Pentru usr-istii hulitori ai Maicii Domnului si ai celor sfinte

Axion la Adormirea Maicii Domnului

 

Un usr-ist pe nume adrian caramitru, a ajuns-probabil din vizionarea filmului documentar hulitor „zeit geist”, sa o huleasca pe Maica Domnului.

Trei lucruri vreau sa-i transmit :

 1. Realitatea existentei Maicii Domnului. Maica Domnului s-a nascut din Sfintii Parinti Ioachim si Ana. Au nascut-o la batranete, pe cale naturala dar in urma rugaciunilor facute cu post si multa durere. A fost daruita de ei la templu, unde a intrat direct in Sfanta Sfintelor la varsta de 3 ani. Templul evreiesc unde a stat Maica Domnului a fost daramat de romani la 40 de ani de la rastignirea Fiului ei, Iisus Hristos-Dumnezeu si Om. A stat aici slujind la templu pana la varsta de 14 ani, cand s-a petrecut cu ea Taina Intruparii Cuvantului lui Dumnezeu. Exista casa din Nazaret unde a avut loc Taina Intruparii, exista izvorul din Nazaret-singurul izvor din oras, unde i s-a aratat Sf.Arhanghel Gavriil, binevestindu-i Taina, exista Pestera din Betleem unde s-a nascut mai presusu de fire Iisus Hristos Dumnezeul-Om dintr-ansa. Exista sfintele moaste ale Sf.Ana-mama Maicii Domnului. M-am inchinat la ele. Maica Domnului a primit ca si Sf.Apostoli un teritoriu de propovaduire dupa Pogorarea Sfantului Duh ca si Apostolii. Acesta a fost Muntele Athos. La 6 august-de Schimbarea la Fata a Domnului, la miezul noptii, in timpul slujbei de priveghere, apare totdeauna din senin un nor alb luminos deasupra varfului Athonului. L-am vazut cu ochii mei. In el toti spun ca este Maica Domnului. Dupa moarte, trupul Maicii Domnului a fost inviat de catre Fiul ei si ridicat la Cer. Marturie sunt toti Sf.Apostoli in frunte cu Af.Ap.Toma. El a intarziat trei zile la inmormantare din randuiala lui Dumnezeu si  a cerut sa fie descoperit mormantul. Mormantul ei este in Ierusalim si are imprimat trupul ei in marmura de acolo. Se poate vedea cu ochiul liber. De la Maica Domnului ne-au ramas braul, si un acoperamant al Sfantului sau trup. „Maica Domnului, spune P.Arsenie Papacioc se supara cel mai mult pe cei care nu-i cer nimic.”
 2. https://saccsiv.wordpress.com/2008/12/04/zeitgeist-subtitrare-in-limba-romana-si-analiza-documentarului/
 3. http://www.marturiidintarasfanta.ro/pedepsele-infricosatoare-ale-celor-care-hulesc-cele-sfinte/        https://www.aparatorul.md/maica-domnului-pedepseste-un-preot-eretic-istoria-icoanei-preotului                                                            La Adormirea Maicii Domnului, un evreu a vrut sa rastoarne sfantul sau trup. In aceeasi clipa, Arhanghelul Gavriil i-a taiat mainile, care au ramas agatate de sfantul trup. La cainta si lacrimile lui, a implorat sa fie iertat, ca va crede si el in Maica Domnului si in Fiul ei. Rugaciunea i-a fost ascultata iar mainile i s-au lipit din nou la locul lor in trupul sau. El s-a botezat apoi primind numele de Antonie.  Acestea toate nu sunt basme, ci ADEVARURI si realitati dumnezeiesti.                                                                                                                                                                                  Pentru cele ce le-ai scris, nu vei scapa nepedepsit-doar daca te vei pocai public. Dar nu se vede asa ceva la voi, usr-istilor platiti de soros.. Asa ca, pregatiti-va.                                                  Maica Domnului cu noi si nimeni impotriva noastra. Amin.

1.070 de comentarii

 1. INTOTDEAUNA SECURISTILOR LE-A FOST FRICA DE POPOR.
  Dezorientati , manipulati si tepuiti sunt hastagistii ce gusta pe deplin teapa ce si-au luat-o cu guvernul orban si neamtul tradator.

  Apreciază

 2. Hastagistii ca sa nu recunoasca teapa ce si-au luat-o acum zic ca toti politicienii sunt la fel .E greu sa recunosti o astfel de teapa. Dupa ce ai strigat jos cuma rosie , jos comunismul si te-ai trezit cu comunistii galben albastrii regresisti neo marxisti ce-ti livreaza lozinci si program de austeritate te doare sufletul sa-ti vezi portofelul gol si sa fi si nevoit sa recunosti ca esti cauza.
  Romane esti si tu azi un Beuran , o victima de la colectiv, un copil dat spre adoptie ilegal, o victima a lui Dinca, ,esti victima propriilor alegeri,indiferente.
  Sa traiesti bine in mod real, in tara ta romane, nu in colonie!

