Pretextul coronavirus-vaccin … sulita in Trupul lui Hristos

Lancea cu care a fost strapuns Mantuitorul

Iata ca am ajuns sa traim si aceasta isterie mondiala a coronavirusului programata de mult. Sfintii Parinti au proorocit ca „antihrist se va hrani cu tulburarea oamenilor”, ceea ce se vede acum in lume din plin.

Daca in 11 sep. 2001, prabusirea programata a turnurilor gemene din America, a fost pretextul introducerii cipurilor in actele oamenilor, iata ca acum este evident ca pretextul coronavirusului este introducerea nanocipurilor in oameni prin vaccinuri-tatuaje electronice. Cine se indoieste de aceasta, este inafara realitatii.

Scopurile lor prin acest coronavirus : panica in oameni, batai intre ei de la mancare, fuga unul de altul, evitarea atingerii-ca te molipsesti, autoizolarea lor acasa(satanistii rokefeler-rotschid-soros … se tem de unirea multimilor ca ei sunt putini), vaccin nano-tatuajnano-pecete antihrist, criza economica-financiara, scoaterea banilor cash, cedarea de buna voie a intimitatii-libertatii pentru masuri draconice de supraveghere a vaccinatilor-imbolnavitilor-purtatorilor-suspectilor, batjocorirea Sf. Taine-Bisericii, modificarea randuielilor sfinte din Biserica, batjocorirea sfintelor randuieli de frica virusului … stat politienesc-sluga la guvern mondial-antihrist antihrist. SEMNUL CEL MAI CLAR : TULBURARE-ISTERIE GENERALA. ANTIHRIST SE HRANESTE CU TULBURAREA OAMENILOR. II DAI O UNGHIE DRACULUI, TE CALARESTE IN TIMP CU TOTUL. ITI IA TOATA MANA, TOT TRUPUL SI SUFLETUL. NUMAI HRISTOS TE FACE LIBER.

Din pacate, si unii din slujitorii Bisericii au ajuns unelte ale programelor de manipulare si restrictionare-izolare a oamenilor, de intretinere a panicii, a neincrederii unul in altul, actionand ca o adevarata politie religioasa. S-a ajuns la dispozitii aberante ale Sfantului Sinod, de genul : pentru evitarea aglomeratiilor din Biserica, Sf.Liturghie se va face afara-ca la hramuri sau preotii  in Sf.Altar iar credinciosii sa asculte slujba la difuzoare afara. Alte masuri politienesti aberante in biserici sunt : restrictionarea numarului de credinciosi din biserica la 100, apoi la 50 de persoane. O credincioasa care intentiona sa intre la Sf.Liturghie la Sinaia, a fost oprita la usa bisericii pentru ca deja erau 50 de credinciosi la slujba. In alte locuri s-au facut slujbele in corturi, inafara bisericii.  Intr-o biserica din Corabia, preotul a dat anafura cu ajutorul unui cleste de patiserie. Alt preot a anuntat pe credinciosi sa nu mai vina asa de multi la biserica, altfel va primi o amenda de 4000 de euro, iar el nu are chef sa plateasca. Pana unde s-a ajuns cu sminteala, cata necredinta, cata tampenie !!! Maine-poimaine va veni cineva cu ideea ca spovedania sa se faca de la distanta de 2-3 metri., sau cine stie ce alte masuri aberante.  Sa pui pe cineva sa numere credinciosii care intra in biserica, asta nu s-a mai pomenit de 2000 de ani.

Este deci din nou batjocorita Biserica lui Hristos, dar nu asa direct ca si bolsevicii-care daramau biserici, ci foarte subtil, prin scoaterea credinciosilor afara din ele, sub pretextul coronavirusului, prin neancrederea sadita intentionat in Sfintele Taine si in sfintenia Bisericii-in care din totdeauna omul s-a vindecat, curatit, luminat si indumnezeit. Dar nu dupa cum vrea omul, ci dupa cum a randuit Domnul. Deci nu sunt daramate bisericile ci este atacat in fel si chip Trupul Ei adica, credinciosii. Daca nu ne vom impotrivi, vor innainta in batjocuri. Dureros este ca, unii „credinciosi” chiar cred ca aceste masuri sunt spre binele lor. Va trece si incercarea aceasta, dar cu multe rani in Trupul Bisericii. Vaccinul-tatuajul electronic nu-l luam cu orice pret.

Vedem acum caderi mari ale slujitorilor Bisericii. Problema este ca ei nu considera acestea a fi caderi, caci sunt motivate teologic in predica de catre Patriarh-arhierei. Oare vor ajunge sa slujeasca cu masti, sa nu mai sarute mana la Sf. Liturghie, „Hristos in mijlocul nostru-este si va fi.”-vezi Doamne ca se molipsesc de virusul debiliptic, sa spovedeasca de la distanta de 2-3 metri, si alte si alte masuri tampite ? Am vazut un preot care dadea Sf.Trup din mana-fara lingurita, dupa ce-l inmuia in Sf.Sange. Ce credinta mai poate avea acest in Sf.Taine, care nu au imbolnavit pe nimeni niciodata, ci dau tamaduire sufletului si trupului ???
Dracu nu da inapoi daca-i faci concesii. Te calareste mai tare. Daca ai intrat pe fagasul compromisurilor, te tot duci la vale. Sa vedem pana unde se va ajunge. Este infricosator. Iti vine sa si razi, sa si plangi. Opreste-ne Doamne din caderi. Oare se vor mai ridica ? Cum sa se mai ridice ??? Patriarhul l-a felicitat saptamana trecuta pe ereticul blestemat lgtb-ist johanis la decernarea premiului kalergi. Kalergi este doctrinarul degenerarii rasei albe prin imigranti negri-asiatici !!! Cum sa-l feliciti pe acest demon care a fost impotriva referendumului pentru familie barbat-femeie ??? Inconstient, tradator, drogat ??? Nici nu stii ce sa mai crezi.

Sa nu te pleci la nimic ce vine de la stat si de la conducerea bisericeasca, ca cea de-a doua, de zeci de ani a devenit sluga la satana politiceasca. Vor sa-ti bage panica, tu fii cu pace. Vor sa-ti bage izolare-neancredere, tu  sa iubesti omul de langa tine si sa te jertfesti pentru el, vor sa-ti pui masca, sa o arunci cat colo … Vor sa-ti bage vaccin, fa ceva pe vaccinul lor. Si tot asa. Legea noastra sa fie : tot ce e de la conducere-inapoia mea satana. Asa spune P.Nicolae Steinhardt despre atitudinea corecta in fata statului-mamona. Nu ati vazut ? Cate concesii dracesti au facut arhiereii la cuplul blestemat arafat-johanis !!! Blestematii de sorosisti de la protv si alte canale de scursuri, tot n-au fost multumiti. Au reclamat ca si informatorii securitatii comuniste ca… „Uite, IPS Teodosie n-a slujit cu masca si n-a respectat normele de distanta intre credinciosi, i-au sarutat mana diaconii,… a impartasit cu o singura lingurița… „. Arhiereul in timpul slujbelor il inchipuie pe Insusi marele Arhiereu Iisus Hristos.  Preotii ii inchipuie pe Apostoli.  Desi IPS Teodosie le-a facut cele mai mari concesii-care sunt caderi foarte grave, anume… slujirea inafara bisericii ca la hram, limitarea la 50 de oameni la Sf. Liturghie. Asta e : te pleci dracului in Biserica-prin directivele OMS-arafat-johanis… se suie pe tine mai tare, te calareste pana batjocoreste tot ce e sfant. Ia sa le fi dat cateva blesteme arhieresti la demonii astia, sa fi crapat cativa, sa fi luat foc cateva posturi de tv, sa fi crapat arafat, ereticul lgtb-ist johanis … sa vezi cum veneau ca mieluseii : „Dezleaga-ne Preafericite, ca pierim”. Pieriti cu totii, satanistilor !!! Cand P. Daniel Corogeanu-Tanacu, a fost condamnat pe nedrept la 7 ani puscarie, el a zis : „Toți care m-ati condamnat, va las in judecațile Mantuitorului.” La cateva luni, 3 judecatori-procurori au murit, TOTI CARE L-AU CONDAMNAT AU MURIT SUBIT .   Asta nu spun televiziunile. Ia sa fi facut acum asa ceva si Patriarhul-arhiereii : „Nu ne plecam la nici o masura de-a voastra draceasca de asa-zisa protecție. Biserica este Sfanta . Nimeni nu se poate imbolnavi in Ea.”” Ii ajuta Dumnezeu si dadea cu vrajmasii de pamant. Asa, ei au ales sa chinuie poporul. Si nu numai atat, ci au motivat teologic-dogmatic aceasta cadere. Acum dracu care baga spaima in om cu acest debiliptic de virus, ii calareste mai tare.

