Pretextul coronavirus-vaccin … sulita in Trupul lui Hristos

Lancea cu care a fost strapuns Mantuitorul

Iata ca am ajuns sa traim si aceasta isterie mondiala a coronavirusului programata de mult. Sfintii Parinti au proorocit ca „antihrist se va hrani cu tulburarea oamenilor”, ceea ce se vede acum in lume din plin.

Daca in 11 sep. 2001, prabusirea programata a turnurilor gemene din America, a fost pretextul introducerii cipurilor in actele oamenilor, iata ca acum este evident ca pretextul coronavirusului este introducerea nanocipurilor in oameni prin vaccinuri-tatuaje electronice. Cine se indoieste de aceasta, este inafara realitatii.

Scopurile lor prin acest coronavirus : panica in oameni, batai intre ei de la mancare, fuga unul de altul, evitarea atingerii-ca te molipsesti, autoizolarea lor acasa(satanistii rokefeler-rotschid-soros … se tem de unirea multimilor ca ei sunt putini), vaccin nano-tatuajnano-pecete antihrist, criza economica-financiara, scoaterea banilor cash, cedarea de buna voie a intimitatii-libertatii pentru masuri draconice de supraveghere a vaccinatilor-imbolnavitilor-purtatorilor-suspectilor, batjocorirea Sf. Taine-Bisericii, modificarea randuielilor sfinte din Biserica, batjocorirea sfintelor randuieli de frica virusului … stat politienesc-sluga la guvern mondial-antihrist antihrist. SEMNUL CEL MAI CLAR : TULBURARE-ISTERIE GENERALA. ANTIHRIST SE HRANESTE CU TULBURAREA OAMENILOR. II DAI O UNGHIE DRACULUI, TE CALARESTE IN TIMP CU TOTUL. ITI IA TOATA MANA, TOT TRUPUL SI SUFLETUL. NUMAI HRISTOS TE FACE LIBER.

Din pacate, si unii din slujitorii Bisericii au ajuns unelte ale programelor de manipulare si restrictionare-izolare a oamenilor, de intretinere a panicii, a neincrederii unul in altul, actionand ca o adevarata politie religioasa. S-a ajuns la dispozitii aberante ale Sfantului Sinod, de genul : pentru evitarea aglomeratiilor din Biserica, Sf.Liturghie se va face afara-ca la hramuri sau preotii  in Sf.Altar iar credinciosii sa asculte slujba la difuzoare afara. Alte masuri politienesti aberante in biserici sunt : restrictionarea numarului de credinciosi din biserica la 100, apoi la 50 de persoane. O credincioasa care intentiona sa intre la Sf.Liturghie la Sinaia, a fost oprita la usa bisericii pentru ca deja erau 50 de credinciosi la slujba. In alte locuri s-au facut slujbele in corturi, inafara bisericii.  Intr-o biserica din Corabia, preotul a dat anafura cu ajutorul unui cleste de patiserie. Alt preot a anuntat pe credinciosi sa nu mai vina asa de multi la biserica, altfel va primi o amenda de 4000 de euro, iar el nu are chef sa plateasca. Pana unde s-a ajuns cu sminteala, cata necredinta, cata tampenie !!! Maine-poimaine va veni cineva cu ideea ca spovedania sa se faca de la distanta de 2-3 metri., sau cine stie ce alte masuri aberante.  Sa pui pe cineva sa numere credinciosii care intra in biserica, asta nu s-a mai pomenit de 2000 de ani.

Este deci din nou batjocorita Biserica lui Hristos, dar nu asa direct ca si bolsevicii-care daramau biserici, ci foarte subtil, prin scoaterea credinciosilor afara din ele, sub pretextul coronavirusului, prin neancrederea sadita intentionat in Sfintele Taine si in sfintenia Bisericii-in care din totdeauna omul s-a vindecat, curatit, luminat si indumnezeit. Dar nu dupa cum vrea omul, ci dupa cum a randuit Domnul. Deci nu sunt daramate bisericile ci este atacat in fel si chip Trupul Ei adica, credinciosii. Daca nu ne vom impotrivi, vor innainta in batjocuri. Dureros este ca, unii „credinciosi” chiar cred ca aceste masuri sunt spre binele lor. Va trece si incercarea aceasta, dar cu multe rani in Trupul Bisericii. Vaccinul-tatuajul electronic nu-l luam cu orice pret.

Vedem acum caderi mari ale slujitorilor Bisericii. Problema este ca ei nu considera acestea a fi caderi, caci sunt motivate teologic in predica de catre Patriarh-arhierei. Oare vor ajunge sa slujeasca cu masti, sa nu mai sarute mana la Sf. Liturghie, „Hristos in mijlocul nostru-este si va fi.”-vezi Doamne ca se molipsesc de virusul debiliptic, sa spovedeasca de la distanta de 2-3 metri, si alte si alte masuri tampite ? Am vazut un preot care dadea Sf.Trup din mana-fara lingurita, dupa ce-l inmuia in Sf.Sange. Ce credinta mai poate avea acest in Sf.Taine, care nu au imbolnavit pe nimeni niciodata, ci dau tamaduire sufletului si trupului ???
Dracu nu da inapoi daca-i faci concesii. Te calareste mai tare. Daca ai intrat pe fagasul compromisurilor, te tot duci la vale. Sa vedem pana unde se va ajunge. Este infricosator. Iti vine sa si razi, sa si plangi. Opreste-ne Doamne din caderi. Oare se vor mai ridica ? Cum sa se mai ridice ??? Patriarhul l-a felicitat saptamana trecuta pe ereticul blestemat lgtb-ist johanis la decernarea premiului kalergi. Kalergi este doctrinarul degenerarii rasei albe prin imigranti negri-asiatici !!! Cum sa-l feliciti pe acest demon care a fost impotriva referendumului pentru familie barbat-femeie ??? Inconstient, tradator, drogat ??? Nici nu stii ce sa mai crezi.

Sa nu te pleci la nimic ce vine de la stat si de la conducerea bisericeasca, ca cea de-a doua, de zeci de ani a devenit sluga la satana politiceasca. Vor sa-ti bage panica, tu fii cu pace. Vor sa-ti bage izolare-neancredere, tu  sa iubesti omul de langa tine si sa te jertfesti pentru el, vor sa-ti pui masca, sa o arunci cat colo … Vor sa-ti bage vaccin, fa ceva pe vaccinul lor. Si tot asa. Legea noastra sa fie : tot ce e de la conducere-inapoia mea satana. Asa spune P.Nicolae Steinhardt despre atitudinea corecta in fata statului-mamona. Nu ati vazut ? Cate concesii dracesti au facut arhiereii la cuplul blestemat arafat-johanis !!! Blestematii de sorosisti de la protv si alte canale de scursuri, tot n-au fost multumiti. Au reclamat ca si informatorii securitatii comuniste ca… „Uite, IPS Teodosie n-a slujit cu masca si n-a respectat normele de distanta intre credinciosi, i-au sarutat mana diaconii,… a impartasit cu o singura lingurița… „. Arhiereul in timpul slujbelor il inchipuie pe Insusi marele Arhiereu Iisus Hristos.  Preotii ii inchipuie pe Apostoli.  Desi IPS Teodosie le-a facut cele mai mari concesii-care sunt caderi foarte grave, anume… slujirea inafara bisericii ca la hram, limitarea la 50 de oameni la Sf. Liturghie. Asta e : te pleci dracului in Biserica-prin directivele OMS-arafat-johanis… se suie pe tine mai tare, te calareste pana batjocoreste tot ce e sfant. Ia sa le fi dat cateva blesteme arhieresti la demonii astia, sa fi crapat cativa, sa fi luat foc cateva posturi de tv, sa fi crapat arafat, ereticul lgtb-ist johanis … sa vezi cum veneau ca mieluseii : „Dezleaga-ne Preafericite, ca pierim”. Pieriti cu totii, satanistilor !!! Cand P. Daniel Corogeanu-Tanacu, a fost condamnat pe nedrept la 7 ani puscarie, el a zis : „Toți care m-ati condamnat, va las in judecațile Mantuitorului.” La cateva luni, 3 judecatori-procurori au murit, TOTI CARE L-AU CONDAMNAT AU MURIT SUBIT .   Asta nu spun televiziunile. Ia sa fi facut acum asa ceva si Patriarhul-arhiereii : „Nu ne plecam la nici o masura de-a voastra draceasca de asa-zisa protecție. Biserica este Sfanta . Nimeni nu se poate imbolnavi in Ea.”” Ii ajuta Dumnezeu si dadea cu vrajmasii de pamant. Asa, ei au ales sa chinuie poporul. Si nu numai atat, ci au motivat teologic-dogmatic aceasta cadere. Acum dracu care baga spaima in om cu acest debiliptic de virus, ii calareste mai tare.

Dam slava lui Dumnezeu ca Patriarhul Neofit al Bulgariei a declarat ca nu intrerupe nici o slujba in Biserica, nu le face afara, nu va scoate credinciosii, oricat de multi ar fi. Si pentru aceasta este foarte criticat si luat in ras. Tocmai acesta este semnul ca a facut voia lui Dumnezeu.

https://www.stiripesurse.ro/patriarhul-bisericii-bulgare-se-opune-suspendarii-slujbelor-si-sustine-ca-sfintele-sacramente-nu-pot-transmite-coronavirusul_1439619.html

Vor fi din acest soi de sminteli din ce in ce mai multe.