  Apreciază

 3. Psalmul 11
  „Caci atunci cand se ridica sus oamenii de nimic, nelegiuitii misuna pretutindeni”.

  De ce sa vaneze functiile ? Doar pt salarii ? e mult mai mult de -atat.
  Planul e amplu …macelarire, un altfel de colectiv in spitale.

  http://www.justitiarul.ro/profesorul-universitar-dr-mircea-beuran-executat-la-ordinul-lui-klaus-werner-iohannis/

  „Am rugămintea la dumneavoastră, toți cei care citiți aceste rânduri, să semnați și să distribuiți Petiția aceasta: https://www.petitieonline.com/dreptate_pentru_sntate, iar azi la ora 11:00, împreună cu prietenii dumneavoastră să veniți cu toții în fața Spitalului de Urgență Floreasca pentru a opri această mare nedreptate!

  Execuția Profesorului Univ. Dr Mircea Beuran este doar un început și face parte dintr-un plan mult mai amplu, catastrofal pentru România. Nu putem sta cu mâinile în sân când valorile ne sunt demolate și țara este vândută la bucată! Vă rog să semnați și să distribuiți!

  Vă aștept azi la ora 11:00 la Spitalul de Urgență Floreasca! Dumnezeu să ajute România! Dumnezeu să-i ajute pe români!

  Execuția lui Beuran și PNL-izarea României

  Profesorul Mircea Beuran este unul dintre chirurgii eminenți ai României. Incidentul din sala de operație a fost unul regretabil, care însă nu a avut nici o legătură cu chirurgul Beuran, nici cu faptul că acesta este Șef de Secție. Cu toate acestea, un secretar de Stat de la Ministerul Sănătății s-a antepronunțat imediat după ce incidentul a fost făcut public, considerându-l pe Mircea Beuran vinovat, deși nici nu se demarase vreo anchetă în acest sens. Mai mult, elementele tehnice ale anchetei arată fără dubiu că acest incident regretabil a avut cauze tehnice și nu medicale sau de management.

  Despre schimbarea din funcție a profesorului Beuran se vorbește de vreo șase luni de zile. Ce nu știu medicii de la Floreasca, este faptul că Mircea Beuran era monitorizat non-stop, așteptându-se prilejul pentru a i se găsi vreo vină.

  Execuția publică profesorului Beuran este legată de dorința PNL de a pune mâna pe Spitalul Floreasca, ca și pe toate Spitalele din România, prin numirea în funcții a unor apropiați ai PNL.

  Ministerul Sănătății nu a efectuat vreo anchetă serioasă privind incidentul din sala de operație, s-au făcut doar că fac niște audieri preliminarii, decizia fiind luată din momentul în care cazul a fost făcut public, de fapt cu multe luni în urmă, de când s-a decis PNL-izarea întregii societăți.

  În acest sens există o DECIZIE internă a lui Orban, la ordinul lui Iohannis, ca toți managerii de Spitale, Directori, Directori Medicali, șefi de Secții, ca și toți Directorii, Directorii Adjuncți și șefii de birouri din toate instituțiile statului, de la învățământ până la Ministerul de Interne, să fie schimbați, iar în locul lor să fie numiți membri PNL sau apropiați ai acestora.

  În esență, vorbim de zeci de mii de schimbări forțate cu PNL-iști sau parteneri ai lor, carnetul de partid ținând loc de profesionalism. Suntem într-o operațiune națională de îndepărtare a valorilor și profesioniștilor din toate domeniile de activitate și înlocuirea lor cu politruci PNL-iști, iar Profesorul Doctor Mircea Beuran a căzut victimă acestei mizerii.

  Cu atât mai curajos și demn este demersul medicilor din Spitalul Floreasca, revoltați de felul în care a fost executat Mircea Beuran! Felicitări acestui colectiv de profesioniști!

  Mircea Beuran a fost executat direct de Klaus Werner Iohannis!

  Motivul execuției lui Beuran de către Iohannis este acela că vrea să-și numească propriul om ca Șef de Secție în locul lui Mircea Beuran, care a fost vânat demult de trepădușii președintelui pentru a-l demite din funcția de Șef de Secție!

  Cel pe care vrea să-l numească Iohannis este soțul unui consilier prezidențial, numit pe data de 23 Decembrie 2019, după ce înainte fusese Consilier de Stat la Administrația Prezidențială, la Departamentul de Sănătate Publică al lui Iohannis, și care este și medicul său.

  Doamna respectivă a fost numită consilier prezidențial fix la o zi după incidentul din sala de operație. Execuția Publică a Profesorului Mircea Beuran a fost regizată cu mult timp înainte!

  Afirm răspicat și ferm că scurtcicuitul din sala de operație a fost provocat intenționat, pentru ca Iohannis să-l execute pe Mircea Beuran.

  Numele medicului cu soție consilier prezidențial îl găsiți foarte ușor, intrând pe site-ul Administrației Prezidențiale: https://www.presidency.ro/ro/administratia-prezidentiala/consilierii-presedintelui/paun

  După această mizerie odioasă trebuie să ieșim în stradă și să-l apărăm pe profesorul Mircea Beuran, unul dintre marii chirurgi ai României, care este victima unei înscenări odioase! Să mergem azi, începând de la ora 11:00, în fața Spitalului Floreasca și să protestăm împotriva execuției de tip stalinist a lui Mircea Beuran!”

