
    sa nu va mire daca va apare un mesaj care va atentioneaza ca sunteti pe cale sa luati un virus pe calculator.
    Deci suntem urmariti fara indoiala, n-am nici un dubiu. De catre cine? Pai de ochiul global – noua securitate.

    Apreciază

   • Eu asa cred parinte:
    – Exista guvern mondial condus din umbra prin interpusi de insusi satan.
    – Este un sistem piramidal diabolic in care nu stie stanga ce face dreapta.
    – Exista securitatea globala, ochiul care inregistreaza tot sub forma inteligentei artificiale.
    – Acestei securitati globale inteligenta artificiala i se va da duh de viata sa graiasca si sa faca „minuni” false, pe calculator.

    Apreciază

 17. “Știu, e greu, musiu Klemm, cu încă un scandal sexual legat de armata americană în brațe, de data asta la Deveselu. Așa că un mic trafic de influență la București nu strică”
  https://ro.sputnik.md/analytics/20190802/27107462/Armata-SUA-lovit-oficial-agresiuni-sexuale-Un-mic-trafic-de-influenta-la-Bucuresti.html
  Nu stiu cum sa musamalizeze mai repede si mai bine toate nenorocirile facute.

  https://ro.sputnik.md/International/20190802/27112429/Trump-ameninta-sa-dea-drumul-teroristilor-ISIS-in-Europa.html
  Trump obliga Franta,Germania si alte tari europene sa accepte 2500 de djihadisti Daesh.
  Mare minune sa nu primeasca si joianis….ca lui nu.i pasa nici de Romania nici de romani!
  Vin timpuri grele,sau,si mai grele.
  Cu noi este Dumnezeu !!!!

  Apreciază

   • Da părinte toți să plătească prin dreptatatea lui DUMNEZEU cei care au chinuit si batjocorit aceste fete si asemeni cei care au ajutat la batjocorirea copiilor să aibă plată încă de aici din viața oriunde s ar afla aceste odioase fiare cu chip de om.
    Judecata lui DUMNEZEU să fie asupra lor încât să si dorească a muri ca să scape de pedeapsa de sus cea de la DUMNEZEU.

    Apreciază

   • Dumneavoastra sunteti foarte apriga, ceva intre Xana printesa razboinica si Ecaterina Teodoroiu Erou National.

    Apreciază

   • America a fost intemeiata de masoni care au lucrat in stil mafiot prin interpusi: s-au folosit de puscariasii din Anglia, elemente declasate si insi fara scrupule pentru a extermina indienii si a lua in stapanire resursele.
    Greseala mare… puscariasii sunt insi destepti (intrebati-l pe saccsiv sa va confirme), au simtul pericolului si instinctul de supravietuire mult mai dezvoltat decat la altii. Puscariasii din vremea respectiva nefiind papagali si papa-lapte cum sunt bautorii de bere, mancatorii de chips-uri si popocorn, uitatorii la NetFlix din ziua de azi, s-au organizat, si-au dat legi pentru ei, au luptat cu Anglia si si-au castigat independenta.
    Masonii, sub masca binelui si a progresului sunt mai ticalosi si mai perversi decat cei mai rai puscariasi.

    Apreciază

   • Va veni si comunismul in America, mai ceva ca la rusi. Insa numai in urma unor dezastre naturale si economice cum nu s-a mai vazut in istorie, doar asa va veni comunismul in America. Nu sunt atat de prosti ca rusii in 1917

    Apreciază

 18. Pr.Ioan e bun duhovnic dar nu stie cum stau lucrurile in politica motiv pt.care ar trebuii sa dea doar canoane.Mie
  îmi este drag acest parinte ca-l vad curat cu inima si nu a cazut in capcana nepomenitorilor.

  Apreciază

 19. Asa scrie pe pagina lui , Alexandru C.ca merge mai departe cu cazul Alexandrei …am vazut azi ultima postare ; a scris ieri ca a murit dar si-a schimbat parerea…cred si eu ca e presat dar tb.sa lupte pt adevar

  Apreciază

 20. ce FBI ?
  sa vina rușii sa-i scoata pe americani din tara, sa-i fugareasca pana-n capatul Americii !
  sa-l ieie rusii pe nemernicul acela la interogatoriu , sa-l strangă de momițe pana si-o scuipa ficatul , sa nu-l slabeasca pana toarna tot !