P. Justin mi-a spus foarte clar odata : „Caderea va fi mai mare ca pe vremea comunismului.” Dumnezeu sa ne dea intelegere sa vedem caderea cumplita in care ne aflam si sa ne dea putere sa ne ridicam din aceste aberatii. Am auzit ca la Optina era un Staret care plangea caderile altora ca si cum ar fi fost ale lui. N-am ajuns la asa ceva. Macar mintea-inima limpede pentru deosebirea binelui de rau de am avea-o pana la sfarsit.

Care nu va face slujba de Inviere, de frica debilipticului de virus … s-a ars. Care arhiereu-preot a dat ordin sa fie scosi credinciosii din biserica de frica vorusului, sa nu cumva sa-l scoata si Dumnezeu pe el din Cartea Vietii.

Cei care se vor mantui in mijlocul acestor nemaiauzite sminteli, mari vor fi. Asadar, nu va imputinati cu sufletul. Sa nu uitam ca, arhiereii ortodocsi il vor introniza pe antihrist la templul iudaic din Ierusalim. Este scris si asa va fi. „Biserica-ca institutie supusa statului mondialist, va cadea.” Spune de acum 2000 de ani Sf.Ignatie Briancianinov.

Acesti arhierei nu cred cu adevarat in Sfanta Treime ; Tatal, Fiul si Sfantul Duh, ci acum ei cred si executa ordinele alte „treimi’ : arafat-johanis-vela. Ei atunci vor avea partea celor trei necredinciosi-care nici macar Crezul , sunt sigur ca nu-l stiu.

Mai este o ispita, la cei credinciosi acum : ” Cum de ingaduie Dumnezeu asa ceva ? De ce nu intervine ? Ne-a parasit cu totul  ? ”

Aici ne raspunde P.Atanasie Stefanescu (22 ani puscarie pentru Hristos in comunism) : „MORILE LUI DUMNEZEU MACINA INCET DAR SIGUR.” Dumnezeu va scoate ceva bun si din acest plan diabolic.

https://www.youtube.com/watch?v=pBF5-aKHn-c

 

1.569 de comentarii

 1. Cine sunt astia, eu nu am auzit de ei pana acum , George Ninel Popescu si cu fratele lui (frate de secta, de masonerie ??) – Raul Coltor, inițiatorul acestei petiții care cica lupta contra GENOCID-ului romanilor ..??
  Imi cer iertare daca gresesc, dar imi pare ca iar suntem dusi de nas de jidani !
  Poate stiti voi mai multe cine sunt astia de mai sus si in numele cui actioneaza !
  https://genocid.ro/?fbclid=IwAR1JjrgF9jhDYtj9XqKJOyC4Tcvb4Dqxdipk0mGbSy-hPu1LnNYJuvvp2kM

  Da, e bun demersul, dar ia sa gandim putin inainte sa ne aruncam , sa nu fie iar o CURSA – CAPCANA , cine este la butoanele acestui demers, un partid romanesc, cel mai important este cine se foloseste la final de acest demers, nu tot jidanii prin interpusi ,eu cred ca nu romanii vor beneficia, nu cumva romanii sunt doar folositi, ca de obicei ..! Adica ce urmaresc jidanii acum cu Romania, sa provoace pe romanii terorizati si prigoniti sa se revolte contra politicului , care odata dat jos de furia populara, (pe buna dreptate si pe merit dat jos politicul) sa nu mai lase jidanii pe nimeni dupa sa se ridice la putere, si asa se va instaura haosul si anarhia sociala.Suntem si vom fi instigati in mod viclean ca noi singuri sa ne facem un si mai mare rau, ca din starea asta grea de azi sa facem ceva si mai grav – un razboi civil intre noi- se va instaura haosul si anarhia, la fel ca in Syria,Palestina si Orientul Mijlociu, pai jidanii asta asteapta – sa fie haos social si nicio ordine si autoritate de stat ! Dar despre metoda-mecanismul asta scrie si in Protocoalele Sionului , ca scopul pentru care vor provoca instaurarea haosul social creat chiar de poporul prigonit si asmutit la recolta contra politicului controlat de ei – impins premediat sa ia masuri politice radicale, dictatoriale care sa creeze ura si revolta populara, este ridicarea stapanirii lor anti-Hristice, prin partidele fals nationaliste, adica evreesti, gen USR , AUR ! Diavolul ia chip de inger de lumina ca sa insele si pe cei Alesi.. Am mai trait asta o data asta in 1989, cand intre 1985 – 1989 securitatea si armata intesata de evrei politruci din CC ai PCR au impus poporului roman un regim drastic de infometare , peste decizia de rationalizare alimentara decent-suportabila data poporului de Ceausescu (care era tinut captiv in minciuna fara sa stie starea adevarata a poporului ), cu scopul ca poporul lovit in stomac sa iasa in strada la revolutie, si sa fie folosit ca masa de manevra contra regimului Ceausescu . Evreii care actioneaza din umrba aveau nevoie sa arunce la lada istoriei pe sluga lor Ceausescu si regimul sau care se uzasera si au facut schimbarea (revolutia) cu mana noilor slugi politice – Iliescu si guvernul de evrei cu Petre Roman in frunte, ce a primit ordin extern sa omoare pe slugile vechi – Ceausescu ! Acum cine va beneficia de privilegiul de a fi noua sluga ucigasa, albanezul Victor Ponta, apoi va veni ecumenistul Mihail Neamtu …etc..? Daca in 1989 teroristii revolutionari care au fost evreii din televizor ce instigau poporul contra securistilor si militarilor pe care ii asociau cu teroristii care ataca poporul roman (minciunile manipulatorii de genul , teroristi-securisti Ceausisti au ucis 60.000 de romani, otravesc apa etc…cand in realitate au fost ucisi doar 100 de romani de Ceausescui pana pe 22 decembrie 1989, iar dupa 22 decembrie au fost ucisi 1000 de romani de ctare nou putere instalata, formata din evrei ), de data asta in 2020 teroristii revolutionari din televizoare – evident ca tot evrei, instiga politia, jandarmeria, politia si armata contra poporului roman neascultator de Ordinele din televizor , poporul find asociat cu teroristii in ochii politiei .. ! Iata fondul antagonismului conflciului social creat artifical pe minciuna si manipulare mass – media – Tv.

  Apreciază

  • Circula multe teorii despre Ceausescu, ba ca era dezinformat si indus in eroare de esalonul doi PCR, ba ca era manipulat de Elena – personaj malefic, ba chiar ca ar fi fost un bun crestin ortodox chiar cu convingeri.. legionare (iarta-ma Doamne) de pe vremea cand fusese inchs la Jilava, ba ca a fost un conducator „bun” in comparatie cu satanele venite dupa el si cate si mai cate..

   Realitatea istorica e dura:

   1. Ceausescu a fost un conducator cu 0 (zero) legitimitate. Pe Ceausescu nu l-a ales nimeni. A fost numit de Dej cu girul Moscovei (care avea sa regrete amarnic patru ani mai tarziu). Asa cum a venit la putere asa a si plecat, adica foarte repede si din neant. In afara de cativa bosorogi comunisti ramasi in afara noii puteri nu l-a regretat nimeni.
   2. Mitul ” datoriei externe” platite de Ceausescu. Ceausescu nu a platit nici o datorie externa. El doar a facut-o pentru ca mai apoi sa o cheltuie discretionar pe apa sambetei, poporul roman fiind obligat sa plateasca fanteziile falimentare ale geniului Carpatilor. Toti mamutii industriali nerentabili de care s-a ales praful.
   3. Ceausescu stia perfect si in cele mai mici detalii lipsurile indurate de romani. Obsesia lui bolnava de a fi prima si singura tara din lagarul socialist fara datorie externa l-a orbit pur si simplu.
   4. Elena Ceausescu l-ar fi controlat si tinut sub papuc. Fals, sunt atatea relatari despre certurile dintre ei si despre modul cum o ignora total. Nu misca nimic fara stire si incuviintare de la „Cabinetul Unu”, gasiti pe youtube interviuri cu fosti securisti din garda personala.
   5. Decretul cu interzicerea avorturilor – alt mit de care eu personal m-am saturat sa mai discut. Lumea trebuie sa stie ca la momentul celebrului decret, in toate tarile occidentale (inclusiv SUA) avortul era interzis PRIN LEGE, mai departe trageti si dvs concluziile.
   6. A participat activ in calitate de comandant la represiunea miscarii taranesti anti-colectivizare.
   7. A ordonat (el personal, nu Ceauseasca..) demolarea bisericilor din Bucuresti. „Revolutia” din ’89 a stopat demolarea TUTUROR bisericilor din Bucuresti conform planului oficial de sistematizare urbana.
   8. „Ceausescu – crestin ortodox” e cea mai mare nazbatie pe care am auzit-o vreodata. Era ateu si hulitor-zeflemitor pe deasupra. Comunist pana in maduva oaselor, a murit cantand „Internationala” „sculati voi oropsiti ai vietii” in fata plutonului (ilegal) de executie, dar sa nu uitam ca comunismul a fost el insusi o uriasa ilegalitate si nedreptate facuta poporului roman.
   9. Faptul ca P. Arsenie Boca a spus ca „sa nu ne bucuram” fiindca „cei ce vor veni dupa el vor fi si mai rai” nu inseamna ca Ceausescu a fost bun.. asta e un defect de logica. Ceausescu a fost doar un comunist ateu inselat, om simplu din popor care s-a crezut geniul geniilor si buricul Romaniei ba chiar al intregului Pamant.
   10. Curentul nostalgicilor a fost lansat si intretinut de frustrarile unor fosti comunisti din esalonul doi care s-au vazut ramasi pe dinafara la impartirea ciolanului. Curentul nostalgicilor a fost alimentat si de fostii poeti de curte – haznalele ambulante WC Tudor si A. Paunescu – comunisti atei si hulitori dupa chipul si asemanarea fostlui patron.