  Gelu VIȘAN

  Apreciază

 4. De cand se chinuie securistii sa-l matraseasca pe Arafat si nu au reusit. ULTIMA DATA A IESIT POPORUL IN STRADA SI LE-AU DAT CU FLIT SECURISTILOR.
  Securistii nu au nici carti si nici nu pot privatiza nici sistemul de urgente nici alte obiective propuse. GHINION.

  Apreciază

  • Doamne ajuta. Da, sunt hirotonit de IPS Teodosie de Sf.Antim Ivireanul-27 septembrie 2018. Așa a vrut Dumnezeu. Când El vrea, lucrează chiar și prin … cele potrivnice. Ei rămân vicleni-vicleni-vicleni. Nu aveți încredere în ei niciodată. Nu are limite puterea și înțelepciunea Lui. Pentru nepomenitori este acum minunea P.Efrem din Arizona, care s-a arătat unei familii din Grecia-care voia să nu mai meargă la Sf.Liturghie acolo unde sunt pomeniți Ieronim al Atenei și alții care au recunoscut schismaticii ucraineni, și le-a spus să meargă unde au mers și până acum, că Dumnezeu va rezolva printr-un viitor Sinod. Același lucru cred că e valabil și cu Creta, și alte abateri … luam poziție în scris, predica … dar nu căutăm alte biserici unde nu sunt pomeniți ecumeniștii. Mântuitorul va rezolva problemele printr-un Sinod, după ce rușii vor lua puterea mondială.

   Apreciază

   • Sa mergem la Biserica Orthodoxa la Sfanta Liturghie dar v ati pus vreodata intrebarea de ce Sfantul Lavrentie al Cernicovului a spus ,,vedeti ca vor aparea uniatii sa fugiti de ei , adica cei care vor unirea cu papa,,
    Sau credeti ca un Sfant ca Lavrentie al Cernicovului este un oarecare iar Parintele Efrem de la Arizona este mai presus de SFINTII aratati de insasi DUMNEZEU?
    Vedeti ce invatati pentru ca Biserica ORTHODOXA de la Kiev este prigonita si sa nu cumva sa cadeti asemeni precum sfestnicele cele mari care se sting .
    Pentru mine este foarte clar daca popii si din Grecia si din Romania si de oriunde au devenit smintiti si se inchina la dracu sa se duca la dracu uciga i ar CRUCEA dar sa nu traga si pe altii dupa ei .
    SFINTII aratati de DUMNEZEU sunt Biserica Cea vie ORTHODOXA .

    Apreciază

 5. AV. INGRID MOCANU
  ”Nu avem bani de spitale, drumuri, pensii, alocații și salarii, că i-am cheltuit pe avioane, patrioate, pe subvenții la privați, pentru eliminare de taxe, pentru fondul privat de pensii (deci tot la băncuțe), la creștere buget servicii”.
  „partenerii noștri americani vând exploatarea din Marea Neagră… rușilor!
  ”De ce ne sunt aduși rușii ”cei răi” la oala cu gaze fix de americanii ”cei buni”?”, întreabă Ingrid Mocanu, completând cu o rachetă ”Patriot” pentru Guvern: ”De ce ne-ați păcălit că ei, americanii, pleacă de la oala cu smântână (pardon, gaze) dacă nu li se dau gazele moca? Că vedem că ei pleacă oricum și după ce le dați moca?”.
  Si DAN DIACONU „GUVERNUL TICALOSIEI ABSOLUTE

  Au trecut doar două luni de când guvernul marionetă a fost investit printr-o lovitură parlamentară. Aveți idee ce s-a întâmplat în aceste două luni? S-o luăm pe rând.

  Deficitul bugetar a explodat la 4.4% din PIB, fără ca vreun oficial de-al UE să se tăvălească pe jos din cauza ofuscării pricinuite de o asemenea depășire. Dacă sub guvernarea PSD s-ar fi întâmplat o depășire a celor trei procente, chiar și cu 0.01%, ar fi fost jihadul de la București până la Washington via Bruxelles. Iar ambasada Suediei s-ar fi tăvălit în chinuri de grija „bunăstării” afectate de ciuma roșie. Și nu doar că deficitul bugetar s-a dus în plopi, dar praf-ministrul de finanțe a hotărât să seteze un deficit bugetar pentru 2020 de 3.5%! Tot peste țintă și fără ca cineva să protesteze. Și e logic să nu protesteze nimeni. Populația care umple țara asta n-are habar de chestiuni atât de abstracte, însă șmecherii știu bine cu ce se mănâncă toate aceste chițibușuri.