Dam slava lui Dumnezeu ca Patriarhul Neofit al Bulgariei a declarat ca nu intrerupe nici o slujba in Biserica, nu le face afara, nu va scoate credinciosii, oricat de multi ar fi. Si pentru aceasta este foarte criticat si luat in ras. Tocmai acesta este semnul ca a facut voia lui Dumnezeu.

https://www.stiripesurse.ro/patriarhul-bisericii-bulgare-se-opune-suspendarii-slujbelor-si-sustine-ca-sfintele-sacramente-nu-pot-transmite-coronavirusul_1439619.html

Vor fi din acest soi de sminteli din ce in ce mai multe.

P. Justin mi-a spus foarte clar odata : „Caderea va fi mai mare ca pe vremea comunismului.” Dumnezeu sa ne dea intelegere sa vedem caderea cumplita in care ne aflam si sa ne dea putere sa ne ridicam din aceste aberatii. Am auzit ca la Optina era un Staret care plangea caderile altora ca si cum ar fi fost ale lui. N-am ajuns la asa ceva. Macar mintea-inima limpede pentru deosebirea binelui de rau de am avea-o pana la sfarsit.

Care nu va face slujba de Inviere, de frica debilipticului de virus … s-a ars. Care arhiereu-preot a dat ordin sa fie scosi credinciosii din biserica de frica vorusului, sa nu cumva sa-l scoata si Dumnezeu pe el din Cartea Vietii.

Cei care se vor mantui in mijlocul acestor nemaiauzite sminteli, mari vor fi. Asadar, nu va imputinati cu sufletul. Sa nu uitam ca, arhiereii ortodocsi il vor introniza pe antihrist la templul iudaic din Ierusalim. Este scris si asa va fi. „Biserica-ca institutie supusa statului mondialist, va cadea.” Spune de acum 2000 de ani Sf.Ignatie Briancianinov.

Acesti arhierei nu cred cu adevarat in Sfanta Treime ; Tatal, Fiul si Sfantul Duh, ci acum ei cred si executa ordinele alte „treimi’ : arafat-johanis-vela. Ei atunci vor avea partea celor trei necredinciosi-care nici macar Crezul , sunt sigur ca nu-l stiu.

Mai este o ispita, la cei credinciosi acum : ” Cum de ingaduie Dumnezeu asa ceva ? De ce nu intervine ? Ne-a parasit cu totul  ? ”

Aici ne raspunde P.Atanasie Stefanescu (22 ani puscarie pentru Hristos in comunism) : „MORILE LUI DUMNEZEU MACINA INCET DAR SIGUR.” Dumnezeu va scoate ceva bun si din acest plan diabolic.

https://www.youtube.com/watch?v=pBF5-aKHn-c

 

1.571 de comentarii

 1. Daca cineva crede ca mizeria provocata sezonierilor sparanghel este generata de fermierii nemti doar…se inseala.Cred ca a fost o intelegere intre fermieri si statul german pe de o parte si iohanis pe de alta parte cu un scop bine determinat .De ce? Probabil este o chichita in legislatia germana sau va urma ce va afecta drepturile la pensie si alte drepturi ale muncitorilor romani.Le-au provocat mizerii acolo ca plece singuri.Va chemam ca sa v- o tragem.Ma scuzati de expresie. Este cu stirea si acordul lui Iohanis ca doar neamtul presedinte n- o sa lucreze in beneficiul poporului roman.E ceva putred la mijloc….

  Apreciază

  • Mi se pare deplasat sa politizezi situatia.
   In fiecare an au plecat benevol in Germania, nu i-a legat nimeni in lanturi ba chiar e batatie pe locuri.
   In primul rand ca nu e doar Germania, mai e si Anglia, Spania, Austria.
   E fix aiurea-n tramvai, ca sa mai..

   Apreciază

  • Nebunia sclavilor pe plantatii incepe din cauza firmelor intermediare, care au facut contracte de cacao pt muncitori si cat mai profitabile pt ele. La nemti minimul pe ora e de 9,50 euro, ei sunt platiti cu 7 euro pe ora, diferenta de bani intra in buzunarul firmei intermediare? A2a problema e ca neamtul nu sta el pe capul oamenilor sa le spuna ce sa faca, am vazut ca la o ferma avea o romanca ca intermediar, probabil o parvenita care doreste sa multumeasca stapanul si exagereaza.
   Pe scurt s-a profitat de bietii oameni care nu au libertate de miscare din cauza „virusului” decat cu ajutorul acestor firme, ei au semnat niste contracte in care habar nu au ce scrie, pe asta s-a si mizat, oamenii se adreseaza autoritatilor romane, care sunt jalnice si consulate si ambasade, nu vorbesc limba si se simt intimidati, nimeni nu le-a spus ca pot suna la zoll, ca pot avea translator de la ei, si nimeni nu le explica ca Romania este inca in EU si ca ei ar trebui sa aiba aceleasi drepturi ca orice cetatean european.
   Interesant ar fi un contract semnat de ei sa il vedem si noi, ca din cate am inteles nu se specifica unde este locul de munca, cate ore pe zi se munceste, cate ore suplimentare se fac, ca si aici ar cam fi o limita. Un contract asa cum au semnat ei nu ar trebui semnat…

   Apreciază

 2. Poate fi altceva, mult mai rau cu sezonierii….E ceva putred la mijloc.Nu are logica, sa-i chemi in disperare, in stare de urgenta, ca sa – i chinui si sa te porti altfel decat pana acum, cu concursul organelor de politie germane si a statului.Asta pe langa bataia de joc anuala, ca- i cheama pe crestinii ortodocsi sa munceasca de Invierea Mantuitorului.

  Apreciază

 3. Vești excelente, în ziua praznicului Izvorului Tămăduirii, care bagă în ceață pe toți cercelații și tătarii slujbași ai industriei pharma

  https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/un-medic-de-familie-s-a-tratat-singur-de-covid-si-pe-alti-400-de-pacienti-virusul-ar-fi-intrat-in-suceava-inca-din-luna-decembrie–250571.html

  Răspândiți pretutindeni, vă rugăm frumos!