   Copiii din -’89, care la randul lor au astazi copii, trebuie sa stie aceste adevaruri despre „Iepoca de Aur” si „urmasul lui Burebista”, sa nu se lase inselati de false interpretari ale unor proorocii. Altfel maine poimaine o sa auzim ca comunismul a fost bun, ca avea toata lumea salariu si gratuitati in invatamant si sanatate, ca iti dadea partidu’ apartament si cate si mai cate aberatii.

   Apreciază

  • Sa mai stie copiii revolutiei si ca Iliescu care l-a executat pe Ceausescu la ordinul Moscovei (nu al Washington-ului) este evreu dupa tata si rrom dupa mama. Iar tezaurul Romaniei (100 tone aur) se afla la Moscova nu la Washington, e un amanunt foarte important pentru cei mici. Miile de tone de produse alimentare de baza livrate Moscovei de catre sinistrele sovrom-uri au fost mancate de poporul rus (nu de cel american) in timp ce romanii sfereau de foame si lipsuri.

   Apreciază

 2. Psalmul 108
  1. Dumnezeule, lauda mea n-o ţine sub tăcere. Că gura păcătosului şi gura vicleanului asupra mea s-au deschis.
  2. Grăit-au împotriva mea cu limbă vicleană şi cu cuvinte de ură m-au înconjurat şi s-au luptat cu mine în zadar.
  3. În loc să mă iubească, mă cleveteau, iar eu mă rugam.
  4. Pus-au împotriva mea rele în loc de bune şi ură în locul iubirii mele.
  5. Pune peste dânsul pe cel păcătos şi diavolul să stea de-a dreapta lui.
  6. Când se va judeca să iasă osândit, iar rugăciunea lui să se prefacă în păcat.
  7. Să fie zilele lui puţine şi dregătoria lui să o ia altul;
  8. Să ajungă copiii lui orfani şi femeia lui văduvă;
  9. Să fie strămutaţi copiii lui şi să cerşească; să fie scoşi din curţile caselor lor;
  10. Să smulgă cămătarul toată averea lui; să răpească străinii ostenelile lui;
  11. Să nu aibă sprijinitor şi nici orfanii lui miluitor;
  12. Să piară copiii lui şi într-un neam să se stingă numele lui;
  13. Să se pomenească fărădelegea părinţilor lui înaintea Domnului şi păcatul maicii lui să nu se şteargă;
  14. Să fie înaintea Domnului pururea şi să piară de pe pământ pomenirea lui, pentru că nu şi-a adus aminte să facă milă.
  15. Şi a prigonit pe cel sărman, pe cel sărac şi pe cel smerit cu inima, ca să-l omoare.
  16. Şi a iubit blestemul şi va veni asupra lui; şi n-a voit binecuvântarea şi se va îndepărta de la el.
  17. Şi s-a îmbrăcat cu blestemul ca şi cu o haină şi a intrat ca apa înlăuntrul lui şi ca untdelemnul în oasele lui.
  18. Să-i fie lui ca o haină cu care se îmbracă şi ca un brâu cu care pururea se încinge.
  19. Aceasta să fie răsplata celor ce mă clevetesc pe mine înaintea Domnului şi grăiesc rele împotriva sufletului meu.
  20. Dar Tu, Doamne, fă cu mine milă, pentru numele Tău, că bună este mila Ta.
  21. Izbăveşte-mă, că sărac şi sărman sunt eu şi inima mea s-a tulburat înlăuntrul meu.
  22. Ca umbra ce se înclină m-am trecut; ca bătaia de aripi a lăcustelor tremur.
  23. Genunchii mei au slăbit de post şi trupul meu s-a istovit de lipsa untdelemnului
  24. Şi eu am ajuns lor ocară. M-au văzut şi au clătinat cu capetele lor.
  25. Ajută-mă, Doamne Dumnezeul meu, mântuieşte-mă, după mila Ta,
  26. Şi să cunoască ei că mâna Ta este aceasta şi Tu, Doamne, ai făcut-o pe ea.
  27. Ei vor blestema şi Tu vei binecuvânta. Cei ce se scoală împotriva mea să se ruşineze, iar robul Tău să se veselească.
  28. Să se îmbrace cei ce mă clevetesc pe mine cu ocară şi cu ruşinea lor ca şi cu un veşmânt să se învelească.
  29. Lăuda-voi pe Domnul foarte cu gura mea şi în mijlocul multora Îl voi preaslăvi pe El,
  30. Că a stat de-a dreapta săracului, ca să izbăvească sufletul lui de cei ce-l prigonesc.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Doamne DUMNEZEULE ce fac astia pe timpul ,,starii de urgenta ,, adica naimitii cum bine le spunea Parintele ARSENIE BOCA sau slugile lui antihrist VOR A PUSTII TOTUL pe acest pamant !

  De asta au inceput a iesi capriorii si ursii pe sosele pentru ca numai au habitatul lor cel lasat de DUMNEZEU pe acest pamant ….

  Dar vai si amar de acesti iudai , masoni , eretici … in frunte cu Joianis Klaus care au pus gheara pe ROMANIA caci implinesc voia satanei uciga l ar CRUCEA si pentru asta isi vor blestema ziua cand s au nascut pe acest pamint .
  Ps Imi aduc aminte de aceasta padure de la Barnova din apropierea dulcelui targ al Iesilor caci era o oaza de oxigen cand oprea trenul in Barnova in anii 1995-2001 , acceleratul Galati Cluj Napoca cu care mergeam noi studentii pentru a invata despre cat de frumoasa este ROMANIA.

  ………………………………….“Stejari seculari din pădurea Bârnova, puşi la pământ. Biolog: „Au aşteptat să crească pădurea ca s-o exploateze“”, scrie adevarul.ro

  “Mafia lemnului n-a auzit de Starea de Urgenţă. Se taie pădurile României sub ochii lui Alexe”, scrie stiripesurse.ro

  Îngrijorați pe bună dreptate de masacrul pe care hoții îl fac pe timpul acestei stări de urgență prin pădurile României, mai mulți reprezentanți ai unor asociații și organizații, dar și operatori economici au făcut un apel la ministrul mediului din România, Costel Alexe.

  Ministrul Mediului, Costel Alexe, a dat un răspuns de-a dreptul halucinant, care sfidează mult prea tare scopul și misiunea unui oficial aflat tocmai în fruntea unui asemenea minister:

  “Măsura interzicerii tăierilor legale pe durata stării de urgență nu ar fi benefică pentru oameni, mediu și economie”, a spus Costel Alexe

  Și alții au remarcat aceste anomalii pe timpul stării de urgență din România. Domnul Sorin Budacan este unul dintre cei care semnalează de mai multă vreme toată această “aventură” sălbatică a hoților de lemne, termitele care distrug într-un ritm amețitor pădurile României:

  “Ministrul Mediului a spus ieri ca nu poate opri tăierea pădurilor pentru ca sunt 3,5 milioane de familii care se încălzesc cu lemne. Trecând cu vederea faptul ca s-a încălzit vremea și ca nimeni nu se aprovizionează acum cu lemne,va întreb: Ați văzut vreodată sa iasă de pe porțile firmelor lui Sweighofer lemn care sa între in circuitul intern pentru populația României?
  “ANORMALITATEA” la ea acasa…”, a scris pe contul său de facebook Sorin Budăcan

  Nota noastră: În loc să vâneze pensionarii pe străzi,”organele” nu mai bine ar vâna camioanele cu lemn tăiat ilegal? Sau poate și blindatele MApN ar trebui să facă mai degrabă filtre în zonele unde au fost pur și simplu măcelărite pădurile!………………………………………………………………………ortodoxinfo

  Apreciază

 4. Asta asa este cand suntem dezbinati nenorocitii acestia fac ce vor cu noi legea miltara stil Vlad Tepes ar trebui data pentru cei care ne conduc .

  Apreciază

  • CINE I-A VOTAT???
   Ce ii tot „nenorociti” ca ne-Noroc inseamna fara demonul Noroc/Moloh… adica sint buni…
   Ei sint morocosi ca lucreaza cu „raul” – schimbati-va reflexul folosirii superstitiei ca ceva bun.
   Magia nu este miracol.

   Apreciază

 5. Fratele Ioan care a fost la Petru Vodă tună și fulgeră de zor pe Youtube, dar pe de altă parte îndeamnă credincioșii să nu mai meargă la biserici și mănăstiri că e ecumenism și alte bazaconii. Doamne ajută la toată lumea.

  Apreciază

 6. Anticipez ca va veni in foarte scurt timp si in Romania acesta mare incercare si blestem pe capul nostru, menit sa falimenteze statul, numit Venitul Minim Garantat de stat (DIETA lui anti-Hrist) tuturor romanilor – saracitii lui Covid 19 , pentru ca nu vom mai avea unde sa muncim !
  Deja aveam oficial peste 2 milioane de romani fara loc de munca..
  la min, 40 incolo…
  Ce zice sluga lor Ponta care mai bate toba acum zillcin la Tv jidanilor – Romania TV , ii da inainte cu propaganda pentru intocmirea Certificatului de om Testat si Vaccinat conditie ca sa muncesti , sa cumpari la magazin sau ca sa iesti din casa… !