  Deficit bugetar înseamnă, în ultimă instanță, bani pe care țara îi împrumută. O țară care vrea să se dezvolte are nevoie de împrumuturi. Însă trebuie să facem o analogie cu lumea reală pentru a înțelege mai bine despre ce vorbim. Una e un individ care se împrumută pentru a-și crește business-ul și cu totul altceva e unul care se împrumută pentru a-și cumpăra mașină, telefon și alte junk-uri. În timp ce primul va prospera întrucât își va crește cifra de afaceri și, automat, profitul, celălalt se va înfunda în rate și, în cazul în care veniturile sale – de cele mai multe ori de natură salarială – vor suferi deteriorări, o va sfârși executat.

  Să vedem acum în ce categorie se încadrează țara. Ce-a tăiat guvernul orban (încep deja să-l scriu cu literă mică deoarece intră în același gunoi cu băsescu, boc & comp). A distrus „Startup Nation”, un program care dezvolta spiritul antreprenorial și creștea numărul de salariați. Urmează să distrugă PNDL și promite că noua echipă guvernamentală va face un nou PNDL. Nu-l vor face! Au stopat construcția de autostrăzi. Segmentul Sibiu- Pitești e înghețat din nou, Brașov-Ploiești de asemenea. Moldova nici nu se mai pune în discuție, iar tiripliciului cu „șîeu” pare a-i fi pierit vocea. Același guvern a tăiat masiv bani de la Ministerul Sănătății. A tăiat alocațiile (nepunerea în aplicare a unei legi deja votate e o tăiere), a tăiat salariile profesorilor care nu vor crește anul viitor, va tăia și pensiile, a tăiat salarii la stat și urmează să înceapă un program masiv de disponibilizări.

  OK, după ce-am înțeles în mare ce e cu aceste tăieri, poate e interesant de înțeles unde se duc banii „recuperați” astfel. O parte masivă la multinaționale cărora, prin anularea OUG 114, tocmai ce li s-au returnat câteva sute de milioane de euro. O altă parte la cei care extrag gazele din Marea Neagră și care practic sunt făcuți proprietari peste gazele României, FĂRĂ A FI OBLIGAȚI SĂ PLĂTEASCĂ NIMIC! Dar cine-s acei fericiți câștigători din Marea Neagră? Cum Exxon va vinde totul către Lukoil, rămân doar doi jucători: rușii de la Lukoil și austriecii de la OMV. Care austrieci sunt tot ruși, dar îmbrăcați în blană de lup domestic. Ce-ați zice dacă aceste companii ar decide să vândă gazele extrase către Gazprom și-apoi Gazprom să le revândă României prin acea firmă elvețiană. Vi s-ar părea imposibil? Acum nu!

  Alți câștigători sunt americanii cărora guvernul orban le-a alocat sume fabuloase pentru echipamente militare depășite. Cumpărăm F16 de prin cimitirele de fier vechi ale Americii, cumpărăm un sistem Patriot depășit tehnic, cumpărăm transportoare blindate ș.a.m.d. Cumpărăm orice e nefuncțional pe la americani, cu banii jos. În timp ce Polonia cumpără echipamente militare de prim rang, cu offset de peste 100%, noi dăm șpaga transparent pe chestii nefuncționale.

  În sănătate jihadul e și mai mare. Marii profesori sunt prigoniți, urmăriți de milițieni și porcurori, tăvăliți în piața publică și acuzați de te miri ce. Cei care-au făcut ceva vizibil – precum Raed Arafat care-a ridicat din nimic unul dintre cele mai performante servicii de urgență din lume! – sunt tăvăliți în văzul lumii de câte-un neica nimeni agramat, pus ministru pe bază de contribuție la pușculița partidului. Când toată lumea stătea cu gândul la petrecerea de Revelion, ministrul sănătății a dat pe șest un ordin privind componența Comisiei multidisciplinare de chirurgie compusă într-o majoritate covârșitoare de oameni cu interese din spitalele private. Un fel de abonare la banii statului pentru medicina privată. Sunt doar câteva exemple. Dacă m-aș apuca să le contabilizez pe toate probabil aș epuiza limita pusă la dispoziție de facebook.

  Vă reamintesc, toate acestea s-au întâmplat în doar două luni. Nu-i mai răbda inima pe cei care-au investit în lovitura de stat. Trebuiau să-și recupereze cât mai rapid pierderile și iaca, sică s-a pus destoinic pe treabă.

  Ei bine, cu toate porcismele înghesuite într-un interval atât de scurt, care credeți că sunt rezultatele? Liberalii cresc în sondaje ca Făt Frumos. Nu știu dacă sondajele care se dau pe piață sunt făcute în aceleași instituții care numără voturile. Nu m-ar mira! Însă trebuie să constat cu amărăciune imbecilitatea românilor. N-ai cum să te chircești în asemenea hal, să suporți umilințe, să vezi cum ești călcat în picioare și tu, nu doar că pleci capul și mai jos, ci chiar începi să-ți iubești călăul. Știu că securiștii manipulează voturile, dar în condițiile în care n-ar exista atâta prostie și inconștiență câtă s-a înghesuit aici, ar fi dezarmați. Așa că, atunci când căutați vinovați, uitați-vă în oglindă. De-acolo începe și acolo se termină totul!

