Pretextul coronavirus-vaccin … sulita in Trupul lui Hristos

Lancea cu care a fost strapuns Mantuitorul

Iata ca am ajuns sa traim si aceasta isterie mondiala a coronavirusului programata de mult. Sfintii Parinti au proorocit ca „antihrist se va hrani cu tulburarea oamenilor”, ceea ce se vede acum in lume din plin.

Daca in 11 sep. 2001, prabusirea programata a turnurilor gemene din America, a fost pretextul introducerii cipurilor in actele oamenilor, iata ca acum este evident ca pretextul coronavirusului este introducerea nanocipurilor in oameni prin vaccinuri-tatuaje electronice. Cine se indoieste de aceasta, este inafara realitatii.

Scopurile lor prin acest coronavirus : panica in oameni, batai intre ei de la mancare, fuga unul de altul, evitarea atingerii-ca te molipsesti, autoizolarea lor acasa(satanistii rokefeler-rotschid-soros … se tem de unirea multimilor ca ei sunt putini), vaccin nano-tatuajnano-pecete antihrist, criza economica-financiara, scoaterea banilor cash, cedarea de buna voie a intimitatii-libertatii pentru masuri draconice de supraveghere a vaccinatilor-imbolnavitilor-purtatorilor-suspectilor, batjocorirea Sf. Taine-Bisericii, modificarea randuielilor sfinte din Biserica, batjocorirea sfintelor randuieli de frica virusului … stat politienesc-sluga la guvern mondial-antihrist antihrist. SEMNUL CEL MAI CLAR : TULBURARE-ISTERIE GENERALA. ANTIHRIST SE HRANESTE CU TULBURAREA OAMENILOR. II DAI O UNGHIE DRACULUI, TE CALARESTE IN TIMP CU TOTUL. ITI IA TOATA MANA, TOT TRUPUL SI SUFLETUL. NUMAI HRISTOS TE FACE LIBER.

Din pacate, si unii din slujitorii Bisericii au ajuns unelte ale programelor de manipulare si restrictionare-izolare a oamenilor, de intretinere a panicii, a neincrederii unul in altul, actionand ca o adevarata politie religioasa. S-a ajuns la dispozitii aberante ale Sfantului Sinod, de genul : pentru evitarea aglomeratiilor din Biserica, Sf.Liturghie se va face afara-ca la hramuri sau preotii  in Sf.Altar iar credinciosii sa asculte slujba la difuzoare afara. Alte masuri politienesti aberante in biserici sunt : restrictionarea numarului de credinciosi din biserica la 100, apoi la 50 de persoane. O credincioasa care intentiona sa intre la Sf.Liturghie la Sinaia, a fost oprita la usa bisericii pentru ca deja erau 50 de credinciosi la slujba. In alte locuri s-au facut slujbele in corturi, inafara bisericii.  Intr-o biserica din Corabia, preotul a dat anafura cu ajutorul unui cleste de patiserie. Alt preot a anuntat pe credinciosi sa nu mai vina asa de multi la biserica, altfel va primi o amenda de 4000 de euro, iar el nu are chef sa plateasca. Pana unde s-a ajuns cu sminteala, cata necredinta, cata tampenie !!! Maine-poimaine va veni cineva cu ideea ca spovedania sa se faca de la distanta de 2-3 metri., sau cine stie ce alte masuri aberante.  Sa pui pe cineva sa numere credinciosii care intra in biserica, asta nu s-a mai pomenit de 2000 de ani.

Este deci din nou batjocorita Biserica lui Hristos, dar nu asa direct ca si bolsevicii-care daramau biserici, ci foarte subtil, prin scoaterea credinciosilor afara din ele, sub pretextul coronavirusului, prin neancrederea sadita intentionat in Sfintele Taine si in sfintenia Bisericii-in care din totdeauna omul s-a vindecat, curatit, luminat si indumnezeit. Dar nu dupa cum vrea omul, ci dupa cum a randuit Domnul. Deci nu sunt daramate bisericile ci este atacat in fel si chip Trupul Ei adica, credinciosii. Daca nu ne vom impotrivi, vor innainta in batjocuri. Dureros este ca, unii „credinciosi” chiar cred ca aceste masuri sunt spre binele lor. Va trece si incercarea aceasta, dar cu multe rani in Trupul Bisericii. Vaccinul-tatuajul electronic nu-l luam cu orice pret.

Vedem acum caderi mari ale slujitorilor Bisericii. Problema este ca ei nu considera acestea a fi caderi, caci sunt motivate teologic in predica de catre Patriarh-arhierei. Oare vor ajunge sa slujeasca cu masti, sa nu mai sarute mana la Sf. Liturghie, „Hristos in mijlocul nostru-este si va fi.”-vezi Doamne ca se molipsesc de virusul debiliptic, sa spovedeasca de la distanta de 2-3 metri, si alte si alte masuri tampite ? Am vazut un preot care dadea Sf.Trup din mana-fara lingurita, dupa ce-l inmuia in Sf.Sange. Ce credinta mai poate avea acest in Sf.Taine, care nu au imbolnavit pe nimeni niciodata, ci dau tamaduire sufletului si trupului ???
Dracu nu da inapoi daca-i faci concesii. Te calareste mai tare. Daca ai intrat pe fagasul compromisurilor, te tot duci la vale. Sa vedem pana unde se va ajunge. Este infricosator. Iti vine sa si razi, sa si plangi. Opreste-ne Doamne din caderi. Oare se vor mai ridica ? Cum sa se mai ridice ??? Patriarhul l-a felicitat saptamana trecuta pe ereticul blestemat lgtb-ist johanis la decernarea premiului kalergi. Kalergi este doctrinarul degenerarii rasei albe prin imigranti negri-asiatici !!! Cum sa-l feliciti pe acest demon care a fost impotriva referendumului pentru familie barbat-femeie ??? Inconstient, tradator, drogat ??? Nici nu stii ce sa mai crezi.