  Solutiile sunt greul de pus in practica, pentru ca cetatenii asistati vor pune presiune pe stat sa le dea bani, nemultumitii vor fi asmutiti la razvratire sociala contra statului care va fi la randu-i satacit , pana cand statul va colapsa si va fi confiscat total de jidani.

  Falimentarea personala a romanilor cat si a statului, saracirea extrema incat sa devenim asistati socal si fara nici un fel de avere, ca din infometare sa primim noua stapanire satanica, care ne va pune la DIETA – numit venitul minim garantat mondial dat de anti-Hrist celor care vor acepta semul 666 pe mana sau pe frunte!

  Daca romanii si-ar da seama ca jidanii lucreaza EXCLUSIV cu minciunii si cu crime planificate – conspirate, ei fiind anti-Hristi, am sti si cum sa ducem lupta cu acesti diavoli mult mai eficient.
  Dumnezeu sa ne dea lumina in minte si inima !

  Dupa ce jidanii ne-au jefuit , ne-au furat , ne-au arestat la domiciuliu ca sa ne poata prinde pe toti intr-un loc inchis si sa ne ucida in masa, sub pretextul testarii , apoi vaccinarii . Ne-au luat libertatea, toate drepturile la viata, la sanatate, dreptul la orice, ne-au luat locul si dreptul la munca, ne-au condamnat la a fi asistati la domiciliu, sunt dispusi sa ne plateasca ca sa stam acasa, numai sa renuntam la Hristos !
  De ce ?
  Ce urmaresc, pai urmaresc rasturnarea ordinii actualei lumi ce are in centrul ei il pe Hristos ca Mesia Dumnezeu , iar jidanii nu-l pot aduce pe anti-Hrist in lume ca si un mesia – dumnezeu care sa fie in locul Lui Hristos, pana nu mai inainte il va inlatura (da la o parte) pe Hristos din centrul mentalului colectiv .

  Iata de ce, jidanii au planificat ca in noua lor lume anti-Hristica, omul trebuie sa fie un asistat social – controlat total prin CIP implantat la nivel de ADN, de guvernul unic mondial.
  Asadar jidanii ne vor trece pe Dieta lui anti-Hrist , Dieta se numeste – Venit Minim Garantat pentru fiecare om al planetei !
  Sluja lor Ponta, bate toba de pe acum , punand presiune pe autoritatiile Romanei
  care vor opune rezistenta la instaurarea COMUNISMULUI anti-Hristic, a primi bani fara munca sau pt. o munca silnica pe viata asa cum va dori si impune anti-Hristul !

  Apreciază

 7. Imagini primite acum de pe Sf Munte Athos. S au rupt toate drumurile din jurul schitului Prodromul urmare a ploilor căzute. Mare păcat. S a supărat Dumnezeu.Să ne rugăm pentru Părinții Călugări din Athos, după ploi torențiale, alunecările de teren fac ravagii🙏 – primit pe whatsapp

  Poate și din cauză că au refuzat să mărturisească. Au mărturisit pentru scurt timp (după pseudo-sinodul din Creta), dar s-au lăsat duși de nas de starețul Atanasie și de amenințările grecilor de la Marea Lavră:

  Mărturisirea de credință antiecumenistă a Ieroschimonahului Paisie Prodromitul

  De asemenea, în loc să mărturisească împotriva Noii Ordini Mondiale, care invocând frica de coronavirus, determină închiderea bisericilor și interzicerea credincioșilor la slujbe, Chinotita (conducerea Athosului) trădătoare a hotărât:

  Muntele Athos S-A ÎNCHIS de vineri 20 martie pentru pelerini. Măsura va fi revizuită sau prelungită pe 30 martie
  https://danielvla.wordpress.com/
  Grele incercari !

  Apreciază

  • Intre timp puteti urmari pe Paula White ,indrumatorul spiritual al lui Trump la Casa Alba, vorbind cu stapanul ei in limbi ,dar un binevoitor lingvist si-a facut mila si a tradus coversatia ei cu incornoratul ei interlocutor.

   Apreciază

   • Consiliera lui Trump pe probleme de religie si culte, Dna White este pastor la propria „biserica”, o secta care seamana cu penticostalii care vorbesc „in limbi” cand se pogoara satana peste ei. In clipul de mai sus doamna consilier vorbeste „in limbi” de pe o scena la o adunare de-a lor. Nu se intelege nimic din ce spune, e un spectacol grotesc..

    Apreciază

 8. Daca Dumnezeu pune la incercare pe slujitori si pe mireni, pe slujitori, marturisind cu usile deschise Invierea Lui, iar pe mireni, marturisind, iesind si mergand la biserica.

  Mare incercare are poporul roman!

  Apreciază

 9. Pentru cei care mai aveau nelamuriri despre cine este acest gunoi cu chip de om, cu aere de mare intelectual si filozof.

  „Vocile care cer deschiderea bisericilor de Paște sînt cu totul minoritare. Un singur episcop a derapat grav. Majoritatea ierarhilor, preoților și credincioșilor au o atitudine înțeleaptă și responsabilă. În sfîrșit și cel mai important, dacă ieșim în noaptea de Înviere pe balcoane, dacă aprindem cîte o lumînare și cîntăm «Cristos a-nviat», transformăm întreaga țară într-o imensă biserică. Să fim creștini, nu cretini”

  Theodor Paleologu.

  https://www.realitatea.net/stiri/actual/theodor-paleologu-mesaj-pentru-cei-ce-vor-redeschiderea-bisericilor-sa-fim-crestini-nu-cretini_5e8dece76701b4657265cf02

  Apreciază

  • Paleologule !!! O sa vezi tu la judecata lepadatura cretinoida ce esti !!! Necredinciosule. Stai acasa b…e, daca te temi de raceala. Dar cu ce drept sa opresti oamenii-chiar si la nivelul de parere a ta, nenorocitule … sa vina la Sfintele Slujbe ? Ingerii pazitori se lupta ani de zile cu dracii si cu oanenii caxsa aduca un suflet la Biserica si voi ii opriti de frica unei raceli ? Satanelor ce sunteți. Voi nu veți vedea Lumina lui Hristos, ci lumina tembelizorului, crestini online ce sunteți.

   Apreciază

 10. Nu putem să ne bucuram cu resturile care ne-au rămas din libertatea noastră religioasă!
  Nu-L vom lăsa singur pe Hristos! Îl vom întâmpina la intrarea în Ierusalim, vom mânca Cina cea de Taină împreună cu El și cu ucenicii Săi, făcându-ne și noi ucenici ai Săi, Îl vom urma pe drumul Crucii și vom fi martori la patima Sa. O vom primi pe Maica Domnului de mamă și apoi ne vom îngropa cu Hristos, el Se va pogorî și va scoate sufletele noastre din iad, apoi vom Învia cu Hristos! Nu-L vom lăsa singur pe Hristos! Amin!

  Apreciat de 1 persoană

  • Dar cum draga ? cumva online ?

   HRISTOS A INVIAT CU ADEVARAT si nu online !

   HRISTOS A INVIAT prin LUMINA din LUMINA aratata la Ierusalim ca un SEMN dat pentru Sfanta Invierea Sa si nu tv show!

   Dar ce sa va spun despre Neamul Crestin Orthodox al ROMANIEI caci pentru voi nu exista sau Neamul Sfintilor din temnite si inchisori ca si asa voi sunteti in afara BISERICII ORTHODOXE prin sectarii de la Slatioara la care ati aderat si pactizat .

   Nu i mai aduci vorbe de ocara si hula Parintelui Iustin Parvu ?

   Stii ceva

   LASA TI NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE sectarilor cu online -nul si cu Slatioara ereticilor …sunteti dati Anathema de SFINTII PARINTI ai BISERICII OTHODOXE ROMANE si antahema veti ramane pina nu va veti intoarce in Biserica Orthodoxa .

   HRISTOS ESTE DUMNEZEU ADEVARAT iar Inviera Sa este sarbatorita de SFANTA BISERICA imbracata in sarbatoare atunci cand mama isi asteapta ai sai copii.
   Oare poate o mama sa se ferece inchizandu si portile fata de ai sai copii pe motiv ca sunt ciumati ?

   Nu !

   BISERICA ORTODOXA este Maica poporul roman iar cine nu marturiseste asta NU ESTE ROMAN !

   HRISTOS A PRAVALIT piatra si a Inviat cu adevarat atunci cand jidanii au pecetluit mormantul !

   Oare asa vreti domniile voastre de ,,preafericiti,, in mantia lui Ana si Caiafa ca sa porneasca DUMNEZEU cutremurul si sa pravaleasca din nou ferecatura voastra facuta asupra Bisericii ORTHODOXE ROMANE satane imputite si slugi ale lui antihrist ?

   BISERICA ORTHODOXA este a lui HRISTOS DUMNEZEU si a noastra a poporului roman .

   BISERICA NEAMULUI STRABUN ORTHODOX este Maica acestui popor , cretinilor care Huliti Biserica este Maica care v a data viata la sanul ei si adapat atunci cand va era sete si foame din Izvoul Sau Cel de Viata datator !

   Dar oare ce sa va spun despre Neamul Strabun cel Crestin Orthodox al ROMANIEI caci pentru voi nu exista …nici pentru voi sectarilor , nici pentru voi slugi la antihrist .
   Faca se Voia Ta DOAMNE intru Dreapta Ta Judecata .
   Amin.

