Pretextul coronavirus-vaccin … sulita in Trupul lui Hristos

Lancea cu care a fost strapuns Mantuitorul

Iata ca am ajuns sa traim si aceasta isterie mondiala a coronavirusului programata de mult. Sfintii Parinti au proorocit ca „antihrist se va hrani cu tulburarea oamenilor”, ceea ce se vede acum in lume din plin.

Daca in 11 sep. 2001, prabusirea programata a turnurilor gemene din America, a fost pretextul introducerii cipurilor in actele oamenilor, iata ca acum este evident ca pretextul coronavirusului este introducerea nanocipurilor in oameni prin vaccinuri-tatuaje electronice. Cine se indoieste de aceasta, este inafara realitatii.

Scopurile lor prin acest coronavirus : panica in oameni, batai intre ei de la mancare, fuga unul de altul, evitarea atingerii-ca te molipsesti, autoizolarea lor acasa(satanistii rokefeler-rotschid-soros … se tem de unirea multimilor ca ei sunt putini), vaccin nano-tatuajnano-pecete antihrist, criza economica-financiara, scoaterea banilor cash, cedarea de buna voie a intimitatii-libertatii pentru masuri draconice de supraveghere a vaccinatilor-imbolnavitilor-purtatorilor-suspectilor, batjocorirea Sf. Taine-Bisericii, modificarea randuielilor sfinte din Biserica, batjocorirea sfintelor randuieli de frica virusului … stat politienesc-sluga la guvern mondial-antihrist antihrist. SEMNUL CEL MAI CLAR : TULBURARE-ISTERIE GENERALA. ANTIHRIST SE HRANESTE CU TULBURAREA OAMENILOR. II DAI O UNGHIE DRACULUI, TE CALARESTE IN TIMP CU TOTUL. ITI IA TOATA MANA, TOT TRUPUL SI SUFLETUL. NUMAI HRISTOS TE FACE LIBER.

Din pacate, si unii din slujitorii Bisericii au ajuns unelte ale programelor de manipulare si restrictionare-izolare a oamenilor, de intretinere a panicii, a neincrederii unul in altul, actionand ca o adevarata politie religioasa. S-a ajuns la dispozitii aberante ale Sfantului Sinod, de genul : pentru evitarea aglomeratiilor din Biserica, Sf.Liturghie se va face afara-ca la hramuri sau preotii  in Sf.Altar iar credinciosii sa asculte slujba la difuzoare afara. Alte masuri politienesti aberante in biserici sunt : restrictionarea numarului de credinciosi din biserica la 100, apoi la 50 de persoane. O credincioasa care intentiona sa intre la Sf.Liturghie la Sinaia, a fost oprita la usa bisericii pentru ca deja erau 50 de credinciosi la slujba. In alte locuri s-au facut slujbele in corturi, inafara bisericii.  Intr-o biserica din Corabia, preotul a dat anafura cu ajutorul unui cleste de patiserie. Alt preot a anuntat pe credinciosi sa nu mai vina asa de multi la biserica, altfel va primi o amenda de 4000 de euro, iar el nu are chef sa plateasca. Pana unde s-a ajuns cu sminteala, cata necredinta, cata tampenie !!! Maine-poimaine va veni cineva cu ideea ca spovedania sa se faca de la distanta de 2-3 metri., sau cine stie ce alte masuri aberante.  Sa pui pe cineva sa numere credinciosii care intra in biserica, asta nu s-a mai pomenit de 2000 de ani.

Este deci din nou batjocorita Biserica lui Hristos, dar nu asa direct ca si bolsevicii-care daramau biserici, ci foarte subtil, prin scoaterea credinciosilor afara din ele, sub pretextul coronavirusului, prin neancrederea sadita intentionat in Sfintele Taine si in sfintenia Bisericii-in care din totdeauna omul s-a vindecat, curatit, luminat si indumnezeit. Dar nu dupa cum vrea omul, ci dupa cum a randuit Domnul. Deci nu sunt daramate bisericile ci este atacat in fel si chip Trupul Ei adica, credinciosii. Daca nu ne vom impotrivi, vor innainta in batjocuri. Dureros este ca, unii „credinciosi” chiar cred ca aceste masuri sunt spre binele lor. Va trece si incercarea aceasta, dar cu multe rani in Trupul Bisericii. Vaccinul-tatuajul electronic nu-l luam cu orice pret.

Vedem acum caderi mari ale slujitorilor Bisericii. Problema este ca ei nu considera acestea a fi caderi, caci sunt motivate teologic in predica de catre Patriarh-arhierei. Oare vor ajunge sa slujeasca cu masti, sa nu mai sarute mana la Sf. Liturghie, „Hristos in mijlocul nostru-este si va fi.”-vezi Doamne ca se molipsesc de virusul debiliptic, sa spovedeasca de la distanta de 2-3 metri, si alte si alte masuri tampite ? Am vazut un preot care dadea Sf.Trup din mana-fara lingurita, dupa ce-l inmuia in Sf.Sange. Ce credinta mai poate avea acest in Sf.Taine, care nu au imbolnavit pe nimeni niciodata, ci dau tamaduire sufletului si trupului ???
Dracu nu da inapoi daca-i faci concesii. Te calareste mai tare. Daca ai intrat pe fagasul compromisurilor, te tot duci la vale. Sa vedem pana unde se va ajunge. Este infricosator. Iti vine sa si razi, sa si plangi. Opreste-ne Doamne din caderi. Oare se vor mai ridica ? Cum sa se mai ridice ??? Patriarhul l-a felicitat saptamana trecuta pe ereticul blestemat lgtb-ist johanis la decernarea premiului kalergi. Kalergi este doctrinarul degenerarii rasei albe prin imigranti negri-asiatici !!! Cum sa-l feliciti pe acest demon care a fost impotriva referendumului pentru familie barbat-femeie ??? Inconstient, tradator, drogat ??? Nici nu stii ce sa mai crezi.

