Adevarata pozitie a Bisericii legat de actele biometrice : NU LUAM !!!

 

Organizatia iudeo-masonica-satanista numita UE vrea sa ne bage pe gat acte biometrice, pasapoarte-din 2009, buletine-din 3 aug.2021. Pr.Vasile Banescu, purtatorul de cuvant al Patriarhului Daniel, declara ca Biserica nu este impotriva. https://www.mediafax.ro/social/director-evidenta-persoanelor-incepand-cu-3-august-2021-se-va-calatori-in-ue-doar-cu-noile-buletine-electronice-18712084

Oare a uitat de Sinodul local din Ardeal convocat de catre IPS Bartolomeu(Valeriu) Anania din 19 februarie 2009, la o zi dupa 18 februarie-ziua Marturisitorului Valeriu Gafencu ? Daca a uitat, noi ii reamintim : https://theologhia.wordpress.com/2009/02/19/sinodul-mitropolitan-al-clujului-albei-crisanei-si-maramuresului-se-pronunta-impotriva-cipurilor-si-a-pasapoartelor-biometrice

II mai reamintim si http://www.ziaristionline.ro/2014/04/30/pr-mihai-valica-obligativitatea-folosirii-pasapoartelor-biometrice-in-ue-pentru-cetatenii-republicii-moldova-si-nu-numai-este-ilegala-conform-unei-hotarari-a-curtii-europene-de-justitie/

Si acestia sunt Biserica : IPS Bartolomeu Anania, IPS Justinian Chira, PS Sebastian al Slatinei, P.Justin Parvu, P.Craciun Opre, P.Dionisie Ignat, P.Arsenie Papacioc, P.Adrian Fageteanu … Ati auzit de ei P.Banescu ? Auziti aici : https://www.youtube.com/watch?v=jEh1vLHxGS8

Actele biometrice si cele electronice sunt penultima etapa inaintea aparitiei pecetii antihristului de care ne-a avertizat Sf.Ap. si Ev.Ioan in cartea Apocalipsei :

‘ Şi ea(fiara, n.n.) îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.” Apocalipsa 13.
Oare nu este evident incotro merg lucrurile : acte biometrice-electronice, card unic, scoaterea banilor cash, moneda virtuala, pecetea antihristului !!!
Pr.Vasile Banescu mai declara ca „…Problema cipurilor nu e o problema cu relevanta spirituala , religioasa…” . Oare asa sa fie ?
Chiar si actualele buletine fara cip, au sub poza din dreapta scris „sex-sexe-sex”.  Ia uitati-va ce inseamna cuvantul „sex” in limba latina ? SASE. Ce inseamna cuvantul „sexe” ? SEX=SASE. https://www.dictionar.us/latin-roman/ 
Iata deci inca de la actualele buletine tip card, ca este scris 666 in mod viclean, ascuns. Oare nici aceasta nu are nici o relevanta religioasa, spirituala ? Cine sunt de fapt cei mai mari inaintea lui Dumnezeu in Biserica ? Martirii !!! Ei au cea mai mare indrazneala inaintea lui Dumnezeu. Iata ce spun ei : SI SA NE FIE CLAR, EI SUNT BISERICA IN TIMPUL PRIGOANEI !!!
Asa ca noi in acesti Martiri credem, de ei ascultam pe cat putem si acte electronice-biometrice NU LUAM.
Romania este de 30 de ani sub ocupatia iudeo-ue-americana. Mai are 10 ani grei. Am fost din ’48 pana in ’89, 40 de ani sub ocupatia iudeo-sovietica. N.Ceausescu a incercat o lupta pentru independenta nationala. A fost tradat. Telul final al satanistilor iudeo-americani ocupanti este satanizarea-robotizarea tuturor oamenilor indiferent de credintele lor.
Noi romanii acum trebuie sa ne unim fortele in lupta impotriva acestei noi etape care duce pe orice om la pecetluirea finala.
Fata de stat-grupare aservita ocupantului care da legile lui, refuzam actele electronice :
https://stranaortodoxa.wordpress.com/2020/01/21/refuz-buletin-electronic/ . Cu cat vom fi mai multi, cu atat mai bine, desi Adevarul nu sta in numar.
Maica Domnului cu noi si nimeni impotriva noastra.
Cu noi este Dumnezeu, cu al Sau har si cu a Sa iubire de oameni, totdeauna acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

89 de comentarii

 1. Trebuie reconstituite exact faptele si identificati vinovatii.
  Cine au fost primii care au actionat pentru introducerii acestor acte?
  Cine a semnat propunerile legislative?
  Cine au fost acei membrii in comisiile legislative?
  Cine li s-a alaturat pe parcurs (partide politice, independenti)?
  TREBUIE FACUTA LUMINA, SA STIM SI NOI CINE AU FOST POLITICIENII/PARTIDELE CARE AU SUSTINUT ACEASTA PACOSTE!
  Mergand pe firul apei vom ajunge la concluzia ca TOATE PARTIDELE SI TOATA CLASA POLITICA…
  NU E NICI O DEOSEBIRE, TOTI SUNT LA FEL!