   Apreciază

   • …BISERICA ORTODOXA este Maica acestui popor care v a adapat si hranit din Izvorul Sau Cel de Viata datator …

    Apreciază

 11. Frați creștini! Ar trebui să ne îmbrăcăm în sac și să nu mai sece lacrima din ochiul nostru în rugăciune fierbinte la Dumnezeu și la Domnul nostru Iisus Hristos! Ăsta este Paștele prigonirii noastre, al încercării satanei de-a ne distruge pe noi și Biserica noastră ortodoxă și apostolică, milenară! Evreii au cerut lui Trump și Netanyahu să instituie pentru toată rasa umana, o unică religie, a lor! De aceea ne-au închis în case și ne-au alungat din Biserici…trist Paște ne-au pregătit vrășmașii Lui Hristos!

  https://ortodoxinfo.ro/2020/04/09/dupa-2000-de-ani-evreii-vor-sacrifica-iar-mielul-pascal-pe-muntele-templului/?fbclid=IwAR3ZCmtW-heFSMqmI0COJy-lYlgPj_66q4yMcLTqPEVetJAE5GoPtOl4hLE

  Apreciază

  • Dumnezeu evreilor care au capetenii pe rabini este satana, de 2000 de ani. Cine nu-L cinsteste pe Fiul, il necinsteste pe Tatal care L-a trimis. Tatal, Fiul si Sfantul Duh, Treimea cea de o fiinta si nedespartita. Sufletul oricarui om are minte, cuvant si duh. La fel Sfanta Treime este Minte-Tatal, Cuvant-Fiul si Duh-Duhul Sfant. Acesta este chipul lui Dumnezeu in oricare om de pe pamant, de orice religie sau ateism ar fi. La Dumnezeu insa Cele Trei sunt Persoane-Ipostasuri deofiinta. La om cele trei sunt calitati, insusiri ale sufletului. Asa scrie Sf.laIoan Damaschinul la inceputul Octo8hului Mare, Cantarile miezonopticii din duminica, glasul I.

   Apreciat de 1 persoană

 12. Noi din cauza preotilor lasi si TRADATORI nu ne putem ruga de Inviere in biserica nici spovedii ca ….no…amenda i mare….io nu ma mai rog pt ei din contra…

  Apreciază

 13. Călugărul Ioan zice ca virusul e o afacere și o manipulare..aici are dreptate dar când zice ca sa nu mai mergem la biserici ca nu s-au lepădat de ecumenism preoții greșește..cred ca e cu nepomenitorii….oricum acum chiar nu mai putem merge ca sunt închise.Acest monah greșește când spune ca PR.ARSENIE BOCA e înșelat si ca nu are cum sa fie Sfânt …i găsește el „greseli”…ce sa mai povestim , o fi el Sfant si nu stim ; ideea e ca mai are pana sa fie ca pr.Arsenie care a indurat multa umilinta , bataii si nedreptati.

  Apreciază

 14. Satanistul ala de Bill G. a anuntat ca o sa mai fie pe glob pandemii..deci are planuri mari de distrugere a oamenilor…genocidurii la greu….a murit Nero si Diocketian si a ramas Bill G.Satanistu’.

  Apreciază

 15. Daca nu inconjoara biserica inseamna ca si de antihrist se vor teme…acum e un mic test cand vine preaspurcatu ala e de un milion mai mare si greu…da si cine-l trece mare va fii in IMPARATIA CERURILOR.

  Apreciază

 16. @SEBASTIAN suflet bun si sincer iti spun ca mai mult te-ar ajuta pe drumul mantuirii daca ai cerceta vietile monahilor sfinti mai degraba nu stiu ce subiect istoric ce nu ne poate ajuta la mantuire. Nu zic ca nu ai citi asa deva…Eu sunt muuuult mai rea ca tine…istoria e buna pana la un punct…de ex: e bine sa ne gândim la jertfa Sf.Constantin Brancoveanu dar ce sa ne mai gandim la nu-stiu ce partizani sau pacate sau stiu eu ce …intelegi?! iarta de sfat ti l- am dat cu toata sinceritatea nu sa te supar ..DOAMNE FERESTE! Iarta-ma!

  Apreciază

 17. Rick Wiles spune :

  ” Bill gates este sarpele care construieste societatea antihristului.
  Bill gates vrea sa urmareasca toti oamenii care vor fi vaccinati;in vaccin va pune microcip – nano inseamna microcip – un quantum in tatoo.
  Acest „om” este dusmanul Dumnezeului Atotputernic si din ce in ce mai mult devine un diavol.
  Fiecare crestin trebuie sa stie si sa fie alertat de ce se intimpla acum !
  Astia stiu ce fac deoarece lucreaza pt.lucifer.
  Trebuie sa le spunem:va trebui sa ma omori pt.ca eu vaccinul nu.l voi accepta !!!
  EU VREAU SA.MI SALVEZ SUFLETUL !!!!!!”.
  Rick Wiles Says Bill Gates Is ‘Building Lucifer’s Antichrist System’ on Vimeo

  Dumnezeu sa distruga planurile satanisilor.
  Dumnezeu sa ne ierte,sa ne miluiasca,intareasca intru vointa Sa si sa ne mai rabde.
  Preasfinta Nascatoare de Dumnezeu roaga.te pt.noi pacatosii.

  Apreciază

 18. NU platiti nicio amenda, nu semanti nimic, nu le dati acte – nu purtati acte cu voi pe strada, procesele lor verbale sunt sunt ilegale si neconstitutioale ! O sa va ia pe sus la sectie ca sa va ,,legitimeze,, acolo le spuneti doar numele si atat, nu semnati nimic ! Le spuneti in fata ca nu semnati procesele lor verbale ilegale , care la randul lor lor sunt infractiuni – fapte penale !
  Blestematii militieni merg pe inspaimantarea poporului, prin bataie, dosar penal,
  retinere cu incatusare, si totul teatrul astase face la Tv ca sa induca PANICA, insa ceea ce fac aceste animale salbatice in uniforma statului roman este ILEGAl !

  STAREA DE URGENTA SE STABILESTE PRIN LEGE ORGANICA, NU ORDONANTA. AMENZILE SUNT NULE DE DREPT

  Apreciază

 19. Parintele are mare dreptate si Adevarat graieste in tot ce spune despre aceasta afacere murdara ,, coronavirus ,, ADEVARAT ESTE !

  ,,coronavirus ,, este escrocheria jidanilor ce conduc la nivel global caci zarurille au fost aruncate adica vor desfiintarea ROMANIEI !

  LASATI BISERICILE ORTHODOXE DESCHISE , BISERICA ESTE A LUI HRISTOS DUMNEZEU
  ,,se vrea noua ordine mondiala prin coronavirus ,,

  Un eretic lutheran si un musulman ne conduc …,, nu Biserica este vinovata ci episcopii care au tradat , preotii si calugarii care au vandut pe HRISTOS ,,
  ,,nu va mai lasati pacaliti de televizor , de parlamentari vor sa ne puna pumnul in gura , ….toti presedintii ce au fost la putere au furat si au vandut ROMANIA , toti parlamentarii au vandut tara asta …,,
  ,,preotii le este frica ca poarta botnita la gura …sunteti niste hoti , niste banditi si talhari …,,
  ,,oameni buni respectati pe episcopi , pe preoti si calugari care va invata ADEVARUL ,,

  OAMENI BUNI O SA NE TREZIM PESTE NOAPTE CU FOAMETEA , CU RAZBOIUL IN CAP TREZITI VA !!!

  NI S A FURAT LIBERTATEA

  ESTE O MASCARADA ,,coronavirus ,,

  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
  Intreaga Tara este arestata la domiciliu oare ne permitem sa stam arestati la domiciliu asteptand mila lor cea fagaduita prin somaj tehnic , ganditi va daca este bine ce facem cu demnitatea noastra , cu libertatea castigata cu sange in 89 cand s a strigat si au murit pentru LIBERTATE !
  Ce am facut cu LIBERTATEA castigata ?
  Oare asta vrea DUMNEZEU de la noi ?
  noi arestati la domiciliu , BISERICILE NEAMULUI STRABUN INCHISE de cei care s au recomandat ca aparatori ai nostri

  DOAMNE AJUTA NE prin NEAMUL ROMAN ORTHODOX STRABUN ca sa fim uniti cu Adevarat pentru ROMANIA atunci cand LIBERTATEA si DREPTUL LA MUNCA CINSTITA NE A FOST LUAT iar pentru copiii nostri numai este niciun viitor pe acest pamint

  ,,Este vremea muceniciei ,, ne spunea parintele Iustin Parvu si ,,va fi un Pitesti la nivel mondial ,, ceea ce vedem acuma

  Atunci sa fim LUMINA din LUMINA neamului nostru strabun ,
  cu noi este DUMNEZEU

  Apreciază

 20. Pe de alta parte, masurile dispuse prin decret privind restrictia drepturilor si libertatilor nu intra in vigoare la data emiterii decretului pentru ca art. 53 conditioneaza restrangerea exercitiului lor numai prin lege astfel incat nu pot da amenzi si face dosare penale oamenilor.Au fost emis in mod ilegal ordonantele militare si s-a procedat in mod abuziv la sanctionarea cetatenilor cu toate consecintele juridice ce decurg de aici.