  Apreciat de 1 persoană

  • „Lumina vine de la rasarit” scria porcul-mason M. Sadoveanu, ca pe urma sa scrie „romane” despre vanatoare si pescuit, sa se indoape numai cu bucate si vinuri alese la vile de protocol in timp scriitori si poeti confrati de-ai dumisale mancau terci printre sobolani la Jilava, Aiud..
   Dintr-un anumit punct de vedere, pentru porcii neamului romanesc lumina a venit de la rasarit.

   Apreciază

 21. S-a avansat ideea mortii fetei pt a se asterne linistea si astfel reteaua sa-si continue activitatile nestingherita.Nu ma refer la procurori pt ca ei descopera doar ce li se zice si ei descopera doar ” fapte de coruptie” ; ei sunt toti experti in „lupta anticoruptie ” pe protocoale cu serviciile.
  Ei descopera doar fapte de anvergura ca cea din cauzele anticoruptie, gen Dragnea ,niste banuti prejudiciu la stat ,nici asta probat,adica nimic, nu fete disparute.
  Dar SRI are protocoale secrete cu DIICOT , nu mai lucreaza pe protocoale sa descopere fetele? NU, ca nu cumva sa se ajunga si la ei si la altii …si uite asa fetele mor cu zile in Romania hastagistilor si a patriotilor tacuti.
  Acum ca a venit si nevertebrata de Dancila care nu a vazut statul paralel ,liber la fete disparute si alte nelegiuiri ca uite asa prilej sa se referomeze administratia si sa isi puna oamenii ei si ai secu.
  Secu simte mirosul de bani si unde sunt banutii sunt si ei ,nu urmaresc infractorii si nici nu cauta fete disparute.
  Secu ne apara de terorisiti, numai ca in Romania nu calca picior de terorist ,singurii teroristi ai acestui neam fiind tot ei.
  Era sa uit ca de cand cu Creta mai „lupta „si cu ecumenismul…nu cumva sa exista vreun antiecumenist real care sa le zadarniceasca planurile si sa le taie si conducta de banuti…
  In rest , e plin de teroristi…
  Biata Romanie, biet popor roman…

  Apreciază

 22. Fetele disparute sunt o ocazie pt mamele hastagiste sa sugereze implantarea cipurilor la copii la indemnul nimanui evident ….si a reintroducerii ideii in mental ca trebuie ceva sporite legile big brother. Adica sa dam mai multa putere securistilor sa ne apere de proxeneti…

  Apreciază

 23. Florian, am remarcat interesul tau in a ne explica ce este cu antena 3 , poate manifesti acelasi interes si ne explici ce e cu realitate tv SRI , cum manipuleaza lumea si in interesul caror tradatori de Romania.
  Nu de alta, asa pt o informare completa si veridica…
  Cine vede diavolii nu-si pierde mintile ,poate doar firile slabe…

  Apreciază

  • Adevarul despre Realitatea este acelasi ca si cel despre Antena 3: ultima oara cand am urmarit emisiuni ale acestor distinse posturi TV a fost acum mai bine de zece ani. Tot ce stiu este ca director la Antena 3 este un pastor baptist cu nume sugestiv Gadea, iar la (I)realitatea sau Realitatea (virtuala) TV e o doamna Denise Rifai pe care a remarcat-o cu spirit fin si profesorul Andrei Plesu:

   „ Aflu siderat ca o jurnalista de la Realitatea TV e invitata sa improspateze Partidul National Liberal, cu farmecul si competentele ei. Si, fireste, se declara disponibila. Intimplarea face ca, in citeva rinduri, traisem, ca telespectator, experiente de neuitat cu respectiva doamna.
   O vazusem in dialog cu politicieni de toate culorile, etalind o dezinvoltura ametitoare si amutitoare. Aratoasa, in varianta carnasier, naravita in saltul la beregata, doamna cu pricina stirnea simultan panica, ris si stupoare. Cutare candidat la Primarie spune ca vrea sa dea tonul pentru Bucuresti. „De ce tonul si nu pastravul?“ – intervine, sugubeata, moderatoarea. Ce umor! Ce fantezie! Ce spontaneitate!
   Intr-o alta convorbire, auzind cuvintul „impreuna“, aceeasi doamna se gindeste imediat (si o marturiseste cu o dezarmanta sinceritate) la „impreunare“, in cuplu sau in grup! Alt interlocutor e scos la tabla pentru a defini termenul „document“.