  Preluăm și textul, că … cine știe când dispare de pe site-ul sursă:

  Medicul de familie sucevean Irina Gribincea s-a tratat singură, acasă, de infecția cu COVID-19, folosind medicația uzuală pentru virozele respiratorii, potrivit monitoruldesuceava.
  https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2020-04-23/Medicul-de-familie-Irina-Gribincea-s-a-tratat-singura-de-COVID-19-si-a-aplicat-reteta-altor-circa-400-de-pacienti

  Contactată, joi, doctorița a declarat că a avut simptome de infecție cu COVID la începutul lunii martie, doar că la acea vreme absența temporară a gustului și mirosului nu era asociată cu noul coronavirus.

  „Ceea ce știam atunci era definiția de caz COVID, cu disfagie, febră și tuse. Eu nu am avut nici unul dintre aceste simptome. Am considerat că am o răceală și am tratat-o ca pe o răceală. Am trecut prin toate fazele urâte și grele ale bolii și atunci când durerea din piept era insuportabilă și lipsa de aer acută, știam că tratamentul prescris de mine este cel mai bun”, a declarat dr. Gribincea.

  Întrebată ce tratament a urmat, ea a răspuns că a luat paracetamol, biomicin și biosept, două produse românești, vitamina C retard (ctb), ceai Gripovit max C și ceai Hapciu instant pentru că, la fel ca la orice viroză, hidratarea este foarte importantă.
  În același timp, s-a înscris în grupul internațional al medicilor anti- COVID, astfel încât a fost permanent la curent cu informațiile privind evoluția acestei boli cu simptome atât de diverse și cu rezultatele tratamentelor urmate de pacienții din alte țări.

  Teoria medicului sucevean este că infecția cu COVID-19 evoluează în Suceava din luna decembrie a anului trecut și se bazează pe faptul că simptomele descrise recent ca fiind date de noul coronavirus le-a constatat la pacienții săi atât în ultima lună a anului trecut, cât și din ianuarie încoace.

  „Am avut pacienți care au venit din Lombardia, din Veneția, dar și din alte țări, am avut foarte mulți tineri care voiau să facă școala de șoferi și au venit la consultație, care aveau diverse simptome”, a spus ea.

  „Am făcut boala când în România nu se știa prea mult despre acest virus. Testarea se făcea selectiv doar pentru anumite simptome, dar care nu erau specifice bolii, astfel încât eu, medic în România, cu simptome certe de COVID, descrise de medicii din toată lumea, dar care nu erau cunoscute în țara noastră, am fost refuzată la testare.

  Testarea am făcut-o mai târziu, peste o lună. Cu plată. 130 lei, când a apărut această posibilitate la laboratoarele private. Rezultatul: Ac IgG pozitiv COVID, care înseamnă că am avut boala”, a afirmat medicul, completând că rezultatul nu a fost nici o surpriză.

  Slavă Domnului pentru toate!

  Apreciază

 4. Nu ai dovada Sebastian sa spui ca e falsa minunea cu dracu care la facut Dumnezeu in inger…ce nu poate Dumnezeu sa faca?! a lasat Dumnezeu cunoscuta minunea ca noi oamenii sa nu deznadajduim si numeni sa nu poata riposta la dreapta judecata…ecumenistii nu at încuraja omu la pocăință din contra l-ar baga in adancu iadului cat mai repede …e in defavoarea ecumenistilor minunea.

  Apreciază

  • In Viata Sf.Antonie cel Mare, scrie ca Dumnezeu l-ar ierta chiar pe satana daca ar face un mic canon : sa stea cu fata la rasarit timp de trei ani intr-un picior si sa zica asa : ” Iarta-ma Dumnezeule pe mine uraciunea pustiirii, rautatea cea veche si intunecimea cea intunecata.”. Dar satana a respins oferta lui Dumnezeu de repunere in cinstea cea dintai de dupa pocainta asta.

   Apreciază

  • Dumnezeu nu poate face ca adevarul si minciuna sa fie la egalitate, nu se poate nega.
   Lucruri absurde Dumnezeu nu poate face. Cum sa-l mantuie pe satana cand dracul rade de mantuire? Rade dracul dar nu e rasul lui, la draci e numai pizma si furie oarba, irationala, nu numai pe oameni dar si pe toata creatia.

   Apreciază

 5. IMPIEDICAM VACCINAREA OBLIGATORIE !

  ADEVARUL CRUNT despre ce contine un VACCIN chiar de la „tatal” lui. Spuneti NU VACCINURILOR!

  TREBUIE SA TRIMITEM email-uri la membrii Comisiei de Sanatate a Camerei Deputatilor CU MEMORIUL CARE EXPLICA DE CE O LEGE A VACCINARII OBLIGATORII INGRADESTE DREPTURILE FUNDAMENTALE ALE ACTORULUI SOCIAL.

  Mai jos aveti adresele de email si memoriul pe care il completati cu numele dumneavoastra.

  webmaster@cdep.ro, lucretia.rosca@cdep.ro, emanuel.ungureanu@cdep.ro, elenacristinadinu@gmail.com, levente.vass@cdep.ro, ciofutamara@yahoo.com, maricela.cobuz@cdep.ro, cristina.dumitrache@cdep.ro, gratiela.gavrilescu@cdep.ro, antoneta.ionita@cdep.ro, costel.lupascu@cdep.ro, petru.movila@cdep.ro, tudor.pop@cdep.ro, nicolaie.radu@cdep.ro

  Corneliu-Florin BUICU presedinte , adresa email: webmaster@cdep.ro

  Lucreţia ROŞCA vicepresedinte, adresa email: lucretia.rosca@cdep.ro

  Vasile-Florin STAMATIAN vicepresedinte adresa email: webmaster@cdep.ro

  Emanuel-Dumitru UNGUREANU vicepresedinte adresa email: emanuel.ungureanu@cdep.ro

  Liviu-Ioan BALINT secretar adresa email: webmaster@cdep.ro

  Cristina-Elena DINU secretar: elenacristinadinu@gmail.com

  VASS Levente secretar adresa email: levente.vass@cdep.ro

  Viorica CHERECHEŞ membru adresa email: webmaster@cdep.ro

  Tamara-Dorina CIOFU membru adresa de email: ciofutamara@yahoo.com

  Maricela COBUZ membru adresa de email:
  maricela.cobuz@cdep.ro

  Ileana Cristina DUMITRACHE membru adresa de email: cristina.dumitrache@cdep.ro

  Graţiela Leocadia GAVRILESCU membru adresa de email:
  gratiela.gavrilescu@cdep.ro

  Bianca – Miruna GAVRILIŢĂ membru adresa email: webmaster@cdep.ro

  Georgeta-Carmen HOLBAN membru adresa email: webmaster@cdep.ro

  Antoneta IONIŢĂ membru adresa email: antoneta.ionita@cdep.ro

  Costel LUPAŞCU membru adresa email:
  costel.lupascu@cdep.ro

  Petru MOVILĂ membru adresa email:
  petru.movila@cdep.ro

  Tudor Rareş POP membru adresa email:
  tudor.pop@cdep.ro

  Nicolaie-Sebastian-Valentin membru adresa email:
  nicolaie.radu@cdep.ro

  Memoriu

  1. Subsemnatul (a)…….

  2.In sedinta din 2 martie 2020, in Comisia de Sanatate si familie s-a hotarat cu majoritatea de voturi sa se propuna plenului Camerei Deputatilor ADOPTAREA proiectului de Lege privind vaccinarea persoanelor in Romania (Plx. 399/2017).