Sa nu te pleci la nimic ce vine de la stat si de la conducerea bisericeasca, ca cea de-a doua, de zeci de ani a devenit sluga la satana politiceasca. Vor sa-ti bage panica, tu fii cu pace. Vor sa-ti bage izolare-neancredere, tu  sa iubesti omul de langa tine si sa te jertfesti pentru el, vor sa-ti pui masca, sa o arunci cat colo … Vor sa-ti bage vaccin, fa ceva pe vaccinul lor. Si tot asa. Legea noastra sa fie : tot ce e de la conducere-inapoia mea satana. Asa spune P.Nicolae Steinhardt despre atitudinea corecta in fata statului-mamona. Nu ati vazut ? Cate concesii dracesti au facut arhiereii la cuplul blestemat arafat-johanis !!! Blestematii de sorosisti de la protv si alte canale de scursuri, tot n-au fost multumiti. Au reclamat ca si informatorii securitatii comuniste ca… „Uite, IPS Teodosie n-a slujit cu masca si n-a respectat normele de distanta intre credinciosi, i-au sarutat mana diaconii,… a impartasit cu o singura lingurița… „. Arhiereul in timpul slujbelor il inchipuie pe Insusi marele Arhiereu Iisus Hristos.  Preotii ii inchipuie pe Apostoli.  Desi IPS Teodosie le-a facut cele mai mari concesii-care sunt caderi foarte grave, anume… slujirea inafara bisericii ca la hram, limitarea la 50 de oameni la Sf. Liturghie. Asta e : te pleci dracului in Biserica-prin directivele OMS-arafat-johanis… se suie pe tine mai tare, te calareste pana batjocoreste tot ce e sfant. Ia sa le fi dat cateva blesteme arhieresti la demonii astia, sa fi crapat cativa, sa fi luat foc cateva posturi de tv, sa fi crapat arafat, ereticul lgtb-ist johanis … sa vezi cum veneau ca mieluseii : „Dezleaga-ne Preafericite, ca pierim”. Pieriti cu totii, satanistilor !!! Cand P. Daniel Corogeanu-Tanacu, a fost condamnat pe nedrept la 7 ani puscarie, el a zis : „Toți care m-ati condamnat, va las in judecațile Mantuitorului.” La cateva luni, 3 judecatori-procurori au murit, TOTI CARE L-AU CONDAMNAT AU MURIT SUBIT .   Asta nu spun televiziunile. Ia sa fi facut acum asa ceva si Patriarhul-arhiereii : „Nu ne plecam la nici o masura de-a voastra draceasca de asa-zisa protecție. Biserica este Sfanta . Nimeni nu se poate imbolnavi in Ea.”” Ii ajuta Dumnezeu si dadea cu vrajmasii de pamant. Asa, ei au ales sa chinuie poporul. Si nu numai atat, ci au motivat teologic-dogmatic aceasta cadere. Acum dracu care baga spaima in om cu acest debiliptic de virus, ii calareste mai tare.

Dam slava lui Dumnezeu ca Patriarhul Neofit al Bulgariei a declarat ca nu intrerupe nici o slujba in Biserica, nu le face afara, nu va scoate credinciosii, oricat de multi ar fi. Si pentru aceasta este foarte criticat si luat in ras. Tocmai acesta este semnul ca a facut voia lui Dumnezeu.

https://www.stiripesurse.ro/patriarhul-bisericii-bulgare-se-opune-suspendarii-slujbelor-si-sustine-ca-sfintele-sacramente-nu-pot-transmite-coronavirusul_1439619.html

Vor fi din acest soi de sminteli din ce in ce mai multe.

P. Justin mi-a spus foarte clar odata : „Caderea va fi mai mare ca pe vremea comunismului.” Dumnezeu sa ne dea intelegere sa vedem caderea cumplita in care ne aflam si sa ne dea putere sa ne ridicam din aceste aberatii. Am auzit ca la Optina era un Staret care plangea caderile altora ca si cum ar fi fost ale lui. N-am ajuns la asa ceva. Macar mintea-inima limpede pentru deosebirea binelui de rau de am avea-o pana la sfarsit.

Care nu va face slujba de Inviere, de frica debilipticului de virus … s-a ars. Care arhiereu-preot a dat ordin sa fie scosi credinciosii din biserica de frica vorusului, sa nu cumva sa-l scoata si Dumnezeu pe el din Cartea Vietii.

Cei care se vor mantui in mijlocul acestor nemaiauzite sminteli, mari vor fi. Asadar, nu va imputinati cu sufletul. Sa nu uitam ca, arhiereii ortodocsi il vor introniza pe antihrist la templul iudaic din Ierusalim. Este scris si asa va fi. „Biserica-ca institutie supusa statului mondialist, va cadea.” Spune de acum 2000 de ani Sf.Ignatie Briancianinov.

Acesti arhierei nu cred cu adevarat in Sfanta Treime ; Tatal, Fiul si Sfantul Duh, ci acum ei cred si executa ordinele alte „treimi’ : arafat-johanis-vela. Ei atunci vor avea partea celor trei necredinciosi-care nici macar Crezul , sunt sigur ca nu-l stiu.

Mai este o ispita, la cei credinciosi acum : ” Cum de ingaduie Dumnezeu asa ceva ? De ce nu intervine ? Ne-a parasit cu totul  ? ”

Aici ne raspunde P.Atanasie Stefanescu (22 ani puscarie pentru Hristos in comunism) : „MORILE LUI DUMNEZEU MACINA INCET DAR SIGUR.” Dumnezeu va scoate ceva bun si din acest plan diabolic.

https://www.youtube.com/watch?v=pBF5-aKHn-c

 

1.569 de comentarii

 1. Cea mai mare minune din an INVIERWA DOMNULUI LUMINA SFANTA COBORATA DIN CER PT NOI PACATOSII! HRISTOS A INVIAT! CU MOARTEA PE MOARTE CALCAND SI CELOR DIN MORMINTE VIATA DARUINDU-LE!

  Apreciază

 2. Dumnezeu chiar e bun, infinit de bun daca a mantuit ( cum a-ți zis sfintia voastra intr-un comentariu) un diavol…mare minune! nu stiu prin ce imprejurari dar puterea Mantuitorului e mare!

  Apreciază

 3. „Anul acesta, bisericile noastre, în Atena și în Tesalonic, au fost un cimitir. Toți oamenii închiși în casele lor, bisericile închise.

  Politicienii, bine fac că iau aceste măsuri, care sunt însă măsuri omenești. Nu-i judecăm. Dar le trimit un mesaj, că aceste măsuri nu sunt suficiente. Îi rog pe politicieni și pe conducătorii noștri bisericești să cheme lumea, să deschidă bisericile, să lase lumea să iasă afară, să scoată icoanele, să facă litanii, să-L roage pe atotputernicul Dumnezeu, ca să ridice această ispită.

  Nu ne salvează conducătorii acestui veac, ci numai Dumnezeul Atotputernic. El ne va salva. Deschideți bisericile, lăsați lumea să iasă afară, scoateți icoanele, îngenunchiați, așa cum au făcut ninivitenii. Să-L rugăm pe Dumnezeu, atotputernicia Lui, să ridice această ispită, altfel, nu știu ce se va întâmpla cu noi.