  Apreciază

 21. S-a ales praful de libertatea castigata in ’89, a avut grija iliescu si supusii sai regele cioaba si imparatul Iulian.
  Partidele asa zis „istorice”conduse de catolici, greco-catolici.. s-a ales praful de ele, actualul PNL fiind de fapt PDL-ul lui Basescu. Singurul care a supravietuit bine-mersi de la revolutie incoace este tot PCR-ul adica fostul PCR actualul PSD care mai da niste bani de bautura si tigari la asistati, cate un mic si-o bere de 1 Mai… CEVA e mai mult decat nimic. Cat despre USR, asta chiar e partidul lui antichrist nu am nici o umbra de indoiala. Johannis? A castigat alegerile cu 66.6% si asta spune tot.
  Iudeo-francmasoneria, liberalii, taranistii, comunistii.. toti sunt la fel: talhari si misei.

  Apreciază

 22. Iata si satanele cu pretentie de crestini in slujba diavolului si a evreilor satanici luand in desert numele Mantuitorului, acest impostor ,excroc in aceiasi linie cu jidanii blestemati ,pastorul multimilionar Kenneth Copeland militeaza pentru vaccinare si distruge covid 19 ,doar pocnind din degete.

  Apreciază

 23. Ortodocsii practicanti, marturisitori, MIRENI, PUTINI PREOTI, FOARTE PUTINI AHIEREI nu se lupta doar cu un sistem ateu, ci si cu anumiti slujitori, care de frica, din lasitate, asculta mai mult de sistem. Era altceva sa fie toti uniti intr-un cuget, sa lupte doar impotriva sistemului.

  Apreciază

 24. E un medic, a carui voce a fost modoficata, care spune cum sunt obligati sa declare toate mortile din spitale drept infectati si morti de Covid! Oameni batrani cu cancer, ciroze, infarct, orice diagnostic au avea, uneori nici nu mai sunt tratati decat cu procedurile pentru Covid, care le grabeste moartea! E genocid!

  Apreciază

 25. Pacientii suspecti de covid 19 sunt considerati bolnavi de covid 19 si tratati ca atare pana ce realitatea dovedeste ca nu sunt bolnavi de covid 19 ,dar cand este evident aceasta ,cazul nu este radiat din evidenta ,numarul ramane in continuare ,pentru ca asa sunt ordinele de la evreii din world health organization,medicii nu au voie sa declare cazurile si sa ofere informatii despre patologia bolnavilor ,caci incalca legi si ordine federale ,. teroarea domneste in spitale si logica medicala este anihilata sub tirania ordinelor venite de la corporatiile satanice evreiesti,nu mai exita prevenire in tratarea bolilor ,sunt ordine rigide si stricte de a opera orice internare care vine sub isteria tiranica a reglementarilor covid 19.Practic tot ce intra in spital indifferent de boala este ordin sa fie tratat ca si corona virus ,si sunt ucise personae de-a dreptul in acest fel caci nu primesc tratamentul adecvat. Parinte este satana in spitale ,de ce credeti ca au fost politizate conducerile si administratiile spitalelor? De ce in Romania am auzit de atatea scandaluri cu medici si sefi de spitale?? Evreii si-au pozitionat satanele si au pregatit terenul ca spitalele sa fie transformate in abatoare.
  Iisus Hristos este Imparat si Dumnezeu in cer si pe pamant.

  Apreciază

 26. Noul Hitler al sec.XXI : bill gates.

  „Patriarhul Romaniei si intreg Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane, daca la inceput a mai opus ceva rezistenta, la ora actuala s-a conformat intru totul directivelor statului si ordonantelor militare, interzicand credinciosilor sa participe la Sf.Slujbe, interzicand Sf.Maslu-special lasat de Dumnezeu pentru vindecarea oricarei boli. La Catedrala din Galati sunt fotografiati doi diaconi care poarta masca de protectie in biserica. In mijloc este PS Casian-fara masca. Asta mai lipsea-Arhiereu cu masca-fara masca … Acestea toate arata starea jalnica de frica, lasitate si tradare la care s-a ajuns. Si de unde vin toate aceste directive ?
  Stie aproape tot omul care a studiat problema : de la miliardarul satanist Bill Gates. Cine este acest nou Hitller al sec.XXI ? Iata ce am gasit despre el :
  numarul 7 in lista membrilor illuminati : https://www.ranker.com/list/top-50-illuminati-from-most-to-least-powerful/illuminatibloodline
  numele sau este de fapt un cod al illuminati : http://members.tripod.com/~Diogenes_MacLugh/BGIlluminati.html
  http://tapnewswire.com/2013/07/bill-gates-porn-addict-crypto-jew/
  http://www.dangerouslogic.com/microsoft.html
  finanteaza imprastierea de nanoparticule in atmosfera pentru reducerea caldurii de la soare : https://prepareforchange.net/2018/12/08/bill-gates-announces-plans-to-use-chemtrails-to-solve-global-warming/
  a fost dat in judecata in India pentru uciderea de copii prin vaccinuri :https://vactruth.com/2014/10/05/bill-gates-vaccine-crimes/
  a declarat ca nu vor mai fi evenimente publice cu multimi de oameni in lume, pana ce toata lumea va primi vacinul-nanoparticule+cip-tatuaj electronic : https://biohackinfo.com/news-bill-gates-id2020-vaccine-implant-covid-19-digital-certificates/„.
  https://desteptativaromani.wordpress.com/2020/04/08/noul-hitler-al-sec-xxi-bill-gates/
  Dumnezeu sa ne pazeasca de diavolii astia.
  CU NOI ESTE DUMNEZEU !!!!

  Apreciază

 27. Am transmis d-lui ministru Vela o notificare, urmand ca in cazul in care nu va dispune intrarea in legalitate, in sensul celor invocate, voi depune sesizare penala la organele competente.

  Referitor la,


  – MASURILE NELEGALE SI ABUZIVE DISPUSE PRIN
  Ordonantele militare ;
  – Incalcarea dispozitiilor constitutionale si legale ce reglementeaza autonomia Bisericii Ortodoxe Romane;
  – natura juridica nelegala si abuziva a ordonantelor militare;

  Către
  MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
  D-lui ministru MARCEL VELA

  Subsemnata TIPA ELENA, cetatean roman, crestin ortodox practicant, membru al Bisericii Ortodoxe Romane, învederându-vă natura juridica nelegala si abuziva a ordonantelor militare , a masurilor dispuse prin acestea , precum si efectele in plan juridic ce conduc la sanctionarea abuziva si nelegala a cetatenilor , ca o consecinta imediata a actelor emise de d-voastrea

  VĂ NOTIFIC

  – Solicitarea
  de a lua act de :
  – faptul ca : – sunteti in imposibilitate de a proceda la aplicarea dispozitiilor OUG 1/1999 si decretului prezidential nr.195/16.03.2020 pe care, de altfel, le invocati in mod nelegal;
  – masura prin care ati impiedicat , tulburat libera exercitare a ritualului unui cult religios care este organizat si functioneaza conform Legii 469/2006 constituie infractiune;
  – ordonantele militare prin care ati intervenit in organizarea si functionarea BOR sunt neconstitutionale si nelegale;
  De asemenea, va notific solicitarea de a stopa procedura demarata in ceea ce priveste masurile dispuse prin ordonantele militare in sensul descris in prezenta, deoarece exista impedimente legale in acest sens.
  NOTA: Emiterea ordonantelor militare iese din sfera d-voastra de competenta, depasindu-va atributiile , competentele conferite de legiuitor , activitatea d-voastra fiind susceptibila astfel de a imbraca forma infractiunilor de uzurpare a functiei , deturnare de fonduri, impiedicarea exercitarii libertatii, fara a se limita insa la aceasta enumerare.
  – In acest context, legea privind responsabilitatea ministeriala nu este aplicabila, procedura de urmat fiind cea reglementata de Codul de procedura penala.