  Vă place? Rămâneți la fel de pasivi până când vă vor înjunghia și-o să constatați cu stupoare că v-au lichidat ticăloșii.”

  Apreciază

  • Aveti foarte multe cunostinte, prieteni, numai generali, avocati, aviatori..
   Din pacate (pt. dvs.) si din fericire (pt. restul) doar imaginari.
   Prietenii astia imaginari ai dvs. care scriu tot soiul de „scrisori deschise” in spatiul public, au ceva in comun: pe langa faptul ca in primul rand nici nu exista (fiind virtuali), ei dispretuiesc poporul roman numindu-l popor de mamaligi si de idioti, usor de manipulat si de prostit, urandu-i sarcastic „toate cele bune!” si „foarte bine lasa sa le trageti, bine ne pare!”

   Apreciază

   • „popor de mamaligi si de idioti, usor de manipulat si de prostit”

    Si care este situatia? Orice afirmatie trebuie sa se bazeze pe date si fapte. Ce ne arata acestea? Ca adevarul ne convine sau nu, trebuie sa-l rostim si, in caz ca este ceva strimb, trebuie corectat. La noi se vorbeste de-a valma, fara dovezi si chiar daca se afla ca ceva n-a fost adevarat, nu este nimeni interesat sa recunoasca ca s-a inselat, continuind sa insiste c-a avut dreptate in toate cite le-a crezut si spus. Daca este adevarat si asa sintem, trebuie sa ne corectam, iar daca nu este adevarat, trebuie sa aratam. In ambele situatii am avea de munca! Sa vedem ce anume se va misca, in ce directie si cind (daca) se va intimpla!

    Apreciază

   • Va multumesc pentru raspuns, nu credeam ca ma (mai) baga cineva in seama, foarte bine..
    Situatia e oarecum… albastra si adevarul nu indrazneste nimeni sa-l spuna verde-n fata.
    Preotii se tem sa nu-si piarda parohiile – locul de munca, au rate de platit, copii de crescut.. Miza e foarte mare.
    Unii ca mine pot sa spuna ce vor, oricum nu au mare lucru de pierdut..

    Apreciază

  • Donatii particulare, fiecare dupa cum il lasa inima si portofelul. Asta e solutia.
   Banii luati de la statul-mamona sau de la super-statul U.E.. se alege PRAFUL de acesti bani.
   Nu credeti? Hai sa vedem..

   Apreciază

 6. Sunt foarte la moda pariurile sportive. Adica sa pui pariu ca va fi asa sau.. altfel? O industrie de zeci de miliarde anual…
  Foarte interesant, ce sa spun. Realitatea virtuala ridicata la rang de realitate fizica??
  Foarte multi oameni s-au lasat de vicii grele precum fumatul si s-au apucat de pariuri sportive….
  Este parte a planului de transformare a oamenilor in draci.

  Apreciază

 7. AM DESCHIS „AL TREILEA FRONT”

  După ce asociația ERORI JUDICIARE, pe care o conduc, a încheiat anul 2019 în forță (obținerea din partea ÎCCJ a unei hotărâri de cercetare penală a asasinilor soților Ceaușescu; proceduri avansate de mutare/înhumare a rămășițelor lui Ion Antonescu într-un cimitir) acum vizăm DESFIINȚAREA agenturii Israelului în România, numită Institutul de studiere a holocaustului din România „Elie Wiesel”. Vă punem la dispoziție primul act al acestui nou demers:
  https://ortodoxinfo.ro/2020/01/10/o-asociatie-curajoasa-din-arad-solicita-desfiintarea-institutului-antiromanesc-elie-wiesel/
  „Incepem cu o intrebare : Cat timp mai este necesara functionarea acestui institut? Cand isi va termina el „studiul” asupra holocaustului din Romania ? In 10 ani, 100 ani,1000 ani, 10.000 ani ? Pana cand banul public va fi irosit?
  Ca sa intelegeti demersul nostru facem o scurta introducere: Elie Wiesel il abordeaza in 2003 pe Ion Iliescu, presedintele Romaniei si ii cere se se implice in a se lamuri chestiunea, daca a fost sau nu a fost holocaust in Romania.
  Ion Iliescu: …. A existat teatru evreiesc in Bucuresti, in seara de 23 august 1944 chiar a avut spectacol. Nu a existat la Londra sau New-York, in timpul razboiului, teatru evreiesc, dar in Bucuresti era…
  Elie Wiesel: Dati-l naibii de teatru, domnule presedinte, eu de holocaust vorbesc, daca a existat sau nu, trebuie sa ne sprijiniti sa-l dovedim.
  Ion Iliescu: Pai, trebuie facuta o comisie de cercetare mai intai, sa vedem despre ce-i vorba ,
  Elie Wiesel: O avem, chiar una internationala, eu sunt presedinte si am in ea specialisti evrei in holocaust, diplomati unii, printre care si Rosenne Meir fostul ambasador al Israelului in SUA si chiar cativa istorici romani, in ipoteza ca avem intrebari de natura istorica
  Ion Iliescu: Bine, astept concuziile ei.
  Elie Wiesel: Ne trebuie o recunostere oficiala pentru Comisia internationala, eu o am doar in ciorna, aici in carnetelul meu si avem nevoie, bineinteles, de… bani.
  Ion Iliescu: Se rezolva in principiu, sa ma consult si eu cu consilierii mei ,e batator la ochi un act normativ cu. Comisia dvs. in componenta conceputa de dvs.
  Elie Wiesel: Actul normativ poate sa prevada orice… Comisia internationala in componenta ei, asa cum v-o dau eu acum, trebuie sa apara asa, tangential, in actul normativ si atunci nu-i batator la ochi. Si nu uitati de banii nostri… ai Comisiei internationale
  Ion Iliescu: Bine, asa vom face.”
  ………..
  „Daca Guvernul Romaniei are bani de aruncat va sugeram sa ii folositi pentru infiintarea si functionarea unui Institut de cercetare a crimele evreilor impotriva poporului roman.”