  Nu vă înșelați, numai Dumnezeu ne va salva, numai Doamna noastră, Preasfânta Născătoare de Dumnezeu, numai Sfinții Apostoli, numai Sfinții noștri, și rugăciunea noastră și credința noastră în Dumnezeu. Și să lepădăm toate lucrurile necredinței.

  Le spun politicienilor: se pregătește pecetluirea oamenilor. Dar noi, creștinii, credem în atotputernicia lui Dumnezeu, suntem botezați, mirunși cu pecetea lui Dumnezeu. „Pecetea Darului Duhului Sfânt”. Cei care nu sunt botezați și vor să se pecetluiască, să facă ce vor, dar nu ne forțați pe noi, creștinii, pentru că orice ați face Hristos va birui. Spune: „Oricine va mărturisi pentru Mine înaintea oamenilor, mărturisi-voi și Eu pentru el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri. Iar de cel ce se va lepăda de Mine înaintea oamenilor și Eu Mă voi lepăda de el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri” Matei 10:32-33.

  Nu credeți în sioniști, în masoni etc., pentru că aceștia nu cred în nimic. Noi credem în atotputernicia lui Dumnezeu, și oricât ne-ar costa asta, noi Îl mărturisim pe Iisus Hristos, și Acesta răstignit I Corinteni 2:2, și în El ne punem nădejdea, în atotputernicia lui Dumnezeu. Nicăieri în altă parte”.

  La mulți ani!

  Hristos a înviat! Adevărat a înviat!
  https://www.activenews.ro/externe/Staretul-Manastirii-Sf.Pavel-de-la-Muntele-Athos-Nu-ne-salveaza-conducatorii-acestui-veac-ci-numai-Dumnezeul-Atotputernic.-El-ne-va-salva.-Deschideti-bisericile-lasati-lumea-sa-iasa-afara-scoateti-icoanele-ingenunchiati-asa-cum-au-facut-ninivitenii-161140
  Cu noi este Dumnezeu !!!

  Apreciază

 4. Parinte este bine ce face si credinciosul din Craiova dar pana nu iese romanul cu arma in strada degeaba , totul va fi in zadar ,vor rade de noi daca nu luam atitudine si vor spune ca pot sa ne faca ce vor , sa ne tortureze , sa ne omoare , ba mai mult vom da concurs ateilor care spun ca crestinismul nu promite dreptate decat in viata viitoare .

  Apreciază

 5. pt TIPA,
  cand am zis de ” lumina la ghiozdan”, m-am referit la voi, cei care ati mers la Biserica si ati stat la slujba de Inviere , si ca probabil v-a rasplatit Dumnezeu si ati simtit o bucurie si o dragoste de nedescris ! si dragostea asta se manifesta prin lacrimi si mila pt cei care n-au fost ….un fel de ” Doamne iarta-i pe cei fricosi si lasi…primeste rugaciunea mea si pt ei si le trimite si lor bucuria aceasta ” …
  adica cel care a reusit ceva…sa se roage pt cei care n-au reusit ! nu sa arate cu degetu ca ” vedeti ca eu am fost la Biserica, voi n-ati fost, lasilor si fricosilor „.
  la aceasta lumina di suflet m-am referit ca dvs trebuia s-o aveti de vreme ce ati fost la Biserica !
  noi, ceilalti , n-avem lumina si dragoste ca n-am fost , de ” frica si lasitate” la Biserica…asa ca o sa ne-o dati dvs. ! asteptăm sa ne luminati sufletele cu.lumina sufletului dvs.!
  nu cumva o fost lasi si arabii crestini de la Ierusalim?…ca nu i-am mai vazut anul acesta dansand si cantand pe acolo cu dobele si cățărați unul pe umarul celalalt ! 🙂
  …..Adevarat c-a-nviat Iisus Hristos !

  Apreciază

 6. Nu poti iesi la lupta dreapta cu barda si securea impotriva unor drone si roboti cu inteligenta lu’ peste artificiala.
  Nu de alta dar e sinucidere curata si mi-e frica sa nu fie judecata ca atare.
  Zi si tu @Sebastian daca n-am dreptate.

  Apreciază

 7. Stiu din cateva filmari cu P.S.Pimen ca zicea adevarul si acum s-au razbunat pe sfintia sa…era impotriva ca s-au taiat padurile si arata clar cum sunt cei de la conducere dar cred ca pt suferinta asta provocata pe nedrept Dumnezeu il va miluii mult. E o inscenare CLAR pt ca omul sa nu mai aiba mare incredere (sau daca se poate deloc) in Biserica.Dumnezeu sa- i pedepseasca pe toti cei care au luptat impotriva P.S.Pimen. Vicleni-vicleni-vicleni- satanistii astia!!!

  Apreciază

  • Intr-adevar daca moare acum, sataniștii neomarxisti de la noi vor zice : ce tot ii trăgeați că la slujbe nu se poate îmbolnăvi nimeni ? Uite, chiar un arhiereu a murit de corona virus. Dar corona virusul nici măcar nu exista. Oamenii mor de bolile lor, iar unii de la accelerarea bolilor cronice prin expunerea la 5G. Totul sunt testele PCR, care nu identifica nici un corona virus, ci identifica niste celule exogene care sunt generate de fiecare om de la sistemul sau imunitar. Ieri m-am dumerit și eu. Deci aproape toți cei testați dau rezultat pozitiv adică iese că ar avea corona virus, însa ei de fapt nu au nimic, ci le merge bine imunitatea.

   Apreciază

   • Hristos a înviat!

    Ieri, uitându-mă pe net am dat de un clip cu deschiderea jocurilor olimpice Londra 2012. Era un clip scurt cu imagini pline de simbolistica, ce arătau clar ceea ce urma sa se petreacă peste câțiva ani, adică în zilele noastre.
    Dpa câteva ore, când am avut mai mult timp am încercat sa salvez clipul cu intenția de a îl trimite mai departe, dar acesta fusese deja șters întrucât nu corespundea politicii YouTube. Asa ca astăzi m-am uitat la ceremonia integrala din care va recomand sa vedeți măcar de la minutul 35 și pana la 1.29.30.
    In 2012 probabil doar oculta putea înțelege semnificațiile ascunse din acel spectacol și poate cineva expert în simbolistica. Cert este ca atunci s-a profețit despre Covid și despre antihrist.

    Apreciază

 8. Poate ca nici nu e bolnav si sa-l otrăvească pe episcopul Pimen, , in spital, cu medicamente…sunt in stare de orice dușmanii Bisericii .

  Apreciază

  • Numai Dumnezeu îl poate scăpa. Este celbmai bătrân arhiereu din Sinodul BOR. Ordinul sataniștilor este omorârea bătrânilor de pretutindeni. Bătrânii mai au credință. unii chiar sfințenie. Ei se apropie de moarte și unii chiar se pocăiesc. Pot avea mare influență în păstrarea Sfintelor Tradiții Dumnezeiești. Ordinul este sa fie omorâți.