  Argumentare juridica:
  In conformitate cu dispozitiile art. 73 alin 3 lit. g coroborate cu dispozitiile art. 93 alin.1 si art. 115 alin 6 din Constitutie, starea de urgenta nu poate fi reglementata decat prin lege organica, nu prin ordonante de urgenta si cu atat mai putin prin ordonante militare, acte normative ce exced cadrului legal.
  Starea de urgenta se instituie in conformitate cu dispozitiile art. 93 din Constitutie care prevad ca „Preşedintele României instituie, potrivit legii, starea de asediu sau starea de urgenţă”.
  Ce presupune aceasta? Presupune deja existenta unei legi care sa reglementeze starea de urgenta si asediu, nu OUG 1/99, nu ordonate militare.La acest moment nu exista cadru normativ pentru instituirea starii de urgenta , nu exista legea care sa reglementeze starea de urgenta .
  O analiza juridica a decretului prezidetial reclama lipsa lui de legalitate si constitutionalitate pentru lipsa legii care sa stea la baza instituirii lui si care sa permita reglementarea situatiei de urgenta. APROBAREA PARLAMENTULUI nu se confunda cu CONDITIA IMPERATIVA A EXISTENTEI LEGII CARE SA REGLEMENTEZE STAREA DE URGENTA , adica a preexistentei ei la momentul emiterii decretului prezidential. SUNT DOUA SITUATII JURIDICE DISTINCTE SI DOUA MOMENTE DISTINCTE.
  Legiuitorul constitutional a prevazut in mod imperativ prin dispozitiile art. 93 din Constitutie necesitatea existentei unei LEGI care sa stea la baza instituirii starii de urgenta, lege care sa reglementeze starea de urgenta, lege ce nu se confunda cu aprobarea de catre parlament a starii de urgenta si nici cu ordonate de urgenta sau ordonante militare.
  In acest context, emiterea ordonantelor militare sunt ilegale.
  Nu exista cadru normativ legal, constitutional nici pentru starea de urgenta , nici pentru masurile dispuse, nici pentru ordonante militare, nici pentru carantina, izolare la domiciliu etc. Starea de urgenta nu poate fi aplicata, implementata in absenta actului normativ prevazut de legiuitor, respectiv legea organica.
  Atat dispozitiile art. 73 alin.3 cat si art. 93 din Constitutie statueaza cu privire la izvorul juridic menit sa reglementeze starea de urgenta, respectiv legea organica, instituind in sarcina parlamentului competenta de legiferare si nu in competenta guvernului.
  In cazul starii de urgenta Constitutia prevede ca aceasta se instituie conform legii organice , adica mandatul nu este atribuit guvernului in temeiul art 115 din Constitutie, ci Parlamentului , titular originar al puterii legiuitoare.
  Articolul 115 alin. 4 reprezinta o exceptie, pe cand in speta, competenta legislativa a fost atribuita parlamentului.
  Izvorul mandatului Guvernului de a emite ordonante de urgenta il constituie dispozitiile constitutionale, distincte de cele care reglementeaza mandatul dat parlamentului de a legifera.
  Starea de urgenta nu are ca si consecinta anularea aplicabilitatii
  Constitutiei, suspendarea ei, ci dimpotriva este imperativ a se face aplicarea ei.
  Suplimentar, exercitiul drepturilor nu poate fi restrans nici prin ordonante de urgenta , nici prin ordonante militare , decat prin LEGE, dupa cum nici starea de urgenta nu poate fi reglementata prin ordonante de urgenta, ordonante militare, ci numai prin lege.
  Redau in cele ce urmeaza dispozitiile constitutionale relevante :
  ART.115 Constitutie
  (6) Ordonanțele de urgență nu pot fi adoptate în domeniul legilor constituționale, nu pot afecta regimul instituțiilor fundamentale ale statului, drepturile, libertățile și îndatoririle prevăzute de Constituție, drepturile electorale și nu pot viza măsuri de trecere silită a unor bunuri în proprietate publică.
  Este evident ca OUG 1/1999 nu poate reglementa situatii de natura sa afecteze, restranga drepturile, libertățile și îndatoririle prevăzute de Constituție si pe cale de consecinta nici d-voastra nu aveti competenta legala de a proceda la dispunerea unor astfel de masuri prin ordonante militare.
  Conform jurisprundentei constante a CCR ,” Curtea a aratat ca verbul “a afecta “ este susceptibil de intelesuri diferite. Curtea retine sensul juridic al notiunii sub diferite nuante, cum ar fi a suprima, a aduce atingere, a prejudicia, a vatama, a leza etc.
  In speta, guvernul s-a subrogat in drepturile parlamentului de a legifera, ca autoritate legiuitoare pe de o parte si pe de alta parte a incalcat interdictia prevazuta de legiuitorul constitutional in art. 115 alin. 6.
  Conform deciziilor CCR “un remediu efectiv pentru restabilirea ordinii constitutionale referitoare la competenta autoritatilor in materia legiferarii il constituie lipsirea actului normativ adoptat cu depasirea competentelor normative prevazute de constitutie , de orice efect juridic”.
  Pe de alta parte, masurile dispuse prin decret privind restrictia drepturilor si libertatilor, nu intra in vigoare la data emiterii decretului, pentru ca art. 53 din Constitutie conditioneaza restrangerea exercitiului lor numai prin lege, astfel incat ati emis in mod ilegal ordonantele militare si s-a procedat in mod abuziv si nelegal la sanctionarea cetatenilor cu toate consecintele juridice ce decurg de aici.

  Analiza autonomiei BOR:
  Analiza nelegalitatii masurilor din perspectiva lipsei de competenta a statului in ceea ce priveste BOR implica in primul rand evidentierea autonomiei BOR si implicit a manifestarii credinciosilor care intra in sfera aceleiasi autonomii.
  O redare legala textuala a acestui fapt o constituie urmatoarele dispozitii constitutionale:
  Constitutia ROMANIEI
  ARTICOLUL 29
  (1) Libertatea gândirii şi a opiniilor, precum şi libertatea credinţelor religioase nu pot fi îngrădite sub nici o formă.
  ARTICOLUL 53
  (1) Exerciţiul unor drepturi sau al unor libertăţi poate fi restrâns numai prin lege şi numai dacă se impune, după caz, pentru: apărarea securităţii naţionale, a ordinii, a sănătăţii ori a moralei publice, a drepturilor şi a libertăţilor cetăţenilor; desfăşurarea instrucţiei penale; prevenirea consecinţelor unei calamităţi naturale, ale unui dezastru ori ale unui sinistru deosebit de grav.
  Drepturile si libertatile prevazute de art. 29 alin. 1 din Constitutie nu pot fi restranse sub nicio forma, adica in nicio modalitate, dispozitiile art. 53 neaplicandu-se.De remarcat ca alin. 1 al art. 53 prevede ca exercitiul unor drepturi poate fi restrans prin lege (in speta nu exista lege) , adica a acelor drepturi cu privire la care nu exista interdictia de a fi ingradite, ca de pilda interdictia de la art. 29 alin.1
  Legiuitorul constitutional la articolul 53 alin1. foloseste sintagma
  “ unor drepturi”, nu a tuturor drepturilor.
  Altfel zis, drepturile si libertatile de la art. 29 alin. 1 nu pot fi restranse, operand interdictia instituita in mod expres prin prevederea ca nu pot fi îngrădite sub nici o formă.
  Restrângerea exercițiului acestei libertăți NU este compatibilă cu dispozițiile art. 53 din Constituția României.
  Pe de alta parte, o analiza si dintr-o alta perspectiva, diferita de cea expusa, releva acelasi fapt si anume, conditionarea oricarei masuri ce vizeaza restrangerea unor drepturi de existenta legii.Conditionarea de existent unei legi se repeta obsesiv si imperativ in Constitutie, astfel incat din orice unghi am aborda analiza, chiar daca excludem o ipoteza in favoarea alteia, d-voastra sunteti tot in ilegalitate, luand masuri in lipsa existentei cadrului normativ prevazut in mod imperativ de legiutor.
  Incidente spetei sunt si dispozitiile legale ce le redau mai jos:

  Constitutia Romaniei
  (3) Cultele religioase sunt libere și se organizează potrivit statutelor proprii, în condițiile legii.
  (5) Cultele religioase sunt autonome față de stat…
  LeGEA 489/2006
  Cultele
  SECȚIUNEA 1Relațiile dintre stat și culte

  Articolul 8 (1) Cultele recunoscute sunt persoane juridice de utilitate publică. Ele se organizează şi funcţionează în baza prevederilor constituţionale şi ale prezentei legi, în mod autonom, potrivit propriilor statute sau coduri canonice.
  Art. 9. –
  (1) În România nu există religie de stat; statul este neutru față de orice credință religioasă sau ideologie atee.
  De subliniat este faptul ca existenta unui cadru normativ pentru emiterea ordonatelor militare si dispunerea masurii este o analiza distincta de cea a autonomiei BOR, a imposibilitatii statului de a se substitui BOR , de a reglementa aspecte ce tin de organizarea si functionarea BOR, fapt ce nu va este permis in nicio situatie, nici macar in starea de urgenta care sa fie instituita legal, reglementata legal si constitutional (la nivel ipotetic pentru ca in fapt am demonstrat deja lipsa de constitutionalitate si legalitate), legiuitorul neprevazand nicio exceptie.
  Totodata este lesne de remarcat ca si din perspectiva analizei autonomiei BOR, daca avem in vedere multitudinea de situatii juridice, este imposibil ca la un moment dat sa nu va confruntati cu aceeasi lipsa de legalitate a ordonantelor militare.
  Daca prin eliminare as fi evidentiat toate ipotezele juridice, as fi in ipostaza de a elabora un amplu studiu juridic,ce ar fi relevat ca orice situatie juridica am avansa ar fi lipsita de legalitate si constitutionalitate. Am facut acest exercitiu, insa redactarea ar face obiectul unei lucrari de specialitate .
  Revenind la situatia de fapt, prin emiterea ordonantelor militare s-a procedat la incalcarea autonomiei BOR, emitandu-se acte prin care va subrogati autoritatii BOR si purcedeti la organizarea si functionarea BOR.
  Biserica Ortodoxa Romana este cult religios conform legii cultelor si slujba, ca si orice activitate specifica BOR, apartine ritualului consfintit prin legea cultelor si HG 53/2008 cu modificari- Statutul pentru organizarea si functionarea Bisericii Ortodoxe Romane.
  Articolul 381 din Codul penal reprezinta inca o data recunoasterea autonomiei cultelor consfintita prin constitutie si lege si totodata o sanctionare a incalcarii acesteia.
  Masura dispusa prin ordonanta militara prin care se impune oficierea slujbelor fara credinciosi constituie infractiunea prevazuta de art.381 si o interferenta a statului in organizarea si functionarea Bisericii ortodoxe romane.
  Relatiile dintre stat si biserica implica trei domenii normative :
  Autonomia cultelor reprezinta unul din domeniile normative ale relatiei dintre stat si biserica.
  Prin Biserica, conform art. 1 din statutul BOR intelegem – “ Biserica Ortodoxã Românã este comunitatea crestinilor ortodocsi, clerici, monahi si mireni, constituiti canonic în parohii si mânãstiri din eparhiile Patriarhiei Române aflate în interiorul si în afara granitelor României, care mãrturisesc pe Dumnezeu în Sfânta Treime, Tatãl, Fiul si Duhul Sfânt, pe temeiul Sfintei Scripturi si al Sfintei Traditii si participã la viata Bisericii prin aceleasi Sfinte Taine, slujbe liturgice si rânduieli canonice”.
  Se impune sublinierea imprejurarii ca mirenii sunt parte integranta a bisericii care marturisesc si participa la viata Bisericii prin aceleasi Sfinte Taine , slujbe liturgice si randuieli canonice.
  BOR nu este o entitate distincta de mireni, credinciosi , de esenta BOR FIIND TOCMAI COMUNIUNEA TUTUROR MADULARELOR BISERICII ORTODOXE, INSEPARABILE .
  Izvorul drepturilor credinciosilor isi are sorgintea in chiar existenta bisericii ce nu poate fi conceputa fara comuniune , manifestare, participare la sfintele taine, slujbe.
  Articolul 1 la care am facut referire este explicit in acest sens.Statul nu poate ingradi nici activitatile bisericesti, nici manifestarea credinciosilor cat timp exista BOR.
  Inexistenta BOR poate conduce la pierderea comuniunii , manifestarii credintei ortodoxe si inexistenta participarii la slujbe etc a credinciosilor.
  De aceea si statuarea prin Constitutie si lege a autonomiei BOR. Credinciosii nu sunt separati de BOR, ci sunt parte componenta.
  Din aceasta perspectiva masurile dispuse aduc atingere autonomiei BOR.
  Prin urmare, analiza autonomiei BOR include autonomia BOR ca institutie, dar si a membrilor sai, astfel incat statul nu poate interveni cu masuri privind organizarea si functionarea Bisericii ortodoxe romane.