  3.Prezentarea succintă a drepturilor şi libertăţilor încălcate:

  1. In Romania vaccinurile sunt înregistrate ca medicamente la Agentia Nationala a Medicamentului, deci se supun aceluiaşi regim juridic si de practică medicală;

  2. Vaccinarea este o intervenție medicală, conform art. 1 pct. d) din Legea Nr. 46/2003 care spune:
  ”prin interventie medicala se intelege orice examinare, tratament sau alt act medical in scop de diagnostic, preventiv, terapeutic ori de reabilitare;”

  3. Conform legii drepturilor pacientului si Codul de deontologie medicală al Colegiului Medicilor din România, nici un act medical nu poate avea loc fără consimțământul pacientului:
  Legea 46/2003 art. 13: ” Pacientul are dreptul sa refuze sau să opreasca o interventie medicala asumându-şi, in scris, răspunderea pentru decizia sa; consecintele refuzului sau ale opririi actelor medicale trebuie explicate pacientului.”

  4. Codul de deontologie art . 11:
  ”(1) Nicio intervenție în domeniul sănătății nu se poate efectua decât după ce persoana vizată și-a dat consimțământul liber și în cunoștință de cauză.
  (2) În aceleași condiții, consimțământul se poate retrage în orice moment de persoana vizată.”

  5. Proiectul de lege, prin situarea binelui societății înaintea binelui ființei umane, încalcă art. 4 din Codul de deontologie medicală care spune:
  „În toate deciziile cu caracter medical, medicul va trebui să se asigure că interesul și binele ființei umane prevalează interesului societății ori al științei.”

  6. Vaccinarea obligatorie de masă incalcă art. 5 din Cod care stipuleaza tratarea individuala a fecarui caz:
  ” Medicul trebuie să depună toate diligențele și să se asigure că decizia profesională pe care o ia sau intervenția cu caracter medical respectă normele și obligațiile profesionale și regulile de conduită specifice cazului respectiv.”

  7. Acest proiect de lege incalcă independența profesională a medicului stipulată in art. 6 al Codului care precizează:
  ” Medicul este dator să stăruie și să își apere independența profesională, fiind interzisă orice determinare a actului medical ori a deciziei profesionale de rațiuni de rentabilitate economică sau de ordin administrativ.”

  8. Acest proiect de lege incalcă art. 8 al Codului, care stipuleaza că pacientul trebuie sa beneficieze de maximum de garanții in raport cu situatiile concrete, adică in conditiile in care exista un risc, nimeni nu poate fi obligat să şi-l asume împotriva voinței sale;

  9. Acest proiect de lege incalcă, prin „acordul prezumat” cu privire la vaccinare stipulat la art. 21 (3), articolul 14 din Cod care spune:
  ”(1) Medicul va solicita și va primi consimțământul numai după ce, în prealabil, persoana respectivă sau cea îndreptățită să își dea acordul cu privire la intervenția medicală a primit informații adecvate în privința scopului și naturii intervenției, precum și în privința consecințelor și a riscurilor previzibile și în general acceptate de societatea medicală.
  (2) Pe cât posibil, medicul va urmări ca informarea să fie adecvată și raportată persoanei care urmează să își manifeste consimțământul.”

  10. Acest proiect de lege încalcă Constituția României, art. 22, 26 și 53:
  1. În condițiile în care vaccinarea devine obligatorie, aceasta poate fi asimilată atingerii dreptului la viață și integritate fizică și psihică dacă produce patologie fizică, psihică sau deces precum și torturii dacă se efectuează împotriva voii cuiva, contravenind art. 22 care stipulează:

  Art. 22:
  ”(1) Dreptul la viaţă, precum şi dreptul la integritate fizică şi psihică ale persoanei sunt garantate.
  (2) Nimeni nu poate fi supus torturii şi nici unui fel de pedeapsă sau de tratament inuman ori degradant.”

  2. Obligativitatea vaccinării încalcă dreptul persoanei fizice de a dispune de ea însăși, drept consfințit de art. 26:

  Art. 26
  ”(2) Persoana fizică are dreptul să dispună de ea însăşi, dacă nu încalcă drepturile şi libertăţile altora, ordinea publică sau bunele moravuri.”

  3. Proiectul de lege privind vaccinarea aduce restrângerea unor drepturi și libertăți, așa cum au fost discutate anterior, deși art. 53 din Constituție arată clar condițiile foarte particulare în care acest lucru poate fi făcut. Menționăm că proiectul de lege privind vaccinarea nu se adresează unor situații de pericol iminent ci, dimpotrivă, după cum menționează Art. 1 (1) ”…pe durata vieții…”, deci se situează cu totul înafara cadrului constituțional stipulat de art. 53 care spune:

  Art. 53”(1) Exerciţiul unor drepturi sau al unor libertăţi poate fi restrâns numai prin lege şi numai dacă se impune, după caz, pentru: apărarea securităţii naţionale, a ordinii, a sănătăţii ori a moralei publice, a drepturilor şi a libertăţilor cetăţenilor; desfăşurarea instrucţiei penale; prevenirea consecinţelor unei calamităţi naturale, ale unui dezastru ori ale unui sinistru deosebit de grav.
  (2) Restrângerea poate fi dispusă numai dacă este necesară într-o societate democratică. Măsura trebuie să fie proporţională cu situaţia care a determinat-o, să fie aplicată în mod nediscriminatoriu şi fără a aduce atingere existenţei dreptului sau a libertăţii.

  Acest proiect de lege încalcă:
  Art. 64 Codul Civil
  (1) Corpul uman este inviolabil.

  Art. 72 Codul Civil
  (1) Orice persoană are dreptul la respectarea demnității sale.

  Acest proiect de lege încalcă CDFUE
  Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene:

  Art. 3. (1) Dreptul la integritate al persoanei.
  Orice persoană are dreptul la integritate fizică si psihică.
  (2) In domeniile medicinei şi biologiei trebuie respectate în special:
  a) consimțământul liber şi în cunoştință de cauză al persoanei interesate, în conformitate cu procedurile prevăzute de lege;
  b) interzicerea practicilor de eugenie, în special a celor care au drept scop selecția persoanelor;
  c) interzicerea utilizării corpului uman şi a părților sale, ca atare, ca sursă de profit.

  Acest proiect de lege încalcă Tratatul de la Nürenberg din 1947:

  1. Subiectul voluntar in experiment işi dă consimțământul. Persoana trebuie să ştie natura, durata si scopul studiului clinic metoda si mijloacele prin care acesta se va desfăsura. Consimțământul informat sau un consens acordat in deplină conştiință de implicațiile a ceea ce urmează să se facă.

  2. Experimentul trebuie să fie de aşa natura încât să ofere rezultate utile. Natura experimentului nu trebuie să fie nici ocazională nici obiectivă.

  3. Se va planifica experimentul pe baza experimentelor in-vivo si pe baza cunoaşterii aprofundate a bolii.

  4. Experimentul trebuie realizat astfel incât să se evite orice suferință sau vătămare fizică sau psihică.

  5. Experimentarea nu trebuie efectuată dacă a priori este conştientă că o astfel de experimentare poate provoca daune sau deces.

  6. Gradul de risc nu trebuie să depăşească beneficiile.

  7. Va trebui să se facă o astfel de pregătire pentru a se preveni vătămarea, distrugerea sau moartea subiectului.

  8. Experimentul poate fi efectuat numai de către persoane calificate ştiințific, cu cea mai mare atenție la experimentare şi ființa umană.