   Apreciază

 9. Eu nu port masca pt ca nu- stiu ce indracit de la conducere asa a dat ordinul mi se pare o mare batjocura…sa poarte ei cu tot neamu lor . Ideea e ca lumina soarelui omoara virusul si bacteriile iar ei asta nu vor : SA FIM SANATOSI.

  Apreciază

  • Masca simbolizează botnița, adică legea tăcerii omerta, practica a clanurilor mafiote sataniste. Taci, nu spune adevărul și … Stați acasă. Pușcărie in casa ta, de bunăvoia ta, pentru că ai fost reeducat prin frica de virusul inexistent.

   Apreciază

   • Scrie ca masca e echivalentul crucii pentru noua religie a covid-ului.
    „Is Covid-19 our new religion, and the face mask its cross?”

    Apreciază

   • Binenteles. Adica tacere si supunere totala la satana-antihrist, care ii ademeneste cu asa-zisa sanatate, vaccin-nanocipuri, apoi ii va omora cu 5G-ul, dupa cum fac si acum. Nu exista nici un covrig19. Totul este o minciuna, manipulare mondiala. Asta este noua lor religie.

    Apreciază

   • Asa este parinte, am facut o mica analiza asupra a ce se intampla:
    Asemanarea izbitoare dintre initierea intr-un ritual (adeseori satanic) si initierea in Covid19 (sau Noua Ordine Mondiala).
    Acest rit de trecere marcheaza tranzitia unei persoane de la un statut la altul, inclusiv nașterea, majoratul, căsătoria, moartea, precum și inițierea în grupuri care nu sunt legate de o etapă formală a vieții, cum ar fi o fraternitate (ex: Skull and Bones, masoneria, etc)
    Riturile de trecere (asa cum sunt descrise in cartea (The Rites of Passage de Arnold van Gennep) sunt marcate de trei etape: separare, tranziție și încorporare. Victor Turner de asemeni sustine că prima etapă este marcată de liminare, o condiție de ambiguitate sau dezorientare în care inițiații au fost dezbrăcați de vechile lor identități, dar nu au dobândit încă noua lor.

    Etapa 1: Separarea prin izolare ca o forma de purificare (in aceasta etapa initiatului i se ia o mostra de par sau sange). Dupa se trece la suprimarea ego-ului pentru a permite o nouă identitate de obicei prin purtarea unei masti (in cazul nostru masca medicala) urmand trauma fricii de moarte (deoarece doar dupa ce stai fata in fata cu moartea poti renaste). Tot ce se intampla in prima etapa face parte din conditionariile Pavloviene.

    Etapa 2: Tranzitia sau reprogramarea in care initiatul trebuie sa isi dovedeasca apartanenta la grup. (In cazul covid se vor postra noile norme de „distantare sociala” si in scurt timp „datoria civica a turnatoriei”)

    Etapa 3: Integrarea in care initiatii sunt incorporati si pot trece la rangul de initiatori. (prin militieni si viitori mercenari)
    Si mai departe se poate face conexiunea cu „reeducarea” de la Pitesti…

    Apreciază

   • În legătură cu clipul cu jocurile olimpice din 2012,la minutul 1.26.00 vedem un copil ca la 12 ani(asa cum a profețit Sfântul Ilarion Argatu) și apariția nesmeritului care ii da puterea sa. Deci acum acela ar avea cam 20 de ani? Ce spuneți Părinte, mie mi se pare ca sunt prea multe indicii aici ca să fie doar coincidente.

    Apreciază

   • La deschiderea JO din 2012 de la Londra, s-a arătat pe față ce au de gând in 2020 și după. Regina Angliei e recunoscută ca cea mai mare vrăjitoare din Europa.

    Apreciază

 10. Masca, fiindca e practica satanista au extins-o la nivel global .Probabil pe langa simbolistica masonica aveau nevoie ca toti sa purtam masca pt a putea efectua vrajitorii satanolatrii in urma carora sa acceptam tot ce vine de la ei supusi , in tacere.Sf.Paisie Aghioritul a zis clar ca oculta foloseste vraji si satanolatrii cu care domina popoarele.Sa fim seriosi nu toti oamenii de pe pamant sunt imbecili astfel incat sa fi acceptat planul lor malefic, viclenia datul la gioale, tradarea pt un blid de mancare si alte avantaje lumesti o astfel de supunere satanica.E planul unor satane acceptat de popoare.Cum?

  Apreciază

 11. Copia comentariului:
  ACEST „VIRUS” NU EXISTA! TOTUL ESTE O MEGA-INSELATORIE PUSA LA CALE DE OCULTA MONDIALA!

  Pandemie declarata cu doar 2.000.000 infectati in 3 luni, erau doar 100.000 infectati cand OMS a declarat…pandemia! Protocoalele OMS spun clar ca ar trebui sa fie infectata 1% din populatia globului pentru a se instala alerta de pandemie, adica trebuiau 80.000.000 infectati! S-a declarat pandemie pentru 100.000!

  =CUM S-A PUS LA CALE ACEASTA MEGA-INSELATORIE?!
  Nu se putea fara a avea guverne supuse si conducatori de tara supusi ocultei mondiale! Toate tarile care au aplicat masuri de urgenta cu restrangerea libertatilor sunt conduse de marionete ale NWO!

  Prin intermediul mass-mediei care este total controlata de oculta s-a introdus PANICA si FRICA pentru a baga maimutele in cusca!

  =CUM?
  Anul trecut s-au facut experimente cu 5G in mai multe tari din UE, iar efectele au fost comportament ciudat al pasarilor si animalelor, multe din ele murind, inclusiv copaci si natura care s-au vestejit!

  Expeimentele au continuat si au inceput sa moara oameni! Pentru A ASCUNDE efectele nocive 5G care emit campuri electromagnetice de 10.000 x mai mari prin frecvente radio de 10x mai mari, oculta mondiala a inventat…COVID 19, un virus care nu exista!

  Oamenii mor datorita complicatiilor ce se ivesc prin activarea bolilor cronice prin otravirea la nivel celular prin aceste radiatii 5G.

  Oamenii au inceput sa moara in Wuhan, primul oras din lume complet cuplat la 5G, apoi in Milano al doilea oras cuplat complet la 5G!

  Si uite asa s-a inventat ca un virus numit COVID 19 este cauza si prin mass-media si guvernele-marioneta s-a declarat si aplicat starea de urgenta!