  Apreciază

  • Istoria numarului fiarei in Romania.
   Capitolul 1 – Inceputuri: codul numeric personal introdus prin decret (!) prezidential in 1978 de catre „cel mai iubit fiu al poporului”.
   „Geniul fara de seaman pe pamant” a hotarat prin decret ca fiecare cetatean sa primeasca un numar. Cum va suna?
   CNP-ul contine printre altele informatii despre data nasterii, codul localitatii etc https://ro.wikipedia.org/wiki/Cod_numeric_personal#C dar si un misterios cod ocult NNN (‘N’ de la negare?) care este un număr format din 3 cifre din intervalul 001 – 999 (6 intors, suma 18=3X6). Numerele din acest interval sunt atribuite de calculator (chipul fiarei). Si uite asa fiecare om a fost „botezat” de catre calculator cu un numar.

   Apreciază

  • Capitolul 2 – Caderea comunismului si intrarea in era varsatorului (antichristului).
   Primele documente electronice atestate in Romania au fost cartelele de metrou. O echipa de ingineri de la Bruxelles au venit in Romania pentru implementarea cartelelor de metrou. Toti au pierit in accidentul aviatic de la Balotesti in 1995 https://en.wikipedia.org/wiki/TAROM_Flight_371
   Codurile de bare patentate prin anii ’50 dar neutilizate au luat avant abia prin 1995 o data cu infintarea Amazon – cea mai antichristica companie care a existat vreodata, mai rau decat Google si Microsoft la un loc.
   Prin 1996 au aparut si pe la noi.

   Apreciază

   • Buna seara parinte. Noroc ca mia ramas certificatul de nastere. Dzeu sa ne dea putere intelepciune de a ne trezi din acest somn (cosmar) profund. Multumim ptr informatii. Suntem asa confuzi. Ce n-as da sa fi stiut acum in 2002 de cip cand mi sa facut pasaport cu cip.

    Apreciază

  • Capitolul 3 – „Numaratul oualelor.”
   Garda comunistilor imbatraniti in rele (condusa de iliescu actualul presedinte „de onoare” al PSD ) trebuie sa lase loc celor mai tineri, mai plini de energie avandu-l ca lider pe A.Nastase, etichetat drept arogant de catre insusi iliescu.. A. Nastase – un ins cult profesor universitar, erudit, iubitor de cultura si arta, prim ministru si mostenitor de drept al partidului unic pcr-fsn-pdsr-psd (de la iliescu) a iesit in evidenta printr-un tupeu golanesc destul de rar intalnit chiar si in cartiere-problema ale Bucurestiului cum ar fi Ferentari, Rahova sau Vacaresti.
   A „ramas” in istorie prin celebra invitatie youtube.com/watch?v=1INTdAmuR74 si prin obsesia lui pentru numaratoare (de gaini, oua.. de ce nu si oameni).
   In plin mandat de prim-ministru, A. Nastase a fost primul guvernant din Romania care a dat o lege pentru actele electronice: ORDONANŢĂ nr.69 din 29 august 2002 (un 6 si doi de 9). PSD fiind un partid cu istorie si blazon care se respecta…
   http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.htp_act_text?idt=37599

   Apreciază

   • Ordonanta 69:

    Semneaza:
    PRIM-MINISTRU
    ADRIAN NĂSTASE

    Contrasemnează:

    Ministrul administraţiei publice,
    Ionel Fleşariu,
    secretar de stat

    Ministrul comunicaţiilor şi tehnologiei informaţiei,
    Dan Nica

    Ministrul de interne,
    Pavel Abraham,
    secretar de stat

    Ministrul finanţelor publice,
    Gheorghe Gherghina,
    secretar de stat

    Deci incet incet, numele acestor gunoaie umane incep sa iasa la suprafata.