  9. In timpul experimentului subiectul uman trebuie să aibă capacitatea liberă de a pune capăt acestuia.

  10. Experimentul trebuie oprit dacă continuarea lui duce la rănire, dizabilități sau moarte pentru subiectul uman.

  VACCINAREA este un EXPERIMENT pentru că:
  -dozele vaccinale cresc iar protecția este aceeasi;
  -anumite tipuri de vaccinuri sunt scoase de pe piață şi introduse altele mai eficiente;
  – studii care să confirme gradul de vătămare concret post vaccinal NU EXISTĂ.
  -studiul comparativ intre copiii vaccinați si cei nevaccinați NU EXISTĂ!

  4.Autoritatea administrativă sau funcţionarul public reclamat:

  a)ministerul justiției;

  b) ministerul sănătății;

  c) comisia de constituționalitate;

  d) comisia drepturilor omului;

  e) comisia juridică;

  f) comisia sănătății.

  5.Descrierea succintă a faptelor invocate, prin care vi s-au încălcat drepturile:

  Articole din proiectul de lege a obligativității vaccinale:

  1)Vaccinarea copiilor, cu vaccinurile prevăzute în Calendarul Național de Vaccinare, aprobat prin Ordin al Ministrului Sănătății, precum și cu cele administrate în situații epidemiologice speciale întregii populații ori unor grupuri de populație este obligatorie.

  (2)Situațiile epidemiologice speciale și ale grupurilor de populație ce urmează să fie supuse vaccinărilor obligatorii în aceste situații se stabilesc prin Ordin al Ministrului Sănătății.

  Art.13
  Sunt obligatorii următoarele categorii de vaccinări:
  a) vaccinările stabilite prin Calendarul Național de Vaccinare pentru copii;
  b) vaccinările impuse de situații epidemiologice, care implică vaccinarea ca măsură de intervenție, în vederea limitării bolilor care pot fi prevenite prin vaccinare;
  c) vaccinările pentru personalul medico-sanitar din unitățile sanitare publice și private;
  d) vaccinările pentru alt personal din unitățile publice și private care, prin natura atribuțiilor,
  sunt expuse suplimentar la boli infecțioase sau pot reprezenta surse de infecție care ar putea pune în pericol sănătatea publică. Aceste categorii vor fi stabilite prin Hotărâre a Guvernului;

  Art.35
  (1)Angajatorii, persoane fizice sau juridice, suportă, din bugetul propriu, costurile pentru vaccinurile
  și administrarea acestora personalului propriu care, prin natura profesiei sau a formării pe care o
  urmează, este expus la riscul de infectare sau poate reprezenta o sursă de infecție, care ar putea
  pune în pericol sănătatea publică, ori a cărui vaccinare, potrivit legii este obligatorie.

  Art.36
  Acoperirea ori, după caz, finanțarea costurilor legate de achiziția și administrarea vaccinurilor poate fi făcută și din donații, sponsorizări, fonduri speciale naționale și internaționale, asigurări de sănătate complementare și voluntare.

  Art.41
  În activitatea de vaccinare, au responsabilități și obligații:
  a) Ministerul Sănătății, în calitate de autoritate competentă de decizie în domeniul vaccinării;
  b) Institutul Național de Sănătate Publică;
  c) Direcțiile de Sănătate Publică Județene și cea a Municipiului București;
  d) Casa Națională de Asigurări de Sănătate;
  e) Ministerul Educației Naționale;
  f) Inspectoratele Școlare Județene și unitățile de învățământ;
  g) Autoritățile administrației publice locale;
  h) Direcțiile Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului;
  i) Colegiul Medicilor din România;
  j) Ordinul Asistenților Medicali din România;
  k) Colegiul Farmaciștilor din România;
  l) Colegiul Medicilor Dentiști din România;
  m) furnizorii de servicii medicale de vaccinare;
  n) părinții sau reprezentanții legali ai minorilor, precum și persoanele fizice cu vârste mai mari
  de 18 ani, eligibile la vaccinare;
  o) Comisiile de vaccinare județene și respectiv a Municipiului București;
  p) GTCAV grupul tehnic de coordonare a activității de vaccinare.

  Art.44
  (1)Situațiile epidemiologice speciale se declară prin Ordin al ministrului sănătății.
  (2)Prin Ordinul ministrului sănătății de declarare a situației epidemiologice speciale se pot dispune
  măsurile necesare privind contracararea efectelor negative și alocarea resurselor financiare
  necesare, din bugetul Ministerului Sănătății.

  Art.70
  Persoanele eligibile pentru vaccinare, care au vârsta de peste 18 ani, au obligația prezentării în vederea consilierii pentru vaccinare, în cazul convocării acestora de către furnizorul de servicii medicale de vaccinare.

  Comisia bugetară a dat aviz negativ proiectului de lege de unde rezultă o necompetență din punct de vedere financiar a aplicabilității legii. Art. 36 dă dreptul achizițiilor de vaccinuri prin donații si sponsorizări. In calitate de cetățean al României nu sunt de acord cu vaccinurile donate de case farmaceutice care sunt acuzate la nivel internațional de abuz in serviciu, conflicte de interese, si care au platit amenzi foarte mari pentru netransparența prospectelor medicamentelor si vaccinurilor.

  O situație epidemiologică nu poate fi dată de o singură entitate.

  Nu sunt de acord cu faptul că medicii de familie primesc bonus de 25 de lei pentru un act medical din aprilie anul curent, iar după intrarea legii in vigoare vor primi sancțiuni dacă se vor apune vaccinării. De ce să se opună medicii actului vaccinal si de ce nu vor fi dezbateri ştiințifice.

  Doresc o transparență a prospectului vaccinului reală, corectă, actuală şi concretă.

  In America vaccinul Infanrix Hexa de exemplu prezintă ca efecte aecundare:

  -vătămări neurologice;

  -vătămări ale sistemului imunitar;

  -boli cardiovasculare;

  -sindromul morții subite la copii. etc.

  Conform drepturilor constituționale mai sus prezentate, conform tratatelor si convențiilor la care România face parte, obligativitatea vaccinării reprezinta un abuz, reprezintă naționalizarea si confiscarea integrității fizice si psihice al actorului social din România.

  “Statul român, prin Ministerul Sănătății, asigură condițiile pentru diagnosticul și tratamentul optim al oricăror reacţii adverse ale vaccinării precum și compensarea oricăror efecte invalidante, dacă sunt dovedite relaţii de cauzalitate, confirmate de Grupul Tehnic de Coordonare a Activităților de Vaccinare denumit în continuare (GTCAV). Tipurile de reacții adverse postvaccinale și măsurile compensatorii aplicabile vor fi stabilite prin hotărâre de guvern.”.

  Atâta timp cât există risc trebuie să existe şi alegere.

  Nu putem vorbi de obligativitate in cazul unor efecte secundare sigure, asta ar însemna inceputul unei epoci naziste.

  Legalizînd vaccinarea obligatorie, statul încalcă drepturi fundamentale și constituționale la viață și sănătate ale persoanei.

  „Dreptul la viaţă, precum şi dreptul la integritate fizică şi psihică ale persoanei sunt garantate” – art. 22(1) din Constituţia României.

  Conform proiectului legislativ, statul va despagubi actorii sociali vătămăți post-vaccinal din bani publici , dacă Grupul Tehnic de Coordonare a Activităților de Vaccinare (adică tot statul– situație de conflict de interese ) va găsi cauzalitatea intre vaccin si reacții adverse.