Sa nu te pleci la nimic ce vine de la stat si de la conducerea bisericeasca, ca cea de-a doua, de zeci de ani a devenit sluga la satana politiceasca. Vor sa-ti bage panica, tu fii cu pace. Vor sa-ti bage izolare-neancredere, tu  sa iubesti omul de langa tine si sa te jertfesti pentru el, vor sa-ti pui masca, sa o arunci cat colo … Vor sa-ti bage vaccin, fa ceva pe vaccinul lor. Si tot asa. Legea noastra sa fie : tot ce e de la conducere-inapoia mea satana. Asa spune P.Nicolae Steinhardt despre atitudinea corecta in fata statului-mamona. Nu ati vazut ? Cate concesii dracesti au facut arhiereii la cuplul blestemat arafat-johanis !!! Blestematii de sorosisti de la protv si alte canale de scursuri, tot n-au fost multumiti. Au reclamat ca si informatorii securitatii comuniste ca… „Uite, IPS Teodosie n-a slujit cu masca si n-a respectat normele de distanta intre credinciosi, i-au sarutat mana diaconii,… a impartasit cu o singura lingurița… „. Arhiereul in timpul slujbelor il inchipuie pe Insusi marele Arhiereu Iisus Hristos.  Preotii ii inchipuie pe Apostoli.  Desi IPS Teodosie le-a facut cele mai mari concesii-care sunt caderi foarte grave, anume… slujirea inafara bisericii ca la hram, limitarea la 50 de oameni la Sf. Liturghie. Asta e : te pleci dracului in Biserica-prin directivele OMS-arafat-johanis… se suie pe tine mai tare, te calareste pana batjocoreste tot ce e sfant. Ia sa le fi dat cateva blesteme arhieresti la demonii astia, sa fi crapat cativa, sa fi luat foc cateva posturi de tv, sa fi crapat arafat, ereticul lgtb-ist johanis … sa vezi cum veneau ca mieluseii : „Dezleaga-ne Preafericite, ca pierim”. Pieriti cu totii, satanistilor !!! Cand P. Daniel Corogeanu-Tanacu, a fost condamnat pe nedrept la 7 ani puscarie, el a zis : „Toți care m-ati condamnat, va las in judecațile Mantuitorului.” La cateva luni, 3 judecatori-procurori au murit, TOTI CARE L-AU CONDAMNAT AU MURIT SUBIT .   Asta nu spun televiziunile. Ia sa fi facut acum asa ceva si Patriarhul-arhiereii : „Nu ne plecam la nici o masura de-a voastra draceasca de asa-zisa protecție. Biserica este Sfanta . Nimeni nu se poate imbolnavi in Ea.”” Ii ajuta Dumnezeu si dadea cu vrajmasii de pamant. Asa, ei au ales sa chinuie poporul. Si nu numai atat, ci au motivat teologic-dogmatic aceasta cadere. Acum dracu care baga spaima in om cu acest debiliptic de virus, ii calareste mai tare.

Dam slava lui Dumnezeu ca Patriarhul Neofit al Bulgariei a declarat ca nu intrerupe nici o slujba in Biserica, nu le face afara, nu va scoate credinciosii, oricat de multi ar fi. Si pentru aceasta este foarte criticat si luat in ras. Tocmai acesta este semnul ca a facut voia lui Dumnezeu.

https://www.stiripesurse.ro/patriarhul-bisericii-bulgare-se-opune-suspendarii-slujbelor-si-sustine-ca-sfintele-sacramente-nu-pot-transmite-coronavirusul_1439619.html

Vor fi din acest soi de sminteli din ce in ce mai multe.

P. Justin mi-a spus foarte clar odata : „Caderea va fi mai mare ca pe vremea comunismului.” Dumnezeu sa ne dea intelegere sa vedem caderea cumplita in care ne aflam si sa ne dea putere sa ne ridicam din aceste aberatii. Am auzit ca la Optina era un Staret care plangea caderile altora ca si cum ar fi fost ale lui. N-am ajuns la asa ceva. Macar mintea-inima limpede pentru deosebirea binelui de rau de am avea-o pana la sfarsit.

Care nu va face slujba de Inviere, de frica debilipticului de virus … s-a ars. Care arhiereu-preot a dat ordin sa fie scosi credinciosii din biserica de frica vorusului, sa nu cumva sa-l scoata si Dumnezeu pe el din Cartea Vietii.

Cei care se vor mantui in mijlocul acestor nemaiauzite sminteli, mari vor fi. Asadar, nu va imputinati cu sufletul. Sa nu uitam ca, arhiereii ortodocsi il vor introniza pe antihrist la templul iudaic din Ierusalim. Este scris si asa va fi. „Biserica-ca institutie supusa statului mondialist, va cadea.” Spune de acum 2000 de ani Sf.Ignatie Briancianinov.

Acesti arhierei nu cred cu adevarat in Sfanta Treime ; Tatal, Fiul si Sfantul Duh, ci acum ei cred si executa ordinele alte „treimi’ : arafat-johanis-vela. Ei atunci vor avea partea celor trei necredinciosi-care nici macar Crezul , sunt sigur ca nu-l stiu.

Mai este o ispita, la cei credinciosi acum : ” Cum de ingaduie Dumnezeu asa ceva ? De ce nu intervine ? Ne-a parasit cu totul  ? ”

Aici ne raspunde P.Atanasie Stefanescu (22 ani puscarie pentru Hristos in comunism) : „MORILE LUI DUMNEZEU MACINA INCET DAR SIGUR.” Dumnezeu va scoate ceva bun si din acest plan diabolic.

https://www.youtube.com/watch?v=pBF5-aKHn-c

 

1.569 de comentarii

 1. Medicilor de la Suceava sa nu le fie frica de Rambu , Flutur et comp si de amenintarile lor cu dosare penale.Flutur are 3 plangeri penale la SIIJ si lista nu se opreste aici….Flutur alerga dupa mine prin oras sa- l salvez… si am strigat de fata cu toata lumea ca nu- l salvez si puneau preotii sa- mi dea canon sa-i iert.Flutur et comp,vrajeala de idioti.Prostesc lumea cu teroarea dandu- si aere de stapani cand de fapt le tremura chilotii de frica.Nu va fie frica oameni buni, demascati toate ilegalitatile.Le este frica de voi.

  Apreciază

 2. Pt. YNA
  Papa dispare si Mecca se inchide pt.prima data in istorie.
  In lumea islamica Mecca s.a inchis pt.prima data in istorie,regina elisabeta s.a ascuns,evreii il elimina pe netanjahu de la putere,piata vaticanului este pustie,papa a anulat toate intilnirile,lumea este taiata cu Roma,regatul Arabiei Saudite a interzis pt intiia oara pelerinii din toata lumea,pe o perioada temporara.
  Este pt.prima data in istorie cind inchinatorilor lui Iisus Hristos nu li se permite sa fie unde ar trebui sa fie(face referire la Sf.Mormint).
  In acest video se mai spune ca Dumnezeu sa ne ajute …
  Declansarea acestei situatii a fost faptul ca in feb.2020 China a incetat sa mai plateasca tribut suplimentar familiilor satanice antice(se refera la corporatiile americane).
  Asazisa pandemie este rezultatul unui atac de razboi biologic si electromagnetic asupra Chinei.
  Totusi,chinezii n.au fost intimidati si au cerut explicatii Statelor Unite.
  Statisticile arata ca doar gripa ucide peste 300.000 pers pe an.
  Sint date niste exemple de alte epidemii su parerea unui satanist cum ca noi am fi fost de la.nceput condamnati-ceea ce NU ESTE ADEVARAT!!!(prob.la asta se refera DACGETBEGET cind spune ca sint minciuni si sminteste-ar sminti pe cei ce nu.L cunosc pe Dumnezeu Atotmilostivul si indelungrabdatorul!).
  Mai spune ca vaticanul tr.curatat de satanisti,homosexuali si de pedofili,actorul tom hanks este arestat de pedofilie dar,s.a anuntat c.ar fi infectat si este izolat impreuna cu sotia;vor mai fi arestati si alte celebritati pedofili dar tot sub pretextul infectarii.
  Regizorul Weistein pt marturie impotr.oprah,tom hanks,ellen degeneres,print andrew,bill clinton,tarantino,spielberg,madona,ch.sheen,……pizzagate…etc,a primit condamnare doar de 20ani.
  Noul virus conceput in laborator este pe agenda de vaccinare obligatorie.
  Unii lideri religiosi vor fi fortati sa demisioneze sau se vor imbolnavi brusc;papa va fi inlaturat in 2020.
  Timp de doua luni vor fi inchise cele mai comune operatiuni :scoli,burse,banci,porturi,jocuri sportive,vor fi lipsuri de produse alimentare si preturile gazelor vor scadea,al alimentelor ,asigurarile vor creste,si multe corporatii vori ntra in faliment sau vor avea o pierdere financiara semnificativa;compania boeing va intra in faliment,un sef de politie american(caballist)care stie prea multe,se va imbolnavi/elimina,petrolul va scadea f mult.
  ……
  Am scris ce.a fost m import.,dar sincera sa fiu,nu cred ca din motivele mentionate au elaborat acest virus !
  In nici un caz(!!!!)nu pt.a elimina pedofilia,satanistii,homosexualii !
  Cine crede ca asta.i scopul covid19,chiar este smintit !
  Din tot ce citim sau vizionam,daca avem „exercitiul informarii”,stim ce sa inghitim si ce sa scuipam sau ignora.
  Tu,draga Yna,sint convinsa ca intelegi.