    Apreciază

  • Sfintii morti fara lumanare si ingropati fara cruce in digurile Canalului sa se roage sa fim scapati de pacostea actelor biometrice – cel mai mare pericol si necaz de la Adam incoace, sa nu fie copiii nostri sclavi, Amin.

   Apreciază

  • Inca doua gunoaie umane cu functii de raspundere:
   – Catalin Giulescu: „director” la evidenta populatiei.
   – Vasile Banescu „purtator” de… „cuvant” la BOR.

   Creste lista neagra

   Apreciază

  • PSD = ACTE BIOMETRICE
   Victor viorel ponta nu putea sa lipseasca de pe lista neagra a gunoaielor, jigodiilor si a crescatoriilor de purici care isi fac veacul printre noi oamenii.
   http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/143696
   Alte jigodii si gunoaie pe LISTA NEAGRA.

   SEMNEAZA: PRIM-MINISTRU VICTOR-VIOREL PONTA
   Contrasemnează:
   – Ministrul administrației și internelor,Mircea Dușa
   – Ministrul delegat pentru administrație, Constantin Cătălin Chiper, secretar de stat
   – Secretarul general al Guvernului, Ion Moraru
   – Viceprim-ministru, ministrul finanțelor publice, Florin Georgescu
   – Ministrul afacerilor europene, Leonard Orban
   – Ministrul afacerilor externe, George Ceamba, secretar de stat
   – Ministrul justiției, Mona Maria Pivniceru

   Incet incet, creste lista neagra…

   Apreciază

  • Asa este. Ti se poate intuneca mintea-sufletul în asa fel încât sa nu mai simțit ca e pacat, sa cazi intr-o cumplita nesimtire dihovniceasca, sa nu te mai mustre conștiința. Asta ar fi cel mai grav. Si cuvânt ul acela al P. Justin care zice ca cine le va lua, va merge din cadere in cadere si lua si pecetea. Asta e groaznic, înfricoșator. Dumnezeu sa ne scape. Uite cum Pr. Banescu si altii il ajuta pe antihrist la pecetluire. Oare se mai poate intoarce ? Dumnezeu sa-l lumimeze. Arie, se zice ca era mustrat de mama lui : ” Mai Arie, toata lumea zice ca esti eretic. Intoarce-te fiule !!!”. Arie :” Nu mai pot.” Doamne fereste.

   Apreciază

   • Parinte ,un video interesant cu demonstrarea faptului ca Arca lui Noe a existat si exista si astazi in zilele noastre marturie a potopului Domnului ISUS HRISTOS.

    „7. Si a zis Domnul: „Sterge-voi de pe fata pamantului pe omul pe care l-am facut, de la om pan’ la dobitoc si de la taratoare pan’ la pasarile cerului, caci Ma caiesc ca le-am facut”.
    „Si precum a fost in zilele lui Noe, tot asa va fi si venirea Fiului Omului;
    Fc 6:9-12, Mt 10:23, Mt 24:3, Mt 24:27, Mt 24:39, Lc 17:26-28, 1Co 15:23, 1Tes 2:19, 1Tes 3:13, 1Tes 4:15, 1Tes 5:23, 2Tes 2:1, 2Tes 2:8, Iac 5:7-8, 1Ptr 3:20, 2Ptr 3:4, 2Ptr 3:12, 1In 2:28

    38. ca precum in zilele acelea de dinainte de potop oamenii mancau si beau, se insurau si se maritau, pana in ziua cand a intrat Noe in corabie,
    Fc 6:13, Fc 7:23, Lc 17:26-28, 2Ptr 3:6

    39. si n’au stiut pana ce a venit potopul si i-a luat pe toti, tot asa va fi si venirea Fiului Omului. ”

    Apreciază

   • Buna seara parinte . dumnezeu sa ne dea putere de a renunta la acte. Cate apasare simti pe umeri cand esti in pacat. Cu pasaportul cu cip. Din 2002 am acest pasaport nu vreau sa-mi gasesc scuze . atunci nu stiam ce i aia cip biometrie smd.

    Apreciază

   • Doamne ajuta. Dupa putere si constiinta, dar actele cu cip, biometrice sunt inaintemergatoare pecetii cu nanocipuri. Deci sunt periculoase. Dumnezeu te poate scoate din orice rau dar sa misti putin.

    Apreciază

 2. Cum as putea sa ma intalnesc cu Dumneavoastra, imi place enorm de mult cum vorbiti si cu siguranta daca ne-am intalni am avea multe subiecte de discutat.Mi-as dori din tot sufletul ca eu si sotia mea sa putem ajunge la Dumneavoastra.Unde va putem gasi?