  6.Autorităţile publice care au fost sesizate anterior:

  a) Comisia de sănătate

  b) Comisia juridică

  c) Comisia constituțională

  7.Răspunsul primit şi motivele pentru care vă consideraţi în continuare nedreptăţit:

  -au existat dezbateri publice, s-au adus amendamente proiectului de lege, amendamente pe care senatul le -a respins în întregime.

  8.În dovedirea celor afirmate depun următoarele acte:-

  -proiectul de lege privind obligativitatea vaccinală a populației României.

  9.Menţiunea obligatorie dacă cererea face obiectul unei cauze aflate pe rolul unei instanţe judecătoreşti sau dacă a format obiectul unei judecăţi:

  NU

  10.Doresc ca toate informaţiile şi rezultatele acestei cereri să rămână confidenţiale:

  NU

  Apreciază

 6. Pandemie declarata cu doar 2.000.000 infectati in 3 luni, erau doar 100.000 infectati cand OMS a declarat…pandemia! Protocoalele OMS spun clar ca ar trebui sa fie infectata 1% din populatia globului pentru a se instala alerta de pandemie, adica trebuiau 80.000.000 infectati! S-a declarat pandemie pentru 100.000!

  =CUM S-A PUS LA CALE ACEASTA MEGA-INSELATORIE?!

  Nu se putea fara a avea guverne supuse si conducatori de tara supusi ocultei mondiale! Toate tarile care au aplicat masuri de urgenta cu restrangerea libertatilor sunt conduse de marionete ale NWO!

  Prin intermediul mass-mediei care este total controlata de oculta s-a introdus PANICA si FRICA pentru a baga maimutele in cusca!

  =CUM?

  Anul trecut s-au facut experimente cu 5G in mai multe tari din UE, iar efectele au fost comportament ciudat al pasarilor si animalelor, multe din ele murind, inclusiv copaci si natura care s-au vestejit!

  Expeimentele au continuat si au inceput sa moara oameni! Pentru A ASCUNDE efectele nocive 5G care emit campuri electromagnetice de 10.000 x mai mari prin frecvente radio de 10x mai mari, oculta mondiala a inventat…COVID 19, un virus care nu exista!

  Oamenii mor datorita complicatiilor ce se ivesc prin activarea bolilor cronice prin otravirea la nivel celular prin aceste radiatii 5G.

  Oamenii au inceput sa moara in Wuhan, primul oras din lume complet cuplat la 5G, apoi in Milano al doilea oras cuplat complet la 5G!

  Si uite asa s-a inventat ca un virus numit COVID 19 este cauza si prin mass-media si guvernele-marioneta s-a declarat si aplicat starea de urgenta!

  =DE CE VA VOR IN CASA?

  Antenele 5G nu pot lucra fara a fi activate de sistemul de sateliti, de aceea maimutele au fost bagate in cusca si interzis a umbla noaptea pentru ca cu sprijinul fortelor americane debarcate pe teritoriul UE, armatele tarilor sa monteze la greu aceste antene departe de ochii vostri!

  =CE VOR CU ACESTE ANTENE?

  Prin cuplarea la tehnologia 5G practic oculta mondiala are controlul total asupra voastra, activand bolile cronice induse tot de ei prin alimentatie si vaccinuri prin care vor muri foarte multi oameni, in special „puturosii” (pensionarii care pun presiune pe sistemele bugetare) si „inadaptatii” social (cei impotriva sistemului neoliberal). Treptat va vor controla inclusiv emotiile.

  CARE ESTE CEA MAI MARE MEGA-INSELATORIE

  Aparitia VACCINULUI care va spala efectele nocive 5G! Practic, vaccinul e facut mielușește sa va salveze de pandemie dar nu va va salva! IATA CUM! Se va vaccina in masa populatia IN TIMP CE SATELITII care activeaza antenele 5G care va otraveau celulele activand bolile cronice VOR FI DEZACTIVATI pentru A VA PACALI CA VACCINUL A FOST EFICIENT! Apoi, sezonul urmator va aparea „alta tulpina”, alta „pandemie”, alt „vaccin”, alta imunizare”!

  =CARE ESTE SCOPUL FINAL?

  Prin aceste vaccinuri se vor introduce nano-cipuri (nu veti sti asta niciodata), nano-cipuri care vor colecta toata informatia genetica si istoricul bolilor pe care le aveti, scopul final fiind pe langa CONTROLUL BOLILOR si CONTROLUL EMOTIILOR UMANE! Aceste nano-cipuri evin eficiente prin marirea frecventelor radio prin antenele 5G conectate la sateliti.

  =PRACTIC

  Veti fi „raciti” sau „gripati” cand si cat vrea oculta mondiala si veti fi DE FIECARE DATA vaccinati! Si vor face si profituri uriase prin Big Pharma!

  DACA VRETI SA PREDATI CONTROLUL TOTAL E ALEGEREA VOASTRA!

  ++++Eu v-am demonstrat SUCCINT ca totul este o MEGA-INSELATORIE si daca nu luati atitudine se va instala NOUA ORDINE MONDIALA!++++

  CE VA RAMANE DUPA „PRIMA PANDEMIE”!

  1.Libertatile umane vor fi PERMANENT restrictionate.

  2.Veti purta TOT TIMPUL masca si manusi.

  3.Populatia va fi SEGMENTATA pe categorii de varsta, separati de familii batranii si cei cu boli cronice.

  4.Cei cu varsta peste 40 ani nu vor avea voie sa lucreze cu cei cu varsta sub 40 ani.

  5.Veti iesi public doar cu PERMISE SPECIALE (unul pentru job, unul pentru farmacii, unul pentru aprovizionare).

  6.Se vor face cosuri de consum pe fiecare familie, nu veti avea voie sa va aprovizionati mai mult decat cosul lunar.

  7.Se vor elimina toti banii reali (digitalizare).

  8.Vei fi educati sa fiti distantati social, sa comandati de acasa mesele zilnice prin sistemul online, sa faceti toate platile si incasarile online, sa frecventati cafenele online, a) , scopul fiind izolarea sociala totala si robotizarea individului.

  9.Veti constata ca „sezonul urmator” vor muri mult mai multi batrani, incet dar sigur populatia se reduce.

  10.Prin vaccinarea obligatorie veti fi infertilizati.

  Cei care REFUZA VACCINAREA vor avea prin lege libertatile suprimate, mai intai nu vor avea dreptul sa calatoreasca, apoi nu vor avea drept de munca, apoi nu vor avea drept de servicii de sanatate si hrana, apoi vor fi vanati si eliminati.

  VA SPUN CLAR! REFERITOR LA ROMANIA!