  PS:in acel filmulet,s.a mai spus ca madame Pelosi ar fi murit….n.am auzit dar mai este timp.

  O veste foarte trista:
  Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului de la Biserica Hagiu din Bucurest plinge !

  Preasfinta si Preacurata Maica Domnului plinge pt.pacatele noastre.
  Doamne Te rugam mai rabda.ne.

  Predica minunatului Parinte Vasile Spataru:

  Sus avem inimile !
  Cu noi este Dumnezeu !!!!

  Apreciază

 3. Episcopul Naum din Serbia pt ca a slujit sfabta liturghie cu credinciosi in biserica si ieri l-au eliberat.Dumnezeu e cu sfintia sa! Clar! Nemernicii aia o vor plati!

  Apreciază

 4. E vorba de alt episcop grec Serafim nu P S.Serafim de pireu altul..tot din motivul ca a tinut slujba cu credinciosi ..asa am citit cand am dat pe traducere.

  Apreciază

 5. Slava Domnului !!!!

  Procesiune cu moastele Sf.Dimitrie cel Nou,ieri 5 apr.in Bucuresti.
  ……..
  Înalt Prea Sfințitul Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, a adus, astăzi 5 apr., și în județul Botoșani racla cu Sfintele Moaște ale Cuvioasei Parascheva, ocrotitoarea Moldovei.

  Procesiunea a avut loc în mai multe localități din județ, pe un traseu care a inclus și municipiul Botoșani.

  Racla a trecut prin fața bisericilor și mănăstirilor din oraș, precum și la Spitalul de Pneumoftiziologie, Spitalul Județean Mavromati, Secția de Pediatrie și Secția de Boli Infecțioase și Spitalul de Recuperare.

  Pelerinajul Cuvioasei Parascheva, fără enoriași, a inclus și zona centrală a orașului. Racla a fost purtată și prin fața Palatului Administrativ și a Primăriei municipiului Botoșani, unde primarul Cătălin Flutur a așteptat-o îngenunchiat.
  https://stirilevivafm.ro/video-racla-cu-sfintele-moaste-ale-cuvioasei-parascheva-a-fost-adusa-spre-binecuvantare-si-in-judetul-botosani/
  Sintem pacatosi dar inimile le avem la Domnul Dumnezeul nostru Iisus Hristos.
  Dumnezeu ne va ocroti pt.ca stie ca sintem mai molatici dar IL iubim.
  Sus avem inimile !
  Cu noi este Dumnezeu !!!!!

  Apreciază

 6. EXCEPTIONALA predica a Pr.Macarie Banu !

  Conferinta tinuta in 2008 de Pr.Amfilohie Brinza(atunci calugar)este si mai valabila in prezent!

  Minunatul Parinte Vasile Spataru(5 apr.’20):

  Parinte Teodot,ce bine ar fi sa filmeze cineva predicile dvs.!
  50-60 de preoti ca dvs.si ca cei mentionati,plus Pr.Ghelasie,ar rezolva situatia tzarii si Romania ar fi din nou gradina Maicii Domnului.
  Doamne miluieste.

  Apreciat de 1 persoană

 7. Functionarea antenelor 5G nu fac decat sa aduca moartea atat pe strazi , in spitale unde sunt folosite telefoanele cu aceasta tehnologia draceasca cat si la noi in casa care aveti 5G sau 6 G.

  LASATI VA DE ACESTE SPURCACIUNI de aceste inselaciuni ale lui antihrist pentru ca te fac din om independent si LIBER in HRISTOS DUMNEZEU doar o leguma pentru masa de manevra .

  Aparati va cu tot ce este Sfant , Sfintele Icoane ale MAICII DOMNULUI , Sfanta CRUCE in casa , la piept si sa nu va lipseasca Sfanta Agheazma si Anafora din casa .

  Tamaia ti in casa , in afara casei si sa cerem ajutorul MAICII DOMNULUI cu rugaciuni pe matanier sau rugaciunea isihasta pentru oprirea molimei .
  Pentru ca aceasta este suflarea cea ucigatoare a hidrei antihriste de care se aminteste in apocalipsa .
  Cand au iesit in Bucuresti cu Sfantul Dimitrie Cel Nou (Basarabov ) cu oprire la Spitalele cele mari a fost o oprire a mortii care statea in spital in spatele usilor pentru ca nu i dadea voie Sfantul DIMITRIE sa intre …si asta numai pentru ca a trecut Sfantul Dimitrie pe linga spitale …

  DOAMNE ai mila de tot poporul roman incercat in aceste momente prin mestesugitele planuri ale satanei si ale slugilor sale iudai , masoni , vrajitori slugi ale intunericului … Intoarceti Fata Ta HRISTOASE DUMNEZEULE catre noi ca sa nu pierim de pe marginea prapastiei pe care ne aflam .
  Si …
  sa se dea ordonanta pentru iesirea din ue , nato si inchiderea granitelor pentru ca nu suntem cobaii nimanui .
  Iar de nu vor vrea a intelege atunci vor cadea in groapa pe care au sapat o.

  CRUCII TALE NE INCHINAM HRISTOASE SI SFANTA INVIEREA TA O LAUDAM SI O PREASLAVIM.
  amin.

  Apreciază

 8. Romani, la arme, nu vedeti ca jidanii din televizoare, la fel ca in 1989, sunt in lupta cu noi,
  si le este o frica de moarte sa nu cumva poporul roman sa mearga de Sfintele Pasti la Biserica,
  de aia terorizeaza lumea prin televizor, sa nu mergem la Biserica de Pasti ca ce sa vezi domnule,
  fix, dar fix atunci – in ziua de Pasti va fi Varful de morti din Corona – virus , iar blestematul – masono-satanist de la Cotroceni iese ca cucul din ceas sa dea ora exacta in fiecare zi amenintandu-ne cu fel de fel de chestii , sa nu iesim din case de Pasti si sa ascultam de armata NATO ..??