   In general, „tactica“ naravasei ziariste este atacul volubil. Intrebi (cu mina pe bici) si nu lasi vreme pentru raspuns; dai un cap in gura si, cind e sa primesti o riposta, spui, tehnic: „Publicitate!“ Personajul, trebuie sa recunosc, are ceva fascinant. Nu e usor.

   Televiziunile locale au produs, in ultimii ani, femei redutabile, de toate categoriile. Avem (in diferite studiouri) si „femeia-comisar“, si „femeia-administrator de bloc“, si femeia-procuror, si femeia-diriginta de curs primar (in versiune sadica sau mamoasa), si femeia ezoterica. Care de care mai tantose, mai competente, mai nemiloase. Dar in cazul de fata e altceva. ”

   https://www.aktual24.ro/andrei-plesu-o-desfiinteaza-pe-denise-rifai-starnea-simultan-panica-ras-si-stupoare-reactia-prezentatoarei/

   Apreciază

 24. Referitor la articolul” Caderea omului de la nume la numar ” foarte bun…in acelasi sens se explica si in filmul Sarea pamantului . Acceptarea acestor documente electonice chiar daca nu sunt pecetea au darul de a ne slabi huhovniceste, un fel de indracire …asa se explica de ce lumea este in amortire , de ce nu reactioneaza la atatea nedreptati de ce doarme…de ce face rau semenului si tot asa.Tot ce este anormal este privit ca normalitate.Si da, romanii nu sunt uniti.
  Daca privim un exemplu banal: introducerea pe piata a magazinelor gen Lidl si alte asemenea ce au distrus micile afaceri cu alimentare ale romanilor ….il loc sa fim uniti si sa nu calce picior de roman in magazinele strainilor dam navala si umplem carucioarele de prafuri si chimicale vandute de ei, contribuind la falimentul micilor intreprinzatori romani.
  In loc sa cumparam de la magazinele locale sa se dezvolte si sa traim noi bine, umplem buzunarele strainilor …si acest exemplu banal extrapolati-l si la alte situatii ….care toate au dus la Romania de azi, cu concursul romanului.

  Apreciat de 1 persoană

  • La prima vedere suna foarte inaltator si razboinic ceea ce ziceti, lupta cu supermarket-urile care ne vand numai chimicale, sprijinirea taranului producatorului autohton.. Sublim!
   Numai ca, vedeti dvs, taranul roman nu mai e acelasi plugar din tablourile lui Grigorescu, s-a modernizat si el, tine pas cu vremurile, a aflat de ingrasaminte chimice, de azot, nitrati, de seminte inteligente modificate genetic..
   astfel ca legumele de la tarabe nu sunt cu nimic mai prejos decat cele din hipermarket-uri ba inca sunt si mai si… Mai ales legumele de sera de la tarani sunt pline de nitrati si azot, sa fie acolo pentru fratele nostru de la oras..Tot ce inseamna legume cautate pe piata (rosii, ardei, castraveti) au aparut foarte tarziu in tarile romane semintele fiind aduse de fanarioti, in ziua de azi fiind modificate genetic de monsanto, fara ingrasaminte chimice nici nu cresc..

   Apreciază

  • Puteti sa cultivati cateva legume bio daca aveti o gradina ceva, dar legumele de sera de la tarani nu sunt bio…
   Stiu, taranul roman Crestin Ortodox, prigonit de hipermarket-urile ticaloase.. ASA ESTE.
   Dezbinarea romanilor e proverbiala.