  Klaus Iohannis si „guvernul lui” VOR LEGIFERA dictatura in Romania

  Apreciază

 7. ADEVARUL CRUNT despre ce contine un VACCIN chiar de la „tatal” lui. Spuneti NU VACCINURILOR!

  Acest dr, Stanley Plotkin, zis „părintele vaccinurilor”, lucrează la vaccinul împotriva Covid 19.
  Medicul în vârstă de 87 de ani care a inventat vaccinul contra rubeolei lucrează acum pentru a combate coronavirusul
  PUNCTE CHEIE
  Dr. Stanley Plotkin a inventat vaccinul contra rubeolei la Institutul Wistar, care este creditat cu eradicarea bolii în Statele Unite în 1964.
  Supranumit Nașul Vaccinurilor ”, a lucrat la vaccinuri pentru antrax, polio, rabie și rotavirus.
  Pediatru și vaccinolog, el se consultă acum pentru companiile farmaceutice privind dezvoltarea vaccinului pentru a opri pandemia COVID-19.
  https://m.youtube.com/watch?v=dGIDtcr… video din 2016
  https://m.youtube.com/watch?v=BtQzpD_
  https://www.cnbc.com/2020/04/09/docto

  CE VA RAMANE DUPA „PRIMA PANDEMIE”!
  1.Libertatile umane vor fi PERMANENT restrictionate.
  2.Veti purta TOT TIMPUL masca si manusi.
  3.Populatia va fi SEGMENTATA pe categorii de varsta, separati de familii batranii si cei cu boli cronice.
  4.Cei cu varsta peste 40 ani nu vor avea voie sa lucreze cu cei cu varsta sub 40 ani.
  5.Veti iesi public doar cu PERMISE SPECIALE (unul pentru job, unul pentru farmacii, unul pentru aprovizionare).
  6.Se vor face cosuri de consum pe fiecare familie, nu veti avea voie sa va aprovizionati mai mult decat cosul lunar.
  7.Se vor elimina toti banii reali (digitalizare).
  8.Vei fi educati sa fiti distantati social, sa comandati de acasa mesele zilnice prin sistemul online, sa faceti toate platile si incasarile online, sa frecventati cafenele online, a) , scopul fiind izolarea sociala totala si robotizarea individului.
  9.Veti constata ca „sezonul urmator” vor muri mult mai multi batrani, incet dar sigur populatia se reduce.
  10.Prin vaccinarea obligatorie veti fi infertilizati.
  Cei care REFUZA VACCINAREA vor avea prin lege libertatile suprimate, mai intai nu vor avea dreptul sa calatoreasca, apoi nu vor avea drept de munca, apoi nu vor avea drept de servicii de sanatate si hrana, apoi vor fi vanati si eliminati.
  VA SPUN CLAR! REFERITOR LA ROMANIA!
  Klaus Iohannis si „guvernul lui” VOR LEGIFERA dictatura in Romania IM

  Apreciază

 8. Degeaba ironizezi.Initial vroiai sa ne convingi ca exista covid in varianta ocultei si ca urmare a dezvaluirilor de pe site te- ai aliniat ca sa maschezi intentia initiala.Nu demult ne explicai ce minunate sunt protestele rezist ce nu rezista, democrati, slugile ocultei vrajmasii poporului roman.Nu te stradui sa- mi raspunzi pt ca pt mine nu esti convingator.

  Apreciază

 9. La nivel european exista GDPR (Genaral Data Protection Rights), intrudus in 2018, care colecteaza date cum ar fi:
  – Date Personale (nume,prenume, cnp, tel..)
  – Date Biometrice (gesturi faciale,voce)
  – Date Genetice (caracteristici genetice obtinute prin analiza ADN,ARN)
  – Date Bancare
  – Date privind sanatatea (conditia fizica, cauza bolilor)
  – alte categorii date speciale ecc (opinie politica, pers face parte din asociati,religie,orientare sexuala, ecc)

  Scopul= creare de profiluri” care înseamnă orice formă de prelucrare automată care constă în utilizarea datelor cu caracter personal pentru a evalua anumite aspecte personale referitoare la o persoană fizică, în special pentru a analiza sau prevedea aspecte privind performanta la locul de muncă, situația economică, sănătatea, preferințele, personale, interesele, fiabilitatea, comportamentul, locul în care se află persoana fizică respectivă sau deplasările acesteia.

  Gandul imi spune ca toae legatura cu buletinul cu cip

  Apreciază

   • Parinte, binecuvanteaza! Credeti ca faptul ca la intrare in unele magazine se ia temperatura(din frunte si mana dreapta) are legatura cu cipul si pecetea?
    Initial se lua de pe frunte acum doar de pe mana dreapta. Am citit din invataturile sfintilor parinti care zic pentru ca sa fii pecetluit trebuie sa fii insemnat de mai multe ori. Eu am intrat si mi s-a luat temperatura de cateva ori.
    Astept un raspuns din partea dumneavoastra.

    Apreciază

   • Este clar că această așa-zisă termoscanare este o repetiție a lui antihrist=inteligența artificială, o probă ca să vadă cam ce clienți ar avea. Chiar la frunte sau la mâna dreaptă, este exact cum scrie Sf.Ioan la Apocalipsă. Nimeni nu va putea vinde sau cumpăra dacă nu va avea semnul pe frunte sau mâna dreaptă. Ce conține acel pistol, cine poate ști ? Nu mai acceptați așa ceva, că este o batjocură. Nu există covrig19, că daca ar fi dat drumu sataniștii la vreo armă biologică, mureau și ei, mureau cu miliardele oamenii. Cei de prin supermarketuri, paznicii de la uși … nu au nici o legătură cu Dumnezeu, cu Sf.Scriptură-afară de puține excepții. De aceea ei nici nu-și pun întrebări, ci execută orice, numai să le meargă afacerea, salariul. S-a desfăcut o cutie de lxsa antenele 5G și s-a fotografiat o cutiuță pe care scria … COV19. De aici vin simptomele la unii. Dar noi nu avem încă așa dezvoltat 5G-ul. Este în ascuns.

    Apreciat de 1 persoană

   • Da asa este. Vreau sa va spun ca in timp ce oamenii din toata Europa au stat izolati in casa, s-a desfasurat un „exercitiu” al armatei americane, un exercitiu nu poate fi chiar asa de important, deci teoretic ar fi putut fi amanat. Dar cine stie cate antene 5G s-au montat in timpul asta.
    Parinte, doresc sa va intreb urmatoarea: Din ce am citit si m-am informat am inteles ca este o diferenta intre semnul lui antihrist si pecetea. Semnul se zice ca s ar bate de mai multe ori, pentru fiecare cuvant se bate o litera. Daca cineva din neconstiinta primeste o parte din semn, acesta mai este valabil?

    Apreciază

   • Semnul este 666. Dacă tatuajul electronic al lui b.gates are patentul wo/2020/060606 … În Apocalipps la sfârșitul cap.13, Sf.Ap.și Ev.Ioan ne scrie
    : „… Și ea(fiara n.n.) îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte, Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. Aici este înțelepciunea :
    Cine are pricepere, să socotească numărul fiarei, căci este număr de om. Și numărul ei este 666.”

    Apreciază

   • Vine altul la conducere ,părinte …la fel ca el sau poate mai rău ! Facem la fel cum au făcut cei din comunism când au zis ca nu îl mai schimba Dumnezeu ce Ceaușescu și parintele Arsenie Boca le-au spus “vi-l va schimba și va veni alții și o sa fie și mai rău decât pe timpul lui “
    Trebuie sa se împlinească tot ce este scris , mai devreme sau mai târziu !
    Rugați-va pentru noi păcătoșii , Parinte!
    Facă-se voia Ta Doamne !

    Apreciază

   • Cea mai frumoasa experienta pe care o poate avea un crestin este cea de a ierta si de a-şi iubi aproapele.
    Cred ca Hristos asta ar vrea de la noi si sa ne rugam pentru toti oamenii.
    A dori moartea cuiva, chiar daca il consideri dusman, desi noi toti suntem copiii lui Dumnezeu, nu are legatura cu invatatura lui Hristos, ci mai degraba a anticristului.
    Eu poat doar sa ma rog pentru cei cu adevarat rataciti pe calea mantuirii sa-i lumineze Dumnezeu si sa le dea iubire divina in suflet.