  Frati Romani, Satana – Klaus a venit de anul asta mai devreme- de Pasti , nu cum vedenea el de Craciun, sa ne ameninte sa stam acasa in Saptamana Mare a Sfintelor Pasti ca o sa ne faca el ce, o sa ne omoare cu armata NATO , abia asteptam sa o faca …!
  In primul rand NATO il vor ucide pe SATANA – Klaus, dupa aia va incepe sa ne rada pe noi, la fel ca in Siria , asta daca am fi un popor ascultator de Hristos, nu de belstematul in veci – statul anti-Hristic.

  Mergem la Biserica pentru moartea cu Hristos si Invirea Sa , nu stam acasa anti-Hristic, statul acasa anti-Hristic de Pasti este imbolnarire cu boala mai grea decat Covidul 19 !

  Ne-au luat ei dreptul la viata, darrr sa le facem o surpriza, drepul la moarte nu nu-l poate lua nimeni,
  asa ca frati romani daca sunteti opriti pe strada de slugile anit-Hristuui in timp ce mergeti la Biserica spuneti asa, in baza dreptului la moarte pentru Hristos eu merg la slujba mea de inmormantare – la Biserica , si o fac acum de Pasti, inainte sa mor, ca dupa ce voi muri nu se mai poate..!

  Nu luati acte cu voi, nu semnati nimic, luati icona sau cruce in mana, la vedere si cu ele va legitimati ca fiiind ai Lui Hristos , nu ai statului anti-Hristic, o sa va aresteze, foarte bine,asa o sa ajungem marturisitori ai Lui Hristos , nu marturistitorii iadului din televizoare care nu mai stiu cum sa terorizeze lumea si sa blasfemieze ca sa stam in case de Pasti !

  Romani, nu stati in case, iesiti la Biserica , in fiecare zi, mergeti si sarutati icoanele , iar cine vrea sa stea la slujba, sa stea e treaba lui , dar nu va lasati, nu abandonati LUPTA !

  Satanele din televizoare sunt in lupta cu noi – cu crestinii ca sa ne faca sa nu mergem Biserica, ei nu cu corona-virusul, cred ca v-ati dat seama !

  Tineti minte frati romani , luati in casa Icoana in mana si mergeti la vedere, si spuneti ca in baza dreptului la moarte pentru Hristos ca un copil al Lui mergem la Biserica la slujba de inmormantare – propria mea inmormantare, inainte de a muri , pentru ca statul iti interzice dupa moarte mortului sa mai participe la propria inmormantare ..!

  E clar acum, se vede limpede Statul anti-Hristic nu se ocupa cu vindecarea populatiei de corona-virus ci cu imbolnavirea , dar mai ales fiind stat anti-Hristic nu se copa cu Invierea de Sfintele Pasti ci cu rastignirea crestinilor, propabil ca o sa dea urmatoarea ordonanta militara sa fie interzisa si Invierea din morti o oricarui om de pe pamant !
  Culmea este ca unii din excez de zel , de prin militie si armata , o sa o aplica , iar unii, mai ales cei din televiziuni o vor respecta la virgula !

  Apreciat de 1 persoană

 9. Preotii nu sunt obligati sa inregistreze video si audio slujbele.De ce inregistreaza video? Ca sa dea in gat poporul ce are curaj sa mearga si sa- l marturiseasca pe Hristos?

  Apreciază

  • Da-i in colo. Acum arhiereii si preotii-majoritatea, au tradat din nou poporul. Unii de buna voie-fiind chiar din convingete tampiti-reeducati, altii forțați. Ca la Pitesti : ii punea turcanu et comp. sa se bata intre ei. Jidanii blestemati nikolschi-zeler … urmareau din umbra experimentul.

   Apreciază

   • De exemplu sunt clipuri extrem de relevante despre legatura dintre covid-19 si 5g care nu apar in top rezultate cautari pe urmatoarele cuvinte / subiectele cheie cel mai des utilizate cum ar fi:
    – coronavirus covid-19 5g
    – covid-19 5g connection
    – connection between coronavirus and 5g
    – 5g technology covid-19

    In schimb apar clipuri care „demonteaza” si „infiereaza” „teoriile conspiratiei” si „educa” lumea sa le respinga.

    Apreciază

 10. Un virusolog german ne recomanda lumina( de afara) si soarele deoarece acestea distrug virusi din corp. Masonii ne tin in casa ca sa o patim si sa ajungem cu salvarea la spital.

  Apreciază

 11. Sarut mana Parinte! Cardurile din plastic de acum, care sunt scanate in aeroporturi sunt cu cip? Am fost in Italia (de 2 ori) in Februarie si pe aeroport atat acolo cat si aici m-au scanat cu scaner digital pt temperatura.Acuma ma bantuie un gand..poate fi ‘stantare’ vicleana? Doamne ajuta. Ana

  Apreciază

 12. DECIZIA CCR nr. 640 din 10 iunie 2008

  „Curtea reţine că, în scopul examinării excepţiei, se impune analizarea naturii juridice a unităţilor de cult şi raporturile acestora cu statul român, aşa cum rezultă din dispoziţiile art. 29 alin. (1)-(5) din Constituţie, potrivit cărora:”(1) Libertatea gândirii şi a opiniilor, precum şi libertatea credinţelor religioase nu pot fi îngrădite sub nicio formă. Nimeni nu poate fi constrâns să adopte o opinie ori să adere la o credinţă religioasă, contrare convingerilor sale.(2) Libertatea conştiinţei este garantată; ea trebuie să se manifeste în spirit de toleranţă şi de respect reciproc.(3) Cultele religioase sunt libere şi se organizează potrivit statutelor proprii, în condiţiile legii.(4) În relaţiile dintre culte sunt interzise orice forme, mijloace, acte sau acţiuni de învrăjbire religioasă.(5) Cultele religioase sunt autonome faţă de stat şi se bucură de sprijinul acestuia, inclusiv prin înlesnirea asistenţei religioase în armată, în spitale, în penitenciare, în azile şi în orfelinate.”Văzând aceste dispoziţii, Curtea constată că alcătuirea cultelor religioase este compusă din totalitatea credincioşilor de o anumită religie, că ele sunt autonome faţă de stat şi se organizează potrivit statutelor proprii, în condiţiile legii. Aşadar, cultele au un rol spiritual în societatea românească, fiind evident că natura lor juridică nu este cea a unor entităţi statale, deoarece ele sunt autonome faţă de stat. Disciplina internă a unui cult este reglementată prin acte juridice specifice, adecvate desăvârşirii rolului spiritual, cu respectarea drepturilor fundamentale ale omului.Cât priveşte statul, Curtea Constituţională reţine că acesta este o organizaţie politică care îşi realizează atribuţiile prin exercitarea funcţiilor publice. Or, statul nu exercită funcţii publice şi în domeniul activităţii interne a cultelor religioase. De aceea, normele juridice emise de stat nu sunt aplicabile şi personalului cultelor religioase.”
  Toate deciziile Curtii constitutionale sunt in acelasi sens….

