12 comentarii

  1. Trebuie boicotata anglia, tara blestemata pentru regina satanista si legi sataniste. Acolo e si site-ul londonez, cartierul bancilor jidovesti. aceasta tara va fi islamizata. Ce fac cei 350.000 de romani de acolo ? Rusine. Tradatori, cu f.mici exceptii.

    Apreciază

  2. Preacuvioase frate intru Hristos,
    Va multumesc ptr. efortul dvs in a ajuta crestinii si ma rog lui Dumnezeu sa va tina nevointa si sa fiti sanatos. As avea si eu un mesaj pentru crestini si as dori, daca sunteti de acord, sa-l publicati pe site-ul dvs. ptr. informare si dezbatere. Mai precis o carte. Daca sunteti dispus sa faceti aceasta va rog sa-mi furnizati o adresa de email unde sa pot sa vi-o trimit.
    Va rog sa ma iertati si sa va rugati pentru mine.
    Al dvs impreuna rugator, simeon

    Apreciază

  3. Saru’mana ,parinte!Ce parere aveti parinte ca tv Trinitas si cei care organizeaza”Intalnirea tinerilor ortodocsi din lume”fac reclama,chiar pe canalul lor,Trinitas,la concertul pe care -l dau cantaretii de muzica usoara-Elena Gheorghe,Smiley si Brere Gratis?Au ajuns astia de pe tRINITAS sa amestece credinta cu spurcaciunea ,cu muzica lumeasca si dantuiala?Ce organizatori sunt astia,ca numai credinciosi nu sunt,daca finanteaza concerte de muzica lumeasca,auziti,chipurile,ca-i uneste pe tineri in ortodoxie?Pai asa?Aaa,muzica psaltica,bisericeasca,nu maI e,dom’le la moda,trebuie sa ne dam si noi in duhul lumii,ca deee,suntem invechiti!

    Apreciază

  4. Heya im for the first time here. I found this board and I find It really useful &amp it helped me out much. I hope to give something back and help others like you aided me. aaeaebfecgae

    Apreciază

  5. Doamne ajuta,parinte TEODOT. Sunt Daniel din Timisoara,am fost la Manastirea Petru Voda in data de 15 august 2016 si v-am intalnit si vorbit cu dvs personal,imi pare rau ca timpul a trecut mult prea repede dar am ramas cu gandul ca voi revenii si am sa va caut sa mai vb. cu dvs…Bunul DUMNEZEU a randuit sa va intalnesc,nu am cuvinte in discutia cu dvs…sunteti aproape singur in lupta aceasta cu ”demonii”,pacat ca nu suntem credinciosi suficient sa ne alaturam si sa luptam impreuna,pentru a nu lasa ORTODOXIA sa fie calcata in picioare de…(asa zisi mai marii INVATATORI AI ORTODOXIEI.) Toti Sfintii sa vegheze asupra dvs. in lupta aceasta deloc usoara, sa va intareasca pana la sfarsit,eu ma rog pt. dvs. sa cunoasteti oamenii ce vi se alatura…Cu drag, Daniel,Alex,Mirela. Doamne ajuta !

    Apreciază

  6. Sărut dreapta sfintia voastra părinte,iertați o intrebare,ar trebuie sa nu mai mergem la Sfânta Liturghie daca preotul din parohia noastra pomeneste in rugăciunile sale pe Patriarhul Biserici Ortodoxe,chiar si cu privire la spovedanie,ar trebui sa cautam alt duhovnic,ce ma sfătuiți,?!

    Apreciază

    • Ar trebui ca mai intai sa vorbiti cu el: ce parere are despre ecumenism-Creta… Apoi sa-i spuneti de Canonul 15, de la Sinodul I-II C-nopol ( Sf.Fotie cel Mare ) – intreruperea pomenirii pe caz de erezie a arhiereului locului. Daca este ecumenist convins si nu cedeaza, cautati altul. Am vorbit cu preotii care au intrerupt pomenirea arhiereului locului, care a semnat la Creta. Mi-au spus ca, atunci cand au facut aceasta in Biserica, parca li s-a luat o mare piatra de pe inima, asa usurare si bucurie au simtit. Unul dintre ei, mi-a spus ca a avut aceasta hotarare, dupa ce s-a inchinat si s-a rugat la Sf.Parascheva. Ea i-a dat aceasta putere. Nu e de gluma cu pomenirea arhiereilor eretici ecumenisti care au semnat la Creta. Toate cu rugaciune.

      Apreciază

  7. Google

    Just beneath, are several completely not associated sites to ours, on the other hand, they’re surely really worth going over.

    Apreciază

Comentariile sunt închise.