  Desigur ca analiza subiectului este una extrem de laborioasa si poate contine in expunere, in cascada, o multitudine de ipoteze care analizate, chiar si independent una fata de cealalta, conduce la aceeasi concluzie a ilegalitatii masurilor dispuse.
  Relevante pentru speta supusa analizei sunt si deciziile Curtii Constitutionale pe care le redau in cele ce urmeaza:

  DECIZIE nr. 640 din 10 iunie 2008
  Curtea reţine că, în scopul examinării excepţiei, se impune analizarea naturii juridice a unităţilor de cult şi raporturile acestora cu statul român, aşa cum rezultă din dispoziţiile art. 29 alin. (1)-(5) din Constituţie, potrivit cărora:”(1) Libertatea gândirii şi a opiniilor, precum şi libertatea credinţelor religioase nu pot fi îngrădite sub nicio formă. Nimeni nu poate fi constrâns să adopte o opinie ori să adere la o credinţă religioasă, contrare convingerilor sale.(2) Libertatea conştiinţei este garantată; ea trebuie să se manifeste în spirit de toleranţă şi de respect reciproc.(3) Cultele religioase sunt libere şi se organizează potrivit statutelor proprii, în condiţiile legii.(4) În relaţiile dintre culte sunt interzise orice forme, mijloace, acte sau acţiuni de învrăjbire religioasă.(5) Cultele religioase sunt autonome faţă de stat şi se bucură de sprijinul acestuia, inclusiv prin înlesnirea asistenţei religioase în armată, în spitale, în penitenciare, în azile şi în orfelinate.”Văzând aceste dispoziţii, Curtea constată că alcătuirea cultelor religioase este compusă din totalitatea credincioşilor de o anumită religie, că ele sunt autonome faţă de stat şi se organizează potrivit statutelor proprii, în condiţiile legii. Aşadar, cultele au un rol spiritual în societatea românească, fiind evident că natura lor juridică nu este cea a unor entităţi statale, deoarece ele sunt autonome faţă de stat.
  Cât priveşte statul, Curtea Constituţională reţine că acesta este o organizaţie politică care îşi realizează atribuţiile prin exercitarea funcţiilor publice. Or, statul nu exercită funcţii publice şi în domeniul activităţii interne a cultelor religioase. De aceea, normele juridice emise de stat nu sunt aplicabile şi personalului cultelor religioase.
  Referitor la autonomia cultelor religioase, Curtea observă, în acord cu studiile doctrinare în materie (Radu Carp – Studia Politica, Romanian Political Science Review, vol. X, nr. 2/2010, Ed. C.H. Beck, p. 349-357), că acest concept s-a născut datorită separaţiei dintre stat şi biserică, fiecare dintre aceste instituţii având competenţe specifice care nu interferează.
  DECIZIA CCR nr. 640 din 10 iunie 2008
  „Curtea reţine că, în scopul examinării excepţiei, se impune analizarea naturii juridice a unităţilor de cult şi raporturile acestora cu statul român, aşa cum rezultă din dispoziţiile art. 29 alin. (1)-(5) din Constituţie, potrivit cărora:”(1) Libertatea gândirii şi a opiniilor, precum şi libertatea credinţelor religioase nu pot fi îngrădite sub nicio formă. Nimeni nu poate fi constrâns să adopte o opinie ori să adere la o credinţă religioasă, contrare convingerilor sale.(2) Libertatea conştiinţei este garantată; ea trebuie să se manifeste în spirit de toleranţă şi de respect reciproc.(3) Cultele religioase sunt libere şi se organizează potrivit statutelor proprii, în condiţiile legii.(4) În relaţiile dintre culte sunt interzise orice forme, mijloace, acte sau acţiuni de învrăjbire religioasă.(5) Cultele religioase sunt autonome faţă de stat şi se bucură de sprijinul acestuia, inclusiv prin înlesnirea asistenţei religioase în armată, în spitale, în penitenciare, în azile şi în orfelinate.”Văzând aceste dispoziţii, Curtea constată că alcătuirea cultelor religioase este compusă din totalitatea credincioşilor de o anumită religie, că ele sunt autonome faţă de stat şi se organizează potrivit statutelor proprii, în condiţiile legii. Aşadar, cultele au un rol spiritual în societatea românească, fiind evident că natura lor juridică nu este cea a unor entităţi statale, deoarece ele sunt autonome faţă de stat. Cât priveşte statul, Curtea Constituţională reţine că acesta este o organizaţie politică care îşi realizează atribuţiile prin exercitarea funcţiilor publice. Or, statul nu exercită funcţii publice şi în domeniul activităţii interne a cultelor religioase. De aceea, normele juridice emise de stat nu sunt aplicabile şi personalului cultelor religioase.”
  De remarcat totodata este, ca resursele materiale si umane ale MAI, MAPN si altor institutii au fost folosite in cadrul unor activitati care exced cadrului legal.
  In speta, suplimentar aspectelor juridice relevate se contureaza o situatie juridica ce execede si ea dispozitiilor legale, impunandu-se analiza si aplicarea in concret a sintagmei “ fara respectarea prevederilor legale” care inglobeaza in acest termen general manifestari concrete ale modalitatilor de utilizare a fondurilor banesti in afara cadrului legal, prin raportare la ansamblul activitatilor desfasurate in baza ordonantelor militare nelegale.
  În situaţia în care nu veţi intenţiona să asigurati intrarea in legalitate, anularea dispozitiilor prin care in mod ilegal reglementati organizarea si functionarea BOR, imi rezerv dreptul de a înainta sesizare penala in vederea investigarii de catre organele competente a infractiunilor la care am facut referire.

  Apreciat de 2 persoane

 28. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  MAINE, SARBATOARE MARE, SFANTUL IERARH CALINIC DE LA CERNICA!
  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  Apreciază

 29. In SUA de exemplu daca refuzi sa servesti clienti gay nu patesti nimic, legea nu te condamna.
  In schimb te trezesti cu zeci de procese civie pe cap care duc in scurt timp la sapa de lemn.
  Asa trebuie procedat si cu antichristii de la conducere, era mai bine pe vremea lui Ceausescu dupa cum a zis si P. Arsenie Boca.

  Apreciază

 30. Am transmis SESIZARE PENALA la SIIJ impotriva procurorului iesean ce s-a sesizat din oficiu in legatura cu oficierea slujbelor bisericesti la Biserica Socola din Iasi. Acest demers se va actualiza impotriva tuturor acelora care in mod abuziv si cu incalcarea legislatiei prigonesc credinciosii si preotii,
  Cine este victima organelor de politie, jandarmerie procurori ,cei carora li s-au intocmit procese verbale contraventionale si dosare penale sa posteze aici , sa dea relatii pt a fi ajutati in demersul lor.

  Apreciat de 1 persoană

 31. Am omis, sesizarea penala il vizeaza si pe procurorul adjunct SIIJ Nicola Marin sub obladuirea caruia procurorii ca de pilda cel iesean se sesizeaza abuziv pe fapte inexistente.
  Marin, postat de sistem doar ca adjunct ca mai mult nu le-a iesit au vrut sa prosteasca procurorii in sensul ca de el depinde incuviintarea inceperii urmaririri penale si confirmarea , infirmarea rechizitoriilor. Insa au avut GHINION securistii ca el in calitate de doar adjunct nu are aceste atributii , procurorii din SIIJ NEFIIND DEPENDETI de dispozitile lui in ceea ce priveste aspectele redate mai sus.

  Apreciază

 32. Ciolacu ne anunta ca pt el si parlament este o prioritate legea vacinarii si va fi urgentata legea. Si pt mine este o prioitate sa il /ii anunt ca il legatura cu vaccinarea obligatorie se contureaza multe elemente constitutive ale multor infractiuni.

  Apreciat de 1 persoană

 33. In aceste vremuri bizare, stranii, nemaivazute in istoria omenirii, iata ne aducem aminte de cuvintele P. Arsenie Boca:

  „Era mai bine pe vremea lui Ceausescu.”
  P. Arsenie Boca

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s