  =DE CE VA VOR IN CASA?
  Antenele 5G nu pot lucra fara a fi activate de sistemul de sateliti, de aceea maimutele au fost bagate in cusca si interzis a umbla noaptea pentru ca cu sprijinul fortelor americane debarcate pe teritoriul UE, armatele tarilor sa monteze la greu aceste antene departe de ochii vostri!
  =CE VOR CU ACESTE ANTENE?
  Prin cuplarea la tehnologia 5G practic oculta mondiala are controlul total asupra voastra, activand bolile cronice induse tot de ei prin alimentatie si vaccinuri prin care vor muri foarte multi oameni, in special „puturosii” (pensionarii care pun presiune pe sistemele bugetare) si „inadaptatii” social (cei impotriva sistemului neoliberal). Treptat va vor controla inclusiv emotiile.

  CARE ESTE CEA MAI MARE MEGA-INSELATORIE
  Aparitia VACCINULUI care va spala efectele nocive 5G! Practic, vaccinul e facut mielușește sa va salveze de pandemie dar nu va va salva! IATA CUM! Se va vaccina in masa populatia IN TIMP CE SATELITII care activeaza antenele 5G care va otraveau celulele activand bolile cronice VOR FI DEZACTIVATI pentru A VA PACALI CA VACCINUL A FOST EFICIENT! Apoi, sezonul urmator va aparea „alta tulpina”, alta „pandemie”, alt „vaccin”, alta imunizare”!

  =CARE ESTE SCOPUL FINAL?
  Prin aceste vaccinuri se vor introduce nano-cipuri (nu veti sti asta niciodata), nano-cipuri care vor colecta toata informatia genetica si istoricul bolilor pe care le aveti, scopul final fiind pe langa CONTROLUL BOLILOR si CONTROLUL EMOTIILOR UMANE! Aceste nano-cipuri evin eficiente prin marirea frecventelor radio prin antenele 5G conectate la sateliti.

  =PRACTIC
  Veti fi „raciti” sau „gripati” cand si cat vrea oculta mondiala si veti fi DE FIECARE DATA vaccinati! Si vor face si profituri uriase prin Big Pharma!

  DACA VRETI SA PREDATI CONTROLUL TOTAL E ALEGEREA VOASTRA!

  ++++Eu v-am demonstrat SUCCINT ca totul este o MEGA-INSELATORIE si daca nu luati atitudine se va instala NOUA ORDINE MONDIALA!++++

  CE VA RAMANE DUPA „PRIMA PANDEMIE”!
  1.Libertatile umane vor fi PERMANENT restrictionate.
  2.Veti purta TOT TIMPUL masca si manusi.
  3.Populatia va fi SEGMENTATA pe categorii de varsta, separati de familii batranii si cei cu boli cronice.
  4.Cei cu varsta peste 40 ani nu vor avea voie sa lucreze cu cei cu varsta sub 40 ani.
  5.Veti iesi public doar cu PERMISE SPECIALE (unul pentru job, unul pentru farmacii, unul pentru aprovizionare).
  6.Se vor face cosuri de consum pe fiecare familie, nu veti avea voie sa va aprovizionati mai mult decat cosul lunar.
  7.Se vor elimina toti banii reali (digitalizare).
  8.Vei fi educati sa fiti distantati social, sa comandati de acasa mesele zilnice prin sistemul online, sa faceti toate platile si incasarile online, sa frecventati cafenele online, a) , scopul fiind izolarea sociala totala si robotizarea individului.
  9.Veti constata ca „sezonul urmator” vor muri mult mai multi batrani, incet dar sigur populatia se reduce.
  10.Prin vaccinarea obligatorie veti fi infertilizati.

  Cei care REFUZA VACCINAREA vor avea prin lege libertatile suprimate, mai intai nu vor avea dreptul sa calatoreasca, apoi nu vor avea drept de munca, apoi nu vor avea drept de servicii de sanatate si hrana, apoi vor fi vanati si eliminati.

  VA SPUN CLAR! REFERITOR LA ROMANIA!

  Klaus Iohannis si „guvernul lui” VOR LEGIFERA dictatura in Romania IM

  HRISTOS. A. INVIAT !!!
  ADEVARAT A INVIAT !!!

  Apreciază

  • ….Atunci ANATHEMA lui Bill Gates cu tot neamul lui din care se trage
   Anathema cu toti care il intovarasesc pe acest drac fara coarne cu nume de bill …
   Anathema cu OMS care se inchina la tatal minciunii si slujesc pe antihrist
   ANATHEMA cu toate slugile lui antihrist din conducerea ROMANIEI si de pretutindeni ca sa inteleaga tot omul ca Unul Este HRISTOS DUMNEZEU in Sfanta TREIME.

   Apreciază

 12. Solutia legala ar fi atacarea la CCR a OUG 1/1999 ce reglementeaza starea de urgenta si ordonantele militare emise de Vela prin intermediul instantelor de contencios administrativ:
  art. 9 din Legea nr. 554/2004 se interpretează în sensul
  că persoana vătămată într-un drept al său ori într-un interes legitim prin ordonanţe, ordonante de urgenta sau dispoziţii din ordonanţe, poate introduce la instanţa de contencios administrativacţiune, al cărei obiect principal îl constituie sesizarea directă a Curţii Constituţionale pentru a declara ca fiind neconstituţionale actele menţionate,
  Asta pe langa dosarele penale ce urmeaza.

  Apreciază

 13. Extras din jurisprudenta: Atunci când obiectul acţiunii principale introduse la instanţa de judecată este
  constatarea neconstituţionalităţii unei ordonanţe simple sau a unei ordonanţe de
  urgenţă a Guvernului ori a unor dispoziţii din acestea, excepţia de neconstituţionalitate
  este transformată într-o veritabilă acţiune directă, pierzându-şi astfel natura
  sa de excepţie, înţeleasă ca un mijloc de apărare care nu pune în discuţie fondul
  pretenţiei deduse judecăţii.