  Apreciază

  • Sunt in Dobrogea de un an : Sat Culmea, oraș Ovidiu, jud Constanța. Asezamantul Monahal Sf. Ap. Andrei. La 300 metri de Canal, la 1km de fostul lagar Noua Culme-aici a fost muncit P. Justin timp de 6 luni la o cariera de piatra in 1960. Apoi ultimii 4 ani a fost muncit in Delta, la Periprava. Stam pe o fasie de pământ scos din Canal cu lopata, tarnacopul, roaba si căruța de catre cei 135.000 de deținuți chinuiți la Canal in perioada 1949-1953. Despre fasia asta de pamant se scrie in Acatistul Sf. Romani din Inchisori la Condacul 8 si Icosul 8 : ” Iudeii cei robiti in Egipt nici in parte n-au rabdat suferințele voastre Sfintilor Marturisitori, ca nu pietre si caramizi v-ati trudit a framanta, ci cu brate istovite munti de pamant din loc ati mutat, si ati croit albie de lacrimi si sange pe care toate apele Dunarii n-o vor putea spala, caci glasul suferintei voastre neancetat se inalta la Cer, strigand lui Dumnezeu : Aliluia. Glas au dat apele si adancurile cumplitului Canal s-au cutremurat, ca nu sunt graiuri care sa nu se auda si dureri care sa nu rodeasca: iar noi Sfintilor glasul patimirii voastre din strafunduri auzindu-l, graim catre voi unele ca acestea : Bucurati-va suflete tari ca muntii batrani Bucurati-va pomi viscoliti de furtuni Bucurati-va ca-n arsita si ger ati trudit Bucurati-va ca PĂMÂNTUL CU SÂNGE ATI SFINȚIT … ” Pe capatul acestei fasii de pamant scos cu roabele si carutele din Canal acum 80 de ani, stam noi acum : 2 preoti si un calugar cu o bisericuta din osb si doua casute, una din osb si una din bolțari . Fasia de pamant are vreo 8 km, in forma de U. La mijloc este radarul americanilor cotropitori aparatori ai demonocratie iudaice pe meleagurile noastre. Fasia de pământ are la noi, la capat 10m înălțime, 50m lățime. Peste 85% din deținut din lagarelor comuniste, spune Radu Ciuceanu la Academia Romana si trebuie amintit mereu, au fost legionari. Miscarea Legionara a fost cea mai puternica organizatie de lupta impotriva comunismului… unii cu arma in mama, altii cu puterea cuvantului, cu postul si cu rugaciunea. Nu se stie numarul exact al martirilor, niciunul nu are cruce la cap si majoritatea sunt ingropati in digurile Canalului. Acest Acatist a fost scris de maicile de la Diaconesti prin 2005 cred. Dar Asezamantul monahal Sf. Ap. Andrei a fost înființat la Culmea pe capatul acestei fasii de pamant in 2010. Cum de au scris maicile despre aceasta fasie de pament fara sa o vada vreodata ? Este o minune. Duhul Sfant a randuit asa, in cinstea Sfintilor Mucenici de la Canal !!! Aici au patimit P. Justin Parvu, P. Arsenie Boca, P. Ilie Lacatusu, P. Benedict Ghius, P. Dimitrie Bejan, Monahul Atanasie Stefanescu, P. Gherasim Itscu, Dan Roman si multi altii, ultimii nostri Mari Sfinti, necanonizati din pacate datorita robiei unora de la conducere de catre fantoma impostorului elie diesel.

   Apreciat de 2 persoane

   • IMPRESIONANT PARINTE ,CU AJUTORUL DOMNULUI IISUS HRISTOS VOI VENI SA VAD SI EU LOCUL CE NI L-ATI DESCRIS ,UNDE SLUJITI ,SI CU PERMISIUNEA DVS SA MA LASATI SA VA STRANG DIN NOU MANA ,CA UNUI BUN ROMAN SI ROB SLUJITOR AL IMPARATULUI CERURILOR SI PAMATULUI. SI VA POMENESC PARINTE IN CUGET IN CASA .DOMNULUI.DOAMNE AJUTA !