   Apreciază

 25. SA VA SPUN ULTIMUL CIRC AL securistilor:

  De disperare ca am scris de Radeni si nepomenitori , securistii au si trimis la un magazin oameni de-ai lui Flutur un cretin ca si ei de la o firma de paza si protectie sa faca circ in magazin sa ma opreasca ,adica sa verifice ce am ca sa nu fur …niste aberatii , cand eu tocmai aveam bonul de la casa in mana. Niste cretini toti, ce cred ca tehnicile lor securiste functioneaza la toti.Unde locuiesc eu este fief de dreapta , fluturisti si alti asemenea lor, hastagisti.Au incercat cu tot felul stricaciuni pe langa casa, in casa , amenintari , etc poate le tine si le-am dat cu flit si s-au trezit si cu dosare penale si Flutur si toata sleahta de nelegiuti cu Helvig cu tot.
  Mi-au transmis inca de pe vremea lui Dragnea ca daca nu sunt cu ei voi avea probleme ..vroiau sa fac denunturi impotiva lui Dragnea si impotriva celor de la PSD …CA SA POaTE EI FURA Romania in tihna…SA NU AIBA OPOZANTI SI SA MA FOLOSEASCA IMPOTRIVA CELOR CE SE OPUN PLANURILOR HASTAGISTILOR DE DISTRUGERE A ROMANIEI.

  GHINION…VOI REDACTA TOT CE TREBUIE SA SE STIE SI DEPSRE RADENI SI DESPRE TOT ….
  NUvoi fi hastagista tradatoare de neam si tara niciodata.

  CU NOI ESTE DUMNEZEU…

  Apreciază

  • Doamna scumpa, Radeniul nu este Ierusalimul si nici Constantinopolul..
   Mantuitorul nu s-a nascut la Radeni… Pamantul, rotund sau plat cum o fi dar nu graviteaza in jurul Radeniului..

   Apreciază

 26. Pt Florian
  Dupa tine daca producatorul roamn pune si el chimicale, hai mai bine sa umplem buzunarele strainilor.

  Eu faceam referire ca din patriotism si iubire de semeni sa cumparam de la magazinele romanilor nu de la marketurile strainilor care au distrus toti comerciantii romani. Sa sustinem si producatorii romani si magazinele romanesti !Nu am fi mai romani si mai crestini asa?

  Apreciază

 27. Pe 28 iulie, în biroul unei companii din Moscova a avut loc o slujbă de sfinţire a cripto monedei Prizm. Preotul Vsevolod a sfinţit celor prezenţi portmoneele digitale şi criptomoneda

  Citeşte mai mult pe aparatorul.md: De inimaginat! Nebunie la cote maxime! Un preot sfințește o cripto monedă. VIDEO https://www.aparatorul.md/de-inimaginat-nebunie-la-cote-maxime-un-preot-sfinteste-o-cripto-moneda-video/
  Greu de crezut ca se poate asa o inselatorie !

  Apreciază

 28. Pt Florian

  Darius Valcov sa stii si tu ca este un veritabil patriot ,nu un tradator nenorocit de neam si tara. Printre putinii care au incercat si au si facut ceva pt Romania. De aici si disperarea securistIlor si nenorocitilor de sorosisti.
  Ideea de baza este sa nu reusesca cineva sa faca cate ceva sa arate poporului ca se poate. Poporul trebuie tinut in saracie si manipulat …si de catre SRI TV.
  IN REALITATE ATAT SERIVICIILE CAT SI ORICE GUVERN SE TEME DE FURIA POPORULUI, SE TEME DE LUMEA NEMULTUMITA CE IESE IN STRADA. Excludem protestele rezit ce nu rezista ca ei sunt scosi de servicii si sorosisti, nu au nimic nici cu lumea crestina nici cu dragostea de semeni,decat cu dragostea de propriul stomac, papa bun indiferent de mijloace.Ei sunt scosi tocmai pt a se asigura secursitii ca sperie guvernele si pot obtine ce-si doresc sau in unele cazuri pt a rasturna guvernele ce nu se supun ordinelor pagane .
  De aceea se chinuie cu tv sa manipuleze si prin toate mijloacele, ca nu cumva sa se trezeasca poporul si sa le zadarniceasca planurile. In nicio tara serviciile nu si-au permis ce si-au permis la noi , din simplul motiv ca niciunde poporul nu le-a permis si pe alocuri au fost serivicii ce si-au iubit tara si semenii.
  Cred ca au si o placa securistoIda cu care prostesc pe care am auzit-o de la tatal meu securist hastagist..ca trebuie sa accepam tot ca sa nu se intample ca in Serbia. Adica din imens patriotism nenorocitii de securisti ne rapesc copiii, ne omoara sufletele, organizeaza proteste,ne distrug familiiel, vandalizeaza Romania , scurg de seva firmele romanesti si toate cele …ei sunt tortionarii de azi cu toti cei care ii sprijina in demersul lor in orice fel.