  Apreciază

 13. Într-un interviu difuzat duminică de postul Fox News, Gates a subliniat că trebuie depuse eforturi imediate pentru dezvoltarea unui vaccin care să poată fi produs în ‘miliarde de doze’ cât mai curând posibil.

  Ţările dezvoltate, precum Statele Unite, vor fi capabile să combată virusul mai devreme sau mai târziu, însă acesta trebuie învins la nivel global.

  „Lucrurile nu se vor întoarce cu adevărat la normal până când nu vom avea un vaccin care să ajungă, practic, la întreaga lume”, a afirmat Gates la Fox News.
  https://ortodoxinfo.ro/2020/04/06/bill-gates-anunta-vaccinul-global-investeste-in-7-fabrici-si-deja-se-fac-teste-pe-oameni/
  Asta si gasca lui sint diavolii pe pamint.
  Dumnezeu sa ne pazeasca si.n aceste vremuri grele ce vor veni.

  Apreciază

 14. Scrisoare deschisa catre MAI.
  ……….
  „agresiuni fără precedent împotriva cetățenilor oneṣti ai acestei țări, cu o nuanță agresivă în plus împotriva creṣtinilor ortodocṣi → se pare inamicul nr. 1 al celor care gestionează ultimele evenimente sub pretext de coronavirus…

  În acest sens este suficient să amintesc două aspecte:

  i) agresiunile împotriva Sfintelor Taine ale Bisericii culminând cu agresiunea fără precedent împotriva Sfintelor Liturghii începând cu cele dispuse prin Ordonanța militară nr. 1/03.2020; din păcate, sinodalii actuali ai Bisericii Ortodoxe Române l-au vândut pe față pe Hristos (cred că IPS Pimen a făcut notă discordantă; a se vedea virulența cu care “s-a abătut” pandemia în Suceava, nu cred că “întâmplător”; după cum cred că nici starostele gripelor aviară ṣi porcină, a “deschiderii” țării pentru alimentele modificate genetic, a costrucției gropii de gunoi pe vârful muntelui, în cumpănă de ape, la Mestecăniṣ ṣi a altor “bunătăți”, Gheorghe Flutur, a “îmbrățiṣat” covid 19, real sau propagandistic …) în quasiunanimitate (executând toate cele impuse privind inclusiv Sfânta Liturghie, suspedând Taina Sfântului Maslu, etc…), închinându-se mai marilor zilei (de ce n-au procedat precum Sfintele Sinoade ale Bisericilor Bulgariei ṣi Georgiei?; se pare că “duhul Cretei” i-a “paralizat” duhovniceṣte) … Să nu se înṣele; toți cei sfințiți care au achiesat la aceste măsuri mai mult decât necreṣtine, au apostat; ce a fost în Creta este copilăresc pe lângă ce se întâmplă acum; sper să-ṣi dea seama ṣi părinții sinceri ce au întrerupt pomenirea ierarhilor la vremea respectivă, etc.;”
  https://ortodoxinfo.ro/2020/04/06/scrisoare-deschisa-catre-m-a-i-cerere-dezbatere-publica-privind-modificarea-oug-nr-1-1999/
  Nu.l cunosc pe acest om minunat dar îi multumesc pt.actiunea lui si sper sa fie sprijinit de toti romanii crestini ortodocsi care.si iubesc tzara.
  Jos cu intregul guvern criminal si tradator !
  Traiasca Romania !!!
  Cu noi este Dumnezeu !!!!

  Apreciază

  • Acest psalm profeteste despre Iuda. Blestemele sunt pentru el. Dar unii preoti il folosesc in trafic, cand ii opreste militia. Asa se sperie militianul, ca nu-l mai opreste in veac, poate sa mearga cu viteza luminii. De unii chiar se prind. Au ei altele si o merita.

   Apreciază

 15. Pai sa-l mance viermii pe traficantul de copii nevinovati daca a aprobat legea ed.sexuala in scoli in traducere libere-ed.desfranarii…iadul il așteaptă nu vad chip de indreptare la gunoiul asta strain de tara si neam! Arata-TI DOAMNE PUTEREA SI DREPTATEA!

  Apreciază

 16. Ce am obesrvat in ultimul timp pe retelele de socializare ( in special pe fb.) ca cei care sunt in gruparea nepomenitorilor se grabesc spre CATACOMBE si „profetesc ” tot felul de evenimente ( de parca Sfintii nu ne-au lasat in scris profetiile de la Duhul Sfant!)argumentand ca ei stiu totul ca s-au „ingradit” de erezie.Cred ca ei cad din greseala in greseala , dintr-o erezie in alta erezie…din pacate.

  Apreciază

 17. „1. Toate slujbele din săptămâna Patimilor își vor urma cursul firesc, vor fi săvârșite doar în interiorul bisericilor, cu ușile închise, de către preoți și cântăreți, iar la Denia Prohodului Domnului nu se înconjura sfântul lăcaș.

  2. Slujba Învierii Domnului se va sărvârși noaptea, la ora 00, doar în interiorul bisericii, fără înconjurarea acesteia, iar imediat după chemarea „Veniți de luați lumină!”, preoții vor cânta de 3 ori „Hristos a înviat”, pentru ca și credincioșii să poată cânta troparul Învierii de la casele lor împreună cu noi. Apoi slujba își va urma tipicul firesc în interiorul sfântului lăcaș.”

  V-AM SPUS, au pregatit poporul dinainte, cu predici obediente.

  Apreciază

 18. Parinte se prelungeste starea de urgenta pana pe 16 mai , legea militara trebuie data pentru infractori nu pentru cei care se duc la biserica , astia au facut asa ca sa nu mergem la slujbe de Paste , la noi toti preotii s-au compromis . Cei care suntem aproape de biserica vom lua lumina de la Biserica , atii o vor lua de la primarie .Trebuie sa vina pedeapsa lui Dumnezeu odata , multi romani nu-i intereseaza decat sa iasa la gratar dupa starea de urgenta atat .

  Apreciază

 19. Si din 16 mai o sa o mai lungeasca daca nu au nr de morti de” corona” …niste demonii , din treapta cea mai mare, imbracati in trup spurcat ca si creierul lor spalat de Trump, nemtoaica etc.

  Apreciază

 20. 1.Foarte multi dintre slujitori, s-au adaptat s-au obisnuit, sau cel putin asa dau de inteles, sa faca slujbe online, poze de la slujbe….pun poze si filmari, CU BISERICILE GOALE, ATI OBSERVAT?
  Multi cred ca vor sa arate autoritatilor ca ei respecta deciziile ateiste de la conducerea tarii.

  2.La o catedrala, desi fac slujbele cu usile inchise, diaconii, preotii, au masti pe fata, arhiereul nu…

  3.Eu, am vazut cu ochii mei, in realitate, cum duminica, la o biserica, au intrat tortionarii in curtea ei, si a luat pe cine era acolo la rost…in goana dupa grade si functii, tortionarii pun in aplicare legile.