    Apreciază

   • Seara buna, am intrebat un reprezentant al episcopiei Tomisului daca va cunoaste, dar nu stia de: Sat Culmea, oraș Ovidiu, jud Constanța. Asezamantul Monahal Sf. Ap. Andrei…

    Apreciază

 3. Nu la copii m-am referit ci la satele respective , oare nimeni nu s-a ridicat impotriva asupririi hortistilor nici macar Gheorghe Pasca ?.Nu au fost partizani in timpul ocupatiei hortiste ?.

  Apreciază

 4. Pentru pacatele lor Dumnezeu le-a luat copii ,eu asa cred , eu nu cred ca Dumnezeu ar fi ingaduit sa aiba loc acele masacre in satele acelea daca satenii nu ar fi pacatuit impotriva lui . Nu ma intelegeti gresit , nu de copii este vorba , ci de satenii respectivi , altminteri cum sa ingaduie Dumnezeu asa ceva ?.

  Apreciază

 5. Doamne ajuta si mantuire tuturor fratilor ortodocsi!
  Eu sunt cel mai mare pacatos.
  Eu cred ca Domnul nostru Iisus Hristos ne mai rabdă acum pe pamant pe noi românii, datorita rugaciunilor Preasfintei Născătoare de Dumnezeu si ale Sfintiilor si Martiriilor neamului nostru,, si indraznesc sa cred ca si datorita suferintelor inaintasilor nostrii, care au suferit mult inca de la Încrestinarea pamantului nostru, au suferit cand ei nu aveau avorturi si păcate pe care le aveam, noi nu au tradat Ortodoxia cum am tradat-o noi, datorita lor mai suntem noi acum pe pāmant si nu in iad.
  DOAMNE IISUSE HRISTOASE FIUL LUI DUMNEZEU TE RUGAM MILUIESTE ROMÂNIA SI POPORUL ROMAN!
  DOAMNE INTOARCENE PE TOTI DE BUNAVOIE LA TINE!

  Apreciază

 6. Iată o variantă de mesaj care , eventual îmbunătățită, poate a fi trimisă la dgj_transparenta@mai.gov.ro, până joi, 23 ianuarie, în cadrul dezbaterii publice.

  CĂTRE,

  MINISTERUL AFACERILOR INTERNE

  Subiect: Dezbaterea publică privind proiectul de ordonanță pentru modificarea şi completarea unor acte normative care cuprind dispoziții privind evidența persoanelor și actele de identitate ale cetățenilor români

  Am luat cunoștință în legătură cu faptul că ni se oferă posibilitatea de a obține cărți de identitate fără cip și m-am bucurat. Apoi, am văzut că există articole și videoclipuri în care se vorbește despre marcarea izotopică, posibilă în zilele noastre, în timpul fotografierii pentru obținerea unei cărți de identitate simple sau biometrice.

  Întrebarea mea este dacă MAI poate oferi garanții că, în timpul fotografierii pentru cartea de identitate, nu vom fi marcați izotopic.
  Am selectat câteva astfel de materiale care, în opinia mea, imi justifică întrebarea adresată mai sus:

  despre marcarea izotopică: Unui bărbat din Rusia i s a aplicat un cod de bare pe frunte, la bancă – https://www.youtube.com/watch?v=QP9Bj2eZQi0

  Aplicarea semnului fiarei Experiment cu datele biometrice a unui ATM – https://www.youtube.com/watch?v=CAXX0mhd404

  Despre actele 666.”Cine are urechi de auzit să audă”(Matei 13:9) – https://www.youtube.com/watch?v=_aBSjF5jKII

  Pecetea lui Antihrist, De ce nu trebuie acceptat: card,pasaport biometric, etc – https://www.youtube.com/watch?v=Cax8LYY9uPg

  Marcarea izotopică – pecetluirea cu raze laser a oamenilor

  Singura Biserică este cea ortodoxă, așa cum orice ortodox mărturisește în Crez: ,,Una sfântă, sobornicească și apostolească biserică.” În numele ei, nu se poate vorbi politic corect, așa cum au încercat unii purtători de cuvânt ai Patriarhiei Române! Nu voi confunda Biserica lui Hristos cu ierarhia bisericească impusă de forțele politice cu scopuri oculte, ci mă voi raporta la Sfinții Părinți purtători de Duh Sfânt care ne-au spus clar ce avem de făcut în aceste vremuri.