  Apreciază

  • Se pare ca Alexandra e in Italia , asa spune Alexandru Cumpasanu.Sf.Mina sa o aduca acasa si pe celelalte fete la fel.Era logic ca traieste ca Dinca se contrazicea pe sine ..si normal fiind stresat nici nu mai stia cum sa le invarteasca ca sa scape cat mai ieftin. .TOT NU SCAPA DANSU.Dumnezeu sa-l intareasca pe Alexandru C. in lupta cu mafitoti!

   Apreciază

 29. Adevarul e ca nici aerul nu mai e curat nu mai stiu masonii cum sa ne bage prin spitale.Facem cruce , cum ne invata Sf.Arsenie Boca , peste mancare si anulam ortava. Bolile mai vin si de la prea mult stres.

  Apreciază

 30. @Doamna Tipa, nu reusesc sa dau o explicatie logica pornirilor dvs impotriva procurorilor.
  Procurorii si avocatii au terminat aceeasi facultate, de Drept, ar trebui sa va sustineti, ati fost colegi…
  De unde atata impulsivitate? Ce aveti cu procurorii? Ce v-au facut dvs personal?
  In Brazilia, procurorii au avut „sange” sa bage in puscarie doi presedinti-infractori, de stanga, socialisti asa cum sta bine oricarui infractor, sa fie „cu poporu'”, cu cei saraci si flamanzi.
  Visul oricarui lup e sa fie presedinte in guvernul oilor.

  Apreciază

   • – Nici un post romanesc nu este inclus in grila de programe, n-am mai vazut emisiuni romanesti de peste 10 ani.
    Ca atare nu pot sa fac disertatii despre diferenta intre Antena 3 si Realitatea TV, inclin sa cred ca doar numele e diferenta in rest tot aia, daca nu atunci spuneti dvs, sunt interesat sa aflu.

    – Cu Radeniul m-a interesat cand am auzit ca IPS a fost otravit, m-a revoltat stirea cu otravirea IPS Longhin Jar.
    Pe urma a cam inceput sa scartaie stirea cu „tentativa de asasinat”, s-a dovedit o intoxicare GRU-fsb.
    Iar afirmatia Inalt Preasfintiei de la Radeni cum ca „s-au dus la creta ca patriarhi si s-au intors ca niste carpe spurcate fara duhul sfant” mi-a cam taiat elanul..

    Apreciază

   • Nu iau partea procurorilor sau a securistilor in nici un fel, dar nici a politicienilor, a partidelor politice.
    Singura varianta de mers la vot si votat este cu independenti CRESTINI ORTODOCSI cum ar fi… stiti voi care.
    Exista si asa ceva in Romania.

    Apreciază

 31. Imposibil sa nu fi auzit de telefoane de amenintare primite de procurori care ancheteaza mafia gulerelor albe.
  @Doamna Tipa dvs. obisnuiti sa primiti telefoane?

  Apreciază

 32. PT Florian

  Securisiti graviteaza in jurul Radeniului…
  SI d-voastra cu comentariile….
  Ati uitat sa diseminati informatia cu sri realitatea tv , preocupat fiind de antene….si de radeni…

  Apreciază

  • Uitati care e parerea mea despre trusturile de presa americane cnn, fox news, etc: unii sun cu Trump, altii impotriva, dezbateri aprinse si tot tacamul.. par ca se urasc de moarte si intr-adevar se urasc fiindca e concurenta acerba. Dar actionarii (care vin cu banii) sunt prieteni ba chiar unii dintre ei sunt actionari si la cnn si la fox news, exista un documentar pe youtube despre mlastina presei americane e cam lung dar concluzia e ca sunt aceleasi persoane in spate… Posibil sa fie acelasi lucru si cu antenele si „realitatile” noastre.

   Apreciază

 33. In videoclipul ce l-am trimis arata copii doamnei Cameliei Simicala care doresc sa fie in sanul familie si cum au fost luati cu forta …saracii…Doamna Camelia scria pe pagina ei ca a fost mult ajutata de P.Justin Parvu.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s