    Apreciază

   • Uneori creștinii sunt îndemnați chiar de către Duhul Sfânt să lupte cu armele în apărarea vieții lor și a altora : copii, familii, prieteni, cunoscuți, neam. Uită-te la Sfântul Mucenic Nestor. Creștinii erau uciși în ring de către uriașul Lie. Tânărul Nestor nu a mai putut suferi batjocura și a mers la Sf.M.M.Dimitrie Izvorâtorul de Mir. A cerut binecuvântarea și rugăciunile lui ca să-l biruiască pe Lie. Sfântul Dimitrie-după gratii fiind arestat, l-a binecuvântat : „Pe Lie vei birui și pe Hristos vei mărturisi.” Nestor l-a omorât pe Lie. Împăratul a turbat. I-a omorât și pe Dimitrie și pe Nestor. Amândoi sunt Mucenici. SF.M.M.Dimitrie izvorăște mir de 1600 de ani încontinuu. Acum Lie=arahatul, johanis, cercel, tătaru, vela și alți sataniști covidiști care omoară copiii României. Cine vor fi Dimitrie și Nestor ? Aștept și eu să văd. La unii, nici o nădejde. Mai este și un demon care dă uneori dragoste și bunătate falsă, când ar trebui luptă hotărâtă și fără nici o șovăială. Doamne ajută.

    Apreciază

   • Cred ca iubirea este cea mai puternica armă. Si cel mai bun exemplu este chiar cel dat de către ISUS.
    Daca ar fi vrut, putea să fie impăratul evreilor folosind calea armelor, aşa cum îşi doreau zeloţii, si toti tiranii care îi persecutau pe creştini ar fi fost ucişi.EL insă ne-a dar speranţa unei lumi în care Iubirea, pacea, buna înţelegere să domnească. ,,Când cineva îţi dă o palmă întoarce şi celălalt obraz ” adică nu răspunde răului cu rău.
    Cred că pe aceste principii se bazează împărăţia cerurilor despre care vorbea Hristos.Nu cred că o religie, în special creştinismul, poate fi impusă prin agresiune, indiferent ce formă îmbracă.
    Cum era Sf.Pavel înainte de a deveni creştin? Îi persecuta pe creştini urmărindu-i cu o patimă plină de mânie, însă după ce a înţeles doctrina lui ISUS, s-a lăsat ucis de către romani în numele iubirii, pentru că şi-a învins pornirile cele rele.
    Cred că cei care au în suflet mânie, ură, revoltă , trufie, atribute care sunt contrare iubirii, s-au îndepărtat de Dumnezeu şi ar trebui să se roage să găsească înapoi calea spre El. Poate că pe măsură ce timpul a trecut, învăţătura lui ISUS a fost înţeleasă şi aplicată diferit de ceea ce predica EL, ca şi cum unii creştini ar fi uitat fundamentele de bază ale Învăţătorului, faptele lor seamănând mai mult cu ceea ce a fost înainte de HRISTOS. Cred că Anticristul se hrăneşte cu sentimente negative şi e tare fericit când găseşte oameni care se lasă dominaţi de aceste sentimente, în vreme ce ISUS este iubirea şi iertarea.Asta e părerea mea şi mă rog ca Dumnezeu să mă ierte si să mă ajute să nu cad în păcatul trufiei de a-i judeca pe alţii.
    DOAMNE AJUTĂ!

    Apreciază

   • În primul rând, Iisus se scrie cu doi de „i”. În al doilea rând, se vede că despre dragostea de neam și patrie nu te interesează. Cum crezi că a dăinuit Țara noastră Ortodoxă de la Sf.Ap.Andrei în fată milioanelor de hoarde barbare … huni, turci, tătari, nemți, ruși bolșevici … ??? Cu iubirea de vrăjmași ? Nu. Cu sabia, furca, bâta, săgeata, barda, pușca, tunul, otrăvirea fântânilor în calea turcilor, arderea caselor, a holdelor și retragerea în munți a femeilor și copiilor iar bărbații la oaste !!! Dacă era după cum judeci d-ta, trebuia ca Sfântul Ștefan cel Mare să întoarcă obrazul turcului, tătarului, Mihai Viteazul, Vlad Basarab la fel … Văd că ai o credință cam aeriană, ruptă de neamul românesc. Ești botezată ortodox ? P.Justin călugăr preot fiind, a fost pe frontul de Răsarit în războiul de eliberare a Basarabiei și Rusiei întregi de hoardele evreiești bolșevice. Una este iubirea de vrăjmașii tăi personali-poruncită de către Domnul nostru Iisus Hristos și altceva este lupta de apărare a copiilor tăi, a familiei, a neamului distrus și batjocorit de 30 de ani. Războiul de apărare a neamului este poruncit de Dumnezeul iubirii desăvârșite. Altfel piere tot neamul. Uite ce fac sataniștii covidiști cu părinții și copiii noștri !!! Uite la câtă reeducare, prostie și tâmpenie s-a ajuns : măști care sufocă copiii, distanțare la grădiniță, ura mascaților către cei care nu vor să poarte mască …

    Apreciat de 1 persoană

   • Exista un sfant rus care a proorocit ca la niste zeci de ani dupa comunism va veni o oranduire in care fiecare va tras la raspundere pentru viitorul celorlalti. Nici marele Dostoievsky n-a putut prevedea asa ceva, marele inchizitor din Fratii Karaaamazov pare mic copil pe langa ce vedem in ziua de azi.

    Apreciază

 10. Cred ca termoscanarea are radiatii sa imbolnaveasca omul…o femeie si -a facut cruce cu mir pe frunte si s-a rugat la Dumnezeu ca sa nu o termiscaneze si cand a ajuns la serviciu aparatul antihristic nu a functionat.

  Apreciază

  • Da. A apărut ZERO pe aparat de trei ori la rând. Asta da, minune. Deci este CLAR CA BUNĂ ZIUA : TERMOSCANAREA ESTE DE LA SATANA. CRUCEA A ÎNCURCAT-O.RUȘINAȚI-VĂ SLUGI ALE ANTIHRISTULUI.

   Apreciază

 11. Sunt fara replica.
  Vad protestele anti-comunism , ale poporului roman anti „democratie”..bravo! Inseamna ca mai misca ceva, ori soarele de pe cer, ori lumina din nocturna? Vom vedea.

  Apreciază

 12. Foarte bun exemplu cu Sf.Dimitrie si Sf.Nestor ; cel mai potrivit! pe mine inca ma contrazicea o verisoara xa sunt prea pornita pe conducatorii astia satanisti si imi zicea caa n-am dragoste ca e pacat sa -i omori chiar de -mi iau copii …ex.acesta cu acesti doi mari Sfinti o sa il dau…sa nu uitam Diana ca sunt doua feluri de vrajmasi: vrajmasii personali ( pt acestia ne rugam sa-i lumineze Maica Domnului) si vrajmasii lui Hristos( cu acestia ne luptam cum putem noi mai bine pt ca intervine in lupta duhovniceasca Dumnezeu; acestia ne fura darul sfant-libertatea si at.nu-i pacat sa-i infrunti) Daca era pacat binecuvanatrea Sf Dimitrie arunci nu ajungea in ceata Sfintilor si nici Sf.Nestor nu primea cununa de Mucenic.Foarte multa crede ca e pacat sa ne impotrivam acestor satanistii covidisti care ne pun masca, distantare, carantona, boala , vaccin-pecete, moarte.Ori ei -ori noi! Cu noi este Dumnezeu! Amin!+

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s