  4. NU CUMVA VA FI PRIGOANA IN NOAPTEA DE INVIERE? V-ATI GANDIT?

  Apreciază

   • Cu adevarat, MARE ESTE TAMPENIA, FRICA, NECREDINTA, REEDUCAREA … la unii. Cum sa-ti pui masca pe fata in Biserica ??? Rad dracii de noi si si-ar face si Cruce, daca nu i-ar topi. Inseamna ca acestia nu au nici urma de credinta. N-am mai vazut asa ceva si nu-mi inchipuiam sa vad. DAAA, cu totul fricosi si necredinciosi. Asa i-au facut si P.Justin. Tin minte ca, in Postul Nasterii Domnului din 2009, dupa ce in ianuarie 2009, P.Justin a dat acel Apel-manifest impotriva pasapoartelor biometrice, au incepu pe la sfarsitul ppostului sa-i duca pe la Masluri, dimineata, dupa ora 4-cand se termina slujba la Petru-Voda. Au facut in asa fel incat Parintele sa raceasca. Apoi l-au dus cu forta la spital la P.Neamt si i-au facut radiografie pulmonara. Au zis ca are TBC. dar nimeni nu a vazut radiografia !!! Apoi l-au internat la Iasi la boli sectia de plamani si acolo l-au dat pe mana doctorului T.M.-pe care la-m gasit nr.17 in clubul rotary. Asta i-a dat niste pastile tuberostatice-care sunt f.periculoase pentru batrani. pot cauza surzenia. asistenta M.-cea de incredere a parintelui a obiectat, dar tov. D.C.-sri iasi, a zis sa-si vada de treaba, ca altfel o da afara. Parintele uneori le lua, alteori le scuipa. A fost dus apoi la Cluj. Acolo doctorii au vrut sa-i schimbe tratamentul, dar a dat telefon de la Iasi doctorul T.M., care i-a amenintat ca-i da afara. P.Justin nu a avut TBC niciodata ci un abces pulmonar pe care l-a eliminat dupa ce s-a Impartasit, in saptamana Luminata 2010. Cand doctorul E., ultimul care la- operat de cateva ori in 2013, i-a spus ca are un cancer, P.Justin a confirmat ca il are de trei ani. 2010-2013.

    Apreciază

 21. „Urmând îndemnul Ierarhului nostru ca „în noaptea de Paști, după ce se vor trage clopotele la ora 00.00 în toată România creștină și veți vedea că preoții vă îndeamnă «Veniți de luați lumină!» – pentru că se va transmite online – să aprindeți toți lumânările. Cei care sunteți la țară ieșiți în curte, în grădină cu ele, iar cei de la oraș, ieșiți pe balcoane sau ferestre și cântați. Toate orașele, localitățile, văile și munții să răsune de Imnul de biruință «Hristos a înviat!»

  Cu acest prilej, în noaptea Sfintelor Paști, vă îndemnăm – cei care doriți – să înregistrați clipuri video împreună cu familia dumneavoastră sau alături de cei dragi, cu mic, cu mare, cântând Imnul biruinței „Hristos a înviat!”

  Cele mai frumoase și deosebite clipuri video vor fi postate pe parcursul zilelor din Săptămâna Luminată pe Pagina oficială de Facebook a Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului.”

  UNDE S A AJUNS! FILMULETE, CLIPULETE…OBEDIENTA, SUPUNERE!

  Apreciază

 22. In situatia in care Romania duce lipsa de personal medical , idiotii de la guvernare sunt fericiti ca trimit cadre medicale in Italia.Nelegiuitii trebuie sa raspunda pt genocid si acte impotriva umanitatii avand in vedere tot ce au facut in perioada covid.

  Apreciază

  • Mare Sfanta este. Avea 25 de ani cand a murit si a ajuns la indumnezeirea nu numai a sufletului ci chiar si a trupului. Fericita de miliarde de ori este si oricine va ajunge ca ea. La doar 25 de ani …. Sa se roage pentru noi. Are cel mai mare pelerinaj din lume dupa Sf.Mormant. Si ea l-a ajutat pe Capitan sa infiinteze Miscarea Legionara. Care se roaga ei, are parte de mare mila. O rugam sa mijloceasca la Dumnezeu intrarea in biserici a credinciosilor la toate slujbele, fara restricții. Ca daca te temi de boala si la biserica si langa sf.moaste, atunci stai in casa … pacalici. Ia-te dupa satanistul de banditgates, ca el e la putere acum peste toti presedintii, guverne, tv-radio, papa, muftii, pastori, patriarhi(exceptie doi), arhierei … O sa va trimit cateva linkuri ca sa vedeți cine este de fapt acest b.gates si din ce grupare satanista face parte.

   Apreciază

   • Părinte aducând în comentarii pe Sfânta Cuvioasă Parascheva mi.am adus aminte ce mi.a spus un prieten mai demult să fie 2-3 ani când ì s.a întâmplat. Să vezi ce mi.a zis cā m.a pus un pic pe gânduri. Mi.a zis el că a fost la Iaşi la Cuvioasa dacă nu mă înşel chiar de ziua ei. Sā nu mă întrebați când e cä nu ştiu. Zicea că i.a venit rândul să se închine şi că a insistat un pic (stând mai mult ca ceilalți ) ținându.si buzele lipite de raclă şi rugându.se Sfintei, el zice că poate a trecut 1 minut poate două, când deodată a vãzut că piciorul Sfintei s.a mişcat, parcă dreptul zicea el. După care îmi zice că la început i s.a părut că ar fi o glumă, că l.ar fi mişcat cineva, nu a ştiut ce să creadă, zicându.mi că orice ar fi fost să nu íi va da prea mare importanță să nu se vatăme. Eu nu am ştiut ce să îi zic.

    După am stat şi eu şi m.am gândit dacă în Sfânta Biserică, trupul Sfintei s.a mişcat atunci nu e posibil să fie înşelare. A fost adevãrat, şi tind să îl cred că nu a făcut mare caz din asta, fiind şi el uimit şi neştiid ce să creadă. Acum că i.a fost spre osândă sau spre folos acest lucru iară e o necunoscută.

    Am vrut să spun acestea pentru că eu cred că acest prieten a avut parte de o minune chiar dacā nu e el prea convins de ce să creadă în urma acestora şi că bunul Dumnezeu împreunä cu Sfinții şi cetele îngereşti veghează asupra oamenilor. Şi poate sunt şi alte minuni ce s.au întâmplat la Sfânta Cuvioasă Parascheva ce arată grija pe care o poartă această Sfântă oamenilor.

    Apreciază

 23. videourile care fac legatura dintre corona virus si tehnologia 5 G ,sunt eliminate de pe youtube ,totul in timp ce jid… profita de legea martiala si instaleaza peste tot antene si turnuri 5G ,asta in timp ce noi suntem legati in domiciliu fortat,fara posibilitatea de a protesta, evreii otraviti rad cu gura pana la urechi de prostia turmei care e lipsita de pastori,si piere din lipsa de cunostinte ,si nu poate deosebi binele de rau. Dati foc antenelor 5G si daramati cu toporul turnurile 5G ,mergeti la biserica cu … la voi de le aveti ,daca nu cu … si stergeti de suprafata pamantului orice jid… satanist sau jandarm si politIst si militar in slujba lor ce va opreste sa ajungeti la sfanta inviere a DOMNULUI DUMNEZEULUI NOSTRU ,IISUS HRISTOS..ASA SA NE AJUTE IISUS HRISTOS DUMNEZEU.