  Trăim vremurile profețite în urmă cu 2000 de ani. Indiciile pecetluirii cu semnul fiarei prin tehnologia bazată pe 666 sunt clare, ușor de recunoscut de către oricine a citit aceste cuvinte:

  ,,Şi ea (fiara) îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase” (Biblia,Apocalipsa, 13:16-17)

  Consecinţele pecetluirii cu semnul fiarei 666 sunt de asemenea formulate clar: ,,Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mana lui, va bea din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului. Şi fumul chinului lor se suie în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primește semnul numelui ei.” Biblia; Apocalipsa, cap. 14, versetele 9-11

  În concluzie, nimic frumos și durabil nu putem face în această țară dacă nu ascultăm de Dumnezeu. Trebuie să fim creștini adevărați ca să putem fi români adevărați. De aceea, cer ca această lege privind cărțile de identitate să ocrotească sufletele românilor și să nu aducă atingere conștiinței lor religioase în niciun fel: nici prin buletine biometrice, nici prin marcare izotopică.

  Numele, localitatea

  Apreciază

 7. Sfantul Hristofor de Tula ne sfatuieste sa spunem de 100 de ori ( sau fiecare cat poate) rugaciunea: Doamne, izbăvește-ma de vraji, de vrajmasi si de antihrist-Amin.

  Apreciază

  • e destul daca zicem ” Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma , pe mine, pacatosul/ pacatoasa” de nenumarate ori !
   asta e rugaciunea !

   Apreciază

 8. Dumnezeu sa ne intelepteasca si sa ne dea vointa sa mergem pe cararea cea ingusta ce duce la Imparatia Lui.
  Despre codurile personale n.am stiut,ne.am trezit direct cu ele dar,acum incepe cernerea:amprente digitale,vizuale si daca(Doamne fereste !!!)sint acceptate de bunavoie,usor duc la acceptarea cipului=antihrist.=anihilarea vointei,manipularea impotriva a tot ce este crestin,neputinta de a te ma inchina cu Sfinta Cruce,de a-L mai chema pe Domnul Iisus Hristos in ajutor….deci,devenim=cîrpa=vierme=i a d !
  De foarte mult timp BOR tace si „trece”peste problemele crestin-ortodoxe esentiale.
  Bine ca „prietenul”google inca ne mai lasa sa.i ascultam pe minunatii ns.Parinti trecuti la Domnul care ne.au avertizat de cele satanice si au dorit mîntuirea noastra.
  Va multumim cu mult respect Parinte Teodot ca dvs.sinteti unul dintre cei care duceti mai departe invataturile Pr.Justin-Dumnezeu sa-l odihneasca cu cei drepti.

  Toti cei care posteaza pe blog sau.doar citesc,va rog sa ne rugam pt.Parintele Teodot,care.si pune de ani de zile in pericol viata ,pt noi.
  Doamne miluieste.

  Apreciază

   • Pana la urma cine este acest Banescu, care implicit afirma ca Marii Duhovnici raspandeau tulburare si teama?
    Aceasta functie de „purtator de cuvant al BOR” nici n-a existat pana la Banescu. Este o inventie.
    Cred ca este printre primii „purtatori de cuvant” din istoria Ortodoxiei.
    CINE ESTE ACEST BANESCU CARE IA PESTE PICIOR MARII DUHOVNICI??
    Era sa scriu basescu in loc de banescu.

    Apreciază

   • Dupa indelungi si istovitoare cercetari pe internet („cercetari” pe care putea sa le faca si un copil) am ajuns la concluzia ca Vasile Banescu este un fals: este impotriva avorturilor, a lgbtq, impotriva educatiei sexuale in scoli si gradinite,
    Dar … (fiindca mai exista si un „dar”) Benescu e pentru cipuri, adico este PRO (tv) cip, pro acte biometrice, pro-semnul fiarei. Banescu este pro, sta-n banca lui si nu e Gica-CONTRA.
    Pro mutarea ambasadei la Ierusalim, pro-ONU la ierusalim, pro reconstructia templului. Banescu este PRO..
    Baescu e „de-al nostru”, „dintre noi”, „pentru noi”, asa cum se prezenta iliescu,
    Problema domnului Banescu este ca dumnealui are o functie, o familie de intretinut, niste copii de crescut, bun.
    Am inteles. Eu n-am nici o functie, niste copii de crescut dar nu cine stie ce.. copiii mei sunt in siguranta financiara, n-au nevoie de sustinere materiala, iar de sustinere morala nu ma intereseaza atata timp cat vor primi cipul biometric si vor merge direct in iad. Eu n-am avut mare lucru de facut ca sa impiedic asa ceva.
    Eu doar m-am carat din Romania, am dezertat.
    NU POT FI PARTAS LA UN SISTEM CORUPT PANA IN MADUVA OASELOR, CORUPT PANA LA A.D.N.