  Cititi va rog tot articolul.
  Bravo lor !!!!
  Dumnezeu sa.i ajute si sa.i pazeasca.

  TRAIASCA ROMANIA !!!!!!!!!!

  CU NOI ESTE DUMNEZEU !!!

  Apreciază

 8. Cum au trecut Sfintele sărbători,
  Se fac bagaje, lacrimi se ascund
  De fete despărțite de feciori,
  De copilași ce rămân iar plângând.

  Se plânge-n porți, se suferă-n tăcere,
  Se numără din nou şi luni şi ani…
  Că-şi iau cei dragi la revedere
  Şi pleacă-n alte țări, să facă bani !

  Rămân acas’ bătrâni fără putere,
  Bolnavi cu sufletul, neâmpăcați,
  Că-şi pierd copiii, cea mai mare-avere
  Şi suferă, de parcă-s condamnați !

  Se-împrăștie românii-n țări străine,
  Se rup familii în bucăți….
  Când țara noastră lor le aparține
  Şi-n ea au loc românii nostri toți !

  Se plânge pe la vama țării noastre
  Şi prin aeroporturi şi prin gări…
  Rămân copii plângând pe la ferestre
  Şi mame care plâng prin depărtări…

  Ne trece astăzi granița zacusca
  Şi porcu-nghesuit…pus la borcan,
  Ascunsă-n geamantan, trece şi țuica…
  Să le ajungă cate-o gură, peste an.

  Ne trec şi micii şi sarmale-nghețate,
  Şi moarea pusă-n sticle, din butoi,
  Se duc românii-n țări îndepărtate…
  Şi duc ce au mai bun de pe la noi !

  Ne trece granița şi ceapa şi slănina,
  Căci toate-acestea le alină dorul
  Şi nimeni nu-şi asumă vina…
  De ce ne pleacă-n alte țări poporul ?

  De ce mănâncă pâinea-n altă țară,
  De ce nu le tihneşte-o bucătură ?
  Şi trebe’ să slujească pe afară,
  Că-n țara lor e mare-ncrengătură !

  Se duc din țară oameni de valoare,
  La care le vom duce dorul…
  Şi fenomenul ăsta ia amploare,
  Dar nimeni nu schimbă „decorul” !

  Câți ani mai trebuie să treacă,
  Să ne putem găsi în țară rostul ?
  Să nu mai suferim că ai noștrii pleacă
  Şi-n alte țări îşi află adăpostul… !

  Românilor, vă-ndemn să ne rugăm
  Şi să plecăm genunchii pentru țară,
  Prin rugăciune, țara s-o salvăm,
  Să nu lăsăm ca neamul să dispara!
  ( autor necunoscut)

  Apreciază

 9. Sacrificiu ritualic pentru moartea sefului contraspionajului iranian. Au doborat intentionat un avion civil in care jumatate erau „diasporeni” (considerati tradatori si gunoaie) doar pentru a arata… „respect”.
  Desi n-as fi crezut, acesti iranieni sunt mai satane decat jidanii.

  Apreciază

 10. Polonia are si popor si guvernanti, insa si tradatori rezist ce nu rezista ce-si iau cu flit.
  Comisia de la Venetia a fostr trimisa la plimbare, i s-a dat cui flit…asa popor asa guvernanti…BRAVO.
  UNDE ESTE POPOR SUNT SI GUVERNANTI ce au vana pt ca au sprijinul unui popor ce nu doarme precum al nostru, chiar daca au si ei hastagistii lor tradatori.
  http://www.justitiarul.ro/strada-si-strainatatea-aceeasi-reteta-in-tot-estul-europei/

  Apreciază

 11. Poporul este dispretuit de hastagisti si tradatoriii regresisti neo marxisti., …ce indata ce au preluat guvernarea anunta crize…sunt crizati ei ca nu pot fura de la popor inca ,pe cat vroiau ,pana la alegeri…trece timpul si ce sa vezi se crizeaza ca trebuie sa respecte maririle esalonate de cine?… de DRAGNIA…” ii apuca apoplexia la gandul ca banutii din mariri intra in buzunarele romanilor…
  si pt florian..nu-ti permit sa mi te adresezi.