  Apreciază

 24. Foarte „interesant” nemtii nu mai au oamenii la spparanghel si surprizaaaa…romanii pot merge la lucru in agriculttura…nu 100 ci 100.000…nu e rosc acum de corona iar fraierii , precum tata , cred in mârșăviele lor.Nemtoaica se contrazice ca cica nu trecem de corona pana in 2021. .o tampita care ne conduce prin altii.

  Apreciază

  • Aceast virus este o simpla raceala de primavara, toamna. Cine crede ca ar fi altceva, este slab informat sau dezimformat de la radio-tv. Pe langa aceasta s-a constatat ca 5G-ul da la oameni aceleasi simptome ca acest baubau19.

   Apreciază

 25. Parinte Teodot cand am citit despre partizani am vazut ca foarte multi dintre acestia erau sustinatori ai partidelor politice si ai regelui Mihai ,din pacate multi dintre ei au murit fara sa afle adevarul despre acesti nenorociti , totusi vreau sa va intreb care erau tuturor partizanilor despre Miscarea Legionara ?, presupun ca multi au murit in nestiinta de acest lucru .Va rog frumos sa ma lamuriti ,deoarece in privinta asta se creaza o dezbinare.

  Apreciază

 26. @Pr.Teodot sunt doi : un pr.Serafim si altul Pavel….iertati ca s-a inteles gresit ..iar episcopul Naum a fost eliberay..poate cine stii ce pedepse or fi primit de la Maica Domnului si l-au eliberat pe ep.Naum….

  Apreciază

 27. Pai dracu nu l-a suportat demult pe Sf.Justin si a lucrat fin greu pein oamenii lui …vor vedea ei daca nu se intorc xa au rastignit un Sfant Mare…dincolo nu conteaza ca ai fost mare doctor conteaza fapta.

  Apreciază

 28. Nu – i obliga nimeni pe preoti sa inregistreze slujbele.Ce parodie sa filmezi biserica goala! Dau in gat credinciosii ce vor sa mearga la slujba.Ei justifica demersul ca fiind pt cei ce stau acasa.Ajunge audio ca oricum n-au ce vedea decat o biserica goala.Ideea este de obedienta maxima fata de sistem si divulgat romanii ce merg la biserica.

  Apreciat de 1 persoană

 29. Makow – Bill Gates: Satanist In Sheep’s Clothes?
  https://rense.com/general72/GATES.HTM
  ………
  CONCLUZIE Civilizația occidentală a fost subvertită de o putere satanică organizată. După cum explic în altă parte (http://www.savethemales.ca/001297.html), acest cult este sponsorizat de cartelul bancar central care trebuie să înrobească omenirea pentru a-și consolida monopolul asupra creditului nostru. Verificarea de credit a viitorului ar putea consulta întrebările noastre religioase și politice. Evident, cum ar fi războiul împotriva sărăciei sau războiul împotriva drogurilor, războiul lui Gates împotriva bolilor nu va fi eficient și poate chiar să promoveze obiectivele reale de depopulare a nwo. Dar o mulțime de alte persoane se vor îmbogăți cu procesul și vor fi câștigate celor doi.
  Evident, cum ar fi războiul împotriva sărăciei sau războiul împotriva drogurilor, războiul lui Gates împotriva bolilor nu va fi eficient și poate chiar să promoveze obiectivele reale de depopulare a nwo. Dar o mulțime de alte persoane se vor îmbogăți cu procesul și vor fi câștigate celor doi. M-am mândrit că am scăpat de fașa comunistă a bancherului (http://www.savethemales.ca/160303.html), dar îmi dau seama acum că comunismul a fost „planul” pentru generația părinților mei. Am căzut cârlig-line-and-sinker pentru „New Age”, care a avut ca scop generația mea. Este exact ca comunismul, apelând la idealismul nostru, dar având o agendă ascunsă insidioasă. Cred în continuare că unele experiențe cu drogurile pot deschide ușa către misticism și cunoaștere religioasă. Dumnezeu NU locuiește în Iubire ca iubire universală, dar dumnezeul Iluminaților NU este Iubire. Îl îndumnezeiește pe om la cel mai mic și nu cel mai înalt. Ne îngheață criogen în propria mizerie. Trăim vremuri interesante. Liderii noștri principali ne-au vândut. Societatea a alunecat acostamentele adevărului și este condusă de megalomani. Tot ce putem face este să continuăm să omorăm bărcile de salvare ale adevărului.

  Apreciază

 30. Nu stiu daca doar in Romania este aceasta dictatura militara satanica ce este cu atat mai ascutita cu cat Clerul BOR este fricos, las si tradator de Turma Lui Hristos , pare ca Romania este singura tara cu obligatia de dovezi de circulaie in inscrisuri – ceea ce este ILEGAL , cand iata ce scriu romanii din afara plecati prin alte tari din UE, nu exista la noi aceasta dovada de libera circulatie si nicio restrictie legala contra libertatii de miscare ! Drept dovada ca romanii sunt racolati acum de Germania pentru munca in agricultura in Germania, a vazut toata Romania stirea anunt -* publicitar la Digi Tv, B1 Tv … !

  De ce doar in Romania, pentru ca este Ortodoxa si trebuie Prigonita, dar si meritam prigoana la cat de pacatosi suntem si eu zic sa ne asumam prigoana , sa nu renuntam la lupta (la fel cum au facut-o stramosii nostri legionari in anii comunismului bolsevic al anilor 1920 -1989 ), caci iata Dumnezeu ne iubeste !

  Dumnezeu ne iubeste cand ne prigoneste, caci zice Domnul,Eu mustru si pedepsesc pe cine iubesc !

  Cartea lui Iov Capitolul 5
  17. Fericit este omul pe care Dumnezeu îl mustră! Şi să nu dispreţuieşti certarea Celui Atotputernic.

  Iata ce zic romanii din afara, aici la noi nu e cu dovada !
  Statul corporatia „romania” fiind din 1991 parte a corporatiei financiare internationale nu are act de infiintare si reprezentant real. E doar mafie politica locala supusa mafiei politice internationale care prin rotatie isi imparte ciolanul si sclaveste populatia prin intermediul „autoritatilor” ilegitime si ilegale. „documentele” emise de statul corporatia „romania
  ” sint fals si uz e fals in „documente” pe care tu ti le impropriezi prin acceptarea si indentificarea cu acestea, de la numarul omului CNP mascat de numele „legat”.
  De la Roman Taranu „Numai in Romania este cu dovada de circulatie, nu semnati nimic, nu purtati acte cu voi !
  Amenzile sunt fals în înscrisuri 326 CP
  declaratia este dovada pentru amenda ,tu esti de acord sa platesti amenda semnata de tine

  Conform art 117 Constituție pretinsele Ministere NU au Lege de Înființare !!!
  Ex : pretinsa Lege 218/2002 NU a Înființat POLITIA și JANDARMERIA fiind Desființate de art 8 din Decret 25/1949

  Ionut Fdr
  3 days ago
  In Danemark interzisa carantina,legea naturii,cine e slab oricum moare cine se vindeca se intareste anticorpii la altele

  Stefan Frd
  3 days ago
  Eu sunt in Belgia și nu se folosește așa ceva,nici in Olanda,poți sa ieși sa te plimbi sa faci sport dar sa fii singur sau in cadru restrâns cu familia.