  Apreciază

 14. Nu pot implementa tehnologia 5G in Romania.Sunt multe ilegalitati, insa si mult de studiat.
  In primul rand strategia 5g a fost elaborata printr-o hotarare de guvern IN LIPSA UNEI LEGI CARE SA CONSTITUIE TEMEIUL ELABORARII hotararii de guvern.HG nu este data in aplicarea unei legii care sa reglementeze strategia 5G.
  Totărârile de Guvern, conform art. 108 alin. (2) din Constituţia României,
  republicată, „se emit pentru organizarea executării legilor”.
  Hotărârile de Guvern sunt acte de reglementare secundară (secundum legem) ce se emit pentru organizarea executării legilor, motiv pentru care într-o lege sau ordonanţă trebuie să fie precizat temeiul emiterii acestora.Nu pot fi emise în lipsa unui temei existent într-un act juridic de natură primară.că actul normativ de nivel inferior trebuie să fie emis în limitele şi potrivit normelor care le guvernează, de nivel superior.Articolul 4 alin. (3) din Legea
  nr. 24/2000 prevede că actele normative date în executarea legilor, ordonanţelor
  sau a hotărârilor Guvernului se emit în limitele şi potrivit normelor care le ordonă.
  De asemenea, art. 81 din acelaşi act normativ dispune că la elaborarea proiectelor
  de hotărâri, ordine sau dispoziţii ale autorităţile administraţiei publice locale se va
  avea în vedere caracterul lor de acte subordonate legilor, hotărârilor şi ordonanţelor
  Guvernului şi altor acte de nivel superior.

  Apreciază

  • nu inteleg ce inseamna HA HA ITUL asta
   vestesti intunericul hidrei antihriste …si ce mai vestiti voi ?
   Noi avem lumina aia cu care vedem in intuneric iar LUMINA este LUMINA din LUMINA cea care nu se stinge niciodata .

   Inca ceva daca te declari sluga a intunericului atunci iti spun mergi inapoia mea satano ca biruinta este a lui HRISTOS DUMNEZEU LUMINA CEA ADEVARATA iar intunericul se risipeste cu tot cu vestitorii lui se risipeste.

   A fost candva sangele varsat , adunat in potir de Sfantul Ioan si MAICA DOMNULUI de la SFINTII TEMNITELOR COMUNISTE si dus in fata Tronului lui DUMNEZEU dar a doua oara nu va mai fi …. ci o zgaltaila de 8-9 grade si nici piatra peste piatra nu va ramane din Bucuresti
   Pentru ca Biserica Biruitoare din Slava Lui DUMNEZEU nici portile iadului nu o vor birui.
   mai bine te ai ruga la Sfantul DUMNEZEU sa fii Lumina din Lumina Cea Adevarata si sa fii in Biserica cu adevarat .

   HRISTOS A INVIAT !

   Apreciază

 15. Tatuajul fosforescent e pecetea lui antihrist că așa se și e in Sarea pământului că pecetea e fosforescenta și nu poți nlucra sau sa cumperi hrana…și acum am citit că numai cei care au carnet de vaccinare ( de corona virus) vor putea cumpăra sau vinde…la școală și în serviciu la fel …tot cu carnetul antihristic…și ei vor vaccinul de”sănătate” plus tatuajul . Așa pare să fie tatuajul-pecetea lui antihrist.

  Apreciază

 16. N-ai dreptate , cum au facut romanii in anul 70 asa ar trebui sa facem si noi cu jandarmii , politistii si armata si cei care ne conduc punandu-ne nadejdea in Dumnezeu ,dar niciunul dintre noi nu are credinta , asa au facut si partizanii , Nicolae Ciurica spunea ca numai l-a ajutat sa scape din mainile securistilor , de 8 ori l-au incercuit pe urma l-au prins ca asa a vrut Dumnezeu .Partizanii au avut credinta , insa majoritatea romanilor au tradat de aceea Dumnezeu i-a lasat sub comunisti .

  Apreciază

  • Ai rabdare, dupa razboi vor disparea SUA, UE, capitalismul, comunismul, politica, parlament, senat, presedentie, partide politice, oameni politici si toata mizeria adusa de democratie, praful se va alege. Asa a fost proorocit.
   Va ramane doar Ortodoxia, atunci va intra si poporul roman pe Pamantul Fagaduintei.
   Mai ales partidele politice cu asa zisa „democratie” nu au ce cauta.

   Apreciază

 17. Numai Dumnezeu i-a ajutat pe partizani sa reziste in munti tot el ne pote ajuta si pe noi sa rezistam , restul romanilor isi merita soarta .

  Apreciază

 18. Partizani au dus lupta cum au putut in munti prin ajutor divin dar nu au mers mai departe cu lupta lor deoarece majoritatea romanilor au baut palma cu inamicul . Trupele de Securitate erau formate din romani , romanii au luptat contra la romani , asta este adevarul.

  Apreciază

 19. O sa avem de -a face si cu militieni si cu cei apropiati din familie , toti care se inchina jidovilor si altor neamuri sunt tradatori ,dupa cum spunea Capitanul ca glontul trebuie trimis in tradator si apoi in inamic .

  Apreciază

 20. Oculta isi ajusteaza , amana planul functie de reactia maselor.Daca popoarele dorm ei inainteaza fara opreliste. Daca poporul roman doarme ca si pana acum suntem idiotii ideali in viziunea sceleratilor.Cred ca si ei sunt uimiti de lipsa noastra de reactie.I-am surprins pe diavoli.Le-am depasit asteptarile.Si paganul cu guvernul lui se mira non stop de minunatia de popor roman, docil si supus.
  DOAMNE TREZESTE POPORUL ROMAN, TREZESTE LUMEA TA!

  Apreciază

 21. Noi crestinii ortodocsi ne rugam si nadejdea noastra este in HRISTOS care a Inviat cu Adevarat !
  Domnul nostru IISUS HRISTOS este MESIA Adevarat , Om si DUMNEZEU deopotriva este Mielul care a desfacut pecetile Cartii Vietii pentru ca a ridicat pacatele omenirii de la Adam si Eva incoace pina acum 2000 de ani cand prin Jertfa si Moarte Sa pe CRUCE a rascumparat tot neamul omenesc din blestemul stramosesc pina astazi si ne a Inviat impreuna cu Sfanta Invierea Sa .

  HRISTOS A INVIAT din morti cu moartea pe moarte calcand si celor din morminte viata daruindu le .

  Si asemeni noi romanii crestini ortodocsi nu hranim cu tulburare caci cunoastem ,, din tulburarea oamenilor antihrist se va hrani ,,pentru ca asa au spus Sfintii Parinti .
  Cu noi este DUMNEZEU
  si

  Slava Lui DUMNEZEU pentru toate !

  Apreciază

 22. si inca ceva in Sfanta Biserica ORTODOXA cea de pe pamint preotul se roaga ,, si ne fereste DOAMNE de razboiul dintre noi si de venirea altor neamuri straine asupra noastra …,,
  Si satana uciga l ar CRUCEA este legat prin Sfanta Liturghie pentru ca MAICA DOMNULUI se roaga pentru tara Fagarasului
  Si cine vrea razboi civil sau sa lupte frate conta frate ?
  Numai jidanii si semintia lor blestemata adica antihrist vrea dezbinarea romanilor pina la terminarea acestei natii.
  SA NU FIE voia spurcatului si procletului antihrist !

  sau poate vrai ca aicea sa se ajunga

  ,, ma rog fiul meu sa nu te prinda in orase ca va fi mare varsare de sange
  dar ce va fi Parinte , razboi, cutremur …? a intrebat ucenicul
  atunci staretul Zosima a tacut .
  ,, marturia pustnicului Zosima din muntii Rarau .