  Apreciază

 12. Johannis si cu statul paralel ne forteaza sa luam acte biometrice!!!!
  https://www.stiripesurse.ro/guvernul-pregateste-schimbarea-buletinelor-carti-electronice-de-identitate-de-la-12-ani-cu-amprente-digitale_1421171.html

  Sa ne pastram calmul si sa recapitulam „pas cu pas” odiseea cartilor antichristice:

  1. 2002 intra in vigoare legea cărții de identitate sub guvernare PSD prim ministru A. Nastase (2000 – 2004) cu termen de aplicare pana in 2004.

  2. Nu s-a reusit „implementarea” dracului asa ca apare cardul de asigurat.

  3. In 2017 Carmen Dan (PSD) declara ca în iunie isi va lua primul card..

  4. In 2018 Lia Olguta Vasilescu (PSD) declara ca sa asteptam pana în a doua jumatate a lui 2018..

  Restul e istorie..

  Apreciază

  • cip=rob … iar in final, robot. Robul-robotul nu mai are libertate. Si-a dat-o in mainile stapanului-inteligenta artificiala-antihristul-satana. Pecetea va fi iadul pe pamant in trup. E ca la sinucidere. Nadajduim ca la cei care le-o va pune cu forta, sa nu aiba efect.

   Apreciază

 13. Atata timp cat toate partidele la putere au sustinut obligativitatea cardului biometric, rezulta ca:
  TOATE PARTIDELE SUNT LA FEL!
  TOATE SUNT ANTI-ROMANESTI SI ANTI-ORTODOXIE!
  TOATE PARTIDELE SUNT ANTICHRISTICE!
  Nu mai conteaza politicile lor sociale, ca mai dau si la saraci, la biserici pentru renovare/constructie
  EGAL CU ZERO.
  Sustinand actele biometrice, TOATE PARTIDELE SI POLITICIENII SUNT LA FEL, adica iadul cel mai de jos posibil indiferent cat au dat la saraci.

  Apreciază

 14. „Noi trecem prin ce trecem pentru că ne-am depărtat de Dumnezeu!”.

  https://www.activenews.ro/cultura/Pr.-Ilarion-Dan-de-la-Crucea-vorbe-profetice-Romania-nu-mai-este-o-tara-crestina-in-ea-crestinii-sunt-minoritari.-Actualmente-se-prefigureaza-un-regim-totalitar-terifiant-care-va-nega-tot-ce-tine-de-Adevar-159544
  „Noi suferim ca popor pentru că ne-am depărtat de Dumnezeu, să fie clar. Ne-am degradat moral. Am ajuns un popor de oameni care sunt văzuți destul de prost, ca să zic așa, foarte mulți concetățeni de-ai noștri se comportă așa cum se comportă și nu foarte bine, noi, aici, în Țară, ne comportăm cum ne comportăm, nu avem dragoste unul față de celălalt, vedeți, raporturile sociale, raporturile cu instituțiile statului, există un dispreț, o desconsiderare a semenilor noștri, nu mai avem respect unii pentru alții. Nu mai vorbesc de dragoste, vorbesc de lucruri minimale, de a te comporta civilizat cu cel de lângă tine. Și atunci nu are cum să ne fie bine! Noi înșine ne facem acest rău. Noi nu vom putea să ieșim din această stare decât apropiindu-ne de Dumnezeu, revenind în Biserică! Nu există altă cale!”, atrage atenția pr. Ilarion Dan.

  Inca doua stiri,una mai „buna”decit cealalta !

  https://ortodoxinfo.ro/2020/01/14/a-inceput-regionalizarea-romaniei-trei-ministere-pregatesc-eliminarea-structurilor-judetene-si-inlocuirea-cu-structuri-regionale/

  https://ortodoxinfo.ro/2020/01/14/a-inceput-regionalizarea-romaniei-trei-ministere-pregatesc-eliminarea-structurilor-judetene-si-inlocuirea-cu-structuri-regionale/
  Cunosc persoane care au primit anul trecut buletine cu termen nelimitat;sfatul meu este sa incercati si sa le schimbati acum,pina nu intra legea in vigoare…..poate reusiti sa le primiti tot pe termen nelimitat.

  Legalizarea sodomiei la catolici:
  https://ortodoxinfo.ro/2020/01/14/cardinal-papistas-din-germania-cuplurile-de-homosexuali-pot-primi-binecuvantarea-bisericii/

  Multumim TIE DOAMNE ca ne mai rabzi !!!!!!!!!
  Cu noi este DUMNEZEU !!!!!!

  Apreciază

 15. PSD = ACTE ELECTRONICE = 666

  – Începând cu data de 1 ianuarie 2003, în România, în paralel cu actualele documente de identitate ale persoanei, se eliberează de către consiliile locale, prin primării, cărți electronice de identitate.

  – Actualele documente de identitate vor continua să fie folosite pentru identificare și pentru dovedirea cetățeniei române, până la data înlocuirii lor cu noul tip de carte electronică de identitate, dar nu mai târziu de data de 31 decembrie 2006.