  Lorelei Haart
  3 days ago (edited)
  In Austria nu e nevoie de adeverinta…e-o minciuna ca se foloseste in toata Europa. Ai voie si sa iesi cu bicicleta, trotineta, la alergat atata timp cat nu esti in grup. Nu mi-e frica de acest virus si nici nu cred ce ni se spune cum c-ar fi letal. Televiziunile mint de-ngheata apele mana-n mana cu politicienii.

  Jeni Constantin
  1 day ago
  Nici in Olanda nu e nevoie de adeverinta. Eu merg in fiecare zi unde vreau

  Mihai Darie
  14 hours ago
  Nici in Germania nu se foloseste adeverinta. Poti sa iesi , dar nu in grup.

  Calin Nicolae
  3 days ago
  In Rusia in Belarus oamenii sunt liberi pe străzi dar noi cinici strigam la ei Comuniști!!! Noi astia din democrație stam in case…ieșim cu acceptul securiștilor!!

  acia august
  2 days ago
  Si China comunista…la fel sta liberi oe strada in timp ce noi in democratie..in cusca pecum maimutele…
  –––––

  Conform art 38 din pretinsa Lege 304/2004 judecătoriile NU au personalitate juridică .

  ––-
  CE RISTI DACA IMPIEDICI EFECTUAREA SFINTEI IMPARTASANII DE CATRE B.O.R.? – ART 381 COD PENAL ”

  Slava Domnului!

  Apreciază

 31. Bill Gates is a SATANIC worshiper who uses Microsoft to gain SATANIC control of the WORLD. The proof is in his program names! William Gates worships SATAN?
  https://1underground.com/Features/features88gates.shtml
  ……
  Sollog spune că Billy Gates este un satanist care încearcă să controleze lumea prin EVIL-ul ascuns din software-ul său.

  El spune că numele programelor sale sunt alese pentru a ascunde EVIL-ul intențiilor sale.

  Știați că Billy Gates nu a dezvoltat nici măcar prima generație de DOS, asta i-a dat bazele IMPIRULUI EVIL!

  Știați că DOS, în afară de a însemna Sistemul de operare al discului, este și un acronim pentru Device Of Satan!

  Întrebați persoana care a dezvoltat-o ​​cu adevărat.

  El a dat drepturile lui DOS pe BILLY GOAT the GATE Keeper la THE GATES of HELL. Cu condiția ca acesta să nu fie dat către IBM.

  GOIL BILLY și-a rupt CUVÂNTUL!

  El a fost angajat de IBM pentru a fura DOS de la dezvoltator!

  Dezvoltatorul a dat apoi în judecată THE BILLY GOAT ani mai târziu și a câștigat o sumă de bani ca recompensă pentru a închide!
  GOIL BILLY și-a rupt CUVÂNTUL!

  El a fost angajat de IBM pentru a fura DOS de la dezvoltator!

  Dezvoltatorul a dat apoi în judecată THE BILLY GOAT ani mai târziu și a câștigat o sumă de bani ca recompensă pentru a închide!

  Microsoft este un EVIL EMPIRE construit pe o bază de înșelăciune!

  Acum amintiți-vă, DOS este un acronim al Device Of Satan sau DEMON OF SATAN.

  DOS este, de asemenea, SOD înapoi.

  Ca în SODomie. Un act de perversiune a SATANULUI!

  THE BILLY GOAT a ales WORD ca NUME al procesorului său WORD.

  Procesorul de VÂNZARE TOP pentru PC-uri.

  CUVÂNTUL este SPIRITUL sau Biblia credincioșilor în DUMNEZEU!

  GOIL BILLY a folosit CUVÂNTUL pentru a face mult aur pentru IMPIRUL său EVIL!

  Numărul 666 este menționat în Vechiul TESTAMENT de două ori. De ambele ori este suma de AUR oferită într-un tribut în CUVÂNTUL ADEVĂRAT!

  Windows 3.1, a fost NUMELE DEY folosit de BILLY GOAT pentru a capta puterea TRINITY. Căci în TRINITY 3 este 1.

  Da, BILLY GOAT a revendicat puterea CUVÂNTULUI și apoi PUTEREA TRINITĂȚII în numirea sa satanică a programelor sale!

  Windows este pornit cu THE WORD WIN.

  Căci THE BILLY GOAT va pleca pentru a câștiga LUMEA pentru SATAN!

  WINDOWS este de două cuvinte ascunse. CÂȘTIGĂ ȘI CÂMPI.

  CÂȘTIGĂ este ceea ce GOIL BILLY urmează să realizeze.

  World Domination!

  DOWS provine din cuvântul DOWSE sau DOWSER. Este ACTUL Divinării. Sau RODUL Divinității.

  Cititi articolul prin copypaste,cum am facut si eu.

  Apreciază

 32. Illuminati News: Bill Gates – Satanist in Sheep’s Clothing?
  http://www.illuminati-news.com/070906b.htm

  Bill Gates: Satanist in Sheep’s Clothes? – henrymakow.com
  https://www.henrymakow.com/

  MacTalk
  http://www.mactalk.com.au/showthread.php?t=58059

  The Bill and Melinda Gates Foundation: The Grand Illusion
  http://www.jesus-is-savior.com/Evils%20in%20Government/AIDS%20and%20Population%20Elimination/gates.htm

  Bill Gates porn addict, crypto-Jew, control freak, killer |
  http://tapnewswire.com/2013/07/bill-gates-porn-addict-crypto-jew/
  Va rog sa folositi copypaste pt.a citi.

  Apreciază

 33. India ține de cont Gates Bill pentru crimele sale de vaccin ⋆ VacTruth.com
  https://vactruth.com/2014/10/05/bill-gates-vaccine-crimes/

  Bill Gates as Satan – TheStreet
  https://www.thestreet.com/opinion/bill-gates-as-satan-7424

  Top 10 Richest Freemasons in the World 2017
  https://www.smartearningmethods.com/richest-freemasons-world-2017/

  Bill Gates is the Devil, Hitler implicated • The Register
  https://www.theregister.co.uk/2001/05/01/bill_gates_is_the_devil/

  Bill Gates is the devil – – whacky numerologist ‘proves’ • The Register
  https://www.theregister.co.uk/1999/10/27/bill_gates_is_the_devil/

  http://www.clifford.at/fun/bill-satan.txt
  http://www.clifford.at/fun/bill-satan.txt

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s