  Si uite asa incet multi isi vor da arama pe fata …

  Apreciază

 23. Parinte eu cred ca aceasta minune cu dracul transformat in inger de lumina este falsa , eu cred ca nu Parintele Cleopa a zis asta ci niste ecumenisti.

  Apreciază

 24. Hristos a înviat! Din cate am studiat 5G are frecvente diferite pentru fiecare tară. Există 2 niveluri de frecvente: joasă FR1( sub 7,22GHz) și inaltă FR2(peste 24,25GHz). La noi in țară se vor scoate la licitație benzi de până la 3,8 GHz, deocamdată. În SUA și Canada maximul va fi între 64 și 71 GHz, China pâna la 42,5 GHz, Europa până la 28,5 iar Marea Britanie până la 26 GHz. Toate aceste frecvențe sunt în spectru microundelor ce provoacă vibrații ale atomilor din corpul uman( supraincălziri) și efecte electrochimice ( modificarea potențialelor electrice ale proceselor electrolitice din corpul uman). De reținut este faptul că de la frecvența de 60GHz moleculele de oxigen încep să oscileze și nu mai pot să se lipească de hemoglobină și astfel organele interne nu mai sunt oxigenate corespunzător și se poate dezvolta cancerul.

  Apreciază

 25. OMS DESPRE TESTELE COVID IN IPOTEZA EXISTENTEI VIRUSULUI;OMS NU POATE NEGA EXISTENTA LUI – rateuri multe si lipsa de precizie
  https://www.who.int/news-room/commentaries/detail/advice-on-the-use-of-point-of-care-immunodiagnostic-tests-for-covid-19
  Advice on the use of point-of-care immunodiagnostic tests for COVID-19

  Scientific Brief

  „Un tip de test rapid de diagnostic (RDT) detectează prezența proteinelor virale (antigene) exprimate de virusul COVID-19 într-un eșantion din tractul respirator al unei persoane. Cât de bine funcționează testele depinde de mai mulți factori, inclusiv timpul de la debutul bolii, concentrația virusului în epruvetă, calitatea epruvetului colectat de la o persoană și modul în care este prelucrat și formularea precisă a reactivilor din truse de testare. Pe baza experienței cu RDT pe bază de antigen pentru alte boli respiratorii, cum ar fi gripa, în care pacienții afectați au concentrații comparabile de virus gripal la probele respiratorii, așa cum se observă în COVID-19, sensibilitatea acestor teste ar putea varia de la 34% la 80% .1

  Pe baza acestor informații, jumătate sau mai mulți dintre pacienții infectați cu COVI D-19 ar putea fi ratate de aceste teste, în funcție de grupul de pacienți testați. Aceste presupuneri necesită urgent studiul suplimentar pentru a înțelege dacă sunt corecte. În plus, rezultatele fals-pozitive – adică un test care arată că o persoană este infectată atunci când nu este – ar putea apărea dacă anticorpii de pe banda de test recunosc și antigene de viruși, altele decât COVID-19, cum ar fi din coronavirusurile umane care provoacă raceala obisnuita.

  Există un alt tip mai frecvent de test rapid de diagnostic comercializat pentru COVID-19; un test care detectează prezența anticorpilor în sângele oamenilor despre care se crede că au fost infectați cu COVID-19Studiile sugerează că majoritatea pacienților dezvoltă răspunsul anticorpului numai în a doua săptămână după debutul simptomelor.2, 6,7,10-14 Acest lucru înseamnă că un diagnostic al infecției cu COVID-19 bazat pe răspunsul la anticorpi va fi adesea posibil numai în faza de recuperare, când multe dintre oportunitățile de intervenție clinică sau întreruperea transmiterii bolii au trecut deja. Testele de detectare a anticorpilor care vizează COVID-19 pot, de asemenea, să reacționeze încrucișat cu alți agenți patogeni, inclusiv cu alte coronavirusuri umane.7,15,16 și dau rezultate fals pozitive.”

  Apreciază

 26. Nu se poate introduce obligativitatea mastii .Sunt persoane carora masca le poate provoca decesul, altora le amplifica afectiunile etc sau chiar poate provoca imbolnaviri.Sunt persoane ce sufera de astm bronsic, altele de hipotiroida cu recunoscutele episoade de sufocare, afectiuni cardiovasculare, pulmonare, temperatura crescuta a mediului ambiental.Se pot dezvolta atacuri de panica , fobii , senzatii de sufocare , alergii etc.Afectiunile la rinichi, chiar lejere, ca o litiaza declansata brusc, declanseaza retentia de apa in tesuturi ce poate .genera la randul sau inflamarea pleurei si senzatia de sufocare, stare ce se poate mentine pana se regleaza retentia pret de cateva saptamani.Si asta in conditiile in care nu esti cunoscut cu afectiuni la rinichi.Cum poti sa porti masca ?
  Situațiile care pot provoca asfixia includ de asemenea obstrucția căilor aeriene provocată de astm, de laringospasm ( contracție bruscă a mușchilor laringelui ) sau de un blocaj simplu cauzat de prezența unor obiecte străine;
  Natangii de guvernanti raspund ei penal pt omor sau tentativa de omor? DA.Ce zici ORBAN CA ANUNTAI OBLIGATIVITATEA MASTILOR?
  Oculta si slugile obediente au impedimente in implementarea planului lor de scelerati.

  Apreciază

 27. Parinte si daca m-as fi dus de Inviere preotul nu m-ar fi primit ci ar fi chemat politia si mi-ar fi dat amenda iar eu nu am bani sa platesc amenda, parintii mei sunt cum sunt necredinciosi , Dumnezeu sa ne ierte pe toti ca tare fricosi mai suntem .

  Apreciază

  • Dumnezeu ajuta la viteji. Sa cerem ocazii de reabilitare. Si P.Justin spune ca a avut o cadere in fata anchetatorilor la inceput, cand a zis ca este taran iar nu preot. Dar anchetatorii stiau si l-au batut mai tare. Apoi 2 ani s-a rugat sa-i dea Dumnezeu ocazie de reabilitare si i-a dat-o la Baia Sprie cand a iesit primul in fata atunci cand i-a intrebat … care mai crede in Dumnezeu, sa iasa in fata ca-l impusca. El a iesit primul, apoi 99%. Nu i-a impuscat pe niciunul.