    Apreciază

   • …da foarte intelighenti lucrat …exista si partid ,,pro Romania ,, sau mai bine spus pro dracu asezat pe tarlaua ROMANIEI chiar in parlamentul tarii la propriu , nu la figurat
    De asta este atata vanzare si tradare pe acest pamint fata de BISERICA ORTHODOXA A NEAMULUI ROMAN CEL SFANT fata de ROMANIA pentru ca iadu i gol si s dracii Uciga i ar CRUCEA calare atat in conducerea BOR cat si in guvernarea tarii cu procletul antihrist asezat pe movila ,spurcaciunea spurcaciunilor

    SA NE FEREASCA DUMNEZEU DE ZIUA CAND PRETUL LIBERTATII VA FI LIBERTATEA INSASI… ca atunci va fi foc din cer.

    Apreciază

 9. Parinte cum ramane cu profetia facuta de Sfantul Arsenie Boca ca vom avea un conducator?, parca spunea-ti ca atunci cand se va declansa razboiul se vor mantui foarte multi , acum totul depinde de Dumnezeu .

  Apreciază

 10. Guvernul nu poate emite ordonante precum cea care vizeaza cartile de identitate biometrice deoarece acestea ies din sfera de aplicare a Legii 262/2019 privind abilitarea guvernului de a emite ordonante.
  Caracterul, natura juridicia a cartilor de identitate biometrice conform Regulamentului european pe care vor sa-l implementeze , este de carte de identitate ce atesta (confera) dreptul la libera circulatie si nu carti de identitate in acceptiunea legii de abilitare .
  Este ilegala emiterea unei ordonate de catre guvern care sa vizeze impementarea Regulamntului UE 2019/117.M-am focusat pe aspectele tehnice pt ca celelalte privind incalcarea drepturilor fiundamentale etc au fost deja abordate.
  Sunt si alte aspecte ilegale.
  Trebuie formulate plangeri penale de uzurpare a functiei pt ca isi depasesc competentele atat ministrul de interne cat si ceilalti factori de decizie.In aceste conditii depasindu-si atributiile , competentele conferite de legiuitor ,urmarirea penala a ministrilor iese din sfera de aplicare a legii privind responsabilitatea ministeriala putand fi urmariti penal .

  Apreciază

 11. Guvernul nu poate emite ordonante precum cea care vizeaza cartile de identitate biometrice deoarece acestea ies din sfera de aplicare a Legii 262/2019 privind abilitarea guvernului de a emite ordonante.
  Caracterul, natura juridicia a cartilor de identitate biometrice conform Regulamentului european (si implicit notei de fundamentare a guvernului), pe care vor sa-l implementeze , este de carte de identitate ce atesta (confera) dreptul la libera circulatie si nu carti de identitate in acceptiunea legii de abilitare .
  Este ilegala emiterea unei ordonante de catre guvern care sa vizeze implementarea Regulamntului UE 2019/117.M-am focusat pe aspectele tehnice pt ca celelalte privind incalcarea drepturilor fundamentale etc au fost deja abordate.
  Sunt si alte aspecte ilegale.
  Trebuie formulate plangeri penale de uzurpare a functiei pt ca isi depasesc competentele atat ministrul de interne cat si ceilalti factori de decizie.In aceste conditii depasindu-si atributiile , competentele conferite de legiuitor ,urmarirea penala a ministrilor iese din sfera de aplicare a legii privind responsabilitatea ministeriala putand fi urmariti penal .

  Apreciază

 12. Vazandu-l pe acest Vasile Banescu (preot cu har) contrazicand cu nonsalanta Sfintii si Marii Duhovnici ai neamului, m-am mai gandit cu privire la nepomenitori.
  Acesti nepomenitorii duc lupta ce dreapta, in condtiile cele mai grele cu putinta, pe muchie de cutit.
  Ispitele lor sunt grele, ei se lupta direct cu satana.
  Noi cei pomenitori ne dorim sa ne bucuram cu totii, pomenitori si ne-pomenitori, de biruinta asupra ecumenistilor, Amin. Doamne ajuta!

  Apreciază

 13. Subscriu la formularea de acuzare si de uzurpare a functiei plangerii penale!!
  Subscriu 100%. INAINTE pe ei pe mama lor fratilor! CU BARDA PE EI!!
  ORICE AR FI..