  – Cartea electronică de identitate conține în mod obligatoriu datele aflate în prezent pe cartea de identitate sau pe buletinul de identitate, pe permisul de conducere și pe cartea de alegător.

  – Cartea electronică de identitate conține, după caz, și date referitoare la asigurarea medicală, asigurarea socială și semnătura digitală.

  https://lege5.ro/Gratuit/gm4tinrt/ordonanta-nr-69-2002-privind-regimul-juridic-al-cartii-electronice-de-identitate

  Apreciază

 16. si uitati parinte cum vor sa transforme ue intr o imparatie a procletului antihrist prin subjugarea oamenilor cu trup si suflet la fiara antihrista ,mai intai prin nimicirea poparelor cand au fost luate resurse , bogatii date de la DUMNEZEU pentru fiecare popor in parte pe al lor pamint prin neamu fiecarei natii in parte iar astazi cu multa viclenie se vrea prin obligativitatede documentelor cu cip- rfid 666 cu ingenunchierea popoarelor in fata fiarei la 666 si apoi nimicirea lor.
  sa raminem statornici in dreapta credinta Sfanta ORTHODOXIE si sa nu ne inchinam la 666.

  ,,,Mai veti vedea ca steaua cu cinci colturi va fi inlocuita cu steaua cu sase colturi si atunci va fi vaiul peste lume …,,,parintele Arsenie Boca


  aici pe pamintul nostru in ROMANIA a mai fost dusa o lupta impotriva fiarei rosii cu mult sange varsat al martirilor si mucenicilor din Aiud , Gherla , Baia Sprie , canal Dunare Marea Neagra pina la Cotul Donului si dusa lupta din Carpati pina in mtii Tatra chiar si in Spania , cand toata elita intelectuala a ROMANIEI au ales atuncea sa devina mucenici pentru Hristos pentru o Cruce, pentru acest Neam si pentru aceasta Tara .
  O sa vedeti parinte ca acest sange varsat in temnite si inchisori comuniste pentru aceasta Tara dus in fata lui HRISTOS DUMNEZEU va face dreptate chiar aici incepand de pe acest pamint cand vor pieri parinte toti care nu vor mai ridica hula si razboi Sfintei Cruci si acestui Neam.

  Apreciat de 1 persoană

 17. Domnul Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, are o poziție corectă…politic! Provoacă multă sminteală o astfel de atitudine. Creștinii trebuie să insiste ca Patriarhia să aibă o atitudine corectă din punct de vedere ortodox.

  Patriarhia ar trebui să cunoască mai bine decât un creștin de rând ce conțin capitolele 13, 14 și 15 din Apocalipsă și să-i îndemne pe preoți să-i ajute pe creștini să deosebească binele de rău, nu să-i smintească.

  Indiciile pecetluirii cu semnul fiarei prin tehnologia bazată pe 666 sunt clare: ,,Şi ea (fiara) îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase” (Biblia,Apocalipsa, 13:16-17)

  Ce e așa de greu de înțeles? Această tehnologie, dacă este utilizată necorespunzător, are efecte nocive pentru sufletele noastre. Dacă ni se dă un avertisment biblic, trebuie să ținem seamă de el de la vlădică până la opincă. Ne mirăm de neascultarea Evei, dar și noi le facem pe toate de-a-ndoaselea. Iar Patriarhia, ne SMINTEȘTE cu bună știință în loc să ne arate drumul cel bun. O patriarhie care are o astfel de atitudine se dezice de creștinii păstoriți.

  Consecinţele pecetluirii cu semnul fiarei 666 sunt de asemenea formulate clar: ,,Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mana lui, va bea din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului. Şi fumul chinului lor se suie în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primește semnul numelui ei.” Biblia; Apocalipsa, cap. 14, versetele 9-11

  Așadar, Patriarhia cu toți purtătorii ei de cuvânt să facă un efort de gândire și să nu se mai creadă infailibili și mai importanți decât textul Apocalipsei pe care sunt datori să-l apere, nu să-l trădeze!

  Patriarhia Românâ, prin purtătorul ei de cuvânt, Vasile Bănescu, chiar și-a luat rolul în serios de a ne a umili Biserica Ortodoxă:
  ,,Problema cipurilor nu este o problemă cu relevanță spirituală, religioasă, deci din această perspectivă nu există nicio poziție negativă a Bisericii. A bisericilor. Adică nu am cunoștință ca vreo biserică din cele prezente să aibă vreo poziție critică.”
  Prin folosirea termenului ,,biserici” , chiar vrea să ne creeze niște complexe pe motiv că noi, cei care nu dorim acte cu cip nu suntem în rândul lumii civilizate! Hristos nu ne cere să fim în rândul lumii și pe placul acesteia, ci să facem voia Sa în BISERICA Sa! Cine consideră că sunt mai multe BISERICI, după cum s-a legiferat la minciunosinodul din Creta, înseamnă că nu e ORTODOX, așadar să se abțină să mai dea sfaturi ortodocșilor, indiferent ce rang ierarhic are.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s