   Apreciază

 28. Razboiul dintre oameni, lupta frate contra frate au fost acceptate demult de oameni…viclenia folosita ca teribila arma si nimeni nu se revolta pt ca asa- i acum….plus diversele forme de lupta contra frate….Astfel s-a ajuns aici…ce ii este mai urat Bunului Dumnezeu decat viclenia, lovirea aproapelui, turnatoria si diversele manifestari ale razboiului dintre oameni?
  Nu trebuie razboi civil poti sa te opui pasnic cu mijloacele invocate chiar de diavoli ca fiind democratice: proteste , diverse forme de manifestatii, etc…de luat atitudine. Cum se manifesta patriotismul? In loc sa le inducem noi lor frica au indus- o ei poporului.Guvernele se tem de multime, de reactia maselor si oculta la fel.Daca multimea marsaluia pasnic spre biserici cu candelele aprinse idiotii ar fi inteles ca pana aici.Este un exemplu.La orice nemultumire poporul trebuie sa se manifeste.Poporul trebuie sa traseze limitele si nu invers.

  Apreciază

 29. Poate parintele ne explica mai bine semnificatia ” din tulburarea oamenilor antihrist se va hrani ” .Eu nu o interpretez ca o tulburare generata de razboaie , revolutii etc ci din acea tulburare perpetuata de oameni si acceptata, in care fiecare il tulbura pe fiecare sufleteste , cu faptele impotriva aproapelui , cu viclenii ,sadirea fricii, dezbina si domina, vorbirea cu mai multe intelesuri , ” si casnicii tai vor fi dusmanii tai”, frate crestin pe frate crestin se tulbura etc….Antihristul si diavolii din acest gen de tulburare se hranesc pt ca pe ei iubirea sigur ii alunga.

  Apreciază

 30. Ha ha ha uite ma amuz cum te-ai ambalat tu o cruce un neam si o tara. Oricine si-ar fi dat seama ca e o expresie metaforica ce exprima altceva decat interpretarea ta…poate ai avut o zi proasta.

  Apreciază

 31. Sa nu folosim religia pt a promova o atitudine docila, de supusenie fata de dusmanii acestui popor .Suna mai degraba a o atitudine mascata pro guvern, pro oculta. Avem datoria sa ne aparam tara si poporul de vrajmasi, de vanzatori a tot ce-i roman si romanesc.Stefan cel Mare e sfant si a dus razboaie,nu proteste sau alte forme democratice de manifestare a poporului obidit, tradat, umilit, furat etc.Acum suntem atacati de romani, de cei ce conduc acest popor si au dezertat de la datoria lor.Vrajmasul strain nimic nu ar face fara concursul,aportul lor.Daca noi tacem si nu luam atitudine suntem partasi la tradarea lor.
  Daca si parintele Iustin Parvu tacea si nu lupta pt a dezvalui cele ce aveau sa vina peste noi azi nimeni nu stia …dormeam cu actele biometrice in mana .
  Pe vrajmas il doare trezirea constiintelor ce le vrea adormite.
  Parinte poate ne explicati la ce se margineste datoria crestinului ortodox.Doar la rugaciune, fapte bune sau implica si atitudine?

  Apreciază

  • nu am spus ,,sa tacem ,, dar nici sa hahaim unul la altu pe motiv ca ducem lupta cea dreapta !
   ar fi bine sa nu fim sluga la doi stapini …

   Ce este sau ce reprezinta cuvantul ,,religie ,,?
   Astefl acest stat mamona isi arata adevarata fata hidoasa …Pentru mine Orthodoxia nu este religie ci este un mod de a gandi si un fel de a trai adica mai pe scurt cum numesc si Sfintii Parinti -ORTHODOXIA ESTE Dreapta Credinta .
   ,,sa nu aveti nicio legatura cu statul mamona …pentru statul mamona numai blesteme din moliftelnicul SFANTULUI VASILE CEL MARE ,,Sfantul Marturisitor Nicolae Steinhardt

   …asteptam pina pe 15 mai sa vedem cum se vinde pielea ursului din padure.

   Si daca incep a prigoni Biserica Ortodoxa Strabuna adica chiar si pe cea care se afla peste strada de unde locuiesc ,o vor fereca si ne vor trata ca pe ciumati atunci faca se voia lui DUMNEZEU , ii lasam la Dreapta Judecata a lui HRISTOS DUMNEZEU dupa cum spunea parinele Corogeanu de la Tanacu .

   Iar referitor la subsemnata , O Cruce avem toti de dus si aceasta se numeste Crucea Neamului atunci cand ROMANIA de acasa nu este de dorit ci este doar pentru tradare si vanzare , hula si ocara .

   Doamne Ajuta la toti care vrem a duce Crucea Neamului pentru mantuirea noastra ca natie si popor .

   Apreciază

 32. O alta teorie este lansata cu scopul de a determina oamenii sa stea in case si a purta masti chiar de le ridica restrictiile .Ceva de genul, va determinam indirect prin stimularea fricii prin tv etc si chiar de va ridicam restrictiile tot faceti ce vrem noi.
  Despre ce este vorba? Radu Tudor la antena3 ne- a explicat despre existenta unui studiu al unor cercetatori italieni conform caruia ghinion nu mai este valabil ce stiam.Coronavirusul se transmite prin particule din atmosfera, fiind tot timpul in pericol de a contacta virusul chiar de mergi singur pe strada pt ca mai nou salasluieste nu in saliva etc ci in atmosfera .Tot ce stiati romani nu mai este valabil.Nu va ajuta nici distantarea, nici feritul de stranutul altei persoane pt ca virusul pluteste in aer si sunteti vesnic expusi. Rostogolesc stirea si romanii stau singuri in case, poarta masti, asteapta vaccinarea etc. nu privesc la 5G, nici la padurile taiate , nici la furtul din avutiile Romaniei, doar la tv in speranta ca apare un nou studiu ce le va zice ca s-au spulberat prticulele din atmosfera subit sau a aparut vaccinul salvator.
  Va place viclenia?

  Apreciază

   • Manca-te-ar Raiu’ sa te mănânce !
    lasa măi sa par io fals si invidios …nu-i nimica , stai linistit 🙂
    sa fii sanatos . Dumnezeu sa ne ierte , sa ne miluiasca, sa ne ocroteasca , sa-ndeparteze de la noi tot gandul cel viclean ,
    cu al Său Har si a Sa iubire de oameni….
    totdeauna, acum si pururea si in vecii , vecilor ….Amin.
    Hristos a înviat din morti….cu moartea pre moarte calcand…
    Iisuse Cel ce ai înviat din morti,
    înviaza si sufletele noastre….

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s