  Apreciază

 14. Am uitat ce am vrut sa postez.
  Era ceva foarte important.
  Poate pentru Sebastian? Nu stiu.
  Exista volume si romane despre ce am vrut sa postez, din pacate nu le va citi nimeni.

  Apreciază

 15. Îmi puteţi da vă rog frumos o adresă de email (MonahulTeodot) pentru a vă contacta în legătură cu anumite nelămuriri pe care le întâmpin sau le aş putea întâmpina când mai citesc subiecte legate de ortodoxie.

  Vă mulţumesc.

  Apreciază

 16. Secta Romano Catolică elimină mențiunile despre „mama” și „tata” de pe certificatele de botez, informează Lefigaro. Mai mult, pe acte nu vor apărea nici termenii de „fiu” și „fiică”.
  https://www.activenews.ro/externe/Franta-Biserica-Catolica-elimina-%E2%80%9Emama-si-%E2%80%9Etata-de-pe-certificatele-de-botez-pentru-a-se-adapta-%E2%80%9Esituatiilor-noi-159766
  Si la catolici,ca la noi:multi nu sint de acord cu deciziile jezuitului,mai trimit cite o scrisorica dar in rest…tācere !?!
  Turma oilor pierdute se mareste,chiar e linga prapastie!
  Cu noi este Dumnezeu !!!

  Apreciază

 17. „Cu o tenacitate incredibilă şi cu un curaj devastator, deşi a fost ameninţată direct de un militar american că o va călca cu maşina (sîntem în posesia unei înregistrări cu această convorbire), Ana Maria Nuciu a sesizat Parchetul în legătură cu acest bordel din incinta bazei militare! A fost o amplă anchetă desfăşurată de autorităţile americane şi române, invocîndu-se însă Acordul semnat în 2001 între cele două ţări, în care România ceda dreptul de anchetă al militarilor americani către SUA.”.
  https://ortodoxinfo.ro/2020/01/22/o-romanca-arunca-in-aer-bazele-americane-din-romania-un-adevarat-bordel-cu-minore-dosarul-kogalniceanu-sa-fie-conexat-dosarului-caracal-deveselu/
  Aceasta romanca de exceptie isi risca viata pt semenii ei!
  Dumnezeu s.o apere si s.o pazeasca pe minunata Ana Maria(Nuciu).
  Doamne miluieste.

  Apreciază

  • Tot ca ei.
   Eu nu am înţeles cum va fi după 2031, odata zice că se vor păstra CI simple şi odată că toţi cetățeni români vor avea obligatoriu CI cu cip.
   Tu cum ai înţeles?
   Mulțumesc.

   Apreciază

 18. Doamne ajuta,
  Va urmaresc Parinte de mai mult timp,Dumnezeu in Treime si Maica Domnului si Sfintii Nectarie si Efrem sa va ocroteasca.

  Doar ca si informatie dezbaterea de la MAI pe subiectul buletinelor biometrice a fost inregistrat si este pe youtube in linkul de mai jos.
  Daca urmariti pana la capat o sa observati faptul ca MAI face anumite implementari nestiind de fapt „de ce” realizeaza aceste lucruri.Sunt niste domni de la anumite firme care pun anumite intrebari la care MAI-ul raspunde cu „nu stiu sau nu cunosc” deci va dati seama unde s-a ajuns cu „ne-stiinta” si nu ma refer la nivel religios ci tehnic.

  Apreciază

 19. Parinte,dar se considera si lepadare banda magnetica sau cipul din acte?

  Totusi,acea chestie cu 666 in buletinele actuale e o minciuna.
  Cum asa?
  Pai uite ca in latina 60 nu e sex,e sexaginta.Si in Apocalipsa 13:18 zice ca e sase sute saizeci si sase(666).
  Deci e lovita de nulitate aceasta afirmatie in contextul in care oricum in alte tari e doar sex,simplu.
  E trasa de par si faza cu card-drac.Identity card sunt cuvinte englezesti si card e scris in engleza,deci drac nu e nimic in engleza ca sa ziceti…Dar eu cred ca lupta dumneavoastra in sine,cu exceptia anumitelor afirmarii de genul vor fi primite de Dumnezeu oricum.

  Si mai sunt acele raze cu izotopi care…in realitate nu prea exista.Acel rus a recunoscut in alt clip ca era o chestie falsa…Ar fi bine sa nu ne ducem catre conspiratii sa inrautatim mai rau decat e deja acest subiect…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s